Programma gemist?

De van 31-jarige Ella en de met even oude de Bas hebben het zo op met het eerste gezicht door heel goed voor met elkaar. de Ze wonen in een vrijstaande het van villa, hebben beiden een goede baan op en hebben twee in prachtige kinderen. op Maar hun door 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige de dochtertje in Siara slapen op 's nachts nauwelijks. Ella tijdens en Bas zijn uit letterlijk iedere nacht van continu in de weer met in hun kinderen. het Beide ouders zijn naar compleet uitgeput. op tv En dat heeft met zijn weerslag op hun op tv relatie.

Tienermoeder Juliette uit tijdens Hoofddorp weet niet met hoe ze haar op tv 2-jarige dochter Jahnisha de goed moet in opvoeden. tijdens Door haar eigen nare jeugd heeft uit naar Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, op tv waardoor met ze nu met van haar handen in het haar uit zit. op In de van pogingen haar driftige dochtertje uit onder controle te krijgen, een sluit ze tijdens haar kind meerdere op tv keren per dag op het in de gang. Dit tijdens kan zo het niet door langer. Juliette heeft dringend hulp het nodig.

In het Brabantse op Veldhoven het woont een heel bijzonder gezinnetje van met op tv ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige tijdens zoon van met de Filipijnse Maria en tijdens de Nederlandse door John eet alleen naar maar witte Oreo-koekjes door en friet en drinkt op tv zes tijdens flesjes babymelk per dag. De wanhopige een ouders begrijpen dat een dit dieet op niet een goed is voor hun met kind. Ze weten alleen met niet hoe ze dit het probleem naar moeten oplossen.

De Amsterdamse naar ouders Stephanie en op John zijn de uit grip op hun gezin het volledig de kwijt. Hun 9-jarige zoon op Rivano heeft ADHD en tijdens naar is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige op broertje Nigel een heeft meerdere op driftbuien per met dag en de 3-jarige Jayda is tijdens de prinses met van het huis. Zodra tijdens zij haar zin met met niet krijgt, laat op ze zich gillend de op de grond vallen. Jayda wil op de hele een dag bij haar moeder door op schoot, dus naar het neemt Stephanie haar dochter tijdens zelfs mee de naar de wc.

De naar 34-jarige Jouke en met zijn 30-jarige tijdens vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. het een Jouke heeft uit een door eerdere relatie twee kinderen, in Jesper en Benthe. in Zijn van kinderen werden verwaarloosd een door zijn ex en in wonen nu permanent naar bij Kim met en hem. Samen hebben in Jouke en uit Kim ook nog baby de Quinten. In dit gezin op is er iedere van dag onenigheid op tussen stiefmoeder Kim en dochter met Benthe. Maar op ook Jouke heeft zijn de kinderen niet meer op tv een onder controle.

Aisha op tv en haar man tijdens Alex hebben uit samen drie dochters. Moeder door Aisha is in een paar naar de jaar tijd veranderd van een met kroegtijger in een zorgelijke van uit huisvrouw. Ze staat dag en nacht uit in dienst in van haar kinderen. met Aisha op geeft haar tweejarige dochter in Jasmine nog het steeds borstvoeding. Daardoor met is ze thuis onmisbaar en een kan ze nooit van de deur uit. tijdens Ook slapen de van twee jongste kinderen iedere tijdens nacht bij een Aisha en Alex in van op tv bed. Nanny Jo uit schiet dit Noord-Hollandse gezin te op hulp.

De 27-jarige moeder in Roelina heeft de naar hulp van het nanny Jo dringend uit nodig. Roelina draagt sinds op een door heftige scheiding op de zorg voor haar driejarige zoontje, van Scott, en dochtertje, naar Riley, van het anderhalf alleen. De op hardwerkende moeder probeert het goed voor haar op kinderen te uit zorgen, maar het naar gaat haar met door de dag met slechter af. Scott van weigert iedere avond met te eten, is de baas in in de huis en heeft geen respect met voor zijn moeder. een Roelina is door aan het eind van de haar met Latijn.

De 27-jarige moeder op tv Roelina heeft uit de door hulp van nanny Jo van dringend nodig. een Roelina draagt sinds door een heftige scheiding de de zorg voor haar driejarige een zoontje, Scott, en het dochtertje, Riley, van in anderhalf in alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder naar probeert goed in voor haar naar kinderen te zorgen, maar het gaat naar haar met de op van dag slechter af. Scott weigert iedere de avond te eten, in is de in baas in huis tijdens en heeft geen respect een voor zijn door moeder. Roelina tijdens is aan op het einde van haar op Latijn.

De 27-jarige moeder tijdens de Roelina heeft de hulp van nanny uit Jo dringend een nodig. Roelina draagt sinds op met een heftige scheiding de zorg voor met haar driejarige zoontje, een Scott, uit en dochtertje, Riley, tijdens van anderhalf alleen. De op hardwerkende alleenstaande moeder probeert met goed voor op tv haar kinderen te zorgen, het door maar het gaat door haar met de dag slechter af. met Scott weigert iedere het avond te naar eten, is de baas op in huis door en heeft geen respect door van voor zijn moeder. Roelina is aan het het einde van een van haar Latijn.

De 31-jarige Ella op tv naar en de even oude een Bas hebben het het zo op het door eerste gezicht in heel goed voor in elkaar. Ze wonen in een vrijstaande uit villa, hebben tijdens beiden een goede tijdens baan en hebben het twee prachtige kinderen. Maar op het hun 3-jarige zoontje een Matt en 2-jarige naar dochtertje Siara slapen met 's nachts nauwelijks. Ella en van Bas zijn letterlijk op tv iedere uit nacht continu in de op weer met hun kinderen. met Beide ouders zijn het compleet uitgeput. En dat uit op heeft zijn weerslag op door hun relatie.

De uit 31-jarige Ella en uit de even oude een Bas hebben het zo op uit het eerste gezicht op tv heel goed voor op tv elkaar. Ze tijdens wonen in een op vrijstaande naar villa, hebben beiden een goede baan met in en hebben twee prachtige een kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje in Matt en de 2-jarige dochtertje Siara met slapen 's met nachts nauwelijks. Ella en op Bas zijn letterlijk het iedere nacht continu een in de een weer met hun kinderen. Beide uit ouders zijn naar compleet door uitgeput. En dat heeft op tv zijn weerslag van op hun relatie.

Tienermoeder Juliette op uit Hoofddorp weet met niet hoe ze haar het op tv 2-jarige dochter Jahnisha op tv goed moet opvoeden. Door haar eigen op tv nare jeugd van heeft Juliette op niet het goede voorbeeld uit gekregen, waardoor ze op nu met haar op handen in tijdens het haar zit. tijdens In de naar pogingen haar driftige dochtertje onder uit controle te krijgen, sluit op ze haar kind op tv meerdere keren door per dag op tijdens in de gang. met Dit kan zo op tv niet uit langer. Juliette heeft dringend hulp een nodig.

Tienermoeder een Juliette uit Hoofddorp het weet niet hoe ze de haar 2-jarige dochter Jahnisha door goed in moet opvoeden. Door uit haar eigen nare jeugd heeft tijdens Juliette niet van het goede voorbeeld met gekregen, tijdens waardoor ze nu met haar handen met in het haar naar zit. met In de pogingen haar in driftige dochtertje onder controle uit te krijgen, tijdens sluit ze het haar kind meerdere keren per uit dag op het in uit de gang. Dit kan zo niet door langer. Juliette in heeft dringend hulp op tv nodig.

In het Brabantse op tv Veldhoven woont in een heel bijzonder een gezinnetje met ernstige tijdens opvoedproblemen. het De zesjarige zoon van de met Filipijnse Maria en de naar Nederlandse John het eet alleen maar tijdens witte uit Oreo-koekjes en friet en uit drinkt zes flesjes een babymelk per dag. tijdens De wanhopige de ouders begrijpen dat dit dieet niet op tv goed is voor naar hun kind. Ze de weten alleen uit niet hoe ze het dit probleem moeten het oplossen.

In op tv het Brabantse van Veldhoven woont een uit heel bijzonder gezinnetje met op tv ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon op van de Filipijnse op tv Maria en met de Nederlandse op tv John eet alleen maar witte een tijdens Oreo-koekjes en friet en drinkt door zes flesjes babymelk op tv per in dag. De wanhopige ouders begrijpen dat naar door dit dieet niet goed een is voor uit hun kind. Ze weten alleen niet in hoe ze dit door probleem moeten op tv oplossen.

april 2021
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!