Programma gemist?

Het met waargebeurde verhaal van Aron Ralston, van die op tv tijdens een van wandeling klem komt te zitten onder op tv een rotsblok. Deze het mooie film op tv laat zien waartoe van een mens in staat van is als hij de ervoor kiest om van te leven.Meer Filmdrama. met Het waargebeurde op tv verhaal van bergbeklimmer Aron van tijdens Ralston. Tijdens een tocht in de door van woestijnachtige bergen van Moab, in in Utah, komt naar zijn arm onder van een grote met rots terecht waardoor door hij klem komt te de zitten in een diepe het kloof. tijdens Aron heeft niemand verteld van dat hij de bergen van in is gegaan, op tv waardoor er weinig met hoop lijkt op een op tv eventuele redding. Voor van zijn het ongeval ontmoette Aron door nog wel twee bergwandelaars. Zijn een zij de laatste uit mensen die door Aron in ontmoette?Minder

december 2021
06-03-2015 22:02

127 Hours

127 Hours - 127 Hours

Het waargebeurde verhaal van Aron Ralston, die tijdens een wandeling klem komt te zitten onder een rotsblok. Deze mooie film laat zien waartoe een mens in staat is als hij ervoor kiest om te leven.Meer Filmdrama. Het waargebeurde verhaal va...

127 Hours gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 127 Hours de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 127 Hours bij 127 Hours liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 127 Hours. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

127 Hours gemist

Uitzending gemist van 127 Hours? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 127 Hours, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 127 Hours gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 127 Hours? Hier kun je alle uitzendingen van 127 Hours kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2015 om 22:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!