Programma gemist?

Cabaretregistratie uit 'Dat wordt oorlog' met van cabaretduo Bas Hoeflaak en in de Peter van de Witte in als 'Droog de Brood'.

Emiel met de Jong en Noel een van Santen, die samen op al jarenlang uit het door duo Schudden vormen, spelen een tijdens aaneenschakeling van losse in sketches.Meer Emiel de Jong het en Noel op tv van op tv Santen, die samen al jarenlang uit het duo Schudden vormen, met de spelen een aaneenschakeling door van losse sketches die toch een in op tv spannende eenheid vormen. Soms puur fysiek, in in soms tekstueel, maar van alles gedompeld in tijdens een sfeer die een door mooie mengeling van melancholie op tv en komische vindingrijkheid uit is. Noorderzon moest met een programma worden op over afscheid nemen naar en op nieuwe wegen inslaan. En wat op tv past in daar beter bij dan een koffer? de Honderd koffers! van Een koffer heeft zoals een zijn eigenaar zijn van eigen verhaal, met zijn eigen geschiedenis met en door die brengen de jongens op tv op het op tv podium tot leven.Minder

Het in derde avondvullende programma van cabaretiere in Ellen op tv Dikker.

mei 2021
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!