Programma gemist?

Het waargebeurde een verhaal op van Aron Ralston, die tijdens uit een wandeling klem komt het het te zitten onder met een rotsblok. Deze mooie film in laat zien uit waartoe een met mens in staat is als de hij ervoor kiest op om te leven.Meer de Filmdrama. Het de waargebeurde verhaal van bergbeklimmer Aron naar van Ralston. Tijdens een tocht in de op woestijnachtige bergen van door Moab, in Utah, de komt naar zijn arm onder een grote naar op rots terecht waardoor hij met klem komt te zitten in in een diepe kloof. de Aron heeft niemand door verteld de dat hij de op tv bergen in is gegaan, waardoor op tv er weinig hoop met in lijkt op een eventuele redding. Voor tijdens zijn met ongeval ontmoette Aron naar nog wel het twee bergwandelaars. Zijn zij de laatste met mensen die uit Aron tijdens ontmoette?Minder

januari 2021
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!