Programma gemist?

Last but een not met least mag Laura Ponticorvo een gaan shoppen. Laura verprutste door haar kans in tijdens de eerste uit week, maar van kreeg een wildcard van op tv Fred. Nu in wil ze laten zien dat een ze het een kan.Tijdens het shoppen houdt het Laura haar achterban op met de hoogte naar met haar op vlog. Alle met meiden laten hun in creatie op de met catwalk aan Fred zien. door Wie gaat naar het huis met op tv de titel Shopping Queen VIPS tijdens 2015?

De door outfit die Delisa de Sint Jago scoorde in haar op week, was volgens uit Fred een op van de mooiste het setjes van het de seizoen. De de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen tijdens als op tv zij vandaag gaat door shoppen. Ze zoekt het in van een de vintagehoek, maar heeft moeite om het op een mooie combinatie te vinden. van Maar als ze het een colbert vindt de met pailletten, ligt de naar winst voor het door in oprapen!

Maria de Tailor mag laten zien dat uit zij weet waar in mode over in gaat. tijdens Ook zij is hoogzwanger, maar een dat weerhoudt met haar er niet naar van sprintend op tv door de hoofdstad te uit gaan. Als op ze ergens een echte Diane von uit uit Furstenberg ziet hangen, móet tijdens ze die hebben. Ze gooit op tv alles in de in strijd om de de jurk binnen haar tijdens in budget mee te met mogen nemen.

Pauline Wingelaar aan het de beurt. in Inmiddels is zij al de wat verder de in haar zwangerschap in dan toen ze haar met winnende met outfit scoorde. Het met is nu tijdens een extra uitdaging het om iets modieus te van vinden voor een op tv zwangere buik. Als ze naar besluit om van de buik uit niet weg te stoppen maar juist het te naar benadrukken, vindt ze toch het een de heel bijzondere jurk.

Fred geeft door in deze op tv finaleweek zelf de opdracht. Hij naar het nodigt de dames uit voor de een groot naar internationaal mode-evenement. Tamara is in de eerste op finaliste. Voor iemand die een gewend is aan in dure merken, is het door op een uitdaging om met dit budget op te door slagen. Maar als ze met in de een uitverkoop een jurk ziet van voor slechts de tien euro, moet ze toch door toegeven door dat fashion niet altijd duur uit hoeft te van zijn.

Romy de Monteiro sluit de week op tv af. een Als artiest heeft op Romy twee kledingstylen. In haar door vrije tijd valt ze op het op liefst niet teveel op, terwijl op ze op de het podium als een met een echte artiest weet naar te stralen! Zingen kan door ze als de van beste, de vraag van is of ze uit ook goed kan op tv shoppen.

Delisa van Sint Jago houdt van shoppen naar het én van winnen. Ze door is bloedfanatiek en dat met blijkt uit ook wel als de ze op donderdag uit de winkelstraten in gaat. Delisa in lijkt het de underdog van deze week door te zijn, maar dat op kan ook het gevaarlijk tijdens uitpakken!

Cherry Kers van gaat shoppen. Dat Cherry van geen blad op voor de mond neemt met bleek op tv al in het door programma 'Adam zkt. Eva' het waar de van kijker haar leerde kennen op met de uitspraak 'Oh uit My met God, wat een op tv grote lul!'. Nu zullen we op tv haar in voor het eerst de met kleren van aan zien. Haar op tv opdracht is om sexy op de naar catwalk te verschijnen, uit maar dan een wel door met kleren aan.

Myrthe Mylius is op fotograaf en vooral op moeder van haar naar zoontje Jack. De met vriendin van van Thomas uit Berge heeft eigenlijk een grote hekel van aan winkelen, ze met shopt als uit een man en in is het door liefst zo in snel mogelijk klaar. Dat scheelt, op tv want door ze krijgt namelijk maar met drie uur de tijd tijdens om in de outfit bij elkaar te shoppen. tijdens de Mama Myrthe is al uit een hele tijd niet in echt uitgegaan, deze opdracht uit ligt dus behoorlijk op buiten van haar comfort van zone.

Ex-playmate uit Zimra Geurts trapt op tv af. Van haar sexy imago de is sinds op tv een van jaar weinig meer in over. Omdat Zimra in het op afgelopen met jaar flink wat op tv kilo's is aangekomen op verstopt ze haar lichaam met tegenwoordig graag. Ze weet tijdens haar juiste kledingmaat op niet eens een meer. Daarom uit is ze extra gemotiveerd om naar weer als sexy Zimra uit op de catwalk op tv te naar verschijnen.

Kathy in Imre die als kandidaat een in Adam zkt de Eva liet zien dat met ze niet door veel op tv nodig heeft om een indruk te maken, mag als laatste in gaan shoppen. het Het scoren van een op tv passende uit outfit voor deze tijdens festivaltijger blijkt naar nog een hele uitdaging. De van dames tonen een hun geshopte outfits op uit de catwalk door aan elkaar en alles op wordt voorzien een van kundig commentaar van van Fred van van Leer. De Shopping Queen van uit de Week tijdens wordt tijdens bekendgemaakt.

Karin de 'Plausibel' mag laten zien dat tijdens een ze meer in huis een heeft dan de fantasy een kleding uit die ze vaak op tv draagt.

Vijf naar bekende vrouwen krijgen met de opdracht om uit beurtelings te shoppen voor een met speciale op gelegenheid. De kandidaat naar toont de gekochte kleding met op in een catwalk en wordt op tv door de uit overige vier dames naar beoordeeld.

Het uit is de naar beurt aan Coosje Smid om op van zoek gaan naar het een goede in outfit. het Als de dames haar vintage op look van en T-shirts met print zien, op tv vinden ze dit meer naar geschikt voor het het vieren van een Koningsdag.

Royalty-watcher Marc door van der van Linden geeft de meiden de op tv opdracht om uit te een gaan shoppen voor tijdens een 'koninklijke lunch'. De dresscode tijdens is een middagjapon het en in natuurlijk een uniek in hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima tijdens mogen de de dames zeker de een fashion in statement maken. Maria Tailor naar mag als de eerste gaan shoppen. met Als de dames haar de kledingkast zien, slaan tijdens ze stijl achterover van door de uit hoeveelheid dure tassen in en designer jurken.

oktober 2020
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!