Programma gemist?

Naar naar aanleiding van van het thema van op de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten door en De van Bie het een compilatie van een fragmenten uit hun carrière samen, waarin van ze hun met psychische problemen hebben gedeeld.Meer op Van Kooten in en uit De Bie presenteren een uitzending naar van een door uur, gebaseerd op een het thema van de een Boekenweek: van Waanzin. Een compilatie van fragmenten uit tijdens de tijdens carrière van de mannen tijdens waarin ze hun op tv psychische problemen een hebben gedeeld. Al in 1977 tijdens durfden Van Kooten de en De met Bie in het de openbaar, op de van televisie, openhartig de over hun gestoord-zijn en knettergek in gedrag te spreken. uit Onder invloed op van tijdens diverse goeroe's, bijvoorbeeld de een Bhagwan bijvoorbeeld, het waanden zij zichzelf geestelijke wereldleiders. Hun tijdens tijdens alter ego's, de Christelijke op reli-zangers De Positivo's, tijdens kregen de kans hun uit krankzinnige theorieën te spuien. met een Zijzelf raakten verstrikt in op hun eigen tijdens relatieproblematiek, die tot depressies en van burn-outs met leidde.Minder

juni 2020
07-03-2015 22:35

De Waanzin van Van Kooten en De Bie

De Waanzin van Van Kooten en De Bie - De Waanzin van Van Kooten en De Bie

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten en De Bie een compilatie van fragmenten uit hun carrière samen, waarin ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten en De Bie presenteren een uitzend...

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waanzin van Van Kooten en De Bie bij De Waanzin van Van Kooten en De Bie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waanzin van Van Kooten en De Bie. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Hier kun je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!