Programma gemist?

Martijn neemt Herman een mee naar de het Midden-Oosten om daar van door het volgens het Guinness met Book of Records een grootste gerecht van ter wereld te maken: naar gevulde kameel. het De twee maken een reis in door de meest op prachtige landschappen uit van Oman en gaan te in uit voet door de woestijn, om uiteindelijk door met bij de bedoeïenen te belanden. Bij een elke op tv stop halen zij verschillende naar ingrediënten en dieren op de én naar proeven ze een stukje in van met de echte Omaanse op cultuur.

Een berenalarm, van noodsignalen en sneeuwschoenen staan op onder meer op met het boodschappenlijstje van in Herman en uit Martijn, want zij gaan een op tv naar Groenland! Ze willen begrijpen door hoe een de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. tijdens Zij eten de alles wat de op zee hen te bieden door op heeft.

Wandelend in over de evenaar in Ecuador in hebben Herman uit en Martijn een heel een duidelijk op tv doel voor ogen: van het eten van in een heel proteïnerijke boomlarve het die leeft naar in verrotte met palmbomen. Om hier op tv te komen, reizen zij door vanuit de bewoonde in wereld per kano door op het regenwoud en eten op tv ze onderweg met en passant door ook nog een lokale een specialiteit.

Herman een stelt Martijn met op de proef tijdens in Peru. Om daar te komen, naar uit rijden de mannen naar urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen naar en moeten ze op oneindig de ver lopen. Gelukkig van hebben ze lama's tot op hun beschikking. Dit allemaal om de op op tv ruim 4500 meter op zoek de te gaan naar een het lekkerste op tv en meest malse stuk in vlees in Peru: met de de Alpaca. Hoe met vergaat het hen op 4000 uit meter hoogte, waar ze naar moeten overnachten in de een uit berghutje om op tv hun doel te naar bereiken?

In op een drukkend heet Manilla een op de Filipijnen naar treffen in Herman en Martijn een de noodzakelijke voorbereidingen om op tv uiteindelijk op het prachtige eiland door de Palawan te belanden. Hier gaan in ze met een naar bijzondere driewieler naar de een afgelegen paradijselijk strandje. door uit Bij zonsopgang is het in eb en kunnen zij zelf het met hun machete van het op jacht gaan naar de mangroveworm. tijdens tijdens Vinden zij al naar hakkend hun weg door het de takken of stijgt het naar water en van komt het duo vast door te door zitten?

Hermans grote tijdens droom was om ooit uit nog eens naar een naar Cuba te gaan. een Martijn neemt hem daar uit dan ook graag mee naartoe! de De mannen komen een aan in op Havana en laten zich uit vervoeren een in een roze Amerikaanse oldtimer. een Ze genieten door van alles wat de de uit Cubaanse cultuur hun te bieden heeft. door het Op de parelwitte stranden ontpoppen Herman uit en Martijn zich het als tijdens ware Robinsons. Zo een gaan ze van met hun blote door handen kreeften vangen en door slapen ze een op een afgelegen eiland. Brengen van de mannen de het er goed van een af of door zijn zij een uiteindelijk toch de Cubaanse op sigaar?

De door vogelspin staat op het menu. tijdens van Daarom reizen Herman en Martijn een naar Spidercity in Cambodja. met Onderweg met eten ze alles wat een op hun het pad komt. Van een ei het met daarin door een embryo de tot papayasalade met krabbenpoten. in Uiteindelijk moet uit Martijn alleen op spinnenjacht, met want beide de mannen krijgen een zware voedselvergiftiging door voor met hun kiezen. Bij op tv Herman is het zelfs in zo ernstig dat hij uit de reis moet in door staken.

Herman tijdens neemt Martijn mee naar uit Schotland om met van eigen ogen de op tv levende jaagcultuur op tv van dit op tv ruige land te een aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, tijdens maar voelt verder een weg dan ooit. Lange, tijdens natte dagen met een de jeep naar door de een Hooglanden. Uren lopen door de weer en wind. De door mannen in slapen in een tent de op hun jeep. de Maar dat is eigenlijk uit onverantwoord vanwege het het extreem slechte naar weer.

Herman neemt het Martijn mee naar Florida de waar ze van op zoek tijdens gaan naar de alligator! Deze tijdens indrukwekkende een reptielen leven in de moerassen op van de Everglades. tijdens De mannen door varen op met airboats en kajaks in en komen zo in met aanraking op tv met deze imponerende door dieren. Worden Herman tijdens en Martijn gegrepen door naar deze alligators of zijn naar zij deze grote het bekken de door baas? Het is in eten of gegeten in worden!

Martijn neemt op Herman mee naar Mongolië. uit Ze de zullen op de nationale feestdag in op een een eeuwenoude, traditionele in manier een geit uit bereiden. Dat doen ze samen de met uit de nomaden. Alleen naar de reis is al een op tv flinke beproeving. de Het is er van twintig graden onder van nul. een Het avontuur brengt hen via een een met hondensledenrit op het Baikalmeer in Siberië op en een treinreis op in de Trans in Mongolië op Express naar in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. De met mannen helpen naar uiteindelijk om de geiten tijdens bij elkaar het te door drijven. Dat doen ze tijdens te paard door en Herman doet alles wat Martijn naar heeft uit geregeld. Hij is nergens door bang voor, behalve op tv voor naar paarden.

Martijn op neemt Herman van mee diep de jungle door in van met Suriname. Hier vissen Indianen op de door Anjoemara, oftewel de met wolfsvis. De reis naar is al tijdens een enorme beproeving, naar laat staan het met vangen van deze als naar agressief met te boek op staande vis. Zijn Herman met en Martijn de jungle uit de baas en eten de zij deze delicatesse? met Of is deze met beproeving op tv te zwaar en druipen zij op naar met de staart tussen hun benen tijdens uit af?

Herman neemt Martijn op mee uit naar Dutch met Harbor, Alaska om op tv daar King Crab te vangen. Als naar eerste het Nederlanders gaan ze het aan andere met kant van de wereld uit op de Beringzee op ervaren hoe het het is om in op krab te jagen. door Gaan Herman en Martijn door de de strijd tegen het water én tijdens zichzelf winnen? Zijn naar het echte het Ketelbinkies of in blijken ze toch een eersteklas matroosjes?

Herman neemt Martijn het mee naar het met de Afrikaanse Namibië. Hier door gaan ze met tijdens eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen de leven, jagen in en door eten. Op het menu staan hart naar en door lever, dé trofeeën voor op de lokale van jagers die geloven dat het een eten van door deze organen geluk en van voorspoed brengt. in Het avontuur kent de vele hobbels en van de vraag is: met zullen Herman en op Martijn het tot een door goed einde de brengen?

Herman de en Martijn reizen helemaal naar tijdens Japan en kijken in daar de dood in in de ogen. de Ze een gaan namelijk de met giftige en in Nederland de verboden met Fugu-vis eten. Voordat tijdens zij dit galgenmaal van gaan proeven, dompelen Herman tijdens en Martijn zich met eerst onder in de op Japanse cultuur, met alle uit gebruiken, gewoontes en door kleding. Uiteindelijk een gaan ze zelfs naar in uit traditionele outfit met uit elkaar sumoworstelen.

Martijn in neemt Herman naar mee naar het Midden-Oosten om het daar het op volgens het Guinness de Book of tijdens Records grootste gerecht ter wereld de te maken: een gevulde kameel. De twee met maken met een reis door op de meest prachtige het landschappen van Oman en gaan te op voet een door de in woestijn, om uiteindelijk de bij de bedoeïenen te belanden. Bij met elke stop halen het zij verschillende ingrediënten in het en dieren op een én proeven ze een in stukje van naar de echte Omaanse naar cultuur.

juli 2018
12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

24-01-2018 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

17-01-2018 15:04

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

10-01-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

03-01-2018 15:03

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

25-08-2017 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

18-08-2017 15:02

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord