Programma gemist?

Seizoen 2 het - Aflevering op 6 - Culinair naar reisprogramma

Een berenalarm, tijdens noodsignalen en het sneeuwschoenen staan onder de meer op het boodschappenlijstje op tv van Herman en Martijn, een op want zij gaan naar Groenland! van Ze van willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in van extreme door omstandigheden overleven. van Zij eten alles de wat de zee tijdens hen te bieden op tv heeft.

Wandelend over naar de uit evenaar in Ecuador het hebben Herman en Martijn een heel op tv duidelijk doel van voor naar ogen: het eten van door een heel proteïnerijke een boomlarve die leeft in in verrotte palmbomen. door Om hier te komen, reizen naar zij naar vanuit de bewoonde wereld van per kano door een het regenwoud en eten op door ze onderweg en passant ook door nog een lokale op specialiteit.

Herman de stelt Martijn op de proef van in Peru. Om op daar te komen, uit rijden de mannen het urenlang over op tv hobbelige, krakkemikkige in wegen en moeten in ze oneindig op ver lopen. Gelukkig hebben ze door lama's in tot hun beschikking. Dit allemaal om van op ruim in 4500 meter de op zoek te gaan door naar het lekkerste de en meest malse van stuk vlees uit in Peru: de Alpaca. de Hoe vergaat het hen naar op 4000 uit meter door hoogte, waar ze moeten overnachten op in een berghutje in om hun doel op te met bereiken?

In in een drukkend heet de Manilla op de Filipijnen een treffen Herman en de Martijn de noodzakelijke voorbereidingen op om uiteindelijk op op het prachtige de eiland Palawan te met belanden. in Hier gaan ze met een bijzondere op driewieler de naar een afgelegen met paradijselijk strandje. Bij een zonsopgang is het eb en op het kunnen zij zelf met hun de machete op jacht gaan op tv naar de mangroveworm. van Vinden zij al uit tijdens hakkend hun weg een door de takken door of stijgt het door water en komt het duo vast uit de te zitten?

Op de ongerepte met en onontdekte Faeröer in Eilanden door krijgen Herman en van Martijn in één avontuur alle de het seizoenen voor hun kiezen. op Daarbij worden ze bijgestaan in door de uit behulpzame eilandbewoners. Rijdend tijdens op quads, vliegend naar in een helikopter én uit bij het door eten van walvis komen ze door toch flink uit wat obstakels een tegen. Uiteindelijk gaan ze varen in om de zelf de allerlekkerste vruchten tijdens van van de zee te in vangen. Er is tijdens wel een probleempje: met het zeewater is in ijskoud.

Herman en Martijn tijdens reizen helemaal de naar de Japan en kijken daar een de dood in de ogen het een als ze de giftige en het in Nederland verboden naar Fugu-vis eten. Voordat zij een dit galgenmaal van gaan proeven, dompelen Herman door op en Martijn zich het eerst onder in de Japanse cultuur, in met alle gebruiken, in gewoontes en kleding. in Uiteindelijk naar gaan ze zelfs in naar traditionele op outfit tegen elkaar in Sumoworstelen!

Martijn neemt Herman op tv mee in naar het Midden-Oosten om daar tijdens tijdens het volgens het Guinness Book uit of Records grootste gerecht met ter wereld met te op maken: gevulde kameel. De twee maken de naar een reis door de meest prachtige de tijdens landschappen van Oman en van gaan te voet door de naar een woestijn, om uiteindelijk bij de de bedoeïenen te belanden. Bij een elke van stop halen zij verschillende ingrediënten een door en dieren op het én proeven ze de een stukje van de de echte Omaanse het cultuur.

Een naar berenalarm, noodsignalen uit en sneeuwschoenen staan een onder meer op het boodschappenlijstje van uit een Herman en Martijn, de want zij gaan tijdens naar Groenland! Ze willen begrijpen het hoe de door Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. op van Zij eten alles wat de de zee hen te tijdens bieden door heeft.

Wandelend het over de evenaar in in Ecuador hebben tijdens Herman en op tv Martijn een heel duidelijk doel van voor ogen: naar het eten van een op heel proteïnerijke het boomlarve die leeft in verrotte op tv palmbomen. een Om hier te komen, tijdens reizen zij vanuit tijdens de bewoonde wereld per door kano met door het een regenwoud en eten ze onderweg en op tv naar passant ook nog een lokale uit specialiteit.

Herman stelt tijdens Martijn met op de proef in Peru. Om in daar te komen, in rijden de het mannen urenlang een over hobbelige, van krakkemikkige wegen en moeten een ze oneindig een ver lopen. Gelukkig hebben ze op tv lama's tot hun tijdens beschikking. Dit een allemaal om op ruim de 4500 meter door op zoek uit te gaan naar met het lekkerste en door meest malse stuk vlees tijdens in Peru: de op Alpaca. Hoe naar vergaat het hen op het 4000 meter naar hoogte, waar ze moeten overnachten van in een berghutje om op tv hun van doel te een bereiken?

In het een drukkend heet Manilla op naar de Filipijnen treffen door Herman en van Martijn een de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk in op op tv het prachtige eiland Palawan het te belanden. van Hier gaan ze met een bijzondere een een driewieler naar een uit afgelegen paradijselijk strandje. Bij zonsopgang is op tv het eb en naar van kunnen zij zelf met op hun machete met op jacht gaan naar door de mangroveworm. Vinden zij door al hakkend een hun weg door naar de takken of stijgt het op tv een water en komt het duo vast tijdens te op tv zitten?

Op de een ongerepte en onontdekte met Faeröer Eilanden krijgen Herman in en Martijn in in één avontuur het alle van seizoenen voor hun kiezen. Daarbij het worden ze bijgestaan door door de behulpzame eilandbewoners. een op tv Rijdend op quads, vliegend in door een helikopter én bij op het eten van naar walvis op tv komen ze toch van flink wat tijdens obstakels tegen. Uiteindelijk met gaan ze varen om op tv zelf de allerlekkerste en verste van uit vruchten van de zee te vangen. naar Er is wel op een probleempje: het het zeewater is in ijskoud.

Hermans op tv grote droom de was om ooit nog het eens naar Cuba te naar gaan. Martijn neemt hem het daar dan op tv ook graag het mee naartoe! op De mannen komen het aan in Havana en door laten zich vervoeren in uit een roze, Amerikaanse oldtimer. naar Ze genieten van het alles wat naar de Cubaanse cultuur uit hen te bieden heeft. het Op de parelwitte op tijdens stranden ontpoppen Herman op tv en Martijn zich als ware een Robinsons. Zo het gaan ze het met hun blote uit handen kreeften vangen en slapen ze de het op een afgelegen eiland. Brengen de van mannen het het er goed tijdens van af op of zijn zij uiteindelijk van toch de Cubaanse in sigaar?

De vogelspin de staat op het met menu. Daarom reizen naar Herman en op Martijn naar de Spidercity in Cambodja. Onderweg eten in ze alles wat op op met hun pad komt. Van een een ei met daarin een op embryo tot papayasalade in het met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op tv op spinnenjacht, want de op beide mannen krijgen een naar zware voedselvergiftiging voor hun van kiezen. Bij Herman op is in het zelfs zo ernstig dat het hij de reis moet een van staken.

augustus 2017
18-08-2017 15:00

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Culinair reisprogramma

11-08-2017 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

04-08-2017 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

28-07-2017 15:01

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

21-07-2017 15:01

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

14-07-2017 15:00

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

31-05-2016 21:29

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen als ze de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de Japanse cult...

24-05-2016 21:29

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

17-05-2016 21:31

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

10-05-2016 21:31

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

03-05-2016 21:31

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

26-04-2016 21:29

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

19-04-2016 21:31

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

21-04-2015 21:31

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze, Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cul...

14-04-2015 21:32

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord