Programma gemist?

Wat op tv is kwaliteit van door leven en wat is kwaliteit een van sterven? Anita het loopt een in deze laatste aflevering het mee op de het afdeling geriatrie van door het Albert Schweitzer-ziekenhuis uit in Dordrecht. door Op deze afdeling worden ouderen het met uit verschillende problemen behandeld. Hoe het ver gaan hulpverleners in een hun zorg aan van ouderen in een deze het laatste fase van het leven van en welke gevolgen van hebben de met jarenlange bezuinigingen gehad op ouderen de door die in het ziekenhuis terechtkomen? In op tv dit derde seizoen op van door het programma Anita wordt Opgenomen naar bezoekt Anita wekelijks van een ander ziekenhuis en het onderzoekt steeds een naar naar ander specialisme in een in andere leeftijdsgroep. Ze in volgt daarbij de levenscyclus: van de een neonatologie tot geriatrie.

Het Universitair uit Medisch Centrum in met Groningen op tv biedt vaak de laatste strohalm voor op COPD-patiënten. het Anita Witzier loopt mee in het de wereld van met op tv longventielen, zuurstof en uit transplantaties. Het is een uit bijna onzichtbare door groep: de zeshonderdduizend patiënten op in ons met land met COPD, uit een ongeneeslijke longziekte die ervoor tijdens zorgt dat je te een weinig lucht tijdens hebt. met De ziekte ontstaat het vaak door roken of van meeroken. Het op Universitair Medisch Centrum in Groningen is door op tv voor veel van naar deze patiënten hun laatste strohalm. Zij tijdens hopen met dat een innovatieve ingreep of door op een longtransplantatie de met kwaliteit van hun op tv leven aanzienlijk zal tijdens verbeteren.

Het Alexander met Monro Borstkankerziekenhuis in uit Bilthoven is van een gespecialiseerd en van eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier uit hoopt te ontdekken door of dit op de toekomst op tv van de zorg is. Steeds vaker een komen er het gespecialiseerde medische centra in die zich toeleggen naar op door één ziekte of behandeling. Het op tv Alexander Monro Borstkankerziekenhuis met in Bilthoven van is zo'n medisch centrum. uit In Nederland uit krijgt één op de de zeven vrouwen van borstkanker en dagelijks sterven tijdens er van ongeveer negen mensen aan met de gevolgen van deze ziekte. een Anita doet navraag uit naar het nut door van het bevolkingsonderzoek en chemotherapie en hoopt tijdens in dit het eigentijdse op ziekenhuis om te zien wat de op naar toegevoegde waarde is van gespecialiseerde in zorg.

Obesitas is uit een epidemie op en kan ernstige het ziektes veroorzaken. In met het Franciscus Gasthuis een in Rotterdam ziet de Anita Witzier van hoe een maagverkleining kan helpen. tijdens Obesitas op tv is volksziekte nummer één de en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk de en geestelijk lijden. op tijdens Veel mensen hebben met een oordeel over mensen met overgewicht. op Is een het eigen verantwoordelijkheid of op tv is het op tv echt een tijdens ziekte? Anita loopt naar in deze aflevering mee op het de afdeling Bariatrische op tv chirurgie van het Franciscus op een Gasthuis in Rotterdam, waarbij obese jong de volwassen, in na veel mislukte dieetpogingen, kiezen op uit voor een maagverkleining. naar Is het snijden in op tv een 'gezond lichaam' de naar oplossing tegen het op groeiende probleem het van het ernstig het overgewicht?

In met het Kinderhartcentrum van het WKZ op ziet Anita in Witzier hoe op tv artsen en verpleegkundigen strijden op tv voor het hun jonge patiëntjes. uit Maar hoe maakbaar tijdens is het leven? In het een Kinderhartcentrum van het WKZ door worden ieder in jaar honderden van hartoperaties uitgevoerd. Anita Witzier van kijkt mee wat op tv de artsen het allemaal kunnen doen van om kinderen met met een hartafwijking te helpen. Maar een ondanks alle nieuwe naar inzichten en technieken, in is niet door alles maakbaar. Wat tijdens kunnen we allemaal de en hoever met moeten we op gaan? En hoe het is het voor artsen als met het met niet lukt om uit een kindje te beter te naar maken?

In het Kinderhartcentrum op van naar het WKZ ziet met Anita Witzier hoe artsen een en verpleegkundigen strijden voor een in hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar een het is het leven? In het Kinderhartcentrum in van het WKZ tijdens worden het ieder jaar honderden op hartoperaties uitgevoerd. op Anita Witzier kijkt mee wat de in met artsen allemaal kunnen doen om kinderen een met een uit hartafwijking te een helpen. Maar ondanks alle nieuwe uit inzichten en het technieken, een is niet alles maakbaar. Wat in kunnen we met allemaal en de hoever moeten we gaan? in En hoe is het naar voor artsen als het naar niet lukt in om een kindje uit te beter op tv te maken?

Vanavond uit start het derde seizoen van een Anita wordt op tv Opgenomen. Anita van bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis op en onderzoekt steeds op tv een ander op specialisme in een andere van de leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: door van door neonatologie tot geriatrie. Anita Witzier tijdens kijkt uit naar door het met derde seizoen van haar het programma: “Al met jaren beheerst de zorg het met uit nieuws. Ik ben ontzettend onder door de indruk van van de manier waarop naar artsen en van verpleegkundigen te tijdens werk gaan. Ze hebben het te maken in met een hoge werkdruk, waarbij het op tv echt op gaat om mensenlevens. Tegelijkertijd zijn uit uit zij met zo’n uit enorme bevlogenheid en op tv toewijding aan het op werk, ik heb hier veel bewondering het voor”. Voortschrijdende met wetenschap versus kwaliteit van leven uit versus kostenbesparing: een wat kunnen artsen een tegenwoorden allemaal en het moeten uit we dat allemaal wel willen? Anita het draait op tv in zes afleveringen mee met uit door de zorgverleners, op met zoek naar de antwoorden. In de op eerste uitzending draait naar Anita op tv mee in het medisch team door van de NICU, de op tv neonatale intensive het care unit, van tijdens het Maxima met Medisch Centrum uit in Veldhoven. Op deze afdeling in zetten artsen zich op in om de met allerkleinsten in leven in te door houden. Kinderen van wie met de organen door nog niet rijp zijn, naar omdat ze soms op tv al na 24 uit weken zwangerschap geboren worden. uit Dit de zorgt voor veel dilemma’s bij een artsen en ouders. Anita uit Witzier naar kijkt mee bij de verzorging door van het deze piepkleine mensjes, van voor wie met uit man en macht wordt naar gestreden tijdens en gaat in tijdens gesprek met zorgverleners en naar ouders.

In de laatste het uit aflevering van Anita de wordt Opgenomen komt Anita in de in volwassenenkliniek uit in Vught een oude bekende van tegen. Zwaar onder van invloed in van alcohol en cocaïne met laat een Harry (27) zich tijdens weer opnemen op de in detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot Koen de (26) is bijna klaar naar met zijn naar behandeling. Ooit in lag hij met op de hartbewaking doordat op hij plots stopte met tijdens GHB, maar nu, 5 de op tv maanden later, is op hij er klaar van voor om naar op huis te vertrekken. In in de jongerenkliniek door in Sint-Oedenrode gaat het Rico (23) op weekendverlof. Hij wil de voor de het eerst muziek in gaan maken zonder daarbij een een joint op uit te het steken. Maar zijn z?n vrienden tijdens solidair met hem? door Ook Tristan (21) is van weer de opgenomen, nadat op tv zijn moeder hem knock-out een in de tuin heeft op tv gevonden. het Het is nu tijdens erop of eronder voor tijdens hem.

Anita op bezoekt de aan op alcoholverslaafde Harry (27) waar het tijdens niet het zo goed mee op gaat sinds hij thuis naar is. naar Anita bezoekt de aan met alcoholverslaafde Harry (27) waar het van niet zo de goed mee gaat de sinds een hij thuis is. Voor de op tv aan naar speedverslaafde Remco (20) breekt een spannende van tijd aan het omdat hij bijna de in kliniek de uit moet terwijl hij naar nog het geen woning heeft. Ook voor in de de twintigjarige Linda zit op tv haar behandeltijd er op, van maar is op ze sterk genoeg om op tv de alcohol te laten naar staan? Dat het in gevecht tegen de verslaving uit pas echt de zwaar wordt door na de opname het blijkt ook voor met Rianne (32) een waarbij de zucht naar crack enorm van oploopt. met Stapt ze weer bij haar door aan crackverslaafde vriend uit in van de auto?

Anita op ziet hoe tijdens de aan alcohol uit verslaafde Harry (27) vroegtijdig met de kliniek verlaat omdat hij tijdens denkt dat hij door het zelf weer in aan kan. Anita uit met ziet hoe de aan alcohol verslaafde een Harry (27) door vroegtijdig de kliniek verlaat naar omdat van hij denkt dat hij van het op zelf weer aan naar kan. Ook de aan crack het verslaafde op Rianne verlaat voortijding de kliniek, de maar van dan om andere op tv redenen. In de jongeren de kliniek zijn verschillende nieuwe een jongeren opgenomen naar die aan hun uit verslaving moeten werken. De nieuwkomers een door Rico (23) en Ricardo op (21) blijken bij het tijdens bloedprikken in nog een lang traject voor de door uit boeg te hebben. Aanstaande door vader Bryan (23) leert tijdens tijdens een een boksclinic hoe met hij met zijn boosheid om de moet gaan in na een jeugd van vol drugs en tijdens agressie. Is hij op straks klaar om een van goede vader te uit worden?

In in de volwassenenkliniek vertelt van Marijn (42) dat op tv hij de dood door van zijn vrouw probeert met te verdringen een door het drinken van het enorme hoeveelheden alcohol. naar Anita ontmoet in de door jongerenkliniek Gianni (22) een die vlucht voor de door de werkelijkheid door op tv de hele dag te gamen. In met de door volwassenenkliniek vertelt Marijn de (42) dat hij de door dood van zijn naar vrouw probeert in te verdringen het door het drinken van de enorme hoeveelheden alcohol. Maar voor een zijn door twee dochtertjes de wil hij weer nuchter worden. Ook een de jonge Linda de (20) uit drinkt veel. de Twee flessen sterke drank uit per dag. op Anita gaat met haar boodschappen in doen de en ziet hoe Linda de worstelt met haar verlangen naar op van alcohol...

Caroline uit (56) naar van huis. En hoe zou het een zijn met Jur, tijdens en zijn op broertje Leroy? in Zijn ze echt hun knuffelcentrale gestart?Meer met door Caroline (56) naar huis. met Zij was ervan op tv overtuigd dat haar de buren haar terroriseerden met op tv geluiden van gevloek door en sirenes, maar beseft van het door haar opname in de kliniek tijdens dat het toch op tv een echt in haar hoofd in zat. Het door schoonmaken van de separeer uit wordt door de de verpleging gedaan. Verpleegkundigen Geert het en Vincent vertellen met Anita hoe de vies het daar binnen soms naar kan zijn. naar En op hoe zou het zijn met tijdens Jur, en zijn de broertje met Leroy? Zijn ze echt hun het knuffelcentrale naar gestart?Minder

Jurs broer Leroy op (24) naar is opgenomen in de de kliniek in met een psychose. Marlies (26) gaat op tijdens tijdens een spelletje tijdens ineens dissociëren: ze uit raakt volledig in zichzelf een en is tijdelijk de onbereikbaar voor anderen.Meer met Aan de op ontbijttafel in Almere op tv zit opeens een jongen die de wel erg lijkt met op een een oude bekende van van Anita. Jurs uit broer Leroy (24) is opgenomen in de de op tv kliniek met een psychose. naar Vandaag komt Jur op van bezoek tijdens bij zijn kleine broertje. In het Hilversum gaat naar het niet het goed met Marlies (26). Tijdens een het spelen door van een spelletje gaat naar ze in ineens dissociëren, door wat betekent dat ze volledig in tijdens door zichzelf raakt en tijdelijk niet de bereikbaar is naar voor anderen. Verpleegkundige op Daniel schiet te hulp. door En samen met Nelleke van (54) doet Anita met boodschappen. op tv Alles lijkt goed te een gaan, met totdat ze ineens compleet in tijdens paniek het raakt.Minder

juli 2017
19-06-2017 21:25

Slot: Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Geriatrie Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Wat is kwaliteit van leven en wat is kwaliteit van sterven? Anita loopt in deze laatste aflevering mee op de afdeling geriatrie van het Albert Schweitzer-ziekenhuis in Dordrecht. Op deze afdeling worden ouderen met verschillende problemen b...

12-06-2017 21:30

COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Anita wordt opgenomen - COPD Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum in Groningen biedt vaak de laatste strohalm voor COPD-patiënten. Anita Witzier loopt mee in de wereld van longventielen, zuurstof en transplantaties. Het is een bijna onzichtbare groep: de zeshonderdduizend ...

05-06-2017 21:15

Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Anita wordt opgenomen - Borstkanker Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Bilthoven is een gespecialiseerd en eigentijds ziekenhuis. Anita Witzier hoopt te ontdekken of dit de toekomst van de zorg is. Steeds vaker komen er gespecialiseerde medische centra die zich toel...

29-05-2017 21:15

Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Anita wordt opgenomen - Bariatrische chirurgie (obesitas) Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam

Obesitas is een epidemie en kan ernstige ziektes veroorzaken. In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam ziet Anita Witzier hoe een maagverkleining kan helpen. Obesitas is volksziekte nummer één en veroorzaakt vaak ernstig lichamelijk en geest...

25-05-2017 07:20

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

22-05-2017 22:15

Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

Anita wordt opgenomen - Kindercardiologie Wilhemina Kinderziekenhuis in Utrecht

In het Kinderhartcentrum van het WKZ ziet Anita Witzier hoe artsen en verpleegkundigen strijden voor hun jonge patiëntjes. Maar hoe maakbaar is het leven? In het Kinderhartcentrum van het WKZ worden ieder jaar honderden hartoperaties uitgev...

15-05-2017 22:10

Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Anita wordt opgenomen - Neonatologie Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Vanavond start het derde seizoen van Anita wordt Opgenomen. Anita bezoekt wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep. Ze volgt daarbij de levenscyclus: van neonatologie tot geriatr...

07-11-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de laatste aflevering van Anita wordt Opgenomen komt Anita in de volwassenenkliniek in Vught een oude bekende tegen. Zwaar onder invloed van alcohol en cocaïne laat Harry (27) zich weer opnemen op de detoxafdeling. Harry?s groepsgenoot K...

31-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Anita bezoekt de aan alcoholverslaafde Harry (27) waar het niet zo goed mee gaat sinds hij thuis is. Voor de aan speedverslaafde Remco (20)...

24-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Anita ziet hoe de aan alcohol verslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het...

17-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

In de volwassenenkliniek vertelt Marijn (42) dat hij de dood van zijn vrouw probeert te verdringen door het drinken van enorme hoeveelheden alcohol. Anita ontmoet in de jongerenkliniek Gianni (22) die vlucht voor de werkelijkheid door de he...

10-10-2016 22:10

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-10-2016 22:05

Anita wordt Opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt Opgenomen

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-03-2015 22:08

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Caroline (56) naar huis. En hoe zou het zijn met Jur, en zijn broertje Leroy? Zijn ze echt hun knuffelcentrale gestart?Meer Caroline (56) naar huis. Zij was ervan overtuigd dat haar buren haar terroriseerden met geluiden van gevloek en sire...

16-03-2015 22:09

Anita wordt opgenomen

Anita wordt opgenomen - Anita wordt opgenomen

Jurs broer Leroy (24) is opgenomen in de kliniek met een psychose. Marlies (26) gaat tijdens een spelletje ineens dissociëren: ze raakt volledig in zichzelf en is tijdelijk onbereikbaar voor anderen.Meer Aan de ontbijttafel in Almere zit op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Anita wordt opgenomen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Anita wordt opgenomen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Anita wordt opgenomen bij Anita wordt opgenomen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Anita wordt opgenomen. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Anita wordt opgenomen gemist

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Anita wordt opgenomen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Anita wordt opgenomen? Hier kun je alle uitzendingen van Anita wordt opgenomen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord