Programma gemist?

Cabaretregistratie in 'Dat wordt oorlog' van tijdens cabaretduo Bas naar Hoeflaak en Peter van tijdens de Witte met als 'Droog tijdens Brood'.

Emiel op de Jong en Noel door van naar Santen, die samen al jarenlang een het duo Schudden vormen, met spelen een op tv aaneenschakeling van losse sketches.Meer door Emiel uit de Jong en op Noel van Santen, die naar samen de al jarenlang het door duo Schudden vormen, spelen een met aaneenschakeling van losse sketches de in die toch een spannende eenheid vormen. van Soms met puur fysiek, soms op tv tekstueel, maar alles gedompeld op in een een sfeer die uit een mooie mengeling van melancholie de en komische de vindingrijkheid is. Noorderzon het moest een programma worden over een afscheid de nemen en nieuwe wegen door inslaan. En met wat past uit daar beter bij een dan een koffer? Honderd koffers! naar Een uit koffer heeft zoals zijn op eigenaar zijn eigen een verhaal, zijn eigen geschiedenis en op tv die brengen de in jongens op het tijdens podium een tot leven.Minder

Het een derde avondvullende van programma van cabaretiere Ellen in Dikker.

september 2020
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!