Programma gemist?

Last het but not least op mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. een Laura verprutste haar van met kans in de in eerste week, maar kreeg een uit wildcard van naar Fred. Nu wil ze laten op tv zien de dat ze een het kan.Tijdens het op tv shoppen houdt Laura haar achterban van op de van hoogte met haar vlog. Alle naar meiden laten hun op tv met creatie op de catwalk tijdens aan Fred zien. Wie gaat uit naar huis met in de op tv titel Shopping Queen naar VIPS 2015?

De naar outfit die Delisa Sint de Jago scoorde van in haar van week, was volgens Fred een van van de van mooiste setjes op van het seizoen. De verwachtingen zijn een dan ook hooggespannen door als zij vandaag van gaat met shoppen. Ze zoekt het het in de op tv vintagehoek, maar heeft moeite van om van een mooie combinatie te vinden. in Maar als ze door een van colbert vindt met pailletten, het ligt de winst van voor het op oprapen!

Maria met Tailor mag laten zien dat op tv zij uit weet waar mode met over gaat. Ook zij tijdens is hoogzwanger, met maar dat weerhoudt haar er een niet van sprintend uit op door de hoofdstad te op gaan. Als ze het ergens een echte uit Diane von Furstenberg ziet hangen, de tijdens móet ze die hebben. Ze gooit het alles in de tijdens in strijd om de in jurk binnen haar budget het mee te mogen op tv nemen.

Pauline Wingelaar de aan met de beurt. Inmiddels is van zij al wat verder de in in haar zwangerschap dan toen ze haar tijdens winnende outfit een scoorde. Het is uit nu een extra het uitdaging om uit iets modieus te vinden voor op tijdens een zwangere buik. Als ze besluit door om naar de buik niet een weg te stoppen maar een juist te een benadrukken, vindt uit ze toch een heel het bijzondere jurk.

Fred geeft een in deze finaleweek op zelf de een opdracht. Hij nodigt de met dames op tv uit voor een groot op tv internationaal mode-evenement. Tamara is door de eerste finaliste. Voor met iemand die op gewend is uit aan dure merken, is in het een uitdaging door om met dit budget naar naar te slagen. Maar het als ze in de uitverkoop een door jurk ziet met voor slechts tien op tv euro, moet ze naar toch toegeven op dat fashion van niet altijd duur hoeft te een zijn.

Romy Monteiro op sluit de week in af. Als artiest op tv heeft Romy twee kledingstylen. het In tijdens haar vrije naar tijd valt ze het liefst op tv niet teveel op, met terwijl ze de op het met podium als een op tv echte artiest weet te op tv stralen! Zingen een kan ze als de een beste, de vraag tijdens is of ze de ook goed op kan shoppen.

Delisa Sint uit Jago de houdt van shoppen én van in winnen. uit Ze is bloedfanatiek en dat van blijkt ook de wel als ze uit op donderdag de winkelstraten van in gaat. Delisa lijkt de de een underdog van deze naar week te zijn, maar op dat kan met ook gevaarlijk op uitpakken!

Cherry Kers met gaat naar shoppen. Dat Cherry een geen blad voor de op tv mond neemt het bleek al in het programma door 'Adam zkt. Eva' waar uit de kijker haar de naar leerde kennen met tijdens de uitspraak 'Oh My een God, wat door een grote lul!'. Nu zullen we op door haar voor het eerst met een kleren het aan zien. Haar een opdracht is om in sexy op de catwalk het te verschijnen, maar het dan wel met kleren het aan.

Myrthe tijdens Mylius is fotograaf op tv en vooral moeder van het haar zoontje Jack. op De vriendin van de Thomas Berge uit heeft eigenlijk naar een grote hekel in aan winkelen, ze shopt als een tijdens man en is een in het liefst zo snel op tv mogelijk klaar. Dat scheelt, want met uit ze krijgt namelijk maar drie uur op de tijd om met van de outfit bij elkaar het te shoppen. Mama Myrthe de is al een hele van tijd niet echt door uitgegaan, het deze opdracht ligt dus de behoorlijk buiten haar comfort door tijdens zone.

Ex-playmate Zimra uit Geurts trapt de af. Van haar sexy imago het op tv is sinds een jaar op weinig meer over. Omdat Zimra tijdens in in het afgelopen naar jaar flink wat kilo's is aangekomen naar van verstopt ze haar lichaam tegenwoordig van graag. door Ze weet haar naar juiste kledingmaat niet van eens meer. Daarom is met ze extra gemotiveerd het om weer uit als sexy Zimra op de catwalk op te van verschijnen.

Kathy Imre die op een als kandidaat in op Adam zkt Eva liet zien een dat ze niet een veel nodig heeft van om van indruk te maken, mag als door laatste gaan naar shoppen. Het scoren van een een passende outfit de voor deze festivaltijger in blijkt nog op tv een hele uitdaging. De tijdens dames tonen hun van geshopte outfits op de met het catwalk aan elkaar op en alles wordt voorzien met van kundig commentaar van in Fred van met Leer. De Shopping Queen in van de tijdens Week wordt tijdens bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' mag uit laten zien dat op tv met ze meer in huis heeft de dan de fantasy kleding naar naar die ze vaak met draagt.

Vijf tijdens bekende vrouwen krijgen uit de opdracht om beurtelings naar te shoppen voor een de van speciale gelegenheid. De kandidaat toont de op naar gekochte kleding op een door catwalk en wordt door de in met overige vier dames door beoordeeld.

Het door is de beurt aan de Coosje Smid om tijdens op zoek met gaan naar op een goede outfit. Als de op dames haar vintage look in uit en T-shirts met print zien, vinden op uit ze dit meer van geschikt voor het vieren van met Koningsdag.

Royalty-watcher het Marc van der Linden geeft op de meiden op tv de opdracht om uit te op tv gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. de De dresscode de is met een middagjapon en natuurlijk in een uniek hoofddeksel. Maar met het onze Koningin met Máxima op tv mogen de dames uit zeker een fashion statement maken. Maria op tv Tailor mag als van uit eerste gaan shoppen. uit Als de dames haar kledingkast in zien, slaan uit ze stijl uit achterover van de hoeveelheid dure tassen het en designer van jurken.

juli 2017
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord