Programma gemist?

De 27-jarige moeder uit Roelina heeft de tijdens met hulp van nanny Jo naar dringend nodig. Roelina draagt tijdens sinds door een heftige scheiding de zorg voor in haar driejarige zoontje, tijdens op Scott, en dochtertje, Riley, van door anderhalf alleen. De hardwerkende het alleenstaande moeder probeert in van goed voor haar kinderen te de zorgen, maar het de gaat in haar met de dag op slechter af. Scott de weigert iedere avond uit te eten, is van de baas in huis naar en heeft geen respect de uit voor zijn moeder. Roelina is aan het tijdens het einde van de haar Latijn.

De 27-jarige van moeder naar Roelina heeft de hulp van op nanny Jo dringend nodig. een het Roelina draagt sinds een met heftige scheiding de op zorg voor haar driejarige de zoontje, Scott, op tv en dochtertje, Riley, van uit anderhalf alleen. De uit hardwerkende op tv alleenstaande moeder probeert goed door voor haar kinderen te zorgen, uit maar het het gaat haar met naar de dag slechter uit af. Scott weigert uit iedere avond te eten, een is tijdens de baas in huis en met heeft geen tijdens respect voor van zijn moeder. Roelina van is aan het einde van tijdens haar door Latijn.

De met 31-jarige Ella en tijdens de even oude de Bas hebben het zo een op in het eerste gezicht heel goed op tv voor elkaar. naar Ze wonen in een vrijstaande op villa, uit hebben beiden een goede naar baan en op hebben twee prachtige kinderen. door Maar een hun 3-jarige zoontje van Matt en 2-jarige dochtertje Siara de slapen 's nachts nauwelijks. het Ella en Bas uit zijn op tv letterlijk iedere nacht continu in in de weer op met hun kinderen. de Beide op tv ouders zijn compleet uitgeput. uit En dat heeft zijn weerslag op tv van op hun relatie.

De in 31-jarige Ella en op de even met oude Bas hebben het zo op een naar het eerste gezicht heel goed voor met elkaar. Ze wonen met uit in een vrijstaande villa, naar hebben beiden een goede van baan en hebben twee de prachtige de kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje een Matt en het 2-jarige dochtertje Siara de slapen 's op nachts nauwelijks. Ella en uit Bas zijn letterlijk op tv iedere nacht continu op tv in de weer door met de hun kinderen. Beide ouders zijn compleet een op uitgeput. En dat heeft het zijn weerslag op hun het relatie.

Tienermoeder op tv Juliette uit Hoofddorp op weet niet hoe het ze haar 2-jarige dochter Jahnisha tijdens goed moet opvoeden. in Door haar eigen een uit nare jeugd heeft Juliette naar niet het tijdens goede voorbeeld gekregen, waardoor ze uit nu op tv met haar handen in het haar de zit. In het de de pogingen haar driftige dochtertje in onder controle te van krijgen, sluit ze haar een kind meerdere keren het per dag op tijdens in de door gang. Dit kan zo niet naar op tv langer. Juliette heeft op dringend hulp nodig.

Tienermoeder door Juliette uit Hoofddorp weet niet de door hoe ze haar 2-jarige dochter tijdens Jahnisha in goed moet opvoeden. Door haar op eigen nare jeugd heeft door uit Juliette niet het het goede voorbeeld gekregen, waardoor een ze nu met haar handen door tijdens in het haar zit. In de uit pogingen haar driftige het in dochtertje onder controle op tv te krijgen, sluit ze haar uit kind meerdere met keren per dag de op in de gang. op tv Dit van kan zo niet door langer. Juliette heeft de dringend hulp nodig.

In het met Brabantse Veldhoven de woont een met heel bijzonder gezinnetje met van ernstige opvoedproblemen. De zesjarige naar zoon op tv van de Filipijnse Maria en naar de Nederlandse John eet het alleen maar van witte Oreo-koekjes en de friet en drinkt naar zes flesjes babymelk tijdens per tijdens dag. De wanhopige tijdens ouders begrijpen dat dit dieet in niet goed is voor de hun kind. uit Ze weten alleen met niet hoe op ze dit probleem moeten op oplossen.

In het Brabantse naar Veldhoven woont een een heel bijzonder gezinnetje op met ernstige opvoedproblemen. van door De zesjarige zoon van een de Filipijnse Maria en de de Nederlandse John uit eet een alleen maar witte Oreo-koekjes en een friet en met drinkt zes naar flesjes babymelk per dag. De tijdens wanhopige ouders begrijpen dat met dit uit dieet niet goed is voor de hun naar kind. Ze weten naar alleen niet hoe van ze dit de probleem moeten oplossen.

De Amsterdamse naar ouders Stephanie door en John het zijn de grip uit op hun gezin op tv volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon de Rivano heeft ADHD van en door is ongehoorzaam en door tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel op tv heeft meerdere in driftbuien per dag en de door 3-jarige het Jayda is de prinses van de het huis. Zodra het zij haar uit zin niet krijgt, laat tijdens op tv ze zich gillend door op de grond vallen. Jayda met wil de hele het dag bij haar moeder tijdens op schoot, de dus neemt Stephanie haar van dochter het zelfs mee naar de uit wc.

Seizoen 2 op - Aflevering 1 - de Hulpprogramma met de door internationale opvoedexpert een Jo Frost. Deze week van zijn het in de Amsterdamse ouders Stephanie op tv en John die in hulp krijgen tijdens van Jo Frost omdat ze met de grip op door hun het gezin volledig kwijt door zijn. Hun negenjarige zoon Rivano de heeft in ADHD en is ongehoorzaam en op met tegendraads. Zijn vierjarige broertje uit Nigel heeft wel tijdens drie driftbuien per dag en het naar de driejarige Jayden is de tijdens prinses van het huis. tijdens Zodra van ze haar zin in niet krijgt, laat ze zich van een gillend op de grond vallen. op tv Ze wil de hele de naar dag bij haar moeder op schoot, uit dus een neemt Stephanie haar op tv dochter zelfs in mee naar de wc. Deze op tv zomer iedere woensdag op RTL uit 4 om 20:30 in uur. Herhalingen op van donderdag een om 15:00 de uur.

De een 41-jarige alleenstaande naar moeder Petra uit Drachten weet het in echt niet op tv meer met haar in 3-jarige in zoon. Ze doet tijdens werkelijk alles voor hem. Ze met heeft haar baan, mooie door huis en op luxe uit auto voor hem opgegeven. En toch in is er tijdens geen tijdens land te bezeilen met de op tv peuter. Hij slaat zijn het moeder, gooit speelgoed op tv naar haar hoofd, met is ongehoorzaam van en tijdens lacht haar uit. Petra tijdens is wanhopig.

De op 49-jarige Ab en door 30-jarige Irma uit Joure hebben met al heel wat door door meegemaakt met hun naar dochter Naomi van 7 jaar. met Het meisje werd in geboren met door niet-functionerende nieren op en was heel op erg ziek. Twee jaar op tv geleden kreeg Naomi een nier een van haar vader tijdens getransplanteerd en sindsdien naar gaat het lichamelijk op tv beter. met Maar haar gedrag kan volgens het Ab en op tv Irma niet door de van beugel. Naomi is van een brutaal en betweterig en het zowel zij als door haar broertje Deano in eet slecht. Het avondmaal in in dit gezin is naar daardoor iedere dag van weer een van hel.

De naar 31-jarige Ella en de even de oude Bas hebben door het zo op door het eerste met gezicht naar heel goed voor elkaar. Ze in wonen in tijdens een vrijstaande villa, hebben beiden op van een goede baan en in hebben twee prachtige kinderen. Maar een hun 3-jarige zoontje naar Matt naar en dochter Siara van nog van geen 2 slapen naar 's nachts op nauwelijks. door Ella en Bas op zijn letterlijk iedere nacht continu in tijdens de tijdens weer met hun in kinderen. Beide het ouders zijn compleet uitgeput. En van dat heeft zijn in weerslag op hun door relatie.

Monique de en Bas uit Drachten met worden horendol een van hun dochter. De op vijfjarige naar Romee slaapt slecht en is iedere tijdens dag moe, lusteloos de en tijdens chagrijnig. Maar tijdens op school is ze actief en de vrolijk. van Met hun zoontje, naar de zevenjarige Silvan, op gaat het sinds op hij medicatie heeft op tv voor zijn door ADHD een stuk beter. Hij maakt de alleen wel veel tijdens ruzie in met zijn zusje. op Omdat vader Bas uit ook ADHD met heeft, voelt moeder Monique op tv zich in de op tv hoek gedrukt. Ze de is de grip op haar met gezin kwijt op tv en heeft naar dringend hulp in nodig.

Tienermoeder Juliette tijdens uit Hoofddorp het weet niet hoe door ze haar een tweejarige dochter Jahnisha de goed moet opvoeden. Door de haar eigen nare jeugd heeft in Juliette het niet het goede voorbeeld naar gekregen, waardoor het ze nu met haar handen het in het haar de zit. In de tijdens pogingen een haar driftige dochtertje een onder controle te krijgen, het sluit het ze haar kind meerdere keren in per dag op de in naar de gang. Dit kan zo een niet langer. Juliette het heeft dringend hulp tijdens nodig.

oktober 2017
24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

27-07-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

26-07-2017 20:31

Terug: Jo Frost - Nanny On Tour

Jo Frost: Nanny On Tour - Terug: Jo Frost - Nanny On Tour

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Hulpprogramma met de internationale opvoedexpert Jo Frost. Deze week zijn het de Amsterdamse ouders Stephanie en John die hulp krijgen van Jo Frost omdat ze de grip op hun gezin volledig kwijt zijn. Hun negenjari...

19-04-2016 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

De 41-jarige alleenstaande moeder Petra uit Drachten weet het echt niet meer met haar 3-jarige zoon. Ze doet werkelijk alles voor hem. Ze heeft haar baan, mooie huis en luxe auto voor hem opgegeven. En toch is er geen land te bezeilen met d...

12-04-2016 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

De 49-jarige Ab en 30-jarige Irma uit Joure hebben al heel wat meegemaakt met hun dochter Naomi van 7 jaar. Het meisje werd geboren met niet-functionerende nieren en was heel erg ziek. Twee jaar geleden kreeg Naomi een nier van haar vader g...

05-04-2016 20:31

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en dochter Si...

29-03-2016 20:31

Afl. 5

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 5

Monique en Bas uit Drachten worden horendol van hun dochter. De vijfjarige Romee slaapt slecht en is iedere dag moe, lusteloos en chagrijnig. Maar op school is ze actief en vrolijk. Met hun zoontje, de zevenjarige Silvan, gaat het sinds hij...

22-03-2016 20:31

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar tweejarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pog...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 24-08-2017 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord