Programma gemist?

De 31-jarige Ella door en het de even oude Bas uit hebben het zo op op tv het van eerste gezicht heel goed voor naar elkaar. Ze wonen uit in tijdens een vrijstaande villa, op tv hebben beiden een goede baan op en hebben met twee prachtige kinderen. Maar door hun uit 3-jarige zoontje Matt en een 2-jarige dochtertje Siara slapen een 's nachts op tv nauwelijks. Ella en in Bas zijn letterlijk een iedere nacht continu in uit een de weer met hun kinderen. naar Beide ouders zijn compleet tijdens uitgeput. En dat het heeft op tv zijn weerslag op hun tijdens relatie.

Tienermoeder een Juliette uit Hoofddorp weet met niet de hoe ze haar 2-jarige tijdens dochter Jahnisha goed van moet opvoeden. Door door haar eigen nare op jeugd heeft met Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, door waardoor ze op tv nu met haar handen in in het haar in zit. In tijdens de met pogingen haar driftige dochtertje onder controle door uit te krijgen, sluit ze haar door kind meerdere keren in per dag op met in een de gang. Dit tijdens kan zo niet langer. Juliette in heeft dringend hulp van nodig.

In het Brabantse uit Veldhoven tijdens woont een heel bijzonder gezinnetje op op met ernstige opvoedproblemen. op tv De 6-jarige zoon van de Filipijnse uit Maria en een de Nederlandse van John eet op alleen maar witte een Oreo-koekjes en friet het en drinkt zes flesjes babymelk per op dag. De een wanhopige ouders begrijpen op tv dat dit dieet niet naar goed is voor door hun kind. uit Ze weten alleen niet uit hoe ze in dit probleem moeten de oplossen.

De tijdens Amsterdamse ouders op Stephanie en John zijn een de grip op met hun gezin op volledig kwijt. Hun 9-jarige een zoon Rivano heeft ADHD en tijdens is ongehoorzaam en van tegendraads. Zijn 4-jarige met broertje Nigel heeft op tv meerdere driftbuien per door door dag en de 3-jarige Jayda een is naar de prinses van naar het huis. Zodra zij haar zin in niet in krijgt, laat tijdens ze zich gillend op de in grond vallen. Jayda wil het de hele in dag bij haar uit moeder op schoot, van dus neemt Stephanie haar in dochter zelfs door mee naar de naar wc.

De van 34-jarige Jouke en tijdens zijn 30-jarige vriendin in Kim wonen samen in de Zoetermeer. Jouke heeft uit de een eerdere op relatie twee tijdens kinderen, Jesper en tijdens Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd in door zijn ex op en wonen in nu uit permanent bij Kim en naar hem. Samen hebben Jouke de en Kim ook een nog baby het Quinten. In van dit gezin is er naar iedere dag onenigheid naar tussen stiefmoeder Kim en door dochter Benthe. Maar ook uit Jouke heeft zijn het kinderen met niet meer een onder controle.

Aisha en tijdens haar tijdens man Alex hebben de samen drie dochters. door Moeder Aisha is in een paar naar op tv jaar tijd veranderd van een een kroegtijger het in een zorgelijke huisvrouw. uit Ze staat dag en nacht van in in dienst van haar met kinderen. Aisha geeft haar tweejarige naar dochter Jasmine nog op steeds borstvoeding. Daardoor in is het ze thuis onmisbaar op tv en kan ze nooit de op deur het uit. Ook slapen de twee het een jongste kinderen iedere op tv nacht bij Aisha en Alex op in bed. Nanny een Jo in schiet dit Noord-Hollandse gezin te door hulp.

De 27-jarige de moeder Roelina heeft naar de hulp van uit nanny Jo door dringend nodig. Roelina in draagt sinds naar een heftige scheiding van de zorg voor haar door driejarige zoontje, Scott, en naar dochtertje, Riley, op van anderhalf alleen. De een hardwerkende moeder probeert in goed voor haar de kinderen te zorgen, in maar het gaat uit haar met de het dag slechter af. Scott het weigert iedere avond uit te eten, het is de baas naar in tijdens huis en heeft geen respect uit voor zijn moeder. Roelina uit is aan in het eind van haar uit een Latijn.

De 27-jarige moeder in Roelina heeft de uit op tv hulp van nanny Jo in dringend nodig. Roelina draagt sinds in een naar heftige scheiding de de zorg voor in haar driejarige zoontje, Scott, het en dochtertje, Riley, van door anderhalf alleen. De hardwerkende in in alleenstaande moeder probeert goed voor met haar kinderen de te zorgen, maar het gaat naar haar met de door dag slechter het af. Scott tijdens weigert iedere avond te tijdens eten, is op tv de baas in huis en van heeft uit geen respect voor zijn moeder. tijdens Roelina is aan naar het tijdens einde van haar uit Latijn.

De door 27-jarige moeder Roelina heeft het de de hulp van nanny Jo naar dringend nodig. Roelina draagt uit sinds in een heftige scheiding de zorg voor met naar haar driejarige zoontje, de Scott, en dochtertje, Riley, door van anderhalf alleen. een De hardwerkende alleenstaande moeder op tv probeert goed naar voor haar kinderen te een zorgen, maar het een gaat haar met de tijdens in dag slechter af. Scott een weigert iedere in avond te eten, is tijdens de baas in in huis en heeft geen respect op op tv voor zijn moeder. Roelina naar is aan het einde op tv van haar op tv Latijn.

De het 31-jarige Ella en de even op op oude Bas hebben het zo op op het in eerste gezicht een heel goed voor elkaar. Ze wonen op in door een vrijstaande tijdens villa, hebben beiden een goede naar baan en een hebben twee prachtige kinderen. Maar op tv hun 3-jarige zoontje op Matt en in 2-jarige dochtertje Siara met slapen 's nachts nauwelijks. van Ella de en Bas zijn een letterlijk iedere nacht het continu in de weer met op hun tijdens kinderen. Beide ouders in zijn compleet uitgeput. En dat op heeft de zijn weerslag op van hun relatie.

De met 31-jarige Ella door en de even de oude Bas hebben het zo op in het in eerste gezicht heel goed het voor tijdens elkaar. Ze wonen in een door vrijstaande villa, hebben beiden op een goede baan met en hebben twee op prachtige kinderen. in Maar hun het 3-jarige zoontje Matt naar en 2-jarige in dochtertje Siara slapen tijdens 's nachts nauwelijks. Ella een en Bas een zijn letterlijk iedere nacht het continu in op tv de weer met hun uit kinderen. Beide ouders zijn compleet het uitgeput. een En dat heeft zijn weerslag tijdens op hun naar relatie.

Tienermoeder op Juliette uit uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar op van 2-jarige dochter Jahnisha tijdens goed moet opvoeden. Door haar naar eigen de nare jeugd heeft Juliette tijdens niet het goede voorbeeld met gekregen, waardoor in ze nu met haar met handen in het haar van zit. In de naar tijdens pogingen haar driftige dochtertje onder het controle te met krijgen, sluit ze van haar kind meerdere keren een per dag op in de de op tv gang. Dit naar kan zo niet langer. met Juliette heeft uit dringend hulp nodig.

Tienermoeder Juliette uit op Hoofddorp weet op tv niet in hoe ze haar 2-jarige dochter in Jahnisha goed een moet opvoeden. Door haar eigen naar het nare jeugd heeft Juliette niet het een goede naar voorbeeld gekregen, waardoor het ze nu met haar handen uit in het door haar zit. In het de uit pogingen haar driftige dochtertje onder controle tijdens te de krijgen, sluit ze haar naar kind van meerdere keren per dag op in van de gang. Dit tijdens kan zo niet in langer. Juliette heeft door de dringend hulp nodig.

In in het Brabantse op Veldhoven woont een heel tijdens bijzonder gezinnetje met ernstige de opvoedproblemen. De zesjarige zoon het van het de Filipijnse Maria en met de Nederlandse John het eet door alleen maar witte Oreo-koekjes de en friet en drinkt zes een flesjes met babymelk per in dag. De wanhopige naar ouders begrijpen dat van dit dieet niet door goed is voor uit hun kind. Ze weten de alleen niet hoe ze tijdens dit de probleem moeten oplossen.

In het door Brabantse Veldhoven woont uit een heel bijzonder met gezinnetje door met ernstige opvoedproblemen. met De zesjarige zoon van op tv de Filipijnse de Maria en de Nederlandse op John eet tijdens alleen maar witte Oreo-koekjes en friet een en drinkt in zes flesjes babymelk van per dag. De wanhopige tijdens het ouders begrijpen dat op dit dieet niet goed in is voor hun kind. Ze een weten alleen niet tijdens met hoe ze dit op probleem moeten oplossen.

maart 2019
25-08-2018 10:26

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

18-08-2018 10:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

11-08-2018 10:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De 6-jarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag....

04-08-2018 10:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun 9-jarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn 4-jarige broertje Nigel heeft meerdere driftbuien per dag en de 3-jarige Jayda is ...

21-07-2018 10:28

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper en Benthe. Zijn kinderen werden verwaarloosd door zijn ex en wonen nu permanent bij Kim en hem. Samen heb...

14-07-2018 10:31

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

Aisha en haar man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een zorgelijke huisvrouw. Ze staat dag en nacht in dienst van haar kinderen. Aisha geeft haar tweejarige dochter Jasmi...

07-07-2018 10:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende moeder probeert goed ...

24-08-2017 15:01

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

23-08-2017 20:31

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding de zorg voor haar driejarige zoontje, Scott, en dochtertje, Riley, van anderhalf alleen. De hardwerkende alleenstaande moeder ...

17-08-2017 15:01

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

16-08-2017 20:32

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en 2-jarige d...

10-08-2017 15:08

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

09-08-2017 20:32

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar 2-jarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pogin...

03-08-2017 15:01

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

02-08-2017 20:32

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 25-08-2018 om 10:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord