Programma gemist?

Herman neemt op tv Martijn mee in naar Florida waar ze op het zoek van gaan naar de de alligator! Deze indrukwekkende reptielen met leven in de op tv moerassen van de het Everglades. van De mannen varen met met airboats en kajaks de en komen zo in van aanraking met deze imponerende uit dieren. de Worden Herman naar en Martijn gegrepen door deze uit alligators of door zijn zij deze grote van bekken een de baas? Het is eten de of gegeten uit worden!

Martijn op neemt Herman mee naar naar Mongolië. Ze zullen door op de nationale met feestdag op een in eeuwenoude, een traditionele manier een geit naar bereiden. Dat doen ze samen een met de nomaden. uit Alleen tijdens de reis is tijdens al een de flinke beproeving. Het is er twintig op tv de graden onder nul. Het tijdens avontuur brengt door hen via een door hondenslederit op het Baikalmeer in Siberië tijdens en een door treinreis in de Trans het Mongolië Express naar in met Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. De van mannen op tv helpen uiteindelijk om de het geiten bij elkaar te een drijven. met Dat doen ze het te paard en een Herman doet alles tijdens wat Martijn heeft het geregeld. Hij is nergens bang tijdens voor, op behalve voor een paarden.

Martijn neemt Herman in mee diep het de jungle in door van Suriname. een Hier vissen Indianen in op de Anjoemara, oftewel de op tv wolfsvis. op tv De reis is al een door enorme beproeving, door laat staan op tv het vangen van deze het als agressief te in boek staande van vis. Zijn Herman van en Martijn de jungle tijdens de baas en eten tijdens zij deze delicatesse? tijdens in Of is deze beproeving te tijdens zwaar en druipen zij door met de met staart tussen hun benen uit de af?

Herman tijdens neemt Martijn uit mee naar Dutch Harbor, Alaska om tijdens uit daar King Crab uit te vangen. Als eerste Nederlanders gaan de uit ze aan andere op tv kant van de wereld op op de Beringzee ervaren hoe naar het is om het op krab te door de jagen. Gaan Herman en Martijn van de strijd tegen tijdens het water én in zichzelf winnen? Zijn van het een echte Ketelbinkies of blijken ze op toch in eersteklas matroosjes?

Herman neemt op Martijn mee in naar het Afrikaanse Namibië. Hier in gaan ze met het eigen ogen zien tijdens door hoe de Bosjesmannen uit leven, jagen en eten. een Op het menu staan door hart en lever, de dé trofeeën op voor de op tv lokale jagers die geloven dat het van eten van deze een organen uit geluk en voorspoed brengt. Het op avontuur kent naar vele hobbels en de het vraag tijdens is: zullen op Herman en Martijn het tot een het goed einde door brengen?

Herman en van Martijn reizen helemaal tijdens naar Japan en kijken van daar de dood uit in de op tv ogen. Ze gaan namelijk een de giftige en een het in Nederland verboden tijdens Fugu-vis eten. Voordat zij de dit galgenmaal in gaan proeven, dompelen Herman en Martijn tijdens door zich eerst onder in de op tv Japanse cultuur, op met alle gebruiken, de gewoontes en op kleding. Uiteindelijk gaan ze naar zelfs in traditionele op outfit met elkaar door sumoworstelen.

Martijn neemt het Herman mee naar het door Midden-Oosten het om daar het volgens de het Guinness op Book of Records de grootste gerecht ter wereld met te maken: gevulde tijdens kameel. de De twee maken een door reis door de meest prachtige het landschappen met van Oman en met gaan te voet door een de op tv woestijn, om uiteindelijk uit bij de bedoeïenen te belanden. uit Bij elke het stop halen zij met verschillende ingrediënten en dieren met op én proeven ze van een stukje van tijdens de echte door Omaanse door cultuur.

Een berenalarm, noodsignalen met en sneeuwschoenen van staan de onder meer op het boodschappenlijstje van van Herman en van Martijn, want zij op tv gaan een naar Groenland! Ze willen begrijpen met hoe de Inuit-eskimo's naar in extreme omstandigheden overleven. uit Zij eten alles met wat de van zee hen een te bieden de heeft.

Wandelend tijdens over de evenaar in het Ecuador hebben Herman en op tv Martijn tijdens een heel duidelijk van doel voor ogen: het eten door van door een heel proteïnerijke boomlarve op die leeft in op verrotte palmbomen. Om hier met te van komen, reizen zij vanuit door de bewoonde wereld door per kano de door het de regenwoud en eten ze de onderweg en passant ook nog tijdens een lokale naar specialiteit.

Herman tijdens stelt Martijn van op de proef in Peru. Om het naar daar te komen, rijden de uit mannen urenlang over met hobbelige, krakkemikkige wegen van en moeten op ze oneindig ver lopen. van Gelukkig uit hebben ze lama's van tot hun beschikking. Dit met allemaal om op ruim de 4500 meter tijdens op zoek uit te gaan naar het met lekkerste en meest op tv malse stuk vlees in het Peru: de Alpaca. Hoe tijdens vergaat het een hen op op 4000 meter hoogte, op tv waar ze van moeten overnachten in een berghutje om uit hun doel het te naar bereiken?

In een drukkend een heet Manilla in op de Filipijnen in treffen Herman tijdens en Martijn de met noodzakelijke voorbereidingen om het uiteindelijk op een het prachtige eiland Palawan te op tv belanden. Hier gaan met ze met een bijzondere het driewieler naar een op tv afgelegen een paradijselijk strandje. Bij op zonsopgang is het het eb en kunnen zij met zelf met hun machete tijdens op de jacht gaan naar door de mangroveworm. Vinden zij al naar hakkend hun uit weg van door de takken of stijgt door het water en door komt het duo in vast te van zitten?

Hermans grote droom in was om de ooit nog het eens naar een Cuba te gaan. Martijn neemt uit hem daar dan ook de graag door mee naartoe! De mannen op tv komen aan in Havana een en tijdens laten zich tijdens vervoeren in een roze Amerikaanse met oldtimer. Ze genieten een van alles wat op de Cubaanse cultuur door hun te uit bieden heeft. op tv Op de parelwitte stranden van ontpoppen Herman en het Martijn zich als ware Robinsons. tijdens Zo gaan met ze een met hun blote handen naar kreeften vangen het en slapen ze op een op tv afgelegen eiland. Brengen de in mannen het door er goed van af een of van zijn zij uiteindelijk tijdens toch de Cubaanse naar sigaar?

De op vogelspin staat op het menu. met Daarom reizen Herman uit en Martijn naar met Spidercity in een Cambodja. Onderweg een eten ze alles wat naar op in hun pad komt. Van een ei een met daarin van een embryo tot papayasalade met tijdens met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn naar alleen op de spinnenjacht, want op tv beide mannen krijgen een de zware voedselvergiftiging een voor hun kiezen. tijdens Bij Herman is het naar zelfs zo in ernstig dat hij de reis op moet naar staken.

Herman het neemt Martijn mee de naar Schotland om een met eigen in ogen de levende door jaagcultuur van dit ruige land te naar op aanschouwen. Schotland lijkt van dichtbij, maar voelt het verder weg dan ooit. tijdens Lange, natte dagen met door een naar jeep door de Hooglanden. tijdens Uren lopen door met weer en wind. De mannen in slapen in naar een tent op hun door jeep. door Maar dat is eigenlijk een onverantwoord vanwege het extreem op slechte van weer.

Herman neemt Martijn het mee de naar Florida op waar ze op zoek op gaan naar in de alligator! Deze indrukwekkende een reptielen leven in tijdens de moerassen van uit de Everglades. De mannen varen van met airboats en met kajaks en komen van zo het in aanraking met deze imponerende met dieren. Worden in Herman en Martijn in gegrepen door deze alligators in of op zijn zij deze het grote bekken op tv de baas? Het is het eten of gegeten van worden!

januari 2020
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!