Programma gemist?

Herman van en Martijn tijdens reizen helemaal naar Japan en de kijken daar de dood naar op in de ogen. Ze gaan namelijk van van de giftige en in een Nederland verboden Fugu-vis van eten. Voordat zij dit de galgenmaal gaan proeven, dompelen het tijdens Herman en Martijn zich naar eerst onder in de Japanse door op cultuur, met alle gebruiken, gewoontes en met kleding. Uiteindelijk gaan het ze zelfs een in traditionele outfit de met elkaar in sumoworstelen.

Martijn op tv neemt Herman door mee naar het Midden-Oosten naar om daar het op tv volgens het door Guinness Book of Records naar grootste gerecht ter wereld te in uit maken: gevulde kameel. De uit twee maken een op tv reis door de meest op prachtige landschappen van naar Oman en door gaan te voet op door de woestijn, om de uiteindelijk bij de uit bedoeïenen te belanden. het Bij elke stop halen het in zij verschillende ingrediënten en dieren op het én proeven ze een een stukje van de naar de echte Omaanse op cultuur.

Een berenalarm, van noodsignalen en sneeuwschoenen op tv staan onder naar meer op het boodschappenlijstje het van in Herman en Martijn, want zij gaan door naar naar Groenland! Ze willen op begrijpen hoe uit de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden uit overleven. Zij eten alles op tv wat naar de zee hen te het bieden een heeft.

Wandelend in over de de evenaar in Ecuador hebben Herman en tijdens Martijn een van heel duidelijk doel van voor op ogen: het eten van uit een heel op tv proteïnerijke boomlarve die met leeft in verrotte op tv palmbomen. Om hier te komen, de reizen zij vanuit de naar op bewoonde wereld per in kano door het regenwoud en eten het ze onderweg en de passant ook het nog een het lokale specialiteit.

Herman stelt tijdens Martijn tijdens op de proef in Peru. tijdens Om daar door te komen, rijden de met mannen urenlang over de hobbelige, krakkemikkige wegen op en uit moeten ze oneindig op tv ver lopen. Gelukkig hebben door ze lama's tot hun door beschikking. Dit allemaal om op tv met op ruim 4500 meter op uit zoek te gaan naar door het lekkerste en in meest malse stuk op vlees tijdens in Peru: de Alpaca. Hoe naar vergaat het hen naar op 4000 meter tijdens hoogte, waar op tv ze moeten overnachten in tijdens een de berghutje om hun doel te op tv op bereiken?

In naar een drukkend het heet Manilla op de op Filipijnen treffen het Herman en Martijn van de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op tijdens het prachtige in eiland een Palawan te belanden. van Hier gaan ze met naar een bijzondere driewieler naar een naar afgelegen het paradijselijk strandje. Bij zonsopgang is van het eb de en kunnen zij zelf met met hun machete de op van jacht gaan naar in de mangroveworm. Vinden zij op tv al hakkend hun door weg door de van takken door of stijgt het water uit en komt het naar duo vast te van zitten?

Op de ongerepte op tv en onontdekte Faeröer door het Eilanden krijgen Herman en op tv Martijn in één avontuur een alle seizoenen voor hun in kiezen. Daarbij worden naar ze bijgestaan op door de op behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, met het vliegend in een op helikopter én bij het in eten van walvis komen van ze uit toch flink wat op tv obstakels tegen. Uiteindelijk gaan ze varen in om met zelf de allerlekkerste vruchten van een naar de zee te in vangen. Er is wel door een probleempje: het door zeewater is de ijskoud.

Herman en Martijn uit reizen helemaal met naar Japan en kijken tijdens daar de dood in door in de ogen in als ze de giftige het en in Nederland verboden naar Fugu-vis van eten. Voordat zij dit op tv galgenmaal gaan proeven, dompelen van Herman en Martijn zich naar eerst onder met in de Japanse cultuur, een met alle gebruiken, een gewoontes en kleding. de de Uiteindelijk gaan ze zelfs de in traditionele outfit tegen elkaar een de Sumoworstelen!

Martijn neemt Herman met mee naar het een een Midden-Oosten om daar het volgens het met Guinness de Book of Records van grootste gerecht ter op tv wereld te door maken: gevulde kameel. De tijdens twee maken uit een reis door de meest uit prachtige landschappen van op Oman en op tv gaan te voet door van de woestijn, in om uiteindelijk bij het de bedoeïenen van te belanden. Bij elke het stop halen van zij verschillende ingrediënten en het dieren op én met proeven ze een een stukje van de echte uit Omaanse uit cultuur.

Een berenalarm, door noodsignalen en door sneeuwschoenen staan onder meer op uit het boodschappenlijstje van een uit Herman en Martijn, want zij op tv gaan naar Groenland! Ze op tv willen begrijpen in hoe de Inuit-eskimo's in met extreme omstandigheden overleven. een Zij eten in alles wat op de zee hen te bieden door naar heeft.

Wandelend in over de evenaar in in Ecuador hebben met Herman en Martijn een naar heel duidelijk doel voor uit de ogen: het eten een van een heel proteïnerijke boomlarve de die leeft in verrotte van palmbomen. Om op hier van te komen, reizen zij vanuit de naar bewoonde een wereld per kano door het op regenwoud tijdens en eten ze onderweg en op passant het ook nog uit een lokale specialiteit.

Herman stelt uit Martijn op de de proef door in Peru. Om daar het te komen, rijden de tijdens mannen op tv urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen uit en moeten naar ze oneindig tijdens ver lopen. Gelukkig hebben ze uit lama's tot hun de beschikking. van Dit allemaal om op uit ruim 4500 naar meter op zoek te tijdens gaan naar het lekkerste de en in meest malse stuk op tv vlees in Peru: de tijdens Alpaca. Hoe vergaat uit het hen op 4000 op tv meter hoogte, op tv waar ze moeten door overnachten in een berghutje op tv om door hun doel te op tv bereiken?

In een drukkend met heet Manilla naar op de Filipijnen het treffen Herman en Martijn in de noodzakelijke voorbereidingen van om van uiteindelijk op het prachtige door eiland Palawan te belanden. uit Hier gaan een ze met in een bijzondere driewieler naar op een afgelegen paradijselijk strandje. op tv Bij door zonsopgang is een het eb en kunnen zij de zelf met in hun machete op jacht door gaan door naar de mangroveworm. Vinden van zij al tijdens hakkend hun weg door op tv de takken of stijgt het naar water en komt op tv het duo vast het op tv te zitten?

Op de ongerepte door en onontdekte door Faeröer Eilanden krijgen uit Herman in en Martijn in één op avontuur alle het seizoenen voor hun kiezen. in Daarbij worden ze bijgestaan door een de uit behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, een de vliegend in een helikopter én tijdens bij het eten van van walvis op komen ze toch flink op tv wat obstakels uit tegen. Uiteindelijk gaan de ze varen om het zelf de allerlekkerste en op verste vruchten het van de met zee te vangen. Er is wel op tv een probleempje: op tv het met zeewater is ijskoud.

Hermans op grote droom was om ooit in nog naar eens naar Cuba op tv te gaan. Martijn neemt een hem daar dan op ook graag mee naartoe! naar De van mannen komen aan in Havana uit en op tv laten zich vervoeren in een uit roze, Amerikaanse oldtimer. door Ze genieten van van alles wat door de Cubaanse door cultuur hen te bieden in heeft. Op de met parelwitte het stranden ontpoppen Herman en Martijn een zich als ware Robinsons. op tv Zo gaan uit ze met op hun blote een handen kreeften vangen het en slapen ze op door een afgelegen uit eiland. Brengen de mannen het er op goed van naar af de of zijn zij uiteindelijk toch met de Cubaanse naar sigaar?

november 2017
25-08-2017 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

18-08-2017 15:02

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

11-08-2017 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

04-08-2017 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

28-07-2017 15:01

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

21-07-2017 15:01

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

14-07-2017 15:00

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

31-05-2016 21:29

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen als ze de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de Japanse cult...

24-05-2016 21:29

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

17-05-2016 21:31

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

10-05-2016 21:31

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

03-05-2016 21:31

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

26-04-2016 21:29

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

19-04-2016 21:31

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

21-04-2015 21:31

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze, Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cul...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 25-08-2017 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord