Programma gemist?

De Amsterdamse ouders van Stephanie en John het zijn de een grip op tv op hun gezin volledig op kwijt. Hun 9-jarige zoon tijdens Rivano heeft ADHD en met is op tv ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige door broertje Nigel heeft uit meerdere driftbuien een per dag en de op 3-jarige Jayda is op tv de van prinses van het huis. het Zodra zij van haar zin niet een krijgt, laat de ze zich gillend van op de grond uit vallen. Jayda wil een de hele dag tijdens bij haar moeder op schoot, de dus op neemt Stephanie haar dochter door zelfs mee naar tijdens de wc.

Seizoen 2 op tv - Aflevering 1 - op tv Hulpprogramma met met de internationale de opvoedexpert Jo Frost. Deze week zijn tijdens het uit de Amsterdamse ouders Stephanie uit en John tijdens die hulp krijgen in van Jo naar Frost omdat ze de op tv grip op hun gezin volledig door tijdens kwijt zijn. Hun het negenjarige zoon Rivano heeft ADHD op tv en is ongehoorzaam en naar tegendraads. van Zijn vierjarige broertje Nigel heeft op tv wel drie driftbuien op tv per dag van en de driejarige het Jayden is naar de prinses van in het huis. Zodra ze naar haar zin niet krijgt, op laat door ze zich op gillend op de uit grond vallen. Ze uit wil de hele dag bij van haar moeder op schoot, de in dus neemt Stephanie haar dochter zelfs de mee naar de een wc. Deze zomer iedere door woensdag door op RTL 4 om uit 20:30 uur. Herhalingen in op van donderdag om 15:00 de uur.

De 41-jarige een alleenstaande moeder tijdens Petra uit Drachten weet het een echt niet naar meer met de haar 3-jarige uit zoon. Ze doet werkelijk alles op voor hem. Ze een heeft haar naar baan, mooie van huis en luxe op auto voor hem opgegeven. op tv En toch is er de geen land op tv te bezeilen met tijdens de peuter. Hij slaat een zijn moeder, gooit op tv speelgoed naar haar op tv hoofd, is van ongehoorzaam en lacht haar door uit. Petra op is wanhopig.

De 49-jarige Ab het en 30-jarige uit Irma uit met Joure hebben al heel wat van met meegemaakt met hun dochter op Naomi van 7 tijdens jaar. Het meisje werd een geboren tijdens met niet-functionerende nieren en was heel uit erg een ziek. Twee jaar geleden kreeg een Naomi een nier een met van haar vader getransplanteerd naar en sindsdien op tv gaat het lichamelijk beter. Maar haar uit de gedrag kan volgens met Ab en Irma niet door op tv de beugel. Naomi is naar brutaal en betweterig naar en zowel zij een als haar de broertje Deano uit eet slecht. op tv Het avondmaal in dit de gezin is daardoor het iedere dag weer op een hel.

De de 31-jarige Ella van en de even oude Bas hebben met het zo met op het van eerste gezicht heel het goed voor elkaar. Ze wonen een in een vrijstaande uit villa, de hebben beiden een goede tijdens baan en hebben twee de de prachtige kinderen. Maar hun de 3-jarige zoontje Matt en dochter uit Siara van een nog geen op 2 slapen 's op nachts nauwelijks. Ella en de Bas zijn letterlijk door iedere nacht continu de in de naar weer met hun op tv kinderen. Beide ouders het zijn compleet uitgeput. En het dat heeft zijn tijdens weerslag op hun tijdens relatie.

Monique en Bas door uit het Drachten worden horendol van hun in dochter. De op tv vijfjarige Romee op slaapt slecht en is uit iedere op tv dag moe, lusteloos de en chagrijnig. Maar naar op school is op ze actief en vrolijk. Met hun het het zoontje, de zevenjarige Silvan, gaat het met sinds de hij medicatie met heeft voor zijn ADHD een stuk de beter. Hij een maakt alleen van wel veel ruzie van met zijn zusje. Omdat vader het Bas ook ADHD met heeft, voelt door moeder Monique zich door in de hoek gedrukt. op tv Ze is in de op tv grip op haar het gezin kwijt en de heeft dringend hulp de nodig.

Tienermoeder door Juliette uit Hoofddorp weet naar niet hoe in ze haar tweejarige dochter Jahnisha naar door goed moet opvoeden. Door haar eigen uit nare jeugd het heeft door Juliette niet het tijdens goede voorbeeld gekregen, waardoor ze naar nu het met haar handen in het haar van zit. In de van pogingen haar driftige een de dochtertje onder controle te krijgen, sluit de in ze haar kind een meerdere keren per dag uit op in de gang. naar Dit kan zo naar niet de langer. Juliette heeft dringend hulp in nodig.

Het naar gezin van Shenna en een Tim uit in Nijmegen is een grote chaos. uit De zesjarige in dochter uit Tyra en driejarige tijdens zoon Chase luisteren niet, maken voortdurend de met ruzie en klimmen en klauteren door het het tijdens piepkleine huisje. Moeder Shenna heeft het een manier gevonden van met om een beetje te ontspannen: spullen van kopen. Met het als gevolg de dat de de kleine woning helemaal volgepropt de is met speelgoed en meubels. het Jo ontdekt van wat er achter tijdens de koopverslaving van Shenna met een schuilgaat en maakt een met plan om haar met te helpen.

In het met Brabantse Veldhoven woont een het heel bijzonder gezinnetje een met op ernstige opvoedproblemen. het De zesjarige zoon tijdens van de Filipijnse het Maria en de Nederlandse John uit eet een alleen maar witte Oreo-koekjes en friet de tijdens en drinkt zes flesjes in babymelk per dag. het De wanhopige ouders begrijpen dat tijdens dit dieet niet door goed is met voor hun kind, maar door ze op tv weten niet hoe ze een dit gigantische het probleem moeten in oplossen.

De van Amsterdamse ouders Stephanie en John uit zijn uit de grip naar op hun gezin het volledig kwijt. Hun negenjarige zoon Rivano in heeft ADHD in en is ongehoorzaam op tv en op tegendraads. Zijn vierjarige broertje door Nigel heeft wel drie door driftbuien tijdens per dag en de driejarige Jayda het is de prinses met van het met huis. het Zodra ze haar zin door niet krijgt, laat een ze zich gillend het op de grond vallen. Ze met de wil de hele tijdens dag bij haar moeder op schoot, op de dus neemt Stephanie de haar dochter zelfs mee naar de de het wc.

Neeltje tijdens en Pieter Bas met uit Bergschenhoek hebben naar vier kinderen het tussen de anderhalf en zeven jaar een op oud en de vijfde tijdens wordt binnenkort geboren. met Chaos viert hoogtij in het door gezin. Met name naar moeder Neeltje is tijdens een tegen regels en grenzen. De kinderen uit op klimmen, gillen en uit vechten de hele tijdens dag door. Werk op aan de winkel dus het voor Nanny naar Jo.

Bart en het Marion zijn gescheiden. Hun op tv vijfjarige tijdens dochtertje lust bijna niks, is een voor heel het veel dingen tijdens bang en kan alleen naar maar tijdens slapen als ze in bij haar moeder of vader door in bed ligt. Nanny met Jo wordt door op tv de uit bezorgde ouders te hulp van geroepen. een Ze gaat met alle van drie aan tijdens de slag, maar vooral met van moeder naar en dochter.

De in 34-jarige Jouke en op zijn 30-jarige vriendin Kim tijdens wonen samen in uit Zoetermeer. Jouke tijdens heeft uit de een eerdere relatie twee kinderen, in Jesper door van zeven en van Benthe van vijf. Zijn kinderen werden het verwaarloosd bij met zijn ex en naar wonen nu het permanent bij Kim het en hem. Samen hebben de Jouke en Kim nog op de een kind, baby Quinten. In dit op gezin is door er iedere door dag onenigheid tussen stiefmoeder Kim met door en dochter Benthe. Maar op ook Jouke heeft zijn kinderen een uit niet meer onder controle. een Jouke en Kim de denken de een kinderen zeer gedisciplineerd op een te voeden, maar komen erachter tijdens dat ze op tv compleet door zijn doorgeslagen in hun op tv opvoedtechnieken.

De 22-jarige van Charity heeft het een driftige peuter uit van 2 jaar op tv oud. Tyrell heeft een dagelijks driftbuien waar uit hij zelf niet het uit kan komen en zijn met op moeder kan de reuzenpeuter op fysiek niet meer aan. het Tyrell botviert zijn boosheid door op zijn moeder een en de huisdieren. met op tv Voor Charity is op tv de situatie met haar onhandelbare zoon tijdens extra zwaar omdat op zij sinds een een paar jaar op een op tv zeldzame vorm van kanker heeft met en op tv uitbehandeld is. Omdat Charity de tijd het op die ze heeft in met haar zoontje zo fijn mogelijk uit wil doorbrengen, van moet er per direct van iets drastisch veranderen. in Nanny Jo komt de van helpen.

De van 33-jarige Aisha en haar 43-jarige de op tv man Alex hebben samen drie dochters. in Moeder Aisha is in het in een paar jaar tijdens tijd veranderd van een kroegtijger op met in een tobberige huisvrouw die tijdens dag en nacht in in dienst het staat van haar kinderen. uit Aisha geeft haar 2-jarige uit dochter Jasmine nog uit steeds borstvoeding. met Daardoor is ze naar thuis op onmisbaar en kan ze uit nooit de deur uit. Ook uit op tv slapen de twee van jongste kinderen iedere nacht bij Aisha tijdens en Alex het in bed. Van door haar man hoeft een Aisha naar het niet te hebben. Hij ziet door de problemen de niet zo door en wil vooral lol hebben op door met zijn meisjes. Nanny Jo schiet de dit naar Noord-Hollandse gezin tijdens te hulp.

september 2019
27-07-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

26-07-2017 20:31

Terug: Jo Frost - Nanny On Tour

Jo Frost: Nanny On Tour - Terug: Jo Frost - Nanny On Tour

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Hulpprogramma met de internationale opvoedexpert Jo Frost. Deze week zijn het de Amsterdamse ouders Stephanie en John die hulp krijgen van Jo Frost omdat ze de grip op hun gezin volledig kwijt zijn. Hun negenjari...

19-04-2016 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

De 41-jarige alleenstaande moeder Petra uit Drachten weet het echt niet meer met haar 3-jarige zoon. Ze doet werkelijk alles voor hem. Ze heeft haar baan, mooie huis en luxe auto voor hem opgegeven. En toch is er geen land te bezeilen met d...

12-04-2016 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

De 49-jarige Ab en 30-jarige Irma uit Joure hebben al heel wat meegemaakt met hun dochter Naomi van 7 jaar. Het meisje werd geboren met niet-functionerende nieren en was heel erg ziek. Twee jaar geleden kreeg Naomi een nier van haar vader g...

05-04-2016 20:31

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en dochter Si...

29-03-2016 20:31

Afl. 5

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 5

Monique en Bas uit Drachten worden horendol van hun dochter. De vijfjarige Romee slaapt slecht en is iedere dag moe, lusteloos en chagrijnig. Maar op school is ze actief en vrolijk. Met hun zoontje, de zevenjarige Silvan, gaat het sinds hij...

22-03-2016 20:31

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar tweejarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pog...

15-03-2016 20:32

Afl. 3

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 3

Het gezin van Shenna en Tim uit Nijmegen is een grote chaos. De zesjarige dochter Tyra en driejarige zoon Chase luisteren niet, maken voortdurend ruzie en klimmen en klauteren door het piepkleine huisje. Moeder Shenna heeft een manier gevon...

08-03-2016 20:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

01-03-2016 20:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun negenjarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn vierjarige broertje Nigel heeft wel drie driftbuien per dag en de driejarige Ja...

21-04-2015 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

Neeltje en Pieter Bas uit Bergschenhoek hebben vier kinderen tussen de anderhalf en zeven jaar oud en de vijfde wordt binnenkort geboren. Chaos viert hoogtij in het gezin. Met name moeder Neeltje is tegen regels en grenzen. De kinderen klim...

14-04-2015 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

Bart en Marion zijn gescheiden. Hun vijfjarige dochtertje lust bijna niks, is voor heel veel dingen bang en kan alleen maar slapen als ze bij haar moeder of vader in bed ligt. Nanny Jo wordt door de bezorgde ouders te hulp geroepen. Ze gaat...

24-03-2015 20:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper van zeven en Benthe van vijf. Zijn kinderen werden verwaarloosd bij zijn ex en wonen nu permanent bij Kim...

17-03-2015 20:34

Afl. 3

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 3

De 22-jarige Charity heeft een driftige peuter van 2 jaar oud. Tyrell heeft dagelijks driftbuien waar hij zelf niet uit kan komen en zijn moeder kan de reuzenpeuter fysiek niet meer aan. Tyrell botviert zijn boosheid op zijn moeder en de hu...

10-03-2015 20:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

De 33-jarige Aisha en haar 43-jarige man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een tobberige huisvrouw die dag en nacht in dienst staat van haar kinderen. Aisha geeft haar 2-...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord