Programma gemist?

Vanavond is de het laatste de aflevering van naar het vierde seizoen van Anita wordt een Opgenomen het te zien. Anita in Witzier verblijft dit seizoen het een aantal maanden het in de Penitentiaire een Inrichting Nieuwersluis naar waar normaal tijdens gesproken de deuren het voor buitenstaanders gesloten blijven. Ze het leeft in deze serie van mee met naar de gedetineerden en het medewerkers van de tijdens vrouwengevangenis en gaat een het gesprek met hen uit aan. In deze uit laatste uit aflevering maakt Anita het kennis met Zahra die in een baby van 9 maanden door uit bij zich heeft in haar met cel. Binnenkort mag een de op baby niet meer bij tijdens haar wonen, maar zal familie op tv de zorg op met op tv zich moeten nemen. Directeur Harry legt het uit waarom dat uit nodig is. Aangezien van het weekend een is in de gevangenis van uit mogen de langgestrafte gedetineerden kijken of het ze in nog kunnen fietsen. Ze mogen een in één keer per met jaar een paar rondjes maken op op de luchtplaats. uit Daarnaast spreekt Anita met met José (43). José de mag binnenkort op tv voor het het eerst met verlof na 9 het jaar cel. in Ze kijkt er naar uit uit maar vindt in het de ook spannend. Zou de het buitenwereld heel een erg veranderd door zijn? En gaat de ze de gevangenispoezen niet heel erg naar uit missen?

Anita spreekt met van Ingrid (48). het Ingrids tienerkinderen komen in op bezoek. Nu uit allebei hun ouders gevangenzitten tijdens moeten ze snel van volwassen een worden. Later is Anita uit te gast van op het de verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij met viert haar verjaardag samen het met haar de vaste club langgestrafte uit vriendinnen. Elk nieuw jaar in tijdens in de gevangenis is een tijdens moeilijk moment en de de dames zoeken in steun bij elkaar. met Medewerker Peter een en gedetineerde Noura (24) uit spelen samen uit gitaar. Dat vinden veel uit mensen gek, maar op Peter door niet. Hij kent het leed dat tijdens achter de door celdeur door schuilgaat.

Anita op tv helpt Dina en uit Feride met het op maken van lekkere hapjes voor op tv hun kinderen, tijdens die één keer de in de naar maand op tijdens bezoek komen. Dina's zoon van veertien door van komt alleen met de trein tijdens naar de gevangenis het om samen met het haar zijn verjaardag tijdens te naar vieren. Het afscheid valt zwaar. Ook het uit Ingrid (48) zal met haar kinderen voor lange uit tijd moeten missen. Ze het is net op tv veroordeeld voor tien jaar op tv voor de moord het op haar schoonmoeder. Anita op tv doet mee met aan het sportuurtje en door knappe arbeidsbegeleider Martijn in op tv vertelt dat hij regelmatig een oneerbare voorstellen de krijgt.

Er het komen drugshonden op bezoek, met want uit ondanks de strenge controles wil naar er nog wel een eens wat binnengesmokkeld het worden naar in de gevangenis. op Frida (34) is tegen de lamp in gelopen de na een positieve urinecontrole. Ze in de moet het vijf op dagen zonder tv doen, maar van is het een hier niet mee eens. tijdens Anita maakt op ook kennis uit met Linda (50) die met ooit een het eigen kapperszaak had maar uit afgleed toen ze verslaafd raakte op tijdens aan speed. Haar criminele carrière begon op met het stelen in op tv van biologische kipfilet de in de supermarkt. Aan het het eind van tijdens de dag laat Anita naar zich opsluiten in tijdens een cel om zelf van door te ervaren hoe het door is om tijdens gevangen te zitten.

Anita tijdens werkt mee in de de arbeidszaal, waar in vrouwen voor op 3 euro en 4 van cent per dagdeel de klemmetjes in elkaar zetten. het Het is uit eentonig werk maar beter een dan op je cel een met zitten. Tijdens het op tv koken vertellen Caroline van en Amanda Anita naar alles over seks in de met gevangenis. met Daarna wordt Anita door het medewerker Dinet meegenomen naar de op BZT-ruimte, een waar partners elkaar privé tijdens kunnen ontmoeten. Ze een vindt het van er niet bepaald gezellig. En door er uit ontstaat commotie als van een agressieve gedetineerde in glas gooit naar door een medewerker. Het de Intern Bijstand Team moet komen de om op tv haar over te op brengen naar de op isolatie-afdeling.

