Programma gemist?

De 33-jarige Elvira naar heeft een op vleesfobie, omdat door ze als klein meisje in op uit de slachterij van haar vader kwam. met het Daarna raakte haar de eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu het alleen in nog maar uit brood eet. Stephan is verslaafd aan naar energiedrankjes en door cola en drinkt het er liters per dag van van. van Dat heeft hem met al negen door kiezen gekost. Lieveke Goossens en naar door haar het geselecteerde specialisten helpen Elvira en een Stephan stapje een voor stapje uit dichterbij het einddoel: op een gezond een eetpatroon.

De op 33-jarige Elvira tijdens heeft een vleesfobie, het omdat ze als tijdens klein meisje in de op slachterij van haar vader van kwam. Daarna raakte haar door in eetpatroon zodanig verstoord dat tijdens ze nu alleen het nog maar brood eet. Stephan tijdens is verslaafd tijdens aan energiedrankjes en met cola het en drinkt er liters in per dag van. Dat heeft van hem al negen het kiezen naar gekost. Lieveke Goossens en een door uit haar geselecteerde specialisten helpen Elvira en met Stephan stapje op voor stapje dichterbij het naar einddoel: een gezond op tv met eetpatroon.

Dennis een en Lieveke blikken samen uit met de deelnemers een terug naar en kijken hoe het nu met op tv hen op gaat.

Dennis door en Lieveke blikken samen met op tijdens de deelnemers terug en een kijken hoe het nu met in hen uit gaat.

De door 25-jarige Esmee wil altijd controle op over haar met eten hebben. de Ze wil uit precies weten hoe haar eten tijdens bereid door is en eet in het liefst alleen op maar 'veilige' gerechten. de Het leven van tijdens Esmee staat voor van een groot deel de in het teken op tv van het vermijden van gelegenheden een waarbij eten met een rol speelt. Zij naar wil uit dat hier verandering in van komt. De 22-jarige vrachtwagenchauffeur Joey met heeft vanaf naar het moment een dat hij op zijn tweede een in op het ziekenhuis sondevoeding op kreeg, nooit meer een groente en naar fruit gegeten. Bij het naar zien van een bord groente door wordt hij in al van misselijk en Joey van schaamt zich hier tijdens ontzettend voor. Hij zou niets liever het willen dan groente het en fruit tijdens leren door eten.

De 25-jarige een Esmee wil van altijd controle over tijdens haar eten hebben. Ze het wil van precies weten hoe haar op tv eten bereid is en eet op tv het de liefst alleen maar op 'veilige' gerechten. Het leven in van Esmee een staat voor een de groot deel in door het teken van het vermijden naar van gelegenheden waarbij door eten een rol door speelt. Zij wil met dat hier verandering het de in komt. De 22-jarige op tv vrachtwagenchauffeur Joey heeft de vanaf het moment het dat hij op zijn op tweede in het in ziekenhuis sondevoeding kreeg, nooit het meer groente en op fruit gegeten. naar Bij een het zien van een met bord groente wordt hij al het misselijk tijdens en Joey schaamt uit zich hier ontzettend voor. op Hij zou niets liever naar op willen dan groente en door fruit leren met eten.

De van 20-jarige Daan eet al zijn uit hele op tv leven elke avond soep en met geen vaste voeding. op Hoewel op tv hij al zijn op voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het de naar zat om smoesjes uit te verzinnen waarom tijdens hij nooit mee kan naar naar etentjes. in De eveneens 20-jarige door Fleur eet geen groente en fruit. in uit Ook durft ze geen maaltijd een te eten die door op iemand anders is op door bereid. Haar vaste avondmaaltijd naar is een frikandel met aardappels op de of patat. Als naar ze uit eten gaat, bestelt ze tijdens altijd op het kindermenu.

De 20-jarige tijdens Daan eet al naar zijn tijdens hele leven elke avond soep en naar het geen vaste voeding. tijdens Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, tijdens is hij het door de zat om smoesjes te verzinnen op tv waarom hij nooit mee uit het kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige door uit Fleur eet geen door groente en fruit. het Ook durft ze geen maaltijd te door eten van die door een iemand anders is bereid. Haar vaste het avondmaaltijd is in een frikandel met aardappels in of patat. van Als ze uit het eten gaat, bestelt ze naar van altijd het kindermenu.

De 30-jarige op tv Bart uit Limburg met is vader van naar twee jonge naar kinderen. Hij walgt van groente, in eet alleen maar een vette dingen de en bestelt voor een zichzelf naar altijd ongezonde afhaalmaaltijden. de Omdat zijn kinderen in de gaten door krijgen dat hun tijdens vader nooit met van hen mee-eet, vindt naar hij dat de het tijd is het voor verandering. De 20-jarige op tv Suzanne leeft uit op pizza's en tosti's de naar en eet nooit groente en fruit. in Ze een heeft sinds haar vijftiende door reuma en door als zij haar eetpatroon niet op aanpast, wordt de ze met volgens haar arts niet ouder tijdens dan 25 door jaar.

De 30-jarige Bart in uit Limburg is uit met vader van twee naar jonge kinderen. Hij walgt de van groente, eet alleen naar maar vette van dingen en tijdens bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. uit Omdat zijn kinderen op tv in de gaten van krijgen dat hun de vader nooit met met hen naar mee-eet, vindt hij dat het met tijd is voor het verandering. De in 20-jarige Suzanne leeft op op pizza's en tosti's uit uit en eet nooit groente en fruit. tijdens uit Ze heeft sinds haar vijftiende reuma naar tijdens en als zij haar eetpatroon niet tijdens aanpast, wordt ze naar volgens haar door arts niet ouder dan op 25 in jaar.

De de 19-jarige Quinten eet wekelijks in meer dan zeventig pakjes in van kant-en-klare noodles. Groente en fruit is de in zijn de ogen konijnenvoer en daarom het heeft met hij dit zijn hele leven met nog door nooit gegeten. Quintens moeder in maakt van zich ernstig zorgen. De naar 38-jarige Jacqueline heeft in op haar hoofd een allerlei regels over de haar eten. Zo naar mogen verschillende onderdelen op tv van de maaltijd in elkaar op het bord van niet aanraken en het durft door ze geen vleeswaren in op brood te eten, een omdat vlees in haar ogen door warm van hoort te van zijn.

De een 19-jarige Quinten eet uit wekelijks meer in dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. van Groente met en fruit is in zijn op tv ogen konijnenvoer en door daarom naar heeft hij dit zijn het hele leven nog nooit gegeten. door uit Quintens moeder maakt in zich ernstig zorgen. De tijdens 38-jarige Jacqueline heeft in het haar hoofd de allerlei regels over haar de eten. tijdens Zo mogen verschillende onderdelen van het de maaltijd elkaar het op naar het bord niet aanraken en een durft ze geen vleeswaren uit op tv op brood te eten, omdat vlees tijdens naar in haar ogen warm hoort op te naar zijn.

De 25-jarige door Michael de kampt sinds twee jaar uit met een ernstige vorm van met slik- met en stikangst. Hij in durft geen vaste voeding meer door te met eten en in leeft al twee jaar op met vla. Hij is een zo vermagerd dat met zijn in conditie enorm achteruit is op tv gegaan. Michael is bang om door te overlijden, in dus de hij wil niets uit liever dan zijn met angst overwinnen en zijn met eetpatroon veranderen. De in eveneens 25-jarige Daniël is in het op tegenstelling tot Michael een in echte emotie-eter. op Sinds het overlijden van zijn met stiefmoeder tijdens is hij verslaafd aan fastfood. op Daniël merkt dat hij op van steeds minder energie heeft de en schaamt van zich enorm voor een zijn overgewicht.

De 25-jarige Michael met kampt sinds twee de jaar uit met een ernstige vorm een van op tv slik- en stikangst. in Hij durft geen vaste voeding op meer te eten tijdens en leeft al uit twee de jaar op vla. Hij is zo een vermagerd dat zijn door conditie enorm tijdens achteruit is gegaan. tijdens Michael is de bang om te overlijden, dus naar hij met wil niets liever dan naar zijn angst overwinnen en in zijn eetpatroon veranderen. uit op tv De eveneens 25-jarige op tv Daniël is in tegenstelling tot Michael uit een echte emotie-eter. uit Sinds door het overlijden van zijn stiefmoeder een naar is hij verslaafd op aan fastfood. Daniël merkt tijdens dat hij op tv steeds minder energie heeft en uit schaamt op tv zich enorm voor zijn naar overgewicht.

De 22-jarige een Sander leeft in al sinds zijn een kinderjaren op wit door brood met hagelslag. Door zijn tijdens van eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn in opleiding bij op de landmacht niet de af kunnen maken. Hij uit voelt zich naar namelijk vaak erg slap. Omdat de Sander een tijdens reis naar naar Azië wil de maken, wordt het tijd om op tv definitief met in zijn eetprobleem af te rekenen. naar De op tv 22-jarige Renaishka is verslaafd het aan kale spaghetti met op kaas. met Ze eet elke dag met vijf borden op spaghetti en kookt de voor zichzelf niets anders. Haar naar vriend maakt zich in ernstig het zorgen, omdat hun in zoontje van bijna twee jaar naar op haar eetpatroon begint over te op nemen en zij op tv zwanger uit is van een tweede naar kind.

september 2017
03-09-2017 18:05

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

28-08-2017 22:36

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

27-08-2017 18:01

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

21-08-2017 22:35

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

20-08-2017 18:02

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

14-08-2017 22:32

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

13-08-2017 18:02

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De 20-jarige Daan eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het zat om smoesjes te verzinnen waarom hij nooit mee kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige Fleur eet...

07-08-2017 22:30

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De 20-jarige Daan eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het zat om smoesjes te verzinnen waarom hij nooit mee kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige Fleur eet...

06-08-2017 18:02

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

De 30-jarige Bart uit Limburg is vader van twee jonge kinderen. Hij walgt van groente, eet alleen maar vette dingen en bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn kinderen in de gaten krijgen dat hun vader nooit met ...

31-07-2017 22:33

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

De 30-jarige Bart uit Limburg is vader van twee jonge kinderen. Hij walgt van groente, eet alleen maar vette dingen en bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn kinderen in de gaten krijgen dat hun vader nooit met ...

30-07-2017 18:00

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

24-07-2017 22:33

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

23-07-2017 17:59

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

17-07-2017 22:33

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

16-07-2017 17:57

Sander en Renaishka

Bizarre Eters - Sander en Renaishka

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander een reis naa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bizarre Eters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Eters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Eters bij Bizarre Eters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Eters. Heb je een uitzending van Bizarre Eters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Eters gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met een selectieve eetstoornis worden gevolgd. De deelnemers lijden aan een voedselverslaving of juist een eetfobie die hun leven erg moeilijk maakt. In emotionele en soms humoristische gesprekken probeert presentator Dennis Weening er achter te komen hoe hun eetpatroon in elkaar steekt en hoe het zover is gekomen. Samen met voedingspsycholoog Lieveke Goossens zet Dennis alles op alles om de deelnemers te helpen hun eetstoornis te overwinnen.

Uitzending gemist van Bizarre Eters? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Eters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord