Programma gemist?

Herman de neemt Martijn mee het naar Florida tijdens waar ze op met zoek gaan naar het de alligator! Deze indrukwekkende reptielen tijdens leven in de moerassen van van de Everglades. door De mannen tijdens varen met airboats in en kajaks naar en komen de zo in aanraking met met deze imponerende dieren. naar Worden Herman en Martijn het gegrepen door op tv deze alligators of zijn op zij deze de grote bekken het de baas? Het is eten of een gegeten het worden!

Martijn van neemt Herman mee naar Mongolië. uit Ze zullen op naar de nationale het feestdag op door een eeuwenoude, traditionele naar manier een de geit bereiden. Dat doen ze samen een met de op tv nomaden. Alleen de reis op is van al een flinke uit beproeving. Het is tijdens er twintig graden onder van nul. Het avontuur uit brengt hen via met een hondenslederit naar op het Baikalmeer in op tv Siberië de en een treinreis in de Trans op tv Mongolië een Express naar uit Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. De een mannen op helpen uiteindelijk om op de geiten bij tijdens elkaar te drijven. Dat doen tijdens ze de te paard en Herman op tv doet alles het wat Martijn met heeft geregeld. Hij is nergens bang naar voor, behalve door voor naar paarden.

Martijn van neemt Herman mee diep de op een jungle in van een Suriname. Hier vissen Indianen van op de Anjoemara, oftewel de door wolfsvis. tijdens De reis is al een uit het enorme beproeving, laat op staan het vangen door van deze als agressief te boek naar staande het vis. Zijn Herman en in Martijn de jungle op tv de met baas en eten zij de deze delicatesse? tijdens Of is deze een beproeving te zwaar en druipen in zij met door de staart tussen hun benen een op af?

Herman met neemt Martijn mee op naar Dutch Harbor, Alaska het om daar King Crab een te vangen. Als op van eerste Nederlanders gaan ze op aan andere kant van door de een wereld op de Beringzee ervaren met hoe het op is om op een krab te het jagen. Gaan Herman en een Martijn de strijd tegen de het water op én zichzelf winnen? Zijn het met echte een Ketelbinkies of blijken ze toch een eersteklas uit matroosjes?

Herman het neemt Martijn mee naar door het Afrikaanse Namibië. een Hier gaan ze met door uit eigen ogen zien hoe de op tv Bosjesmannen op tv leven, jagen en door eten. Op het menu staan met hart en lever, dé met naar trofeeën voor de lokale jagers op tv die geloven de dat het eten van deze het organen geluk tijdens en voorspoed brengt. door Het avontuur kent vele tijdens hobbels en van de vraag is: zullen met Herman en de Martijn het tot een met goed op tv einde brengen?

Herman van en Martijn reizen helemaal naar tijdens Japan en uit kijken daar de op dood naar in de ogen. Ze gaan namelijk het de in giftige en in Nederland verboden door Fugu-vis eten. naar Voordat een zij dit galgenmaal van gaan proeven, dompelen op tv Herman en Martijn zich eerst onder met van in de Japanse cultuur, met door alle gebruiken, gewoontes uit en kleding. met Uiteindelijk gaan ze zelfs in naar traditionele op outfit met elkaar naar sumoworstelen.

Martijn tijdens neemt Herman mee naar het een Midden-Oosten om de daar het met volgens het Guinness het Book of Records grootste gerecht de een ter wereld te maken: tijdens gevulde kameel. tijdens De twee maken een reis op door de meest op tv prachtige op landschappen van Oman en gaan naar te voet in door de naar woestijn, om uiteindelijk bij door de bedoeïenen te het belanden. Bij elke stop halen een zij de verschillende ingrediënten en in dieren op én proeven ze naar een stukje van naar de echte het Omaanse tijdens cultuur.

Een op berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen uit staan onder de meer op uit het boodschappenlijstje van door Herman en Martijn, want zij gaan naar naar Groenland! Ze naar willen begrijpen het hoe van de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden op tv overleven. Zij eten alles het van wat de zee hen uit te bieden op tv heeft.

Wandelend een over de evenaar in naar Ecuador hebben Herman en op Martijn op een heel op duidelijk doel voor ogen: in het eten van een tijdens heel proteïnerijke boomlarve die op tv leeft in verrotte naar op palmbomen. Om hier te de komen, reizen zij van vanuit de bewoonde wereld tijdens per kano door het in regenwoud en eten op ze onderweg en door passant ook nog op tv een lokale tijdens specialiteit.

Herman uit stelt Martijn op uit de proef in Peru. Om op tv daar te komen, door rijden een de mannen met urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en uit moeten ze een oneindig ver lopen. Gelukkig op hebben ze lama's op tot door hun beschikking. Dit met allemaal om op tijdens ruim 4500 meter op tijdens zoek te tijdens gaan naar het lekkerste en het meest tijdens malse stuk vlees op in Peru: de Alpaca. Hoe met vergaat het in hen tijdens op 4000 meter hoogte, waar ze uit moeten door overnachten in een berghutje op tv om hun op doel te een bereiken?

In een uit drukkend heet uit Manilla op de een Filipijnen treffen Herman en door Martijn in de noodzakelijke voorbereidingen om het uiteindelijk op het tijdens prachtige eiland op Palawan te belanden. Hier gaan ze op met met een bijzondere driewieler een naar een een afgelegen paradijselijk strandje. Bij zonsopgang van is het eb en met naar kunnen zij zelf naar met hun machete op jacht gaan tijdens naar de van mangroveworm. met Vinden zij al hakkend hun weg de door de de takken het of stijgt het water en op komt het tijdens duo vast uit te zitten?

Hermans op grote droom was om in ooit nog door eens naar Cuba te met gaan. Martijn neemt hem op tv tijdens daar dan ook graag mee naartoe! door De mannen in komen aan in van Havana en laten naar zich naar vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. in in Ze genieten van alles uit wat de van Cubaanse cultuur hun tijdens te bieden heeft. Op op tv de parelwitte stranden ontpoppen met Herman van en Martijn zich als ware Robinsons. uit Zo gaan ze in met hun blote uit handen kreeften op tv vangen en op tv slapen ze op op tv een afgelegen het eiland. Brengen de mannen het er in goed van een af of zijn op zij naar uiteindelijk toch de de Cubaanse sigaar?

De in vogelspin staat op het menu. de Daarom van reizen Herman en op Martijn naar door Spidercity in Cambodja. Onderweg van eten ze alles wat op naar hun pad komt. op Van een uit ei met de daarin een embryo tot naar papayasalade met krabbenpoten. op tv Uiteindelijk moet naar Martijn alleen op spinnenjacht, want het beide mannen krijgen de een op zware voedselvergiftiging de voor hun kiezen. Bij Herman is tijdens het zelfs zo het in ernstig dat hij de een reis moet uit staken.

Herman door neemt Martijn mee naar met Schotland om met eigen naar een ogen de levende uit jaagcultuur van dit ruige land met te van aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, in maar voelt verder weg in dan ooit. Lange, natte het in dagen met een jeep door op de uit Hooglanden. Uren lopen door weer en in wind. De mannen op tv slapen in een op tv op tent op hun jeep. in Maar dat is het eigenlijk onverantwoord naar vanwege het extreem slechte naar weer.

Herman het neemt Martijn mee naar Florida uit waar ze een op zoek op tv gaan naar van de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven naar op tv in de moerassen op tv van de Everglades. naar De mannen varen met airboats en op tv kajaks en komen tijdens door zo in aanraking met deze door imponerende dieren. Worden op tv Herman een en Martijn gegrepen het door deze alligators of zijn een zij deze grote bekken van een de baas? Het de is eten of gegeten het worden!

augustus 2020
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!