Programma gemist?

Verslag van de van door uitreiking van de Gouden Notekraker met die een plaatsvindt in Paradiso op 22 naar augustus. op De Gouden Notekraker is tijdens de prijs van van NORMA en SENA in waarmee acteurs en muzikanten tijdens elkaar met eren voor de meest opvallende artistieke op tijdens prestaties cq. smaakmakers van het afgelopen op seizoen en op wordt het uitgereikt in de categorieën van Televisie en Muziek. een De winnaars van de naar Gouden de Notekraker worden door collega's in in het veld het gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit uit van en tonen hiermee van hun waardering voor de genomineerden. door van De genomineerden in met de categorie Televisie zijn: Anna tijdens Drijver, Monic Hendrickx uit en tijdens Joop Keesmaat. De op tv kanshebbers in de categorie Muziek het zijn: Laura Jansen, tijdens Eric Vloeimans en in Yes-R. Zij zullen een tijdens de het uitreiking een optreden de verzorgen.Van elk van de genomineerden naar wordt een een speciale in reportage en beeldcompilatie uit getoond.

Verslag naar van de 36ste uitreiking tijdens van de op tv Gouden Notekraker die op tv plaatsvindt in uit Paradiso op 23 augustus. De een Gouden Notekraker een is de prijs van de NORMA uit en SENA waarmee de acteurs en muzikanten elkaar eren de voor het hun verdiensten in in de podiumkunsten en wordt uitgereikt een in van de categorieën Toneel en het Muziek. De genomineerden naar van de een Gouden Notekraker 2010 van in de categorie muziek zijn: Stef door in Bos, Alain Clark en Ellen de ten op tv Damme. De kanshebbers in de categorie tijdens toneel zijn: Jon op van Eerd, het Porgy Franssen en Ariane met Schluter. Presentatie: van Joost in Karhof.

Verslag vanuit Paradiso uit op van de 35e uitreiking van De op Gouden Notekraker. uit De Gouden Notekraker een is tijdens de prijs van in NORMA en wordt uitgereikt in de door categorieën naar Toneel en Muziek. De op tv winnaars van de Gouden met Notekraker worden door een collega's in het naar uit veld gekozen. Vakgenoten brengen hun de stem het uit en tonen op hiermee hun waardering voor van de genomineerden. met De genomineerden van van de Gouden Notekraker 2009 in in de categorie een muziek zijn Ilse de uit Lange, Room Eleven en het Gordon. Zij door zullen uit tijdens de uitreiking een kort optreden een verzorgen. door De kanshebbers in op tv de categorie toneel de zijn Carice van Houten, met Hans Kesting het en Jack Wouterse. Van elk op van deze op tv genomineerden wordt een door speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: op Joost uit Karhof.

oktober 2021
25-08-2011 23:15

Aflevering 3

De Gouden Notekraker - Aflevering 3

Verslag van de uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 22 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor de meest opvallende artistieke prestaties cq. s...

26-08-2010 23:10

Aflevering 2

De Gouden Notekraker - Aflevering 2

Verslag van de 36ste uitreiking van de Gouden Notekraker die plaatsvindt in Paradiso op 23 augustus. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en SENA waarmee acteurs en muzikanten elkaar eren voor hun verdiensten in de podiumkunsten en wo...

27-08-2009 22:40

Aflevering 1

De Gouden Notekraker - Aflevering 1

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA en wordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in het vel...

De Gouden Notekraker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gouden Notekraker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gouden Notekraker bij De Gouden Notekraker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gouden Notekraker. Heb je een uitzending van De Gouden Notekraker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gouden Notekraker gemist

Verslag vanuit Paradiso van de 35e uitreiking van De Gouden Notekraker. De Gouden Notekraker is de prijs van NORMA enwordt uitgereikt in de categorieën Toneel en Muziek. De winnaars van de Gouden Notekraker worden door collega's in hetveld gekozen. Vakgenoten brengen hun stem uit en tonen hiermee hun waardering voor de genomineerden. De genomineerdenvan de Gouden Notekraker 2009 in de categorie muziek zijn Ilse de Lange, Room Eleven en Gordon. Zij zullen tijdens deuitreiking een kort optreden verzorgen. De kanshebbers in de categorie toneel zijn Carice van Houten, Hans Kesting enJack Wouterse. Van elk van deze genomineerden wordt een speciale beeldcompilatie getoond. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van De Gouden Notekraker? Hier kun je alle uitzendingen van De Gouden Notekraker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-08-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!