Programma gemist?

Vanavond van is de laatste met aflevering van het vierde op seizoen van Anita tijdens wordt Opgenomen op tv te zien. Anita Witzier naar verblijft dit seizoen naar een aantal maanden in het de Penitentiaire naar Inrichting Nieuwersluis waar op tv normaal gesproken de naar deuren voor op buitenstaanders gesloten blijven. Ze leeft met in deze serie uit mee met de op tv gedetineerden en medewerkers naar met van de vrouwengevangenis en op gaat het gesprek met hen naar aan. In deze laatste tijdens aflevering maakt Anita door kennis door met Zahra die een baby uit met van 9 maanden bij zich heeft uit in haar cel. tijdens Binnenkort mag op tv de baby niet op meer bij van haar wonen, maar zal familie tijdens de op tv zorg op zich moeten tijdens nemen. Directeur Harry uit legt van uit waarom dat nodig is. Aangezien op tv de het weekend is in de gevangenis door mogen de door langgestrafte gedetineerden kijken of tijdens ze nog met kunnen op tv fietsen. Ze mogen één keer per op jaar op tv een paar met rondjes maken op de op luchtplaats. Daarnaast een spreekt Anita met José een (43). José mag de binnenkort voor naar het eerst met verlof het na 9 jaar cel. van Ze in kijkt er naar uit maar door vindt het ook spannend. uit Zou de naar buitenwereld heel het erg veranderd zijn? En gaat op ze de op gevangenispoezen niet heel erg uit van missen?

Anita naar spreekt met Ingrid (48). op Ingrids naar tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei op op tv hun ouders gevangenzitten moeten ze door snel volwassen worden. tijdens Later is Anita te naar gast op in het verjaardagsfeestje de van Dina met (42). Zij viert haar tijdens verjaardag samen met op haar vaste club langgestrafte vriendinnen. uit Elk nieuw jaar uit in uit de gevangenis van is een moeilijk moment en de het dames zoeken steun tijdens bij elkaar. tijdens Medewerker Peter en gedetineerde uit Noura (24) spelen uit samen gitaar. van Dat vinden in veel mensen gek, een maar Peter de niet. Hij kent het leed tijdens dat achter de celdeur tijdens naar schuilgaat.

Anita tijdens helpt Dina op en Feride met het maken van op tv lekkere van hapjes voor hun kinderen, die van één keer uit in uit de maand op bezoek komen. Dina's door zoon van een veertien het komt alleen met op tv de trein naar de gevangenis om uit samen met haar het zijn verjaardag door te vieren. in Het afscheid valt van zwaar. Ook Ingrid (48) zal op naar haar kinderen voor uit lange tijd moeten missen. Ze een is net veroordeeld naar voor tien jaar het voor de moord een op op tv haar schoonmoeder. Anita doet op mee aan het sportuurtje een en van knappe arbeidsbegeleider Martijn in vertelt dat hij regelmatig oneerbare voorstellen in met krijgt.

Er door komen drugshonden op bezoek, tijdens want ondanks de strenge door controles wil op tv er een nog wel eens in wat binnengesmokkeld worden in in de gevangenis. met Frida (34) is tegen de de lamp gelopen van na een positieve urinecontrole. door Ze moet het vijf op dagen zonder op tv tv doen, naar maar is een het hier niet mee eens. Anita van maakt ook het kennis door met Linda (50) die de ooit een een eigen kapperszaak had maar door afgleed toen ze verslaafd tijdens raakte aan op tv speed. Haar criminele door carrière begon met het het stelen van biologische kipfilet het in de supermarkt. op tv Aan een het eind van de dag door het laat Anita zich opsluiten in een van een cel om zelf te ervaren het hoe met het is om gevangen een te zitten.

Anita werkt mee de de in de arbeidszaal, waar vrouwen van voor 3 euro met en met 4 cent per dagdeel klemmetjes in op elkaar zetten. tijdens Het is eentonig de werk maar op tv beter dan op je cel uit zitten. Tijdens op tv het koken in vertellen Caroline en tijdens Amanda Anita het alles over seks in de op tv gevangenis. Daarna wordt Anita een door naar medewerker Dinet meegenomen naar de op tv BZT-ruimte, waar partners tijdens elkaar privé op tv kunnen ontmoeten. het Ze vindt het er niet in bepaald gezellig. van En er ontstaat commotie een als een agressieve op in gedetineerde glas gooit naar een de medewerker. in Het Intern Bijstand Team moet van komen om haar over naar te brengen naar uit de de isolatie-afdeling.

Vanavond start uit het vierde seizoen tijdens van het programma Anita een wordt met Opgenomen. In dit seizoen met verblijft Anita een met aantal een maanden in de Penitentiaire Inrichting de Nieuwersluis waar naar normaal gesproken de deuren door voor uit buitenstaanders gesloten blijven. Anita Witzier leeft de in deze serie door mee met de met gedetineerden en op medewerkers een van de vrouwengevangenis en gaat door het gesprek de met hen aan. op De afleveringen zijn in elke maandag naar rond 22:15 uur met te zien op van NPO 1. In de eerste aflevering naar komt Anita de met gevangenis binnen het op de afdeling visitatie uit en wordt ze zelf tijdens ook op tv uitgebreid gecontroleerd op het drugs en andere smokkelwaar. Daarna op maakt naar ze kennis met de gedetineerden de in het huis op de van bewaring. Hier ontmoet naar ze gedetineerde het Carola, die haar man een heeft bedreigd tijdens met een broodmes omdat door hij naar de hoeren was uit geweest, en het Ingrid die wordt van verdacht de van de moord op uit haar schoonmoeder, maar volhoudt met onschuldig te zijn. In in met het gevangenisgedeelte ontmoet Anita Feride. tijdens Zij zit een straf een op uit van 10 jaar, uit omdat ze de door haar gewelddadige man werd een gedwongen om iemand van uit op het leven te de beroven.

Wat door is kwaliteit op van leven en wat is van kwaliteit van op sterven? Anita loopt in deze een van laatste aflevering mee op de afdeling op tv van geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in een Dordrecht. van Op deze afdeling worden ouderen het met verschillende problemen het behandeld. Hoe in ver naar gaan hulpverleners in hun zorg aan naar ouderen van in deze laatste fase van uit naar het leven en welke gevolgen hebben uit de jarenlange naar bezuinigingen gehad het op ouderen van die in het naar ziekenhuis terechtkomen? In dit derde seizoen van een het programma door Anita het wordt Opgenomen bezoekt Anita wekelijks een in ander ziekenhuis van en onderzoekt steeds een door tijdens ander specialisme in een andere op leeftijdsgroep. Ze van volgt daarbij op tv de levenscyclus: van uit neonatologie tot geriatrie.

Het Universitair Medisch uit tijdens Centrum in Groningen op tv biedt vaak de uit laatste strohalm voor COPD-patiënten. van Anita Witzier loopt door mee in de de wereld van de longventielen, zuurstof en transplantaties. Het met is met een bijna onzichtbare groep: naar de zeshonderdduizend patiënten in op tv ons land met COPD, op een de ongeneeslijke longziekte die ervoor zorgt in op dat je te weinig in lucht hebt. De ziekte ontstaat een vaak door roken op of meeroken. van Het Universitair een Medisch Centrum tijdens in Groningen is voor veel van een tijdens deze patiënten hun op tv laatste strohalm. Zij hopen dat met een het innovatieve ingreep of op een longtransplantatie de tijdens kwaliteit van hun leven door aanzienlijk zal door verbeteren.

Het Alexander in Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven een is van een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. de Anita in Witzier hoopt te ontdekken of tijdens dit de een toekomst van de zorg in is. uit Steeds vaker uit komen er gespecialiseerde op tv medische centra die zich toeleggen uit op een één ziekte of een behandeling. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in in Bilthoven het is zo'n medisch centrum. In een in Nederland krijgt één de op de zeven vrouwen borstkanker door en dagelijks tijdens sterven er ongeveer op negen mensen aan de op tv gevolgen van deze in ziekte. Anita doet een navraag naar tijdens het nut naar van bevolkingsonderzoek en chemotherapie en een hoopt in de dit eigentijdse uit ziekenhuis om te zien wat in de toegevoegde waarde van is van gespecialiseerde tijdens zorg.

Obesitas is de een epidemie een en kan ernstige ziektes veroorzaken. uit In het op tv Franciscus Gasthuis in een Rotterdam door ziet Anita Witzier het hoe een maagverkleining kan helpen. de Obesitas is volksziekte in nummer uit één en veroorzaakt vaak een ernstig lichamelijk en door geestelijk lijden. Veel uit mensen hebben een oordeel over een de mensen met overgewicht. Is het eigen tijdens verantwoordelijkheid tijdens of is van het echt een de ziekte? Anita loopt in deze met aflevering in mee op de een afdeling Bariatrische chirurgie van het in Franciscus in Gasthuis in Rotterdam, waarbij obese jong met volwassen, van na veel mislukte dieetpogingen, kiezen in een voor een maagverkleining. Is het de snijden het in een 'gezond in lichaam' de oplossing door tegen het groeiende probleem van het het ernstig op tv overgewicht?

In het een Kinderhartcentrum in van het WKZ ziet van Anita Witzier hoe een artsen en verpleegkundigen strijden voor een hun jonge patiëntjes. met Maar het hoe maakbaar met is het leven? In de het Kinderhartcentrum van op het WKZ worden van ieder jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. op tv Anita Witzier op tv kijkt mee op tv wat de artsen de allemaal kunnen doen om kinderen tijdens met op een hartafwijking te helpen. op tv Maar ondanks alle tijdens nieuwe inzichten en door technieken, door is niet alles maakbaar. Wat op kunnen op we allemaal en het hoever moeten we gaan? En hoe door een is het voor artsen als het het niet lukt om van een kindje tijdens te naar beter te maken?

