Programma gemist?

Herman neemt Martijn door mee tijdens naar Florida waar op ze op zoek gaan naar in de in alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven het in van de moerassen van naar de Everglades. De op tv mannen varen met airboats op en kajaks en het komen zo in aanraking op met van deze imponerende dieren. op tv Worden Herman en naar Martijn gegrepen op tv door deze alligators of uit zijn zij deze het grote bekken de door baas? Het is eten een of gegeten van worden!

Martijn het neemt Herman mee naar Mongolië. naar Ze op zullen op de nationale de feestdag op van een eeuwenoude, traditionele manier een op tv op geit bereiden. Dat doen van ze samen naar met de nomaden. Alleen de de reis uit is al een flinke beproeving. een Het het is er twintig graden van onder nul. naar Het avontuur brengt hen via een een hondenslederit op tv op het Baikalmeer van in Siberië en een een treinreis in de het Trans Mongolië Express naar uit Ulaanbaatar, naar de hoofdstad van Mongolië. De naar mannen helpen uiteindelijk van in om de geiten bij de elkaar te tijdens drijven. Dat doen ze een te paard met en Herman doet alles van wat Martijn een heeft geregeld. Hij is nergens naar bang een voor, behalve voor naar paarden.

Martijn op neemt Herman naar mee diep de jungle op in van in Suriname. Hier vissen Indianen op van de Anjoemara, in oftewel de wolfsvis. De uit reis de is al een een enorme beproeving, laat tijdens staan het vangen van deze als op agressief naar te boek een staande vis. Zijn Herman en Martijn in de uit jungle de op baas en eten op zij deze delicatesse? Of een is deze beproeving te op tv zwaar en uit druipen zij het met de staart tussen met hun benen de af?

Herman de neemt Martijn mee tijdens naar Dutch het Harbor, Alaska om daar King een Crab te vangen. uit Als eerste Nederlanders gaan uit ze van aan andere een kant van de wereld op tijdens de door Beringzee ervaren hoe het op is om op krab te op van jagen. Gaan Herman en Martijn de door strijd tegen naar het water én zichzelf op tijdens winnen? Zijn het in echte Ketelbinkies of blijken ze naar toch eersteklas van matroosjes?

Herman neemt naar Martijn mee de naar het Afrikaanse op Namibië. Hier gaan het ze met eigen ogen op tv zien in hoe de Bosjesmannen leven, jagen en van eten. Op het het menu het staan hart en lever, dé tijdens trofeeën naar voor de lokale het jagers die geloven dat het de eten op tv van deze organen geluk en de door voorspoed brengt. Het naar avontuur kent vele hobbels en de door vraag is: zullen op tv Herman van en Martijn het tot een naar goed einde op brengen?

Herman en op Martijn reizen helemaal van naar Japan en kijken van daar de op dood van in de ogen. Ze op tv gaan namelijk de giftige en op tv in Nederland verboden van Fugu-vis eten. met Voordat zij dit met galgenmaal gaan proeven, uit dompelen op Herman en Martijn zich eerst een onder in op de Japanse cultuur, met met alle tijdens gebruiken, gewoontes en kleding. tijdens Uiteindelijk gaan ze zelfs in een traditionele outfit in met een elkaar sumoworstelen.

Martijn het neemt Herman mee tijdens naar het in Midden-Oosten om daar het volgens uit het het Guinness Book of Records met grootste gerecht ter wereld op te de maken: gevulde kameel. De twee maken uit een reis een door de meest het prachtige landschappen tijdens van Oman en gaan uit te tijdens voet door de woestijn, met om uiteindelijk bij tijdens de bedoeïenen te belanden. tijdens Bij tijdens elke stop halen zij verschillende door ingrediënten een en dieren op op én proeven ze een stukje door van de echte van Omaanse op cultuur.

Een door berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan met onder meer op van het boodschappenlijstje naar van een Herman en Martijn, want zij van gaan naar Groenland! in Ze tijdens willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's de in door extreme omstandigheden overleven. het Zij eten alles wat de de zee hen te op tv bieden van heeft.

Wandelend over de de evenaar in in Ecuador hebben een Herman en Martijn tijdens een heel duidelijk op tv doel voor ogen: van het eten van van een heel proteïnerijke boomlarve die van van leeft in verrotte op palmbomen. Om hier te komen, reizen door zij vanuit uit de bewoonde wereld per uit kano door het op regenwoud en het eten ze onderweg en in passant ook een nog een een lokale specialiteit.

Herman stelt Martijn met op de de proef in de Peru. Om daar met te komen, een rijden de mannen urenlang over de hobbelige, krakkemikkige wegen en in een moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig in de hebben ze lama's naar tot hun beschikking. Dit allemaal om op tv op ruim 4500 in meter op zoek door te gaan naar in het door lekkerste en het meest malse stuk in vlees in Peru: de Alpaca. Hoe door vergaat het het hen op 4000 op tv meter hoogte, een waar ze moeten overnachten het in een berghutje om het uit hun doel te uit bereiken?

In tijdens een drukkend het heet Manilla op tijdens de Filipijnen treffen Herman in en Martijn door de noodzakelijke voorbereidingen van om uiteindelijk op het prachtige door eiland Palawan op tv te belanden. Hier uit gaan ze tijdens met een bijzondere driewieler naar naar een door afgelegen paradijselijk strandje. tijdens Bij zonsopgang is het eb in en kunnen zij zelf de met op tv hun machete op tv op jacht gaan naar de in mangroveworm. Vinden zij op al hakkend hun weg de door de in takken of stijgt het van water en komt uit van het duo vast te op tv zitten?

Hermans van grote droom was om ooit op nog eens naar van tijdens Cuba te gaan. naar Martijn neemt hem daar een dan ook van graag mee naartoe! De door mannen komen door aan in Havana en tijdens laten zich vervoeren naar in een roze Amerikaanse uit oldtimer. Ze een genieten van alles wat naar de Cubaanse cultuur het hun met te bieden heeft. Op de uit parelwitte stranden ontpoppen op tv Herman en Martijn zich van als ware Robinsons. naar op Zo gaan ze tijdens met hun blote het handen kreeften vangen door en slapen ze op door een afgelegen eiland. de Brengen de mannen in het er goed van af met of de zijn zij uiteindelijk toch uit de Cubaanse tijdens sigaar?

De vogelspin staat op tv op het naar menu. het Daarom reizen Herman naar en Martijn naar Spidercity in op tv Cambodja. Onderweg eten ze in alles wat naar op hun het pad komt. in Van een ei tijdens met daarin een embryo een tot papayasalade met in krabbenpoten. Uiteindelijk het moet Martijn alleen op spinnenjacht, want in beide mannen krijgen tijdens een door zware voedselvergiftiging voor hun kiezen. van uit Bij Herman is het zelfs met zo met ernstig dat hij de de reis moet uit staken.

Herman met neemt Martijn mee de naar Schotland om met met eigen ogen de op tv levende jaagcultuur in van dit van ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt op tv dichtbij, maar met voelt een verder weg dan ooit. Lange, van natte dagen met met een jeep door uit de Hooglanden. Uren lopen met tijdens door weer en wind. De een mannen slapen in in een tent op op hun jeep. Maar dat het is eigenlijk onverantwoord het het vanwege het extreem slechte in weer.

Herman neemt in Martijn uit mee naar Florida waar ze op met zoek van gaan naar met de alligator! Deze indrukwekkende tijdens reptielen leven in in de moerassen van van de Everglades. De de mannen varen met naar airboats en de kajaks en komen van zo in aanraking met deze imponerende tijdens dieren. Worden op tv Herman en uit Martijn gegrepen door deze op tv alligators de of zijn zij van deze grote bekken de baas? naar Het is eten of door gegeten uit worden!

februari 2019
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord