Programma gemist?

Cabaretregistratie 'Dat wordt op oorlog' van cabaretduo van Bas Hoeflaak en de Peter van de van Witte als 'Droog in naar Brood'.

Emiel uit de Jong in en Noel van Santen, die op samen al naar jarenlang het duo van Schudden vormen, spelen een het aaneenschakeling van losse op sketches.Meer Emiel de Jong een en een Noel van Santen, in die samen al jarenlang tijdens het door duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling de van losse de sketches naar die toch een uit spannende eenheid vormen. Soms puur op fysiek, soms naar tekstueel, maar alles naar gedompeld in een sfeer die op tv een uit mooie mengeling van tijdens melancholie en komische op vindingrijkheid is. Noorderzon moest naar een van programma worden over tijdens afscheid nemen en nieuwe wegen de inslaan. En naar wat past tijdens daar beter bij dan van een koffer? Honderd koffers! naar Een koffer heeft met zoals zijn door eigenaar zijn eigen naar verhaal, zijn eigen geschiedenis een en die uit brengen de jongens op het door podium tot met leven.Minder

Het derde door avondvullende de programma van cabaretiere Ellen naar Dikker.

juni 2020
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!