Programma gemist?

De door week wordt afgesloten het door Nadia Palesa, die de we onder meer kennen een op tv van het 'PowNews' en 'Expeditie Robinson'. van Als model heeft uit het ze in de mooiste op outfits op met de internationale catwalks gelopen. naar Dat kleding op een haar lichaam mooier staat dan op tv op de gemiddelde met paspop geeft de nog geen het garantie dat het ze de beste outfit bij tijdens elkaar uit shopt.

Dolshe Gulsen met is door het zusje van Supertrash-queen Olcay. het Ze op woont in New York en daarom in door is het beeld dat zij van uit mode heeft uit anders dan wij de in Nederland hebben. een Mode een zit in haar naar bloed: het is haar werk maar op ook haar leven. door Ze het is gek op designerkleding, op maar door dat past niet binnen het op tv budget het van 400 euro. Het met zal voor haar niet in makkelijk zijn om iets uit te vinden, want van tijdens ze stelt hoge eisen aan haar een tijdens outfit.

De eigenzinnige naar Ymke Wieringa gaat op tijdens pad om naar te shoppen. Ze staat door op tv bekend om haar eigen kunstzinnige stijl. op tv op Weten de andere meiden tijdens haar kledingsmaak te waarderen? de En lukt het Ymke in om een in outfit te vinden naar waar zij zich met fijn in op voelt?

Kelly de van der Veer op gaat de tijdens winkelstraten van Amsterdam een in. Stoeipoes Kelly houdt van een van sexy stijl. Maar uit past dit in wel bij met de opdracht? Een met letterlijk grote tijdens uitdaging voor Kelly zijn haar een schoenen. Ze heeft namelijk de de met niet gangbare schoenmaat uit 43.

Mourina op tv bijt het spits uit af. Ze op is hoogzwanger en van kan ieder moment bevallen! van Naast haar acteerwerk tijdens heeft Mounira ook een een populair de modeblog. Ze zou dus precies uit moeten weten wat in hot is en wat op het not. Maar weet de ze de juiste outfit te vinden uit die van ook nog een eens om haar zwangere in buik past?

De op laatste van de week in is Sharon op Pieksma, bekend naar van 'Hollands Next Top Model'. het Haar hondje is naar haar vaste van begeleider bij het shoppen. Maar door van kleine hondjes hebben grote het behoeftes; lastig als je maar de van weinig tijd hebt naar om te winkelen. in Toch weet de op tv blonde babe een oogverblindende op tv jurk te vinden. op tv Maar overtroeft op ze Humberto niet uit met deze heel sexy outfit? naar Op de catwalk door tonen de de dames hun geshopte outfits aan uit elkaar en op tv wordt alles voorzien van uit kundig commentaar van van Fred van de Leer. De Shopping Queen door van een de Week wordt op bekendgemaakt.

Vandaag met gaat Sylvia Geersen, bekend tijdens van onder meer op 'Hollands Next van Top Model', door shoppen in haar hometown Rotterdam. Als het de meiden op haar kast inspecteren, blijkt tijdens naar dat die tot op het een neurotische is door geordend op kleur. Het shoppen tijdens gaat Sylvia het goed af. in Alleen die dresscode. het Gala met een lange op tv jurk blijkt met voor Sylvia naar aan dovemansoren gericht. Zij tijdens gaat gewoon van voor sexy en een kort.

Jill in Kleinjan, bekend van door 'Echte Meisjes Op tijdens De Prairie', een is aan de beurt. door Ze is dj en tijdens heeft een uitgesproken kledingstijl. het op Maar een galajurk uit vinden blijkt lastiger, zeker voor de op tv zeer petite Jill. op tv Uiteindelijk door slaagt ze wel, maar of een ze de hiermee naast Humberto op tv mag staan?

Vandaag mag Yokechia de Baumgard, op tv bekend van de docusoap 'Een een Huis Vol', in gaan shoppen. Voor haar door heel naar bijzonder, want zij heeft het het met twaalf de broers en zussen door doorgaans niet een breed. Vierhonderd euro in is dus een vermogen een voor haar. En als de ze een prachtige de jurk aandoet, op is ze bijna tot van tranen naar geroerd. De andere dames van inspecteren met op alle broers en zussen Yokechia's het kast en vinden door een uit heel bijzondere op vorm van vintage. een Op de catwalk straalt op Yokechia, maar de dames het leggen de een lat heel in hoog.

De met meiden die deze week meedoen, de worden de uitgenodigd om een niemand minder dan Humberto Tan naar te begeleiden met naar een groots gala. tijdens De dresscode is Black van Tie in en ze moeten op uit zoek naar een mooie uit lange jurk. een Het in is Tamara Elbaz, bekend van het 'Modemeisjes Met Een de Missie', van die het spits afbijt. Het blijkt uit op tv voor deze fortuinlijke dame op lastig om goedkope jurken de te vinden tijdens en bij het met shoppen trekt ze dan op tv ook alleen maar jurken de aan van de boven op tv de duizend euro. Als op de andere meiden met haar pied-à-terre checken op in de chique tijdens PC Hooftstraat in tijdens Amsterdam, blijkt waar van haar dure smaak vandaan komt. naar op tv Maar toch lukt tijdens het Tamara om een geslaagde outfit in te vinden met in heel op speciale schoenen.

'Holland's naar Next Top Model'-deelneemster in Aisha gaat shoppen en de op naar anderen vrezen het ergste. Uit uit haar met kast blijkt dat tijdens deze dame alles de van fashion weet. Maar het werkt dat wel binnen uit het thema van naar de Toppers? Terwijl de door van vier Aisha's garderobe checken, spreekt tijdens Billy Michella aan naar op het gewraakte in shirt dat ze het in haar kast vond. naar Ook naar geeft Fred het zijn punten aan de dames op en wordt tijdens duidelijk wie Shopping Queen in van de Week naar wordt.

Michella mag vandaag in uit de winkelstraten onveilig maken. Terwijl de zij de grootste moeite van doet om van een geschikte door outfit te vinden, vindt Billy naar in op tv de kast op van Michella een van voor haar wel heel op tv confronterend shirt.

Als op Sieneke moet gaan van shoppen, blijkt dat nog op lastig voor tijdens haar, omdat ze op tv een vrij dure van smaak heeft. In haar kast het treffen tijdens de anderen dure van merken en stijlvolle kleding aan. in Dit keer de wil Sieneke een uit haar tijdens comfortzone treden en ze in doet haar uiterste een best om een gewaagde uit combinatie met te vinden.

Marlous de is aan van de beurt. De zangeres was door in 2010 op in de race om op Nederland te vertegenwoordigen een op het Songfestival, maar van ze met legde het af tegen de 'Sha-la-lie'-Sieneke. Weet Marlous een met outfit te vinden het de waar ze Sieneke wel mee kan uit verslaan? tijdens In de met kast van Marlous een treffen de andere dames een veelheid door aan op tv glitters, goedkope pumps en op blingbling.

Gerard het Joling nodigt de dames met uit op door het vipdek bij een concert op tv uit van de Toppers. Hierbij hoort natuurlijk op tv op een outfit die totaal over de the top is de en past bij van het thema 'Crazy van Summer: naar white with a colourful touch of met summer'. Billy uit het 'Utopia' trapt af. uit Ze op is styliste en denkt dat het ze uit dit makkelijk door kan winnen. Bij de inspectie van het Billy's kledingkast treffen de de met anderen een enorme van verscheidenheid in kleur en naar stijl aan, iets wat met Michella op tv niet bepaald kan in waarderen.

juli 2019
27-03-2015 18:37

Afl. 20

Shopping Queens VIPS - Afl. 20

De week wordt afgesloten door Nadia Palesa, die we onder meer kennen van het 'PowNews' en 'Expeditie Robinson'. Als model heeft ze in de mooiste outfits op de internationale catwalks gelopen. Dat kleding op haar lichaam mooier staat dan op ...

26-03-2015 18:39

Afl. 19

Shopping Queens VIPS - Afl. 19

Dolshe Gulsen is het zusje van Supertrash-queen Olcay. Ze woont in New York en daarom is het beeld dat zij van mode heeft anders dan wij in Nederland hebben. Mode zit in haar bloed: het is haar werk maar ook haar leven. Ze is gek op designe...

25-03-2015 18:40

Afl. 18

Shopping Queens VIPS - Afl. 18

De eigenzinnige Ymke Wieringa gaat op pad om te shoppen. Ze staat bekend om haar eigen kunstzinnige stijl. Weten de andere meiden haar kledingsmaak te waarderen? En lukt het Ymke om een outfit te vinden waar zij zich fijn in voelt?

24-03-2015 18:39

Afl. 17

Shopping Queens VIPS - Afl. 17

Kelly van der Veer gaat de winkelstraten van Amsterdam in. Stoeipoes Kelly houdt van een sexy stijl. Maar past dit wel bij de opdracht? Een letterlijk grote uitdaging voor Kelly zijn haar schoenen. Ze heeft namelijk de niet gangbare schoenm...

23-03-2015 18:40

Afl. 16

Shopping Queens VIPS - Afl. 16

Mourina bijt het spits af. Ze is hoogzwanger en kan ieder moment bevallen! Naast haar acteerwerk heeft Mounira ook een populair modeblog. Ze zou dus precies moeten weten wat hot is en wat not. Maar weet ze de juiste outfit te vinden die ook...

20-03-2015 18:45

Afl. 15

Shopping Queens VIPS - Afl. 15

De laatste van de week is Sharon Pieksma, bekend van 'Hollands Next Top Model'. Haar hondje is haar vaste begeleider bij het shoppen. Maar kleine hondjes hebben grote behoeftes; lastig als je maar weinig tijd hebt om te winkelen. Toch weet ...

19-03-2015 18:39

Afl. 14

Shopping Queens VIPS - Afl. 14

Vandaag gaat Sylvia Geersen, bekend van onder meer 'Hollands Next Top Model', shoppen in haar hometown Rotterdam. Als de meiden haar kast inspecteren, blijkt dat die tot op het neurotische is geordend op kleur. Het shoppen gaat Sylvia goed ...

18-03-2015 18:40

Afl. 13

Shopping Queens VIPS - Afl. 13

Jill Kleinjan, bekend van 'Echte Meisjes Op De Prairie', is aan de beurt. Ze is dj en heeft een uitgesproken kledingstijl. Maar een galajurk vinden blijkt lastiger, zeker voor de zeer petite Jill. Uiteindelijk slaagt ze wel, maar of ze hier...

17-03-2015 18:39

Afl. 12

Shopping Queens VIPS - Afl. 12

Vandaag mag Yokechia Baumgard, bekend van de docusoap 'Een Huis Vol', gaan shoppen. Voor haar heel bijzonder, want zij heeft het met twaalf broers en zussen doorgaans niet breed. Vierhonderd euro is dus een vermogen voor haar. En als ze een...

16-03-2015 18:40

Afl. 11

Shopping Queens VIPS - Afl. 11

De meiden die deze week meedoen, worden uitgenodigd om niemand minder dan Humberto Tan te begeleiden naar een groots gala. De dresscode is Black Tie en ze moeten op zoek naar een mooie lange jurk. Het is Tamara Elbaz, bekend van 'Modemeisje...

13-03-2015 18:38

Afl. 10

Shopping Queens VIPS - Afl. 10

'Holland's Next Top Model'-deelneemster Aisha gaat shoppen en de anderen vrezen het ergste. Uit haar kast blijkt dat deze dame alles van fashion weet. Maar werkt dat wel binnen het thema van de Toppers? Terwijl de vier Aisha's garderobe che...

12-03-2015 18:39

Afl. 9

Shopping Queens VIPS - Afl. 9

Michella mag vandaag de winkelstraten onveilig maken. Terwijl zij de grootste moeite doet om een geschikte outfit te vinden, vindt Billy in de kast van Michella een voor haar wel heel confronterend shirt.

11-03-2015 18:42

Afl. 8

Shopping Queens VIPS - Afl. 8

Als Sieneke moet gaan shoppen, blijkt dat nog lastig voor haar, omdat ze een vrij dure smaak heeft. In haar kast treffen de anderen dure merken en stijlvolle kleding aan. Dit keer wil Sieneke uit haar comfortzone treden en ze doet haar uite...

10-03-2015 18:33

Afl. 7

Shopping Queens VIPS - Afl. 7

Marlous is aan de beurt. De zangeres was in 2010 in de race om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival, maar ze legde het af tegen 'Sha-la-lie'-Sieneke. Weet Marlous een outfit te vinden waar ze Sieneke wel mee kan verslaan? In d...

09-03-2015 18:38

Afl. 6

Shopping Queens VIPS - Afl. 6

Gerard Joling nodigt de dames uit op het vipdek bij een concert van de Toppers. Hierbij hoort natuurlijk een outfit die totaal over the top is en past bij het thema 'Crazy Summer: white with a colourful touch of summer'. Billy uit 'Utopia' ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord