Programma gemist?

De 33-jarige Elvira van op heeft een vleesfobie, op omdat ze als klein met meisje in de slachterij van van haar uit vader kwam. Daarna raakte haar in op eetpatroon zodanig verstoord dat ze tijdens nu een alleen nog maar brood eet. op tv Stephan het is verslaafd aan energiedrankjes en cola door en van drinkt er liters in per dag van. Dat heeft van hem op al negen kiezen gekost. een Lieveke Goossens met en door haar van geselecteerde specialisten helpen uit Elvira en op Stephan stapje voor stapje dichterbij het tijdens einddoel: een gezond het van eetpatroon.

De op 33-jarige Elvira heeft met een vleesfobie, omdat naar ze als klein meisje in met op tv de slachterij van haar vader in kwam. Daarna tijdens raakte haar eetpatroon zodanig verstoord de door dat ze nu alleen nog van maar brood eet. tijdens Stephan is verslaafd in aan energiedrankjes en van cola naar en drinkt er liters per dag de van. uit Dat heeft hem op al negen kiezen gekost. Lieveke op Goossens en door door met haar geselecteerde specialisten helpen Elvira en een door Stephan stapje voor stapje dichterbij van het einddoel: door een gezond door eetpatroon.

Dennis uit en Lieveke blikken uit samen met op de deelnemers terug de en kijken hoe op tv het nu met hen van gaat.

Dennis met en Lieveke met blikken samen met de deelnemers op tv terug en kijken naar hoe het nu door met in hen gaat.

De 25-jarige Esmee door met wil altijd controle over haar eten met hebben. Ze tijdens wil precies op weten hoe haar de eten bereid is met en eet het uit liefst alleen maar 'veilige' op tv gerechten. Het leven op van Esmee staat op voor een groot uit deel in in het teken van het in vermijden van gelegenheden een waarbij eten een het rol speelt. naar Zij wil dat uit hier verandering uit in komt. De 22-jarige vrachtwagenchauffeur Joey tijdens de heeft vanaf het moment dat door hij op uit zijn tweede in het uit ziekenhuis in sondevoeding kreeg, nooit op meer groente en fruit gegeten. Bij in het op tv zien van een van bord groente wordt hij met al het misselijk en Joey schaamt zich door hier uit ontzettend voor. Hij het zou niets liever willen van dan groente en fruit leren in van eten.

De 25-jarige het Esmee wil altijd controle het door over haar eten met hebben. Ze wil een precies weten hoe haar eten bereid uit met is en eet door het liefst alleen op tv maar 'veilige' gerechten. Het op leven van met Esmee staat voor het een groot deel in het van teken van van het vermijden van gelegenheden door waarbij eten een rol het het speelt. Zij wil dat op hier verandering in uit komt. De door 22-jarige vrachtwagenchauffeur Joey heeft vanaf de het moment dat hij in op zijn het tweede in een het ziekenhuis sondevoeding van kreeg, nooit meer op tv groente en fruit de gegeten. Bij het zien het van een bord groente het wordt in hij al misselijk en Joey het naar schaamt zich hier ontzettend op tv voor. Hij zou op niets liever willen dan groente van en fruit leren een naar eten.

De in 20-jarige Daan eet al zijn naar in hele leven elke avond soep en met de geen vaste voeding. naar Hoewel hij al zijn voedingsstoffen een binnenkrijgt, is naar hij het zat om een smoesjes te met verzinnen waarom hij nooit mee een kan op tv naar etentjes. De eveneens 20-jarige door Fleur van eet geen groente en fruit. door met Ook durft ze geen uit maaltijd te eten die de door iemand anders is van bereid. het Haar vaste avondmaaltijd in is een een frikandel met aardappels of patat. het Als ze uit eten op tv gaat, op tv bestelt ze altijd op het kindermenu.

De naar 20-jarige Daan uit eet al zijn hele leven elke uit avond op soep en geen vaste in voeding. in Hoewel hij al zijn tijdens voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het het tijdens zat om smoesjes te verzinnen waarom door hij nooit mee in kan naar naar etentjes. De het eveneens 20-jarige Fleur door eet geen op tv groente en fruit. een Ook durft ze geen maaltijd uit te eten die door door iemand anders uit is bereid. Haar met vaste avondmaaltijd is naar een frikandel met aardappels naar of een patat. Als ze uit eten van gaat, bestelt ze het altijd het het kindermenu.

De uit 30-jarige Bart uit Limburg in is naar vader van twee jonge kinderen. Hij met walgt van groente, in naar eet alleen maar vette dingen van en bestelt op voor zichzelf met altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn de kinderen door in de gaten uit krijgen dat hun vader nooit met op tv hen door mee-eet, vindt met hij dat het tijd is voor door verandering. De op tv 20-jarige Suzanne leeft het op pizza's en met tosti's een en eet nooit groente en fruit. op tv tijdens Ze heeft sinds een haar vijftiende reuma en als zij het haar op eetpatroon niet aanpast, wordt tijdens ze naar volgens haar arts het niet ouder dan 25 uit jaar.

De op 30-jarige Bart uit Limburg van is vader van door twee jonge kinderen. op Hij een walgt van groente, eet de alleen maar vette de dingen en de bestelt voor zichzelf naar altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn het kinderen in de uit gaten krijgen dat hun een vader van nooit met hen mee-eet, vindt van van hij dat het tijd is met voor verandering. van De 20-jarige door Suzanne leeft op pizza's en uit tosti's en uit eet nooit groente en fruit. op Ze tijdens heeft sinds haar vijftiende uit reuma door en als zij haar eetpatroon naar niet op tv aanpast, wordt ze volgens haar arts uit niet ouder dan met met 25 jaar.

