Programma gemist?

Last but not op tv least mag tijdens Laura Ponticorvo gaan in shoppen. Laura van verprutste haar kans met in de eerste van week, maar kreeg een uit wildcard van Fred. Nu van het wil ze laten zien dat een ze het kan.Tijdens een het shoppen houdt de Laura haar achterban van op de hoogte met naar van haar vlog. Alle meiden uit laten hun creatie op de tijdens catwalk aan Fred in naar zien. Wie gaat naar op huis met de de titel Shopping Queen VIPS van 2015?

De door outfit die met Delisa Sint Jago scoorde het in haar week, was volgens van Fred een het van de de mooiste setjes van het het seizoen. De verwachtingen met zijn dan ook van hooggespannen als een zij vandaag gaat met shoppen. Ze zoekt het met in in de vintagehoek, maar heeft door moeite om het een mooie combinatie te op tv vinden. Maar als ze een door colbert vindt in met pailletten, een ligt de winst voor het in naar oprapen!

Maria door Tailor mag laten zien op dat zij weet waar van mode over gaat. de Ook in zij is van hoogzwanger, maar dat weerhoudt op tv haar er niet naar van sprintend van door de hoofdstad te gaan. Als op tv ze ergens een naar echte Diane uit von Furstenberg ziet uit hangen, móet ze de die hebben. van Ze gooit alles in tijdens de uit strijd om de door jurk binnen haar budget mee de te mogen de nemen.

Pauline de Wingelaar aan de met beurt. Inmiddels is zij met al wat verder het in haar zwangerschap dan op tv toen uit ze haar winnende in outfit scoorde. een Het is nu op een extra uitdaging om in iets modieus te vinden voor naar een zwangere op buik. Als ze besluit het om de buik door niet een weg te naar stoppen maar juist te benadrukken, de vindt ze toch op tv een heel bijzondere het jurk.

Fred met geeft in deze finaleweek door zelf de opdracht. naar Hij nodigt de van dames uit voor een uit groot het internationaal mode-evenement. door Tamara is de eerste de finaliste. Voor naar iemand die gewend van is aan dure merken, is met het een uitdaging om naar met dit budget van uit te slagen. Maar tijdens als ze in de uitverkoop een het jurk ziet de voor uit slechts tien euro, moet ze toch een uit toegeven dat fashion niet uit altijd duur het hoeft te zijn.

Romy Monteiro tijdens sluit de uit week af. een Als artiest heeft de Romy twee kledingstylen. van In haar vrije tijd valt met ze het liefst niet van teveel op, terwijl tijdens ze uit op het podium als in een echte artiest het weet te stralen! door Zingen kan de ze als de beste, naar de met vraag is of ze ook tijdens goed met kan shoppen.

Delisa Sint Jago tijdens met houdt van shoppen én van het winnen. Ze is het bloedfanatiek en dat blijkt in ook wel op als ze op tv op donderdag van de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt in de met underdog van op tv deze week te zijn, maar een dat kan ook gevaarlijk het uit uitpakken!

Cherry van Kers gaat shoppen. Dat Cherry de geen blad tijdens voor de mond van neemt bleek uit al in het uit programma 'Adam zkt. tijdens Eva' waar de kijker een haar leerde kennen met op tv de uitspraak 'Oh in My van God, wat op tv een grote lul!'. Nu zullen de we uit haar voor het van eerst met kleren aan zien. van Haar opdracht is een om uit sexy op de catwalk te verschijnen, van maar naar dan wel met kleren het aan.

Myrthe het Mylius is fotograaf en vooral van op tv moeder van haar door zoontje Jack. De vriendin de van Thomas Berge door heeft eigenlijk een grote in hekel aan winkelen, de ze shopt als in een man en op tv is met het liefst zo door snel mogelijk klaar. Dat scheelt, van want ze krijgt namelijk tijdens door maar drie uur de een tijd om de outfit bij op elkaar te op tv shoppen. een Mama Myrthe is al door een hele tijd niet echt door uitgegaan, deze tijdens opdracht ligt dus behoorlijk van buiten haar comfort met op tv zone.

Ex-playmate op Zimra Geurts trapt af. op Van haar sexy met imago is sinds naar een jaar weinig de meer over. Omdat Zimra met in het afgelopen een een jaar flink wat kilo's de is aangekomen verstopt ze met haar het lichaam tegenwoordig graag. Ze door weet haar juiste kledingmaat niet in tijdens eens meer. Daarom is ze extra het gemotiveerd om weer naar als sexy Zimra een op tv op de catwalk de te verschijnen.

Kathy op Imre die als kandidaat in een Adam zkt op tv Eva in liet zien dat ze niet veel naar nodig heeft om op indruk te maken, met mag als laatste uit gaan door shoppen. Het scoren van een tijdens met passende outfit voor deze door festivaltijger blijkt van nog een hele uitdaging. De op dames tonen hun geshopte met outfits een op de catwalk de aan elkaar en op tv alles wordt een voorzien van kundig commentaar van de Fred uit van Leer. De Shopping uit Queen van de Week wordt in tijdens bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' mag op laten zien naar dat ze meer in met huis in heeft dan op de fantasy kleding die ze vaak in de draagt.

Vijf een bekende vrouwen door krijgen de opdracht om een beurtelings te shoppen uit voor een uit speciale gelegenheid. De kandidaat een toont de gekochte tijdens kleding op een het catwalk en wordt door uit de overige vier dames met een beoordeeld.

Het is de met beurt aan een Coosje door Smid om op zoek uit gaan naar de een goede outfit. Als de dames tijdens haar vintage op tv look de en T-shirts met print zien, vinden een een ze dit meer geschikt op voor het een vieren van Koningsdag.

Royalty-watcher Marc op tv van der Linden geeft een het de meiden de in opdracht om te op gaan shoppen voor een door 'koninklijke lunch'. De in dresscode is een middagjapon op en natuurlijk een van uniek hoofddeksel. tijdens Maar met onze Koningin Máxima naar mogen de dames door zeker een fashion tijdens statement maken. uit Maria Tailor van mag als de eerste gaan shoppen. Als de tijdens dames haar tijdens kledingkast zien, op tv slaan ze stijl achterover uit van de hoeveelheid dure tassen de en designer van jurken.

maart 2019
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord