Programma gemist?

Spectaculaire danceshow waarin op tv de muziek met van een top-dj Fedde Le Grand gecombineerd wordt van door met verrassende theaterelementen.

december 2021
11-03-2015 23:57

Go Grand "Afl. 1"

We Go Grand - Go Grand "Afl. 1"

Spectaculaire danceshow waarin de muziek van top-dj Fedde Le Grand gecombineerd wordt met verrassende theaterelementen.

We Go Grand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Go Grand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Go Grand bij We Go Grand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Go Grand. Heb je een uitzending van We Go Grand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Go Grand gemist

Spectaculaire danceshow waarin de muziek van top-dj Fedde Le Grand gecombineerd wordt met verrassende theaterelementen. Koninklijk Theater Carré opent voor het allereerst in de geschiedenis haar deuren voor deze bijzondere show. We zien hoe zo'n uniek event tot stand komt en hoe de twee werelden samensmelten in een crossover van liveartiesten, decors, lichtshows en videoprojecties. Verwacht het onverwachte, Go Grand!

Uitzending gemist van We Go Grand? Hier kun je alle uitzendingen van We Go Grand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2015 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!