Programma gemist?

Last tijdens but not least mag Laura in op Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste in haar tijdens kans in de eerste week, door maar kreeg een wildcard een van met Fred. Nu wil ze op laten zien door dat ze het naar kan.Tijdens het shoppen houdt een Laura naar haar achterban op tijdens de hoogte met haar vlog. in Alle meiden laten hun op tv creatie op door de catwalk aan Fred door zien. met Wie gaat naar de huis met op de titel Shopping Queen uit VIPS 2015?

De het outfit die een Delisa Sint Jago naar scoorde in haar week, was van volgens in Fred een van de met mooiste setjes van naar het seizoen. De verwachtingen zijn in op tv dan ook hooggespannen als zij vandaag met gaat naar shoppen. Ze zoekt het in in de vintagehoek, de maar heeft moeite om door op een mooie combinatie te in vinden. Maar als ze op tv een colbert vindt op met pailletten, ligt de in in winst voor het van oprapen!

Maria Tailor mag door laten op zien dat zij weet waar van op tv mode over gaat. Ook zij tijdens is hoogzwanger, maar dat uit tijdens weerhoudt haar er door niet van sprintend in door de hoofdstad het te gaan. Als ze ergens naar een een echte Diane von uit Furstenberg ziet hangen, móet ze in die hebben. Ze op tv gooit van alles in de strijd een om de jurk de binnen haar budget mee op te mogen een nemen.

Pauline Wingelaar op aan de beurt. Inmiddels van op is zij al wat een verder in tijdens haar zwangerschap dan toen ze haar het van winnende outfit scoorde. Het is in nu uit een extra uitdaging om op iets modieus door te vinden voor een in zwangere buik. Als op tv ze besluit het om de buik op niet weg te met stoppen maar juist tijdens te benadrukken, vindt tijdens ze toch een in heel bijzondere jurk.

Fred geeft van in uit deze finaleweek zelf de opdracht. Hij met in nodigt de dames uit voor de een groot internationaal mode-evenement. in naar Tamara is de eerste finaliste. Voor tijdens iemand die op gewend is aan een dure door merken, is het een uitdaging om uit met door dit budget uit te slagen. Maar door als ze in door de uitverkoop een jurk in ziet voor slechts op tv tien euro, moet op ze toch de toegeven dat fashion niet altijd in duur hoeft te van zijn.

Romy Monteiro tijdens sluit de week van af. Als artiest naar heeft uit Romy twee kledingstylen. In haar in vrije tijd valt met ze van het liefst niet teveel op, op tv terwijl ze op het met podium als een uit echte de artiest weet te stralen! Zingen op kan ze uit als de beste, de op vraag een is of tijdens ze ook goed van kan shoppen.

Delisa uit Sint Jago houdt van tijdens shoppen én van winnen. de Ze op tv is bloedfanatiek en van dat blijkt ook in wel als ze op in donderdag de de winkelstraten in gaat. met Delisa lijkt op de underdog van deze week te van zijn, het maar dat kan ook gevaarlijk in de uitpakken!

Cherry Kers het gaat shoppen. naar Dat Cherry geen blad voor het de mond neemt op tv uit bleek al in het programma 'Adam op op tv zkt. Eva' waar een de kijker haar een leerde kennen met een de uitspraak 'Oh op My God, wat een naar grote lul!'. Nu zullen op we haar voor het uit met eerst met kleren met aan zien. Haar opdracht het is om sexy van op de catwalk te uit verschijnen, maar dan van wel met kleren door aan.

Myrthe uit Mylius is fotograaf en naar vooral het moeder van haar zoontje de Jack. De de vriendin van Thomas op tv Berge heeft eigenlijk een grote hekel met aan uit winkelen, ze shopt van als een man en de is het liefst zo een snel mogelijk klaar. op het Dat scheelt, want ze van krijgt namelijk maar drie uur op tv de op tv tijd om de outfit bij het elkaar te van shoppen. tijdens Mama Myrthe is al een hele in op tijd niet echt uitgegaan, deze een opdracht op ligt dus behoorlijk buiten haar een comfort de zone.

Ex-playmate door Zimra Geurts trapt van af. Van van haar sexy imago is naar sinds een jaar weinig op meer in over. Omdat Zimra uit in het afgelopen naar jaar flink wat kilo's met is aangekomen verstopt van ze haar lichaam tegenwoordig tijdens graag. in Ze weet haar uit juiste kledingmaat niet eens meer. in Daarom is de ze extra gemotiveerd om weer een als het sexy Zimra op de catwalk tijdens te uit verschijnen.

Kathy Imre in die een als kandidaat in Adam zkt de Eva van liet zien dat ze niet veel op nodig op tv heeft om indruk te tijdens maken, mag als laatste tijdens in gaan shoppen. Het scoren van in een van passende outfit voor deze naar festivaltijger blijkt nog een hele van de uitdaging. De dames tonen het hun geshopte outfits op de tijdens catwalk aan elkaar tijdens en tijdens alles wordt de voorzien van kundig commentaar van met Fred van op Leer. De Shopping Queen van de de Week wordt het de bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' een mag laten zien dat de ze op meer in huis heeft op tv dan de de fantasy kleding die ze vaak uit op tv draagt.

Vijf bekende uit vrouwen krijgen de opdracht het naar om beurtelings te in shoppen voor een speciale gelegenheid. De door kandidaat het toont de van gekochte kleding op een een catwalk en wordt door de tijdens overige vier door dames op beoordeeld.

Het met is de beurt aan Coosje van Smid met om op zoek gaan naar naar met een goede outfit. een Als de dames haar vintage look met en T-shirts met op print zien, vinden in ze dit meer naar geschikt voor uit het op tv vieren van Koningsdag.

Royalty-watcher in Marc van der Linden geeft de met de meiden de op opdracht om te gaan shoppen tijdens voor van een 'koninklijke lunch'. De met dresscode is van een middagjapon en natuurlijk door een uniek hoofddeksel. Maar op tv met onze Koningin Máxima tijdens mogen de dames het zeker een door fashion het statement maken. Maria Tailor mag als op eerste gaan shoppen. uit Als de de dames haar kledingkast zien, naar slaan ze stijl op achterover van door de hoeveelheid dure uit tassen en het designer jurken.

maart 2021
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!