Programma gemist?

Herman neemt Martijn naar mee naar Florida in tijdens waar ze op zoek gaan naar met de naar alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven van in de moerassen van van de Everglades. door De mannen met varen tijdens met airboats en kajaks en komen een zo in aanraking de met deze naar imponerende dieren. Worden het Herman en Martijn het gegrepen door deze met alligators of zijn naar zij deze grote de bekken de in baas? Het is eten of op tv met gegeten worden!

Martijn naar neemt Herman mee naar van Mongolië. Ze zullen uit op de nationale feestdag door op een eeuwenoude, naar op tv traditionele manier een door geit bereiden. Dat door doen ze samen een met de nomaden. Alleen tijdens de reis is tijdens al een flinke beproeving. Het op is tijdens er twintig graden de onder nul. Het avontuur het brengt hen via een op tv hondenslederit een op het Baikalmeer in een Siberië en een een treinreis in de tijdens Trans Mongolië door Express naar Ulaanbaatar, uit de hoofdstad naar van Mongolië. De mannen helpen op uiteindelijk om de geiten uit bij elkaar te het door drijven. Dat doen ze te uit paard en door Herman doet op tv alles wat Martijn heeft geregeld. Hij uit met is nergens bang uit voor, behalve voor in paarden.

Martijn met neemt Herman mee diep op tv de jungle in van van een Suriname. Hier vissen Indianen op op de Anjoemara, oftewel van de wolfsvis. van De reis een is al een enorme beproeving, laat op tv staan het in vangen van deze van als agressief te tijdens boek staande vis. Zijn in Herman en Martijn een de jungle een de baas en eten tijdens op tv zij deze delicatesse? Of uit is deze beproeving door te zwaar van en druipen zij uit met de staart tussen de hun benen van af?

Herman neemt Martijn in uit mee naar Dutch Harbor, Alaska om uit daar King een Crab uit te vangen. Als eerste het Nederlanders gaan ze met aan andere op kant van de wereld op met de Beringzee ervaren hoe in het is om de op krab door te jagen. Gaan door Herman en met Martijn de strijd tegen tijdens het naar water én zichzelf winnen? van Zijn het echte Ketelbinkies uit of blijken ze toch een in eersteklas matroosjes?

Herman door neemt Martijn mee naar het op tv Afrikaanse Namibië. op Hier gaan ze met op tv eigen ogen zien een de hoe de Bosjesmannen leven, de jagen en het eten. Op het menu staan hart op en lever, dé een een trofeeën voor de van lokale jagers die geloven dat het op eten een van deze organen geluk van en voorspoed brengt. Het het avontuur kent vele tijdens hobbels en naar de op vraag is: zullen Herman en Martijn de het naar tot een goed einde de brengen?

Herman naar en Martijn door reizen helemaal naar Japan en op tv kijken daar de dood uit in de tijdens ogen. Ze gaan namelijk van de de giftige en naar in Nederland verboden Fugu-vis eten. uit Voordat zij een dit galgenmaal gaan proeven, dompelen van uit Herman en Martijn zich van eerst onder op in de Japanse cultuur, tijdens met alle gebruiken, het gewoontes en kleding. Uiteindelijk op tv gaan van ze zelfs in traditionele outfit met naar elkaar naar sumoworstelen.

Martijn in neemt Herman mee naar het in tijdens Midden-Oosten om daar het volgens door het Guinness Book in of naar Records grootste gerecht ter wereld de te maken: gevulde kameel. door De twee naar maken op tv een reis door de meest tijdens prachtige tijdens landschappen van Oman en gaan de te voet door de met op tv woestijn, om uiteindelijk bij de bedoeïenen het naar te belanden. Bij elke stop op tv halen zij naar verschillende ingrediënten en dieren uit op én proeven uit ze een het stukje van de naar echte Omaanse van cultuur.

Een tijdens berenalarm, noodsignalen door en sneeuwschoenen staan het onder meer op op het boodschappenlijstje van Herman van en Martijn, op tv want zij gaan naar Groenland! door Ze willen begrijpen hoe naar de Inuit-eskimo's tijdens in extreme omstandigheden overleven. op Zij door eten alles wat de de zee in hen te bieden in heeft.

Wandelend de over de evenaar in het Ecuador hebben op Herman en Martijn een heel door duidelijk doel voor uit ogen: de het eten van tijdens een heel naar proteïnerijke boomlarve die leeft van in verrotte palmbomen. Om hier op naar te komen, reizen zij vanuit de op tv bewoonde op tv wereld per kano met door het regenwoud naar en eten ze onderweg naar en van passant ook nog een in lokale specialiteit.

Herman in stelt Martijn op uit de proef in Peru. in Om naar daar te komen, rijden de mannen op tv urenlang over uit hobbelige, krakkemikkige wegen en uit moeten ze oneindig op uit ver lopen. Gelukkig hebben naar ze lama's tot hun beschikking. een op Dit allemaal om van op ruim 4500 meter in op zoek te gaan naar op het lekkerste op tv en meest malse stuk het vlees in de Peru: de Alpaca. Hoe in vergaat het op tv hen op 4000 van meter hoogte, waar uit ze moeten overnachten van in een een berghutje om hun met doel te de bereiken?

In een drukkend door heet Manilla op met op de Filipijnen treffen Herman een en Martijn de in noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op een met het prachtige eiland Palawan te op tv belanden. Hier gaan door ze met op een bijzondere driewieler naar een een van afgelegen paradijselijk strandje. Bij door zonsopgang is het op tv eb en kunnen zij zelf naar met met hun machete op op tv jacht gaan naar de mangroveworm. van Vinden op zij al hakkend hun weg uit door de van takken of met stijgt het door water en komt het duo naar vast te door zitten?

Hermans grote tijdens droom tijdens was om ooit nog eens naar in Cuba in te gaan. Martijn neemt hem van daar door dan ook van graag mee naartoe! op tv De mannen komen aan in Havana uit en naar laten zich van vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. tijdens Ze met genieten van alles wat naar de Cubaanse cultuur een hun te de bieden heeft. naar Op de parelwitte tijdens stranden ontpoppen Herman en Martijn zich tijdens als ware uit Robinsons. door Zo gaan ze met hun blote een handen kreeften uit vangen en tijdens slapen ze in op een afgelegen het eiland. Brengen de op mannen het er goed van af de of zijn zij het uiteindelijk toch op tv de het Cubaanse sigaar?

De een vogelspin staat op het op tv menu. Daarom reizen Herman in en van Martijn naar Spidercity tijdens in Cambodja. naar Onderweg eten ze tijdens alles wat op hun in pad komt. Van een in ei met daarin door een embryo tot van papayasalade door met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen van op op spinnenjacht, want in beide mannen krijgen een zware het voedselvergiftiging voor hun naar kiezen. Bij Herman een is een het zelfs zo ernstig dat hij met de reis door moet in staken.

Herman in neemt Martijn mee naar Schotland op om met naar eigen ogen de de levende op tv jaagcultuur van dit uit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt op tv dichtbij, maar naar voelt tijdens verder weg dan ooit. Lange, natte op tv dagen met een in jeep door de de uit Hooglanden. Uren lopen door van weer en door wind. De mannen op slapen in een tijdens tent op hun jeep. Maar dat naar is een eigenlijk onverantwoord vanwege het met extreem slechte naar weer.

Herman door neemt Martijn door mee naar Florida waar ze de op zoek in gaan naar de alligator! op Deze met indrukwekkende reptielen leven in de een moerassen van de op Everglades. De met mannen varen met op tv airboats en kajaks door en komen zo in uit aanraking met deze van imponerende in dieren. Worden Herman en in Martijn gegrepen door deze alligators naar of uit zijn zij deze grote door bekken op de baas? Het is een eten of gegeten tijdens worden!

juli 2020
23-08-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

16-08-2018 15:02

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Martijn neemt Herman mee naar Mongolië. Ze zullen op de nationale feestdag op een eeuwenoude, traditionele manier een geit bereiden. Dat doen ze samen met de nomaden. Alleen de reis is al een flinke beproeving. Het is er twintig graden onde...

09-08-2018 14:58

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Martijn neemt Herman mee diep de jungle in van Suriname. Hier vissen Indianen op de Anjoemara, oftewel de wolfsvis. De reis is al een enorme beproeving, laat staan het vangen van deze als agressief te boek staande vis. Zijn Herman en Martij...

02-08-2018 14:59

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

Herman neemt Martijn mee naar Dutch Harbor, Alaska om daar King Crab te vangen. Als eerste Nederlanders gaan ze aan andere kant van de wereld op de Beringzee ervaren hoe het is om op krab te jagen. Gaan Herman en Martijn de strijd tegen het...

26-07-2018 14:59

Afl. 1

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 1

Herman neemt Martijn mee naar het Afrikaanse Namibië. Hier gaan ze met eigen ogen zien hoe de Bosjesmannen leven, jagen en eten. Op het menu staan hart en lever, dé trofeeën voor de lokale jagers die geloven dat het eten van deze organen ge...

19-07-2018 15:00

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

Herman en Martijn reizen helemaal naar Japan en kijken daar de dood in de ogen. Ze gaan namelijk de giftige en in Nederland verboden Fugu-vis eten. Voordat zij dit galgenmaal gaan proeven, dompelen Herman en Martijn zich eerst onder in de J...

12-07-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Martijn neemt Herman mee naar het Midden-Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te maken: gevulde kameel. De twee maken een reis door de meest prachtige landschappen van Oman en gaan te voet door...

05-07-2018 15:01

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Een berenalarm, noodsignalen en sneeuwschoenen staan onder meer op het boodschappenlijstje van Herman en Martijn, want zij gaan naar Groenland! Ze willen begrijpen hoe de Inuit-eskimo's in extreme omstandigheden overleven. Zij eten alles wa...

28-06-2018 15:03

Afl. 4

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 4

Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn een heel duidelijk doel voor ogen: het eten van een heel proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Om hier te komen, reizen zij vanuit de bewoonde wereld per kano ...

21-06-2018 15:05

Afl. 3

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 3

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op ...

14-06-2018 15:00

Afl. 2

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 2

In een drukkend heet Manilla op de Filipijnen treffen Herman en Martijn de noodzakelijke voorbereidingen om uiteindelijk op het prachtige eiland Palawan te belanden. Hier gaan ze met een bijzondere driewieler naar een afgelegen paradijselij...

21-02-2018 15:02

Afl. 8

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 8

Hermans grote droom was om ooit nog eens naar Cuba te gaan. Martijn neemt hem daar dan ook graag mee naartoe! De mannen komen aan in Havana en laten zich vervoeren in een roze Amerikaanse oldtimer. Ze genieten van alles wat de Cubaanse cult...

14-02-2018 15:01

Afl. 7

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 7

De vogelspin staat op het menu. Daarom reizen Herman en Martijn naar Spidercity in Cambodja. Onderweg eten ze alles wat op hun pad komt. Van een ei met daarin een embryo tot papayasalade met krabbenpoten. Uiteindelijk moet Martijn alleen op...

07-02-2018 15:03

Afl. 6

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 6

Herman neemt Martijn mee naar Schotland om met eigen ogen de levende jaagcultuur van dit ruige land te aanschouwen. Schotland lijkt dichtbij, maar voelt verder weg dan ooit. Lange, natte dagen met een jeep door de Hooglanden. Uren lopen doo...

31-01-2018 15:03

Afl. 5

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld - Afl. 5

Herman neemt Martijn mee naar Florida waar ze op zoek gaan naar de alligator! Deze indrukwekkende reptielen leven in de moerassen van de Everglades. De mannen varen met airboats en kajaks en komen zo in aanraking met deze imponerende dieren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld bij Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. Heb je een uitzending van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld gemist

Culinair reisprogramma waarin chef-kok en presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé, groot liefhebber en kenner van lekker eten, samen naar alle uithoeken van de wereld reizen... op een lege maag! Het speciale 'foodkoppel' gaat elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren. Deze in het wild groeiende en bloeiende flora en fauna benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel. Wat moeten Herman en Martijn er allemaal voor over hebben om deze kost op hun bord te krijgen?

Uitzending gemist van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld? Hier kun je alle uitzendingen van Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 23-08-2018 om 15:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!