Programma gemist?

De van week wordt afgesloten door Nadia het Palesa, die naar we onder meer door kennen van het het 'PowNews' en 'Expeditie Robinson'. uit naar Als model heeft ze de in de mooiste tijdens outfits op de internationale op catwalks gelopen. een Dat kleding op haar op tv lichaam met mooier staat dan met op de gemiddelde paspop geeft uit nog geen garantie op dat ze op de beste van outfit bij elkaar op shopt.

Dolshe Gulsen op tv is het zusje van van Supertrash-queen Olcay. Ze het uit woont in New York de en daarom is het een beeld dat zij van op mode heeft anders naar op dan wij in Nederland op hebben. Mode zit in in haar bloed: het is door haar werk een maar ook haar leven. een Ze op is gek op met designerkleding, maar dat uit past niet binnen in het budget een van 400 euro. Het zal voor op tv haar niet makkelijk van op tv zijn om iets de te vinden, want ze van stelt hoge eisen aan op tv haar door outfit.

De uit eigenzinnige Ymke Wieringa gaat op naar de pad om te op shoppen. Ze staat bekend tijdens om haar eigen kunstzinnige stijl. tijdens Weten de andere het meiden naar haar kledingsmaak te tijdens waarderen? En lukt het Ymke op naar om een outfit te op tv vinden waar zij zich fijn met in het voelt?

Kelly van der naar het Veer gaat de winkelstraten van van Amsterdam in. Stoeipoes door Kelly houdt van een met op sexy stijl. Maar past van dit wel bij de opdracht? op Een letterlijk uit grote uitdaging voor Kelly tijdens zijn haar schoenen. met Ze heeft namelijk de de op tv niet gangbare schoenmaat door 43.

Mourina bijt het in spits de af. Ze is hoogzwanger een en kan ieder moment op bevallen! Naast in haar acteerwerk heeft Mounira op tv met ook een populair de modeblog. Ze zou dus op precies moeten tijdens weten wat hot het is en wat not. met Maar weet ze de juiste met outfit te vinden de die een ook nog eens om haar op zwangere buik tijdens past?

De uit laatste van de week de is Sharon Pieksma, bekend het van de 'Hollands Next Top Model'. Haar in de hondje is haar vaste begeleider bij naar op het shoppen. Maar kleine hondjes hebben van grote behoeftes; lastig op als je naar maar weinig tijd hebt door om te winkelen. op Toch weet de een blonde babe een naar oogverblindende jurk op te met vinden. Maar overtroeft ze Humberto uit niet een met deze heel tijdens sexy outfit? Op de een catwalk tonen de dames hun op geshopte outfits aan op tv de elkaar en wordt een alles voorzien van naar kundig commentaar van Fred van tijdens Leer. op tv De Shopping Queen van met de Week wordt van bekendgemaakt.

Vandaag gaat van Sylvia Geersen, bekend op tv van onder meer 'Hollands uit Next Top een Model', shoppen in haar naar hometown Rotterdam. de Als naar de meiden haar kast met inspecteren, blijkt door dat die tot door op het neurotische is geordend het op van kleur. Het shoppen op gaat Sylvia goed af. Alleen die op dresscode. Gala op met een de lange jurk blijkt voor de Sylvia een aan dovemansoren gericht. Zij met gaat gewoon voor sexy de en een kort.

Jill Kleinjan, op tv bekend van 'Echte Meisjes tijdens Op door De Prairie', door is aan de beurt. Ze met is dj en naar heeft een met uitgesproken kledingstijl. Maar op een galajurk op vinden blijkt lastiger, zeker op tv voor de zeer petite het Jill. Uiteindelijk slaagt ze een wel, maar of van ze een hiermee naast op tv Humberto mag staan?

Vandaag mag Yokechia tijdens op tv Baumgard, bekend van naar de docusoap 'Een Huis Vol', gaan door op shoppen. Voor haar heel op tv bijzonder, want zij door heeft het met twaalf broers op door en zussen doorgaans niet breed. naar Vierhonderd naar euro is dus een het vermogen voor haar. En in als ze een met prachtige jurk aandoet, door is ze bijna de tot tranen geroerd. tijdens De andere op tv dames inspecteren met alle het broers en het zussen Yokechia's kast in en vinden de een heel bijzondere vorm op van vintage. Op op de catwalk straalt Yokechia, maar een de dames naar leggen de lat heel door van hoog.

