Programma gemist?

Naar aanleiding op tv van het thema van in de Boekenweek: Waanzin, in stelden Van Kooten het een en De Bie een naar compilatie van op fragmenten uit hun carrière door samen, waarin ze hun psychische een problemen naar hebben gedeeld.Meer Van Kooten en door De Bie presenteren in een het uitzending van een uur, gebaseerd uit naar op het thema van de Boekenweek: de Waanzin. uit Een compilatie van tijdens fragmenten uit de carrière uit van de mannen de waarin ze op hun psychische problemen hebben van gedeeld. met Al in 1977 durfden op tv Van Kooten in en De Bie op tv in het openbaar, op de televisie, uit openhartig over in hun gestoord-zijn en in knettergek op gedrag te spreken. op tv Onder invloed van diverse de goeroe's, bijvoorbeeld de Bhagwan een bijvoorbeeld, waanden zij van zichzelf geestelijke wereldleiders. Hun op alter op tv ego's, de Christelijke met reli-zangers De Positivo's, kregen de door kans hun krankzinnige door theorieën te spuien. naar Zijzelf raakten tijdens verstrikt in hun eigen van met relatieproblematiek, die tot depressies en burn-outs van een leidde.Minder

januari 2021
07-03-2015 22:35

De Waanzin van Van Kooten en De Bie

De Waanzin van Van Kooten en De Bie - De Waanzin van Van Kooten en De Bie

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten en De Bie een compilatie van fragmenten uit hun carrière samen, waarin ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten en De Bie presenteren een uitzend...

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waanzin van Van Kooten en De Bie bij De Waanzin van Van Kooten en De Bie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waanzin van Van Kooten en De Bie. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Hier kun je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!