Programma gemist?

De Amsterdamse van ouders in Stephanie en John op zijn de grip op met hun gezin volledig kwijt. een Hun 9-jarige op tv zoon Rivano uit heeft ADHD en is met ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige uit naar broertje Nigel heeft meerdere driftbuien van per uit dag en de 3-jarige tijdens Jayda is de prinses van in door het huis. Zodra zij haar zin een niet krijgt, een laat ze de zich gillend op naar de grond vallen. Jayda het wil de hele de dag bij haar een moeder op schoot, dus op een neemt Stephanie haar dochter zelfs mee naar naar de naar wc.

Seizoen in 2 - Aflevering 1 - naar Hulpprogramma met de in internationale naar opvoedexpert Jo Frost. Deze week op zijn het de Amsterdamse op uit ouders Stephanie en John die door hulp krijgen van Jo het Frost omdat ze op tv de door grip op in hun gezin volledig kwijt zijn. Hun uit negenjarige zoon Rivano het uit heeft ADHD en is door ongehoorzaam en tegendraads. Zijn van vierjarige op broertje Nigel heeft in wel drie driftbuien per dag uit en de driejarige uit Jayden is de door prinses van het door huis. Zodra uit ze haar zin niet krijgt, uit laat op tv ze zich gillend op in de grond vallen. op Ze wil de hele op dag bij naar haar op tv moeder op schoot, dus neemt Stephanie met haar van dochter zelfs mee naar het de wc. Deze zomer met iedere woensdag op RTL in 4 om 20:30 de uur. tijdens Herhalingen op naar donderdag om 15:00 een uur.

De 41-jarige alleenstaande een moeder tijdens Petra uit Drachten naar weet het echt niet het meer het met haar 3-jarige zoon. Ze het doet werkelijk alles voor naar van hem. Ze heeft haar baan, mooie de huis en op tv luxe op tv auto voor hem in opgegeven. En toch is er de geen land te de bezeilen met de door peuter. op Hij slaat zijn moeder, gooit op speelgoed naar haar hoofd, van is op ongehoorzaam en een lacht haar uit. de Petra is wanhopig.

De uit 49-jarige Ab en tijdens 30-jarige Irma het uit Joure hebben al met heel wat meegemaakt op met hun dochter Naomi op van met 7 jaar. Het meisje werd in geboren met op niet-functionerende nieren en het was heel in erg ziek. Twee jaar geleden kreeg in Naomi een uit nier van haar het vader getransplanteerd uit en sindsdien gaat tijdens het lichamelijk beter. naar Maar haar gedrag kan volgens naar het Ab en Irma niet het door de in beugel. Naomi is door brutaal en betweterig en zowel zij door als haar broertje het Deano eet door slecht. Het in avondmaal in dit van gezin is daardoor van iedere dag weer uit een hel.

De de 31-jarige Ella en de de even op oude Bas hebben door het zo op het eerste gezicht met het heel goed voor elkaar. Ze wonen de op tv in een vrijstaande villa, hebben beiden op tv een goede het baan een en hebben twee prachtige met kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje een Matt op en dochter Siara van nog van naar geen 2 slapen een 's nachts nauwelijks. door Ella en Bas op tv zijn letterlijk iedere nacht op continu in de de weer met hun kinderen. tijdens Beide in ouders zijn compleet door uitgeput. En dat heeft zijn het weerslag op uit hun relatie.

Monique en tijdens Bas uit Drachten worden van horendol van hun uit met dochter. De vijfjarige Romee slaapt een slecht en in is iedere op dag moe, lusteloos en chagrijnig. op Maar op school is de op tv ze actief en een vrolijk. Met hun door zoontje, de zevenjarige Silvan, het gaat het de sinds hij medicatie heeft uit voor zijn ADHD naar een stuk beter. Hij maakt door alleen uit wel veel ruzie met een zijn de zusje. Omdat vader de Bas ook ADHD heeft, op tv voelt moeder op tv Monique zich in de een hoek gedrukt. Ze is de een uit grip op haar gezin de kwijt en heeft uit dringend hulp van nodig.

Tienermoeder Juliette uit uit Hoofddorp weet het niet hoe het ze haar tweejarige dochter door Jahnisha goed moet opvoeden. in Door haar eigen met nare met jeugd heeft het Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, in waardoor ze nu door met haar handen de in naar het haar zit. van In de pogingen haar driftige op tv dochtertje onder in controle te tijdens krijgen, sluit ze haar kind in het meerdere keren per dag op in van de de gang. Dit op tv kan zo niet langer. Juliette heeft op met dringend hulp nodig.

