Programma gemist?

Herman naar neemt Martijn mee naar op tv Florida waar ze op de zoek gaan naar op de naar alligator! Deze uit indrukwekkende reptielen leven in naar de moerassen het van de Everglades. De het mannen varen een met airboats en kajaks en het komen zo op tv in aanraking met met deze imponerende het dieren. Worden Herman uit en Martijn gegrepen door in deze alligators op of zijn zij deze in grote bekken de baas? Het met is van eten of gegeten uit worden!

Martijn neemt met Herman mee uit naar Mongolië. Ze uit zullen op de nationale in feestdag van op een eeuwenoude, traditionele manier een tijdens op tv geit bereiden. Dat doen uit ze samen tijdens met de nomaden. Alleen de reis uit is al op een flinke beproeving. Het met is er naar twintig graden uit onder nul. op tv Het avontuur brengt hen tijdens via een een hondenslederit op het Baikalmeer in Siberië uit en een treinreis een in de de Trans Mongolië Express naar een Ulaanbaatar, van de hoofdstad van Mongolië. met De mannen helpen tijdens uiteindelijk om de met geiten in bij elkaar te in drijven. Dat doen ze naar te paard en Herman doet het naar alles wat Martijn heeft het geregeld. Hij is nergens bang de uit voor, behalve voor door paarden.

Martijn neemt Herman uit mee diep de van jungle uit in van Suriname. op tv Hier vissen uit Indianen op de Anjoemara, oftewel de de wolfsvis. De een reis is met al een enorme beproeving, laat naar staan het het vangen van deze op als agressief door te boek staande vis. Zijn uit Herman en op tv Martijn de op tv jungle de uit baas en eten een zij deze delicatesse? Of is naar deze beproeving in te zwaar met en druipen zij met de staart in tussen hun met benen tijdens af?

Herman een neemt Martijn mee naar door Dutch Harbor, Alaska om naar daar King Crab een met te vangen. Als eerste Nederlanders op tv gaan tijdens ze aan andere kant van het de wereld met op de Beringzee het ervaren hoe het naar is om door op krab te jagen. Gaan het Herman en Martijn de in uit strijd tegen het water én met zichzelf winnen? Zijn met het echte Ketelbinkies of naar blijken door ze toch eersteklas met matroosjes?

Herman een neemt Martijn mee met naar het Afrikaanse uit Namibië. Hier door gaan ze met op tv eigen ogen zien het hoe de Bosjesmannen de leven, jagen en eten. Op van het in menu staan hart het en lever, dé trofeeën van voor de lokale jagers een die geloven dat het tijdens van eten van deze op organen geluk en voorspoed tijdens brengt. Het avontuur de kent vele hobbels en de naar vraag is: zullen met Herman en naar Martijn het van tot een goed einde van brengen?

Herman en in Martijn reizen helemaal naar naar Japan op tv en kijken het daar de dood in met de ogen. tijdens Ze gaan namelijk de het giftige en uit in Nederland verboden Fugu-vis met eten. Voordat zij dit de galgenmaal gaan proeven, het dompelen het Herman en Martijn zich eerst onder van van in de Japanse cultuur, met alle van gebruiken, gewoontes een en kleding. op Uiteindelijk gaan ze van zelfs in traditionele outfit met de een elkaar sumoworstelen.

Martijn het neemt Herman mee naar het naar Midden-Oosten om de daar het volgens het uit Guinness Book een of Records grootste gerecht naar naar ter wereld te een maken: gevulde kameel. De uit twee maken een reis door op naar de meest prachtige op landschappen van Oman en gaan te tijdens voet door de een woestijn, met om uiteindelijk bij de met bedoeïenen te door belanden. Bij elke stop halen de zij verschillende naar ingrediënten tijdens en dieren op én uit proeven ze de een stukje van de echte van Omaanse door cultuur.

Een in berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen naar staan onder meer op op het van boodschappenlijstje van Herman en Martijn, een want zij gaan in op naar Groenland! Ze willen naar begrijpen hoe de op Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. op tv Zij eten alles het wat naar de zee hen te een bieden het heeft.

Wandelend over met de evenaar een in Ecuador hebben Herman en in uit Martijn een heel duidelijk doel voor in ogen: het naar eten in van een heel in proteïnerijke boomlarve die naar leeft in verrotte op palmbomen. Om hier te komen, op tv reizen zij vanuit de een bewoonde wereld per de kano door het van tijdens regenwoud en eten ze onderweg door en passant naar ook nog een in lokale specialiteit.

Herman op stelt Martijn op in de proef naar in Peru. Om daar te een komen, rijden de door mannen urenlang een over hobbelige, de krakkemikkige wegen en in moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig naar tijdens hebben ze lama's tot hun tijdens beschikking. met Dit allemaal om op een ruim 4500 meter met op zoek te gaan naar door het het lekkerste en meest naar malse stuk de vlees in Peru: de door Alpaca. Hoe naar vergaat het hen op 4000 een meter hoogte, waar ze tijdens moeten op tv overnachten in een berghutje uit om door hun doel te op bereiken?

In op tv een drukkend heet naar Manilla op de tijdens Filipijnen treffen door Herman en Martijn de naar noodzakelijke voorbereidingen om de uiteindelijk op het prachtige eiland met Palawan te belanden. het op tv Hier gaan ze met een van bijzondere driewieler naar op een afgelegen paradijselijk strandje. een Bij naar zonsopgang is het in eb en kunnen op tv zij zelf op tv met hun machete naar op jacht gaan naar de in mangroveworm. op Vinden zij al hakkend hun weg het van door de takken op of stijgt het water en op tv komt met het duo vast te uit zitten?

Hermans in grote droom was de om ooit nog eens door naar Cuba met te gaan. Martijn neemt een hem een daar dan ook graag mee uit naartoe! op tv De mannen komen aan in in Havana en laten zich op vervoeren in een van roze op Amerikaanse oldtimer. Ze genieten met van alles op tv wat de Cubaanse cultuur met hun te op tv bieden heeft. Op van de parelwitte stranden ontpoppen door Herman en Martijn zich tijdens als van ware Robinsons. Zo gaan tijdens ze met door hun blote handen de kreeften vangen en het slapen ze in op een afgelegen eiland. in Brengen de mannen naar het er goed de van af of van zijn zij uiteindelijk toch de op Cubaanse in sigaar?

De door vogelspin staat op het menu. op tv Daarom tijdens reizen Herman en Martijn naar de Spidercity in Cambodja. in uit Onderweg eten ze alles wat op van hun pad komt. op Van een naar ei tijdens met daarin een embryo tot op papayasalade op tv met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen een op spinnenjacht, op want beide mannen van krijgen een zware uit voedselvergiftiging het voor hun kiezen. Bij met Herman is het zelfs zo op ernstig dat hij van de op tv reis moet van staken.

Herman uit neemt Martijn mee naar Schotland in om tijdens met eigen een ogen de levende op jaagcultuur van dit ruige het land te de aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar in voelt verder weg dan naar ooit. op Lange, natte van dagen met een jeep door de het Hooglanden. in Uren lopen door weer een en wind. De op tv mannen tijdens slapen in een tent op hun uit jeep. Maar dat de is eigenlijk door onverantwoord naar vanwege het extreem slechte tijdens weer.

Herman neemt het Martijn mee naar Florida het met waar ze op zoek een gaan naar de alligator! Deze op tv indrukwekkende reptielen leven tijdens in het de moerassen van van de Everglades. een De mannen varen met met airboats en kajaks en komen op zo in aanraking door met deze op tv imponerende dieren. van Worden Herman en van Martijn gegrepen door het deze alligators op of zijn zij deze grote bekken in de met baas? Het op tv is eten of gegeten van worden!

april 2020
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!