Programma gemist?

Verslag van van de uitreiking van de de Gouden Notekraker op tv die plaatsvindt in uit Paradiso op 22 in augustus. met De Gouden Notekraker is op de prijs van NORMA en een SENA naar waarmee acteurs en muzikanten het elkaar eren van voor de het meest opvallende artistieke prestaties cq. het smaakmakers van een het afgelopen seizoen en wordt het uitgereikt van in de categorieën uit Televisie en Muziek. De van winnaars van de Gouden op tv Notekraker op tv worden door door collega's in het veld gekozen. Vakgenoten op brengen hun op stem uit uit en tonen hiermee hun waardering in voor de het genomineerden. De genomineerden in met tijdens de categorie Televisie zijn: het Anna Drijver, in Monic Hendrickx en Joop in Keesmaat. De op tv kanshebbers in de het categorie Muziek zijn: Laura Jansen, Eric de Vloeimans en op tv Yes-R. Zij zullen tijdens op tv de op tv uitreiking een van optreden verzorgen.Van elk van de genomineerden door wordt een speciale op reportage uit en beeldcompilatie van getoond.

Verslag van naar de in 36ste uitreiking van de in Gouden Notekraker door die plaatsvindt in op Paradiso op 23 augustus. De Gouden op tv Notekraker met is de prijs van NORMA tijdens en naar SENA waarmee acteurs en muzikanten uit elkaar met eren voor hun verdiensten in in met de podiumkunsten en wordt uitgereikt tijdens in de in categorieën Toneel en een Muziek. De genomineerden van op de tijdens Gouden Notekraker 2010 in de het categorie muziek zijn: op tv Stef op Bos, Alain Clark en Ellen in ten op Damme. De kanshebbers in de categorie op toneel op tv zijn: Jon van van Eerd, Porgy Franssen en Ariane op door Schluter. Presentatie: Joost op Karhof.

Verslag in vanuit Paradiso van de uit 35e uitreiking van De met Gouden Notekraker. op tv De Gouden Notekraker op is de prijs met van NORMA en tijdens wordt uitgereikt de in de categorieën Toneel met en naar Muziek. De winnaars van de op Gouden Notekraker worden het door collega's met in het een veld gekozen. Vakgenoten brengen de hun stem uit en de tonen hiermee hun met waardering door voor de genomineerden. De genomineerden van naar de Gouden een Notekraker 2009 in de een categorie muziek de zijn Ilse de op Lange, Room Eleven naar en Gordon. Zij de zullen tijdens de uitreiking een een naar kort optreden verzorgen. De kanshebbers het in de categorie tijdens het toneel zijn Carice van Houten, Hans op tv Kesting en door Jack Wouterse. Van tijdens elk het van deze genomineerden wordt uit een speciale beeldcompilatie getoond. het Presentatie: Joost uit Karhof.

oktober 2019
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!