Programma gemist?

Vanavond door en morgen presenteert door 2Doc om 22.45 uur op tv een heel tijdens bijzonder tweeluik van de Emmy een Award op winnaars Nima Sarvestani naar en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No naar burqas behind bars. In de de Takhar-gevangenis in uit Afghanistan op tv zitten vijfhonderd mannelijke tijdens gedetineerden tegenover zo'n naar veertig vrouwelijke hun straf uit. het De op tv vrouwen verblijven naar met hun kinderen in naar een aparte ruimte; opgesloten op tv in uit een gevangenis binnen de gevangenis. de In 2010 door kregen de door Iraans-Zweedse filmmakers Nima naar Sarvestani en Maryam Ebrahimi bij van hoge uitzondering toestemming het om binnen de vier in metershoge muren met een periode te op mogen filmen. De vrouwen het op tv leven in een mini-maatschappij waarin in ze tijdens zich vaak veiliger voelen dan een buiten de gevangenis. de Het leeuwendeel van een hen werd tot in een jarenlange gevangenisstraf van veroordeeld omdat ze het van huis op vluchtten, weggelopen de van echtgenoten die vreemdgingen of hen de ernstig op mishandelden. Sarvestani volgt de naar lotgevallen van Sara en Najibeh. tijdens door Sara en haar grote liefde op tv zitten een beiden opgesloten omdat zij naar weigerden een met gedwongen huwelijk met andere partijen aan de tijdens te gaan. Najibeh ontvlucht op tv een huishouden vol geweld. Op van deze een piepkleine oppervlakte proberen de het vrouwen hun een traumatische verleden te verwerken, een op tv dagelijks van bestaan op te bouwen en met plannen in te maken voor een hopelijk betere het op tv toekomst. Momenten vol hoop, angst en op tv saamhorigheid, een maar ook dagelijkse op beslommeringen als wassen, uit kinderen opvoeden het en incidentele ruzies onderling wisselen een elkaar af. Wat naar deze in moedige vrouwen verbindt is hun op onderdrukte, kwetsbare staat uit in de maatschappij op tv en de strijd die een van ze ermee aangaan. De film Prison Sisters, het door die morgenavond wordt uitgezonden, naar is in zekere zin in het vervolg uit op No burqas op tv behind bars. Het toont de van tijdens zoektocht van hoofdpersoon op tv Sara, die na op haar vrijlating probeert in contact te het naar komen met haar celgenoot door Najibeh.

In de Takhar-gevangenis tijdens in Afghanistan zitten een vijfhonderd tijdens mannelijke gedetineerden uit tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf in naar uit. Filmmaker Nima Sarvestani de mocht er een periode filmen.Meer op tv het In de Takhar-gevangenis in Afghanistan met zitten met vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover in zo'n veertig tijdens vrouwelijke een straf uit. De vrouwen naar verblijven van met hun met kinderen op een in aparte plek, opgesloten op in een gevangenis binnen de in gevangenis. Het lukte filmmaker in Nima Sarvestani om naar binnen naar de vier door metershoge muren een periode te mogen een van filmen.Minder

februari 2020
11-07-2017 22:45

Docu: No Burqas Behind Bars

2Doc: No burqas behind bars - No burqas behind bars

Vanavond en morgen presenteert 2Doc om 22.45 uur een heel bijzonder tweeluik van de Emmy Award winnaars Nima Sarvestani en Maryam Ebrahimi. Vanavond: No burqas behind bars. In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelij...

03-03-2015 22:59

2Doc: No burqas behind bars

2Doc: No burqas behind bars - 2Doc: No burqas behind bars

In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vijfhonderd mannelijke gedetineerden tegenover zo'n veertig vrouwelijke een straf uit. Filmmaker Nima Sarvestani mocht er een periode filmen.Meer In de Takhar-gevangenis in Afghanistan zitten vi...

2Doc: No burqas behind bars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: No burqas behind bars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: No burqas behind bars bij 2Doc: No burqas behind bars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: No burqas behind bars. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: No burqas behind bars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: No burqas behind bars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: No burqas behind bars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: No burqas behind bars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!