De 19-jarige Quinten op tv eet wekelijks meer het dan zeventig in pakjes kant-en-klare noodles. uit Groente en fruit is de in zijn ogen een in konijnenvoer en daarom heeft op tv hij dit tijdens zijn hele leven nog nooit naar gegeten. Quintens moeder maakt door zich ernstig zorgen. met De 38-jarige van Jacqueline met heeft in haar hoofd allerlei door regels over haar eten. de Zo tijdens mogen verschillende onderdelen van de het van maaltijd elkaar op het de bord niet aanraken tijdens en durft ze naar geen vleeswaren op brood te in eten, met omdat vlees in het haar ogen naar warm hoort te een zijn.

De met 19-jarige Quinten eet wekelijks meer in dan met zeventig pakjes kant-en-klare een noodles. Groente en de fruit is in een zijn ogen in konijnenvoer en daarom heeft hij dit een door zijn hele leven nog met nooit gegeten. naar Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. uit De het 38-jarige Jacqueline heeft in de haar de hoofd allerlei regels over tijdens haar eten. Zo mogen verschillende het met onderdelen van de maaltijd op elkaar op het bord een niet aanraken en durft door ze geen op tv vleeswaren op brood tijdens te eten, omdat vlees naar in in haar ogen warm het hoort te met zijn.

De 25-jarige Michael tijdens kampt sinds twee op tv jaar met een op tv ernstige vorm van op slik- en een stikangst. Hij durft geen door vaste voeding door meer te uit eten en leeft al twee het jaar in op vla. Hij het is zo naar vermagerd dat zijn conditie de enorm achteruit is gegaan. Michael uit is bang om van te overlijden, de dus tijdens hij wil niets liever dan zijn op angst overwinnen en op tv het zijn eetpatroon veranderen. De eveneens naar 25-jarige Daniël is in op tegenstelling een tot Michael een echte emotie-eter. met Sinds het van overlijden van zijn stiefmoeder van is hij verslaafd uit aan fastfood. Daniël het merkt door dat hij steeds op tv minder energie heeft en het schaamt zich enorm door voor zijn door overgewicht.

De op 25-jarige Michael kampt sinds van twee van jaar met een ernstige vorm met van slik- en de stikangst. Hij durft in geen vaste voeding meer met te naar eten en leeft al uit twee jaar op een vla. Hij is met zo vermagerd naar dat zijn op tv conditie enorm achteruit is gegaan. van Michael is bang in om te een overlijden, dus hij wil met niets liever de dan zijn angst overwinnen uit en zijn in eetpatroon veranderen. op tv De eveneens 25-jarige naar Daniël is in op tegenstelling tot Michael een echte emotie-eter. op Sinds het het overlijden van op tv zijn stiefmoeder door is hij verslaafd op tv aan fastfood. Daniël uit merkt dat hij steeds minder energie op heeft op tv en schaamt zich enorm een voor een zijn overgewicht.

De het 22-jarige Sander de leeft al sinds zijn kinderjaren op op wit het brood met hagelslag. Door het zijn eenzijdige met eetpatroon heeft hij het zijn opleiding bij de de landmacht niet op tv af kunnen maken. in Hij voelt zich op namelijk vaak erg slap. Omdat tijdens op tv Sander een reis door naar Azië wil uit maken, wordt het tijd op tv om definitief met van zijn eetprobleem af de te rekenen. De 22-jarige met Renaishka op is verslaafd aan kale spaghetti van met kaas. Ze de eet elke dag vijf op tv borden spaghetti en uit kookt tijdens voor zichzelf tijdens niets anders. Haar vriend maakt door zich ernstig zorgen, uit omdat hun uit zoontje van bijna twee jaar van haar het eetpatroon begint uit over te nemen met en zij zwanger is op tv van een op tv tweede kind.

september 2017
03-09-2017 18:05

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

28-08-2017 22:36

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

27-08-2017 18:01

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

21-08-2017 22:35

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

20-08-2017 18:02

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

14-08-2017 22:32

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

13-08-2017 18:02

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De 20-jarige Daan eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het zat om smoesjes te verzinnen waarom hij nooit mee kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige Fleur eet...

07-08-2017 22:30

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De 20-jarige Daan eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het zat om smoesjes te verzinnen waarom hij nooit mee kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige Fleur eet...

06-08-2017 18:02

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

De 30-jarige Bart uit Limburg is vader van twee jonge kinderen. Hij walgt van groente, eet alleen maar vette dingen en bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn kinderen in de gaten krijgen dat hun vader nooit met ...

31-07-2017 22:33

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

De 30-jarige Bart uit Limburg is vader van twee jonge kinderen. Hij walgt van groente, eet alleen maar vette dingen en bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn kinderen in de gaten krijgen dat hun vader nooit met ...

30-07-2017 18:00

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

24-07-2017 22:33

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

23-07-2017 17:59

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

17-07-2017 22:33

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

16-07-2017 17:57

Sander en Renaishka

Bizarre Eters - Sander en Renaishka

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander een reis naa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bizarre Eters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Eters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Eters bij Bizarre Eters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Eters. Heb je een uitzending van Bizarre Eters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Eters gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met een selectieve eetstoornis worden gevolgd. De deelnemers lijden aan een voedselverslaving of juist een eetfobie die hun leven erg moeilijk maakt. In emotionele en soms humoristische gesprekken probeert presentator Dennis Weening er achter te komen hoe hun eetpatroon in elkaar steekt en hoe het zover is gekomen. Samen met voedingspsycholoog Lieveke Goossens zet Dennis alles op alles om de deelnemers te helpen hun eetstoornis te overwinnen.

Uitzending gemist van Bizarre Eters? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Eters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord