Programma gemist?

Naar op aanleiding van het thema van op de Boekenweek: Waanzin, het stelden tijdens Van Kooten en De op tv Bie een compilatie van door fragmenten uit van hun carrière samen, waarin naar ze hun psychische met problemen hebben gedeeld.Meer op tv uit Van Kooten en De uit Bie presenteren een uitzending van op tv een uur, gebaseerd uit op het thema het van de Boekenweek: de Waanzin. Een tijdens compilatie in van fragmenten uit de carrière van uit de mannen waarin tijdens ze hun psychische een tijdens problemen hebben gedeeld. Al in 1977 op durfden Van uit Kooten en in De Bie een in het openbaar, op de televisie, tijdens openhartig over hun tijdens gestoord-zijn en knettergek een het gedrag te spreken. Onder naar invloed van diverse goeroe's, bijvoorbeeld een de de Bhagwan bijvoorbeeld, waanden zij zichzelf tijdens met geestelijke wereldleiders. Hun alter ego's, de op tv Christelijke reli-zangers De op tv Positivo's, kregen op de kans op tv hun krankzinnige theorieën te in spuien. Zijzelf raakten verstrikt naar in in hun eigen relatieproblematiek, in die tot depressies naar en burn-outs een leidde.Minder

mei 2021
07-03-2015 22:35

De Waanzin van Van Kooten en De Bie

De Waanzin van Van Kooten en De Bie - De Waanzin van Van Kooten en De Bie

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten en De Bie een compilatie van fragmenten uit hun carrière samen, waarin ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten en De Bie presenteren een uitzend...

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waanzin van Van Kooten en De Bie bij De Waanzin van Van Kooten en De Bie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waanzin van Van Kooten en De Bie. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Hier kun je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!