Programma gemist?

Naar van aanleiding van het thema met van de naar Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten in en De met Bie een compilatie uit van fragmenten uit met hun carrière samen, waarin op tv op ze hun psychische problemen in hebben gedeeld.Meer naar Van Kooten en De Bie presenteren een in een uitzending van een uur, gebaseerd het op het thema in van tijdens de Boekenweek: Waanzin. Een het compilatie van van fragmenten uit de carrière van het de mannen met waarin ze hun op tv psychische problemen tijdens hebben gedeeld. Al in 1977 de durfden Van Kooten naar en De Bie het door in het openbaar, uit op de televisie, openhartig over in hun gestoord-zijn in en knettergek gedrag te spreken. in Onder tijdens invloed van met diverse goeroe's, bijvoorbeeld de de Bhagwan bijvoorbeeld, waanden zij zichzelf op geestelijke wereldleiders. in Hun alter ego's, de het Christelijke reli-zangers De een Positivo's, kregen de naar kans hun het krankzinnige theorieën te spuien. met Zijzelf raakten naar verstrikt in hun het eigen relatieproblematiek, op die tot depressies en burn-outs op door leidde.Minder

september 2020
07-03-2015 22:35

De Waanzin van Van Kooten en De Bie

De Waanzin van Van Kooten en De Bie - De Waanzin van Van Kooten en De Bie

Naar aanleiding van het thema van de Boekenweek: Waanzin, stelden Van Kooten en De Bie een compilatie van fragmenten uit hun carrière samen, waarin ze hun psychische problemen hebben gedeeld.Meer Van Kooten en De Bie presenteren een uitzend...

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Waanzin van Van Kooten en De Bie bij De Waanzin van Van Kooten en De Bie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Waanzin van Van Kooten en De Bie. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Waanzin van Van Kooten en De Bie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Waanzin van Van Kooten en De Bie? Hier kun je alle uitzendingen van De Waanzin van Van Kooten en De Bie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-03-2015 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!