Programma gemist?

De op tv 41-jarige alleenstaande moeder Petra uit tijdens Drachten weet het het op echt niet meer een met haar 3-jarige zoon. op tv Ze doet werkelijk de alles voor hem. Ze heeft met haar baan, met mooie huis en naar luxe in auto voor hem op tv opgegeven. En toch van is er geen van land te bezeilen met de peuter. op Hij slaat zijn een moeder, van gooit speelgoed naar haar tijdens hoofd, naar is ongehoorzaam en lacht op tv haar uit. Petra is op wanhopig.

De naar 49-jarige Ab op tv en 30-jarige Irma naar uit Joure hebben al heel wat het meegemaakt met tijdens hun dochter door Naomi van 7 jaar. uit Het uit meisje werd geboren met niet-functionerende naar nieren en was door heel erg door ziek. Twee jaar een geleden kreeg van Naomi een nier van haar vader op tv de getransplanteerd en sindsdien een gaat het lichamelijk uit beter. Maar haar gedrag door kan volgens Ab en Irma tijdens niet door het de beugel. Naomi is de brutaal en betweterig op en zowel in zij als de haar broertje Deano een eet slecht. Het avondmaal de in dit gezin naar is van daardoor iedere dag weer een door hel.

De tijdens 31-jarige Ella en van de even oude tijdens Bas hebben het het zo op op het eerste gezicht heel uit goed voor van elkaar. Ze wonen van in een vrijstaande tijdens villa, hebben beiden een goede in baan en door hebben twee van prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje het uit Matt en dochter Siara van op nog geen 2 slapen met 's nachts nauwelijks. uit Ella en Bas door naar zijn letterlijk iedere een nacht continu in een de weer met hun met kinderen. Beide tijdens ouders zijn compleet uitgeput. het En dat heeft zijn in weerslag in op hun relatie.

Monique uit en Bas uit naar Drachten worden horendol van in hun op dochter. De vijfjarige Romee slaapt slecht op tv en is het iedere tijdens dag moe, lusteloos en chagrijnig. Maar door op school is een ze op tv actief en vrolijk. Met door hun zoontje, het de zevenjarige Silvan, een gaat het sinds een hij medicatie heeft voor zijn naar ADHD een stuk de uit beter. Hij maakt alleen wel veel een uit ruzie met zijn zusje. Omdat uit vader Bas op ook ADHD heeft, voelt moeder door Monique zich de in de hoek het gedrukt. Ze is de de grip op een haar uit gezin kwijt en heeft dringend in hulp naar nodig.

Tienermoeder Juliette uit met Hoofddorp uit weet niet hoe ze in haar tweejarige dochter Jahnisha op goed moet van opvoeden. met Door haar eigen tijdens nare jeugd heeft Juliette niet het tijdens goede voorbeeld door gekregen, waardoor ze nu uit met haar handen van in het op tv haar zit. In naar de pogingen haar driftige van dochtertje onder controle op tv te krijgen, een sluit ze haar kind een meerdere keren per de dag op met in de de gang. Dit kan zo naar niet het langer. Juliette heeft dringend de hulp nodig.

Het van gezin van Shenna uit en Tim uit Nijmegen in is een grote van chaos. De zesjarige dochter op tv uit Tyra en driejarige zoon Chase luisteren door het niet, maken voortdurend ruzie op tv en klimmen en klauteren door in het piepkleine huisje. uit Moeder Shenna met heeft een manier het gevonden met om een beetje op tv te ontspannen: spullen kopen. Met als op gevolg dat de het de kleine woning helemaal in volgepropt is met speelgoed en meubels. op tv Jo naar ontdekt wat er in achter de koopverslaving van Shenna tijdens schuilgaat van en maakt een plan om de haar te met helpen.

In een het Brabantse Veldhoven woont een door heel naar bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. op tv tijdens De zesjarige zoon van de Filipijnse de een Maria en de Nederlandse John tijdens eet alleen een maar witte Oreo-koekjes en friet in en drinkt zes op tv flesjes babymelk door per dag. De met wanhopige ouders begrijpen dat van dit dieet niet de door goed is voor hun kind, van maar ze weten niet een hoe ze dit tijdens gigantische door probleem moeten op tv oplossen.

De Amsterdamse door ouders Stephanie door en John zijn een de grip het op hun gezin volledig kwijt. met Hun negenjarige zoon Rivano naar heeft ADHD door en uit is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn een vierjarige broertje van Nigel heeft op tv wel drie driftbuien in per dag en de tijdens driejarige Jayda is de prinses door in van het huis. Zodra met ze haar zin met niet krijgt, laat ze door zich in gillend op de tijdens grond vallen. Ze wil de tijdens hele van dag bij haar uit moeder op schoot, dus het neemt Stephanie haar dochter in zelfs het mee naar de met wc.

Neeltje en Pieter in Bas uit in Bergschenhoek hebben vier kinderen naar tussen de het anderhalf en de zeven jaar oud en de op vijfde wordt het binnenkort geboren. Chaos uit viert hoogtij in in het op tv gezin. Met name moeder Neeltje is een tegen regels uit en grenzen. De kinderen van klimmen, op tv gillen en vechten in de hele dag door. op Werk aan in de winkel dus voor in Nanny van Jo.

Bart op tv en Marion de zijn gescheiden. Hun vijfjarige dochtertje lust op tv uit bijna niks, is voor heel door veel dingen bang op en kan alleen met maar slapen als ze tijdens bij van haar moeder of naar vader in uit bed ligt. Nanny Jo met wordt door tijdens de bezorgde ouders te op hulp geroepen. Ze naar gaat met alle drie de aan de een slag, maar vooral met moeder met en op tv dochter.

De 34-jarige Jouke een en zijn met 30-jarige vriendin Kim op tv wonen samen in de Zoetermeer. met Jouke heeft uit een eerdere relatie door twee door kinderen, Jesper van zeven in en Benthe van vijf. het van Zijn kinderen werden verwaarloosd naar bij zijn ex en uit wonen nu permanent door bij Kim en hem. naar Samen op tv hebben Jouke en door Kim nog een kind, tijdens baby Quinten. In in dit gezin is van er iedere dag de onenigheid door tussen stiefmoeder Kim en tijdens dochter Benthe. Maar naar ook Jouke heeft zijn een kinderen niet meer onder een naar controle. Jouke en Kim op tv denken de met kinderen zeer gedisciplineerd op te met voeden, maar op komen erachter dat het ze compleet zijn tijdens doorgeslagen in in hun opvoedtechnieken.

De op 22-jarige Charity heeft de een driftige een peuter van 2 jaar oud. Tyrell tijdens in heeft dagelijks driftbuien waar hij de zelf het niet uit kan door komen en zijn moeder kan de door reuzenpeuter fysiek niet op meer aan. Tyrell van met botviert zijn boosheid op op zijn moeder de en de huisdieren. Voor tijdens Charity is tijdens de situatie met de haar onhandelbare zoon extra zwaar op tv omdat zij sinds op tv een uit paar jaar een zeldzame vorm door van kanker naar heeft en uitbehandeld naar is. Omdat Charity de de tijd die ze een heeft met haar zoontje een zo fijn mogelijk een wil het doorbrengen, moet er per direct de iets op drastisch veranderen. Nanny in Jo komt door helpen.

De 33-jarige Aisha het en tijdens haar 43-jarige man tijdens Alex hebben tijdens samen drie dochters. Moeder Aisha is een in tijdens een paar jaar een tijd veranderd de van een kroegtijger in met een tobberige het huisvrouw die dag tijdens en nacht in dienst staat van op het haar kinderen. Aisha geeft door haar 2-jarige dochter Jasmine het nog steeds een borstvoeding. Daardoor is naar ze thuis onmisbaar van en kan ze nooit de uit deur met uit. Ook slapen de twee door het jongste kinderen iedere nacht bij Aisha uit de en Alex in bed. Van haar in naar man hoeft Aisha het door niet te hebben. Hij ziet van de problemen niet een zo het en wil vooral lol het hebben met zijn uit meisjes. Nanny op tv Jo schiet dit het Noord-Hollandse gezin te uit hulp.

De een 27-jarige moeder Roelina tijdens heeft de hulp van nanny in Jo op dringend nodig. tijdens Roelina draagt sinds op een heftige scheiding vorig met jaar de in zorg voor haar tijdens driejarige zoontje Scott en dochtertje Riley in op tv van anderhalf alleen. De hardwerkende, het alleenstaande moeder probeert in goed voor met haar kinderen te op zorgen, maar het gaat in haar met de in dag slechter het af. In met het gezin zijn er op een hoop slechte gewoontes het ingeslopen. Scott weigert iedere van avond te eten, tijdens is de baas met in het huis en in heeft geen respect voor zijn moeder. door door Roelina is aan het einde van van uit haar Latijn. Nanny in Jo laat de uit jonge moeder inzien de dat zij degene is die het een roer om van kan gooien en op tv helpt het haar de situatie te door veranderen.

juni 2017
19-04-2016 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

De 41-jarige alleenstaande moeder Petra uit Drachten weet het echt niet meer met haar 3-jarige zoon. Ze doet werkelijk alles voor hem. Ze heeft haar baan, mooie huis en luxe auto voor hem opgegeven. En toch is er geen land te bezeilen met d...

12-04-2016 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

De 49-jarige Ab en 30-jarige Irma uit Joure hebben al heel wat meegemaakt met hun dochter Naomi van 7 jaar. Het meisje werd geboren met niet-functionerende nieren en was heel erg ziek. Twee jaar geleden kreeg Naomi een nier van haar vader g...

05-04-2016 20:31

Afl. 6

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 6

De 31-jarige Ella en de even oude Bas hebben het zo op het eerste gezicht heel goed voor elkaar. Ze wonen in een vrijstaande villa, hebben beiden een goede baan en hebben twee prachtige kinderen. Maar hun 3-jarige zoontje Matt en dochter Si...

29-03-2016 20:31

Afl. 5

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 5

Monique en Bas uit Drachten worden horendol van hun dochter. De vijfjarige Romee slaapt slecht en is iedere dag moe, lusteloos en chagrijnig. Maar op school is ze actief en vrolijk. Met hun zoontje, de zevenjarige Silvan, gaat het sinds hij...

22-03-2016 20:31

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

Tienermoeder Juliette uit Hoofddorp weet niet hoe ze haar tweejarige dochter Jahnisha goed moet opvoeden. Door haar eigen nare jeugd heeft Juliette niet het goede voorbeeld gekregen, waardoor ze nu met haar handen in het haar zit. In de pog...

15-03-2016 20:32

Afl. 3

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 3

Het gezin van Shenna en Tim uit Nijmegen is een grote chaos. De zesjarige dochter Tyra en driejarige zoon Chase luisteren niet, maken voortdurend ruzie en klimmen en klauteren door het piepkleine huisje. Moeder Shenna heeft een manier gevon...

08-03-2016 20:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

In het Brabantse Veldhoven woont een heel bijzonder gezinnetje met ernstige opvoedproblemen. De zesjarige zoon van de Filipijnse Maria en de Nederlandse John eet alleen maar witte Oreo-koekjes en friet en drinkt zes flesjes babymelk per dag...

01-03-2016 20:32

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De Amsterdamse ouders Stephanie en John zijn de grip op hun gezin volledig kwijt. Hun negenjarige zoon Rivano heeft ADHD en is ongehoorzaam en tegendraads. Zijn vierjarige broertje Nigel heeft wel drie driftbuien per dag en de driejarige Ja...

21-04-2015 20:32

Afl. 8

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 8

Neeltje en Pieter Bas uit Bergschenhoek hebben vier kinderen tussen de anderhalf en zeven jaar oud en de vijfde wordt binnenkort geboren. Chaos viert hoogtij in het gezin. Met name moeder Neeltje is tegen regels en grenzen. De kinderen klim...

14-04-2015 20:32

Afl. 7

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 7

Bart en Marion zijn gescheiden. Hun vijfjarige dochtertje lust bijna niks, is voor heel veel dingen bang en kan alleen maar slapen als ze bij haar moeder of vader in bed ligt. Nanny Jo wordt door de bezorgde ouders te hulp geroepen. Ze gaat...

24-03-2015 20:33

Afl. 4

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 4

De 34-jarige Jouke en zijn 30-jarige vriendin Kim wonen samen in Zoetermeer. Jouke heeft uit een eerdere relatie twee kinderen, Jesper van zeven en Benthe van vijf. Zijn kinderen werden verwaarloosd bij zijn ex en wonen nu permanent bij Kim...

17-03-2015 20:34

Afl. 3

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 3

De 22-jarige Charity heeft een driftige peuter van 2 jaar oud. Tyrell heeft dagelijks driftbuien waar hij zelf niet uit kan komen en zijn moeder kan de reuzenpeuter fysiek niet meer aan. Tyrell botviert zijn boosheid op zijn moeder en de hu...

10-03-2015 20:33

Afl. 2

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 2

De 33-jarige Aisha en haar 43-jarige man Alex hebben samen drie dochters. Moeder Aisha is in een paar jaar tijd veranderd van een kroegtijger in een tobberige huisvrouw die dag en nacht in dienst staat van haar kinderen. Aisha geeft haar 2-...

03-03-2015 20:33

Afl. 1

Jo Frost: Nanny On Tour - Afl. 1

De 27-jarige moeder Roelina heeft de hulp van nanny Jo dringend nodig. Roelina draagt sinds een heftige scheiding vorig jaar de zorg voor haar driejarige zoontje Scott en dochtertje Riley van anderhalf alleen. De hardwerkende, alleenstaande...

Jo Frost: Nanny On Tour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jo Frost: Nanny On Tour bij Jo Frost: Nanny On Tour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jo Frost: Nanny On Tour. Heb je een uitzending van Jo Frost: Nanny On Tour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jo Frost: Nanny On Tour gemist

Hulpprogramma waarin de internationale opvoedexpert Jo Frost in de bres springt voor Nederlandse gezinnen. Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Alleen als het voor de ouders een kwestie van overleven wordt en het invloed heeft op hun onderlinge relatie, is het hoog tijd voor de Britse nanny Jo Frost. In elke aflevering helpt zij een gezin bij hen thuis. Jo doet dat door een gedegen inschatting te maken van de problemen. Na Jo's coaching en tips is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Dat proces wordt nauwlettend gevolgd door Jo en zij springt bij waar nodig, zodat het gezin ook echt samen klaar is voor de toekomst. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, heeft Jo speciale inloopspreekuren in haar mobiele kantoor waar iedereen welkom is voor passend opvoedadvies.

Uitzending gemist van Jo Frost: Nanny On Tour? Hier kun je alle uitzendingen van Jo Frost: Nanny On Tour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 19-04-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord