Programma gemist?

Verslag van de de tijdens uitreiking van de op Gouden Notekraker die de plaatsvindt in Paradiso de op 22 augustus. De Gouden van Notekraker is de prijs het van NORMA en met SENA waarmee acteurs van en op muzikanten elkaar eren voor in de meest tijdens opvallende artistieke van prestaties cq. smaakmakers van het afgelopen een seizoen en de wordt uitgereikt het in de categorieën Televisie een en Muziek. naar De winnaars met van de Gouden Notekraker worden uit door collega's in het op tijdens veld gekozen. Vakgenoten brengen hun uit stem uit en tonen de met hiermee hun waardering door voor de genomineerden. De genomineerden in van de in categorie Televisie zijn: Anna Drijver, tijdens Monic Hendrickx een en Joop Keesmaat. De naar kanshebbers in op de categorie Muziek het zijn: Laura uit Jansen, Eric Vloeimans met en Yes-R. Zij uit zullen tijdens de uitreiking een tijdens optreden verzorgen.Van elk tijdens van de genomineerden de door wordt een speciale reportage en met beeldcompilatie in getoond.

Verslag van de met 36ste uitreiking van op tv de op tv Gouden Notekraker naar die plaatsvindt in Paradiso naar op 23 uit augustus. De Gouden Notekraker een is de op tv prijs van NORMA en op SENA waarmee acteurs en met muzikanten elkaar eren voor een hun verdiensten de in de podiumkunsten het en wordt naar uitgereikt in de door categorieën Toneel tijdens en Muziek. De genomineerden op tv van de een Gouden Notekraker 2010 in de categorie naar muziek zijn: Stef de in Bos, Alain Clark en Ellen het ten Damme. van De kanshebbers in de naar categorie toneel zijn: de Jon van Eerd, van Porgy Franssen met en Ariane Schluter. in Presentatie: Joost door Karhof.

Verslag van vanuit Paradiso naar van de 35e uitreiking door van De Gouden Notekraker. naar De Gouden Notekraker een is de met prijs van NORMA in en wordt het uitgereikt in de categorieën Toneel op tv en Muziek. met De winnaars van de tijdens Gouden Notekraker door worden door collega's van in het een veld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem naar uit door en tonen een hiermee hun waardering uit voor de genomineerden. De genomineerden uit van de Gouden Notekraker het 2009 in het de categorie muziek van zijn Ilse met de Lange, Room Eleven de en Gordon. door Zij zullen tijdens de de uitreiking een kort de optreden door verzorgen. De kanshebbers in een de categorie door toneel zijn Carice van tijdens Houten, Hans Kesting en een Jack de Wouterse. Van elk van deze genomineerden de wordt een speciale in door beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost tijdens Karhof.

september 2020
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!