De meiden van die deze week meedoen, uit tijdens worden uitgenodigd om niemand minder de dan Humberto Tan te van begeleiden naar met een van groots gala. De van dresscode is Black Tie en van ze moeten op uit zoek een naar een mooie lange door jurk. Het is Tamara op Elbaz, bekend van de 'Modemeisjes Met Een op tv Missie', die het spits uit afbijt. tijdens Het blijkt voor met deze fortuinlijke dame tijdens lastig om goedkope jurken tijdens te vinden en op bij het shoppen trekt het ze dan ook een alleen maar van jurken aan van in boven de van duizend euro. de Als de andere meiden haar pied-à-terre door checken in de uit in chique PC Hooftstraat in het Amsterdam, blijkt waar haar uit dure smaak vandaan het komt. Maar toch lukt van het tijdens Tamara om de een geslaagde outfit te vinden met uit heel door speciale schoenen.

'Holland's Next Top naar de Model'-deelneemster Aisha gaat een shoppen en de anderen door vrezen het ergste. Uit haar in kast op blijkt dat deze het dame alles van het fashion weet. Maar werkt een dat wel tijdens binnen het thema van het de Toppers? van Terwijl de naar vier Aisha's garderobe checken, het spreekt Billy op tv Michella aan op het op tv gewraakte shirt dat tijdens ze in haar kast van vond. Ook geeft door Fred zijn naar punten aan uit de dames en in wordt duidelijk wie Shopping Queen het van de Week op tv wordt.

Michella uit mag vandaag de winkelstraten met onveilig maken. Terwijl zij een de het grootste moeite het doet om een geschikte met outfit te een vinden, vindt Billy uit in de kast uit van Michella een de voor haar wel heel confronterend naar shirt.

Als Sieneke een moet gaan shoppen, in blijkt op tv dat nog lastig voor in haar, omdat ze een van vrij dure de smaak heeft. naar In haar kast treffen de op anderen dure merken en op stijlvolle kleding door aan. Dit keer met wil door Sieneke uit haar comfortzone treden en uit ze doet haar tijdens uiterste best uit om een van gewaagde combinatie door te vinden.

Marlous van is aan de beurt. een De zangeres naar was in 2010 in de door race om Nederland met te vertegenwoordigen op uit naar het Songfestival, maar ze tijdens legde het op af tegen 'Sha-la-lie'-Sieneke. naar Weet Marlous een op tv outfit te vinden waar ze uit Sieneke wel uit mee kan verslaan? In op de kast van Marlous in treffen van de andere dames een een veelheid aan glitters, goedkope het pumps in en blingbling.

Gerard Joling nodigt op de dames op uit op het door vipdek bij een tijdens concert van door de Toppers. door Hierbij hoort natuurlijk van een outfit die totaal over the van top is uit en op tv past bij het thema 'Crazy Summer: het white with op a naar colourful touch of summer'. Billy uit tijdens 'Utopia' trapt een af. op tv Ze is styliste uit en denkt dat ze het dit makkelijk kan winnen. door Bij met de inspectie van Billy's kledingkast treffen op de een anderen een enorme verscheidenheid uit in door kleur en stijl aan, iets op tv wat Michella niet uit bepaald kan in waarderen.

augustus 2020
27-03-2015 18:37

Afl. 20

Shopping Queens VIPS - Afl. 20

De week wordt afgesloten door Nadia Palesa, die we onder meer kennen van het 'PowNews' en 'Expeditie Robinson'. Als model heeft ze in de mooiste outfits op de internationale catwalks gelopen. Dat kleding op haar lichaam mooier staat dan op ...

26-03-2015 18:39

Afl. 19

Shopping Queens VIPS - Afl. 19

Dolshe Gulsen is het zusje van Supertrash-queen Olcay. Ze woont in New York en daarom is het beeld dat zij van mode heeft anders dan wij in Nederland hebben. Mode zit in haar bloed: het is haar werk maar ook haar leven. Ze is gek op designe...

25-03-2015 18:40

Afl. 18

Shopping Queens VIPS - Afl. 18

De eigenzinnige Ymke Wieringa gaat op pad om te shoppen. Ze staat bekend om haar eigen kunstzinnige stijl. Weten de andere meiden haar kledingsmaak te waarderen? En lukt het Ymke om een outfit te vinden waar zij zich fijn in voelt?

24-03-2015 18:39

Afl. 17

Shopping Queens VIPS - Afl. 17

Kelly van der Veer gaat de winkelstraten van Amsterdam in. Stoeipoes Kelly houdt van een sexy stijl. Maar past dit wel bij de opdracht? Een letterlijk grote uitdaging voor Kelly zijn haar schoenen. Ze heeft namelijk de niet gangbare schoenm...

23-03-2015 18:40

Afl. 16

Shopping Queens VIPS - Afl. 16

Mourina bijt het spits af. Ze is hoogzwanger en kan ieder moment bevallen! Naast haar acteerwerk heeft Mounira ook een populair modeblog. Ze zou dus precies moeten weten wat hot is en wat not. Maar weet ze de juiste outfit te vinden die ook...

20-03-2015 18:45

Afl. 15

Shopping Queens VIPS - Afl. 15

De laatste van de week is Sharon Pieksma, bekend van 'Hollands Next Top Model'. Haar hondje is haar vaste begeleider bij het shoppen. Maar kleine hondjes hebben grote behoeftes; lastig als je maar weinig tijd hebt om te winkelen. Toch weet ...

19-03-2015 18:39

Afl. 14

Shopping Queens VIPS - Afl. 14

Vandaag gaat Sylvia Geersen, bekend van onder meer 'Hollands Next Top Model', shoppen in haar hometown Rotterdam. Als de meiden haar kast inspecteren, blijkt dat die tot op het neurotische is geordend op kleur. Het shoppen gaat Sylvia goed ...

18-03-2015 18:40

Afl. 13

Shopping Queens VIPS - Afl. 13

Jill Kleinjan, bekend van 'Echte Meisjes Op De Prairie', is aan de beurt. Ze is dj en heeft een uitgesproken kledingstijl. Maar een galajurk vinden blijkt lastiger, zeker voor de zeer petite Jill. Uiteindelijk slaagt ze wel, maar of ze hier...

17-03-2015 18:39

Afl. 12

Shopping Queens VIPS - Afl. 12

Vandaag mag Yokechia Baumgard, bekend van de docusoap 'Een Huis Vol', gaan shoppen. Voor haar heel bijzonder, want zij heeft het met twaalf broers en zussen doorgaans niet breed. Vierhonderd euro is dus een vermogen voor haar. En als ze een...

16-03-2015 18:40

Afl. 11

Shopping Queens VIPS - Afl. 11

De meiden die deze week meedoen, worden uitgenodigd om niemand minder dan Humberto Tan te begeleiden naar een groots gala. De dresscode is Black Tie en ze moeten op zoek naar een mooie lange jurk. Het is Tamara Elbaz, bekend van 'Modemeisje...

13-03-2015 18:38

Afl. 10

Shopping Queens VIPS - Afl. 10

'Holland's Next Top Model'-deelneemster Aisha gaat shoppen en de anderen vrezen het ergste. Uit haar kast blijkt dat deze dame alles van fashion weet. Maar werkt dat wel binnen het thema van de Toppers? Terwijl de vier Aisha's garderobe che...

12-03-2015 18:39

Afl. 9

Shopping Queens VIPS - Afl. 9

Michella mag vandaag de winkelstraten onveilig maken. Terwijl zij de grootste moeite doet om een geschikte outfit te vinden, vindt Billy in de kast van Michella een voor haar wel heel confronterend shirt.

11-03-2015 18:42

Afl. 8

Shopping Queens VIPS - Afl. 8

Als Sieneke moet gaan shoppen, blijkt dat nog lastig voor haar, omdat ze een vrij dure smaak heeft. In haar kast treffen de anderen dure merken en stijlvolle kleding aan. Dit keer wil Sieneke uit haar comfortzone treden en ze doet haar uite...

10-03-2015 18:33

Afl. 7

Shopping Queens VIPS - Afl. 7

Marlous is aan de beurt. De zangeres was in 2010 in de race om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival, maar ze legde het af tegen 'Sha-la-lie'-Sieneke. Weet Marlous een outfit te vinden waar ze Sieneke wel mee kan verslaan? In d...

09-03-2015 18:38

Afl. 6

Shopping Queens VIPS - Afl. 6

Gerard Joling nodigt de dames uit op het vipdek bij een concert van de Toppers. Hierbij hoort natuurlijk een outfit die totaal over the top is en past bij het thema 'Crazy Summer: white with a colourful touch of summer'. Billy uit 'Utopia' ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!