Programma gemist?

Last op tv but not least mag het Laura Ponticorvo gaan op tv shoppen. Laura verprutste haar van kans door in de eerste week, de maar kreeg tijdens een wildcard van Fred. Nu door wil door ze laten zien dat door ze het kan.Tijdens uit het het shoppen houdt Laura haar naar achterban op de tijdens hoogte met haar op tv vlog. Alle een meiden laten hun van creatie op de tijdens catwalk aan Fred zien. Wie gaat door tijdens naar huis met de titel van Shopping Queen in VIPS 2015?

De outfit die tijdens Delisa Sint uit Jago scoorde in in haar week, een was volgens Fred door een van een de mooiste setjes van het op tv seizoen. de De verwachtingen zijn dan ook een hooggespannen als zij vandaag een gaat shoppen. tijdens Ze de zoekt het in de vintagehoek, in maar heeft moeite op om door een mooie combinatie te vinden. van Maar als ze een in colbert vindt met naar pailletten, ligt van de winst voor door het van oprapen!

Maria Tailor het mag laten zien uit dat zij weet waar op tv mode naar over gaat. Ook met zij is met hoogzwanger, maar dat weerhoudt uit haar er uit niet van sprintend op tv door de hoofdstad te gaan. Als in ze ergens een van echte het Diane von Furstenberg ziet in hangen, móet ze naar die uit hebben. Ze gooit alles in met de strijd om tijdens de jurk binnen haar uit uit budget mee te mogen op tv nemen.

Pauline Wingelaar aan naar de beurt. Inmiddels tijdens van is zij al wat verder een in op tv haar zwangerschap dan toen door ze haar winnende naar outfit scoorde. een Het is nu het een extra uitdaging door om iets modieus te vinden de voor uit een zwangere buik. Als door ze besluit om de door buik niet weg uit te stoppen in maar juist het te benadrukken, vindt ze toch op tv een heel bijzondere in jurk.

Fred geeft naar in op tv deze finaleweek zelf van de opdracht. Hij nodigt een de dames de uit voor een groot internationaal op tv mode-evenement. Tamara is de in eerste het finaliste. Voor iemand met die gewend is aan dure het merken, is het naar uit een uitdaging om van met dit budget het te slagen. Maar uit als ze in de naar uitverkoop een jurk op ziet voor slechts tien tijdens euro, moet naar ze toch toegeven dat fashion door niet op tv altijd duur hoeft te met zijn.

Romy tijdens Monteiro sluit de het week af. Als naar artiest heeft Romy twee tijdens kledingstylen. In haar vrije de tijd het valt ze het liefst niet uit teveel op, een terwijl ze het op het podium uit als een tijdens echte artiest weet te stralen! Zingen tijdens kan ze van als de beste, tijdens de op vraag is of ze op tv ook goed uit kan shoppen.

Delisa Sint op Jago houdt van shoppen een én op van winnen. Ze is het bloedfanatiek en tijdens dat blijkt ook op wel als ze op met donderdag tijdens de winkelstraten in gaat. Delisa door lijkt tijdens de underdog van deze week te van zijn, op maar dat kan ook met gevaarlijk in uitpakken!

Cherry op Kers gaat door shoppen. Dat Cherry geen blad het voor de het mond neemt bleek op tv al in de het programma 'Adam zkt. door Eva' waar de kijker haar van leerde kennen met naar uit de uitspraak 'Oh My God, uit wat een uit grote lul!'. tijdens Nu zullen we haar voor uit het eerst op tv met kleren van aan zien. Haar door opdracht is om op sexy op de catwalk te verschijnen, het maar in dan wel van met kleren aan.

Myrthe naar Mylius is fotograaf en op tv vooral op tv moeder van haar zoontje Jack. op tv De vriendin door van Thomas Berge heeft een eigenlijk in een grote hekel naar aan winkelen, ze naar shopt als een man en op tv is het in liefst zo uit snel mogelijk klaar. Dat door scheelt, want in ze krijgt namelijk maar drie naar uur de op tv tijd om de met outfit bij elkaar te shoppen. uit Mama van Myrthe is het al een hele in tijd niet echt uitgegaan, tijdens deze opdracht ligt dus behoorlijk tijdens buiten haar comfort uit het zone.

Ex-playmate tijdens Zimra Geurts tijdens trapt af. Van haar tijdens sexy imago een is sinds een uit jaar weinig meer over. Omdat door Zimra in in het afgelopen op tv jaar flink wat kilo's is aangekomen in verstopt ze het haar lichaam tegenwoordig met graag. Ze weet haar in juiste kledingmaat niet op eens met meer. Daarom is naar ze extra gemotiveerd om weer uit als de sexy Zimra op tv op de catwalk op te verschijnen.

Kathy Imre het die tijdens als kandidaat in Adam zkt Eva op liet zien dat in ze niet veel het nodig heeft om op tv indruk het te maken, mag als uit laatste gaan shoppen. tijdens Het scoren van een de passende outfit voor op tv deze een festivaltijger blijkt nog een hele op tv uitdaging. De uit dames tonen hun geshopte het uit outfits op de catwalk aan elkaar naar en een alles wordt uit voorzien van kundig commentaar van met Fred van Leer. een De Shopping Queen tijdens van de in Week wordt op tv bekendgemaakt.

Karin op 'Plausibel' mag laten zien op tv dat ze meer naar in huis op heeft dan uit de fantasy kleding het die ze vaak door draagt.

Vijf van bekende vrouwen krijgen de tijdens opdracht om op tv beurtelings te shoppen voor een op speciale gelegenheid. De de kandidaat toont de het gekochte met kleding op een catwalk een en wordt naar door de overige vier de dames de beoordeeld.

Het in is de beurt aan Coosje de het Smid om op zoek tijdens gaan naar een een goede outfit. Als uit de dames haar uit vintage look en T-shirts met in het print zien, vinden ze dit meer het geschikt voor het een vieren van van Koningsdag.

Royalty-watcher Marc op tv van naar der Linden geeft een de meiden de opdracht om te van gaan shoppen voor door een 'koninklijke lunch'. het De dresscode is in een het middagjapon en op tv natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met met door onze Koningin Máxima mogen de dames tijdens zeker een op tv fashion statement maken. Maria met Tailor mag op als eerste gaan shoppen. een Als door de dames haar kledingkast zien, op slaan met ze stijl achterover met van de hoeveelheid dure tassen tijdens en uit designer jurken.

februari 2020
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!