Programma gemist?

Verslag van op de uitreiking van de een Gouden Notekraker die op plaatsvindt in met Paradiso naar op 22 augustus. De Gouden Notekraker op op tv is de prijs van NORMA tijdens en SENA waarmee acteurs van en muzikanten elkaar tijdens eren door voor de meest een opvallende artistieke prestaties in cq. smaakmakers van het afgelopen met seizoen het en wordt uitgereikt in in de door categorieën Televisie en naar Muziek. De winnaars door van de Gouden Notekraker worden door van collega's in het een uit veld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem op uit en tonen uit hiermee hun een waardering naar voor de genomineerden. met De genomineerden in de categorie de Televisie zijn: Anna van Drijver, Monic Hendrickx een en Joop Keesmaat. tijdens De van kanshebbers in de categorie een Muziek zijn: Laura Jansen, van Eric in Vloeimans en Yes-R. het Zij zullen tijdens van de uitreiking een optreden in verzorgen.Van elk naar van de genomineerden wordt op tv een speciale reportage en van beeldcompilatie met getoond.

Verslag van naar de 36ste uitreiking de van van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in uit Paradiso op 23 het augustus. De een Gouden Notekraker met is de prijs van een NORMA en naar SENA waarmee acteurs en muzikanten het uit elkaar eren voor hun het verdiensten in de podiumkunsten op en wordt uitgereikt de in de categorieën het Toneel en Muziek. op tv De genomineerden van tijdens de Gouden Notekraker met 2010 in de categorie een op tv muziek zijn: Stef met Bos, Alain Clark en Ellen in ten in Damme. De kanshebbers in van de categorie toneel de zijn: Jon door van Eerd, Porgy van Franssen en Ariane Schluter. Presentatie: een Joost uit Karhof.

Verslag in vanuit Paradiso van de de 35e uitreiking op van De Gouden Notekraker. in De Gouden Notekraker is van de prijs tijdens van NORMA en wordt door uitgereikt naar in de categorieën Toneel en tijdens door Muziek. De winnaars van de de Gouden Notekraker worden het door collega's het in het veld gekozen. tijdens Vakgenoten brengen hun van stem het uit en tonen hiermee hun op waardering voor de op tv genomineerden. De genomineerden uit van de Gouden Notekraker tijdens 2009 in het de categorie muziek zijn de op Ilse de Lange, Room de Eleven en Gordon. Zij op tv zullen de tijdens de uitreiking een naar kort optreden verzorgen. De tijdens kanshebbers van in de categorie toneel zijn in Carice door van Houten, Hans door Kesting en Jack door Wouterse. Van elk met van deze genomineerden wordt een een speciale in beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost naar Karhof.

mei 2021
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!