Vanavond op tv start het naar vierde seizoen van het programma tijdens Anita wordt Opgenomen. In van dit de seizoen verblijft Anita een aantal op tv maanden op in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis op waar door normaal gesproken de deuren op tv voor buitenstaanders met gesloten blijven. Anita Witzier leeft de tijdens in deze serie mee met een de gedetineerden en medewerkers op tv van een de vrouwengevangenis en door gaat het gesprek met in hen aan. De afleveringen met op tv zijn elke maandag rond 22:15 van uur te zien op met in NPO 1. In de een eerste aflevering komt in Anita de gevangenis binnen tijdens op de afdeling visitatie naar en wordt op ze zelf ook uitgebreid gecontroleerd het uit op drugs en andere smokkelwaar. op Daarna maakt ze met kennis met tijdens de gedetineerden in het huis met van bewaring. van Hier ontmoet ze uit gedetineerde Carola, op tv die haar man heeft bedreigd met op met een broodmes van omdat hij naar de op tv hoeren was door geweest, en Ingrid met die wordt verdacht van de moord op tv op haar naar schoonmoeder, met maar volhoudt onschuldig te zijn. In in naar het gevangenisgedeelte ontmoet Anita Feride. Zij een zit de een straf uit van 10 het op tv jaar, omdat ze het door haar gewelddadige man naar werd gedwongen om door iemand van het leven naar te in beroven.

Wat is kwaliteit in van leven op tv en wat door is kwaliteit van sterven? door Anita in loopt in deze laatste aflevering uit mee het op de afdeling geriatrie van op tv het een Albert Schweitzer-ziekenhuis in het Dordrecht. Op deze op tv afdeling worden ouderen tijdens met verschillende problemen met behandeld. Hoe ver met gaan hulpverleners in een hun zorg aan ouderen in van deze laatste tijdens fase van het leven op en welke gevolgen hebben het de in jarenlange bezuinigingen door gehad op ouderen die met in het ziekenhuis terechtkomen? In van dit derde uit seizoen van het programma door Anita wordt op Opgenomen bezoekt Anita wekelijks een tijdens ander in ziekenhuis en onderzoekt op steeds een met ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. een naar Ze volgt daarbij de uit levenscyclus: van neonatologie met tot geriatrie.

Het van Universitair Medisch Centrum in de Groningen biedt vaak tijdens de laatste de strohalm voor COPD-patiënten. Anita een Witzier loopt door mee in de wereld in van longventielen, zuurstof in en transplantaties. in Het is een bijna met onzichtbare groep: de zeshonderdduizend op patiënten in ons van land met COPD, tijdens van een ongeneeslijke longziekte die ervoor zorgt uit dat naar je te het weinig lucht hebt. De ziekte ontstaat naar vaak door door roken op of meeroken. Het Universitair Medisch een Centrum in Groningen een is voor veel van de op tv deze patiënten hun door laatste strohalm. Zij hopen op tv dat een innovatieve van ingreep of een longtransplantatie op de op kwaliteit van hun leven aanzienlijk zal in op tv verbeteren.

Het tijdens Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in een Bilthoven is een het gespecialiseerd en op eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier van hoopt te ontdekken het of dit de naar toekomst van de in zorg is. op tv Steeds vaker komen er gespecialiseerde van medische centra tijdens die zich toeleggen op de één ziekte of tijdens behandeling. Het Alexander op tv Monro op Borstkankerziekenhuis in met Bilthoven is zo'n medisch een centrum. In Nederland krijgt het één op met de zeven vrouwen borstkanker en tijdens van dagelijks sterven er ongeveer negen mensen uit aan de de gevolgen van deze ziekte. tijdens Anita doet navraag tijdens naar het nut op van tijdens bevolkingsonderzoek en chemotherapie uit en hoopt op tv in dit eigentijdse ziekenhuis om met te uit zien wat de toegevoegde waarde uit is van gespecialiseerde door zorg.

Obesitas is in een epidemie en kan tijdens ernstige op ziektes veroorzaken. tijdens In het Franciscus door Gasthuis in Rotterdam op tv ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining tijdens kan de helpen. Obesitas is volksziekte nummer naar één en uit veroorzaakt de vaak ernstig lichamelijk en naar geestelijk lijden. Veel mensen een hebben van een oordeel over mensen uit met overgewicht. Is het eigen op tv verantwoordelijkheid of is tijdens naar het echt een ziekte? Anita door loopt in deze aflevering met met mee op de afdeling Bariatrische chirurgie naar tijdens van het Franciscus Gasthuis van in Rotterdam, waarbij obese in jong volwassen, na een veel mislukte dieetpogingen, door kiezen voor een maagverkleining. uit Is het tijdens snijden in een 'gezond de lichaam' de oplossing een tegen een het groeiende probleem in van het ernstig de overgewicht?

In van het Kinderhartcentrum tijdens van het WKZ ziet Anita het Witzier hoe artsen en het verpleegkundigen strijden tijdens voor op hun jonge patiëntjes. naar Maar hoe maakbaar is tijdens het leven? met In het Kinderhartcentrum van tijdens het WKZ worden ieder van jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. een de Anita Witzier kijkt mee wat een de artsen door allemaal kunnen doen om kinderen het met een uit hartafwijking uit te helpen. Maar ondanks alle in nieuwe van inzichten en technieken, is niet alles naar maakbaar. Wat kunnen door we allemaal op tv en hoever moeten we op van gaan? En hoe is het voor de artsen als het de niet lukt de om een van kindje te beter te tijdens maken?

In het het Kinderhartcentrum van het WKZ het ziet Anita Witzier met hoe artsen door en verpleegkundigen strijden voor met hun jonge patiëntjes. tijdens Maar hoe maakbaar van door is het leven? In het op Kinderhartcentrum van het WKZ naar worden door ieder jaar met honderden hartoperaties uitgevoerd. tijdens Anita Witzier kijkt het mee wat de artsen allemaal kunnen een een doen om kinderen met in een hartafwijking te op tv helpen. Maar ondanks door alle nieuwe op tv inzichten en technieken, op is niet alles maakbaar. Wat in kunnen we allemaal op en hoever moeten we uit gaan? En in hoe met is het voor artsen als het in niet lukt een om een een kindje te beter te uit maken?

Vanavond in start het tijdens derde seizoen van op Anita wordt Opgenomen. Anita een bezoekt wekelijks een ander een ziekenhuis en onderzoekt een steeds een het ander specialisme van in een andere leeftijdsgroep. door Ze volgt daarbij de op levenscyclus: van neonatologie op tot geriatrie. naar Anita Witzier naar kijkt uit naar het derde seizoen de van met haar programma: “Al op jaren beheerst met de zorg het nieuws. Ik een ben ontzettend onder de de indruk van de het de manier waarop artsen en verpleegkundigen van te tijdens werk gaan. Ze hebben te op maken met een in hoge een werkdruk, waarbij het echt het gaat om mensenlevens. naar Tegelijkertijd zijn zij met zo’n het de enorme bevlogenheid en toewijding naar aan het werk, ik heb een door hier veel bewondering van voor”. Voortschrijdende wetenschap versus kwaliteit een van leven versus met kostenbesparing: wat kunnen het artsen tegenwoorden allemaal en de moeten we de dat allemaal naar wel willen? Anita draait in op tv zes afleveringen mee met op tv de zorgverleners, op met een zoek naar de antwoorden. In de met eerste een uitzending draait Anita mee in het van medisch team naar van de NICU, de uit neonatale intensive care met unit, van het op Maxima een Medisch Centrum in Veldhoven. tijdens Op deze afdeling uit zetten naar artsen zich in om de een allerkleinsten in leven te met houden. Kinderen uit van wie de organen van van nog niet rijp uit zijn, omdat ze met soms al na 24 weken zwangerschap tijdens van geboren worden. Dit een zorgt voor veel dilemma’s bij artsen de naar en ouders. Anita Witzier kijkt mee op tv bij met de verzorging uit van deze piepkleine mensjes, op tv voor wie met op man en macht wordt gestreden met en gaat in in van gesprek met zorgverleners naar en ouders.

In de door laatste aflevering van naar Anita wordt Opgenomen het komt Anita op tv in de volwassenenkliniek in op tv Vught een van oude bekende tegen. Zwaar van onder invloed met van alcohol en een cocaïne laat Harry een (27) zich weer naar opnemen op de detoxafdeling. op Harry?s groepsgenoot Koen naar (26) is bijna een klaar met zijn behandeling. door Ooit de lag hij op de in hartbewaking doordat een hij plots stopte met in GHB, de maar nu, 5 maanden later, van is hij met er klaar voor om naar op tv huis te vertrekken. naar In de jongerenkliniek het in Sint-Oedenrode gaat op tv Rico (23) op de weekendverlof. het Hij wil voor op het eerst muziek gaan op tv maken zonder daarbij het een joint op te naar steken. Maar op tv zijn met z?n vrienden solidair met hem? Ook in Tristan van (21) is op weer opgenomen, nadat zijn moeder uit hem knock-out in van de met tuin heeft gevonden. Het is nu op erop of op tv eronder voor op hem.

Anita van bezoekt de een aan alcoholverslaafde Harry in (27) waar het niet op tv zo goed mee van gaat sinds hij thuis in is. het Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry op tv met (27) waar het in niet zo goed mee gaat sinds in hij thuis in is. Voor de aan tijdens speedverslaafde Remco (20) in breekt een een spannende in tijd aan omdat hij naar bijna de kliniek uit moet het terwijl hij een nog geen woning het heeft. Ook op voor de twintigjarige Linda zit de haar behandeltijd op tv er op, maar van is ze sterk het genoeg om de alcohol uit te van laten staan? Dat het met gevecht met tegen de verslaving pas echt zwaar uit op tv wordt na de opname uit blijkt ook voor Rianne met (32) van waarbij de zucht naar crack op tv enorm naar oploopt. Stapt ze weer bij haar door aan op crackverslaafde vriend in van de auto?

november 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!