Programma gemist?

De op 33-jarige Elvira heeft een een vleesfobie, omdat door ze als klein meisje in uit de slachterij van van haar door vader kwam. Daarna raakte haar door van eetpatroon zodanig verstoord het dat ze nu alleen nog maar naar brood eet. tijdens Stephan is van verslaafd aan energiedrankjes en cola in en drinkt uit er liters per een dag van. het Dat heeft hem al in negen door kiezen gekost. Lieveke Goossens naar en door haar de geselecteerde specialisten helpen Elvira en een Stephan stapje voor het op stapje dichterbij het einddoel: een gezond de uit eetpatroon.

De 33-jarige Elvira met heeft een de vleesfobie, omdat ze als de klein meisje op tv in de naar slachterij van haar vader kwam. het Daarna uit raakte haar eetpatroon zodanig op verstoord de dat ze nu tijdens alleen nog maar brood eet. Stephan de het is verslaafd aan energiedrankjes en de cola uit en drinkt er liters per dag door van. uit Dat heeft hem op al negen kiezen gekost. op Lieveke Goossens de en door haar geselecteerde de specialisten helpen Elvira in en Stephan stapje voor de de stapje dichterbij het einddoel: op een gezond de eetpatroon.

Dennis en op tv Lieveke blikken samen met met de van deelnemers terug op tv en kijken hoe het nu met door hen op tv gaat.

Dennis en Lieveke in blikken samen met de de deelnemers het terug en op tv kijken hoe het nu met in hen een gaat.

De 25-jarige Esmee door wil altijd controle het over haar op eten in hebben. Ze wil precies op tv weten hoe haar eten naar bereid is uit en eet het liefst op alleen maar 'veilige' gerechten. door Het leven van tijdens Esmee staat uit voor door een groot deel in het teken naar van het vermijden tijdens van een gelegenheden waarbij eten een naar rol speelt. Zij op tv wil een dat hier verandering in komt. de De 22-jarige vrachtwagenchauffeur van Joey heeft vanaf het uit moment dat de hij een op zijn tweede op tv in het ziekenhuis sondevoeding kreeg, een nooit meer in groente en fruit met gegeten. Bij het zien uit van op een bord groente op tv wordt hij al het misselijk en Joey naar schaamt zich hier uit ontzettend voor. Hij zou op niets liever willen met dan groente en fruit leren op tv uit eten.

De een 25-jarige Esmee wil het altijd controle uit over haar eten hebben. Ze wil van precies weten door hoe haar tijdens eten bereid is en in eet in het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. het Het leven van met uit Esmee staat voor naar een groot deel in het uit teken uit van het vermijden tijdens van gelegenheden waarbij eten op een rol speelt. op tv Zij wil dat hier op tv verandering in komt. het De 22-jarige vrachtwagenchauffeur Joey op tv heeft vanaf met het moment dat van hij op zijn tweede een van in het ziekenhuis sondevoeding naar kreeg, nooit meer groente tijdens en fruit gegeten. Bij naar het de zien van een bord op groente wordt hij een al van misselijk en Joey schaamt met zich hier ontzettend voor. Hij naar zou een niets liever willen tijdens dan groente op en fruit leren uit eten.

De uit 20-jarige Daan eet al zijn naar hele leven tijdens elke avond soep en de geen vaste door voeding. Hoewel hij al tijdens zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, de is op hij het zat om smoesjes door naar te verzinnen waarom hij nooit mee tijdens kan naar door etentjes. De tijdens eveneens 20-jarige Fleur van eet geen naar groente en fruit. Ook in durft ze geen maaltijd tijdens te eten de die door iemand in anders is bereid. met Haar vaste avondmaaltijd is een met frikandel met aardappels tijdens of met patat. Als ze uit met eten gaat, op tv bestelt ze met altijd het kindermenu.

De 20-jarige Daan door eet al uit zijn tijdens hele leven elke avond soep en door geen vaste voeding. van Hoewel hij al de zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, op het is hij het zat om smoesjes op tv te verzinnen waarom het hij nooit een mee kan naar etentjes. door op tv De eveneens 20-jarige Fleur eet geen tijdens in groente en fruit. tijdens Ook durft ze van geen maaltijd te eten die het door iemand op tv anders is bereid. van Haar vaste avondmaaltijd is een uit een frikandel met aardappels of patat. Als op tv ze uit eten een een gaat, bestelt ze altijd het in kindermenu.

De 30-jarige op Bart van uit Limburg is vader van in twee jonge op tv kinderen. Hij walgt van naar groente, eet alleen maar uit vette een dingen en met bestelt voor zichzelf altijd ongezonde naar afhaalmaaltijden. Omdat zijn met kinderen in de een gaten krijgen het dat hun vader van nooit met hen uit mee-eet, vindt hij dat het door tijd is voor uit van verandering. De 20-jarige Suzanne leeft op naar pizza's en tosti's naar en van eet nooit groente en fruit. op tv Ze in heeft sinds haar het vijftiende reuma en tijdens als zij haar op eetpatroon niet aanpast, wordt op ze volgens van haar arts niet ouder op tv dan 25 op tv jaar.

De 30-jarige in Bart uit tijdens Limburg is tijdens vader van twee in jonge kinderen. Hij walgt op van groente, eet alleen het maar vette dingen het en met bestelt voor zichzelf door altijd ongezonde afhaalmaaltijden. het Omdat zijn kinderen in de gaten een krijgen het dat hun vader nooit met van hen mee-eet, vindt uit op tv hij dat het tijd is op voor in verandering. De 20-jarige het Suzanne leeft op pizza's op en tosti's en op eet nooit groente en op fruit. Ze heeft sinds in haar vijftiende reuma tijdens en van als zij in haar eetpatroon niet aanpast, wordt het ze volgens haar naar arts op niet ouder dan 25 op tv jaar.

De op tv 19-jarige Quinten eet wekelijks op tv meer dan in zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente tijdens en in fruit is in zijn ogen naar konijnenvoer en op daarom heeft hij uit dit van zijn hele leven nog nooit gegeten. in Quintens met moeder maakt zich ernstig zorgen. uit een De 38-jarige Jacqueline heeft in van haar met hoofd allerlei regels over het haar eten. Zo mogen een verschillende onderdelen van van de maaltijd elkaar op tijdens het in bord niet naar aanraken en durft op ze geen vleeswaren op op tv brood te eten, omdat van vlees een in haar ogen warm hoort uit te in zijn.

De 19-jarige uit Quinten een eet wekelijks meer dan zeventig pakjes met kant-en-klare noodles. Groente op en fruit is door in op tv zijn ogen konijnenvoer tijdens en daarom een heeft hij dit zijn hele van leven nog een nooit gegeten. Quintens moeder maakt een zich tijdens ernstig zorgen. een De 38-jarige Jacqueline een heeft in haar hoofd allerlei regels van over haar eten. op Zo mogen het verschillende onderdelen van de op tv maaltijd elkaar de op het bord de niet aanraken en durft een ze geen vleeswaren met de op brood te eten, uit omdat vlees op in haar ogen warm hoort te op tv met zijn.

De uit 25-jarige Michael met kampt sinds twee naar jaar met een ernstige vorm van de slik- met en stikangst. op tv Hij durft geen vaste het voeding meer te eten en een de leeft al twee jaar op op tv vla. Hij is door zo vermagerd tijdens dat zijn conditie enorm achteruit de op is gegaan. Michael de is bang om de te overlijden, dus hij naar wil niets liever op dan zijn angst overwinnen een en in zijn eetpatroon veranderen. met De eveneens 25-jarige Daniël is in met tegenstelling tot Michael door in een echte emotie-eter. Sinds het overlijden op van zijn naar stiefmoeder is hij het verslaafd aan fastfood. Daniël van merkt door dat hij steeds minder energie op tv heeft en tijdens schaamt zich op tv enorm voor zijn door overgewicht.

De het 25-jarige Michael kampt sinds een twee met jaar met een ernstige de vorm van slik- in en stikangst. op tv Hij durft geen vaste voeding door meer te eten en door leeft met al twee jaar tijdens op vla. Hij is van zo vermagerd dat zijn door conditie enorm een achteruit is gegaan. Michael op tv is bang om uit te uit overlijden, dus op hij wil niets liever dan zijn in angst overwinnen en in door zijn eetpatroon veranderen. De eveneens 25-jarige op met Daniël is in tegenstelling tot de Michael naar een echte emotie-eter. Sinds het de overlijden van zijn naar stiefmoeder is hij een verslaafd aan fastfood. Daniël een merkt door dat hij steeds minder naar energie heeft en naar schaamt de zich enorm voor zijn van overgewicht.

De uit 22-jarige Sander leeft het al sinds op zijn kinderjaren op wit brood met met hagelslag. Door zijn uit tijdens eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding in bij de de landmacht niet af uit kunnen op tv maken. Hij voelt zich door namelijk vaak erg met slap. Omdat Sander een reis met naar in Azië wil maken, wordt het het tijd om definitief de met naar zijn eetprobleem af het te rekenen. De 22-jarige door Renaishka van is verslaafd aan op kale spaghetti met kaas. Ze het eet elke dag vijf tijdens borden spaghetti en tijdens de kookt voor zichzelf de niets anders. Haar vriend naar maakt zich ernstig zorgen, omdat naar hun door zoontje van bijna twee met jaar in haar eetpatroon begint het over te nemen en zij met zwanger is het van een tweede tijdens kind.

januari 2018
03-09-2017 18:05

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

28-08-2017 22:36

Afl. 1

Bizarre Eters - Afl. 1

De 33-jarige Elvira heeft een vleesfobie, omdat ze als klein meisje in de slachterij van haar vader kwam. Daarna raakte haar eetpatroon zodanig verstoord dat ze nu alleen nog maar brood eet. Stephan is verslaafd aan energiedrankjes en cola ...

27-08-2017 18:01

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

21-08-2017 22:35

Afl. 7

Bizarre Eters - Afl. 7

Dennis en Lieveke blikken samen met de deelnemers terug en kijken hoe het nu met hen gaat.

20-08-2017 18:02

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

14-08-2017 22:32

Afl. 6

Bizarre Eters - Afl. 6

De 25-jarige Esmee wil altijd controle over haar eten hebben. Ze wil precies weten hoe haar eten bereid is en eet het liefst alleen maar 'veilige' gerechten. Het leven van Esmee staat voor een groot deel in het teken van het vermijden van g...

13-08-2017 18:02

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De 20-jarige Daan eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het zat om smoesjes te verzinnen waarom hij nooit mee kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige Fleur eet...

07-08-2017 22:30

Afl. 5

Bizarre Eters - Afl. 5

De 20-jarige Daan eet al zijn hele leven elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het zat om smoesjes te verzinnen waarom hij nooit mee kan naar etentjes. De eveneens 20-jarige Fleur eet...

06-08-2017 18:02

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

De 30-jarige Bart uit Limburg is vader van twee jonge kinderen. Hij walgt van groente, eet alleen maar vette dingen en bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn kinderen in de gaten krijgen dat hun vader nooit met ...

31-07-2017 22:33

Afl. 4

Bizarre Eters - Afl. 4

De 30-jarige Bart uit Limburg is vader van twee jonge kinderen. Hij walgt van groente, eet alleen maar vette dingen en bestelt voor zichzelf altijd ongezonde afhaalmaaltijden. Omdat zijn kinderen in de gaten krijgen dat hun vader nooit met ...

30-07-2017 18:00

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

24-07-2017 22:33

Afl. 3

Bizarre Eters - Afl. 3

De 19-jarige Quinten eet wekelijks meer dan zeventig pakjes kant-en-klare noodles. Groente en fruit is in zijn ogen konijnenvoer en daarom heeft hij dit zijn hele leven nog nooit gegeten. Quintens moeder maakt zich ernstig zorgen. De 38-jar...

23-07-2017 17:59

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

17-07-2017 22:33

Michael en Daniel

Bizarre Eters - Michael en Daniel

De 25-jarige Michael kampt sinds twee jaar met een ernstige vorm van slik- en stikangst. Hij durft geen vaste voeding meer te eten en leeft al twee jaar op vla. Hij is zo vermagerd dat zijn conditie enorm achteruit is gegaan. Michael is ban...

16-07-2017 17:57

Sander en Renaishka

Bizarre Eters - Sander en Renaishka

De 22-jarige Sander leeft al sinds zijn kinderjaren op wit brood met hagelslag. Door zijn eenzijdige eetpatroon heeft hij zijn opleiding bij de landmacht niet af kunnen maken. Hij voelt zich namelijk vaak erg slap. Omdat Sander een reis naa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bizarre Eters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bizarre Eters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bizarre Eters bij Bizarre Eters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bizarre Eters. Heb je een uitzending van Bizarre Eters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bizarre Eters gemist

Realityprogramma waarin twaalf mensen met een selectieve eetstoornis worden gevolgd. De deelnemers lijden aan een voedselverslaving of juist een eetfobie die hun leven erg moeilijk maakt. In emotionele en soms humoristische gesprekken probeert presentator Dennis Weening er achter te komen hoe hun eetpatroon in elkaar steekt en hoe het zover is gekomen. Samen met voedingspsycholoog Lieveke Goossens zet Dennis alles op alles om de deelnemers te helpen hun eetstoornis te overwinnen.

Uitzending gemist van Bizarre Eters? Hier kun je alle uitzendingen van Bizarre Eters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord