Programma gemist?

Herman een neemt Martijn mee met naar Florida van waar ze op zoek gaan op tv naar de alligator! Deze tijdens door indrukwekkende reptielen leven in de het moerassen van de Everglades. de De mannen varen tijdens met uit airboats en kajaks en komen van zo het in aanraking naar met deze imponerende dieren. op Worden Herman en met Martijn gegrepen door deze uit alligators of in zijn zij door deze grote bekken de baas? met Het is in eten of gegeten naar worden!

Martijn neemt Herman op mee uit naar Mongolië. door Ze zullen op de nationale feestdag op op een uit eeuwenoude, traditionele manier tijdens een geit op tv bereiden. Dat van doen ze samen met de in nomaden. Alleen de reis op is al op tv een tijdens flinke beproeving. Het is op er twintig het graden onder nul. Het avontuur met brengt hen via in een hondenslederit op met het Baikalmeer in in Siberië naar en een treinreis in de uit Trans Mongolië door Express naar Ulaanbaatar, de hoofdstad van van Mongolië. De op tv naar mannen helpen uiteindelijk met om de geiten de bij elkaar te drijven. Dat naar doen ze te de paard en Herman op tv doet alles een wat Martijn door heeft geregeld. Hij op tv is nergens bang voor, behalve naar voor naar paarden.

Martijn tijdens neemt Herman mee diep de de jungle in van op tv Suriname. op tv Hier vissen op Indianen op de Anjoemara, oftewel met de wolfsvis. De door reis is al uit een in enorme beproeving, laat staan het door vangen van op deze als agressief te boek met staande vis. Zijn in Herman tijdens en Martijn door de jungle de baas met en eten zij op tv deze delicatesse? van Of is deze door beproeving te zwaar en de druipen zij met de staart een op tussen hun benen van af?

Herman door neemt Martijn mee naar het Dutch Harbor, Alaska uit om daar uit King Crab te vangen. Als door eerste uit Nederlanders gaan ze een aan andere kant tijdens van de wereld op in de Beringzee de ervaren hoe het is om op op krab te op tv jagen. Gaan Herman in en Martijn de de op strijd tegen het van water én zichzelf winnen? Zijn van het echte tijdens Ketelbinkies of blijken door ze toch eersteklas uit matroosjes?

Herman neemt Martijn een mee naar het het Afrikaanse tijdens Namibië. Hier gaan ze uit met tijdens eigen ogen zien hoe de een Bosjesmannen leven, jagen van en tijdens eten. Op het menu staan hart op tv en lever, op dé trofeeën voor door de op lokale jagers die geloven dat het op eten van op tv deze organen geluk en door voorspoed uit brengt. Het avontuur kent vele op tv hobbels en de in vraag is: zullen het Herman en de Martijn het tot een tijdens in goed einde brengen?

Herman op tv en Martijn op tv reizen helemaal naar met Japan en kijken daar met de dood in de ogen. de Ze gaan namelijk een de giftige op tv en uit in Nederland verboden Fugu-vis eten. tijdens Voordat zij dit galgenmaal op gaan proeven, dompelen op tv Herman en Martijn van zich eerst naar onder in de door Japanse cultuur, de met alle gebruiken, gewoontes de en kleding. Uiteindelijk een gaan ze zelfs in van op traditionele outfit met de elkaar sumoworstelen.

Martijn op neemt Herman mee naar het op Midden-Oosten het om daar met het volgens het Guinness Book met of Records het grootste gerecht ter wereld te tijdens op maken: gevulde kameel. De op tv twee maken een reis naar door de meest uit prachtige landschappen van Oman door naar en gaan te voet door de een door woestijn, om uiteindelijk door bij de bedoeïenen te door belanden. Bij elke stop tijdens halen zij verschillende op ingrediënten en dieren met op én proeven ze op met een stukje van de in echte Omaanse een cultuur.

Een berenalarm, noodsignalen in en sneeuwschoenen staan in onder het meer op het boodschappenlijstje van tijdens Herman en Martijn, op de want zij gaan een naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de de het Inuit-eskimo's in extreme naar omstandigheden overleven. Zij eten uit alles wat de uit zee hen te door bieden door heeft.

Wandelend op over de naar evenaar in Ecuador de hebben Herman en Martijn een de heel duidelijk tijdens doel voor ogen: de het eten naar van een heel proteïnerijke boomlarve die tijdens leeft de in verrotte palmbomen. Om hier op tv van te komen, reizen zij op tv vanuit de bewoonde wereld per van kano door het tijdens uit regenwoud en eten ze onderweg met en passant ook tijdens nog tijdens een lokale specialiteit.

Herman stelt de Martijn op de proef op tv in Peru. Om de daar van te komen, een rijden de mannen urenlang over de hobbelige, op tv krakkemikkige wegen en moeten ze van oneindig ver lopen. van Gelukkig uit hebben ze lama's tot op tv hun beschikking. door Dit allemaal om op ruim een 4500 meter uit op zoek te gaan naar van de het lekkerste en meest malse stuk op vlees in met Peru: van de Alpaca. Hoe vergaat het hen in op 4000 op meter hoogte, met waar ze tijdens moeten overnachten in een berghutje om van hun doel te de naar bereiken?

In het een drukkend heet Manilla op van de op tv Filipijnen treffen Herman en van Martijn de een noodzakelijke voorbereidingen het om uiteindelijk op het prachtige een eiland de Palawan te belanden. Hier gaan ze op met een bijzondere met driewieler op naar een afgelegen de paradijselijk strandje. Bij tijdens zonsopgang is het eb een en kunnen zij zelf het de met hun machete op in jacht gaan naar een de mangroveworm. Vinden zij al op hakkend hun de weg door de op tv takken of stijgt uit het water de en komt het duo vast naar te door zitten?

Hermans grote de droom was om ooit tijdens nog eens naar door Cuba in te gaan. Martijn tijdens neemt hem op tv daar dan ook graag mee op naartoe! De mannen naar komen aan van in Havana door en laten zich de vervoeren in een roze op tv Amerikaanse oldtimer. van Ze genieten van alles op wat de Cubaanse cultuur het hun te bieden heeft. op Op de parelwitte met de stranden ontpoppen Herman en Martijn zich een als ware van Robinsons. op tv Zo gaan ze met hun blote een handen kreeften uit vangen en slapen met ze op een afgelegen het eiland. Brengen uit de mannen het er in goed van van af door of zijn zij uiteindelijk toch de met Cubaanse op tv sigaar?

De uit vogelspin staat op het van menu. Daarom het reizen Herman op en Martijn naar uit Spidercity in Cambodja. Onderweg eten uit ze alles wat op een hun pad op tv komt. Van een van ei met naar daarin een embryo tot papayasalade op met krabbenpoten. Uiteindelijk de moet met Martijn alleen op spinnenjacht, want tijdens beide een mannen krijgen uit een zware voedselvergiftiging door voor hun kiezen. Bij Herman is door het zelfs door zo ernstig dat op hij op tv de reis moet naar staken.

Herman naar neemt Martijn door mee naar Schotland om met eigen tijdens ogen de levende van jaagcultuur uit van dit ruige land te op aanschouwen. Schotland lijkt tijdens op tv dichtbij, maar voelt verder weg de dan uit ooit. Lange, natte dagen naar met een jeep door de met Hooglanden. in Uren lopen door weer door en wind. De uit mannen slapen in naar een tent op van hun jeep. Maar dat door is eigenlijk uit onverantwoord vanwege het extreem een slechte in weer.

Herman neemt Martijn de mee door naar Florida een waar ze op zoek gaan naar naar uit de alligator! Deze naar indrukwekkende reptielen leven in de het moerassen van de Everglades. op tv De mannen varen van met een airboats en kajaks en komen met zo het in aanraking uit met deze imponerende dieren. Worden op tv Herman en Martijn naar gegrepen door deze alligators het met of zijn zij deze grote bekken een de op tv baas? Het is eten of met gegeten uit worden!

december 2019
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!