Programma gemist?

Herman neemt Martijn het de mee naar Dutch Harbor, tijdens Alaska om daar naar King Crab te tijdens vangen. Als eerste uit Nederlanders gaan ze het aan andere een kant van de wereld op de het tijdens Beringzee ervaren hoe het het is om op tijdens krab te jagen. Gaan Herman door met en Martijn de strijd met tegen het door water én zichzelf winnen? Zijn in het echte Ketelbinkies of op tv blijken ze uit toch in eersteklas matroosjes?

Herman op neemt Martijn mee naar uit het Afrikaanse met Namibië. Hier gaan ze van met eigen ogen in zien hoe de tijdens Bosjesmannen leven, van jagen en met eten. Op het op tv menu staan hart en lever, dé van op trofeeën voor de lokale jagers de die geloven dat het met eten van van deze organen geluk op tv en voorspoed brengt. Het uit avontuur kent uit vele van hobbels en de vraag op tv is: zullen Herman en Martijn tijdens het door tot een goed einde op tv brengen?

Herman en met Martijn reizen helemaal naar op tv Japan tijdens en kijken op daar de dood op in de ogen. Ze gaan een namelijk de in giftige en in Nederland uit verboden Fugu-vis op tv eten. Voordat zij dit galgenmaal door gaan proeven, dompelen op Herman en Martijn uit zich eerst de onder in in de Japanse cultuur, met alle door op gebruiken, gewoontes en kleding. Uiteindelijk gaan in ze uit zelfs in in traditionele outfit met elkaar door sumoworstelen.

Martijn de neemt Herman mee op naar het Midden-Oosten van om daar met het volgens het Guinness naar Book of Records grootste de gerecht ter wereld te tijdens maken: gevulde de kameel. het De twee maken in een reis door de de meest prachtige tijdens landschappen van Oman en gaan te een voet uit door de een woestijn, om uiteindelijk bij de met bedoeïenen te belanden. tijdens Bij elke stop halen door met zij verschillende ingrediënten en tijdens dieren op én door proeven ze op tv een stukje van de echte Omaanse tijdens in cultuur.

Een berenalarm, noodsignalen in en het sneeuwschoenen staan onder meer op de het boodschappenlijstje een van in Herman en Martijn, want het zij gaan naar op Groenland! Ze willen begrijpen hoe naar de Inuit-eskimo's op tv in extreme omstandigheden met overleven. Zij eten alles van wat op tv de zee een hen te bieden de heeft.

Wandelend uit over de evenaar in het Ecuador hebben naar Herman en op tv Martijn een heel duidelijk doel voor in ogen: het eten door van van een heel proteïnerijke boomlarve van die leeft in naar verrotte palmbomen. Om door hier op tv te komen, reizen een zij vanuit de tijdens bewoonde wereld per op kano door het regenwoud en eten het ze uit onderweg en door passant ook nog een lokale door specialiteit.

Herman op stelt Martijn op de tijdens proef in uit Peru. Om daar de te komen, rijden de mannen op tv urenlang over uit hobbelige, krakkemikkige op wegen en naar moeten ze oneindig ver door lopen. Gelukkig hebben ze in lama's tot door hun beschikking. Dit allemaal om met op ruim op 4500 meter op van zoek te gaan op naar het lekkerste en het meest malse stuk door vlees in Peru: het de Alpaca. op Hoe met vergaat het hen op 4000 in meter hoogte, waar in ze de moeten overnachten in een naar berghutje om op hun doel te met bereiken?

In een een drukkend heet Manilla op door de Filipijnen tijdens treffen Herman en Martijn het de in noodzakelijke voorbereidingen de om uiteindelijk op in het prachtige eiland met Palawan te belanden. met Hier gaan ze met een uit bijzondere tijdens driewieler naar een afgelegen paradijselijk strandje. op Bij zonsopgang de is het het eb en kunnen van zij zelf met hun machete door tijdens op jacht gaan het naar de mangroveworm. Vinden zij een al hakkend hun weg in van door de takken of met stijgt het van water en komt het duo vast tijdens te op zitten?

Op de naar ongerepte en onontdekte Faeröer op tv Eilanden krijgen door Herman en Martijn in het een één avontuur alle seizoenen voor op tv hun kiezen. van Daarbij worden ze bijgestaan door met de behulpzame met eilandbewoners. een Rijdend op quads, vliegend in een op helikopter in én bij het eten van uit walvis tijdens komen ze toch flink naar wat obstakels tegen. van Uiteindelijk gaan op ze varen om zelf van de allerlekkerste op vruchten van de naar zee te vangen. Er in is naar wel een probleempje: het tijdens zeewater is het ijskoud.

Herman een en Martijn reizen helemaal naar met Japan en op tv kijken daar uit de dood in de ogen van door als ze de giftige van en in Nederland verboden met Fugu-vis eten. op Voordat zij dit met galgenmaal gaan op tv proeven, dompelen Herman en Martijn uit zich eerst onder in met de Japanse cultuur, in een met alle gebruiken, gewoontes en kleding. van het Uiteindelijk gaan ze zelfs de in traditionele uit outfit tegen elkaar naar Sumoworstelen!

Martijn neemt naar Herman mee naar op tv het op tv Midden-Oosten om daar het volgens het op tv in Guinness Book of Records grootste in gerecht ter op tv wereld te maken: gevulde kameel. met De twee maken een een reis door met de op meest prachtige van landschappen van Oman en gaan te van voet door een de tijdens woestijn, om uiteindelijk bij de een bedoeïenen naar te belanden. Bij elke stop door halen zij tijdens verschillende ingrediënten van en dieren op tijdens én proeven ze een uit stukje van de echte tijdens Omaanse met cultuur.

Een berenalarm, noodsignalen de en sneeuwschoenen staan naar onder meer tijdens op het boodschappenlijstje met van Herman naar en Martijn, door want zij gaan naar door Groenland! Ze naar willen begrijpen hoe naar de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. in Zij eten alles op wat op tv de zee in hen te bieden een heeft.

Wandelend in over de evenaar in op tv Ecuador tijdens hebben Herman en Martijn een heel in duidelijk door doel voor ogen: het van eten van een een heel proteïnerijke het boomlarve die leeft in verrotte het palmbomen. Om uit hier tijdens te komen, reizen zij een vanuit de van bewoonde wereld per kano door het op tv regenwoud op tv en eten ze onderweg door en een passant ook nog een lokale een specialiteit.

Herman stelt op Martijn door op de proef door in Peru. Om een daar te komen, rijden de mannen door urenlang over naar hobbelige, krakkemikkige wegen en op moeten ze door oneindig ver lopen. door Gelukkig hebben ze lama's met tot hun naar beschikking. Dit allemaal om op tv op tijdens ruim 4500 een meter op zoek te tijdens gaan naar het in lekkerste en meest malse stuk van vlees in Peru: op de Alpaca. op tv Hoe vergaat het hen van op 4000 meter in op tv hoogte, waar ze moeten met overnachten in een berghutje tijdens om hun in doel te uit bereiken?

In een de drukkend heet van Manilla op op de Filipijnen treffen tijdens Herman en Martijn de een noodzakelijke voorbereidingen tijdens om uiteindelijk op het prachtige eiland de Palawan te belanden. het Hier gaan met ze met een uit bijzondere driewieler naar door een afgelegen op tv paradijselijk strandje. Bij zonsopgang uit is het eb en op tv kunnen op tv zij zelf met hun naar machete op op jacht gaan met naar de mangroveworm. Vinden met zij al hakkend door hun weg door uit de takken of door stijgt het water en door komt een het duo vast te tijdens zitten?

januari 2018
10-01-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

03-01-2018 15:03

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

25-08-2017 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

18-08-2017 15:02

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

11-08-2017 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

04-08-2017 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

28-07-2017 15:01

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

21-07-2017 15:01

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

14-07-2017 15:00

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

31-05-2016 21:29

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen als ze de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de Japanse cult...

24-05-2016 21:29

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

17-05-2016 21:31

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

10-05-2016 21:31

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

03-05-2016 21:31

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

26-04-2016 21:29

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 10-01-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord