Programma gemist?

Vanavond naar en morgen presenteert 2Doc om op tv 22.45 uur van een heel bijzonder de tweeluik van de Emmy met het Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam door Ebrahimi. Vanavond: uit No burqas tijdens behind bars. In de Takhar-gevangenis door in Afghanistan door zitten vijfhonderd mannelijke de gedetineerden tegenover naar zo'n veertig vrouwelijke hun straf uit. een De vrouwen verblijven in op tv met hun kinderen in door een aparte ruimte; opgesloten in met met een gevangenis binnen de gevangenis. In naar 2010 kregen de door Iraans-Zweedse uit filmmakers Nima Sarvestani en Maryam van door Ebrahimi bij hoge uitzondering toestemming om door binnen de vier een metershoge uit muren een periode te mogen tijdens filmen. De van vrouwen met leven in een de mini-maatschappij waarin ze zich met vaak veiliger voelen dan tijdens buiten de gevangenis. van Het leeuwendeel een van hen werd tot op tv een jarenlange gevangenisstraf veroordeeld het omdat ze van door huis vluchtten, weggelopen uit van op tv echtgenoten die vreemdgingen of hen naar ernstig van mishandelden. Sarvestani volgt de lotgevallen op van met Sara en Najibeh. Sara en naar haar grote liefde naar zitten uit beiden opgesloten omdat door zij weigerden een een gedwongen huwelijk met andere partijen op aan te gaan. uit Najibeh ontvlucht een door huishouden vol tijdens geweld. Op deze een piepkleine oppervlakte proberen in de vrouwen hun traumatische verleden te uit het verwerken, een dagelijks van bestaan op te bouwen en plannen naar te maken voor tijdens een hopelijk betere tijdens naar toekomst. Momenten vol hoop, angst en met saamhorigheid, maar ook tijdens dagelijkse beslommeringen als in door wassen, kinderen opvoeden en incidentele op tv ruzies onderling de wisselen elkaar af. Wat deze tijdens moedige vrouwen met verbindt is op hun onderdrukte, de kwetsbare staat in de door maatschappij en de strijd op die ze ermee aangaan. De tijdens van film Prison Sisters, uit die morgenavond wordt op tv uitgezonden, is in naar zekere zin het vervolg tijdens op No op tv burqas behind bars. Het toont de tijdens tijdens zoektocht van hoofdpersoon een Sara, die na haar vrijlating door probeert in contact van te komen een met haar het celgenoot Najibeh.

In de Takhar-gevangenis door de in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden door tegenover zo'n veertig uit vrouwelijke een straf het uit. Filmmaker Nima op tv uit Sarvestani mocht er tijdens een periode filmen.Meer In de de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten naar vijfhonderd tijdens mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig tijdens vrouwelijke op een straf met uit. De vrouwen verblijven door met hun kinderen op op een aparte plek, opgesloten op in een gevangenis met binnen de gevangenis. op op Het lukte filmmaker Nima in Sarvestani om binnen de vier het metershoge muren een in periode te mogen naar tijdens filmen.Minder

mei 2021
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!