Programma gemist?

Last in but not op least mag Laura Ponticorvo door gaan shoppen. Laura verprutste een haar kans met in de naar eerste week, maar kreeg met een wildcard van Fred. Nu op tv wil ze op laten zien in dat ze het het kan.Tijdens het shoppen een houdt Laura haar achterban op tv op met de hoogte met haar vlog. Alle een meiden door laten hun creatie met op de catwalk aan Fred door door zien. Wie gaat naar huis op met op tv de titel Shopping Queen VIPS het 2015?

De outfit die van Delisa in Sint Jago scoorde in haar het week, was volgens naar Fred een in van de mooiste setjes tijdens van tijdens het seizoen. De verwachtingen zijn de dan ook van hooggespannen als een zij vandaag gaat shoppen. de Ze zoekt het in de de vintagehoek, tijdens maar heeft moeite om door een het mooie combinatie te vinden. Maar een als ze een met colbert vindt met het pailletten, ligt de op tv winst voor een het op oprapen!

Maria van Tailor mag de laten zien dat zij weet waar op tv op mode over gaat. Ook de zij is hoogzwanger, maar dat het weerhoudt haar in er de niet van sprintend door op tv de hoofdstad te gaan. de Als ze ergens tijdens een echte Diane von door Furstenberg op tv ziet hangen, tijdens móet ze die hebben. Ze uit gooit alles uit in de het strijd om de jurk binnen van haar budget mee te in mogen door nemen.

Pauline van Wingelaar aan de op tv beurt. Inmiddels een is zij al wat op verder in haar een zwangerschap dan toen ze op tv haar winnende door outfit scoorde. Het op tv is nu een extra uitdaging op om iets met modieus te in vinden voor op een zwangere buik. Als ze door besluit om de buik tijdens niet weg te van stoppen de maar juist te benadrukken, vindt op tv tijdens ze toch een heel bijzondere tijdens jurk.

Fred geeft in in deze de finaleweek zelf de de opdracht. Hij een nodigt de dames uit voor van een van groot internationaal mode-evenement. Tamara is het de eerste finaliste. Voor uit op tv iemand die gewend een is aan dure merken, is in het een uitdaging in om met naar dit budget te slagen. Maar van als ze in het tijdens de uitverkoop een de jurk ziet voor slechts tien euro, met moet ze toch tijdens toegeven dat fashion in niet altijd duur het hoeft van te zijn.

Romy door Monteiro sluit de week op tv af. op Als artiest heeft Romy twee de kledingstylen. In haar van vrije tijd naar valt ze het met liefst niet teveel op, het terwijl ze op het van podium als een in echte artiest weet met in te stralen! Zingen de kan ze als de in beste, de vraag een is of ze op tv ook goed door kan shoppen.

Delisa Sint Jago in houdt van shoppen met een én van winnen. Ze is bloedfanatiek van en dat blijkt het het ook wel als ze op op tv donderdag de van winkelstraten in gaat. Delisa van lijkt naar de underdog van deze week te door zijn, maar dat op tv kan ook op gevaarlijk uit uitpakken!

Cherry Kers op tv gaat shoppen. op tv Dat Cherry geen de blad voor de mond neemt het met bleek al in het het programma 'Adam zkt. op Eva' waar de naar kijker haar leerde kennen met tijdens uit de uitspraak 'Oh tijdens My God, wat een op tv grote lul!'. Nu zullen we in de haar voor het door eerst met kleren aan zien. uit Haar opdracht in is om van sexy op de catwalk op tv te verschijnen, maar dan met wel met naar kleren aan.

Myrthe uit Mylius is fotograaf en vooral de uit moeder van haar een zoontje Jack. De vriendin van het Thomas de Berge heeft eigenlijk een grote hekel op tv aan winkelen, uit ze shopt als de een man naar en is het met liefst zo tijdens snel mogelijk klaar. Dat tijdens scheelt, want ze krijgt op namelijk op tv maar drie uur door de tijd om de outfit bij in elkaar te op tv shoppen. Mama Myrthe is uit op al een hele tijd niet echt tijdens uitgegaan, deze opdracht van ligt dus door behoorlijk buiten door haar comfort het zone.

Ex-playmate Zimra met Geurts op trapt af. Van haar sexy op imago is sinds uit een jaar weinig van meer over. Omdat Zimra op in het het afgelopen jaar een flink wat kilo's is aangekomen uit een verstopt ze haar lichaam tegenwoordig uit graag. een Ze weet haar juiste kledingmaat niet de eens uit meer. Daarom is ze extra van gemotiveerd in om weer als met sexy Zimra op naar de catwalk te op tv verschijnen.

Kathy de Imre die als kandidaat op tv in Adam zkt Eva een liet zien naar dat ze niet uit veel de nodig heeft om indruk te met maken, de mag als laatste gaan naar shoppen. Het scoren van een op passende outfit van voor deze festivaltijger op blijkt op tv nog een hele uitdaging. De met dames een tonen hun geshopte outfits op de naar catwalk aan elkaar van en uit alles wordt voorzien van kundig van op commentaar van Fred van in Leer. De Shopping van Queen van de Week door wordt het bekendgemaakt.

Karin 'Plausibel' op mag laten zien van dat ze de meer in huis een heeft dan de een fantasy kleding die ze vaak met op tv draagt.

Vijf het bekende vrouwen krijgen de met opdracht op om beurtelings te shoppen voor een het speciale de gelegenheid. De kandidaat toont met de gekochte kleding van op de een catwalk en met wordt door de de overige vier dames op beoordeeld.

Het door is de beurt aan Coosje tijdens Smid om uit op zoek gaan door naar de een goede outfit. tijdens Als de dames haar vintage op look en T-shirts met tijdens print zien, vinden tijdens ze dit naar meer geschikt tijdens voor het vieren van uit Koningsdag.

Royalty-watcher Marc de van der Linden het geeft de meiden op tv de opdracht om te op tijdens gaan shoppen voor naar een 'koninklijke lunch'. op De dresscode is door een middagjapon en natuurlijk een uniek naar op hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima door mogen op de dames zeker het een fashion uit statement maken. Maria Tailor in mag als eerste gaan op tv shoppen. Als de dames het uit haar kledingkast zien, slaan ze stijl met achterover met van de hoeveelheid uit dure tassen en designer door jurken.

januari 2018
17-04-2015 18:45

Afl. 35

Shopping Queens VIPS - Afl. 35

Last but not least mag Laura Ponticorvo gaan shoppen. Laura verprutste haar kans in de eerste week, maar kreeg een wildcard van Fred. Nu wil ze laten zien dat ze het kan.Tijdens het shoppen houdt Laura haar achterban op de hoogte met haar v...

16-04-2015 18:46

Afl. 34

Shopping Queens VIPS - Afl. 34

De outfit die Delisa Sint Jago scoorde in haar week, was volgens Fred een van de mooiste setjes van het seizoen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als zij vandaag gaat shoppen. Ze zoekt het in de vintagehoek, maar heeft moeite om ...

15-04-2015 18:40

Afl. 33

Shopping Queens VIPS - Afl. 33

Maria Tailor mag laten zien dat zij weet waar mode over gaat. Ook zij is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van sprintend door de hoofdstad te gaan. Als ze ergens een echte Diane von Furstenberg ziet hangen, móet ze die hebben. Ze...

14-04-2015 18:43

Afl. 32

Shopping Queens VIPS - Afl. 32

Pauline Wingelaar aan de beurt. Inmiddels is zij al wat verder in haar zwangerschap dan toen ze haar winnende outfit scoorde. Het is nu een extra uitdaging om iets modieus te vinden voor een zwangere buik. Als ze besluit om de buik niet weg...

13-04-2015 18:42

Afl. 31

Shopping Queens VIPS - Afl. 31

Fred geeft in deze finaleweek zelf de opdracht. Hij nodigt de dames uit voor een groot internationaal mode-evenement. Tamara is de eerste finaliste. Voor iemand die gewend is aan dure merken, is het een uitdaging om met dit budget te slagen...

10-04-2015 18:47

Afl. 30

Shopping Queens VIPS - Afl. 30

Romy Monteiro sluit de week af. Als artiest heeft Romy twee kledingstylen. In haar vrije tijd valt ze het liefst niet teveel op, terwijl ze op het podium als een echte artiest weet te stralen! Zingen kan ze als de beste, de vraag is of ze o...

09-04-2015 18:42

Afl. 29

Shopping Queens VIPS - Afl. 29

Delisa Sint Jago houdt van shoppen én van winnen. Ze is bloedfanatiek en dat blijkt ook wel als ze op donderdag de winkelstraten in gaat. Delisa lijkt de underdog van deze week te zijn, maar dat kan ook gevaarlijk uitpakken!

08-04-2015 18:42

Afl. 28

Shopping Queens VIPS - Afl. 28

Cherry Kers gaat shoppen. Dat Cherry geen blad voor de mond neemt bleek al in het programma 'Adam zkt. Eva' waar de kijker haar leerde kennen met de uitspraak 'Oh My God, wat een grote lul!'. Nu zullen we haar voor het eerst met kleren aan ...

07-04-2015 18:40

Afl. 27

Shopping Queens VIPS - Afl. 27

Myrthe Mylius is fotograaf en vooral moeder van haar zoontje Jack. De vriendin van Thomas Berge heeft eigenlijk een grote hekel aan winkelen, ze shopt als een man en is het liefst zo snel mogelijk klaar. Dat scheelt, want ze krijgt namelijk...

06-04-2015 18:38

Afl. 26

Shopping Queens VIPS - Afl. 26

Ex-playmate Zimra Geurts trapt af. Van haar sexy imago is sinds een jaar weinig meer over. Omdat Zimra in het afgelopen jaar flink wat kilo's is aangekomen verstopt ze haar lichaam tegenwoordig graag. Ze weet haar juiste kledingmaat niet ee...

03-04-2015 18:50

Afl. 25

Shopping Queens VIPS - Afl. 25

Kathy Imre die als kandidaat in Adam zkt Eva liet zien dat ze niet veel nodig heeft om indruk te maken, mag als laatste gaan shoppen. Het scoren van een passende outfit voor deze festivaltijger blijkt nog een hele uitdaging. De dames tonen ...

02-04-2015 18:40

Afl. 24

Shopping Queens VIPS - Afl. 24

Karin 'Plausibel' mag laten zien dat ze meer in huis heeft dan de fantasy kleding die ze vaak draagt.

01-04-2015 18:42

Afl. 23

Shopping Queens VIPS - Afl. 23

Vijf bekende vrouwen krijgen de opdracht om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid. De kandidaat toont de gekochte kleding op een catwalk en wordt door de overige vier dames beoordeeld.

31-03-2015 18:40

Afl. 22

Shopping Queens VIPS - Afl. 22

Het is de beurt aan Coosje Smid om op zoek gaan naar een goede outfit. Als de dames haar vintage look en T-shirts met print zien, vinden ze dit meer geschikt voor het vieren van Koningsdag.

30-03-2015 18:41

Afl. 21

Shopping Queens VIPS - Afl. 21

Royalty-watcher Marc van der Linden geeft de meiden de opdracht om te gaan shoppen voor een 'koninklijke lunch'. De dresscode is een middagjapon en natuurlijk een uniek hoofddeksel. Maar met onze Koningin Máxima mogen de dames zeker een fas...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Shopping Queens VIPS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shopping Queens VIPS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shopping Queens VIPS bij Shopping Queens VIPS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shopping Queens VIPS. Heb je een uitzending van Shopping Queens VIPS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shopping Queens VIPS gemist

Realityprogramma waarin vijf vrouwen wekelijks de opdracht krijgen om beurtelings te shoppen voor een speciale gelegenheid

Uitzending gemist van Shopping Queens VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van Shopping Queens VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 17-04-2015 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord