Programma gemist?

Herman een neemt Martijn mee naar tijdens Florida waar de ze op zoek gaan naar op tv de alligator! Deze de indrukwekkende in reptielen leven in de moerassen tijdens van de Everglades. van op tv De mannen varen met door airboats en kajaks van en komen een zo in aanraking van met deze imponerende in dieren. Worden Herman en Martijn in gegrepen door deze alligators tijdens of door zijn zij deze het grote bekken de baas? uit Het is eten of door gegeten op worden!

Martijn neemt het Herman tijdens mee naar Mongolië. Ze zullen op op op de nationale feestdag op een van eeuwenoude, tijdens traditionele manier een geit bereiden. Dat met doen ze samen door met de het nomaden. Alleen de op tv reis is al een een flinke beproeving. in Het is de er twintig naar graden onder nul. Het avontuur brengt van hen via een tijdens hondenslederit van op het de Baikalmeer in Siberië en met een treinreis in de Trans uit het Mongolië Express naar het Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. op tv De naar mannen helpen uiteindelijk om de met geiten bij elkaar te uit naar drijven. Dat doen ze te paard naar en Herman doet het de alles wat Martijn het heeft geregeld. Hij is nergens bang in voor, op behalve voor een paarden.

Martijn van neemt Herman mee diep met de jungle in van tijdens Suriname. Hier van vissen Indianen tijdens op de Anjoemara, op oftewel de wolfsvis. De uit reis is het al een enorme op beproeving, laat staan het vangen door van deze als tijdens agressief te boek naar staande vis. Zijn op tv Herman en een Martijn de jungle de de baas van en eten zij deze met delicatesse? Of door is deze beproeving te naar zwaar en druipen naar zij met van de staart met tussen hun benen op af?

Herman neemt tijdens Martijn mee naar het Dutch Harbor, Alaska van om daar King Crab op te vangen. Als een een eerste Nederlanders gaan ze in aan andere kant door van de wereld door op de Beringzee ervaren op hoe het is om de met op krab te jagen. een Gaan Herman op tv en Martijn de uit strijd tegen het water én zichzelf met winnen? de Zijn het echte door Ketelbinkies of blijken tijdens ze toch eersteklas in matroosjes?

Herman op neemt Martijn de mee naar het Afrikaanse de Namibië. Hier in gaan ze met eigen ogen het zien hoe op de Bosjesmannen de leven, jagen en eten. Op op tv het uit menu staan hart en door lever, dé trofeeën op voor de lokale een jagers die van geloven dat het eten van een deze organen geluk en het tijdens voorspoed brengt. Het in avontuur kent vele hobbels en door de vraag is: door zullen Herman en Martijn met het tot een de goed op einde brengen?

Herman en in Martijn reizen helemaal op naar Japan en kijken het daar de dood door door in de ogen. Ze gaan de namelijk de met giftige en in in Nederland verboden met Fugu-vis eten. Voordat zij dit een galgenmaal gaan proeven, dompelen op tv van Herman en Martijn met zich eerst onder naar in de Japanse cultuur, met naar alle gebruiken, gewoontes tijdens en op tv kleding. Uiteindelijk gaan ze op zelfs in traditionele outfit met een elkaar op sumoworstelen.

Martijn neemt uit Herman op tv mee naar het door Midden-Oosten om daar de het volgens het Guinness Book of door Records tijdens grootste gerecht ter wereld te door maken: gevulde in kameel. De twee maken de een naar reis door de meest tijdens prachtige landschappen van Oman door tijdens en gaan te voet door de de woestijn, om uiteindelijk tijdens bij de de bedoeïenen te in belanden. Bij elke stop de halen zij verschillende uit ingrediënten van en dieren op én proeven op ze op tv een stukje van de het echte Omaanse met cultuur.

Een uit berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen op staan op onder meer op het door boodschappenlijstje van Herman het en Martijn, want naar zij gaan op tv naar Groenland! Ze van willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's tijdens in extreme omstandigheden overleven. naar door Zij eten alles wat met de zee hen te de bieden tijdens heeft.

Wandelend over op tv de evenaar naar in Ecuador hebben Herman van en Martijn een een heel duidelijk op doel voor ogen: in het eten van tijdens een heel proteïnerijke boomlarve die met leeft in verrotte op tv palmbomen. Om uit hier te komen, reizen op zij op vanuit de met bewoonde wereld per kano door het naar regenwoud en het eten ze onderweg en de passant naar ook nog een tijdens lokale specialiteit.

Herman stelt Martijn in op het de proef in op Peru. Om daar uit te komen, rijden de mannen op urenlang over naar hobbelige, krakkemikkige op tv wegen en moeten ze naar oneindig ver naar lopen. Gelukkig hebben een ze lama's tot hun door beschikking. door Dit allemaal om op op ruim 4500 het meter op zoek te gaan een naar het lekkerste en tijdens meest malse stuk naar vlees in Peru: van de uit Alpaca. Hoe vergaat het hen op tv op 4000 de meter hoogte, waar van ze moeten overnachten het in een tijdens berghutje om uit hun doel te tijdens bereiken?

In een drukkend in heet een Manilla op een de Filipijnen treffen Herman en Martijn op de noodzakelijke voorbereidingen door om uiteindelijk de op het op prachtige eiland Palawan te belanden. door Hier gaan ze van met met een bijzondere driewieler naar de een afgelegen tijdens paradijselijk strandje. Bij zonsopgang op is de het eb en een kunnen zij zelf met hun tijdens machete op jacht door gaan naar op tv de mangroveworm. Vinden zij het al hakkend van hun weg door de takken op of stijgt het op tv water uit en komt tijdens het duo vast te in zitten?

Hermans een grote droom was om uit ooit nog eens naar het Cuba het te gaan. Martijn neemt hem tijdens daar op tv dan ook graag mee naartoe! tijdens De mannen met komen aan in Havana op en op tv laten zich vervoeren in op tv een roze Amerikaanse een oldtimer. een Ze genieten van alles het wat de Cubaanse op cultuur hun te door bieden heeft. door Op de parelwitte tijdens stranden ontpoppen Herman met en Martijn zich van als ware Robinsons. naar Zo gaan ze met hun blote van naar handen kreeften vangen en slapen ze tijdens op tv op een afgelegen uit eiland. Brengen de mannen het een er goed van op tv af of op zijn zij uiteindelijk toch in de een Cubaanse sigaar?

De de vogelspin staat met op het menu. van Daarom reizen Herman en Martijn naar naar Spidercity in Cambodja. naar Onderweg eten een ze alles wat uit op van hun pad komt. Van een de ei in met daarin een embryo tot papayasalade naar met krabbenpoten. Uiteindelijk naar moet Martijn in alleen uit op spinnenjacht, want van beide mannen krijgen een naar zware voedselvergiftiging voor hun kiezen. van Bij Herman een is het naar zelfs zo ernstig dat van hij door de reis moet in staken.

Herman naar neemt Martijn mee een naar Schotland om een met eigen ogen de levende in jaagcultuur van dit een ruige door land te aanschouwen. door Schotland lijkt het dichtbij, maar voelt op verder weg dan ooit. Lange, natte op dagen met een op tv jeep door in de Hooglanden. Uren uit lopen door weer het en wind. De mannen de slapen met in een tent op uit hun jeep. Maar dat naar is eigenlijk op onverantwoord vanwege het in extreem naar slechte weer.

Herman neemt met Martijn mee naar Florida van waar ze een op zoek gaan naar met de alligator! tijdens Deze indrukwekkende reptielen met leven in tijdens de moerassen door van de Everglades. De mannen van varen met van airboats en kajaks en in komen van zo in aanraking het met deze imponerende dieren. Worden tijdens Herman en door Martijn gegrepen van door deze alligators tijdens of zijn zij deze grote bekken de de baas? naar Het is eten of een tijdens gegeten worden!

juli 2021
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!