Programma gemist?

Het door waargebeurde verhaal het van Aron Ralston, die tijdens een de wandeling klem naar komt te met zitten onder een rotsblok. Deze een mooie uit film laat zien waartoe de een mens in in staat is als op tv hij door ervoor kiest om te op leven.Meer Filmdrama. het Het waargebeurde verhaal van met bergbeklimmer Aron Ralston. Tijdens een door tocht in de op woestijnachtige met bergen van Moab, op tv in Utah, in komt zijn arm van onder een grote rots terecht op waardoor hij klem op tv komt te van zitten in op een diepe kloof. Aron een heeft niemand verteld uit dat hij de de bergen in met is gegaan, waardoor er een weinig hoop lijkt op een naar eventuele in redding. Voor zijn ongeval ontmoette naar Aron nog wel met twee bergwandelaars. Zijn tijdens zij de de laatste mensen die van Aron naar ontmoette?Minder

mei 2020
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!