Programma gemist?

Vanavond van en morgen presenteert 2Doc naar om 22.45 uur naar een heel bijzonder tweeluik op een van de Emmy naar Award winnaars Nima uit Sarvestani en Maryam de Ebrahimi. Vanavond: No op burqas behind bars. In door de Takhar-gevangenis in Afghanistan op zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover op zo'n door veertig vrouwelijke hun tijdens straf uit. De vrouwen op verblijven met hun de kinderen in in een aparte uit ruimte; opgesloten in een gevangenis binnen naar de gevangenis. In een 2010 kregen de met Iraans-Zweedse filmmakers op Nima uit Sarvestani en Maryam Ebrahimi bij hoge naar door uitzondering toestemming om binnen de van vier op tv metershoge muren een periode tijdens te mogen met filmen. De vrouwen leven in van een mini-maatschappij door waarin ze zich door vaak veiliger door voelen dan buiten de gevangenis. Het op tv in leeuwendeel van hen de werd tot een jarenlange gevangenisstraf van veroordeeld omdat ze van met huis vluchtten, weggelopen op van echtgenoten die een vreemdgingen van of hen ernstig een mishandelden. Sarvestani volgt naar de lotgevallen van in Sara en Najibeh. van Sara en haar grote liefde zitten op beiden opgesloten omdat naar in zij weigerden een gedwongen huwelijk het met andere tijdens partijen aan te van gaan. Najibeh ontvlucht een huishouden het vol geweld. Op naar deze piepkleine oppervlakte met proberen de van vrouwen hun traumatische verleden te de door verwerken, een dagelijks bestaan op uit te bouwen en plannen de te een maken voor een hopelijk betere het uit toekomst. Momenten vol hoop, angst door en saamhorigheid, maar uit ook dagelijkse beslommeringen als door door wassen, kinderen opvoeden en met incidentele ruzies onderling wisselen van elkaar af. tijdens Wat deze van moedige vrouwen verbindt is door hun onderdrukte, kwetsbare staat op in de maatschappij en naar de strijd naar die ze ermee aangaan. De op film Prison een Sisters, die morgenavond de wordt uitgezonden, is van in zekere tijdens zin het vervolg op No het burqas behind op tv bars. op tv Het toont de zoektocht van van hoofdpersoon Sara, uit die na haar op tv vrijlating probeert in in contact te komen een met haar met celgenoot Najibeh.

In de een Takhar-gevangenis in Afghanistan van zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden het tegenover zo'n veertig door uit vrouwelijke een straf door uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht op tv er een periode filmen.Meer op In uit de Takhar-gevangenis in op tv Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke een gedetineerden tegenover zo'n veertig de de vrouwelijke een straf uit. op De vrouwen verblijven op met hun kinderen de op een aparte tijdens plek, opgesloten met in een gevangenis binnen de uit gevangenis. Het lukte met filmmaker op Nima Sarvestani om binnen naar de vier van metershoge muren een periode te mogen de door filmen.Minder

september 2021
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!