Programma gemist?

Last in but not least uit mag Laura de Ponticorvo gaan shoppen. in Laura verprutste haar kans tijdens in de eerste week, in maar kreeg van een wildcard van Fred. door Nu wil ze laten een zien de dat ze van het kan.Tijdens het door shoppen houdt Laura de haar achterban op de hoogte met op tv haar het vlog. Alle het meiden laten hun creatie op door de catwalk aan Fred een zien. Wie uit gaat naar huis een met van de titel Shopping Queen door VIPS 2015?

De door outfit die Delisa Sint Jago in scoorde in een haar week, was in volgens de Fred een van de mooiste setjes het van een het seizoen. een De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen de als zij vandaag naar gaat shoppen. Ze op tv zoekt het uit in het de vintagehoek, maar heeft moeite op tv om het een mooie combinatie te in vinden. Maar als van ze een colbert een vindt met pailletten, de ligt de winst in voor het een oprapen!

Maria Tailor de mag met laten zien dat zij weet waar op mode over door gaat. Ook zij uit is hoogzwanger, maar uit dat weerhoudt haar er het niet van sprintend een door de hoofdstad een op te gaan. Als ze op ergens een echte van Diane von het Furstenberg ziet hangen, door móet ze die naar hebben. Ze gooit alles in uit de strijd om tijdens de jurk uit binnen haar budget mee te tijdens een mogen nemen.

Pauline in Wingelaar aan de beurt. Inmiddels uit de is zij al wat verder in op haar zwangerschap naar dan op toen ze haar winnende outfit de scoorde. Het van is nu een extra uit uitdaging uit om iets modieus de te vinden voor een zwangere het buik. Als ze tijdens besluit om de door buik niet weg te het naar stoppen maar juist te uit benadrukken, vindt ze toch een een heel bijzondere naar jurk.

Fred geeft in in de deze finaleweek zelf de opdracht. Hij uit nodigt de uit dames naar uit voor een op groot internationaal mode-evenement. Tamara is door de op eerste finaliste. Voor iemand die tijdens gewend is aan dure op merken, de is het een een uitdaging om op tv met dit budget te slagen. tijdens Maar als ze in naar de uitverkoop een een jurk ziet op tv voor slechts tien euro, van op tv moet ze toch de toegeven dat fashion niet van altijd duur hoeft te uit zijn.

Romy van Monteiro sluit de week naar af. op tv Als artiest heeft op tv Romy twee kledingstylen. tijdens In haar vrije tijd valt naar ze het het liefst niet teveel op, van terwijl ze van op het podium op tv als een echte artiest weet door te stralen! door Zingen kan ze uit als de beste, de met vraag door is of een ze ook goed kan uit shoppen.

Delisa Sint naar Jago door houdt van shoppen én in van winnen. Ze is bloedfanatiek het van en dat blijkt ook wel als een ze op met donderdag op tv de winkelstraten in gaat. een Delisa lijkt op tv de underdog van in deze week te zijn, naar maar dat kan ook gevaarlijk door het uitpakken!

Cherry Kers tijdens gaat tijdens shoppen. Dat Cherry op tv geen blad voor de mond neemt op bleek het al in het met programma 'Adam zkt. Eva' waar een op tv de kijker haar leerde met kennen met in de uitspraak 'Oh My God, op wat een grote uit lul!'. Nu zullen we naar haar voor het het eerst met uit kleren naar aan zien. Haar opdracht uit is om sexy op op tv de catwalk te op tv verschijnen, maar dan in wel met kleren op aan.

Myrthe Mylius is uit fotograaf en vooral van moeder van in haar zoontje Jack. De de vriendin van van Thomas Berge heeft eigenlijk tijdens een grote het hekel het aan winkelen, ze het shopt als een het man en is het liefst op tv zo snel van mogelijk klaar. Dat scheelt, een want ze krijgt namelijk uit maar uit drie uur een de tijd om op de outfit bij elkaar te van shoppen. op tv Mama Myrthe is al een hele op tijd niet van echt uitgegaan, deze opdracht tijdens ligt dus de behoorlijk buiten haar de comfort op tv zone.

Ex-playmate van Zimra Geurts tijdens trapt af. Van haar sexy imago op tv is sinds een uit jaar weinig de meer over. Omdat van Zimra in tijdens het afgelopen jaar flink wat uit op kilo's is aangekomen verstopt ze haar naar lichaam tegenwoordig op graag. in Ze weet haar juiste kledingmaat op niet eens tijdens meer. Daarom is ze extra van gemotiveerd om uit weer als sexy Zimra een in op de catwalk met te verschijnen.

Kathy Imre tijdens die als kandidaat in op tv Adam naar zkt Eva liet zien uit dat ze de niet veel op nodig heeft om indruk in te maken, mag in als laatste gaan shoppen. het Het uit scoren van een uit passende outfit voor deze festivaltijger op blijkt nog een in hele uitdaging. De op dames tonen hun naar geshopte het outfits op de met catwalk aan elkaar en alles wordt uit voorzien van uit kundig commentaar van een Fred van Leer. De het Shopping Queen op tv van de Week wordt een door bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' de mag laten uit zien dat ze meer naar in huis heeft van dan de fantasy de kleding van die ze vaak de draagt.

Vijf bekende vrouwen met krijgen de van opdracht om beurtelings door te shoppen voor op tv een speciale gelegenheid. tijdens De kandidaat toont de de een gekochte kleding op een catwalk in en wordt door door de overige vier dames op tv door beoordeeld.

Het is de met op beurt aan Coosje van Smid om op zoek uit gaan naar door een goede outfit. Als met de dames haar op vintage look en van T-shirts met print zien, vinden het ze dit meer een geschikt voor met het vieren van tijdens Koningsdag.

Royalty-watcher door Marc van der Linden geeft de de een meiden de opdracht om door te gaan shoppen voor op tv een 'koninklijke op tv lunch'. in De dresscode is een middagjapon en het natuurlijk een van uniek hoofddeksel. Maar uit met onze tijdens Koningin Máxima in mogen de dames zeker een van fashion statement uit maken. Maria Tailor naar mag als eerste op tv gaan shoppen. Als de op dames in haar kledingkast zien, slaan het ze stijl achterover van op de hoeveelheid dure door tassen en designer op tv jurken.

september 2019
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord