Programma gemist?

De op 31-jarige Ella en de even uit op oude Bas hebben op het zo op het eerste gezicht tijdens heel goed het voor elkaar. uit Ze wonen in in een vrijstaande villa, uit hebben beiden een goede baan op en hebben een twee uit prachtige kinderen. Maar tijdens hun 3-jarige zoontje Matt en in 2-jarige dochtertje Siara slapen uit de 's nachts nauwelijks. Ella en Bas op het zijn letterlijk iedere tijdens nacht continu in op de weer met op hun kinderen. Beide naar ouders zijn compleet uitgeput. En het dat heeft op zijn weerslag op hun tijdens relatie.

Tienermoeder de Juliette uit Hoofddorp weet een niet uit hoe ze haar 2-jarige dochter op tv Jahnisha goed het moet opvoeden. Door haar eigen op nare jeugd heeft op tv Juliette niet op tv het uit goede voorbeeld gekregen, waardoor ze met nu met met haar handen in het haar de zit. op In de pogingen haar driftige op tv dochtertje met onder controle op te krijgen, sluit ze haar naar kind meerdere keren per het naar dag op in door de gang. Dit kan in zo niet langer. Juliette heeft in dringend naar hulp nodig.

In het het Brabantse het Veldhoven woont een heel een bijzonder gezinnetje met op ernstige opvoedproblemen. De in 6-jarige zoon van in de Filipijnse Maria de en de Nederlandse John eet uit alleen maar het witte Oreo-koekjes en friet naar en door drinkt zes uit flesjes babymelk per dag. De wanhopige een op tv ouders begrijpen dat op dit dieet niet goed van is voor hun in kind. Ze weten van alleen niet hoe ze uit dit het probleem moeten oplossen.

De Amsterdamse ouders in in Stephanie en John zijn het de grip door op hun gezin volledig kwijt. Hun met 9-jarige zoon van Rivano heeft ADHD en naar is ongehoorzaam het en tegendraads. Zijn 4-jarige door broertje door Nigel heeft meerdere driftbuien per tijdens dag en de van 3-jarige met Jayda is de prinses van van het het huis. Zodra in zij haar zin niet krijgt, naar laat ze zich op gillend op de grond tijdens vallen. de Jayda wil van de hele dag bij een haar moeder op tv op schoot, dus neemt Stephanie haar naar dochter zelfs door mee naar de tijdens wc.

De naar 34-jarige Jouke en met zijn 30-jarige vriendin het Kim wonen samen in Zoetermeer. een Jouke heeft uit uit op een eerdere relatie twee kinderen, het Jesper en op Benthe. Zijn kinderen werden op verwaarloosd door zijn tijdens ex en wonen nu door permanent bij van Kim en hem. op tv Samen hebben Jouke en van Kim van ook nog baby Quinten. het In dit door gezin is er met iedere dag onenigheid tussen stiefmoeder de Kim een en dochter Benthe. Maar tijdens ook met Jouke heeft zijn kinderen niet door meer onder door controle.

Aisha en haar door op tv man Alex hebben samen drie op tv dochters. Moeder Aisha is van in het een paar jaar tijd uit veranderd van een de kroegtijger in in een zorgelijke huisvrouw. Ze uit staat op dag en nacht in dienst van naar van haar kinderen. Aisha op tv geeft haar tweejarige de dochter Jasmine nog steeds borstvoeding. Daardoor van het is ze thuis onmisbaar en kan het ze met nooit de deur uit. tijdens Ook met slapen de twee een jongste kinderen iedere nacht bij in Aisha op en Alex in een bed. Nanny Jo schiet dit door Noord-Hollandse gezin te uit hulp.

De uit 27-jarige moeder Roelina heeft de in hulp van nanny op Jo op tv dringend nodig. met Roelina draagt sinds een een heftige scheiding naar de zorg voor haar driejarige zoontje, de Scott, op en dochtertje, Riley, tijdens van anderhalf alleen. met De hardwerkende moeder probeert goed op het voor haar kinderen te zorgen, door maar van het gaat haar met de dag een slechter naar af. Scott weigert iedere van avond te eten, is door de baas in tijdens in huis en heeft geen uit respect voor uit zijn moeder. Roelina is aan tijdens het van eind van haar door Latijn.

De 27-jarige moeder naar Roelina heeft het de hulp van nanny op Jo dringend de nodig. Roelina draagt naar sinds een heftige scheiding op de op tv zorg voor tijdens haar driejarige zoontje, Scott, in en dochtertje, Riley, van anderhalf in alleen. De hardwerkende in alleenstaande op moeder probeert goed voor naar haar kinderen uit te zorgen, op tv maar het gaat haar met de de dag slechter af. in door Scott weigert iedere uit avond te eten, door is de baas in huis en de heeft geen een respect voor zijn tijdens moeder. Roelina is aan door van het einde van haar de Latijn.

De 27-jarige moeder tijdens door Roelina heeft de hulp in van nanny Jo dringend op tv nodig. Roelina draagt met sinds een heftige uit scheiding de op tv zorg voor haar driejarige zoontje, een Scott, een en dochtertje, Riley, een van anderhalf alleen. De naar hardwerkende door alleenstaande moeder probeert goed op tv voor haar op kinderen te zorgen, maar het gaat op tv tijdens haar met de dag slechter af. een Scott weigert iedere een van avond te eten, op tv is de baas in huis de en heeft geen respect het voor zijn moeder. het Roelina door is aan het tijdens einde van haar uit Latijn.

De 31-jarige Ella van en naar de even oude in Bas hebben het zo het op naar het eerste gezicht van heel goed voor elkaar. Ze wonen op door in een vrijstaande naar villa, hebben beiden een naar goede baan en hebben met twee prachtige uit kinderen. Maar op tv hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige het dochtertje naar Siara slapen 's nachts de nauwelijks. de Ella en Bas zijn letterlijk iedere met nacht op continu in de weer met de hun kinderen. met Beide ouders het zijn compleet uitgeput. En in dat heeft zijn naar weerslag op uit hun relatie.

De 31-jarige door Ella en de van even uit oude Bas hebben het zo op een het eerste op tv gezicht in heel goed voor door elkaar. Ze wonen het in een vrijstaande villa, hebben beiden de een goede baan het en hebben twee op tv prachtige kinderen. op Maar naar hun 3-jarige zoontje Matt het en 2-jarige dochtertje Siara op slapen 's door nachts nauwelijks. Ella van en Bas zijn letterlijk een iedere nacht uit continu in van de weer met tijdens hun kinderen. Beide het ouders zijn compleet uitgeput. in En dat op tv heeft zijn weerslag op de hun relatie.

Tienermoeder het Juliette uit Hoofddorp weet niet op hoe ze haar tijdens 2-jarige dochter Jahnisha op tv goed moet opvoeden. met uit Door haar eigen nare jeugd naar heeft Juliette niet tijdens het het goede voorbeeld gekregen, in waardoor ze nu met haar handen door het in het haar zit. uit In de pogingen haar een driftige dochtertje onder in controle te krijgen, naar sluit ze haar de kind meerdere keren een per dag op in een de gang. Dit met kan zo niet uit langer. een Juliette heeft dringend hulp de nodig.

Tienermoeder van Juliette uit Hoofddorp uit weet niet hoe in ze haar 2-jarige dochter door Jahnisha goed moet van opvoeden. Door haar eigen door uit nare jeugd heeft Juliette niet het van goede tijdens voorbeeld gekregen, waardoor ze met nu een met haar handen uit in het haar zit. een In de met pogingen haar driftige dochtertje onder een controle te krijgen, de sluit ze de haar kind met meerdere keren per in dag op in de het gang. Dit op kan zo niet op langer. Juliette heeft dringend hulp de nodig.

In op tv het Brabantse Veldhoven woont tijdens een heel op bijzonder gezinnetje met tijdens ernstige opvoedproblemen. in De zesjarige zoon van de Filipijnse op Maria en het de Nederlandse John op tv eet alleen maar witte van uit Oreo-koekjes en friet naar en drinkt zes flesjes op tv babymelk per dag. De wanhopige met ouders met begrijpen dat dit van dieet niet goed met is voor hun door kind. Ze van weten alleen niet op tv hoe ze dit probleem moeten de oplossen.

In het de Brabantse Veldhoven naar woont een heel op tv bijzonder gezinnetje uit met ernstige opvoedproblemen. met De zesjarige zoon op van de Filipijnse een Maria en de Nederlandse John op eet van alleen maar witte Oreo-koekjes en uit friet en drinkt in zes het flesjes babymelk per dag. de De wanhopige ouders op tv begrijpen dat dit dieet het niet het goed is voor hun kind. tijdens Ze weten alleen op tv niet de hoe ze dit probleem moeten van oplossen.

december 2019
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!