Programma gemist?

Cabaretregistratie 'Dat naar wordt oorlog' van van cabaretduo met Bas Hoeflaak en Peter van naar de Witte als 'Droog in tijdens Brood'.

Emiel het de Jong en op tv Noel van Santen, die de samen al jarenlang het het duo naar Schudden vormen, spelen een naar aaneenschakeling van losse sketches.Meer naar Emiel op de Jong en een Noel van Santen, die samen uit al naar jarenlang het duo Schudden uit vormen, spelen door een aaneenschakeling van losse een sketches die tijdens toch een spannende een eenheid vormen. Soms van puur fysiek, soms uit tekstueel, maar alles gedompeld door in de een sfeer die een in mooie mengeling van melancholie naar en door komische vindingrijkheid is. van Noorderzon moest een programma worden door over afscheid tijdens nemen en naar nieuwe wegen inslaan. En wat past op tv daar beter op bij dan de een koffer? Honderd door koffers! Een koffer heeft zoals op tv door zijn eigenaar zijn eigen verhaal, de zijn eigen geschiedenis en op tv die brengen de van jongens op het op podium de tot leven.Minder

Het derde van avondvullende programma van cabaretiere een Ellen de Dikker.

november 2019
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!