Programma gemist?

Herman door neemt Martijn mee naar Florida tijdens waar tijdens ze op zoek in gaan naar de alligator! het Deze van indrukwekkende reptielen leven in de moerassen de van de Everglades. de De van mannen varen met op airboats en kajaks en op komen zo in aanraking in het met deze imponerende dieren. Worden op tv Herman en Martijn op tv gegrepen door deze naar alligators of zijn naar zij in deze grote bekken het de baas? Het de is eten of gegeten het worden!

Martijn door neemt Herman mee naar Mongolië. uit Ze door zullen op de nationale naar feestdag op een op eeuwenoude, traditionele manier een op tv naar geit bereiden. Dat doen met ze samen met de tijdens nomaden. Alleen op de reis is een al een flinke beproeving. naar Het uit is er twintig graden door onder nul. Het avontuur in brengt hen via tijdens een hondenslederit op een het Baikalmeer in uit Siberië een en een treinreis in het de Trans Mongolië Express het naar Ulaanbaatar, de op tv hoofdstad een van Mongolië. De een mannen helpen uiteindelijk om naar de geiten bij op elkaar te drijven. Dat op tv doen ze te paard door en Herman doet met alles wat Martijn tijdens op tv heeft geregeld. Hij op is nergens bang voor, een behalve voor op tv paarden.

Martijn tijdens neemt Herman mee diep de op tv jungle uit in van Suriname. een Hier vissen uit Indianen op de uit Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De tijdens reis is al door een enorme beproeving, de laat staan het in vangen van uit deze als met agressief te boek staande vis. Zijn van Herman en de Martijn tijdens de jungle de baas en eten het zij uit deze delicatesse? Of door is deze op beproeving te zwaar en door druipen zij met de staart met tussen hun door benen door af?

Herman neemt tijdens Martijn mee tijdens naar Dutch Harbor, Alaska de om daar King Crab op te vangen. de Als eerste Nederlanders gaan het op ze aan andere kant op van de wereld op de een Beringzee ervaren hoe op tv met het is om op krab tijdens te jagen. Gaan het Herman en Martijn de de door strijd tegen het water tijdens én zichzelf winnen? naar Zijn het echte uit Ketelbinkies of blijken ze in toch het eersteklas matroosjes?

Herman neemt Martijn naar uit mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier met gaan van ze met eigen in ogen zien hoe door de Bosjesmannen op leven, jagen en eten. Op in het menu staan hart in een en lever, dé trofeeën voor van de lokale jagers in die geloven dat naar het eten van deze een organen op tv geluk en voorspoed brengt. op Het de avontuur kent vele hobbels en de op tv vraag is: op zullen door Herman en Martijn in het tot een uit goed einde brengen?

Herman door en Martijn naar reizen helemaal naar Japan en door kijken naar daar de dood in het de ogen. Ze gaan namelijk van de in giftige en in de Nederland verboden het Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal van gaan proeven, dompelen tijdens Herman en Martijn door zich eerst onder een in de in Japanse cultuur, met met alle gebruiken, gewoontes en op kleding. Uiteindelijk een gaan ze zelfs tijdens in naar traditionele outfit met elkaar in sumoworstelen.

Martijn neemt Herman van mee naar met het met Midden-Oosten om daar het op tv volgens het Guinness Book op tv of in Records grootste gerecht op ter wereld te maken: gevulde tijdens kameel. in De twee maken een met reis door de meest het prachtige landschappen van Oman van en gaan te de van voet door de woestijn, de om uiteindelijk bij de op bedoeïenen op te belanden. Bij elke stop halen naar zij verschillende ingrediënten op en dieren op op tv én proeven ze op in een stukje van de echte het Omaanse door cultuur.

Een berenalarm, van noodsignalen en naar sneeuwschoenen staan een onder meer op het boodschappenlijstje van met Herman en uit Martijn, op want zij gaan naar Groenland! Ze tijdens willen begrijpen hoe op tv de op tv Inuit-eskimo's in van extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles de wat de zee in hen van te bieden het heeft.

Wandelend met over de evenaar in van Ecuador op hebben Herman en Martijn een op heel naar duidelijk doel voor ogen: in het eten van op een heel proteïnerijke het boomlarve die leeft in verrotte op tv palmbomen. Om hier van te komen, in reizen zij de vanuit de door bewoonde wereld per naar kano door het regenwoud en eten door ze onderweg door en passant ook nog op tv de een lokale specialiteit.

Herman stelt Martijn het op de proef op op in Peru. Om daar te komen, in rijden tijdens de mannen urenlang op over hobbelige, krakkemikkige wegen en op tv het moeten ze oneindig in ver lopen. Gelukkig hebben met ze lama's tot hun beschikking. naar Dit allemaal om naar op de ruim 4500 meter een op zoek naar te gaan naar het met lekkerste en van meest malse stuk vlees de in Peru: de Alpaca. Hoe naar van vergaat het hen op met 4000 meter met hoogte, waar ze moeten op tv overnachten in een een berghutje om hun doel tijdens te van bereiken?

In een drukkend uit het heet Manilla op naar de Filipijnen treffen Herman en van Martijn tijdens de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op in door het prachtige eiland uit Palawan te belanden. Hier gaan met ze met een bijzondere met driewieler naar op een afgelegen naar paradijselijk strandje. Bij zonsopgang naar is het eb een en kunnen zij zelf een met in hun machete op op jacht gaan naar de de mangroveworm. Vinden naar zij al hakkend hun weg van in door de takken met of stijgt het op water en komt van het duo vast tijdens te zitten?

Hermans grote droom door was om ooit het op nog eens naar in Cuba te gaan. Martijn neemt hem op tv daar dan van ook graag mee tijdens naartoe! De mannen uit komen naar aan in Havana en van laten zich vervoeren in een een een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van van alles wat de op tv Cubaanse een cultuur hun door te bieden heeft. in Op de parelwitte stranden ontpoppen Herman tijdens uit en Martijn zich als ware naar Robinsons. Zo gaan ze met met hun het blote op handen kreeften vangen en slapen in ze uit op een afgelegen eiland. Brengen de uit mannen het er in op goed van af of zijn op tv zij uiteindelijk toch de met Cubaanse door sigaar?

De vogelspin uit staat op het menu. op tv Daarom tijdens reizen Herman en Martijn naar op Spidercity in Cambodja. de Onderweg eten een ze tijdens alles wat op in hun pad komt. Van op tv een ei de met daarin een embryo tot papayasalade door met het krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn door alleen uit op spinnenjacht, want beide mannen door krijgen een zware het voedselvergiftiging voor tijdens hun kiezen. Bij Herman is de het zelfs zo op tv tijdens ernstig dat hij de op reis moet op tv staken.

Herman neemt Martijn in mee met naar Schotland op om met eigen ogen de de levende jaagcultuur van dit een ruige land te een aanschouwen. Schotland lijkt uit van dichtbij, maar voelt verder op weg dan ooit. Lange, natte door dagen met een tijdens jeep door de op tv Hooglanden. met Uren lopen door tijdens weer en wind. De naar mannen naar slapen in een tent op hun uit jeep. het Maar dat is eigenlijk naar onverantwoord vanwege het extreem uit op slechte weer.

Herman naar neemt Martijn mee naar Florida in uit waar ze op zoek gaan naar naar de naar alligator! Deze indrukwekkende met reptielen leven tijdens in de moerassen van de een Everglades. De mannen door varen met airboats op en kajaks naar en komen zo een in aanraking in met deze imponerende dieren. met Worden Herman en Martijn gegrepen in door deze door alligators of door zijn zij deze naar grote bekken de baas? Het op is een eten of gegeten op worden!

september 2019
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord