Programma gemist?

Het waargebeurde tijdens verhaal de van Aron Ralston, op die tijdens een wandeling klem naar komt op tv te zitten onder een rotsblok. Deze door mooie op film laat zien waartoe door een mens in staat de is als hij door ervoor kiest met om door te leven.Meer Filmdrama. Het de waargebeurde verhaal van van bergbeklimmer Aron Ralston. Tijdens het een tocht in in de een woestijnachtige bergen van door Moab, in Utah, komt de zijn arm onder een op tv grote rots terecht de waardoor door hij klem komt een te zitten in een diepe een kloof. Aron tijdens heeft niemand door verteld dat hij de bergen op in is gegaan, in waardoor tijdens er weinig hoop lijkt op een uit eventuele door redding. Voor zijn ongeval ontmoette uit Aron nog tijdens wel twee op bergwandelaars. Zijn zij de laatste de mensen uit die Aron het ontmoette?Minder

oktober 2021
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!