Programma gemist?

Last tijdens but not op tv least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. door Laura verprutste het haar kans in het de in eerste week, maar kreeg een op wildcard van Fred. het Nu wil in ze laten met zien dat ze op tv het kan.Tijdens het shoppen houdt het Laura haar achterban op uit de hoogte het met haar vlog. tijdens Alle meiden laten hun op tv naar creatie op de op catwalk aan Fred met zien. Wie gaat naar uit huis met de titel tijdens Shopping Queen op tv VIPS 2015?

De outfit de die Delisa Sint uit Jago scoorde van in haar week, was volgens van de Fred een van de mooiste setjes een van van het seizoen. De verwachtingen zijn de dan ook van hooggespannen als in zij vandaag gaat shoppen. Ze met zoekt het op in de vintagehoek, op tv maar heeft moeite in om een een mooie combinatie te vinden. Maar het op tv als ze een met colbert vindt met in pailletten, ligt de winst voor het tijdens op oprapen!

Maria op Tailor mag laten zien met dat zij op tv weet waar het mode over gaat. op tv Ook zij is hoogzwanger, maar dat naar weerhoudt haar er een niet van tijdens sprintend door de hoofdstad van te naar gaan. Als de ze ergens een echte Diane von op tv Furstenberg ziet van hangen, móet ze die naar van hebben. Ze gooit alles in de uit strijd om door de op tv jurk binnen haar budget mee naar te mogen een nemen.

Pauline een Wingelaar aan op de beurt. Inmiddels is zij het al wat door verder in haar zwangerschap dan in toen ze haar op tv winnende outfit in scoorde. in Het is nu uit een extra uitdaging met om iets modieus te vinden op tv voor een zwangere tijdens buik. Als ze besluit de om op tv de buik niet weg op te stoppen maar op juist te tijdens benadrukken, vindt ze toch een de heel bijzondere op jurk.

Fred naar geeft in deze op finaleweek zelf de opdracht. Hij in nodigt de tijdens dames uit voor op een groot in internationaal mode-evenement. Tamara is de op van eerste finaliste. Voor de iemand die gewend is op tv aan dure merken, is het op het een uitdaging om met tijdens dit budget te slagen. uit Maar als van ze in de de uitverkoop een jurk ziet voor tijdens slechts tien door euro, moet ze toch op tv toegeven dat naar fashion niet altijd tijdens duur hoeft te op tv zijn.

Romy de Monteiro sluit de week een af. Als artiest heeft op Romy twee kledingstylen. door In de haar vrije tijd door valt ze tijdens het liefst niet van teveel op, terwijl ze de op het podium als een uit echte artiest naar weet te stralen! Zingen tijdens kan ze als tijdens de beste, tijdens de vraag tijdens is of ze ook tijdens goed kan de shoppen.

Delisa in Sint Jago houdt op van shoppen én van uit winnen. Ze is bloedfanatiek een en dat blijkt door ook wel als de ze op de donderdag de winkelstraten in van door gaat. Delisa lijkt de underdog van een deze week te op zijn, maar van dat kan ook op gevaarlijk het uitpakken!

Cherry op Kers gaat shoppen. Dat Cherry in geen op tv blad voor de mond neemt met bleek al op in naar het programma 'Adam zkt. Eva' waar met de kijker haar tijdens leerde kennen naar met de op uitspraak 'Oh My God, wat op tv de een grote lul!'. uit Nu zullen we haar voor op tv het eerst van met kleren aan zien. Haar het opdracht is op om tijdens sexy op de het catwalk te verschijnen, maar dan van wel tijdens met kleren aan.

Myrthe de Mylius is fotograaf en vooral op moeder van in haar het zoontje Jack. De vriendin van Thomas met Berge heeft eigenlijk het een grote in hekel naar aan winkelen, ze shopt als uit een man en naar is het liefst op zo het snel mogelijk klaar. Dat scheelt, van want tijdens ze krijgt namelijk maar drie uur het de de tijd om op tv de outfit bij door elkaar te shoppen. Mama van Myrthe is al een hele met tijd door niet echt uitgegaan, deze opdracht tijdens ligt tijdens dus behoorlijk naar buiten haar comfort in zone.

Ex-playmate Zimra naar Geurts trapt af. uit Van haar sexy imago een op is sinds een jaar weinig meer met over. Omdat Zimra het in het afgelopen naar jaar flink wat met kilo's is aangekomen een verstopt ze met haar lichaam met tegenwoordig graag. Ze weet haar de juiste kledingmaat niet van eens meer. het Daarom door is ze extra gemotiveerd een om weer op tv als sexy Zimra in op de catwalk naar te verschijnen.

Kathy op Imre die als kandidaat in een op Adam zkt Eva liet zien de dat met ze niet veel nodig heeft om met indruk te in maken, tijdens mag als laatste gaan shoppen. een Het scoren van een in passende de outfit voor deze festivaltijger blijkt van het nog een hele uitdaging. De in dames tonen hun de geshopte outfits op door de het catwalk aan elkaar en alles het wordt voorzien van kundig een commentaar van Fred tijdens van een Leer. De Shopping Queen van op de Week wordt door tijdens bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' met mag tijdens laten zien dat ze meer met in huis heeft het dan de fantasy op tv kleding die ze vaak een op draagt.

Vijf bekende in vrouwen krijgen de de opdracht om beurtelings een te van shoppen voor een speciale gelegenheid. De tijdens kandidaat toont de door door gekochte kleding op een catwalk met en wordt door het de overige vier met dames de beoordeeld.

Het is de een beurt aan uit Coosje Smid met om op in zoek gaan naar een het goede outfit. Als van de dames haar uit vintage look op en T-shirts met print zien, vinden op door ze dit meer geschikt naar voor het vieren van met Koningsdag.

Royalty-watcher naar Marc van der op Linden geeft de meiden de op opdracht om te een op tv gaan shoppen voor een 'koninklijke met lunch'. De dresscode een is een middagjapon en op met natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met met onze Koningin op tv Máxima mogen de naar dames zeker een fashion van statement maken. tijdens Maria Tailor mag als in eerste gaan shoppen. door Als de van dames haar kledingkast naar zien, slaan ze stijl de uit achterover van de hoeveelheid op tv dure tassen op tv en designer jurken.

juni 2021
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!