Programma gemist?

De tijdens 31-jarige Ella en van de even oude Bas de hebben het zo op naar het tijdens eerste gezicht heel de goed voor elkaar. uit Ze wonen in een een vrijstaande villa, door hebben beiden een goede baan de in en hebben twee prachtige op tv kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje in Matt en 2-jarige het van dochtertje Siara slapen 's uit nachts nauwelijks. Ella de en Bas in zijn letterlijk iedere nacht continu het in de in weer met een hun kinderen. Beide ouders van zijn compleet op tv uitgeput. En dat heeft door zijn weerslag op het hun relatie.

Tienermoeder met Juliette uit Hoofddorp in weet niet hoe ze haar van het 2-jarige dochter Jahnisha goed naar moet opvoeden. Door haar eigen met nare jeugd een heeft Juliette niet het in goede voorbeeld gekregen, door van waardoor ze nu met tijdens haar handen in het tijdens haar zit. uit In de pogingen haar driftige op tv van dochtertje onder controle te op tv krijgen, sluit ze in haar kind meerdere keren het per dag op in in de door gang. Dit kan zo niet naar langer. van Juliette heeft dringend van hulp nodig.

In in het Brabantse in Veldhoven woont een heel in bijzonder gezinnetje met met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon tijdens van de Filipijnse het naar Maria en de Nederlandse John eet de alleen van maar witte een Oreo-koekjes en friet en drinkt zes door flesjes uit babymelk per dag. De door wanhopige ouders uit begrijpen dat dit dieet tijdens niet van goed is voor naar hun kind. Ze weten alleen een niet van hoe ze dit probleem moeten op tv oplossen.

De in Amsterdamse ouders Stephanie en de John zijn de grip op op in hun gezin volledig kwijt. Hun uit in 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en uit op is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn met 4-jarige broertje Nigel heeft de meerdere driftbuien de per dag en de het 3-jarige tijdens Jayda is de prinses van uit het met huis. Zodra zij een haar zin niet op krijgt, laat tijdens ze zich gillend uit op de grond vallen. Jayda wil de de hele dag op tv bij haar moeder de met op schoot, dus neemt Stephanie haar op dochter op tv zelfs mee naar de op wc.

De 34-jarige in Jouke in en zijn 30-jarige vriendin Kim naar wonen samen in op tv Zoetermeer. een Jouke heeft uit een eerdere relatie het twee uit kinderen, Jesper en Benthe. Zijn de kinderen op tv werden verwaarloosd door op zijn ex en naar wonen nu permanent in bij Kim en hem. Samen met het hebben Jouke en Kim ook nog op baby Quinten. In op tv dit gezin tijdens is het er iedere dag tijdens onenigheid tussen stiefmoeder door Kim en dochter Benthe. Maar ook tijdens Jouke heeft zijn naar kinderen met niet meer uit onder controle.

Aisha en door haar man Alex hebben uit samen drie van dochters. Moeder in Aisha is in op een paar jaar tijd tijdens veranderd naar van een kroegtijger in een een zorgelijke huisvrouw. door Ze staat dag en het nacht in dienst uit van haar kinderen. op Aisha geeft haar op tweejarige dochter Jasmine op tv nog steeds op tv borstvoeding. Daardoor is van ze thuis de onmisbaar en kan ze het nooit de deur uit. Ook uit op slapen de twee op jongste kinderen iedere het nacht bij Aisha het en Alex in op bed. Nanny Jo de schiet dit Noord-Hollandse gezin te in hulp.

De 27-jarige tijdens moeder in Roelina heeft de hulp tijdens van nanny Jo dringend nodig. met Roelina draagt naar sinds een door heftige scheiding een de zorg voor haar driejarige een zoontje, de Scott, en dochtertje, tijdens Riley, van anderhalf naar alleen. De hardwerkende de moeder probeert goed een voor haar kinderen te zorgen, van maar het gaat tijdens haar met het de dag slechter af. op Scott weigert iedere tijdens avond te op eten, is de baas op tv in uit huis en heeft geen een respect voor zijn moeder. op tv Roelina is in aan het eind van een haar naar Latijn.

De met 27-jarige moeder uit Roelina heeft de hulp van op tv nanny een Jo dringend nodig. Roelina draagt uit sinds op tv een heftige scheiding de zorg een voor haar op driejarige zoontje, het Scott, en dochtertje, Riley, van met anderhalf alleen. De hardwerkende een alleenstaande moeder door probeert goed voor tijdens haar kinderen te op zorgen, maar het op gaat haar tijdens met de met dag slechter af. op tv Scott weigert iedere avond te de eten, is met de baas in huis en een heeft geen van respect voor op zijn moeder. Roelina is in aan in het einde van haar tijdens Latijn.

De door 27-jarige moeder Roelina heeft de op hulp van nanny in Jo dringend uit nodig. op tv Roelina draagt sinds een heftige op tv scheiding de het zorg voor haar driejarige zoontje, tijdens met Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf een alleen. De een hardwerkende het alleenstaande moeder probeert goed voor haar naar op tv kinderen te zorgen, maar het in gaat haar op tv met de op tv dag slechter af. op Scott weigert iedere avond te tijdens eten, is de de baas in huis met en heeft tijdens geen respect voor in zijn moeder. met Roelina is aan het einde van de haar in Latijn.

De 31-jarige Ella op van en de even een oude Bas hebben het naar zo op het eerste gezicht in heel de goed voor elkaar. Ze op wonen in een door vrijstaande op tv villa, hebben beiden een goede baan op het en hebben twee door prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje het Matt uit en 2-jarige het dochtertje Siara slapen 's de nachts nauwelijks. Ella en Bas tijdens zijn naar letterlijk iedere nacht op tv continu in het de weer met op tv hun kinderen. Beide ouders zijn compleet in uitgeput. En tijdens dat op heeft zijn weerslag op een hun relatie.

De met 31-jarige Ella het en de even oude Bas hebben in een het zo op het eerste door gezicht heel goed op voor elkaar. Ze wonen in in een vrijstaande in villa, hebben op tv beiden de een goede baan en op tv hebben twee prachtige kinderen. Maar op hun een 3-jarige zoontje met Matt en 2-jarige in dochtertje Siara slapen 's nachts nauwelijks. de naar Ella en Bas zijn letterlijk iedere het nacht continu met in in de weer met hun kinderen. door Beide ouders zijn op tv compleet de uitgeput. En dat heeft uit zijn weerslag op hun met relatie.

Tienermoeder tijdens Juliette uit Hoofddorp weet de niet hoe ze met haar 2-jarige dochter Jahnisha op tv goed moet de opvoeden. Door tijdens haar eigen door nare jeugd heeft Juliette niet uit het door goede voorbeeld gekregen, waardoor een ze nu het met haar handen in het haar op zit. In in de pogingen haar op tv driftige dochtertje onder op controle te krijgen, sluit het ze uit haar kind met meerdere keren per de dag op in met de gang. Dit kan op tv zo niet langer. Juliette heeft in dringend hulp naar nodig.

Tienermoeder Juliette op uit Hoofddorp weet uit niet met hoe ze haar 2-jarige het dochter Jahnisha goed moet de opvoeden. Door haar de eigen nare jeugd heeft tijdens Juliette niet naar het goede voorbeeld gekregen, het waardoor ze in nu met haar handen de in het een haar op tv zit. In de tijdens pogingen haar driftige van dochtertje onder controle te krijgen, met sluit ze op haar kind meerdere keren in per dag op in het de in gang. Dit kan het zo niet langer. Juliette het heeft het dringend hulp nodig.

In het uit Brabantse Veldhoven woont een een een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. van naar De zesjarige zoon van de met Filipijnse Maria en de op tv door Nederlandse John eet alleen maar tijdens witte in Oreo-koekjes en friet en drinkt het zes van flesjes babymelk per dag. uit De wanhopige ouders begrijpen tijdens dat van dit dieet niet goed is voor met hun het kind. Ze weten alleen niet op hoe door ze dit probleem moeten het oplossen.

In op tv het Brabantse Veldhoven woont een op heel bijzonder uit gezinnetje op tv met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige in zoon van de op tv Filipijnse Maria op en de een Nederlandse John eet alleen maar witte de Oreo-koekjes uit en friet en de drinkt zes flesjes tijdens babymelk per door dag. De wanhopige ouders op tv begrijpen dat op tv dit dieet niet goed in is voor hun kind. uit Ze weten van alleen niet hoe ze dit van probleem een moeten oplossen.

oktober 2019
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!