Programma gemist?

Last but not op het least mag Laura Ponticorvo gaan met shoppen. Laura met verprutste haar kans in op tv de met eerste week, maar uit kreeg een wildcard van door Fred. Nu wil het ze laten zien dat op ze het kan.Tijdens het tijdens shoppen houdt Laura het haar achterban in op de hoogte met in haar vlog. Alle de meiden laten een hun creatie op de de catwalk aan Fred met zien. tijdens Wie gaat naar huis het met de met titel Shopping Queen VIPS tijdens 2015?

De outfit op die Delisa Sint Jago in scoorde in een haar week, was op volgens Fred een van van de tijdens mooiste setjes van het seizoen. het met De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen met als zij uit vandaag met gaat shoppen. Ze zoekt het het in de vintagehoek, op maar heeft moeite naar om een mooie combinatie een te vinden. Maar in als ze een op op tv colbert vindt met pailletten, uit ligt de van winst voor het naar oprapen!

Maria de Tailor mag laten zien dat op tv zij uit weet waar mode tijdens over gaat. op Ook zij is hoogzwanger, op tv maar dat weerhoudt op haar er niet van sprintend tijdens van door de hoofdstad te gaan. Als de in ze ergens een echte tijdens Diane von Furstenberg door ziet hangen, móet met ze die op tv hebben. Ze gooit alles in met de strijd om met de jurk binnen tijdens haar budget mee op te op mogen nemen.

Pauline door Wingelaar aan het de beurt. Inmiddels is zij van al wat een verder in haar zwangerschap dan tijdens toen tijdens ze haar winnende outfit in scoorde. Het in is nu een extra op uitdaging om iets modieus door te met vinden voor een zwangere in buik. Als een ze besluit om door de buik niet weg te een stoppen maar juist met te benadrukken, vindt op tv ze toch een het heel bijzondere het jurk.

Fred een geeft in deze finaleweek zelf in de opdracht. Hij uit nodigt de de dames uit voor een het groot een internationaal mode-evenement. in Tamara is de tijdens eerste finaliste. Voor een iemand die gewend is aan dure tijdens merken, is het in een het uitdaging om met uit dit budget door te slagen. Maar als in ze in op de uitverkoop een jurk ziet voor van slechts uit tien euro, op tv moet ze toch naar toegeven dat fashion niet de altijd duur hoeft te tijdens zijn.

Romy in Monteiro sluit tijdens de week af. Als artiest heeft van Romy twee uit kledingstylen. een In haar vrije tijd in valt ze het het liefst niet teveel op, terwijl in ze het op het tijdens podium als een echte artiest het weet te stralen! van Zingen een kan ze als de beste, de een vraag op is of uit ze ook goed kan op tv shoppen.

Delisa een Sint Jago houdt van shoppen uit én van winnen. op Ze is met bloedfanatiek en dat blijkt het ook op wel als ze op door donderdag de winkelstraten de in gaat. Delisa lijkt naar de underdog van het deze de week te zijn, een maar dat kan ook gevaarlijk uit naar uitpakken!

Cherry uit Kers gaat tijdens shoppen. Dat Cherry geen blad voor van de de mond neemt bleek al in uit het programma op tv 'Adam uit zkt. Eva' waar de een kijker haar leerde kennen met van de de uitspraak 'Oh My God, wat op tv een grote lul!'. tijdens uit Nu zullen we haar met voor het uit eerst met kleren aan zien. Haar het in opdracht is om sexy op de de catwalk het te verschijnen, uit maar dan wel met kleren tijdens aan.

Myrthe Mylius is met uit fotograaf en vooral moeder van op tv haar zoontje Jack. De uit vriendin in van Thomas Berge heeft in eigenlijk een grote op hekel aan op winkelen, ze shopt een als een man en tijdens is het liefst zo door op snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want uit ze krijgt van namelijk maar naar drie uur de tijd in om de outfit naar bij elkaar te door shoppen. op tv Mama Myrthe is al een met hele op tv tijd niet echt van uitgegaan, deze opdracht ligt op tv dus behoorlijk buiten tijdens haar comfort in zone.

Ex-playmate Zimra op tv Geurts trapt af. door Van haar de sexy imago met is sinds een jaar weinig op meer naar over. Omdat Zimra in het op afgelopen jaar flink het wat kilo's is in aangekomen de verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. op tv tijdens Ze weet haar juiste kledingmaat op tv niet eens meer. Daarom het is in ze extra op gemotiveerd om weer van als sexy Zimra op op de catwalk van te verschijnen.

Kathy Imre het die als kandidaat in de Adam zkt Eva uit liet zien dat een ze niet veel in de nodig heeft om indruk door te maken, mag als op laatste gaan naar shoppen. Het scoren op tv van een passende het outfit voor met deze festivaltijger blijkt nog door een hele uitdaging. met De dames tonen tijdens hun geshopte de outfits op de op tv catwalk aan elkaar het en alles wordt voorzien van van kundig commentaar van Fred uit van Leer. van De de Shopping Queen van de Week wordt tijdens in bekendgemaakt.

Karin naar 'Plausibel' mag laten zien dat met ze meer in op tv het huis heeft dan de fantasy een kleding met die ze vaak door draagt.

Vijf de bekende vrouwen krijgen de het opdracht naar om beurtelings te shoppen voor door een een speciale gelegenheid. De kandidaat toont in de gekochte kleding op op een catwalk en naar wordt door de door van overige vier dames op beoordeeld.

Het is een de beurt aan naar Coosje in Smid om op op tv zoek gaan naar een goede een outfit. Als de dames een haar vintage look de op en T-shirts met print zien, vinden met een ze dit meer een geschikt voor het naar vieren van Koningsdag.

Royalty-watcher in Marc van naar der Linden geeft de meiden de de opdracht om in te gaan shoppen met voor een uit 'koninklijke lunch'. De dresscode is tijdens een door middagjapon en natuurlijk een op tv uniek de hoofddeksel. Maar met onze Koningin in Máxima mogen de dames door met zeker een fashion statement een maken. Maria Tailor naar mag als eerste gaan shoppen. door Als de dames op tv op haar kledingkast zien, slaan ze het stijl tijdens achterover van de hoeveelheid dure van tassen en een designer jurken.

januari 2019
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord