Programma gemist?

Cabaretregistratie 'Dat uit wordt oorlog' van cabaretduo de Bas Hoeflaak een en Peter van op tv de Witte als op tv 'Droog een Brood'.

Emiel de Jong tijdens en Noel door van Santen, die samen door al op jarenlang het duo Schudden op tv vormen, spelen een aaneenschakeling het van de losse sketches.Meer Emiel het de Jong van en Noel van Santen, die in samen al jarenlang op tv het duo Schudden vormen, tijdens spelen een met aaneenschakeling van losse sketches een die door toch een spannende tijdens eenheid vormen. Soms puur van fysiek, soms tekstueel, maar naar alles een gedompeld in een sfeer de die een mooie een mengeling van naar melancholie en komische vindingrijkheid is. met Noorderzon moest een van op tv programma worden over afscheid nemen en de nieuwe uit wegen inslaan. En wat uit past daar beter met bij van dan een koffer? Honderd tijdens koffers! Een koffer heeft uit zoals uit zijn eigenaar zijn eigen een verhaal, zijn van eigen geschiedenis en die van brengen de jongens op het naar op podium tot leven.Minder

Het tijdens derde avondvullende programma tijdens van cabaretiere Ellen van Dikker.

januari 2021
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!