Programma gemist?

Vanavond van is de laatste de aflevering van het het vierde seizoen van Anita in wordt uit Opgenomen te zien. Anita Witzier in verblijft dit een seizoen een aantal maanden in van uit de Penitentiaire Inrichting het Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren van voor buitenstaanders gesloten de door blijven. Ze leeft in deze serie in in mee met de gedetineerden de en medewerkers van op de vrouwengevangenis en naar gaat het gesprek met hen van aan. In een deze laatste aflevering op maakt Anita kennis met Zahra uit die een een baby van het 9 maanden bij zich in heeft in haar cel. een Binnenkort mag de de baby in niet meer bij haar wonen, op tv maar zal een familie de zorg op op tv zich moeten nemen. met Directeur Harry legt tijdens uit van waarom dat nodig is. uit Aangezien het weekend met is in de gevangenis op tv mogen de langgestrafte een het gedetineerden kijken of de ze nog kunnen fietsen. met Ze mogen één keer uit per jaar het een paar rondjes maken uit op de luchtplaats. Daarnaast op tv spreekt in Anita met op José (43). José mag binnenkort voor door het eerst met met verlof in na 9 jaar met cel. Ze kijkt door er naar uit op tv maar vindt van het ook spannend. op Zou de buitenwereld door heel erg veranderd zijn? met En gaat op ze de gevangenispoezen niet heel erg van de missen?

Anita spreekt met het Ingrid door (48). Ingrids tienerkinderen komen tijdens op bezoek. Nu allebei uit hun van ouders gevangenzitten moeten ze snel door volwassen een worden. Later is Anita te op tv naar gast op het uit verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert het van haar verjaardag samen met het haar vaste club langgestrafte op tv vriendinnen. met Elk nieuw jaar in de tijdens gevangenis is een moeilijk op moment en met de op tv dames zoeken steun bij op elkaar. Medewerker Peter en gedetineerde op Noura van (24) spelen samen uit gitaar. Dat vinden in veel mensen gek, naar maar Peter een niet. Hij kent het leed op dat tijdens achter de celdeur uit schuilgaat.

Anita helpt de Dina en de Feride met het het maken van lekkere hapjes voor op hun kinderen, die door één op tv keer in de maand het op een bezoek komen. Dina's tijdens zoon van veertien komt het alleen met de trein naar een de gevangenis om van samen met naar haar zijn een verjaardag te op vieren. Het afscheid valt zwaar. Ook een Ingrid met (48) zal het haar kinderen voor met lange tijd moeten op tv missen. Ze is net veroordeeld voor het tien een jaar voor de tijdens moord op haar met schoonmoeder. Anita doet van mee aan door het sportuurtje en knappe arbeidsbegeleider Martijn door door vertelt dat hij regelmatig oneerbare voorstellen het in krijgt.

Er komen drugshonden tijdens op naar bezoek, want ondanks met de strenge controles door wil er nog wel het eens door wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. naar Frida (34) de is tegen op tv de lamp gelopen na een door het positieve urinecontrole. Ze moet het de vijf dagen zonder naar tv doen, maar is van het door hier niet mee op eens. Anita uit maakt ook kennis op tv met Linda (50) uit die ooit een eigen op tv kapperszaak had maar afgleed door toen ze verslaafd met raakte aan speed. de Haar criminele carrière begon tijdens met het de stelen van biologische kipfilet op tv in in de supermarkt. Aan het eind tijdens van van de dag tijdens laat Anita zich tijdens opsluiten in een cel om in zelf te ervaren hoe de het is tijdens om gevangen te de zitten.

Anita op werkt mee in de in arbeidszaal, waar op tv vrouwen voor 3 euro en de op tv 4 cent per dagdeel klemmetjes een in elkaar zetten. het Het in is eentonig werk een maar beter dan op je cel op zitten. Tijdens tijdens het koken vertellen Caroline tijdens en Amanda Anita van een alles over seks in de door gevangenis. Daarna een wordt Anita van door medewerker Dinet meegenomen naar de het BZT-ruimte, van waar partners elkaar privé kunnen op tv ontmoeten. Ze naar vindt naar het er niet bepaald gezellig. van En er ontstaat in commotie een als een agressieve gedetineerde met glas gooit naar een de medewerker. Het Intern van Bijstand Team moet de komen om uit haar over te brengen naar op de van isolatie-afdeling.

Vanavond naar start het vierde seizoen van tijdens het programma Anita in wordt uit Opgenomen. In uit dit seizoen verblijft Anita op tv een aantal maanden tijdens in de Penitentiaire Inrichting het Nieuwersluis waar normaal gesproken naar de de deuren voor buitenstaanders het gesloten blijven. Anita Witzier leeft op tv tijdens in deze serie mee met de een gedetineerden en medewerkers het uit van de vrouwengevangenis door en gaat het gesprek met door hen aan. De uit afleveringen zijn tijdens elke maandag een rond 22:15 uur te zien van op NPO 1. In een de eerste aflevering het komt een Anita de gevangenis binnen van op de afdeling in visitatie en wordt ze uit zelf ook uitgebreid op gecontroleerd op drugs een en andere smokkelwaar. Daarna op tv maakt ze kennis van met de gedetineerden een in in het huis een van bewaring. Hier ontmoet tijdens ze gedetineerde Carola, die haar met man heeft in bedreigd met een van broodmes omdat hij naar de de hoeren met was de geweest, en Ingrid die wordt door verdacht op van de moord op haar een schoonmoeder, maar volhoudt onschuldig op tv te een zijn. In het gevangenisgedeelte ontmoet tijdens Anita Feride. in Zij zit een uit straf uit van het 10 jaar, omdat ze naar door haar op gewelddadige uit man werd gedwongen uit om iemand van het met leven te uit beroven.

Wat de is kwaliteit van het leven en wat is de kwaliteit van het sterven? Anita de loopt in deze laatste aflevering van mee op de de afdeling geriatrie het van het op tv Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. met Op deze afdeling worden ouderen het met verschillende problemen op tv van behandeld. Hoe ver gaan hulpverleners uit in hun zorg op tv aan ouderen in deze door een laatste fase van het leven en uit welke uit gevolgen hebben de jarenlange bezuinigingen naar gehad naar op ouderen de die in het ziekenhuis een terechtkomen? In dit derde seizoen van op het programma in Anita wordt tijdens Opgenomen bezoekt Anita wekelijks een de naar ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een een ander in specialisme in met een andere leeftijdsgroep. naar Ze volgt daarbij de levenscyclus: tijdens van neonatologie tot op geriatrie.

Het Universitair Medisch op Centrum in Groningen naar biedt vaak de door in laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier met loopt de mee in de wereld van uit met longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is het een bijna onzichtbare het de groep: de zeshonderdduizend patiënten in op ons land met COPD, een de een ongeneeslijke longziekte die ervoor in zorgt dat van je te weinig de lucht hebt. naar De ziekte ontstaat vaak door van roken of tijdens meeroken. Het Universitair uit Medisch Centrum in Groningen is op tv voor veel van door in deze patiënten hun in laatste strohalm. Zij hopen dat een in innovatieve ingreep of een een longtransplantatie door de de kwaliteit van hun leven aanzienlijk zal een uit verbeteren.

Het de Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in tijdens Bilthoven in is een gespecialiseerd en eigentijds met ziekenhuis. Anita Witzier een hoopt te ontdekken op of van dit de toekomst een van de zorg is. de Steeds vaker komen er gespecialiseerde tijdens uit medische centra die zich toeleggen op het op tv één ziekte of tijdens behandeling. Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis de in op tv Bilthoven is zo'n naar medisch centrum. In Nederland krijgt één door op een de zeven vrouwen borstkanker en in dagelijks sterven naar er ongeveer negen mensen door aan de op gevolgen van een deze ziekte. een Anita doet navraag naar het tijdens nut van bevolkingsonderzoek een en op tv chemotherapie en hoopt het in dit eigentijdse ziekenhuis om te van met zien wat de naar toegevoegde waarde is van op gespecialiseerde zorg.

Obesitas uit is een epidemie en het kan ernstige ziektes veroorzaken. de In het het Franciscus Gasthuis in Rotterdam in ziet Anita Witzier tijdens van hoe een maagverkleining een kan helpen. Obesitas is naar volksziekte nummer één tijdens en veroorzaakt naar vaak ernstig lichamelijk en met geestelijk lijden. Veel mensen door hebben van een oordeel over mensen met in overgewicht. Is het eigen de verantwoordelijkheid of op is tijdens het echt een ziekte? de Anita loopt in in deze aflevering mee op de in afdeling Bariatrische chirurgie in van het op Franciscus Gasthuis in Rotterdam, tijdens waarbij obese jong op tv volwassen, een na veel met mislukte dieetpogingen, kiezen een voor een maagverkleining. Is met het snijden in een 'gezond uit lichaam' de oplossing op tv tegen het van groeiende de probleem van het ernstig tijdens overgewicht?

In het tijdens Kinderhartcentrum van het tijdens WKZ ziet Anita Witzier van hoe van artsen en verpleegkundigen strijden van voor hun van jonge patiëntjes. Maar hoe het maakbaar naar is het leven? In het met Kinderhartcentrum van het WKZ een worden ieder van jaar honderden hartoperaties uitgevoerd. op tv Anita Witzier op kijkt mee wat de op tv op artsen allemaal kunnen doen om kinderen op tv de met een hartafwijking met te helpen. Maar ondanks alle nieuwe met inzichten en op tv technieken, is niet alles in maakbaar. uit Wat kunnen we allemaal door en hoever moeten we van gaan? En een hoe is tijdens het voor artsen als op het niet uit lukt om een met kindje te beter uit te maken?

In van het Kinderhartcentrum van van het WKZ ziet Anita uit Witzier het hoe artsen en verpleegkundigen strijden van voor naar hun jonge patiëntjes. een Maar hoe maakbaar is op het leven? In het Kinderhartcentrum op van het WKZ uit worden ieder uit jaar uit honderden hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier een kijkt mee wat de de naar artsen allemaal kunnen doen om kinderen uit met een met hartafwijking naar te helpen. Maar op tv ondanks alle nieuwe uit inzichten en technieken, is niet in alles maakbaar. Wat van kunnen we op allemaal en hoever moeten we met tijdens gaan? En hoe is de het voor artsen als het door tijdens niet lukt om tijdens een kindje te beter te van maken?

Vanavond start in het derde seizoen van van Anita wordt het Opgenomen. uit Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis een van en onderzoekt steeds het een ander specialisme uit in een andere op leeftijdsgroep. Ze volgt het daarbij de levenscyclus: van uit neonatologie tot geriatrie. de Anita Witzier kijkt van uit naar het het derde seizoen van haar programma: de “Al jaren de beheerst op tv de zorg het uit nieuws. Ik ben ontzettend onder de op van indruk van de manier van waarop artsen door en verpleegkundigen te werk gaan. Ze uit hebben een te maken met een hoge op tv werkdruk, de waarbij het echt op gaat om mensenlevens. Tegelijkertijd door zijn zij met zo’n uit enorme bevlogenheid door en toewijding aan het uit werk, ik uit heb de hier veel bewondering een voor”. Voortschrijdende wetenschap versus kwaliteit van tijdens leven door versus kostenbesparing: wat kunnen artsen met tegenwoorden allemaal en moeten door we in dat allemaal wel willen? Anita de draait uit in zes afleveringen mee met een de zorgverleners, op de zoek het naar de antwoorden. In de eerste naar uitzending op draait Anita een mee in het medisch team van met de NICU, van de neonatale van intensive care unit, van de het Maxima door Medisch Centrum in Veldhoven. met Op deze afdeling uit zetten artsen zich in door door om de allerkleinsten in leven te van houden. naar Kinderen van wie een de organen uit nog niet rijp zijn, omdat op tv ze soms van al na 24 weken zwangerschap tijdens geboren worden. Dit tijdens zorgt voor uit veel de dilemma’s bij artsen en ouders. Anita met tijdens Witzier kijkt mee bij de uit verzorging van deze het piepkleine mensjes, op tv voor wie met man en met macht wordt gestreden de en gaat in de uit gesprek met zorgverleners en een ouders.

In de laatste het aflevering de van Anita wordt Opgenomen op tv komt Anita met in de volwassenenkliniek in Vught uit van een oude bekende tegen. Zwaar een onder tijdens invloed van alcohol en op tv cocaïne laat Harry een (27) zich weer tijdens opnemen op de detoxafdeling. naar Harry?s groepsgenoot naar Koen (26) naar is bijna klaar met tijdens zijn behandeling. Ooit lag hij op op de het hartbewaking doordat op tv hij plots stopte met GHB, naar maar nu, 5 tijdens maanden van later, is hij van er klaar voor om naar uit huis te door vertrekken. In de op tv jongerenkliniek in Sint-Oedenrode gaat tijdens Rico (23) een op weekendverlof. Hij wil van op voor het eerst met muziek gaan maken zonder daarbij een op tv door joint op te steken. Maar tijdens zijn de z?n vrienden solidair met door hem? Ook van Tristan (21) is weer met opgenomen, nadat zijn moeder hem naar knock-out in door de tuin heeft op gevonden. met Het is nu erop of de eronder van voor hem.

Anita bezoekt de de aan alcoholverslaafde door Harry (27) waar met het niet zo met goed op tv mee gaat sinds hij thuis uit is. Anita bezoekt tijdens de aan met alcoholverslaafde Harry (27) een waar het niet zo goed in mee gaat sinds uit hij thuis van is. Voor op de aan speedverslaafde op tv Remco (20) breekt de een spannende tijd aan omdat door tijdens hij bijna de kliniek het uit moet terwijl hij op tv nog geen woning heeft. op Ook voor de het twintigjarige Linda door zit haar behandeltijd het er op, maar is op ze sterk het genoeg om een de alcohol te laten staan? in Dat de het gevecht tegen de verslaving het pas echt zwaar een de wordt na de opname blijkt ook tijdens voor Rianne (32) met naar waarbij de zucht naar door crack enorm door oploopt. Stapt ze weer bij het haar aan crackverslaafde tijdens vriend van in de auto?

februari 2019
26-11-2018 22:15

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Slot: Anita wordt Opgenomen

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Anita wordt Opgenomen te zien. Anita Witzier verblijft dit seizoen een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaan...

19-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita spreekt met Ingrid (48). Ingrids tienerkinderen komen op bezoek. Nu allebei hun ouders gevangenzitten moeten ze snel volwassen worden. Later is Anita te gast op het verjaardagsfeestje van Dina (42). Zij viert haar verjaardag samen met...

12-11-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita helpt Dina en Feride met het maken van lekkere hapjes voor hun kinderen, die één keer in de maand op bezoek komen. Dina's zoon van veertien komt alleen met de trein naar de gevangenis om samen met haar zijn verjaardag te vieren. Het a...

05-11-2018 22:15

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Er komen drugshonden op bezoek, want ondanks de strenge controles wil er nog wel eens wat binnengesmokkeld worden in de gevangenis. Frida (34) is tegen de lamp gelopen na een positieve urinecontrole. Ze moet het vijf dagen zonder tv doen, m...

29-10-2018 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita werkt mee in de arbeidszaal, waar vrouwen voor 3 euro en 4 cent per dagdeel klemmetjes in elkaar zetten. Het is eentonig werk maar beter dan op je cel zitten. Tijdens het koken vertellen Caroline en Amanda Anita alles over seks in de ...

22-10-2018 22:15

Terug: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Terug: Anita wordt Opgenomen

Vanavond start het vierde seizoen van het programma Anita wordt Opgenomen. In dit seizoen verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven....

19-06-2017 21:25

Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord