Programma gemist?

De de 19-jarige Quinten eet naar wekelijks meer dan zeventig van pakjes kant-en-klare noodles. van Groente op en fruit is van in zijn ogen konijnenvoer en een daarom uit heeft hij dit uit zijn hele leven van nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt tijdens zich de ernstig zorgen. De tijdens 38-jarige Jacqueline heeft in tijdens haar het hoofd allerlei regels over uit haar eten. Zo mogen verschillende het onderdelen van de op tv maaltijd elkaar uit op het naar bord niet aanraken en in durft ze geen tijdens vleeswaren op op brood te eten, omdat vlees een in haar met ogen warm hoort te naar naar zijn.

De met 25-jarige Michael kampt met sinds twee jaar met een het ernstige met vorm van slik- en stikangst. op tv door Hij durft geen vaste voeding uit meer een te eten en leeft al tijdens twee jaar op vla. het Hij is zo tijdens vermagerd tijdens dat zijn conditie enorm van achteruit is door gegaan. Michael is bang door om naar te overlijden, dus hij op tv wil niets liever door dan zijn angst een overwinnen en zijn tijdens eetpatroon veranderen. De naar eveneens 25-jarige Daniël is in het tegenstelling tijdens tot Michael een echte emotie-eter. in Sinds het overlijden van van zijn stiefmoeder uit is hij in verslaafd aan fastfood. van Daniël merkt op dat hij steeds op tv minder energie tijdens heeft en schaamt zich uit enorm voor zijn tijdens overgewicht.

De op tv 25-jarige Michael naar kampt sinds twee jaar met een tijdens ernstige vorm van van met slik- en stikangst. Hij tijdens durft geen vaste de voeding meer te eten en op tv leeft tijdens al twee jaar op vla. naar uit Hij is zo vermagerd dat in zijn conditie met enorm achteruit uit is gegaan. Michael is bang met om tijdens te overlijden, dus van hij wil niets liever dan zijn het angst overwinnen de en zijn eetpatroon door veranderen. De door eveneens 25-jarige Daniël van is in tegenstelling tot het Michael tijdens een echte emotie-eter. Sinds met het overlijden van de zijn stiefmoeder door is hij verslaafd aan fastfood. Daniël de merkt dat naar hij steeds minder naar energie heeft en tijdens schaamt zich op enorm voor zijn uit overgewicht.

De het 22-jarige Sander een leeft al sinds met zijn kinderjaren op wit brood met het in hagelslag. Door zijn uit eenzijdige eetpatroon heeft met hij zijn opleiding bij de landmacht het met niet af kunnen maken. van Hij voelt zich de namelijk vaak erg slap. van Omdat Sander met een reis naar Azië door wil maken, naar wordt het tijd om definitief het met met zijn eetprobleem af een te rekenen. De 22-jarige Renaishka op is verslaafd aan in met kale spaghetti met kaas. naar Ze eet een elke dag vijf naar borden spaghetti en kookt voor met zichzelf tijdens niets anders. Haar vriend de maakt zich ernstig door zorgen, omdat een hun zoontje van bijna twee door jaar haar het eetpatroon begint op tv over te nemen en zij zwanger uit is van in een uit tweede kind.

De 22-jarige op Sander leeft al van sinds zijn kinderjaren op met wit naar brood met hagelslag. Door zijn op eenzijdige eetpatroon het heeft hij een zijn opleiding bij door de landmacht niet af de kunnen maken. Hij voelt een zich op namelijk vaak erg slap. tijdens Omdat Sander de een reis naar Azië het wil maken, wordt op tv het met tijd om definitief met van zijn eetprobleem af door te rekenen. De de 22-jarige Renaishka is verslaafd aan tijdens kale spaghetti van met uit kaas. Ze eet elke dag in vijf borden naar spaghetti en kookt met voor zichzelf niets de anders. Haar vriend maakt zich op tv ernstig de zorgen, omdat tijdens hun zoontje van bijna twee tijdens jaar haar op tv eetpatroon begint op tv over te nemen en zij zwanger op is van tijdens een tweede op kind.

De 'bizarre eters' met een komen voor het met eerst weer bij elkaar nadat op ze een aantal naar weken het geleden afscheid van tijdens elkaar hebben genomen op de boerderij. in Hoe gaat het het nu met van hen? de Is de behandeling aangeslagen? Samen met het de deelnemers blikken op tv Dennis de en Lieveke terug en op kijken ze op vooruit naar de de toekomst.

Dennis en op tv Lieveke de gaan deze week op tv langs bij Petra en Claudia. op De 32-jarige tijdens Petra lust bijna de niets, behalve een als haar moeder kookt. Haar een beste vriend en moeder op in zijn dan ook bang op tv dat ze obesitas krijgt. op Claudia door heeft een voedselfobie en naar eet alleen pasta in met tomatenpuree, brood en op tv patat. Een gezonder eetpatroon in zou Claudia juist een helpen omdat ze de uit fybromyalgie heeft, een het vorm van reuma. Ze wil met graag dat tijdens haar vriend voor door haar kookt en dat uit zij door dat dan ook kan met opeten.

Wesley op eet 1200 tijdens frikandellen per jaar. Vroeger op was zijn uit bijnaam dan ook 'Wesley Frikandel'. met Van groenten, fruit, aardappelen, een pasta tijdens en buitenlands eten moet op tv hij niets op hebben. Beau een heeft extreme slik- en stikangst. Het op van eten van vast voedsel is door hierdoor uit onmogelijk. Als gevolg hiervan heeft uit ze in de hele dag honger en is op tv ze van continu met met eten bezig. Inmiddels tijdens weegt ze nog maar 45 door kilogram.

Dionne wil door graag een goed van voorbeeld zijn voor in haar de dochtertje Noa, maar haar uit groente en fruitfobie zit met haar in de uit weg. Zelfs de uit mayo bij de het McDonalds laat de ze staan vanwege de op tv groene stukjes. Cindy op tv eet en uit drinkt alleen chips en tijdens cola. een Per dag gaan er van twee zakken chips en twee in op tv flessen cola doorheen. Slechts met één keer het per week eet met ze een warme maaltijd op tv bij haar door moeder. Haar ontbijt bestaat uit bevroren door uit boterhammen.

Bianca op kookt volgens de vier P's: op Patat, Pizza, Pannenkoeken het en Pasta. in Verder tijdens drinkt en eet zij de hele de dag cola en tijdens roze koeken. met Haar tijdens zoontje eet regelmatig bij anderen om van in iets gezonds binnen te krijgen. Luc met is verslaafd aan uit worstenbroodjes. Hij verorbert door met er meer dan een vierduizend per jaar.

Patricia door eet al tien uit jaar alleen patat met tijdens zout. tijdens Omdat ze zich een schaamt voor haar eetgewoonte, haalt ze tijdens het eten iedere door avond bij de een een andere snackbar. Bij met Jeroen ontstonden zijn op tv eetproblemen op de middelbare school toen in hij tijdens uit de met kast kwam. Inmiddels leeft hij alleen uit met nog maar op Nutridrink. Vast de voedsel krijgt door hij niet van meer naar binnen.

De 33-jarige Elvira tijdens heeft tijdens een vleesfobie, omdat ze als met klein van meisje in de slachterij van de de haar vader kwam. Daarna in raakte haar eetpatroon zodanig tijdens verstoord dat ze door nu in alleen nog maar brood eet. op tv Stephan in is verslaafd aan energiedrankjes en cola op op en drinkt er liters per dag met op tv van. Dat heeft hem met al negen kiezen tijdens gekost. Lieveke Goossens en door het haar geselecteerde specialisten uit helpen Elvira en van Stephan stapje op voor stapje dichterbij het door einddoel: met een gezond door eetpatroon.

Dennis en Lieveke op tv blikken samen met door de deelnemers het terug de en kijken hoe het nu met tijdens met hen gaat.

De met 25-jarige Esmee wil altijd controle de over haar eten het hebben. Ze van wil precies weten op hoe naar haar eten bereid is een en eet het liefst alleen tijdens in maar 'veilige' gerechten. een Het leven van op tv Esmee staat voor een van groot deel op tv in het teken van het met vermijden met van gelegenheden waarbij eten een de rol speelt. Zij wil de dat hier op verandering in komt. de De de 22-jarige vrachtwagenchauffeur Joey heeft vanaf dat op hij een op zijn tweede in op het ziekenhuis sondevoeding het kreeg, een nooit meer groente en met fruit gegeten. Bij het zien op tv van een een bord groente wordt hij in de al misselijk en Joey schaamt uit zich hier de ontzettend voor. Hij zou niets een op tv liever willen dan met groente en fruit leren een eten.

De twintigjarige op Daan geniet volop met van het het leven, maar heeft een probleem: naar hij eet tijdens al zijn hele leven op elke op tv avond soep en van geen vaste voeding. Hoewel hij door al zijn uit voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij naar het het helemaal zat in om smoesjes te verzinnen waarom van hij in nooit met zijn vrienden mee op tv kan de naar etentjes. Fleur is op twintig jaar en eet door nooit groente en fruit. door Ook durft van ze geen maaltijd te op eten die in door met iemand anders is bereid. uit Haar vaste avondmaaltijd is een de frikandel tijdens met aardappels of in patat en op tv als ze uit in eten gaat, bestelt ze altijd het naar met kindermenu. Haar omgeving vindt het gedrag met van uit Fleur enorm met kinderachtig.

juli 2017
24-07-2017 22:33

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

23-07-2017 17:59

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

17-07-2017 22:33

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

16-07-2017 17:57

Sander en Renaishka

Bizarre Eters - Sander en Renaishka

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander een reis naa...

10-07-2017 22:33

Sander en Renaishka

Bizarre Eters - Sander en Renaishka

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander een reis naa...

08-03-2016 20:33

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

De 'bizarre eters' komen voor het eerst weer bij elkaar nadat ze een aantal weken geleden afscheid van elkaar hebben genomen op de boerderij. Hoe gaat het nu met hen? Is de behandeling aangeslagen? Samen met de deelnemers blikken Dennis en ...

01-03-2016 20:31

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

Dennis en Lieveke gaan deze week langs bij Petra en Claudia. De 32-jarige Petra lust bijna niets, behalve als haar moeder kookt. Haar beste vriend en moeder zijn dan ook bang dat ze obesitas krijgt. Claudia heeft een voedselfobie en eet all...

23-02-2016 20:33

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

Wesley eet 1200 frikandellen per jaar. Vroeger was zijn bijnaam dan ook 'Wesley Frikandel'. Van groenten, fruit, aardappelen, pasta en buitenlands eten moet hij niets hebben. Beau heeft extreme slik- en stikangst. Het eten van vast voedsel ...

16-02-2016 20:32

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

Dionne wil graag een goed voorbeeld zijn voor haar dochtertje Noa, maar haar groente en fruitfobie zit haar in de weg. Zelfs de mayo bij de McDonalds laat ze staan vanwege de groene stukjes. Cindy eet en drinkt alleen chips en cola. Per dag...

09-02-2016 20:31

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

Bianca kookt volgens de vier P's: Patat, Pizza, Pannenkoeken en Pasta. Verder drinkt en eet zij de hele dag cola en roze koeken. Haar zoontje eet regelmatig bij anderen om iets gezonds binnen te krijgen. Luc is verslaafd aan worstenbroodjes...

02-02-2016 20:34

Afl. 2

Bizarre Eters - Afl. 2

Patricia eet al tien jaar alleen patat met zout. Omdat ze zich schaamt voor haar eetgewoonte, haalt ze het eten iedere avond bij een andere snackbar. Bij Jeroen ontstonden zijn eetproblemen op de middelbare school toen hij uit de kast kwam....

26-01-2016 20:33

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

13-04-2015 21:34

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

06-04-2015 21:31

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

30-03-2015 21:31

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De twintigjarige Daan geniet volop van het leven, maar heeft een probleem: hij eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het helemaal zat om smoesjes te verzinnen w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bizarre Eters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Eters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Eters bij Bizarre Eters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Eters. Heb je een uitzending van Bizarre Eters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Eters gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met een selectieve eetstoornis worden gevolgd. De deelnemers lijden aan een voedselverslaving of juist een eetfobie die hun leven erg moeilijk maakt. In emotionele en soms humoristische gesprekken probeert presentator Dennis Weening er achter te komen hoe hun eetpatroon in elkaar steekt en hoe het zover is gekomen. Samen met voedingspsycholoog Lieveke Goossens zet Dennis alles op alles om de deelnemers te helpen hun eetstoornis te overwinnen.

Uitzending gemist van Bizarre Eters? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Eters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 22:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord