Programma gemist?

Het op tv waargebeurde verhaal van Aron in Ralston, die tijdens een op wandeling in klem komt te uit zitten onder een rotsblok. Deze uit een mooie film laat door zien waartoe een mens op tv in staat is naar als hij ervoor kiest om een te door leven.Meer Filmdrama. naar Het waargebeurde verhaal van op bergbeklimmer Aron Ralston. Tijdens de een tocht in de de woestijnachtige bergen naar van Moab, in de Utah, komt zijn het arm onder een grote tijdens de rots terecht waardoor hij het klem komt te zitten het in een in diepe kloof. Aron heeft het niemand verteld dat met hij de bergen in van op is gegaan, waardoor er weinig hoop op tv een lijkt op een eventuele redding. Voor van zijn ongeval ontmoette met Aron nog wel met de twee bergwandelaars. Zijn zij de naar laatste mensen die op tv Aron de ontmoette?Minder

juli 2020
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!