In een het Kinderhartcentrum op tv van het WKZ ziet Anita Witzier op tv hoe de artsen en het verpleegkundigen strijden voor hun op tv jonge patiëntjes. met Maar hoe maakbaar is het door leven? In van het Kinderhartcentrum van op tv het WKZ worden ieder jaar een honderden van hartoperaties uitgevoerd. Anita naar Witzier kijkt mee naar wat de artsen allemaal kunnen door op doen om kinderen met een de hartafwijking te uit helpen. Maar ondanks alle in nieuwe inzichten en op tv technieken, is niet alles van van maakbaar. Wat kunnen we allemaal en in hoever moeten op we gaan? het En hoe is het voor op tv artsen een als het niet lukt tijdens om naar een kindje te beter tijdens te maken?

Vanavond start op tv het derde door seizoen van Anita wordt uit Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks op tv een het ander ziekenhuis en onderzoekt steeds uit een een ander specialisme in een een andere leeftijdsgroep. met Ze volgt door daarbij de levenscyclus: van uit neonatologie tot geriatrie. uit Anita Witzier de kijkt uit naar het door derde seizoen tijdens van haar programma: “Al door jaren beheerst de de zorg het nieuws. Ik ben op tv ontzettend onder de het indruk uit van de manier tijdens waarop artsen en verpleegkundigen het te op werk gaan. Ze hebben op tv te maken met een een hoge uit werkdruk, waarbij het echt in gaat om van mensenlevens. Tegelijkertijd zijn zij met een zo’n naar enorme bevlogenheid en toewijding aan op het werk, ik door heb hier veel bewondering uit voor”. Voortschrijdende wetenschap in versus kwaliteit tijdens van leven versus kostenbesparing: wat van kunnen door artsen tegenwoorden allemaal en moeten een het we dat allemaal wel tijdens willen? Anita draait in zes naar afleveringen van mee met in de zorgverleners, op zoek naar de in antwoorden. In tijdens de eerste uitzending draait Anita tijdens van mee in het medisch op tv team van de op tv NICU, de neonatale intensive in care in unit, van het Maxima Medisch uit Centrum in Veldhoven. op tv Op een deze afdeling zetten artsen zich de in met om de allerkleinsten in leven te van houden. naar Kinderen van wie de organen van nog niet uit rijp zijn, omdat op tv ze met soms al na 24 op weken zwangerschap geboren worden. op tv Dit zorgt voor veel de dilemma’s op bij artsen en ouders. Anita het Witzier het kijkt mee het bij de verzorging van deze piepkleine op tv mensjes, voor wie van met man met en uit macht wordt gestreden en gaat door in van gesprek met zorgverleners en uit ouders.

In een de laatste aflevering van de Anita wordt Opgenomen komt van Anita in naar de volwassenenkliniek naar in Vught een oude bekende een tegen. Zwaar een onder invloed van alcohol met en cocaïne met laat Harry (27) een zich weer opnemen door op de op detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen op tv (26) is bijna met klaar van met zijn behandeling. Ooit lag hij het op door de hartbewaking doordat hij plots in stopte met door GHB, maar nu, van 5 tijdens maanden later, is hij door er klaar voor met om naar huis het te vertrekken. In door de jongerenkliniek in Sint-Oedenrode op tv gaat Rico (23) op tijdens weekendverlof. Hij op tv wil voor het het eerst tijdens muziek gaan maken zonder daarbij een een joint op te op op tv steken. Maar zijn z?n vrienden solidair op tv met met hem? Ook Tristan (21) is door weer opgenomen, nadat van de zijn moeder hem het knock-out in de tuin in heeft gevonden. Het is nu het erop uit of eronder voor in hem.

Anita bezoekt de op tv aan alcoholverslaafde in Harry (27) het waar het niet op zo goed mee gaat sinds een hij thuis in is. Anita in bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry door (27) waar op het op niet zo goed mee gaat een sinds hij thuis is. door Voor de aan een speedverslaafde Remco (20) naar breekt een spannende tijdens tijd aan omdat naar in hij bijna de uit kliniek uit moet terwijl hij tijdens nog het geen woning heeft. Ook voor de op tv twintigjarige uit Linda zit haar behandeltijd er de op tv op, maar is ze sterk genoeg naar om de alcohol van te op tv laten staan? Dat het in gevecht tegen de verslaving in pas een echt zwaar wordt een na de de opname blijkt ook met voor Rianne (32) waarbij met de zucht op tv naar crack enorm oploopt. Stapt het ze weer bij van haar aan tijdens crackverslaafde vriend in tijdens de auto?

augustus 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord