Programma gemist?

Vanavond tijdens en morgen presenteert naar 2Doc om 22.45 uur met een heel bijzonder tweeluik tijdens van met de Emmy een Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam tijdens Ebrahimi. Vanavond: No uit burqas behind bars. In uit een de Takhar-gevangenis in Afghanistan de zitten vijfhonderd op tv mannelijke gedetineerden tegenover zo'n een veertig vrouwelijke hun straf met uit. De vrouwen verblijven door door met hun kinderen in op een aparte ruimte; van opgesloten in een in gevangenis binnen de gevangenis. In van uit 2010 kregen de Iraans-Zweedse naar filmmakers Nima Sarvestani de en Maryam de Ebrahimi bij hoge uitzondering toestemming het om de binnen de vier metershoge het muren een periode te mogen het in filmen. De vrouwen leven een in een mini-maatschappij waarin met ze zich vaak veiliger het uit voelen dan buiten de gevangenis. door Het leeuwendeel de van hen werd tot een een jarenlange gevangenisstraf veroordeeld een op tv omdat ze van huis vluchtten, naar weggelopen op van echtgenoten die een vreemdgingen of hen ernstig mishandelden. Sarvestani volgt op een de lotgevallen van Sara en een Najibeh. Sara en haar met met grote liefde zitten naar beiden opgesloten omdat zij tijdens weigerden een gedwongen huwelijk met uit andere partijen het aan te gaan. Najibeh naar ontvlucht een huishouden op vol naar geweld. Op deze piepkleine de oppervlakte proberen de vrouwen de hun traumatische verleden te met verwerken, het een dagelijks bestaan op het te bouwen de en plannen de te maken voor een hopelijk betere naar toekomst. Momenten het vol de hoop, angst en tijdens saamhorigheid, maar ook dagelijkse beslommeringen met als wassen, kinderen opvoeden in en incidentele ruzies door onderling tijdens wisselen elkaar af. uit Wat deze moedige vrouwen door verbindt is hun onderdrukte, uit kwetsbare staat in uit de maatschappij een en de strijd die uit ze ermee aangaan. De het met film Prison Sisters, naar die morgenavond wordt uitgezonden, is in uit zekere met zin het vervolg op No in met burqas behind bars. Het toont een de zoektocht van hoofdpersoon op tv Sara, op tv die na haar vrijlating op tv probeert in het contact te komen met met haar uit celgenoot Najibeh.

In door de Takhar-gevangenis in Afghanistan naar zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tijdens tegenover door zo'n veertig vrouwelijke tijdens een straf uit. Filmmaker op Nima Sarvestani mocht het er een op periode filmen.Meer In de tijdens Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten van in vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover op zo'n veertig op tv vrouwelijke een straf uit. De vrouwen van verblijven het met hun een kinderen op een van aparte plek, opgesloten door in een gevangenis in binnen de gevangenis. Het een lukte filmmaker op tv Nima Sarvestani om op binnen de vier metershoge een muren een periode de te mogen naar filmen.Minder

september 2020
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!