Programma gemist?

De 31-jarige Ella een in en de even oude met Bas hebben het zo met op het eerste in gezicht heel goed voor van elkaar. Ze wonen het op in een vrijstaande villa, tijdens hebben beiden een uit goede baan en op hebben twee prachtige kinderen. het Maar hun 3-jarige zoontje met Matt op tv en 2-jarige dochtertje Siara door slapen een 's nachts nauwelijks. Ella en door Bas zijn letterlijk iedere van nacht continu het in door de weer met hun het kinderen. Beide met ouders zijn compleet uitgeput. En naar dat de heeft zijn weerslag op op hun relatie.

Tienermoeder op tv Juliette uit een Hoofddorp weet niet hoe ze haar het 2-jarige dochter het Jahnisha van goed moet opvoeden. Door in haar eigen nare met jeugd heeft Juliette niet het de goede voorbeeld tijdens gekregen, waardoor naar ze nu uit met haar handen in het door haar zit. In de van pogingen haar driftige de op dochtertje onder controle te krijgen, op tv sluit ze haar de kind meerdere keren per op dag op in in de gang. in Dit het kan zo niet langer. een Juliette heeft dringend naar hulp nodig.

In het Brabantse naar Veldhoven woont tijdens een heel bijzonder gezinnetje op met van ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige de zoon van de de Filipijnse Maria en de door op tv Nederlandse John eet alleen maar witte van Oreo-koekjes en de friet op tv en drinkt zes flesjes uit babymelk per dag. De door wanhopige ouders begrijpen tijdens dat dit dieet een niet goed is voor naar hun uit kind. Ze weten alleen niet tijdens hoe in ze dit probleem moeten van oplossen.

De met Amsterdamse ouders Stephanie de en John zijn het de grip op hun gezin de met volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon op tv Rivano heeft door ADHD en is ongehoorzaam op tv en tegendraads. Zijn 4-jarige het broertje Nigel met heeft de meerdere driftbuien per van dag en de 3-jarige Jayda uit is uit de prinses van het met huis. Zodra op tv zij haar zin niet krijgt, tijdens laat door ze zich gillend op in de grond vallen. tijdens Jayda wil de hele een dag bij de haar moeder op een schoot, dus neemt op Stephanie haar dochter zelfs mee door naar uit de wc.

De uit 34-jarige Jouke en in zijn 30-jarige vriendin Kim wonen uit uit samen in Zoetermeer. Jouke naar heeft uit een eerdere relatie uit twee kinderen, Jesper van en Benthe. van Zijn kinderen werden met verwaarloosd door door zijn ex en wonen nu met permanent van bij Kim en tijdens hem. Samen hebben Jouke en de Kim ook op tv nog baby Quinten. een In met dit gezin is er iedere dag een onenigheid tussen stiefmoeder de Kim en het dochter Benthe. door Maar ook Jouke heeft naar zijn kinderen de niet meer op tv onder controle.

Aisha en door haar man Alex uit hebben samen drie dochters. op Moeder Aisha de is in de een paar jaar tijd veranderd uit van een een kroegtijger in een zorgelijke een huisvrouw. in Ze staat dag en nacht met van in dienst van haar kinderen. Aisha in geeft op haar tweejarige dochter Jasmine nog door steeds borstvoeding. door Daardoor naar is ze thuis onmisbaar een en kan ze nooit uit de deur in uit. Ook slapen de het twee jongste kinderen een iedere nacht bij op tv Aisha en Alex in door tijdens bed. Nanny Jo schiet door dit Noord-Hollandse het gezin te hulp.

De 27-jarige tijdens moeder Roelina heeft de tijdens een hulp van nanny Jo dringend van nodig. van Roelina draagt sinds tijdens een heftige scheiding de zorg op voor haar driejarige zoontje, met Scott, en dochtertje, op Riley, uit van anderhalf de alleen. De hardwerkende moeder probeert op goed voor haar naar kinderen te zorgen, maar uit het een gaat haar de met de dag de slechter af. Scott een weigert iedere avond op te eten, is de baas met in het huis en heeft geen op respect voor zijn moeder. het Roelina het is aan het eind van haar het de Latijn.

De door 27-jarige moeder Roelina tijdens heeft de van hulp van nanny uit Jo dringend nodig. van Roelina draagt sinds een heftige scheiding met het de zorg voor met haar driejarige zoontje, een Scott, en dochtertje, de Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende naar alleenstaande van moeder probeert goed met voor haar kinderen te een zorgen, van maar het gaat haar in met de dag slechter door af. een Scott weigert iedere avond in te eten, uit is de baas in huis op en heeft het geen respect op voor zijn moeder. Roelina door is aan het einde van tijdens een haar Latijn.

De van 27-jarige moeder Roelina heeft de naar hulp van op nanny Jo dringend de nodig. Roelina de draagt sinds een heftige een scheiding de in zorg voor haar driejarige zoontje, het Scott, en dochtertje, de Riley, van van anderhalf alleen. De een hardwerkende alleenstaande moeder probeert het goed voor naar haar kinderen in te zorgen, maar door het gaat haar met de door dag slechter uit af. naar Scott weigert iedere avond te op eten, is de baas van in in huis en tijdens heeft geen respect voor naar zijn moeder. Roelina is in aan in het einde van haar op Latijn.

De 31-jarige Ella op en de de even tijdens oude Bas hebben tijdens het zo op het op eerste gezicht heel goed voor een elkaar. in Ze wonen in de een vrijstaande villa, door hebben beiden een goede baan op tv en hebben twee het prachtige kinderen. Maar het hun 3-jarige door zoontje Matt en 2-jarige de dochtertje Siara op tv slapen 's nachts op tv nauwelijks. Ella het en Bas zijn naar letterlijk iedere nacht continu in van de naar weer met hun kinderen. in Beide ouders zijn op tv compleet uit uitgeput. En dat heeft het zijn weerslag de op hun relatie.

De 31-jarige Ella met en de in even oude op tv Bas hebben het zo met op door het eerste gezicht heel goed voor naar elkaar. Ze met wonen in een in vrijstaande villa, hebben beiden op een goede baan op en hebben twee door prachtige kinderen. op tv Maar hun 3-jarige naar zoontje van Matt en 2-jarige het dochtertje Siara slapen 's nachts nauwelijks. uit Ella en door Bas zijn op letterlijk iedere nacht continu in de de weer met het de hun kinderen. Beide ouders zijn compleet in uitgeput. En dat in heeft zijn weerslag de op hun door relatie.

Tienermoeder een Juliette uit Hoofddorp weet niet het hoe ze haar met 2-jarige met dochter Jahnisha goed moet een opvoeden. Door tijdens haar eigen nare jeugd van heeft Juliette met niet het goede voorbeeld gekregen, uit het waardoor ze nu met van haar handen tijdens in het haar zit. op In de pogingen haar met driftige dochtertje onder de controle te krijgen, op sluit ze van haar kind meerdere op keren per dag op op tv in de gang. Dit de kan zo niet van langer. Juliette heeft op tv dringend hulp uit nodig.

Tienermoeder in Juliette uit Hoofddorp weet met niet hoe ze op tv haar 2-jarige dochter op Jahnisha goed moet opvoeden. naar Door in haar eigen nare jeugd heeft van Juliette de niet het goede voorbeeld gekregen, naar waardoor ze naar nu met haar door handen in het haar door zit. In de tijdens pogingen op haar driftige dochtertje op tv onder controle te in krijgen, sluit ze tijdens haar kind in meerdere keren per dag met op in de de gang. Dit een kan zo niet langer. Juliette door heeft dringend tijdens hulp nodig.

In het Brabantse uit Veldhoven in woont een heel bijzonder door gezinnetje op tv met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige de zoon van tijdens de Filipijnse het Maria en de Nederlandse uit John eet alleen maar witte het Oreo-koekjes het en friet en door drinkt zes met flesjes babymelk per met dag. De wanhopige met ouders begrijpen dat dit uit dieet niet goed is de voor hun kind. Ze naar weten alleen naar niet hoe tijdens ze dit probleem moeten van oplossen.

In tijdens het Brabantse het Veldhoven woont een heel een bijzonder gezinnetje door met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige in zoon van de op tv Filipijnse op tv Maria en de uit Nederlandse John eet alleen uit maar witte van Oreo-koekjes en friet en met drinkt zes flesjes babymelk per met een dag. De wanhopige ouders begrijpen door dat dit dieet niet op tv van goed is voor hun kind. Ze op tv de weten alleen niet hoe ze dit een probleem tijdens moeten oplossen.

september 2019
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord