Programma gemist?

De 31-jarige uit Ella en de even met oude Bas de hebben het uit zo op het de eerste gezicht heel een goed voor de elkaar. Ze wonen in een een vrijstaande villa, op hebben beiden een goede baan met en hebben twee op tv prachtige kinderen. Maar uit hun 3-jarige door zoontje Matt en het 2-jarige in dochtertje Siara slapen 's met nachts nauwelijks. Ella de en Bas zijn letterlijk iedere naar nacht uit continu in met de weer met hun op tv kinderen. Beide ouders zijn tijdens compleet uitgeput. naar En dat heeft zijn weerslag op op hun tijdens relatie.

Tienermoeder Juliette uit uit Hoofddorp weet van niet hoe ze met haar 2-jarige dochter door Jahnisha goed moet op opvoeden. uit Door haar eigen nare van jeugd heeft Juliette niet op het goede voorbeeld gekregen, de de waardoor ze nu op met haar handen in in het haar in zit. In de pogingen een haar driftige in dochtertje onder controle de te krijgen, sluit ze haar op tv kind meerdere uit keren per dag in op in de gang. Dit tijdens tijdens kan zo niet een langer. Juliette heeft dringend op tv hulp nodig.

In het Brabantse door op Veldhoven woont een door heel bijzonder gezinnetje met ernstige met opvoedproblemen. door De 6-jarige zoon op tv van de Filipijnse een Maria en de Nederlandse John van eet alleen maar de witte Oreo-koekjes tijdens en friet van en drinkt zes flesjes babymelk op per dag. De wanhopige met ouders begrijpen dat het dit dieet niet uit door goed is voor hun kind. op tv Ze weten alleen met niet hoe ze dit op probleem op tv moeten oplossen.

De naar Amsterdamse ouders met Stephanie en John zijn de op grip uit op hun gezin volledig kwijt. naar Hun 9-jarige zoon Rivano in een heeft ADHD en is ongehoorzaam en door tegendraads. Zijn 4-jarige door uit broertje Nigel heeft door meerdere driftbuien per dag en de uit op 3-jarige Jayda is de prinses in van uit het huis. Zodra zij op haar zin de niet krijgt, laat met ze zich gillend op de tijdens grond het vallen. Jayda wil de hele van dag bij in haar moeder op naar schoot, dus van neemt Stephanie haar dochter door zelfs mee naar de het wc.

De 34-jarige Jouke een in en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen op samen in Zoetermeer. in Jouke met heeft uit een eerdere relatie uit twee op kinderen, Jesper en tijdens Benthe. Zijn kinderen werden op tv verwaarloosd door op tv zijn ex en de wonen nu het permanent bij Kim en hem. Samen uit hebben naar Jouke en Kim ook op tv nog baby Quinten. In op dit gezin het is er iedere de dag onenigheid tussen stiefmoeder in Kim tijdens en dochter Benthe. Maar een ook naar Jouke heeft zijn uit kinderen niet meer onder uit controle.

Aisha door en haar een man Alex hebben samen een drie dochters. een Moeder Aisha is in een op tv paar jaar op tijd veranderd van een door kroegtijger in een een zorgelijke huisvrouw. het Ze staat dag op en nacht in dienst de van haar kinderen. naar Aisha op tv geeft haar tweejarige dochter de Jasmine nog door steeds borstvoeding. Daardoor is van ze thuis onmisbaar en uit kan ze nooit van de deur tijdens uit. Ook slapen uit de twee jongste een kinderen iedere een nacht bij Aisha op tv en Alex in bed. Nanny op tv Jo schiet dit Noord-Hollandse naar gezin te met hulp.

De 27-jarige moeder uit Roelina heeft de door hulp van tijdens nanny Jo dringend nodig. op tv Roelina draagt in sinds door een heftige scheiding op tv de zorg voor de haar driejarige zoontje, Scott, door en dochtertje, op Riley, van anderhalf met alleen. De hardwerkende moeder probeert goed van door voor haar kinderen te zorgen, in maar het door gaat haar met de op dag slechter naar af. Scott weigert iedere op tv avond te in eten, is de baas in een huis uit en heeft geen respect tijdens voor door zijn moeder. Roelina door is aan het eind van haar van de Latijn.

De op 27-jarige moeder met Roelina heeft de hulp van nanny op tv Jo dringend nodig. met Roelina het draagt sinds van een heftige scheiding de de zorg voor haar uit driejarige zoontje, op tv Scott, en dochtertje, Riley, van op tv anderhalf alleen. De hardwerkende door alleenstaande moeder met probeert door goed voor haar een kinderen te zorgen, uit maar het gaat haar met in de dag de slechter af. met Scott weigert iedere avond te van eten, is de baas uit uit in huis en heeft door geen respect in voor zijn moeder. Roelina door is aan het einde van op tv haar uit Latijn.

De 27-jarige op moeder Roelina heeft van de naar hulp van nanny tijdens Jo dringend nodig. tijdens Roelina draagt sinds een tijdens heftige scheiding de uit zorg voor haar van driejarige zoontje, Scott, en door dochtertje, een Riley, van anderhalf alleen. De tijdens hardwerkende alleenstaande met moeder probeert goed op tv voor haar uit kinderen te zorgen, met maar het gaat haar met met de dag slechter door af. van Scott weigert iedere de avond te eten, is de baas in in huis en de heeft in geen respect door voor zijn moeder. Roelina is aan uit het einde van van het haar Latijn.

De 31-jarige op tv Ella en de even de met oude Bas hebben het zo op op tv het eerste met gezicht heel uit goed voor elkaar. Ze tijdens wonen in een een vrijstaande villa, een hebben beiden met een goede baan en uit hebben twee prachtige kinderen. Maar met hun 3-jarige zoontje naar Matt en 2-jarige door dochtertje Siara slapen door 's nachts nauwelijks. de Ella en Bas door zijn letterlijk iedere het nacht continu in uit de weer met tijdens hun kinderen. de Beide door ouders zijn compleet uitgeput. En uit dat heeft zijn met weerslag op hun op relatie.

De 31-jarige het Ella en de uit even oude in Bas hebben het zo op de op tv het eerste gezicht heel goed voor op elkaar. Ze tijdens wonen uit in een vrijstaande de villa, hebben beiden een goede baan tijdens en hebben twee in de prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje van met Matt en 2-jarige dochtertje Siara slapen de 's nachts door nauwelijks. in Ella en Bas zijn een letterlijk iedere nacht met continu in door de weer met hun kinderen. op Beide ouders zijn in compleet uitgeput. uit En dat heeft met zijn weerslag op hun naar relatie.

Tienermoeder Juliette een uit op tv Hoofddorp weet niet hoe ze haar in van 2-jarige dochter Jahnisha goed moet van opvoeden. Door haar eigen uit nare in jeugd heeft Juliette het niet het goede tijdens voorbeeld gekregen, waardoor ze nu het met haar handen op tv met in het haar zit. In op de pogingen op tv haar driftige dochtertje onder op tv controle te krijgen, het sluit een ze haar kind meerdere het keren per dag op in in naar de gang. Dit kan zo een niet langer. Juliette heeft een dringend hulp naar nodig.

Tienermoeder Juliette op uit Hoofddorp weet van niet hoe op tv ze haar 2-jarige dochter op tv Jahnisha goed moet op opvoeden. de Door haar eigen nare tijdens jeugd heeft naar Juliette niet het met goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu tijdens met haar in handen in het door haar van zit. In de pogingen tijdens haar driftige dochtertje onder door controle te krijgen, sluit naar op tv ze haar kind meerdere de keren per dag op in met de van gang. Dit kan zo niet uit de langer. Juliette heeft dringend op tv hulp nodig.

In het het Brabantse Veldhoven naar woont een heel met bijzonder gezinnetje met naar ernstige opvoedproblemen. De het zesjarige zoon van de van Filipijnse Maria in en de Nederlandse John van eet alleen maar een witte Oreo-koekjes en friet de en drinkt zes de flesjes babymelk per door een dag. De wanhopige ouders begrijpen naar dat dit dieet op niet de goed is voor hun kind. een Ze met weten alleen niet hoe ze dit naar probleem van moeten oplossen.

In het de Brabantse Veldhoven woont een op tv heel bijzonder op tv gezinnetje op met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige een zoon van de door Filipijnse uit Maria en de Nederlandse John op tv eet alleen het maar witte Oreo-koekjes in en friet en drinkt zes op tv op tv flesjes babymelk per door dag. De wanhopige ouders van begrijpen dat dit door dieet niet op goed is voor van hun kind. Ze weten alleen niet met hoe ze naar dit probleem moeten op tv oplossen.

augustus 2020
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!