Programma gemist?

Verslag van op de uitreiking van tijdens de Gouden in Notekraker die door plaatsvindt in Paradiso op op 22 augustus. De Gouden Notekraker op is de de prijs van NORMA en door SENA waarmee acteurs in op tv en muzikanten elkaar eren voor de de meest opvallende door artistieke tijdens prestaties cq. smaakmakers tijdens van het afgelopen seizoen en wordt uit door uitgereikt in de categorieën Televisie van en Muziek. op De winnaars uit van de Gouden Notekraker worden het door collega's van in het veld gekozen. in Vakgenoten brengen tijdens hun stem uit uit en tonen hiermee op tv hun waardering op voor de genomineerden. De genomineerden in de de categorie uit Televisie zijn: Anna naar Drijver, Monic uit Hendrickx en naar Joop Keesmaat. De kanshebbers in op tv de categorie in Muziek zijn: Laura het Jansen, Eric Vloeimans en Yes-R. tijdens Zij zullen van tijdens de het uitreiking een optreden verzorgen.Van elk tijdens van de de genomineerden wordt door een speciale reportage en beeldcompilatie een met getoond.

Verslag in van de 36ste uitreiking van het de tijdens Gouden Notekraker die plaatsvindt van in Paradiso op 23 van augustus. op tv De Gouden Notekraker is de in prijs van het NORMA en SENA waarmee naar een acteurs en muzikanten elkaar eren voor een met hun verdiensten in de podiumkunsten en uit wordt uitgereikt met in de in categorieën Toneel en een Muziek. De genomineerden van de in Gouden Notekraker uit 2010 op tv in de categorie muziek door zijn: Stef naar Bos, Alain Clark en Ellen ten het Damme. op tv De kanshebbers naar in de categorie tijdens toneel zijn: Jon van Eerd, Porgy op tv Franssen en met Ariane Schluter. Presentatie: een Joost op tv Karhof.

Verslag van vanuit Paradiso van een de 35e de uitreiking van De Gouden van Notekraker. De Gouden Notekraker een is de prijs van in NORMA uit en wordt uit uitgereikt in de categorieën Toneel door en Muziek. het De winnaars van het de Gouden Notekraker worden uit door collega's in het op veld gekozen. Vakgenoten tijdens brengen hun met stem uit op en tonen hiermee hun de waardering voor de genomineerden. op De met genomineerden van op tv de Gouden Notekraker de 2009 in de categorie de muziek zijn Ilse de een Lange, de Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens tijdens de uitreiking door een de kort optreden in verzorgen. De kanshebbers in de uit categorie door toneel zijn Carice van de Houten, Hans Kesting en Jack met Wouterse. uit Van elk van deze in genomineerden wordt een op tv speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: een Joost een Karhof.

oktober 2019
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!