Programma gemist?

Last een but not least mag in Laura met Ponticorvo gaan shoppen. tijdens Laura verprutste haar kans in de de eerste week, maar de kreeg een wildcard van van Fred. uit Nu wil naar ze laten zien in dat ze door het kan.Tijdens het shoppen houdt een Laura een haar achterban op de hoogte met naar haar vlog. de Alle met meiden laten hun creatie in op de catwalk op aan Fred zien. Wie gaat uit naar in huis met de titel Shopping de Queen VIPS tijdens 2015?

De in outfit die uit Delisa Sint Jago scoorde in een haar week, was op volgens Fred met een van door de mooiste setjes tijdens van het seizoen. van De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen het op tv als zij vandaag het gaat shoppen. Ze het zoekt het in de vintagehoek, met maar heeft naar moeite om een mooie combinatie met te de vinden. Maar als op ze een tijdens colbert vindt met op tv pailletten, ligt de het winst voor het tijdens oprapen!

Maria op tv Tailor mag laten zien dat met zij op tv weet waar mode over gaat. de Ook door zij is hoogzwanger, naar maar dat weerhoudt van haar er niet van in sprintend door de tijdens hoofdstad te gaan. naar Als ze ergens een met echte Diane von op op tv Furstenberg ziet hangen, móet ze tijdens die hebben. Ze gooit op tijdens alles in de strijd om de uit jurk binnen naar haar op tv budget mee te de mogen nemen.

Pauline Wingelaar aan een de beurt. op tv Inmiddels is zij van al wat verder uit in door haar zwangerschap dan de toen ze haar op winnende outfit scoorde. Het is nu van een naar extra uitdaging om iets het modieus te een vinden voor een tijdens zwangere buik. Als op tv ze besluit om door de buik een niet weg te uit stoppen maar juist in te benadrukken, vindt ze naar toch een heel het bijzondere jurk.

Fred geeft op tv in deze finaleweek zelf tijdens de op opdracht. Hij nodigt de de dames uit op tv voor een groot internationaal uit mode-evenement. Tamara uit is de eerste finaliste. Voor uit iemand die met gewend is op tv aan dure merken, met is het een naar uitdaging om de met dit budget de te slagen. Maar als van ze in de met uitverkoop een jurk op tv ziet voor slechts tien een euro, moet ze toch op tv toegeven dat fashion tijdens niet altijd met duur hoeft van te zijn.

Romy op tv Monteiro sluit de week het af. Als artiest een heeft Romy twee van kledingstylen. In haar vrije in tijd valt ze op tv het liefst in niet teveel naar op, terwijl ze op het tijdens podium als een naar de echte artiest weet te een stralen! Zingen met kan ze als de beste, de naar op vraag is of ze ook goed op in kan shoppen.

Delisa naar Sint Jago houdt van tijdens shoppen én met van winnen. Ze is op tv bloedfanatiek en dat blijkt tijdens ook tijdens wel als ze naar op donderdag de winkelstraten in in gaat. Delisa uit lijkt naar de underdog van deze op tv week te zijn, maar tijdens dat de kan ook gevaarlijk de uitpakken!

Cherry Kers met gaat shoppen. met Dat Cherry door geen blad voor de mond neemt naar bleek door al in het programma 'Adam in zkt. Eva' de waar de kijker het haar leerde kennen het met de uitspraak het 'Oh My God, wat op tv een grote lul!'. met Nu in zullen we haar voor het het eerst naar met kleren van aan zien. Haar opdracht is om van sexy door op de in catwalk te verschijnen, maar dan wel naar met kleren een aan.

Myrthe Mylius is op fotograaf naar en vooral moeder van door haar zoontje Jack. van De vriendin van een Thomas Berge heeft eigenlijk op tv een grote hekel tijdens aan winkelen, uit ze shopt als tijdens een man in en is het liefst van zo snel mogelijk klaar. naar Dat in scheelt, want ze een krijgt namelijk maar drie met uur de tijd om een de outfit het bij elkaar te door shoppen. Mama Myrthe is op tv met al een hele tijd een niet echt uitgegaan, op deze opdracht op ligt dus behoorlijk buiten door haar comfort op tv zone.

Ex-playmate Zimra Geurts door trapt op af. Van haar sexy van imago is sinds het een tijdens jaar weinig meer door over. Omdat Zimra in het een afgelopen jaar flink wat op kilo's is aangekomen van op tv verstopt ze haar met lichaam tegenwoordig graag. tijdens Ze weet haar juiste kledingmaat door niet eens meer. uit Daarom is tijdens ze extra gemotiveerd om de weer als sexy Zimra door op tv op de catwalk te de verschijnen.

Kathy Imre met die als kandidaat in het Adam de zkt Eva liet zien in dat door ze niet veel nodig op tv heeft om uit indruk te maken, mag als laatste met gaan het shoppen. Het scoren een van een passende van outfit voor deze uit festivaltijger blijkt nog een hele door uitdaging. De op dames tonen hun geshopte van outfits op door de catwalk aan tijdens elkaar en alles in wordt voorzien van kundig door commentaar van Fred de van Leer. De van Shopping Queen van uit de Week wordt het tijdens bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' mag een laten zien van dat ze meer het in huis heeft dan met de het fantasy kleding van die ze vaak in draagt.

Vijf bekende vrouwen van krijgen op tv de opdracht om beurtelings in te shoppen de voor een speciale het gelegenheid. De kandidaat met toont de gekochte kleding op tv op een catwalk en tijdens uit wordt door de op overige vier dames het beoordeeld.

Het uit is de beurt naar aan Coosje naar Smid om op zoek tijdens gaan naar het een goede outfit. Als de de dames haar vintage tijdens look en T-shirts met door met print zien, vinden ze dit op meer geschikt uit voor het vieren van de Koningsdag.

Royalty-watcher Marc van op der uit Linden geeft tijdens de meiden de opdracht om te in gaan shoppen voor uit op een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een een middagjapon en naar natuurlijk een naar uniek hoofddeksel. Maar op tv met onze Koningin Máxima het mogen de op dames op tv zeker een fashion op statement maken. Maria Tailor naar mag als eerste door gaan shoppen. uit Als de dames haar van kledingkast zien, een slaan ze stijl achterover in van de hoeveelheid dure tassen het en in designer jurken.

december 2021
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!