Programma gemist?

Hermans door grote droom was om ooit uit nog eens op naar Cuba door te gaan. Martijn neemt hem door daar in dan ook graag mee naartoe! op De mannen door komen uit aan in Havana en laten zich op tv vervoeren in in een roze Amerikaanse het oldtimer. Ze met genieten van alles wat door de Cubaanse door cultuur hun te op bieden heeft. Op tijdens de parelwitte stranden ontpoppen naar Herman en uit Martijn zich het als ware Robinsons. Zo uit gaan ze met hun blote naar handen uit kreeften vangen op tv en slapen ze een op een afgelegen tijdens eiland. Brengen de mannen het het er goed van van af of een zijn zij uiteindelijk toch de de Cubaanse door sigaar?

De op vogelspin staat een op het menu. op tv Daarom reizen Herman en Martijn naar met een Spidercity in Cambodja. Onderweg eten tijdens ze alles wat een op hun van pad komt. Van het een ei met daarin een de tijdens embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk van moet de Martijn alleen op op spinnenjacht, want beide mannen de krijgen een zware op voedselvergiftiging voor uit hun kiezen. Bij met Herman is de het zelfs zo in ernstig dat hij de de reis moet de staken.

Herman neemt een Martijn uit mee naar Schotland om tijdens met eigen door ogen de levende jaagcultuur op van dit ruige land te een aanschouwen. Schotland lijkt op tv dichtbij, maar voelt op tv een verder weg dan een ooit. Lange, natte dagen met een op jeep door de door een Hooglanden. Uren lopen door naar weer en wind. De mannen op op tv slapen in een een tent op hun jeep. Maar in dat is eigenlijk onverantwoord op vanwege het in extreem slechte het weer.

Herman een neemt Martijn mee in naar Florida waar ze in op zoek gaan uit naar tijdens de alligator! Deze indrukwekkende reptielen op leven in het de moerassen met van de Everglades. De het mannen varen in met airboats en kajaks en naar komen zo in aanraking tijdens het met deze imponerende dieren. het Worden Herman en Martijn gegrepen met door door deze alligators of door zijn zij deze uit grote bekken de baas? Het in is naar eten of gegeten door worden!

Martijn neemt van Herman op mee naar Mongolië. met Ze zullen op de nationale feestdag in op uit een eeuwenoude, traditionele manier op tv een geit de bereiden. Dat doen ze samen een met de nomaden. een Alleen de reis naar is al de een flinke uit beproeving. Het is er twintig uit graden onder van nul. Het avontuur brengt een hen via door een hondensledenrit op het een Baikalmeer in Siberië op tv en een met treinreis op in de Trans de Mongolië Express naar van Ulaanbaatar, de hoofdstad de van Mongolië. De mannen helpen de uiteindelijk om op tv de geiten bij elkaar van te drijven. een Dat doen ze tijdens te paard en van Herman doet alles wat Martijn het heeft geregeld. tijdens Hij op is nergens bang voor, behalve voor van van paarden.

Martijn neemt Herman in een mee diep de jungle op in van Suriname. Hier vissen door Indianen tijdens op de Anjoemara, oftewel op de wolfsvis. De reis op is al een uit enorme beproeving, op laat staan het op vangen van uit deze als agressief te een boek staande vis. in Zijn Herman van en Martijn een de jungle de baas en naar eten zij deze delicatesse? door Of op is deze beproeving in te zwaar en druipen de zij met naar de staart in tussen hun benen op af?

Herman uit neemt Martijn mee naar Dutch een Harbor, Alaska om in daar King met Crab te vangen. een Als een eerste Nederlanders gaan ze aan tijdens andere kant een van de naar wereld op de Beringzee ervaren hoe uit het is de om op tijdens krab te in jagen. Gaan Herman en Martijn de op strijd tegen het door water én met zichzelf tijdens winnen? Zijn het echte Ketelbinkies uit of op blijken ze toch eersteklas uit matroosjes?

Herman neemt Martijn op tv mee het naar het tijdens Afrikaanse Namibië. Hier gaan het ze met eigen ogen zien op door hoe de Bosjesmannen leven, een jagen en eten. met Op het menu naar staan hart en tijdens lever, dé trofeeën voor naar de lokale uit jagers die van geloven dat het eten van in deze uit organen geluk en voorspoed op tv brengt. Het avontuur kent een vele hobbels en op tv de vraag is: op tv zullen Herman en Martijn op tv het tot een in goed in einde brengen?

Herman uit en Martijn reizen helemaal op tv naar Japan en met kijken door daar de dood in de ogen. naar in Ze gaan namelijk de tijdens giftige en in naar Nederland verboden een Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal uit gaan proeven, op tv dompelen Herman en Martijn naar door zich eerst onder in de Japanse in op tv cultuur, met alle met gebruiken, gewoontes en kleding. Uiteindelijk gaan op tv ze zelfs in tijdens traditionele het outfit met elkaar op sumoworstelen.

Martijn neemt met Herman in mee naar het Midden-Oosten om daar in het volgens het van Guinness Book of uit Records naar grootste gerecht in ter wereld te maken: gevulde in kameel. De twee maken een een het reis door de met meest prachtige landschappen van met Oman en gaan te een voet door de op woestijn, om uiteindelijk uit door bij de bedoeïenen te belanden. naar Bij elke stop halen met zij het verschillende ingrediënten en in dieren op én proeven ze de een met stukje van de tijdens echte Omaanse een cultuur.

Een berenalarm, uit noodsignalen en het sneeuwschoenen staan onder meer door op het tijdens boodschappenlijstje van Herman en naar Martijn, want op tv zij gaan naar Groenland! de Ze willen op begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in van extreme met omstandigheden overleven. Zij eten een alles wat de van zee tijdens hen te bieden met heeft.

Wandelend over uit de evenaar in Ecuador naar hebben tijdens Herman en Martijn een heel tijdens de duidelijk doel voor ogen: het op tv eten van het een heel tijdens proteïnerijke boomlarve die naar leeft in verrotte palmbomen. Om hier het te komen, tijdens reizen zij vanuit door de bewoonde wereld tijdens per kano door het het regenwoud en tijdens eten in ze onderweg en de passant ook nog een lokale het specialiteit.

Herman de stelt Martijn op van de proef in Peru. Om door daar te komen, op uit rijden de mannen tijdens urenlang over hobbelige, naar krakkemikkige wegen en moeten van ze oneindig ver lopen. het Gelukkig hebben ze uit lama's tot hun met beschikking. Dit allemaal om op op ruim 4500 van meter op op tv zoek op tv te gaan naar het lekkerste en op meest malse uit stuk vlees uit in Peru: uit de Alpaca. Hoe vergaat het door hen op tijdens 4000 meter het hoogte, waar ze moeten in overnachten in een op berghutje om hun doel te de op bereiken?

In op een drukkend heet een Manilla op de Filipijnen de treffen Herman en een Martijn met de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op de het prachtige eiland het Palawan te belanden. op tv Hier gaan in ze van met een bijzondere driewieler op naar een afgelegen paradijselijk door strandje. een Bij zonsopgang is het de eb en kunnen zij in zelf van met hun machete op jacht op gaan naar uit de mangroveworm. Vinden zij op al hakkend hun weg op door van de takken van of stijgt het water tijdens en komt het het duo vast op te zitten?

Op de ongerepte met een en onontdekte Faeröer Eilanden met krijgen Herman tijdens en Martijn in één avontuur alle met seizoenen de voor hun kiezen. Daarbij het worden tijdens ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. door uit Rijdend op quads, op vliegend in een helikopter én bij naar het eten van tijdens op walvis komen ze toch flink op wat obstakels uit tegen. Uiteindelijk gaan ze varen van om zelf de het allerlekkerste vruchten van in op de zee te vangen. Er uit is wel met een probleempje: tijdens het zeewater is uit ijskoud.

maart 2018
21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

24-01-2018 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

17-01-2018 15:04

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

10-01-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

03-01-2018 15:03

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

25-08-2017 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

18-08-2017 15:02

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

11-08-2017 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

04-08-2017 15:01

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

28-07-2017 15:01

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

21-07-2017 15:01

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

14-07-2017 15:00

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Op de ongerepte en onontdekte Faeröer Eilanden krijgen Herman en Martijn in één avontuur alle seizoenen voor hun kiezen. Daarbij worden ze bijgestaan door de behulpzame eilandbewoners. Rijdend op quads, vliegend in een helikopter én bij het...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 21-02-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord