Programma gemist?

De op 31-jarige Ella en de even van oude Bas uit hebben het zo op met op tv het eerste gezicht heel goed tijdens voor elkaar. Ze met wonen in een vrijstaande de door villa, hebben beiden een een goede baan en op tv hebben twee naar prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige met zoontje Matt met en 2-jarige dochtertje Siara slapen uit 's nachts met nauwelijks. Ella en op Bas zijn het letterlijk iedere nacht continu in uit de weer het met hun kinderen. Beide de op tv ouders zijn compleet uitgeput. En door dat heeft zijn weerslag door op hun een relatie.

Tienermoeder het Juliette uit naar Hoofddorp weet niet met hoe ze haar naar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet de opvoeden. Door haar eigen op nare jeugd heeft de op tv Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, de waardoor ze nu op met haar op tv handen in tijdens het haar met zit. In de pogingen haar de driftige dochtertje een onder controle te krijgen, sluit naar in ze haar kind uit meerdere keren per met dag op in het de gang. Dit met kan zo niet langer. naar Juliette heeft dringend hulp naar nodig.

In door het Brabantse Veldhoven van woont een heel bijzonder op tv gezinnetje met ernstige uit opvoedproblemen. De 6-jarige op zoon van de op Filipijnse Maria een en de Nederlandse John eet de op tv alleen maar witte Oreo-koekjes en friet door en drinkt door zes flesjes babymelk per in dag. De wanhopige in ouders begrijpen uit dat dit op dieet niet goed is voor met uit hun kind. Ze weten alleen niet met hoe ze dit in probleem moeten door oplossen.

De de Amsterdamse ouders op Stephanie en John zijn de met grip op tijdens hun gezin volledig kwijt. met Hun 9-jarige zoon de Rivano heeft ADHD op en is ongehoorzaam en op tv tegendraads. Zijn van 4-jarige broertje op tv Nigel heeft meerdere naar driftbuien per met dag en de 3-jarige Jayda is het de prinses van naar het huis. de Zodra zij haar van zin niet krijgt, door laat door ze zich gillend op de het grond uit vallen. Jayda wil de van hele dag bij het haar moeder op schoot, de dus neemt Stephanie haar op dochter zelfs mee met naar de een wc.

De 34-jarige uit Jouke en in zijn 30-jarige vriendin op tv Kim wonen in samen in Zoetermeer. Jouke op tv heeft uit een een eerdere relatie twee tijdens kinderen, Jesper het en Benthe. Zijn op tv kinderen werden verwaarloosd door zijn ex in en wonen uit nu permanent bij de Kim en een hem. Samen hebben tijdens Jouke en Kim ook nog naar baby Quinten. In een dit gezin van is op tv er iedere dag het onenigheid tussen stiefmoeder Kim en dochter op tv Benthe. Maar door ook Jouke heeft op tv zijn kinderen niet door meer onder tijdens controle.

Aisha met en haar man Alex door hebben samen drie dochters. tijdens Moeder Aisha is naar in op tv een paar naar jaar tijd veranderd van uit een kroegtijger in een zorgelijke de tijdens huisvrouw. Ze staat dag een en nacht in in dienst van op haar kinderen. Aisha geeft haar op tweejarige dochter Jasmine nog op tv van steeds borstvoeding. Daardoor van is ze thuis onmisbaar en van kan ze nooit de de deur uit. met Ook met slapen de twee jongste een kinderen iedere nacht bij Aisha in en Alex in van naar bed. Nanny Jo schiet dit op tv Noord-Hollandse gezin in te hulp.

De 27-jarige in moeder Roelina tijdens heeft de hulp op van nanny naar Jo dringend nodig. Roelina door draagt sinds een heftige scheiding uit de met zorg voor haar driejarige een zoontje, Scott, en dochtertje, tijdens Riley, door van anderhalf op tv alleen. De hardwerkende moeder probeert goed in van voor haar kinderen te zorgen, een maar op tv het gaat haar met de met dag van slechter af. Scott naar weigert iedere avond te eten, is de de baas in in huis en met heeft geen respect uit voor zijn moeder. met Roelina op tv is aan het op eind van haar een Latijn.

De van 27-jarige moeder Roelina met heeft de hulp van nanny van de Jo dringend nodig. Roelina door draagt sinds een het heftige scheiding tijdens de zorg voor haar driejarige zoontje, door tijdens Scott, en dochtertje, Riley, van het anderhalf uit alleen. De hardwerkende tijdens alleenstaande moeder probeert goed met voor haar kinderen het te zorgen, maar het in gaat het haar met de dag slechter af. met op Scott weigert iedere avond te eten, de is de baas met in van huis en heeft geen door respect voor zijn de moeder. het Roelina is aan het einde het van de haar Latijn.

De in 27-jarige moeder Roelina heeft de van van hulp van nanny Jo op tv dringend nodig. Roelina draagt het sinds tijdens een heftige scheiding de door zorg voor haar tijdens driejarige zoontje, Scott, de en dochtertje, Riley, van anderhalf met alleen. De hardwerkende naar alleenstaande moeder probeert tijdens goed het voor haar kinderen het te zorgen, maar naar het gaat haar met met de dag uit slechter af. Scott weigert iedere uit een avond te eten, is op tv de baas uit in huis en heeft geen de respect voor met zijn moeder. de Roelina is aan op het einde van haar van Latijn.

De 31-jarige uit Ella en uit de even oude Bas hebben door het zo tijdens op het eerste gezicht in in heel goed voor elkaar. Ze tijdens wonen in een een vrijstaande door villa, hebben beiden een goede het baan met en hebben twee prachtige tijdens kinderen. Maar van hun 3-jarige zoontje naar Matt en 2-jarige naar dochtertje Siara slapen 's nachts nauwelijks. door Ella en Bas uit zijn letterlijk op iedere nacht continu in naar de door weer met hun kinderen. tijdens Beide ouders zijn door compleet uitgeput. En tijdens dat heeft naar zijn weerslag op hun tijdens relatie.

De een 31-jarige Ella en de tijdens even oude Bas hebben met het zo met op het eerste gezicht tijdens heel goed voor op tv elkaar. de Ze wonen in een vrijstaande op tv villa, hebben door beiden een goede baan de het en hebben twee prachtige met kinderen. Maar hun op tv 3-jarige zoontje Matt met en 2-jarige naar dochtertje Siara slapen 's nachts in nauwelijks. Ella en Bas het zijn een letterlijk iedere nacht door continu in de door weer met hun kinderen. Beide het ouders zijn uit compleet uitgeput. En dat uit heeft de zijn weerslag op hun in relatie.

Tienermoeder op tv Juliette uit Hoofddorp weet niet een hoe ze de haar 2-jarige dochter Jahnisha tijdens goed het moet opvoeden. Door haar eigen het nare het jeugd heeft in Juliette niet het goede een voorbeeld gekregen, waardoor ze door nu met haar handen door in het haar tijdens zit. een In de pogingen haar een driftige dochtertje onder uit controle met te krijgen, sluit ze haar kind op meerdere uit keren per een dag op in de gang. een Dit een kan zo niet van langer. Juliette heeft uit dringend hulp nodig.

Tienermoeder Juliette uit in van Hoofddorp weet niet de hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha het goed moet met opvoeden. Door haar eigen van nare jeugd in heeft Juliette niet op tv het goede voorbeeld de gekregen, waardoor tijdens ze nu met op haar handen in op het haar de zit. In de pogingen haar driftige door dochtertje onder de controle te krijgen, sluit op tv een ze haar kind meerdere met keren per uit dag op in op de gang. Dit kan zo in niet door langer. Juliette heeft dringend hulp in nodig.

In tijdens het Brabantse Veldhoven woont een tijdens heel naar bijzonder gezinnetje met ernstige naar opvoedproblemen. De met zesjarige zoon met van de Filipijnse Maria de en de Nederlandse John uit eet alleen maar een witte Oreo-koekjes de en friet en drinkt zes uit door flesjes babymelk per tijdens dag. De wanhopige ouders begrijpen dat door dit met dieet niet goed is tijdens voor met hun kind. Ze weten het alleen niet hoe ze dit een probleem moeten met oplossen.

In het tijdens Brabantse Veldhoven woont een naar heel bijzonder gezinnetje het in met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon het van het de Filipijnse Maria en een de Nederlandse het John eet alleen maar op tv witte Oreo-koekjes en friet een uit en drinkt zes op tv flesjes babymelk per dag. De wanhopige op tv door ouders begrijpen dat dit dieet naar niet goed is met voor hun kind. Ze naar in weten alleen niet uit hoe ze dit van probleem moeten oplossen.

juli 2021
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!