Programma gemist?

Liveregistratie het van het eerste verkiezingsdebat van met de politieke uit leiders van de van zes in grootste partijen. De politieke leiders op tv van de zes de grootste partijen staan tegenover het elkaar in door de Rode Hoed van in het Amsterdam.

oktober 2021
05-03-2015 20:38

Afl. 1

RTL Verkiezingsdebat - Afl. 1

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat met de politieke leiders van de zes grootste partijen. De politieke leiders van de zes grootste partijen staan tegenover elkaar in de Rode Hoed in Amsterdam.

RTL Verkiezingsdebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Verkiezingsdebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Verkiezingsdebat bij RTL Verkiezingsdebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Verkiezingsdebat. Heb je een uitzending van RTL Verkiezingsdebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Verkiezingsdebat gemist

Liveregistratie van het eerste verkiezingsdebat met de politieke leiders van de zes grootste partijen. De politieke leiders van de zes grootste partijen staan tegenover elkaar in de Rode Hoed in Amsterdam. De strijd tussen Mark Rutte, Diederik Samson, Emile Roemer, Geert Wilders, Alexander Pechtold en Sybrand Buma wordt geleid door Rick Nieman en Frits Wester.

Uitzending gemist van RTL Verkiezingsdebat? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Verkiezingsdebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2015 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!