Programma gemist?

De met 31-jarige Ella en van de even oude Bas op tv hebben het zo een op het eerste gezicht door op heel goed voor elkaar. in Ze wonen naar in een vrijstaande villa, naar hebben beiden een goede baan de en naar hebben twee prachtige het kinderen. Maar een hun 3-jarige zoontje Matt in en 2-jarige dochtertje Siara in slapen 's nachts nauwelijks. in Ella en Bas tijdens zijn letterlijk het iedere op nacht continu in de door weer met hun kinderen. Beide het ouders tijdens zijn compleet uitgeput. En dat tijdens op heeft zijn weerslag op met hun relatie.

Tienermoeder Juliette op tv uit Hoofddorp naar weet niet hoe ze op tv haar 2-jarige dochter Jahnisha de goed van moet opvoeden. Door haar het eigen nare jeugd op heeft Juliette niet het door goede voorbeeld het gekregen, waardoor ze nu de met haar de handen in het haar op tv de zit. In de op pogingen haar driftige dochtertje van onder controle te op tv krijgen, sluit ze van haar kind meerdere keren met per dag de op in de gang. Dit door kan zo niet uit langer. Juliette naar heeft dringend hulp met nodig.

In het in Brabantse Veldhoven woont een een heel naar bijzonder gezinnetje met ernstige naar opvoedproblemen. De 6-jarige het zoon van van de Filipijnse Maria en uit de op tv Nederlandse John eet alleen maar op witte Oreo-koekjes de en friet en drinkt zes naar flesjes de babymelk per dag. De wanhopige tijdens ouders begrijpen dat uit een dit dieet niet uit goed is voor uit hun kind. Ze weten de alleen niet hoe met ze dit probleem moeten de oplossen.

De Amsterdamse ouders naar Stephanie door en John zijn de tijdens grip op een hun gezin volledig naar kwijt. Hun het 9-jarige zoon Rivano op tv heeft ADHD en is ongehoorzaam en met tijdens tegendraads. Zijn 4-jarige het broertje Nigel heeft meerdere een driftbuien per tijdens dag en de 3-jarige een Jayda is de prinses in van het huis. van Zodra zij het haar zin niet op krijgt, laat ze zich gillend op tv op naar de grond vallen. Jayda wil van de hele dag de bij haar op tv moeder op uit schoot, dus neemt Stephanie van haar dochter zelfs op mee op naar de wc.

De 34-jarige een Jouke en zijn uit 30-jarige vriendin naar Kim wonen samen op in Zoetermeer. Jouke in heeft uit een een eerdere relatie twee kinderen, Jesper in en naar Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd op van door zijn ex en wonen nu een permanent van bij Kim een en hem. Samen de hebben Jouke en Kim op ook nog baby Quinten. In van dit gezin is op er met iedere dag uit onenigheid tussen stiefmoeder Kim en dochter op tv Benthe. naar Maar ook een Jouke heeft zijn kinderen niet meer in in onder controle.

Aisha en van haar man Alex het hebben samen drie dochters. op tv Moeder Aisha is de in het een paar jaar tijd veranderd de van een een kroegtijger in een zorgelijke tijdens huisvrouw. Ze staat op tv dag en nacht uit in dienst van van haar de kinderen. Aisha geeft in haar tweejarige dochter het Jasmine nog uit steeds borstvoeding. Daardoor een is ze thuis onmisbaar met en kan met ze nooit de deur uit. Ook tijdens in slapen de twee jongste kinderen iedere door nacht uit bij Aisha een en Alex in tijdens bed. Nanny Jo van schiet dit Noord-Hollandse gezin te door hulp.

De 27-jarige op moeder tijdens Roelina heeft de hulp van nanny op tv Jo het dringend nodig. Roelina draagt een sinds een een heftige scheiding de zorg in voor haar driejarige zoontje, naar de Scott, en dochtertje, een Riley, van anderhalf op alleen. De hardwerkende moeder op probeert goed voor haar kinderen een op te zorgen, maar het gaat haar op tv met de dag de slechter in af. Scott weigert iedere met avond te eten, is tijdens de baas in met met huis en heeft geen naar respect voor de zijn moeder. Roelina van is aan het met eind van haar met Latijn.

De naar 27-jarige moeder Roelina heeft op de hulp met van nanny Jo door dringend nodig. Roelina uit draagt sinds een heftige scheiding uit uit de zorg voor haar driejarige zoontje, op Scott, en tijdens dochtertje, Riley, van anderhalf uit op alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder naar probeert goed voor in haar kinderen door te zorgen, maar het gaat in haar met op de de dag slechter af. Scott het weigert iedere avond te eten, naar is de uit baas in in huis en van heeft geen respect op voor zijn moeder. Roelina is op aan het einde de van haar naar Latijn.

De uit 27-jarige moeder Roelina in heeft de met hulp van nanny Jo in dringend nodig. Roelina naar draagt sinds een heftige scheiding het de naar zorg voor haar driejarige het zoontje, Scott, en dochtertje, met met Riley, van anderhalf alleen. De een hardwerkende alleenstaande moeder op probeert het goed voor haar kinderen te zorgen, in in maar het gaat haar uit met de dag in slechter af. Scott op tv weigert iedere op tv avond te eten, is de op tv baas in van huis en heeft uit geen respect voor zijn door moeder. Roelina is aan de op tv het einde van haar van Latijn.

De 31-jarige Ella een en de even in oude Bas uit hebben het van zo op de het eerste gezicht heel goed naar voor elkaar. op Ze wonen in een vrijstaande naar villa, hebben van beiden een door goede baan en hebben uit twee prachtige kinderen. Maar naar hun naar 3-jarige zoontje Matt en een 2-jarige dochtertje Siara door slapen van 's nachts nauwelijks. Ella de en Bas zijn met letterlijk iedere nacht continu in op tv op de weer met hun kinderen. Beide naar ouders zijn compleet in uit uitgeput. En dat heeft zijn het weerslag op hun het relatie.

De 31-jarige tijdens Ella en de even door uit oude Bas hebben de het zo op het eerste gezicht de heel goed voor uit naar elkaar. Ze wonen in een uit vrijstaande villa, hebben beiden met een goede baan op tv en tijdens hebben twee een prachtige kinderen. Maar hun op tv 3-jarige zoontje Matt naar en 2-jarige dochtertje op tv Siara slapen 's het nachts nauwelijks. Ella in en Bas door zijn letterlijk iedere nacht continu in een de weer op met op hun kinderen. Beide ouders zijn naar compleet door uitgeput. En dat op heeft zijn weerslag op hun met relatie.

Tienermoeder naar Juliette uit Hoofddorp op tv weet niet hoe ze haar het 2-jarige dochter op Jahnisha goed moet opvoeden. van Door op tv haar eigen nare jeugd naar heeft de Juliette niet het het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze naar nu met haar handen naar van in het haar zit. In van de pogingen haar op tv driftige dochtertje onder controle van te de krijgen, sluit ze haar het kind tijdens meerdere keren per dag op op in de gang. uit Dit kan zo niet de in langer. Juliette heeft dringend hulp uit nodig.

Tienermoeder Juliette uit tijdens Hoofddorp op tv weet niet hoe ze haar naar 2-jarige dochter Jahnisha in goed moet uit opvoeden. Door door haar eigen van nare jeugd heeft Juliette niet met het het goede voorbeeld gekregen, op tv waardoor ze nu met met haar handen in het het haar zit. In de met pogingen haar driftige tijdens dochtertje onder controle op te krijgen, sluit het ze haar op kind in meerdere keren per dag door op in de gang. de Dit kan zo een niet langer. tijdens Juliette heeft met dringend hulp nodig.

In op het Brabantse Veldhoven woont tijdens een op heel bijzonder gezinnetje met op tv ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van in van de Filipijnse Maria tijdens en de het Nederlandse John eet alleen van maar witte Oreo-koekjes en met friet en drinkt op tv zes de flesjes babymelk per op dag. De wanhopige ouders op begrijpen dat dit dieet door niet goed de is voor hun kind. het Ze weten alleen niet in hoe ze dit van probleem moeten in oplossen.

In naar het Brabantse Veldhoven woont het een tijdens heel bijzonder gezinnetje met naar ernstige opvoedproblemen. De zesjarige het zoon van door de Filipijnse Maria en de de Nederlandse John eet in alleen maar witte door Oreo-koekjes op en friet op en drinkt zes flesjes babymelk tijdens per dag. De met wanhopige op tv ouders begrijpen dat dit dieet niet door goed op tv is voor hun kind. de Ze weten op tv alleen niet hoe ze het dit probleem moeten tijdens oplossen.

december 2018
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord