Programma gemist?

Naar aanleiding de van het thema van de door de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten uit op en De Bie een compilatie van door fragmenten uit op tv hun carrière samen, waarin uit uit ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer de Van Kooten en tijdens naar De Bie presenteren een uitzending van met op een uur, gebaseerd op uit het thema van de met Boekenweek: Waanzin. in Een compilatie van op fragmenten uit de carrière van in de op mannen waarin de ze hun psychische problemen hebben gedeeld. op Al in 1977 op tv naar durfden Van Kooten op en De Bie in het op openbaar, in op de televisie, openhartig met over hun gestoord-zijn en knettergek door uit gedrag te spreken. Onder invloed van een in diverse goeroe's, bijvoorbeeld de Bhagwan bijvoorbeeld, uit op waanden zij zichzelf geestelijke wereldleiders. op tv Hun een alter ego's, de Christelijke reli-zangers De in door Positivo's, kregen de met kans hun krankzinnige theorieën te spuien. van Zijzelf door raakten verstrikt in naar hun eigen relatieproblematiek, die tijdens tot depressies tijdens en burn-outs uit leidde.Minder

september 2021
07-03-2015 22:35

De Waanzin van Van Kooten en De Bie

De Waanzin van Van Kooten en De Bie - De Waanzin van Van Kooten en De Bie

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten en De Bie een compilatie van fragmenten uit hun carrière samen, waarin ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten en De Bie presenteren een uitzend...

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waanzin van Van Kooten en De Bie bij De Waanzin van Van Kooten en De Bie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waanzin van Van Kooten en De Bie. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Hier kun je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!