Programma gemist?

Naar met aanleiding van het thema van door de Boekenweek: het Waanzin, stelden Van Kooten op tv tijdens en De Bie een compilatie in van fragmenten uit hun door de carrière samen, waarin ze in hun psychische in problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten de en De Bie tijdens presenteren een door uitzending van een op tv uur, gebaseerd door op het thema van de Boekenweek: naar Waanzin. Een een compilatie van fragmenten uit in de op carrière van de mannen waarin met ze hun psychische op naar problemen hebben gedeeld. Al in het 1977 durfden van Van Kooten en De Bie van in het met openbaar, op de een televisie, openhartig tijdens over hun uit gestoord-zijn en knettergek een gedrag te spreken. Onder invloed naar van diverse goeroe's, door bijvoorbeeld de Bhagwan bijvoorbeeld, naar waanden zij zichzelf van geestelijke wereldleiders. uit Hun alter ego's, de op Christelijke reli-zangers De tijdens Positivo's, kregen door de kans hun van krankzinnige theorieën in te spuien. Zijzelf op tv raakten verstrikt in hun eigen uit relatieproblematiek, de die tot tijdens depressies en burn-outs met leidde.Minder

november 2019
07-03-2015 22:35

De Waanzin van Van Kooten en De Bie

De Waanzin van Van Kooten en De Bie - De Waanzin van Van Kooten en De Bie

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten en De Bie een compilatie van fragmenten uit hun carrière samen, waarin ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten en De Bie presenteren een uitzend...

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waanzin van Van Kooten en De Bie bij De Waanzin van Van Kooten en De Bie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waanzin van Van Kooten en De Bie. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Hier kun je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!