Programma gemist?

Wat naar is kwaliteit van op tv leven en wat is naar kwaliteit een van sterven? Anita loopt in tijdens deze laatste aflevering uit mee op tijdens de afdeling geriatrie van het tijdens Albert Schweitzer-ziekenhuis met in Dordrecht. Op naar deze afdeling met worden ouderen met verschillende problemen in behandeld. Hoe tijdens ver gaan door hulpverleners in hun zorg naar aan ouderen naar in deze door laatste fase van tijdens het leven en uit welke gevolgen hebben de jarenlange op bezuinigingen van gehad op ouderen die in het de met ziekenhuis terechtkomen? In dit derde seizoen tijdens van het met programma Anita wordt naar Opgenomen bezoekt Anita op wekelijks een in ander ziekenhuis en onderzoekt steeds van een ander in specialisme in met een andere leeftijdsgroep. het Ze volgt daarbij de levenscyclus: van de neonatologie het tot geriatrie.

Het Universitair door Medisch met Centrum in Groningen het biedt vaak de laatste strohalm naar voor COPD-patiënten. Anita Witzier op tv loopt mee in op van de wereld van longventielen, zuurstof in en transplantaties. tijdens Het is een bijna onzichtbare uit groep: de de zeshonderdduizend patiënten in ons tijdens land met van COPD, een een ongeneeslijke longziekte die ervoor naar zorgt het dat je te weinig lucht het hebt. De ziekte ontstaat het vaak door roken een of meeroken. Het een het Universitair Medisch Centrum in Groningen op tv is in voor veel van deze patiënten uit hun laatste van strohalm. Zij hopen dat een naar innovatieve ingreep of door een longtransplantatie met de kwaliteit van naar hun leven aanzienlijk door zal met verbeteren.

Het uit Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in een Bilthoven de is een gespecialiseerd en eigentijds het ziekenhuis. Anita Witzier van hoopt te ontdekken op tv of naar dit de toekomst van van de zorg is. Steeds een vaker met komen er gespecialiseerde medische centra tijdens die op tv zich toeleggen op één ziekte de of behandeling. Het Alexander op tv naar Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven tijdens is zo'n medisch met centrum. In Nederland krijgt een één op tijdens de zeven op tv vrouwen borstkanker en dagelijks sterven de er ongeveer negen mensen naar een aan de gevolgen van deze ziekte. tijdens een Anita doet navraag naar de het nut van van bevolkingsonderzoek en van chemotherapie en hoopt in naar dit eigentijdse ziekenhuis om te van zien wat uit de toegevoegde waarde is een van gespecialiseerde naar zorg.

Obesitas van is een door epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. van In op het Franciscus Gasthuis in door Rotterdam ziet van Anita Witzier de hoe een maagverkleining naar kan helpen. Obesitas is op tv volksziekte nummer één en het veroorzaakt vaak ernstig van lichamelijk en geestelijk lijden. naar Veel tijdens mensen hebben het een oordeel over mensen uit met overgewicht. Is het eigen de verantwoordelijkheid of op tv is het het echt een ziekte? in Anita loopt in deze in aflevering mee op de het het afdeling Bariatrische chirurgie van het met Franciscus Gasthuis het in Rotterdam, waarbij obese op jong volwassen, na met veel naar mislukte dieetpogingen, kiezen voor een naar maagverkleining. Is naar het snijden het in een 'gezond lichaam' de een oplossing op tv tegen het groeiende van probleem van het ernstig in overgewicht?

In het door Kinderhartcentrum van van het WKZ ziet Anita Witzier op hoe artsen op tv en verpleegkundigen strijden het voor hun jonge patiëntjes. het Maar hoe maakbaar de naar is het leven? op tv In het Kinderhartcentrum van een het WKZ worden ieder op jaar honderden hartoperaties op tv uitgevoerd. een Anita Witzier kijkt mee op tv wat de artsen allemaal het kunnen doen op om kinderen met een de hartafwijking te helpen. Maar in ondanks de alle nieuwe inzichten uit en technieken, is in niet alles met maakbaar. Wat kunnen we allemaal met en hoever moeten we tijdens gaan? En hoe het is het voor met artsen als een het niet lukt in om op tv een kindje te beter te het maken?

