Programma gemist?

Vanavond en naar morgen presenteert de 2Doc om tijdens 22.45 uur een op heel bijzonder tweeluik van de de Emmy het Award winnaars Nima Sarvestani op en Maryam het Ebrahimi. Vanavond: No burqas een behind bars. In de tijdens Takhar-gevangenis in een Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden in tegenover zo'n veertig vrouwelijke een naar hun straf uit. De vrouwen naar verblijven uit met hun kinderen in tijdens een aparte ruimte; opgesloten in op tv van een gevangenis binnen de gevangenis. In op door 2010 kregen de Iraans-Zweedse naar filmmakers Nima tijdens Sarvestani en Maryam Ebrahimi tijdens bij hoge uitzondering toestemming om van een binnen de vier naar metershoge muren een periode in te mogen filmen. De vrouwen een leven in door een mini-maatschappij waarin op tv ze zich vaak veiliger het het voelen dan buiten de gevangenis. uit Het leeuwendeel van door hen uit werd tot een door jarenlange gevangenisstraf veroordeeld omdat ze van met huis vluchtten, weggelopen de naar van echtgenoten die op tv vreemdgingen of hen ernstig mishandelden. Sarvestani volgt de het de lotgevallen van Sara en een Najibeh. door Sara en haar grote liefde zitten het door beiden opgesloten omdat uit zij weigerden een gedwongen huwelijk met een andere de partijen aan te gaan. uit Najibeh ontvlucht een naar huishouden vol de geweld. Op deze piepkleine oppervlakte naar proberen naar de vrouwen hun traumatische van verleden te verwerken, een dagelijks in bestaan van op te het bouwen en plannen te maken uit voor een hopelijk de betere toekomst. Momenten naar vol hoop, de angst en saamhorigheid, maar ook op tv van dagelijkse beslommeringen als wassen, het kinderen opvoeden en incidentele ruzies in onderling wisselen door elkaar af. Wat met deze moedige uit vrouwen verbindt is hun onderdrukte, het kwetsbare staat een in de maatschappij tijdens en op tv de strijd die ze ermee tijdens aangaan. De uit film Prison Sisters, die het morgenavond wordt uitgezonden, is in door zekere zin uit het in vervolg op No burqas het behind bars. Het toont met de de zoektocht van hoofdpersoon Sara, met die na haar vrijlating probeert van in de contact te komen het met haar celgenoot uit Najibeh.

In het de Takhar-gevangenis in Afghanistan tijdens zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden de tegenover zo'n tijdens veertig vrouwelijke een straf tijdens uit uit. Filmmaker Nima van Sarvestani mocht er op een periode filmen.Meer In in de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten de tijdens vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig op tv in vrouwelijke een straf naar uit. De vrouwen een verblijven met hun kinderen op van een aparte plek, tijdens opgesloten in door een gevangenis binnen op tv de gevangenis. Het lukte op tv filmmaker Nima Sarvestani van om binnen de vier op metershoge door muren een periode te mogen van in filmen.Minder

juni 2020
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!