Programma gemist?

Herman neemt op Martijn mee op tv naar Florida waar tijdens ze op zoek op tv gaan naar de alligator! het Deze op tv indrukwekkende reptielen leven in de moerassen met van de op tv Everglades. De mannen varen uit met airboats naar en van kajaks en komen zo in aanraking van met deze de imponerende dieren. Worden Herman met tijdens en Martijn gegrepen door op tv deze alligators of zijn tijdens zij deze op tv grote bekken tijdens de baas? Het tijdens is eten of gegeten de worden!

Martijn neemt naar Herman mee naar Mongolië. een Ze in zullen op de door nationale feestdag op een de eeuwenoude, traditionele manier een uit geit van bereiden. Dat doen ze tijdens samen met de in nomaden. Alleen de reis een is op tv al een flinke beproeving. op Het op is er twintig graden onder nul. op tv Het avontuur brengt tijdens hen via een uit hondenslederit op een het in Baikalmeer in Siberië en een treinreis tijdens in van de Trans Mongolië van Express naar Ulaanbaatar, de hoofdstad met van van Mongolië. De door mannen helpen uiteindelijk om de op tv geiten bij elkaar te door drijven. Dat doen in van ze te paard en door Herman doet alles de wat Martijn heeft geregeld. Hij op tv is nergens bang op voor, op behalve voor een paarden.

Martijn tijdens neemt Herman mee diep de de een jungle in van Suriname. Hier uit vissen Indianen tijdens op de van Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis een is in al een enorme beproeving, laat uit staan de het vangen met van deze als agressief te het boek staande de vis. Zijn Herman en op Martijn op tv de jungle de baas en eten op zij deze naar delicatesse? Of is op tv deze beproeving te op tv zwaar en de druipen zij met op tv de staart tussen in hun benen op af?

Herman neemt Martijn naar mee naar in Dutch Harbor, Alaska om op daar King naar Crab uit te vangen. Als eerste een Nederlanders gaan ze aan andere naar een kant van de wereld op uit de naar Beringzee ervaren hoe uit het is om op krab te op tv jagen. Gaan Herman een het en Martijn de strijd tegen tijdens het uit water én zichzelf winnen? Zijn het door echte Ketelbinkies of op blijken ze toch tijdens eersteklas in matroosjes?

Herman neemt Martijn naar mee op tv naar het van Afrikaanse Namibië. Hier uit gaan ze met eigen ogen het zien hoe een de Bosjesmannen leven, jagen en uit eten. Op uit het menu staan door hart en in lever, dé trofeeën voor van de lokale het jagers die geloven dat naar het naar eten van deze organen geluk en op tv voorspoed op brengt. Het door avontuur kent vele hobbels in en de vraag is: zullen op tv Herman en Martijn in op het tot een goed einde door brengen?

Herman en Martijn in reizen helemaal naar naar Japan en het kijken daar de het dood in naar de ogen. Ze gaan in namelijk de giftige en op in Nederland verboden het Fugu-vis met eten. Voordat zij door dit galgenmaal gaan proeven, met dompelen Herman en een Martijn zich een eerst onder in de van Japanse cultuur, met alle de gebruiken, gewoontes met en kleding. Uiteindelijk gaan uit ze de zelfs in traditionele tijdens outfit met in elkaar sumoworstelen.

Martijn de neemt Herman mee naar tijdens het Midden-Oosten in om daar het in volgens het Guinness Book of in Records met grootste gerecht ter wereld uit te maken: een gevulde kameel. op tv De twee maken een reis door het de meest prachtige tijdens landschappen op van Oman en een gaan te voet met door de woestijn, om een uiteindelijk bij de bedoeïenen in van te belanden. Bij elke stop op halen zij verschillende ingrediënten naar en op tv dieren op én proeven ze een een stukje van door de echte naar Omaanse door cultuur.

Een tijdens berenalarm, noodsignalen en een sneeuwschoenen staan op tv onder meer op in het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, door want uit zij gaan naar Groenland! Ze in willen begrijpen op tv hoe de in Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. een Zij eten alles een wat de tijdens zee tijdens hen te bieden op tv heeft.

Wandelend over de naar evenaar in de Ecuador hebben Herman en tijdens met Martijn een heel op duidelijk doel voor het ogen: het eten van een op heel proteïnerijke de boomlarve die leeft tijdens in verrotte palmbomen. Om hier op tv te door komen, reizen zij vanuit de de bewoonde wereld met per kano in door het regenwoud met en eten ze van onderweg en passant ook een nog een lokale met specialiteit.

Herman stelt naar Martijn op de met proef de in Peru. Om daar het te komen, rijden de mannen naar tijdens urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en met moeten van ze oneindig uit ver lopen. Gelukkig hebben in ze lama's tot hun beschikking. een Dit allemaal om een op ruim van 4500 meter op zoek naar te gaan naar naar van het lekkerste en een meest malse stuk vlees in Peru: een de tijdens Alpaca. Hoe vergaat het hen in de op 4000 meter hoogte, het waar ze moeten overnachten een in een naar berghutje om hun doel van te uit bereiken?

In een drukkend door heet Manilla door op de uit Filipijnen treffen de Herman en Martijn in de noodzakelijke voorbereidingen op om uiteindelijk op het naar prachtige eiland van Palawan te belanden. in Hier gaan ze met een bijzondere op tv driewieler het naar een op tv afgelegen paradijselijk strandje. uit Bij zonsopgang is het eb uit en kunnen zij zelf een uit met hun machete de op jacht gaan de naar de mangroveworm. Vinden zij al de naar hakkend hun weg tijdens door de takken de of stijgt het water en komt het door het duo vast te de zitten?

Hermans grote droom een was om het ooit nog de eens naar het Cuba te gaan. Martijn neemt hem naar daar in dan ook in graag mee naartoe! uit De mannen komen door aan in Havana en een laten zich uit vervoeren in een roze in Amerikaanse oldtimer. Ze genieten met van alles wat op de Cubaanse cultuur op hun te een bieden heeft. Op de met parelwitte stranden ontpoppen in Herman op tv en Martijn zich als op ware Robinsons. Zo gaan door ze de met hun blote handen kreeften vangen van en slapen ze het op een afgelegen van eiland. door Brengen de op tv mannen het er het goed van af of in zijn zij uiteindelijk toch de de Cubaanse in sigaar?

De een vogelspin staat op tijdens het menu. Daarom de reizen Herman en Martijn met naar Spidercity naar in Cambodja. Onderweg naar eten ze door alles wat op hun een pad komt. Van een ei naar met daarin een door embryo tot door papayasalade op met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn tijdens alleen op spinnenjacht, een want beide mannen krijgen door een op tv zware voedselvergiftiging voor hun kiezen. uit in Bij Herman is het zelfs het zo ernstig dat een hij naar de reis moet op tv staken.

Herman op neemt Martijn mee naar in Schotland naar om met eigen naar ogen de levende met jaagcultuur van dit ruige op tv land te aanschouwen. Schotland op tv lijkt door dichtbij, maar voelt verder weg dan uit ooit. Lange, tijdens natte een dagen met een op jeep door de Hooglanden. Uren lopen van door door weer en wind. op tv De mannen slapen in het een op tent op hun de jeep. Maar dat het is eigenlijk onverantwoord naar vanwege het extreem slechte een weer.

Herman neemt een Martijn van mee naar Florida waar ze naar op zoek gaan het naar de op tv alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven op tv tijdens in de moerassen van het de Everglades. De met mannen varen met van airboats en kajaks en komen een zo van in aanraking met deze van imponerende dieren. Worden Herman naar en Martijn gegrepen tijdens door deze alligators uit of zijn zij een deze grote op bekken van de baas? Het is het eten of tijdens gegeten worden!

april 2021
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!