Programma gemist?

Martijn neemt Herman naar van mee naar Mongolië. Ze zullen van op de nationale feestdag het op een op tv eeuwenoude, het traditionele manier een geit bereiden. Dat van doen tijdens ze samen met de nomaden. in Alleen de op reis is in al een flinke beproeving. in Het is er twintig het tijdens graden onder nul. Het avontuur brengt tijdens hen via een een hondensledenrit uit op het een Baikalmeer in Siberië van en een treinreis in de de Trans Mongolië tijdens Express naar Ulaanbaatar, de hoofdstad het van Mongolië. De naar mannen helpen met uiteindelijk om op de geiten bij elkaar door te drijven. tijdens Dat doen met ze te paard en Herman op doet alles wat Martijn door uit heeft geregeld. Hij is in nergens bang voor, behalve voor de van paarden.

Martijn neemt Herman het mee diep de door jungle in van uit tijdens Suriname. Hier vissen Indianen op de tijdens Anjoemara, oftewel een de wolfsvis. De reis van is al een naar enorme beproeving, naar laat staan de het vangen van deze als tijdens agressief te boek in op tv staande vis. Zijn Herman en Martijn op de jungle naar de baas door en eten zij deze delicatesse? het het Of is deze beproeving te op zwaar en druipen zij tijdens met de staart met tussen hun benen uit op tv af?

Herman door neemt Martijn mee van naar Dutch Harbor, Alaska op om daar door King Crab te vangen. Als door eerste door Nederlanders gaan ze met aan andere kant van de door op tv wereld op de Beringzee ervaren hoe op tv het is een om naar op krab te jagen. de Gaan Herman en Martijn door de strijd tegen het naar op water én zichzelf winnen? Zijn het van echte uit Ketelbinkies of blijken ze met toch eersteklas naar matroosjes?

Herman neemt door Martijn mee naar naar het Afrikaanse Namibië. met Hier gaan ze een met eigen ogen zien in hoe op de Bosjesmannen leven, jagen met en uit eten. Op het menu uit staan hart en van lever, dé trofeeën voor de op tv in lokale jagers die het geloven dat het met eten van deze uit organen geluk en naar voorspoed brengt. Het avontuur kent vele tijdens hobbels het en de vraag een is: zullen Herman en Martijn op het het tot een goed een einde brengen?

Herman en van Martijn reizen helemaal naar op Japan en kijken op tv daar de dood met in tijdens de ogen. naar Ze gaan namelijk van de giftige en in Nederland door verboden Fugu-vis met eten. Voordat het zij dit galgenmaal een gaan proeven, dompelen het Herman en Martijn tijdens zich eerst onder in de Japanse op tv cultuur, met de alle op gebruiken, gewoontes en kleding. Uiteindelijk van gaan ze zelfs in naar in traditionele outfit met elkaar een sumoworstelen.

Martijn neemt Herman met mee op naar het Midden-Oosten om een daar het op tv volgens het naar Guinness Book of Records grootste uit gerecht ter wereld uit te door maken: gevulde kameel. De twee een maken een reis door uit de op tv meest prachtige landschappen van van Oman en gaan te met voet door door de woestijn, om van uiteindelijk bij op de bedoeïenen te belanden. de Bij elke stop tijdens halen zij op verschillende ingrediënten en dieren van op én proeven de ze uit een stukje van de door echte Omaanse uit cultuur.

Een berenalarm, van noodsignalen en sneeuwschoenen een staan onder meer op op tv het boodschappenlijstje het van Herman op tv en Martijn, want zij gaan tijdens naar Groenland! door Ze willen begrijpen hoe de in de Inuit-eskimo's in extreme in omstandigheden overleven. Zij de eten alles wat de van zee hen te bieden een naar heeft.

Wandelend over op de evenaar in Ecuador van naar hebben Herman en Martijn een van heel duidelijk het doel voor ogen: het eten met van de een heel proteïnerijke tijdens boomlarve die leeft in verrotte tijdens palmbomen. Om hier door te komen, reizen van uit zij vanuit de de bewoonde wereld per kano door het de regenwoud en op tv eten de ze onderweg en passant ook nog de een lokale het specialiteit.

Herman op stelt Martijn op tv op de proef in op tv Peru. Om in daar te komen, rijden de tijdens mannen urenlang over hobbelige, de krakkemikkige naar wegen en moeten uit ze oneindig de ver lopen. Gelukkig hebben van ze lama's de tot hun beschikking. Dit allemaal het om met op ruim 4500 meter op met zoek te de gaan naar het het lekkerste en meest malse stuk een in vlees in Peru: de Alpaca. Hoe een vergaat het de hen op op 4000 meter hoogte, waar ze op moeten overnachten uit in een het berghutje om op hun doel te van bereiken?

In naar een drukkend heet Manilla op naar de naar Filipijnen treffen Herman en Martijn uit de noodzakelijke naar voorbereidingen om een uiteindelijk op het door prachtige eiland een Palawan te belanden. Hier een gaan ze met een naar bijzondere driewieler op naar een afgelegen paradijselijk strandje. op Bij zonsopgang is met het eb en op kunnen in zij zelf naar met hun machete op jacht naar gaan van naar de mangroveworm. Vinden van zij al hakkend een hun weg door de in takken of uit stijgt het op tv water en komt het duo in vast de te zitten?

Op op de ongerepte en onontdekte het Faeröer Eilanden door krijgen Herman en Martijn in uit één met avontuur alle seizoenen voor een hun kiezen. Daarbij worden in ze bijgestaan door van de een behulpzame eilandbewoners. Rijdend op op quads, vliegend door in een met helikopter én bij het eten van naar het walvis komen ze op tv toch flink wat van obstakels tegen. Uiteindelijk gaan een ze varen op tv om zelf de van allerlekkerste vruchten van de zee te naar tijdens vangen. Er is wel een probleempje: naar het zeewater is in het ijskoud.

Herman en Martijn op naar reizen helemaal naar Japan en kijken de daar een de dood in de in ogen als ze op tv de giftige uit en in Nederland verboden in Fugu-vis eten. Voordat zij van dit galgenmaal gaan met op tv proeven, dompelen Herman naar en Martijn zich eerst uit onder in de Japanse op tv cultuur, een met alle gebruiken, gewoontes uit en kleding. Uiteindelijk gaan ze op zelfs in in traditionele outfit tegen elkaar in uit Sumoworstelen!

Martijn met neemt Herman mee naar het uit Midden-Oosten met om daar het volgens het in Guinness Book door of Records grootste de gerecht uit ter wereld te maken: gevulde kameel. in De uit twee maken een door reis door de uit meest prachtige landschappen een van Oman op en gaan te het voet door de woestijn, op tv om uiteindelijk in bij de bedoeïenen te tijdens belanden. Bij elke tijdens stop halen zij uit verschillende ingrediënten en een dieren op én proeven ze de op een stukje van het de echte Omaanse uit cultuur.

Een uit berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan naar door onder meer op het op tv boodschappenlijstje van Herman en in Martijn, want zij gaan op tv naar met Groenland! Ze het willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in op extreme omstandigheden overleven. op tv een Zij eten alles een wat de zee hen in te bieden naar heeft.

Wandelend over tijdens de tijdens evenaar in Ecuador hebben naar Herman en Martijn naar een heel de duidelijk doel voor ogen: het uit eten door van een heel proteïnerijke boomlarve door die leeft de in verrotte palmbomen. uit Om hier te komen, van reizen zij vanuit de naar bewoonde met wereld per kano in door het regenwoud en eten de ze onderweg en van passant de ook nog een lokale met specialiteit.

mei 2020
24-01-2018 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

17-01-2018 15:04

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

10-01-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

03-01-2018 15:03

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

25-08-2017 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

18-08-2017 15:02

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

11-08-2017 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

04-08-2017 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

28-07-2017 15:01

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

21-07-2017 15:01

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

14-07-2017 15:00

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

31-05-2016 21:29

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen als ze de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de Japanse cult...

24-05-2016 21:29

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

17-05-2016 21:31

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

10-05-2016 21:31

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!