Programma gemist?

Herman van neemt Martijn mee de naar Florida waar tijdens ze op zoek op tv gaan naar met de alligator! Deze indrukwekkende een reptielen leven in de moerassen door naar van de Everglades. De mannen varen tijdens met airboats uit en kajaks en uit komen op tv zo in aanraking met uit deze imponerende dieren. Worden de Herman en Martijn naar gegrepen door op deze alligators of zijn de zij deze grote bekken door de baas? de Het is eten of op een gegeten worden!

Martijn neemt Herman met mee op tv naar Mongolië. Ze zullen op van de nationale feestdag met op een op tv eeuwenoude, traditionele op tv manier een door geit bereiden. Dat tijdens doen ze samen met de tijdens nomaden. met Alleen de reis is een al een flinke beproeving. op Het de is er twintig graden onder nul. met Het van avontuur brengt hen een via een hondenslederit op op het Baikalmeer van in Siberië de en een treinreis in met de Trans in Mongolië Express naar Ulaanbaatar, de de hoofdstad van Mongolië. in De mannen helpen uiteindelijk naar om de geiten de bij naar elkaar te drijven. Dat op tv doen ze te tijdens paard en een Herman doet uit alles wat Martijn heeft van geregeld. Hij is nergens op tv bang voor, behalve voor van de paarden.

Martijn neemt in Herman mee diep op de jungle in van in Suriname. Hier vissen uit Indianen op tijdens de Anjoemara, oftewel de de wolfsvis. door De reis is al op een tijdens enorme beproeving, laat naar staan het vangen van deze het als agressief te naar boek staande vis. Zijn naar Herman en Martijn het de jungle met de met baas en eten zij deze van delicatesse? Of is het deze beproeving in te zwaar op en druipen zij met naar de staart op tussen hun benen uit af?

Herman neemt Martijn met mee een naar Dutch Harbor, door Alaska om in daar King Crab te de vangen. Als eerste Nederlanders gaan door ze aan andere op tv kant van de van wereld op de door Beringzee ervaren op hoe het is op om in op krab te jagen. Gaan Herman van een en Martijn de strijd tegen het uit water én zichzelf het winnen? Zijn het het echte op Ketelbinkies of blijken ze op tv toch eersteklas tijdens matroosjes?

Herman neemt Martijn op tv mee naar het het Afrikaanse met Namibië. Hier gaan ze met op tv eigen ogen naar zien door hoe de Bosjesmannen leven, jagen in en eten. van Op het menu staan hart naar en lever, door dé trofeeën voor de tijdens tijdens lokale jagers die geloven dat in het eten de van deze organen geluk naar en voorspoed uit brengt. Het de avontuur kent vele hobbels tijdens en de vraag is: zullen het Herman door en Martijn het tot een uit goed einde uit brengen?

Herman naar en Martijn reizen helemaal naar van Japan en met kijken daar tijdens de dood in de op ogen. Ze gaan namelijk van de van giftige en met in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat op tv zij dit in galgenmaal gaan door proeven, dompelen een Herman en Martijn op zich eerst onder in de tijdens Japanse cultuur, met alle in gebruiken, gewoontes en uit kleding. Uiteindelijk gaan op ze zelfs in het door traditionele outfit met elkaar naar sumoworstelen.

Martijn neemt op Herman door mee naar het Midden-Oosten in om daar het volgens het tijdens Guinness Book van of tijdens Records grootste gerecht ter wereld op te maken: in gevulde kameel. met De twee maken een op reis door de het meest prachtige landschappen van Oman in en een gaan te voet door door de woestijn, om uiteindelijk de bij de uit bedoeïenen te van belanden. Bij tijdens elke stop halen zij op tv verschillende ingrediënten en met dieren op én proeven in ze een stukje op tv van de echte de Omaanse het cultuur.

Een berenalarm, noodsignalen van met en sneeuwschoenen staan onder meer van op het boodschappenlijstje van met Herman en uit Martijn, naar want zij gaan naar Groenland! Ze door willen op tv begrijpen hoe de Inuit-eskimo's tijdens in extreme omstandigheden naar overleven. Zij het eten alles wat van de zee hen te bieden met op tv heeft.

Wandelend over de in evenaar in naar Ecuador hebben in Herman en Martijn een van heel duidelijk doel voor van ogen: met het eten van een heel op tv proteïnerijke boomlarve tijdens die door leeft in verrotte palmbomen. Om van hier te komen, met reizen zij vanuit de de tijdens bewoonde wereld per kano door door het regenwoud en het eten ze onderweg op en passant ook nog het tijdens een lokale specialiteit.

Herman op stelt Martijn op met de proef een in Peru. Om een daar te komen, een rijden de mannen in urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en in moeten de ze oneindig met ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's door tot in hun beschikking. een Dit allemaal om op naar ruim 4500 naar meter op zoek te in gaan naar op tv het lekkerste en van meest malse stuk vlees op in Peru: op de Alpaca. Hoe de vergaat het hen op de 4000 meter hoogte, uit waar ze moeten overnachten in tijdens naar een berghutje om hun doel te van van bereiken?

In naar een drukkend heet Manilla in op de Filipijnen treffen op naar Herman en Martijn de tijdens noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op in het door prachtige eiland Palawan te tijdens belanden. Hier gaan door ze tijdens met een bijzondere driewieler naar een uit afgelegen met paradijselijk strandje. de Bij zonsopgang is het eb uit en kunnen in zij zelf met van hun machete de op jacht gaan naar de mangroveworm. tijdens Vinden naar zij al hakkend hun door weg door met de takken of stijgt met het water en komt naar het duo vast op tv te uit zitten?

Hermans door grote droom was naar om ooit op nog eens naar Cuba te gaan. met in Martijn neemt hem daar dan de ook graag mee naartoe! op De met mannen komen aan in op Havana en uit laten zich tijdens vervoeren in een roze de Amerikaanse oldtimer. Ze uit genieten van alles wat naar de Cubaanse cultuur hun op tv in te bieden heeft. Op met de parelwitte stranden ontpoppen Herman tijdens en Martijn zich tijdens als ware Robinsons. op tv uit Zo gaan ze met hun op tv blote handen door kreeften vangen en slapen ze van tijdens op een afgelegen eiland. Brengen de op mannen het tijdens er goed van van af of zijn zij de uiteindelijk toch met de Cubaanse tijdens sigaar?

De vogelspin staat met in op het menu. Daarom reizen Herman op tv en Martijn op tv naar Spidercity uit in Cambodja. Onderweg eten ze op alles wat op met hun pad komt. in Van een de ei met daarin uit een embryo tot papayasalade op tv van met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn op tv alleen op spinnenjacht, want door beide mannen krijgen met een zware van voedselvergiftiging in voor hun kiezen. Bij Herman is het het zelfs zo op tv ernstig dat door hij de reis met moet op staken.

Herman een neemt Martijn mee naar van Schotland een om met eigen ogen tijdens de levende van jaagcultuur van dit ruige land een te aanschouwen. Schotland lijkt met naar dichtbij, maar voelt verder van weg dan ooit. Lange, natte het dagen met een naar jeep door in de Hooglanden. Uren lopen naar door weer in en wind. tijdens De mannen slapen in een op tv tent door op hun jeep. Maar dat de is eigenlijk onverantwoord in vanwege het extreem uit in slechte weer.

Herman tijdens neemt Martijn naar mee naar Florida waar ze in op zoek tijdens gaan naar de alligator! naar Deze indrukwekkende met reptielen leven in de op tv moerassen door van de Everglades. De mannen varen uit met airboats op en uit kajaks en komen zo in aanraking in de met deze imponerende door dieren. Worden Herman en door Martijn gegrepen door naar deze alligators of zijn op tv zij tijdens deze grote bekken de in baas? Het is tijdens eten of gegeten op tv worden!

december 2020
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!