Programma gemist?

Herman neemt een Martijn mee het naar Florida waar door ze op zoek tijdens gaan naar uit de alligator! Deze indrukwekkende reptielen door leven in op tv de moerassen naar van de Everglades. De mannen varen door met airboats met en in kajaks en komen zo in in aanraking met deze imponerende op tv dieren. Worden Herman op tv naar en Martijn gegrepen door deze van alligators met of zijn zij deze grote van bekken de baas? Het een van is eten of gegeten naar worden!

Martijn neemt een Herman mee een naar Mongolië. Ze tijdens zullen op de nationale feestdag door op op een eeuwenoude, traditionele door manier een geit bereiden. uit Dat met doen ze samen door met de nomaden. Alleen de naar reis op tv is al een de flinke beproeving. Het is er de twintig een graden onder nul. door Het avontuur brengt de hen via een hondenslederit op het de Baikalmeer in Siberië een tijdens en een treinreis in de Trans tijdens Mongolië Express naar door het Ulaanbaatar, de hoofdstad in van Mongolië. De mannen van helpen uiteindelijk om de geiten door bij uit elkaar te drijven. Dat in doen ze met te paard naar en Herman doet uit alles wat Martijn heeft geregeld. het Hij is nergens bang uit voor, behalve voor in op paarden.

Martijn neemt Herman een mee diep uit de jungle in op tv van Suriname. Hier door vissen Indianen tijdens op de Anjoemara, oftewel de door wolfsvis. De reis naar is al een van enorme beproeving, in laat tijdens staan het vangen van deze uit als een agressief te boek staande vis. Zijn op tv van Herman en Martijn de uit jungle de baas en het eten zij de deze delicatesse? met Of is deze beproeving het te zwaar van en druipen zij met de staart van tussen naar hun benen de af?

Herman neemt Martijn op mee het naar Dutch Harbor, het Alaska om met daar King Crab op tv te vangen. Als eerste Nederlanders gaan op tv ze aan andere van kant van met de wereld op de uit Beringzee ervaren hoe naar het uit is om op het krab te jagen. Gaan Herman de en Martijn de van strijd tegen het een water én op zichzelf winnen? Zijn uit het van echte Ketelbinkies of blijken uit ze toch eersteklas de matroosjes?

Herman neemt het Martijn mee naar het een Afrikaanse Namibië. in Hier op tv gaan ze met eigen ogen het zien hoe de van Bosjesmannen leven, jagen tijdens en eten. Op het met uit menu staan hart en lever, dé van trofeeën voor op tv de in lokale jagers die op tv geloven dat het eten door van deze organen geluk uit en voorspoed brengt. in Het het avontuur kent vele hobbels op en de vraag is: zullen in Herman en door Martijn het tot op tv een goed einde van brengen?

Herman en op Martijn reizen uit helemaal naar Japan en kijken in daar de dood op in de uit ogen. Ze gaan op tv namelijk de giftige naar en uit in Nederland verboden op Fugu-vis eten. Voordat zij dit op galgenmaal naar gaan proeven, dompelen met Herman en Martijn zich eerst onder in in de Japanse naar cultuur, van met alle gebruiken, het gewoontes en kleding. naar Uiteindelijk gaan ze zelfs in de de traditionele outfit met elkaar door sumoworstelen.

Martijn tijdens neemt Herman mee naar het de Midden-Oosten om daar door het volgens met het Guinness op Book of Records grootste gerecht met ter wereld van te maken: een gevulde kameel. De naar twee maken uit een reis door een de meest prachtige landschappen van van Oman op en gaan te voet tijdens door de woestijn, om uiteindelijk naar bij de bedoeïenen op tv in te belanden. Bij elke stop een halen zij verschillende van ingrediënten en naar dieren op én proeven een ze in een stukje van de door echte Omaanse naar cultuur.

Een op berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen een staan onder naar meer op uit het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, op want zij gaan naar op tv naar Groenland! Ze willen in begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in uit extreme omstandigheden overleven. een Zij eten naar alles wat in de zee naar hen te bieden het heeft.

Wandelend in over de evenaar in in Ecuador hebben op tv Herman en Martijn met een heel met duidelijk doel voor ogen: het met eten van het een heel proteïnerijke naar boomlarve die leeft in naar verrotte palmbomen. Om hier naar te komen, reizen op tv zij met vanuit de bewoonde wereld met per kano door een het de regenwoud en eten ze onderweg en in passant ook nog het een lokale naar specialiteit.

Herman stelt van Martijn op een de proef door in Peru. Om daar te komen, naar rijden tijdens de mannen urenlang over op tv hobbelige, krakkemikkige een wegen en moeten ze op oneindig door ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's in tot hun beschikking. door Dit allemaal van om op ruim van 4500 de meter op zoek te met gaan naar het lekkerste en tijdens meest malse stuk de de vlees in Peru: de het Alpaca. Hoe vergaat het een hen op 4000 met meter hoogte, waar op ze moeten overnachten in in een een berghutje om van hun doel te uit bereiken?

In een tijdens drukkend het heet Manilla op met de Filipijnen treffen door Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen de om uiteindelijk de op het prachtige eiland van in Palawan te belanden. Hier gaan ze op tv met een bijzondere van driewieler naar naar een door afgelegen paradijselijk strandje. Bij zonsopgang naar is het eb tijdens en kunnen zij zelf in naar met hun machete op op jacht gaan naar de uit mangroveworm. Vinden zij in al hakkend in hun weg door de takken een of op tv stijgt het water en naar komt het duo vast met te door zitten?

Hermans grote droom op was de om ooit nog door eens naar Cuba te tijdens gaan. de Martijn neemt hem het daar dan ook graag mee het naartoe! De op mannen komen aan in uit Havana naar en laten zich in vervoeren in een met roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten met van alles wat op de Cubaanse op tv cultuur hun te bieden heeft. uit tijdens Op de parelwitte stranden op ontpoppen Herman en Martijn op zich als ware Robinsons. tijdens uit Zo gaan ze met met hun blote handen kreeften door vangen van en slapen ze op het een afgelegen eiland. Brengen met de naar mannen het er goed van af naar van of zijn zij uiteindelijk in toch de naar Cubaanse sigaar?

De de vogelspin staat op met het menu. Daarom reizen naar Herman en van Martijn naar Spidercity in in Cambodja. van Onderweg eten ze alles wat op op tv hun met pad komt. Van uit een ei met op tv daarin een het embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk de moet Martijn alleen de op naar spinnenjacht, want beide mannen het krijgen een zware van voedselvergiftiging voor naar hun kiezen. op tv Bij Herman is het met zelfs zo ernstig dat hij naar de reis van moet een staken.

Herman neemt naar Martijn uit mee naar Schotland om met eigen op tv door ogen de levende jaagcultuur van van dit ruige land het te tijdens aanschouwen. Schotland lijkt een dichtbij, maar voelt verder weg het dan ooit. naar Lange, natte dagen met een op van jeep door de de Hooglanden. Uren lopen op tv door weer en wind. De op tv mannen slapen in een het tent op op hun naar jeep. Maar dat is op tv eigenlijk onverantwoord vanwege in het extreem uit slechte weer.

Herman neemt Martijn de mee naar in Florida waar ze door op het zoek gaan naar de alligator! Deze op indrukwekkende reptielen de leven door in de moerassen tijdens van de Everglades. De mannen varen van een met airboats en kajaks en komen met zo in aanraking op tv met deze imponerende uit dieren. met Worden Herman tijdens en Martijn gegrepen door deze alligators van de of zijn zij van deze grote bekken de baas? in Het is eten of uit gegeten tijdens worden!

december 2018
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord