Programma gemist?

Verslag tijdens van de uitreiking uit van de door Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso van op op 22 augustus. De met Gouden Notekraker is de prijs op tv in van NORMA en SENA waarmee uit acteurs en muzikanten in elkaar eren voor de de meest opvallende artistieke een uit prestaties cq. smaakmakers van het afgelopen naar seizoen met en wordt de uitgereikt in de op tv categorieën Televisie en Muziek. De met winnaars van de Gouden een Notekraker worden de door collega's een in het veld op gekozen. Vakgenoten brengen hun met stem uit met en tonen naar hiermee hun waardering voor de genomineerden. tijdens uit De genomineerden in de categorie Televisie een zijn: van Anna Drijver, Monic op Hendrickx en in Joop Keesmaat. De in kanshebbers in de categorie Muziek op zijn: Laura Jansen, tijdens Eric Vloeimans en het Yes-R. in Zij zullen tijdens de de uitreiking een tijdens optreden verzorgen.Van elk van de van genomineerden tijdens wordt een speciale tijdens reportage en beeldcompilatie met getoond.

Verslag van door de 36ste uitreiking in van de van Gouden Notekraker op die plaatsvindt in Paradiso op 23 tijdens augustus. De op tv Gouden in Notekraker is de prijs van een NORMA een en SENA waarmee acteurs en muzikanten in elkaar eren voor het hun op tv verdiensten in de door podiumkunsten en wordt uitgereikt in door op de categorieën Toneel en Muziek. De een genomineerden van de een Gouden Notekraker naar 2010 in van de categorie muziek zijn: uit Stef het Bos, Alain Clark en Ellen ten met Damme. De de kanshebbers in de categorie een toneel zijn: Jon een van Eerd, Porgy het de Franssen en Ariane Schluter. Presentatie: de Joost met Karhof.

Verslag naar vanuit Paradiso van van de 35e uitreiking van in De Gouden Notekraker. De tijdens Gouden Notekraker door is de prijs uit van op NORMA en wordt uitgereikt in de van categorieën Toneel op en met Muziek. De winnaars van de het Gouden Notekraker het worden door collega's in op het veld de gekozen. Vakgenoten brengen hun stem met uit en het tonen hiermee hun waardering door met voor de genomineerden. De genomineerden met van de tijdens Gouden Notekraker 2009 in tijdens de categorie van muziek zijn de Ilse de Lange, Room Eleven en de tijdens Gordon. Zij zullen tijdens de naar uitreiking van een kort optreden een verzorgen. De kanshebbers in de categorie de toneel zijn Carice een het van Houten, Hans op tv Kesting en Jack Wouterse. van Van elk van deze genomineerden in wordt een uit speciale beeldcompilatie getoond. met Presentatie: met Joost Karhof.

januari 2021
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!