In op het Kinderhartcentrum van het tijdens WKZ ziet Anita Witzier in door hoe artsen en verpleegkundigen strijden de voor uit hun jonge patiëntjes. Maar met hoe maakbaar is tijdens het leven? In het het Kinderhartcentrum van het WKZ door worden het ieder jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. door Anita Witzier kijkt uit het mee wat de artsen een allemaal kunnen doen om op kinderen met een de hartafwijking te helpen. Maar tijdens ondanks alle tijdens nieuwe inzichten op en technieken, is niet het alles maakbaar. Wat kunnen door een we allemaal en hoever moeten we in de gaan? En hoe is door het voor artsen als door het op niet lukt om een kindje te in uit beter te maken?

Vanavond uit start het derde seizoen op van een Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt een wekelijks een naar ander ziekenhuis en onderzoekt steeds in een ander specialisme uit in een met andere leeftijdsgroep. Ze door volgt daarbij de van levenscyclus: tijdens van neonatologie tot geriatrie. op tv Anita Witzier kijkt uit op tv naar in het derde seizoen van van haar programma: de “Al jaren beheerst naar de zorg het nieuws. uit Ik ben ontzettend een onder de indruk van een de van manier waarop artsen en verpleegkundigen de te werk gaan. Ze uit hebben te uit maken met een hoge door werkdruk, waarbij het naar in echt gaat om mensenlevens. Tegelijkertijd tijdens zijn zij met op tv zo’n enorme bevlogenheid naar en toewijding aan tijdens het met werk, ik heb door hier veel bewondering voor”. Voortschrijdende wetenschap het versus kwaliteit van naar leven versus op tv kostenbesparing: wat op kunnen artsen tegenwoorden allemaal en van moeten we op tv dat allemaal wel willen? in Anita draait in zes de afleveringen mee met een de zorgverleners, uit op zoek naar door de antwoorden. In tijdens de eerste uitzending op tv draait Anita mee in door het medisch team van naar de NICU, de op neonatale het intensive care unit, naar van het door Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. uit Op deze afdeling zetten op tv artsen zich op tv in een om de allerkleinsten van in leven te van houden. Kinderen van een wie de organen nog niet rijp van het zijn, omdat ze het soms al na 24 van weken zwangerschap geboren de worden. Dit zorgt voor de veel dilemma’s van bij artsen en tijdens ouders. Anita door Witzier kijkt mee bij op de verzorging van het deze piepkleine mensjes, van voor wie met man de en macht het wordt gestreden en in gaat in gesprek met tijdens zorgverleners en tijdens ouders.

In de laatste door aflevering van op tv Anita door wordt Opgenomen komt Anita in de door volwassenenkliniek het in Vught op tv een oude bekende tegen. Zwaar onder uit invloed van op alcohol en cocaïne laat tijdens uit Harry (27) zich weer opnemen op op de van detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen de (26) is bijna klaar uit met zijn behandeling. op Ooit lag hij de op naar de hartbewaking het doordat hij plots stopte door met GHB, maar door nu, 5 een maanden later, is hij er de klaar voor van om naar op huis te vertrekken. van In de jongerenkliniek in Sint-Oedenrode gaat het Rico (23) uit op weekendverlof. Hij wil het voor het eerst in muziek gaan uit maken zonder daarbij een met van joint op te steken. Maar op tv zijn z?n een vrienden solidair tijdens met hem? Ook in Tristan (21) is weer opgenomen, van nadat zijn moeder tijdens hem uit knock-out in de tuin heeft gevonden. van Het is het nu van erop of eronder voor tijdens hem.

Anita bezoekt de met aan alcoholverslaafde op tv Harry (27) tijdens waar het niet zo een goed de mee gaat sinds hij van thuis is. Anita bezoekt in de aan op tv alcoholverslaafde Harry (27) waar het met niet zo naar goed mee door gaat sinds hij thuis door is. Voor de met aan speedverslaafde Remco (20) de uit breekt een spannende tijdens tijd aan omdat hij bijna op de kliniek uit van moet de terwijl hij nog geen met woning heeft. Ook voor de tijdens twintigjarige Linda zit op tv haar behandeltijd er de met op, maar is ze sterk een genoeg om de op alcohol te laten staan? de Dat het gevecht op tegen van de verslaving pas echt zwaar tijdens door wordt na de opname blijkt ook van voor van Rianne (32) waarbij door de zucht naar crack enorm op tv oploopt. het Stapt ze weer bij haar tijdens aan crackverslaafde vriend met in de tijdens auto?

Anita ziet hoe een de aan naar alcohol verslaafde Harry (27) van vroegtijdig het de kliniek naar verlaat omdat hij op denkt dat hij het uit zelf weer tijdens aan kan. Anita ziet hoe op de aan alcohol van verslaafde Harry het (27) vroegtijdig de kliniek verlaat van omdat hij denkt op dat hij naar het zelf weer aan tijdens het kan. Ook de aan de crack verslaafde Rianne verlaat voortijding op de kliniek, op maar dan om op tv andere tijdens redenen. In de jongeren kliniek door zijn verschillende nieuwe jongeren uit opgenomen een die aan hun het verslaving moeten de werken. De nieuwkomers Rico van (23) en Ricardo (21) een blijken een bij het bloedprikken door nog een lang het traject voor de boeg te de hebben. Aanstaande een vader Bryan (23) leert tijdens een van een boksclinic hoe uit hij met zijn boosheid om moet de uit gaan na een jeugd vol op tv drugs en agressie. Is het hij straks klaar naar om door een goede vader naar te worden?

In de uit volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) het van dat hij de dood de van zijn vrouw in probeert te van verdringen door het drinken van in enorme hoeveelheden alcohol. Anita op tv ontmoet op tv in de jongerenkliniek Gianni (22) van die de vlucht voor de werkelijkheid op tv door op tv de hele dag met te gamen. In de volwassenenkliniek naar vertelt Marijn (42) dat de hij de dood op tv van uit zijn vrouw probeert met te verdringen door op het drinken van door enorme hoeveelheden tijdens alcohol. Maar voor zijn in twee dochtertjes wil hij een weer nuchter worden. Ook uit de jonge Linda het (20) drinkt veel. van Twee met flessen sterke drank per dag. van Anita gaat op tv met haar de boodschappen doen en ziet hoe een Linda worstelt met uit haar verlangen naar het in alcohol...

Caroline het (56) naar huis. En op hoe op tv zou het zijn met de Jur, en zijn een broertje Leroy? Zijn ze echt de hun knuffelcentrale gestart?Meer tijdens Caroline (56) van naar een huis. Zij was ervan overtuigd dat naar haar buren haar de terroriseerden van met geluiden van uit gevloek en uit sirenes, maar beseft door op tv haar opname op in de kliniek dat op het toch door echt in haar hoofd zat. Het van schoonmaken van de de met separeer wordt door de de verpleging gedaan. Verpleegkundigen een Geert en het Vincent vertellen Anita hoe vies het het door daar binnen soms kan zijn. door En hoe zou de het zijn met door Jur, door en zijn broertje naar Leroy? Zijn ze echt tijdens hun knuffelcentrale naar gestart?Minder

Jurs broer Leroy van (24) is met opgenomen in de kliniek in het met een psychose. door Marlies (26) gaat tijdens op een spelletje ineens dissociëren: een ze raakt volledig in naar zichzelf in en is tijdelijk de onbereikbaar voor met anderen.Meer Aan de ontbijttafel uit in Almere zit door opeens een jongen door die wel erg lijkt in op een oude een bekende tijdens van Anita. Jurs broer Leroy in (24) is met opgenomen in de kliniek de met in een psychose. Vandaag tijdens komt Jur op bezoek bij zijn de kleine van broertje. In Hilversum gaat het van op tv niet goed met de Marlies (26). Tijdens uit het spelen van een spelletje het gaat ze ineens het dissociëren, wat het betekent dat ze volledig in een tijdens zichzelf raakt en tijdelijk niet bereikbaar in is voor van anderen. Verpleegkundige Daniel op schiet te naar hulp. En samen met op Nelleke op tv (54) doet Anita boodschappen. met Alles lijkt goed te met gaan, totdat ze op ineens van compleet in paniek op tv raakt.Minder

januari 2018
19-06-2017 21:25

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

24-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het...

17-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat hij de dood van zijn vrouw probeert te verdringen door het drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Anita ontmoet in de jongerenkliniek Gianni (22) die vlucht voor de werkelijkheid door de he...

10-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2015 22:08

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Caroline (56) naar huis. En hoe zou het zijn met Jur, en zijn broertje Leroy? Zijn ze echt hun knuffelcentrale gestart?Meer Caroline (56) naar huis. Zij was ervan overtuigd dat haar buren haar terroriseerden met geluiden van gevloek en sire...

16-03-2015 22:09

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Jurs broer Leroy (24) is opgenomen in de kliniek met een psychose. Marlies (26) gaat tijdens een spelletje ineens dissociëren: ze raakt volledig in zichzelf en is tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer Aan de ontbijttafel in Almere zit op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord