Programma gemist?

De 31-jarige Ella op tv in en de even met oude Bas hebben het zo in op het eerste van gezicht heel goed de voor door elkaar. Ze wonen in een vrijstaande de villa, hebben beiden in een tijdens goede baan door en hebben twee prachtige kinderen. Maar tijdens tijdens hun 3-jarige zoontje door Matt en 2-jarige dochtertje Siara op slapen 's nachts van nauwelijks. Ella en een Bas zijn letterlijk naar iedere nacht continu op tv in de weer een met hun met kinderen. Beide naar ouders zijn compleet uitgeput. de En dat op heeft zijn weerslag op hun het relatie.

Tienermoeder het Juliette uit Hoofddorp weet niet op tv hoe met ze haar naar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet van opvoeden. Door haar eigen een nare door jeugd heeft Juliette niet het het goede voorbeeld gekregen, uit waardoor ze met nu met haar handen een in het haar op tv zit. op In de pogingen van haar driftige dochtertje onder naar controle te krijgen, in sluit ze haar kind met op tv meerdere keren per de dag op in de gang. Dit een kan zo niet op het langer. Juliette heeft dringend hulp in nodig.

In met het Brabantse Veldhoven woont een uit op heel bijzonder gezinnetje met ernstige naar opvoedproblemen. De op tv 6-jarige zoon van de een Filipijnse de Maria en de Nederlandse van John eet alleen maar in witte Oreo-koekjes naar en friet en drinkt zes het van flesjes babymelk per het dag. De wanhopige in ouders begrijpen dat een dit dieet niet op goed is voor uit hun kind. Ze weten alleen door niet hoe ze dit tijdens probleem op moeten oplossen.

De tijdens Amsterdamse ouders naar Stephanie en John naar zijn de grip op hun gezin op tijdens volledig kwijt. Hun 9-jarige naar zoon Rivano heeft ADHD door en is het ongehoorzaam en tegendraads. Zijn op 4-jarige van broertje Nigel heeft het meerdere driftbuien per dag de en de 3-jarige Jayda is naar de het prinses van het huis. met Zodra met zij haar zin niet krijgt, van laat ze de zich gillend op de in grond vallen. naar Jayda wil de uit hele dag bij op haar moeder op op schoot, dus neemt Stephanie van haar dochter uit zelfs mee naar de op tv wc.

De 34-jarige Jouke in en door zijn 30-jarige vriendin uit Kim wonen samen in Zoetermeer. van Jouke heeft uit van met een eerdere relatie twee kinderen, Jesper de en uit Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd het door op tv zijn ex en wonen op tv nu permanent met bij Kim en hem. Samen uit van hebben Jouke en op Kim ook nog baby Quinten. in In dit in gezin is er de iedere dag onenigheid tussen door stiefmoeder Kim en in dochter Benthe. naar Maar ook Jouke tijdens heeft zijn kinderen in niet meer op onder controle.

Aisha de en haar man Alex een hebben samen de drie dochters. Moeder tijdens Aisha is een in een paar jaar tijd veranderd op van uit een kroegtijger in een zorgelijke in huisvrouw. Ze uit staat het dag en nacht in dienst van de haar de kinderen. Aisha geeft van haar tweejarige uit dochter Jasmine nog steeds borstvoeding. op tv Daardoor de is ze thuis onmisbaar en in kan ze nooit de de deur uit. de Ook slapen uit de twee jongste de kinderen iedere nacht bij in Aisha en Alex in het bed. op tv Nanny Jo schiet een dit Noord-Hollandse gezin te de hulp.

De het 27-jarige moeder Roelina heeft de de hulp van nanny naar Jo naar dringend nodig. Roelina draagt de sinds een heftige in scheiding de zorg voor op haar naar driejarige zoontje, het Scott, en dochtertje, een Riley, van anderhalf alleen. op tv De hardwerkende moeder het probeert goed voor haar tijdens kinderen te zorgen, maar in het gaat uit haar met de dag de slechter het af. Scott weigert met iedere avond te eten, naar is de baas in op tv huis en heeft tijdens geen de respect voor naar zijn moeder. Roelina is aan het het eind van van haar een Latijn.

De uit 27-jarige moeder op Roelina heeft de hulp van uit nanny in Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds het een in heftige scheiding de zorg voor met haar door driejarige zoontje, Scott, naar en dochtertje, Riley, van uit anderhalf uit alleen. De hardwerkende de alleenstaande moeder probeert goed voor haar naar kinderen te door zorgen, maar het op tv gaat haar met in de dag slechter het af. Scott weigert iedere in avond te de eten, is de uit baas in huis tijdens en heeft naar geen respect voor zijn moeder. de Roelina is op aan tijdens het einde van haar tijdens Latijn.

De 27-jarige moeder op tv Roelina heeft de in met hulp van nanny het Jo dringend nodig. Roelina draagt de sinds een door heftige scheiding met de zorg voor haar driejarige zoontje, een Scott, en dochtertje, naar Riley, van anderhalf van op alleen. De hardwerkende alleenstaande tijdens moeder probeert goed voor een haar kinderen naar te zorgen, maar het van gaat haar met de de dag slechter af. een Scott weigert iedere uit avond op tv te eten, is naar de baas in huis uit en heeft de geen respect voor zijn moeder. een Roelina is de aan het het einde van in haar Latijn.

De 31-jarige Ella met en de even uit tijdens oude Bas hebben met het zo op het eerste gezicht door heel goed door voor elkaar. Ze het wonen in een tijdens vrijstaande villa, hebben beiden het uit een goede baan en hebben een twee prachtige kinderen. een Maar hun 3-jarige zoontje uit Matt uit en 2-jarige dochtertje Siara slapen een naar 's nachts nauwelijks. Ella en Bas op tv het zijn letterlijk iedere het nacht continu in tijdens de weer met hun kinderen. Beide door tijdens ouders zijn compleet uitgeput. van En dat heeft zijn door weerslag op hun van relatie.

De de 31-jarige Ella en door de even oude Bas hebben het het zo op op het eerste gezicht door heel goed voor de elkaar. Ze een wonen een in een vrijstaande villa, hebben beiden uit een goede naar baan door en hebben twee op tv prachtige kinderen. Maar hun de 3-jarige zoontje Matt op en 2-jarige dochtertje Siara door slapen 's nachts nauwelijks. de Ella in en Bas zijn naar letterlijk iedere nacht continu op tv in de uit weer met het hun kinderen. Beide de ouders zijn compleet uitgeput. En dat op tv heeft met zijn weerslag op naar hun relatie.

Tienermoeder in Juliette uit Hoofddorp een weet niet in hoe ze haar uit 2-jarige dochter Jahnisha goed tijdens moet opvoeden. Door haar uit eigen nare jeugd door heeft Juliette niet het van goede uit voorbeeld gekregen, uit waardoor ze nu een met haar handen in het tijdens haar zit. uit In de pogingen met haar driftige dochtertje onder controle het te krijgen, sluit naar ze een haar kind in meerdere keren per dag op in op de naar gang. Dit kan zo van niet langer. door Juliette heeft dringend uit hulp nodig.

Tienermoeder een Juliette uit Hoofddorp weet met niet hoe een ze haar 2-jarige op tv dochter Jahnisha de goed moet opvoeden. Door van haar eigen nare jeugd heeft met Juliette niet het met goede voorbeeld op gekregen, waardoor naar ze nu met haar handen van in het een haar het zit. In de pogingen haar het driftige tijdens dochtertje onder controle te krijgen, de sluit ze haar door kind meerdere keren van per dag op door in naar de gang. Dit kan zo op tv niet langer. door Juliette heeft dringend in hulp nodig.

In van het Brabantse Veldhoven woont naar een heel bijzonder gezinnetje op tv op met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige naar zoon in van de Filipijnse met Maria en de Nederlandse John tijdens eet alleen maar tijdens witte Oreo-koekjes de en friet en de drinkt zes flesjes babymelk per de in dag. De wanhopige ouders op begrijpen dat dit in dieet niet op tv goed is voor hun kind. Ze het op weten alleen niet op tv hoe ze dit probleem moeten een oplossen.

In het Brabantse een naar Veldhoven woont een uit heel bijzonder gezinnetje met ernstige van opvoedproblemen. naar De zesjarige zoon van van de Filipijnse Maria naar en de op tv Nederlandse John eet alleen maar witte de Oreo-koekjes een en friet en drinkt zes de flesjes babymelk tijdens per dag. De tijdens wanhopige ouders begrijpen dat uit een dit dieet niet goed is voor het hun kind. tijdens Ze weten alleen niet de hoe met ze dit probleem moeten tijdens oplossen.

november 2020
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!