Programma gemist?

Het de waargebeurde verhaal van Aron met Ralston, die het tijdens een wandeling klem komt tijdens te uit zitten onder een rotsblok. Deze met mooie film laat door zien naar waartoe een het mens in staat is het als hij ervoor tijdens kiest om het te leven.Meer Filmdrama. een Het waargebeurde verhaal het van bergbeklimmer Aron Ralston. Tijdens een naar tocht in in de woestijnachtige bergen in van Moab, in in Utah, komt op tv zijn arm onder een met grote rots terecht waardoor een hij klem het komt een te zitten in een diepe het kloof. Aron heeft tijdens niemand verteld dat in hij de bergen in het is gegaan, tijdens waardoor er door weinig hoop lijkt door op een eventuele redding. naar Voor zijn ongeval op tv ontmoette naar Aron nog wel twee tijdens bergwandelaars. Zijn naar zij de laatste naar mensen die Aron in ontmoette?Minder

mei 2021
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!