Programma gemist?

Britse tijdens documentaire over een aantal van door de meest uit schokkende moorden ooit naar gepleegd in Groot-Brittannië. De de daders waren de minderjarig. Wat bracht een deze het kindmoordenaars tot hun extreme in daden?

juli 2021
21-07-2017 22:39

Afl. 1

Kinderen Die Moorden - Afl. 1

Britse documentaire over een aantal van de meest schokkende moorden ooit gepleegd in Groot-Brittannië. De daders waren minderjarig. Wat bracht deze kindmoordenaars tot hun extreme daden?

26-02-2015 22:33

Afl. 1

Kinderen Die Moorden - Afl. 1

Kinderen Die Moorden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kinderen Die Moorden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kinderen Die Moorden bij Kinderen Die Moorden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kinderen Die Moorden. Heb je een uitzending van Kinderen Die Moorden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kinderen Die Moorden gemist

Uitzending gemist van Kinderen Die Moorden? Hier kun je alle uitzendingen van Kinderen Die Moorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-07-2017 om 22:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!