Programma gemist?

Herman het en Martijn reizen naar helemaal naar Japan uit en kijken daar de dood met een in de ogen. Ze gaan namelijk naar de door giftige en in op tv Nederland verboden door Fugu-vis eten. Voordat zij dit tijdens galgenmaal gaan proeven, dompelen met Herman en Martijn uit zich eerst onder op het in de Japanse cultuur, met alle uit gebruiken, gewoontes en uit kleding. Uiteindelijk de gaan ze de zelfs in met traditionele outfit met elkaar van sumoworstelen.

Martijn uit neemt Herman mee naar op tv het Midden-Oosten uit om daar het volgens het op Guinness de Book of Records grootste gerecht op ter een wereld te maken: gevulde kameel. door De met twee maken een reis uit door de meest op prachtige landschappen van Oman de en gaan tijdens te voet door het de woestijn, om uiteindelijk tijdens in bij de bedoeïenen het te belanden. Bij elke stop halen van zij in verschillende ingrediënten en het dieren op én naar proeven ze een uit stukje van de echte naar Omaanse naar cultuur.

Een berenalarm, uit noodsignalen en naar sneeuwschoenen staan onder meer naar op het op boodschappenlijstje van op tv Herman en Martijn, want zij naar gaan naar op Groenland! Ze willen begrijpen hoe door de door Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden het overleven. Zij eten alles op wat met de zee hen te de bieden tijdens heeft.

Wandelend van over de evenaar met in Ecuador hebben het Herman en Martijn een op heel duidelijk doel een voor ogen: het in eten een van een heel proteïnerijke met boomlarve die een leeft in verrotte palmbomen. de Om hier op tv te komen, reizen zij vanuit de van bewoonde wereld per uit kano door naar het regenwoud door en eten ze een onderweg en passant ook nog naar een lokale tijdens specialiteit.

Herman stelt op Martijn op de de proef in Peru. Om op daar een te komen, van rijden de mannen op urenlang over hobbelige, het krakkemikkige wegen en moeten ze een oneindig ver een lopen. Gelukkig hebben naar ze lama's een tot hun beschikking. Dit allemaal om een op tv op ruim 4500 met meter op zoek te gaan naar het het op tv lekkerste en meest malse stuk een vlees in Peru: uit op tv de Alpaca. Hoe uit vergaat het hen op in 4000 meter hoogte, waar ze door moeten overnachten in in een een berghutje om hun met doel te de bereiken?

In een door drukkend heet Manilla op een de het Filipijnen treffen Herman en Martijn in de noodzakelijke voorbereidingen tijdens om uiteindelijk door op het prachtige eiland met Palawan de te belanden. Hier gaan ze op tv met een op tv bijzondere driewieler naar tijdens een afgelegen de paradijselijk strandje. naar Bij zonsopgang is het eb en met kunnen zij zelf door met naar hun machete op jacht een gaan naar de uit mangroveworm. Vinden zij door al hakkend hun op weg door naar de takken of stijgt het met door water en komt het het duo vast te in zitten?

Op door de ongerepte op en onontdekte Faeröer Eilanden tijdens krijgen Herman in en Martijn in één een avontuur alle seizoenen tijdens voor hun kiezen. Daarbij van worden uit ze bijgestaan door op tv de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, naar vliegend in een door helikopter naar én bij het eten van in walvis komen tijdens ze toch flink op tv wat op obstakels tegen. Uiteindelijk gaan met ze varen om zelf in de op tv allerlekkerste vruchten van de de zee te vangen. door Er is door wel een probleempje: het uit zeewater is met ijskoud.

Herman op tv en Martijn reizen een helemaal naar Japan en kijken uit daar de naar dood in de door ogen als ze het de giftige naar en in Nederland op verboden Fugu-vis eten. Voordat op tv zij dit galgenmaal door gaan proeven, dompelen Herman de tijdens en Martijn zich eerst onder in van de op Japanse cultuur, met alle op tv gebruiken, op gewoontes en kleding. Uiteindelijk gaan van ze van zelfs in traditionele outfit tegen naar elkaar op Sumoworstelen!

Martijn van neemt Herman mee naar het de tijdens Midden-Oosten om daar het volgens het in Guinness op Book of Records grootste gerecht op tv de ter wereld te van maken: gevulde kameel. De twee naar maken een reis door met de meest naar prachtige landschappen van uit Oman en een gaan te voet door uit de woestijn, op om uiteindelijk bij de van bedoeïenen te naar belanden. Bij elke stop op tv halen zij verschillende ingrediënten de op tv en dieren op uit én proeven ze een naar stukje van de echte door Omaanse door cultuur.

Een berenalarm, van noodsignalen en sneeuwschoenen staan een onder meer op met het boodschappenlijstje op tv van Herman en Martijn, tijdens want zij van gaan naar op Groenland! Ze willen het begrijpen hoe uit de Inuit-eskimo's in op tv extreme omstandigheden overleven. Zij uit eten alles wat de tijdens zee in hen te bieden met heeft.

Wandelend over een de evenaar in op tv Ecuador het hebben Herman en Martijn met een heel duidelijk doel uit voor ogen: tijdens het eten op tv van een heel proteïnerijke boomlarve op tv die uit leeft in verrotte palmbomen. Om met hier te tijdens komen, reizen zij vanuit de op tv bewoonde wereld op per kano door het in tijdens regenwoud en eten ze van onderweg en passant uit ook nog uit een lokale specialiteit.

Herman stelt Martijn op op door de proef in Peru. Om de tijdens daar te komen, rijden de mannen een urenlang in over hobbelige, krakkemikkige door wegen en moeten ze door oneindig ver lopen. in Gelukkig hebben met ze lama's uit tot hun beschikking. Dit allemaal door om op door ruim 4500 meter op op zoek te gaan met naar het lekkerste een en met meest malse stuk in vlees in Peru: de Alpaca. het Hoe vergaat uit het hen op uit 4000 meter hoogte, waar ze een moeten overnachten in naar een berghutje om naar hun doel de te met bereiken?

In op tv een drukkend heet naar Manilla op de Filipijnen op tv treffen op Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen in om uiteindelijk op van het prachtige eiland van Palawan te belanden. op Hier de gaan ze met een uit bijzondere driewieler het naar een afgelegen een paradijselijk strandje. Bij zonsopgang op tv is tijdens het eb en op tv kunnen zij zelf met van hun machete op met jacht gaan naar de mangroveworm. het Vinden zij het al hakkend hun een weg door de de takken een of stijgt het water uit en komt in het duo vast te tijdens zitten?

Op de ongerepte het en onontdekte door Faeröer Eilanden van krijgen Herman van en Martijn in één tijdens avontuur alle seizoenen in voor hun kiezen. Daarbij worden naar ze bijgestaan uit door de door behulpzame eilandbewoners. in Rijdend op quads, vliegend in een door helikopter naar én bij het op tv eten van walvis het komen ze toch flink in wat obstakels de tegen. Uiteindelijk gaan ze naar varen om met zelf de allerlekkerste en verste op tv vruchten van de een zee te een vangen. Er is wel met naar een probleempje: het zeewater in is ijskoud.

Hermans door grote droom was om in ooit nog van eens naar de Cuba te gaan. Martijn neemt hem door daar door dan ook graag mee uit naartoe! De mannen op komen met aan in Havana met en laten zich vervoeren door in een roze, Amerikaanse oldtimer. uit met Ze genieten van alles door wat de Cubaanse cultuur naar hen met te bieden heeft. Op een de parelwitte stranden ontpoppen op Herman naar en Martijn zich als ware op Robinsons. Zo gaan in ze een met hun blote met handen kreeften vangen door en slapen ze op een tijdens afgelegen eiland. door Brengen de mannen het de er goed van af uit of zijn op zij uiteindelijk toch een de Cubaanse de sigaar?

september 2017
25-08-2017 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

18-08-2017 15:02

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

11-08-2017 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

04-08-2017 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

28-07-2017 15:01

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

21-07-2017 15:01

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

14-07-2017 15:00

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

31-05-2016 21:29

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen als ze de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de Japanse cult...

24-05-2016 21:29

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

17-05-2016 21:31

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

10-05-2016 21:31

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

03-05-2016 21:31

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

26-04-2016 21:29

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

19-04-2016 21:31

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

21-04-2015 21:31

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze, Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cul...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord