Programma gemist?

Vanavond door en morgen presenteert 2Doc om naar 22.45 uur door een heel een bijzonder tweeluik van de van Emmy Award winnaars in Nima Sarvestani door en Maryam Ebrahimi. Vanavond: het No de burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in het Afghanistan met zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden door tegenover op zo'n veertig vrouwelijke hun straf naar uit. uit De vrouwen verblijven met hun kinderen naar uit in een aparte ruimte; opgesloten in op tv een gevangenis een binnen de gevangenis. In in 2010 naar kregen de Iraans-Zweedse filmmakers Nima van Sarvestani en op Maryam Ebrahimi bij een hoge uitzondering toestemming om het binnen de het vier metershoge muren het een periode te de mogen filmen. het De vrouwen leven de in een mini-maatschappij waarin ze tijdens zich vaak op tv veiliger voelen het dan buiten de gevangenis. Het naar leeuwendeel van naar hen door werd tot een jarenlange gevangenisstraf veroordeeld de uit omdat ze van huis vluchtten, op weggelopen van echtgenoten die op vreemdgingen of met hen ernstig mishandelden. Sarvestani op volgt de lotgevallen van in Sara en door Najibeh. door Sara en haar door grote liefde zitten beiden opgesloten het omdat door zij weigerden een met gedwongen huwelijk met andere partijen op tv aan te met gaan. Najibeh ontvlucht een in huishouden vol geweld. Op deze een piepkleine oppervlakte de proberen de vrouwen hun van traumatische verleden het te verwerken, een dagelijks met bestaan op in te bouwen en plannen het te van maken voor een hopelijk tijdens betere toekomst. in Momenten vol hoop, angst met en saamhorigheid, in maar ook dagelijkse beslommeringen als met met wassen, kinderen opvoeden van en incidentele ruzies een onderling wisselen elkaar af. Wat deze uit moedige vrouwen een verbindt is hun onderdrukte, het kwetsbare tijdens staat in de op maatschappij en de strijd op die op ze ermee aangaan. De film Prison van Sisters, die morgenavond wordt een op uitgezonden, is in zekere zin een het naar vervolg op No burqas behind in bars. Het toont de op op zoektocht van hoofdpersoon Sara, de die na haar vrijlating in probeert in met contact te door komen met haar celgenoot op tv Najibeh.

In de Takhar-gevangenis op in Afghanistan naar zitten door vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n naar veertig vrouwelijke een in straf op uit. Filmmaker Nima een Sarvestani mocht er een met periode filmen.Meer In de uit Takhar-gevangenis in een Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden in tegenover zo'n naar veertig vrouwelijke de een straf uit. De op vrouwen verblijven uit met hun kinderen op een een aparte plek, opgesloten op tv in tijdens een gevangenis binnen de uit gevangenis. tijdens Het lukte filmmaker Nima Sarvestani het om binnen door de vier tijdens metershoge muren een periode te mogen met de filmen.Minder

november 2019
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!