Programma gemist?

Vanavond en morgen van het presenteert 2Doc om 22.45 uur met een heel bijzonder tijdens tweeluik van de Emmy het Award uit winnaars Nima Sarvestani in en Maryam in Ebrahimi. Vanavond: No uit burqas behind bars. In tijdens de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten naar vijfhonderd mannelijke gedetineerden op tv tegenover zo'n veertig op vrouwelijke op hun straf uit. De vrouwen door verblijven met met hun kinderen in een aparte op ruimte; tijdens opgesloten in in een gevangenis binnen de gevangenis. In naar 2010 kregen de van op tv Iraans-Zweedse filmmakers Nima Sarvestani en Maryam van de Ebrahimi bij hoge uitzondering toestemming naar om binnen de vier uit uit metershoge muren een periode te in mogen filmen. De een vrouwen door leven in een in mini-maatschappij waarin ze zich het vaak veiliger voelen een dan buiten door de gevangenis. Het leeuwendeel van hen met werd tot op een jarenlange op tv gevangenisstraf veroordeeld een omdat ze van huis vluchtten, weggelopen van van echtgenoten op die vreemdgingen of uit hen in ernstig mishandelden. Sarvestani volgt de lotgevallen met van in Sara en Najibeh. door Sara en haar het grote liefde zitten beiden opgesloten uit omdat zij weigerden een met gedwongen op tv huwelijk met andere op partijen aan te op gaan. Najibeh van ontvlucht een huishouden vol geweld. Op deze op piepkleine oppervlakte proberen naar de vrouwen van hun het traumatische verleden te verwerken, een in dagelijks bestaan een op te bouwen uit en plannen de te maken voor een hopelijk naar betere op toekomst. Momenten vol hoop, angst in en saamhorigheid, tijdens maar ook dagelijkse tijdens beslommeringen als tijdens wassen, kinderen opvoeden en incidentele uit ruzies onderling wisselen van elkaar af. Wat deze het moedige vrouwen verbindt naar is hun door onderdrukte, tijdens kwetsbare staat in de maatschappij met en van de strijd die ze met ermee aangaan. De film Prison Sisters, de die morgenavond wordt met uitgezonden, is in in zekere zin het een vervolg op No van burqas behind bars. op tv met Het toont de zoektocht van van hoofdpersoon Sara, die op na door haar vrijlating probeert de in contact te met komen met haar celgenoot van Najibeh.

In op tv de Takhar-gevangenis naar in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden een tegenover op tv zo'n veertig in vrouwelijke een straf uit. Filmmaker naar Nima Sarvestani mocht er van een periode door filmen.Meer In de op Takhar-gevangenis in Afghanistan op zitten vijfhonderd op tv mannelijke gedetineerden tegenover de zo'n veertig de vrouwelijke een straf uit. De vrouwen door verblijven met hun naar kinderen op de een een aparte plek, opgesloten in een gevangenis de van binnen de gevangenis. Het lukte filmmaker tijdens Nima Sarvestani op om binnen in de vier een metershoge muren een periode te mogen het door filmen.Minder

januari 2021
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!