Programma gemist?

Vanavond is de op laatste met aflevering van het vierde seizoen met van Anita wordt in Opgenomen te op zien. Anita Witzier met verblijft dit seizoen een op tv aantal maanden in tijdens tijdens de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar naar normaal gesproken de het deuren voor buitenstaanders gesloten van blijven. met Ze leeft in deze serie het mee in met de gedetineerden en in medewerkers met van de vrouwengevangenis en gaat op tv het met gesprek met hen aan. In naar deze laatste aflevering maakt Anita uit in kennis met Zahra die de een baby van 9 met maanden bij zich heeft de in een haar cel. van Binnenkort mag de uit baby niet meer van bij haar wonen, van maar zal familie de zorg het op zich moeten van nemen. Directeur op tv Harry legt uit waarom door dat door nodig is. Aangezien het weekend de is in de gevangenis op mogen de langgestrafte in gedetineerden op tv kijken of ze nog naar kunnen fietsen. Ze mogen naar één keer op per jaar een uit paar naar rondjes maken op de luchtplaats. Daarnaast met van spreekt Anita met José in (43). José mag binnenkort voor op het de eerst met verlof de na 9 jaar cel. Ze op kijkt door er naar uit de maar vindt het ook op spannend. de Zou de buitenwereld op heel erg veranderd door zijn? En gaat ze de de gevangenispoezen het niet heel erg tijdens missen?

Anita een spreekt met Ingrid (48). op tv Ingrids tienerkinderen de komen op bezoek. Nu van allebei hun ouders een gevangenzitten naar moeten ze snel volwassen naar worden. Later is Anita door te gast op het het verjaardagsfeestje van Dina op (42). Zij viert uit haar verjaardag samen het van met haar vaste club in langgestrafte vriendinnen. in Elk nieuw jaar in de gevangenis van is een tijdens moeilijk van moment en de dames het zoeken steun bij op elkaar. Medewerker Peter en het gedetineerde Noura tijdens (24) spelen samen gitaar. Dat door vinden de veel mensen gek, maar met Peter niet. Hij kent door het leed van dat achter de het celdeur van schuilgaat.

Anita in helpt Dina van en Feride met het met maken van lekkere het hapjes voor hun kinderen, die uit één keer in met de maand op met bezoek komen. met Dina's zoon met van veertien komt alleen met op de trein naar tijdens een de gevangenis om samen met een haar zijn verjaardag te een vieren. door Het afscheid valt een zwaar. Ook Ingrid (48) op zal haar tijdens kinderen voor lange het tijd moeten missen. Ze is in op net veroordeeld voor tien jaar tijdens voor de moord op met haar de schoonmoeder. Anita doet mee aan door in het sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider Martijn naar vertelt dat in hij regelmatig op oneerbare voorstellen de krijgt.

Er komen op tv drugshonden op een bezoek, want ondanks de door strenge controles wil op er nog wel op eens wat op tv binnengesmokkeld worden in de in gevangenis. met Frida (34) is het tegen de lamp gelopen na een van positieve urinecontrole. op Ze moet het het vijf dagen van zonder tv van doen, maar is het hier niet met mee eens. Anita een met maakt ook kennis met Linda (50) in die met ooit een het eigen kapperszaak had maar afgleed toen in uit ze verslaafd raakte aan het speed. Haar criminele carrière begon tijdens met het met stelen van biologische met kipfilet in de supermarkt. uit Aan het eind het van van de dag laat Anita zich op uit opsluiten in een het cel om zelf te ervaren hoe tijdens het naar is om tijdens gevangen te zitten.

Anita uit werkt mee in de arbeidszaal, in waar uit vrouwen voor 3 euro in en uit 4 cent per naar dagdeel klemmetjes in van elkaar zetten. Het op tv is eentonig werk uit maar beter dan op je cel naar zitten. naar Tijdens het koken vertellen Caroline van en Amanda Anita op alles uit over seks in de de gevangenis. Daarna wordt naar Anita door medewerker Dinet een meegenomen naar de door naar BZT-ruimte, waar partners elkaar privé naar kunnen ontmoeten. met Ze vindt het er met niet bepaald gezellig. En naar er ontstaat commotie door als een op agressieve gedetineerde glas met gooit naar een een medewerker. Het Intern Bijstand door op tv Team moet komen om haar over het te brengen naar met de van isolatie-afdeling.

Vanavond start op tv het vierde van seizoen van het programma Anita naar wordt een Opgenomen. In het dit seizoen verblijft in Anita een aantal maanden in naar de Penitentiaire Inrichting van Nieuwersluis van waar normaal gesproken de deuren de voor buitenstaanders gesloten op blijven. Anita Witzier leeft in in naar deze serie mee het met de op tv gedetineerden en medewerkers van de vrouwengevangenis naar en gaat op het gesprek met naar hen aan. De afleveringen tijdens zijn elke maandag met rond 22:15 uur de te zien de op het NPO 1. In de eerste door aflevering komt Anita de gevangenis een op tv binnen op de afdeling visitatie en de wordt ze de zelf in ook uitgebreid gecontroleerd van op drugs en uit andere smokkelwaar. Daarna maakt ze door kennis door met de gedetineerden in op het huis van bewaring. Hier de op ontmoet ze gedetineerde Carola, die haar op man heeft uit bedreigd met een de broodmes omdat hij naar uit de het hoeren was tijdens geweest, en Ingrid die in wordt verdacht met van de moord op haar schoonmoeder, met een maar volhoudt onschuldig te op tv zijn. In het gevangenisgedeelte ontmoet op Anita Feride. de Zij zit een straf een met uit van 10 jaar, een omdat ze door haar gewelddadige op man naar werd gedwongen om iemand van uit een het leven te het beroven.

Wat is kwaliteit op tv een van leven en wat tijdens is kwaliteit van sterven? het Anita op tv loopt in deze laatste aflevering mee met op uit de afdeling geriatrie van het het Albert de Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op door deze afdeling worden in ouderen met op verschillende problemen tijdens behandeld. Hoe ver gaan tijdens hulpverleners in van hun zorg aan ouderen op tv in deze laatste fase van naar het in leven en welke gevolgen op tv hebben naar de jarenlange bezuinigingen gehad op in ouderen die in het uit ziekenhuis terechtkomen? In dit van derde seizoen van van het op tv programma Anita wordt naar Opgenomen bezoekt op Anita wekelijks een ander ziekenhuis en op tv onderzoekt de steeds een een ander specialisme in met een andere leeftijdsgroep. de Ze volgt daarbij de de levenscyclus: van neonatologie tot het geriatrie.

Het Universitair op tv Medisch van Centrum in Groningen biedt vaak van de laatste strohalm tijdens voor COPD-patiënten. naar Anita Witzier loopt mee in in de naar wereld van longventielen, zuurstof het en transplantaties. tijdens Het is uit een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend uit patiënten in ons op tv op land met COPD, op een ongeneeslijke longziekte een die ervoor zorgt dat je te de in weinig lucht hebt. de De ziekte ontstaat vaak door uit roken of een meeroken. Het Universitair Medisch Centrum op tv in tijdens Groningen is de voor veel van een deze patiënten hun laatste strohalm. van Zij hopen dat een op tv met innovatieve ingreep of een longtransplantatie de een naar kwaliteit van hun naar leven aanzienlijk zal naar verbeteren.

Het Alexander van Monro op tv Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd met en eigentijds ziekenhuis. de Anita Witzier hoopt op te ontdekken of het dit de naar toekomst van tijdens de zorg is. Steeds uit vaker komen een er gespecialiseerde medische centra met die zich toeleggen op uit één door ziekte of behandeling. Het met Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in uit Bilthoven op is zo'n medisch het centrum. In Nederland krijgt één naar op de de zeven naar vrouwen borstkanker en dagelijks sterven er op tv ongeveer negen mensen op aan de gevolgen naar van deze van ziekte. Anita door doet navraag naar het de nut van bevolkingsonderzoek op en chemotherapie en op tv hoopt in dit naar eigentijdse ziekenhuis op om te zien wat de de toegevoegde waarde is tijdens van gespecialiseerde in zorg.

Obesitas is door een epidemie en kan op tv ernstige ziektes veroorzaken. op tv In het van Franciscus Gasthuis in Rotterdam op tv ziet Anita door Witzier hoe een maagverkleining met kan helpen. naar Obesitas is uit volksziekte nummer één het en veroorzaakt vaak ernstig naar lichamelijk en geestelijk lijden. het Veel mensen hebben de op tv een oordeel over op mensen met overgewicht. de Is het eigen uit verantwoordelijkheid of is het van echt een ziekte? Anita loopt uit tijdens in deze aflevering mee van op de afdeling Bariatrische chirurgie het van het de Franciscus Gasthuis in in Rotterdam, waarbij een obese jong op volwassen, na veel mislukte dieetpogingen, door kiezen het voor een maagverkleining. Is het snijden van in het een 'gezond lichaam' de uit oplossing tegen het tijdens groeiende probleem van het op ernstig van overgewicht?

In het Kinderhartcentrum op van het het WKZ ziet Anita het Witzier hoe artsen en uit verpleegkundigen tijdens strijden voor hun jonge met patiëntjes. Maar uit hoe maakbaar is tijdens het leven? In met het Kinderhartcentrum van het met WKZ tijdens worden ieder jaar honderden hartoperaties het uitgevoerd. Anita Witzier van kijkt mee wat de tijdens artsen naar allemaal kunnen doen het om kinderen met op een hartafwijking te helpen. Maar de tijdens ondanks alle nieuwe inzichten en op tv technieken, is niet naar alles maakbaar. het Wat kunnen we allemaal een en van hoever moeten we gaan? En op tv hoe het is het voor artsen als op tv het niet lukt de om een kindje te de beter te van maken?

In het Kinderhartcentrum tijdens van van het WKZ ziet Anita een Witzier hoe artsen de en verpleegkundigen strijden door voor hun jonge met patiëntjes. Maar de hoe maakbaar is het leven? uit het In het Kinderhartcentrum van het met WKZ worden ieder van jaar een honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier uit kijkt mee door wat de artsen allemaal kunnen uit met doen om kinderen met een hartafwijking met te uit helpen. Maar ondanks het alle nieuwe inzichten en naar technieken, is niet alles met maakbaar. naar Wat kunnen in we allemaal en hoever moeten met we gaan? En naar hoe is het voor het artsen als van het niet lukt om het een kindje op te in beter te maken?

Vanavond start een het derde van seizoen van Anita wordt Opgenomen. op met Anita bezoekt wekelijks een ander tijdens ziekenhuis uit en onderzoekt steeds op een ander specialisme in op een andere uit leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: in van uit neonatologie tot geriatrie. met Anita Witzier kijkt op tv uit naar het derde van seizoen van van haar programma: uit “Al jaren beheerst de met zorg het de nieuws. Ik ben ontzettend onder de met indruk van door de manier waarop naar artsen en verpleegkundigen tijdens te werk de gaan. Ze hebben te uit maken met op tv een hoge werkdruk, de waarbij het echt gaat een om mensenlevens. op tv Tegelijkertijd zijn zij met met zo’n enorme door bevlogenheid en van toewijding aan het werk, het ik heb hier van veel bewondering met voor”. Voortschrijdende wetenschap versus de kwaliteit van leven versus kostenbesparing: op tv wat kunnen het artsen tegenwoorden allemaal en moeten een we uit dat allemaal wel willen? het Anita uit draait in zes afleveringen mee met met van de zorgverleners, op zoek van naar de antwoorden. In een de eerste uitzending op draait Anita uit mee in het medisch naar team van de NICU, met de neonatale intensive care met unit, in van het van Maxima Medisch Centrum uit in Veldhoven. Op deze afdeling zetten tijdens artsen zich in door om de allerkleinsten met in leven door te houden. Kinderen een van wie de op tv organen naar nog niet rijp zijn, omdat naar ze soms al na op 24 weken zwangerschap de geboren door worden. Dit zorgt in voor veel dilemma’s tijdens bij artsen naar en ouders. Anita Witzier op kijkt mee bij de verzorging van van deze piepkleine de mensjes, voor in wie met man en met macht door wordt gestreden en gaat tijdens in gesprek op met zorgverleners en een ouders.

In van de laatste de aflevering van Anita wordt door Opgenomen komt Anita in op de volwassenenkliniek in op Vught een het oude bekende tegen. Zwaar uit onder invloed van alcohol op tv en cocaïne de laat van Harry (27) zich weer door opnemen op tijdens de detoxafdeling. Harry?s met groepsgenoot Koen (26) is bijna op tv klaar met naar zijn behandeling. met Ooit lag hij op door de hartbewaking op tv doordat hij plots stopte op tv met GHB, maar nu, tijdens 5 maanden later, naar is hij er in klaar voor om naar tijdens huis te vertrekken. naar de In de jongerenkliniek van in Sint-Oedenrode gaat Rico (23) een op de weekendverlof. Hij wil voor de het eerst muziek gaan maken op tv zonder door daarbij een van joint op te steken. Maar zijn de z?n op vrienden solidair een met hem? Ook Tristan (21) is door weer opgenomen, nadat op zijn het moeder hem van knock-out in de naar tuin heeft gevonden. naar Het is nu erop of uit eronder de voor hem.

Anita bezoekt de met de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het in uit niet zo goed mee gaat sinds met hij thuis is. naar het Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry op (27) waar naar het niet zo goed met mee gaat van sinds hij thuis is. door Voor de een aan de speedverslaafde Remco (20) breekt een spannende van tijd aan tijdens omdat hij bijna op de kliniek uit de moet tijdens terwijl hij nog geen woning op heeft. Ook voor de tijdens twintigjarige Linda van zit haar behandeltijd van er op, maar is een ze sterk genoeg op tv om de alcohol uit te laten met staan? Dat het gevecht op tv tegen de naar verslaving pas op tv echt zwaar naar wordt na de opname op blijkt ook voor het Rianne (32) waarbij de zucht naar op naar crack enorm in oploopt. Stapt ze weer op tv bij haar aan crackverslaafde vriend in in de een auto?

december 2018
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord