Programma gemist?

Herman tijdens neemt Martijn mee naar Florida een waar de ze op zoek gaan tijdens naar de alligator! Deze door indrukwekkende reptielen naar leven in de moerassen met van de Everglades. van De met mannen varen met airboats en een van kajaks en komen uit zo in aanraking met met deze imponerende dieren. uit Worden Herman en Martijn gegrepen in door deze alligators tijdens of zijn zij op tv deze grote bekken op tv de met baas? Het tijdens is eten of gegeten een worden!

Martijn neemt Herman uit mee naar Mongolië. het Ze het zullen op naar de nationale feestdag in op een eeuwenoude, naar traditionele manier een geit op tv bereiden. Dat doen ze in samen door met de nomaden. Alleen de met reis is uit al een flinke beproeving. naar Het is er een twintig op graden onder nul. Het avontuur brengt tijdens hen via een in een hondenslederit op het Baikalmeer van in Siberië en een treinreis op een in de Trans Mongolië Express naar van Ulaanbaatar, de hoofdstad van van Mongolië. de De mannen helpen van uiteindelijk om een de geiten bij met elkaar te het drijven. Dat doen ze de te paard met en Herman doet alles wat uit Martijn op tv heeft geregeld. Hij is nergens met bang voor, behalve de voor tijdens paarden.

Martijn neemt Herman op mee diep uit de het jungle in van naar Suriname. Hier vissen een Indianen op de Anjoemara, door oftewel de wolfsvis. het De reis is al op tv een naar enorme beproeving, laat het staan het vangen van deze als naar agressief te het boek staande vis. in Zijn Herman en uit Martijn de de jungle de baas een en eten tijdens zij deze delicatesse? Of is op deze beproeving te de zwaar en op tv druipen zij met de tijdens staart tussen hun naar benen op af?

Herman neemt Martijn het mee naar Dutch een Harbor, Alaska het om daar tijdens King Crab te vangen. Als van eerste Nederlanders met gaan ze aan andere naar naar kant van de wereld op het de met Beringzee ervaren hoe de het is om op krab te tijdens de jagen. Gaan Herman door en Martijn de naar strijd tegen het water én van zichzelf winnen? Zijn op tv het echte Ketelbinkies het of blijken de ze toch uit eersteklas matroosjes?

Herman neemt Martijn naar mee naar een het Afrikaanse Namibië. Hier door gaan het ze met eigen ogen op tv zien hoe de Bosjesmannen met leven, jagen en het uit eten. Op het menu staan hart de en lever, een dé de trofeeën voor de lokale met jagers die geloven dat met het eten van met deze in organen geluk en voorspoed van brengt. Het avontuur kent de vele op hobbels en de vraag is: op tv zullen Herman en Martijn het het tot een een goed einde door brengen?

Herman en Martijn het reizen helemaal van naar Japan en door kijken daar de dood met in de ogen. op tv Ze gaan namelijk op tv een de giftige en in Nederland verboden op Fugu-vis de eten. Voordat zij dit galgenmaal uit gaan proeven, het dompelen met Herman en Martijn op zich eerst onder in de het Japanse cultuur, met alle door de gebruiken, gewoontes en kleding. Uiteindelijk met gaan ze zelfs in met traditionele outfit met een uit elkaar sumoworstelen.

Martijn van neemt Herman mee naar het een Midden-Oosten om op tv daar het tijdens volgens het Guinness het Book of het Records grootste gerecht ter wereld de te de maken: gevulde kameel. De twee op tv maken een op reis door de meest prachtige met het landschappen van Oman en tijdens gaan te voet door in de woestijn, van om uiteindelijk bij naar de bedoeïenen te het belanden. Bij elke met stop halen zij op tv verschillende ingrediënten en uit dieren op op én proeven ze een uit stukje van de de echte Omaanse op cultuur.

Een de berenalarm, noodsignalen tijdens en sneeuwschoenen staan onder een meer op het op boodschappenlijstje van Herman en door Martijn, van want zij gaan naar op Groenland! Ze willen begrijpen uit hoe tijdens de Inuit-eskimo's in extreme van omstandigheden overleven. Zij eten met alles een wat de zee hen te bieden op tv het heeft.

Wandelend over de naar evenaar in Ecuador een met hebben Herman en Martijn een heel de duidelijk doel op voor ogen: het eten het van het een heel proteïnerijke boomlarve in die leeft in verrotte tijdens op palmbomen. Om hier op tv te komen, reizen op zij vanuit de bewoonde wereld het per kano door in het regenwoud van en eten ze onderweg en uit passant ook met nog een lokale een specialiteit.

Herman stelt Martijn in op de door proef in Peru. op Om op tv daar te komen, rijden de op tv mannen urenlang over hobbelige, in krakkemikkige wegen de en een moeten ze oneindig op tv ver lopen. Gelukkig door hebben ze lama's tot naar hun beschikking. in Dit allemaal om naar op ruim 4500 meter naar op zoek van te gaan naar het lekkerste en in op meest malse stuk vlees in Peru: de een de Alpaca. Hoe vergaat met het hen op 4000 meter op op tv hoogte, waar ze moeten overnachten in een een met berghutje om hun doel te tijdens met bereiken?

In een in drukkend heet Manilla op in de de Filipijnen treffen Herman en Martijn in uit de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op op het door prachtige eiland Palawan in te belanden. Hier gaan tijdens ze een met een bijzondere driewieler naar uit een afgelegen op paradijselijk strandje. Bij zonsopgang op tv is uit het eb en kunnen zij zelf door met uit hun machete op jacht naar gaan naar op tv de mangroveworm. Vinden zij al door hakkend hun tijdens weg door de het takken of stijgt tijdens het water en komt de het duo vast met te uit zitten?

Hermans grote van droom was het om ooit nog op tv eens naar van Cuba te gaan. Martijn neemt een hem daar dan ook op graag mee op tv naartoe! De mannen komen van aan in Havana een en laten de zich vervoeren op in een uit roze Amerikaanse oldtimer. met Ze genieten van alles wat de uit Cubaanse in cultuur hun te in bieden heeft. Op de met parelwitte van stranden ontpoppen Herman en Martijn op zich als een ware Robinsons. Zo op gaan ze met hun blote tijdens van handen kreeften vangen en in slapen ze op een afgelegen door eiland. Brengen de de naar mannen het er goed van af door of zijn zij de uit uiteindelijk toch de door Cubaanse sigaar?

De vogelspin staat naar op het uit menu. Daarom reizen Herman met en Martijn naar op tv Spidercity in Cambodja. de op Onderweg eten ze alles tijdens wat op hun door pad komt. Van een door ei met daarin een uit op embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk op tv uit moet Martijn alleen tijdens op spinnenjacht, want beide mannen tijdens krijgen een zware door voedselvergiftiging voor hun kiezen. tijdens Bij door Herman is het zelfs een zo ernstig naar dat hij in de reis moet met staken.

Herman in neemt Martijn mee tijdens naar Schotland om met in eigen ogen op de levende de jaagcultuur van dit ruige land een te aanschouwen. door Schotland lijkt dichtbij, naar maar voelt verder weg het dan ooit. uit Lange, natte dagen in met een jeep door de de Hooglanden. Uren lopen het door weer door en wind. De mannen op slapen in in een door tent op hun jeep. Maar dat door is de eigenlijk onverantwoord een vanwege het extreem slechte op weer.

Herman uit neemt Martijn op mee naar Florida uit waar ze op zoek gaan naar door tijdens de alligator! Deze indrukwekkende reptielen in leven in de het moerassen van de Everglades. door De uit mannen varen de met airboats en kajaks door en komen zo de in aanraking met tijdens deze imponerende dieren. Worden een Herman op en Martijn gegrepen naar door deze alligators in of zijn zij de deze grote bekken in de baas? Het is eten of met tijdens gegeten worden!

juni 2019
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord