Programma gemist?

Het het waargebeurde verhaal van naar Aron Ralston, die het tijdens een wandeling klem komt op tv te zitten uit onder een rotsblok. in Deze mooie film laat van zien in waartoe een mens naar in staat is als de hij ervoor kiest het om te van leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal tijdens van bergbeklimmer Aron in tijdens Ralston. Tijdens een tocht in de uit woestijnachtige bergen van met Moab, in op tv Utah, komt zijn het arm onder van een grote rots naar terecht waardoor met hij klem komt te zitten in door een diepe kloof. het in Aron heeft niemand door verteld dat hij de bergen in op is het gegaan, waardoor er in weinig hoop lijkt op op een eventuele redding. Voor naar zijn ongeval ontmoette de tijdens Aron nog wel twee tijdens bergwandelaars. Zijn zij de in laatste mensen die van Aron tijdens ontmoette?Minder

oktober 2019
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!