Programma gemist?

Last but door not least mag Laura door Ponticorvo gaan shoppen. op tv Laura op tv verprutste haar kans in op de op tv eerste week, maar kreeg de een wildcard van het Fred. Nu wil uit ze laten zien dat ze een op het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura op tv haar op achterban op de hoogte met van haar vlog. de Alle meiden laten een hun creatie op de op tv catwalk het aan Fred zien. tijdens Wie gaat naar met huis met de titel Shopping door Queen uit VIPS 2015?

De outfit die met de Delisa Sint Jago scoorde in met haar week, was volgens op de Fred een van op tv de mooiste setjes de van het seizoen. door De verwachtingen zijn dan een ook hooggespannen als zij op vandaag gaat shoppen. op tv Ze zoekt op tv het in de vintagehoek, door maar een heeft moeite om een mooie combinatie het te van vinden. Maar als ze naar een colbert vindt naar met pailletten, ligt de met winst voor de het door oprapen!

Maria Tailor de mag laten zien het dat zij weet waar de in mode over gaat. Ook naar zij is hoogzwanger, door maar dat tijdens weerhoudt haar er niet van van sprintend door de een hoofdstad in te gaan. Als tijdens ze ergens een echte een Diane von Furstenberg met ziet hangen, móet ze de die hebben. Ze gooit naar alles in van de strijd om de van jurk binnen haar van budget mee met te mogen de nemen.

Pauline de Wingelaar aan de beurt. een Inmiddels is zij in al wat verder een in het haar zwangerschap dan toen door ze haar winnende outfit met scoorde. Het is nu naar tijdens een extra uitdaging om iets door modieus de te vinden voor een naar zwangere buik. Als op tv ze besluit om uit de buik niet weg het te stoppen het maar juist te benadrukken, vindt de uit ze toch een heel uit bijzondere jurk.

Fred een geeft in naar deze finaleweek zelf op de opdracht. Hij nodigt op tv de dames met uit voor een met groot internationaal mode-evenement. het Tamara is de de eerste finaliste. Voor door iemand die gewend in is aan dure merken, is op tv het op tv een uitdaging om met dit budget naar te slagen. van Maar als ze in de naar de uitverkoop een jurk ziet voor de slechts uit tien euro, moet uit ze toch toegeven met dat fashion niet op altijd duur hoeft uit te zijn.

Romy tijdens Monteiro sluit de op tv week af. Als artiest heeft door uit Romy twee kledingstylen. In haar vrije in een tijd valt ze het liefst niet op teveel het op, terwijl ze de op het door podium als een echte artiest weet een te door stralen! Zingen kan ze als met de op beste, de door vraag is of ze in ook goed kan in shoppen.

Delisa Sint Jago tijdens houdt op tv van shoppen én van winnen. op Ze een is bloedfanatiek van en dat blijkt het ook wel als ze in op donderdag de tijdens winkelstraten in gaat. het Delisa lijkt de underdog een van deze op tv week te zijn, maar dat door kan een ook gevaarlijk van uitpakken!

Cherry op tv Kers gaat shoppen. Dat Cherry een geen blad voor in de mond neemt uit in bleek al in van het programma 'Adam het zkt. Eva' waar de kijker tijdens haar leerde kennen met in de door uitspraak 'Oh naar My God, wat een grote lul!'. door Nu in zullen we haar voor naar het eerst in met kleren aan zien. Haar het opdracht is een om met sexy op de catwalk op te verschijnen, maar dan wel de met kleren in aan.

Myrthe met Mylius is fotograaf en vooral de moeder een van haar zoontje Jack. De op tv vriendin van de Thomas Berge naar heeft eigenlijk een op grote hekel met aan winkelen, ze shopt als op een man en tijdens is het liefst zo op tv snel de mogelijk klaar. naar Dat scheelt, want van ze krijgt namelijk maar drie tijdens uur de tijdens tijd om de de outfit bij elkaar uit te shoppen. door Mama Myrthe is al het een hele tijd niet op echt uitgegaan, naar deze opdracht ligt op dus behoorlijk een buiten haar comfort het zone.

Ex-playmate naar Zimra Geurts trapt af. Van de haar het sexy imago is sinds door een door jaar weinig meer over. met Omdat Zimra in het afgelopen in jaar flink wat het kilo's op tv is aangekomen verstopt ze op tv haar een lichaam tegenwoordig graag. Ze een weet haar een juiste kledingmaat niet eens in meer. Daarom is tijdens ze extra de gemotiveerd om weer als sexy een Zimra op de catwalk de te tijdens verschijnen.

Kathy Imre het die als kandidaat tijdens in naar Adam zkt Eva liet door zien dat ze niet veel uit naar nodig heeft om op indruk te maken, mag het als laatste gaan op shoppen. Het scoren van een uit passende outfit naar voor deze festivaltijger naar blijkt nog een hele tijdens uitdaging. op tv De dames in tonen hun geshopte outfits op tijdens de catwalk aan de elkaar en alles wordt op tv voorzien een van kundig commentaar van naar Fred van Leer. De door Shopping Queen van uit de Week in wordt naar bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' mag naar in laten zien dat ze meer een in huis van heeft dan de de fantasy kleding die ze naar vaak op tv draagt.

Vijf bekende met vrouwen krijgen op tv de opdracht om beurtelings te uit shoppen voor van een speciale gelegenheid. in De kandidaat toont de door gekochte het kleding op een catwalk op en wordt door een de overige vier dames het met beoordeeld.

Het is uit de beurt aan op Coosje op tv Smid om op zoek gaan in naar een goede met outfit. Als de dames op door haar vintage look en T-shirts met in print zien, vinden het ze dit de meer geschikt voor het van vieren van het Koningsdag.

Royalty-watcher Marc naar van der van Linden geeft de meiden de op tv naar opdracht om te gaan shoppen uit voor een 'koninklijke tijdens lunch'. De dresscode een is een middagjapon met en natuurlijk op een uniek hoofddeksel. door Maar met onze op tv Koningin Máxima mogen de dames in de zeker een fashion statement maken. uit Maria Tailor mag als tijdens tijdens eerste gaan shoppen. uit Als de dames haar kledingkast uit zien, in slaan ze stijl achterover van de in hoeveelheid dure tassen met en designer het jurken.

juni 2019
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord