Programma gemist?

De op tv 31-jarige Ella en het de even oude Bas tijdens hebben het zo op uit het eerste naar gezicht heel in goed voor elkaar. Ze de wonen met in een vrijstaande tijdens villa, hebben beiden een goede door baan uit en hebben twee prachtige kinderen. Maar tijdens het hun 3-jarige zoontje Matt tijdens en 2-jarige dochtertje Siara slapen op tv 's op nachts nauwelijks. Ella en Bas de zijn een letterlijk iedere nacht continu in tijdens de weer uit met hun uit kinderen. Beide ouders zijn op compleet uitgeput. uit En dat door heeft zijn weerslag een op hun relatie.

Tienermoeder van Juliette uit naar Hoofddorp weet niet hoe ze uit haar 2-jarige op tv dochter Jahnisha tijdens goed moet opvoeden. Door in haar eigen nare jeugd heeft naar Juliette niet het op goede voorbeeld tijdens gekregen, waardoor op ze nu met haar op tv handen in het het haar zit. In de naar pogingen haar driftige door door dochtertje onder controle te krijgen, door sluit ze haar kind het meerdere keren per uit dag in op in met de gang. Dit kan door zo niet langer. Juliette heeft het dringend hulp in nodig.

In het een Brabantse Veldhoven woont met een heel een bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. tijdens De 6-jarige zoon de tijdens van de Filipijnse Maria en de de op Nederlandse John eet alleen maar witte in het Oreo-koekjes en friet en een drinkt zes flesjes babymelk het per dag. De naar wanhopige ouders begrijpen dat de dit dieet in niet goed is op tv voor hun kind. naar Ze weten het alleen niet hoe met ze dit probleem in moeten oplossen.

De Amsterdamse ouders op Stephanie en John de zijn met de grip op naar hun gezin op volledig kwijt. Hun door 9-jarige zoon Rivano heeft uit ADHD en is ongehoorzaam de en tegendraads. de Zijn 4-jarige broertje Nigel door heeft meerdere het driftbuien per de dag en de uit 3-jarige Jayda is de door prinses van het huis. van Zodra met zij haar zin niet krijgt, laat in door ze zich gillend op de naar grond vallen. Jayda in wil de hele een dag uit bij haar moeder op in schoot, dus neemt Stephanie van haar met dochter zelfs mee naar de een wc.

De het 34-jarige Jouke en op tv zijn 30-jarige vriendin Kim wonen tijdens samen in Zoetermeer. op Jouke heeft uit uit naar een eerdere relatie twee uit kinderen, Jesper en Benthe. Zijn het kinderen tijdens werden verwaarloosd door zijn ex een en wonen van nu permanent bij een Kim en hem. Samen naar met hebben Jouke en Kim de ook nog het baby Quinten. In dit gezin met is er iedere dag uit onenigheid tussen stiefmoeder naar Kim en dochter door Benthe. Maar ook op tv Jouke heeft zijn in kinderen niet van meer op onder controle.

Aisha de en haar man Alex op tv hebben samen uit drie dochters. Moeder Aisha van is in een met paar een jaar tijd veranderd van een met kroegtijger in het een zorgelijke huisvrouw. Ze staat in dag tijdens en nacht in van dienst van op haar kinderen. Aisha op tv geeft haar tweejarige dochter Jasmine naar nog steeds borstvoeding. op tv Daardoor naar is ze thuis onmisbaar op tv en kan van ze nooit de deur uit. een Ook slapen de twee op tv jongste kinderen tijdens iedere nacht bij de Aisha en Alex op in bed. op tv Nanny Jo met schiet dit Noord-Hollandse van gezin te hulp.

De een 27-jarige moeder Roelina heeft de het hulp tijdens van nanny Jo op dringend nodig. Roelina draagt door sinds een het heftige scheiding op de zorg voor haar op driejarige zoontje, Scott, in en dochtertje, Riley, de van anderhalf alleen. op De hardwerkende moeder probeert goed naar naar voor haar kinderen in te zorgen, maar het gaat de haar met door de dag slechter af. Scott het naar weigert iedere avond te eten, is uit de baas in op huis en uit heeft geen respect voor naar zijn in moeder. Roelina is van aan het eind uit van haar door Latijn.

De 27-jarige in moeder Roelina heeft in de hulp op tv van nanny Jo dringend nodig. op Roelina draagt het sinds een heftige uit scheiding door de zorg voor haar driejarige zoontje, van Scott, en naar dochtertje, Riley, van anderhalf uit alleen. De op hardwerkende alleenstaande het moeder probeert goed voor haar de kinderen het te zorgen, maar de het gaat haar met naar de dag slechter in af. naar Scott weigert iedere avond te eten, naar op is de baas in tijdens huis en op tv heeft geen respect van voor zijn moeder. Roelina is in aan het einde van de haar op tv Latijn.

De 27-jarige naar moeder Roelina heeft uit de hulp van nanny op tv Jo van dringend nodig. in Roelina draagt sinds een heftige naar scheiding de zorg met voor haar driejarige op zoontje, Scott, en dochtertje, door Riley, van van anderhalf alleen. op De hardwerkende alleenstaande moeder probeert tijdens met goed voor haar kinderen het te zorgen, maar het gaat door haar met met de dag uit slechter af. door Scott weigert iedere avond met te eten, is de baas van in huis op tv en heeft geen op tv respect voor zijn moeder. door Roelina is aan door naar het einde van haar door Latijn.

De 31-jarige op tv Ella en op de even het oude Bas hebben het zo van op het tijdens eerste gezicht door heel goed voor elkaar. Ze wonen van in een door vrijstaande een villa, hebben beiden een goede baan de en hebben op tv twee uit prachtige kinderen. Maar hun de 3-jarige zoontje Matt een en 2-jarige dochtertje Siara de slapen door 's nachts nauwelijks. Ella en Bas een zijn letterlijk van iedere nacht tijdens continu in het de weer met naar hun kinderen. Beide naar ouders zijn compleet uitgeput. En dat van heeft zijn weerslag uit op op tv hun relatie.

De 31-jarige Ella naar en op de even oude Bas het hebben het zo van op in het eerste gezicht uit heel goed voor elkaar. de Ze wonen in een in vrijstaande villa, hebben beiden uit een op tv goede baan en hebben de twee prachtige kinderen. Maar door een hun 3-jarige zoontje de Matt en 2-jarige dochtertje Siara slapen naar de 's nachts nauwelijks. Ella naar en Bas zijn letterlijk iedere door nacht continu in naar de naar weer met op tv hun kinderen. Beide ouders naar zijn compleet uit uitgeput. En dat de heeft zijn weerslag op hun in relatie.

Tienermoeder met Juliette uit Hoofddorp weet de niet hoe op ze haar 2-jarige uit dochter Jahnisha goed moet van opvoeden. Door haar eigen naar nare jeugd heeft op tv Juliette niet naar het naar goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu van met haar handen in in het haar in zit. In in de pogingen haar driftige in dochtertje op tv onder controle tijdens te krijgen, sluit het ze haar kind meerdere keren per een dag op in de van de gang. Dit kan zo niet naar langer. naar Juliette heeft naar dringend hulp nodig.

Tienermoeder op tv Juliette uit Hoofddorp op weet niet hoe ze haar naar 2-jarige dochter Jahnisha in goed moet op opvoeden. Door haar op eigen nare jeugd een heeft Juliette niet het naar op tv goede voorbeeld gekregen, waardoor naar ze nu met haar naar handen in het op haar door zit. In de pogingen de haar driftige dochtertje onder controle met door te krijgen, sluit ze door haar kind meerdere keren per op dag op naar in de gang. op Dit de kan zo niet langer. Juliette heeft het dringend het hulp nodig.

In door het Brabantse Veldhoven woont een van heel een bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. het De zesjarige van zoon van de Filipijnse op Maria en op de Nederlandse John tijdens eet alleen maar witte op tv van Oreo-koekjes en friet en tijdens drinkt zes flesjes babymelk per de dag. De het wanhopige ouders begrijpen dat met dit dieet niet met met goed is voor hun naar kind. Ze weten alleen niet met hoe ze dit met probleem met moeten oplossen.

In het met Brabantse Veldhoven woont op tv een heel bijzonder gezinnetje op tv met ernstige opvoedproblemen. op De zesjarige in zoon een van de Filipijnse Maria en met de Nederlandse John door eet met alleen maar witte op tv Oreo-koekjes en friet en uit drinkt zes flesjes op babymelk per van dag. De wanhopige uit ouders begrijpen dat dit in dieet niet goed is voor tijdens hun kind. Ze uit weten alleen van niet hoe ze dit het probleem moeten van oplossen.

juni 2019
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord