Programma gemist?

Het waargebeurde verhaal op tv van Aron Ralston, een die tijdens een een wandeling van klem komt te op zitten onder een rotsblok. de Deze mooie film laat naar zien waartoe op tv een mens in staat met in is als hij ervoor de kiest om te leven.Meer in Filmdrama. Het met waargebeurde verhaal met van bergbeklimmer Aron Ralston. Tijdens een op op tv tocht in de woestijnachtige de bergen van Moab, tijdens in Utah, door komt zijn arm onder een de grote rots op tv terecht waardoor op tv hij klem komt op tv te zitten in een een diepe kloof. Aron heeft niemand een verteld een dat hij de naar bergen in is een gegaan, waardoor er weinig hoop tijdens uit lijkt op een eventuele redding. Voor het met zijn ongeval ontmoette Aron de nog wel twee bergwandelaars. Zijn uit op zij de laatste mensen die op tv Aron het ontmoette?Minder

september 2020
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!