Programma gemist?

Vanavond een is de laatste door aflevering van het vierde seizoen op van op Anita wordt naar Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft tijdens dit seizoen een op tv aantal het maanden in de Penitentiaire een Inrichting Nieuwersluis het waar normaal gesproken de deuren op voor buitenstaanders gesloten tijdens blijven. Ze leeft een in deze serie op mee op met de tijdens gedetineerden en medewerkers van op tv de vrouwengevangenis en gaat het tijdens gesprek met op tv hen door aan. In deze laatste aflevering door maakt Anita kennis met naar Zahra die een op baby van 9 op maanden bij zich het heeft een in haar cel. tijdens Binnenkort mag de baby niet door meer naar bij haar wonen, op tv maar zal familie de zorg op een zich moeten op tv nemen. Directeur Harry op tv legt naar uit waarom dat nodig is. Aangezien uit het weekend op tv is van in de gevangenis mogen tijdens de langgestrafte gedetineerden kijken op of ze nog kunnen door fietsen. Ze naar mogen één tijdens keer per uit jaar een paar rondjes maken op tv op op tv de luchtplaats. Daarnaast spreekt Anita met uit op José (43). José mag door binnenkort voor het eerst met uit door verlof na 9 jaar cel. Ze van kijkt op tv er naar uit maar de vindt op tv het ook spannend. naar Zou de buitenwereld naar heel erg veranderd zijn? En gaat uit ze de gevangenispoezen in niet op heel erg tijdens missen?

Anita door spreekt met Ingrid (48). met Ingrids tienerkinderen komen op met bezoek. een Nu allebei hun ouders een gevangenzitten van moeten ze snel volwassen door worden. Later is een Anita te gast op een het verjaardagsfeestje de van Dina in (42). Zij viert van haar verjaardag samen met het haar vaste club op langgestrafte vriendinnen. Elk nieuw op jaar in tijdens de gevangenis is een moeilijk op moment een en de in dames zoeken steun bij elkaar. het Medewerker naar Peter en gedetineerde Noura (24) op spelen samen gitaar. Dat de vinden veel door mensen gek, op maar Peter niet. Hij kent de het leed dat uit tijdens achter de celdeur het schuilgaat.

Anita helpt uit Dina en op tv Feride met het tijdens maken van lekkere hapjes voor met naar hun kinderen, die één keer in op tv de maand op een het bezoek komen. Dina's zoon van veertien door komt alleen naar met de trein door naar de gevangenis om op een samen met haar zijn verjaardag te de tijdens vieren. Het afscheid op tv valt zwaar. Ook Ingrid naar (48) zal haar op kinderen voor lange tijd op moeten uit missen. Ze is net veroordeeld van voor tien jaar voor de de moord de op haar schoonmoeder. Anita tijdens doet mee aan de uit het sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider naar Martijn uit vertelt dat hij regelmatig oneerbare voorstellen op tijdens krijgt.

Er het komen drugshonden op uit bezoek, want ondanks de strenge naar controles wil er van nog wel eens van tijdens wat binnengesmokkeld worden in tijdens de gevangenis. Frida tijdens (34) is tegen de tijdens lamp gelopen na van een positieve urinecontrole. Ze de een moet het vijf dagen zonder tv door doen, maar is op tv het op tv hier niet uit mee eens. Anita maakt ook naar kennis met Linda op tv (50) die de ooit een een eigen kapperszaak had maar afgleed toen het ze verslaafd raakte met met aan speed. Haar criminele carrière begon op tv met naar het stelen van op tv biologische kipfilet in de naar supermarkt. Aan het eind tijdens van de uit dag laat Anita zich op opsluiten uit in een cel de om zelf van te ervaren hoe het is een om gevangen te in zitten.

Anita het werkt mee in in de arbeidszaal, de waar vrouwen voor 3 euro een en 4 cent per het naar dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het van het is eentonig werk maar beter dan in op door je cel zitten. op Tijdens het koken vertellen Caroline van en Amanda Anita een een alles over seks in de naar gevangenis. naar Daarna wordt Anita het door medewerker Dinet van meegenomen naar de BZT-ruimte, het waar partners elkaar privé naar kunnen ontmoeten. Ze de vindt het er uit niet bepaald gezellig. En de er ontstaat commotie van de als een agressieve naar gedetineerde glas gooit naar een een medewerker. Het Intern Bijstand tijdens Team moet komen op in om haar over te brengen naar van de het isolatie-afdeling.

Vanavond start op het op vierde seizoen van het op programma Anita wordt Opgenomen. met In dit seizoen naar verblijft Anita een aantal het maanden in de tijdens door Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal met gesproken de deuren in voor buitenstaanders met gesloten blijven. Anita Witzier de leeft in deze met serie mee met de door op tv gedetineerden en medewerkers van van de vrouwengevangenis en naar gaat het gesprek met hen in uit aan. De afleveringen zijn een elke maandag rond 22:15 door uur te op zien op naar NPO 1. In de eerste aflevering komt van Anita de een gevangenis binnen op een de afdeling in visitatie en wordt ze zelf uit ook op uitgebreid gecontroleerd van op drugs en andere smokkelwaar. naar Daarna maakt ze op kennis met de gedetineerden op tv in het door huis met van bewaring. Hier ontmoet ze op tv gedetineerde een Carola, die haar man op heeft bedreigd met een in broodmes omdat in hij naar de hoeren naar was geweest, en naar Ingrid tijdens die wordt verdacht van door de moord op haar van schoonmoeder, maar op volhoudt onschuldig een te zijn. In het gevangenisgedeelte tijdens ontmoet Anita naar Feride. Zij zit een in straf uit van 10 het jaar, met omdat ze van door haar gewelddadige man werd in gedwongen op tv om iemand van het leven met te van beroven.

Wat in is kwaliteit van leven op tv en wat is naar kwaliteit van sterven? Anita de van loopt in deze laatste aflevering van mee het op de afdeling geriatrie een van het Albert Schweitzer-ziekenhuis met in Dordrecht. Op van deze afdeling worden ouderen met op tv met verschillende problemen naar behandeld. Hoe ver gaan hulpverleners de in naar hun zorg aan ouderen in naar deze naar laatste fase van met het leven en welke gevolgen hebben tijdens de jarenlange bezuinigingen in een gehad op ouderen die in het naar ziekenhuis terechtkomen? In door dit derde op seizoen van het programma de Anita wordt in Opgenomen bezoekt Anita wekelijks tijdens een in ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een het op ander specialisme in een van andere leeftijdsgroep. met Ze volgt daarbij de op levenscyclus: van neonatologie van tot geriatrie.

Het Universitair Medisch met Centrum in tijdens Groningen biedt vaak met de laatste strohalm door voor COPD-patiënten. Anita het Witzier loopt mee uit in de uit wereld van van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is uit een door bijna onzichtbare groep: de op zeshonderdduizend patiënten in ons door land met een COPD, een het ongeneeslijke longziekte die een ervoor zorgt dat je te de in weinig lucht hebt. naar De ziekte ontstaat vaak door het roken of meeroken. de Het Universitair Medisch op tv Centrum van in Groningen is voor veel uit van deze patiënten uit hun uit laatste strohalm. Zij hopen dat het een innovatieve in ingreep of een uit longtransplantatie de kwaliteit van door hun leven aanzienlijk zal van het verbeteren.

Het in Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in van Bilthoven de is een gespecialiseerd en naar eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt naar te uit ontdekken of dit door de toekomst van de zorg tijdens is. met Steeds vaker komen een er gespecialiseerde op tv medische centra die zich toeleggen op op één ziekte op tv of behandeling. Het Alexander door Monro Borstkankerziekenhuis in een Bilthoven is zo'n door medisch met centrum. In op tv Nederland krijgt één op een de zeven met vrouwen borstkanker en dagelijks de sterven er ongeveer de negen mensen in aan de gevolgen van deze ziekte. een Anita doet navraag door naar tijdens het nut van bevolkingsonderzoek en tijdens door chemotherapie en hoopt in dit het eigentijdse ziekenhuis om van te zien wat het de toegevoegde waarde uit is met van gespecialiseerde zorg.

Obesitas met is een epidemie en door kan ernstige ziektes veroorzaken. in In het Franciscus met Gasthuis in Rotterdam op tv op tv ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining door met kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer in één en tijdens veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk uit en geestelijk lijden. een Veel naar mensen hebben een oordeel over op tv mensen met op overgewicht. Is het op tv eigen verantwoordelijkheid of naar is in het echt een ziekte? Anita uit loopt in deze aflevering uit mee door op de afdeling Bariatrische van chirurgie op tv van het Franciscus Gasthuis in in Rotterdam, op waarbij obese jong volwassen, na veel op tv mislukte dieetpogingen, in kiezen voor een maagverkleining. door Is naar het snijden in een met 'gezond lichaam' de oplossing van tegen het het groeiende uit probleem van het tijdens ernstig overgewicht?

In het naar Kinderhartcentrum van op tv het WKZ tijdens ziet Anita Witzier hoe artsen een en naar verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. in Maar naar hoe maakbaar is het leven? op tv In het op Kinderhartcentrum van het door WKZ worden ieder het jaar honderden een hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier het kijkt mee wat van de artsen de allemaal kunnen het doen om kinderen uit met een hartafwijking te helpen. Maar van ondanks alle nieuwe de een inzichten en technieken, is niet tijdens alles in maakbaar. Wat kunnen op we allemaal en hoever moeten we op tv gaan? op tv En hoe is het voor het artsen als door het niet tijdens lukt om een kindje te het beter van te maken?

In tijdens het Kinderhartcentrum van het WKZ tijdens tijdens ziet Anita Witzier hoe van artsen en verpleegkundigen strijden een voor in hun jonge patiëntjes. Maar de hoe maakbaar is het leven? tijdens In het Kinderhartcentrum een tijdens van het WKZ worden ieder jaar tijdens honderden in hartoperaties uitgevoerd. Anita een Witzier kijkt in mee wat de artsen allemaal kunnen naar tijdens doen om kinderen met het een hartafwijking te op tv helpen. Maar tijdens ondanks alle nieuwe inzichten een en technieken, is niet alles in maakbaar. Wat kunnen uit we allemaal uit en een hoever moeten we naar gaan? En hoe is het in voor artsen als het op tv niet lukt met om een door kindje te beter op te maken?

Vanavond start door het derde in seizoen van Anita wordt het Opgenomen. Anita bezoekt naar wekelijks uit een ander ziekenhuis en door onderzoekt steeds een ander uit specialisme de in een andere leeftijdsgroep. Ze op volgt het daarbij de levenscyclus: de van neonatologie tot geriatrie. Anita Witzier op tv kijkt op tv uit naar het van derde seizoen van in haar programma: “Al op tv jaren beheerst de zorg tijdens het door nieuws. Ik ben met ontzettend onder de indruk van van de manier door waarop artsen en verpleegkundigen te een werk gaan. met Ze hebben te maken de met tijdens een hoge werkdruk, waarbij het op tv echt gaat om het een mensenlevens. Tegelijkertijd zijn zij het met zo’n enorme bevlogenheid naar en toewijding aan het in werk, ik een heb hier veel bewondering van voor”. Voortschrijdende wetenschap de versus een kwaliteit van leven versus kostenbesparing: in wat kunnen artsen tegenwoorden op tv in allemaal en moeten we dat van allemaal wel willen? op Anita draait door in zes afleveringen mee met op de zorgverleners, op het zoek naar naar de tijdens antwoorden. In de eerste uitzending draait met Anita mee in het door medisch team van met de NICU, de een neonatale intensive care van in unit, van het Maxima Medisch Centrum naar in Veldhoven. Op uit deze door afdeling zetten met artsen zich in om de van allerkleinsten in leven te tijdens een houden. Kinderen van wie de in organen nog niet in rijp zijn, omdat ze naar uit soms al na in 24 weken zwangerschap geboren worden. op Dit zorgt tijdens voor veel dilemma’s bij artsen met en ouders. een Anita door Witzier kijkt mee bij de tijdens verzorging van naar deze piepkleine mensjes, van voor wie met man met en macht op tv wordt gestreden en gaat met in gesprek met zorgverleners naar en het ouders.

In de laatste op tv aflevering van Anita het naar wordt Opgenomen komt Anita in naar de volwassenenkliniek naar in Vught op een oude bekende tegen. Zwaar het onder invloed door van alcohol en cocaïne met laat Harry naar (27) zich weer opnemen op op van de detoxafdeling. Harry?s de groepsgenoot Koen (26) is op bijna klaar met zijn behandeling. van Ooit lag met hij op de een hartbewaking doordat hij plots op tv uit stopte met GHB, maar nu, 5 op maanden een later, is door hij er klaar voor om uit naar de huis te vertrekken. In de in jongerenkliniek in Sint-Oedenrode gaat de van Rico (23) op weekendverlof. van Hij wil voor het eerst tijdens muziek gaan door maken zonder daarbij een een joint het op te steken. Maar zijn op tv de z?n vrienden solidair in met hem? Ook een Tristan (21) is weer opgenomen, nadat uit zijn met moeder hem knock-out in het de tuin heeft gevonden. in in Het is nu erop op of eronder door voor hem.

Anita bezoekt de in aan alcoholverslaafde op Harry (27) op tv waar het niet zo goed van mee gaat op tv sinds hij het thuis is. Anita op tv bezoekt de aan met alcoholverslaafde Harry (27) met waar het niet zo op tv goed mee het gaat sinds hij thuis is. uit Voor van de aan speedverslaafde Remco naar (20) breekt een met spannende tijd door aan omdat een hij bijna de kliniek uit moet het terwijl hij op tv nog geen woning heeft. een Ook voor door de naar twintigjarige Linda zit haar de behandeltijd er op, maar is in ze op tv sterk genoeg door om de alcohol te in laten staan? Dat een het gevecht tegen uit de verslaving pas echt tijdens zwaar wordt na van de opname blijkt op tv ook een voor Rianne (32) waarbij de op zucht naar tijdens crack enorm oploopt. Stapt tijdens ze weer van bij haar aan in crackverslaafde vriend in de op tv auto?

september 2020
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!