Programma gemist?

Verslag van de de uitreiking naar van de Gouden Notekraker met die plaatsvindt in Paradiso uit de op 22 augustus. De Gouden uit Notekraker het is de prijs van NORMA uit en de SENA waarmee acteurs en muzikanten van elkaar het eren voor de meest naar opvallende artistieke uit prestaties cq. smaakmakers van het het afgelopen seizoen en wordt naar door uitgereikt in de categorieën Televisie de en Muziek. De winnaars door van de Gouden op tv door Notekraker worden door collega's in het tijdens veld gekozen. Vakgenoten tijdens brengen hun stem van uit en uit tonen hiermee hun waardering de voor de de genomineerden. De genomineerden uit in het de categorie Televisie in zijn: Anna Drijver, Monic Hendrickx door en de Joop Keesmaat. De kanshebbers in de de op categorie Muziek zijn: Laura Jansen, een Eric Vloeimans in en Yes-R. in Zij zullen tijdens de uitreiking een in de optreden verzorgen.Van elk van de de genomineerden wordt een een speciale naar reportage en beeldcompilatie tijdens getoond.

Verslag uit van de 36ste uitreiking van tijdens op de Gouden Notekraker die op plaatsvindt in Paradiso op tv op 23 augustus. De het Gouden Notekraker is de uit in prijs van NORMA een en SENA waarmee acteurs en op muzikanten van elkaar eren voor hun een verdiensten in op tv de podiumkunsten en met wordt uitgereikt in de het categorieën Toneel en Muziek. een De genomineerden van de uit Gouden Notekraker de 2010 in de categorie door muziek in zijn: Stef de Bos, Alain Clark en Ellen tijdens ten Damme. De uit kanshebbers in tijdens de categorie toneel zijn: het Jon van Eerd, tijdens Porgy Franssen en Ariane in Schluter. Presentatie: Joost op tv naar Karhof.

Verslag vanuit Paradiso met van de tijdens 35e uitreiking van van De Gouden met Notekraker. De Gouden Notekraker is in de prijs op van NORMA en van wordt uitgereikt in op de categorieën naar Toneel en Muziek. De winnaars een uit van de Gouden tijdens Notekraker worden door collega's in het het veld gekozen. Vakgenoten in brengen hun met stem uit en tonen een tijdens hiermee hun waardering met voor de genomineerden. De genomineerden in van de Gouden een Notekraker 2009 het in de door categorie muziek zijn Ilse tijdens de Lange, Room op Eleven en Gordon. Zij naar zullen tijdens de uitreiking in een kort uit optreden verzorgen. De naar kanshebbers in de categorie met toneel zijn uit Carice van Houten, naar Hans Kesting en van Jack Wouterse. de Van elk met van deze genomineerden wordt een van speciale beeldcompilatie getoond. de Presentatie: Joost met Karhof.

september 2021
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!