Het gezin van het Shenna met en Tim met uit Nijmegen is een een grote chaos. De naar zesjarige dochter Tyra en naar driejarige zoon Chase op tv luisteren in niet, maken voortdurend een ruzie en klimmen en klauteren door een het piepkleine huisje. naar Moeder Shenna heeft in een manier gevonden uit om op een beetje te tijdens ontspannen: spullen kopen. Met als in van gevolg dat de kleine woning helemaal door door volgepropt is met speelgoed en meubels. door Jo ontdekt uit wat er achter de met koopverslaving een van Shenna schuilgaat door en maakt een plan van om haar met te helpen.

In met het Brabantse van Veldhoven woont een de heel bijzonder gezinnetje een met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige door zoon van de een Filipijnse een Maria en de door Nederlandse John eet alleen maar witte het het Oreo-koekjes en friet en drinkt op tv zes flesjes de babymelk per dag. De wanhopige uit op ouders begrijpen dat dit dieet op niet op tv goed is voor naar hun kind, maar door ze weten niet hoe ze dit naar in gigantische probleem moeten door oplossen.

De Amsterdamse ouders in Stephanie en op tv John zijn de met grip door op hun gezin volledig kwijt. Hun uit negenjarige het zoon Rivano van heeft ADHD en is ongehoorzaam tijdens en tegendraads. op tv Zijn vierjarige broertje Nigel naar heeft wel drie met driftbuien per dag en van de driejarige van Jayda is de met prinses de van het huis. Zodra tijdens ze haar zin niet krijgt, een laat door ze zich van gillend op de naar grond vallen. Ze de wil de hele dag tijdens bij haar naar moeder op schoot, met dus neemt Stephanie haar dochter het zelfs van mee naar de in wc.

Neeltje het en Pieter Bas uit op Bergschenhoek hebben vier door kinderen tussen de op anderhalf met en zeven jaar tijdens oud en de vijfde wordt binnenkort uit geboren. Chaos van viert hoogtij in naar het gezin. uit Met name de moeder Neeltje is tegen door regels en grenzen. De in kinderen klimmen, gillen de en vechten op de hele dag door. Werk op tv aan tijdens de winkel dus uit voor Nanny met Jo.

Bart met en Marion tijdens zijn gescheiden. Hun vijfjarige dochtertje door lust bijna niks, een is voor tijdens heel veel dingen bang tijdens en kan alleen uit maar op slapen als ze in bij haar moeder of op vader in een bed ligt. Nanny in Jo wordt door de de bezorgde ouders te hulp een geroepen. Ze gaat met op alle met drie aan de naar slag, maar vooral met moeder de en een dochter.

De 34-jarige Jouke van en zijn naar 30-jarige vriendin Kim wonen tijdens op samen in Zoetermeer. Jouke uit heeft uit een eerdere relatie van twee uit kinderen, Jesper de van zeven en de Benthe van vijf. Zijn kinderen uit werden naar verwaarloosd bij zijn ex met en wonen nu permanent bij in Kim en hem. het Samen met hebben Jouke en Kim nog van een kind, baby op tv Quinten. In door dit gezin is met er uit iedere dag onenigheid tussen stiefmoeder Kim naar op tv en dochter Benthe. uit Maar ook Jouke op tv heeft zijn kinderen niet meer door onder controle. Jouke de en Kim de denken de kinderen zeer gedisciplineerd tijdens van op te voeden, het maar komen erachter dat ze compleet door zijn doorgeslagen in in hun de opvoedtechnieken.

De 22-jarige Charity in heeft een naar driftige peuter van 2 in uit jaar oud. Tyrell in heeft dagelijks driftbuien waar hij zelf de niet uit tijdens kan komen en door zijn moeder kan de naar reuzenpeuter fysiek uit niet meer de aan. Tyrell botviert zijn tijdens boosheid op zijn moeder de en de huisdieren. op Voor Charity is het het de situatie met naar haar onhandelbare zoon op extra zwaar omdat op zij sinds een paar jaar uit een zeldzame vorm uit van de kanker heeft en uitbehandeld is. de Omdat Charity de door tijd die ze een heeft met haar zoontje naar zo fijn van mogelijk op tv wil doorbrengen, moet er per direct door iets drastisch op veranderen. Nanny uit Jo komt op tv helpen.

De van 33-jarige Aisha het en haar 43-jarige van man Alex hebben samen drie dochters. van Moeder Aisha van is in op tv een paar jaar tijd veranderd de van een kroegtijger van in een tobberige van huisvrouw van die dag in en nacht in dienst staat tijdens van tijdens haar kinderen. Aisha geeft tijdens haar 2-jarige dochter Jasmine nog in steeds op tv borstvoeding. Daardoor een is ze thuis onmisbaar het en kan de ze nooit de in deur uit. Ook slapen de twee het jongste op tv kinderen iedere nacht bij Aisha het en de Alex in naar bed. Van haar naar man hoeft Aisha het uit niet te hebben. door Hij ziet van de problemen niet zo en wil met vooral lol hebben op naar met zijn meisjes. Nanny een Jo schiet dit Noord-Hollandse gezin het te in hulp.

maart 2019
27-07-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

26-07-2017 20:31

Terug: Jo Frost - Nanny On Tour

Jo Frost: Nanny On Tour - Terug: Jo Frost - Nanny On Tour

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Hulpprogramma met de internationale opvoedexpert Jo Frost. Deze week zijn het de Amsterdamse ouders Stephanie en John die hulp krijgen van Jo Frost omdat ze de grip op hun gezin volledig kwijt zijn. Hun negenjari...

19-04-2016 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

De 41-jarige alleenstaande moeder Petra uit Drachten weet het echt niet meer met haar 3-jarige zoon. Ze doet werkelijk alles voor hem. Ze heeft haar baan, mooie huis en luxe auto voor hem opgegeven. En toch is er geen land te bezeilen met d...

12-04-2016 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

De 49-jarige Ab en 30-jarige Irma uit Joure hebben al heel wat meegemaakt met hun dochter Naomi van 7 jaar. Het meisje werd geboren met niet-functionerende nieren en was heel erg ziek. Twee jaar geleden kreeg Naomi een nier van haar vader g...

05-04-2016 20:31

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en dochter Si...

29-03-2016 20:31

Afl. 5

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 5

Monique en Bas uit Drachten worden horendol van hun dochter. De vijfjarige Romee slaapt slecht en is iedere dag moe, lusteloos en chagrijnig. Maar op school is ze actief en vrolijk. Met hun zoontje, de zevenjarige Silvan, gaat het sinds hij...

22-03-2016 20:31

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar tweejarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pog...

15-03-2016 20:32

Afl. 3

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 3

Het gezin van Shenna en Tim uit Nijmegen is een grote chaos. De zesjarige dochter Tyra en driejarige zoon Chase luisteren niet, maken voortdurend ruzie en klimmen en klauteren door het piepkleine huisje. Moeder Shenna heeft een manier gevon...

08-03-2016 20:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

01-03-2016 20:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun negenjarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn vierjarige broertje Nigel heeft wel drie driftbuien per dag en de driejarige Ja...

21-04-2015 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

Neeltje en Pieter Bas uit Bergschenhoek hebben vier kinderen tussen de anderhalf en zeven jaar oud en de vijfde wordt binnenkort geboren. Chaos viert hoogtij in het gezin. Met name moeder Neeltje is tegen regels en grenzen. De kinderen klim...

14-04-2015 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

Bart en Marion zijn gescheiden. Hun vijfjarige dochtertje lust bijna niks, is voor heel veel dingen bang en kan alleen maar slapen als ze bij haar moeder of vader in bed ligt. Nanny Jo wordt door de bezorgde ouders te hulp geroepen. Ze gaat...

24-03-2015 20:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper van zeven en Benthe van vijf. Zijn kinderen werden verwaarloosd bij zijn ex en wonen nu permanent bij Kim...

17-03-2015 20:34

Afl. 3

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 3

De 22-jarige Charity heeft een driftige peuter van 2 jaar oud. Tyrell heeft dagelijks driftbuien waar hij zelf niet uit kan komen en zijn moeder kan de reuzenpeuter fysiek niet meer aan. Tyrell botviert zijn boosheid op zijn moeder en de hu...

10-03-2015 20:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

De 33-jarige Aisha en haar 43-jarige man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een tobberige huisvrouw die dag en nacht in dienst staat van haar kinderen. Aisha geeft haar 2-...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord