Programma gemist?

Verslag van de van op tv uitreiking van de Gouden Notekraker op die naar plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. een De Gouden door Notekraker is de prijs op van de NORMA en SENA waarmee acteurs het op tv en muzikanten elkaar eren voor de naar meest op tv opvallende artistieke door prestaties cq. smaakmakers van het afgelopen de seizoen en wordt uit uitgereikt het in de de categorieën Televisie en Muziek. het De winnaars van met de Gouden Notekraker door worden door collega's in het met veld het gekozen. Vakgenoten brengen tijdens hun stem uit en tonen een uit hiermee hun waardering een voor de genomineerden. het De genomineerden in de categorie Televisie op zijn: tijdens Anna Drijver, Monic Hendrickx het en Joop op Keesmaat. De kanshebbers het in de categorie Muziek de zijn: Laura Jansen, Eric met Vloeimans een en Yes-R. Zij het zullen tijdens de uitreiking op tv een het optreden verzorgen.Van elk van een de genomineerden wordt met een speciale uit reportage en beeldcompilatie door getoond.

Verslag van van de van 36ste uitreiking van de met Gouden Notekraker door die plaatsvindt in Paradiso op tijdens 23 augustus. De Gouden op Notekraker door is de prijs van NORMA de in en SENA waarmee met acteurs en muzikanten elkaar eren voor tijdens hun op tv verdiensten in de podiumkunsten in en wordt een uitgereikt in de in categorieën Toneel de en Muziek. De de genomineerden van de Gouden Notekraker met 2010 in naar de categorie muziek uit zijn: Stef Bos, Alain van Clark en op tv Ellen ten van Damme. De kanshebbers de in de categorie toneel tijdens zijn: Jon van Eerd, Porgy op tv Franssen de en Ariane Schluter. het Presentatie: Joost de Karhof.

Verslag vanuit Paradiso het van tijdens de 35e uitreiking van De van Gouden Notekraker. De tijdens Gouden de Notekraker is de uit prijs van NORMA en uit wordt uitgereikt in naar de tijdens categorieën Toneel en Muziek. De tijdens winnaars van van de Gouden een Notekraker worden door collega's in met het door veld gekozen. Vakgenoten brengen op hun stem op uit en tonen hiermee hun uit waardering voor de genomineerden. op met De genomineerden van de uit Gouden Notekraker 2009 naar in de categorie op tv muziek zijn Ilse de de Lange, van Room Eleven en Gordon. Zij zullen het tijdens tijdens de uitreiking een kort van optreden verzorgen. De kanshebbers op tv in de van categorie toneel met zijn Carice uit van Houten, Hans Kesting en Jack van Wouterse. Van elk op van deze genomineerden met wordt een tijdens speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: op Joost op Karhof.

mei 2020
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!