Programma gemist?

Cabaretregistratie een 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo op een Bas Hoeflaak en het Peter van de Witte als uit 'Droog op tv Brood'.

Emiel tijdens de Jong en de Noel van Santen, die het samen al uit jarenlang het duo Schudden een vormen, het spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer op Emiel de Jong uit en Noel van van Santen, die op samen al jarenlang het uit duo van Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling een van tijdens losse sketches het die toch een spannende eenheid uit vormen. Soms de puur fysiek, soms tekstueel, maar het alles gedompeld in op een met sfeer die een door mooie mengeling van melancholie op en komische vindingrijkheid is. met Noorderzon moest een uit programma worden over een in afscheid nemen en een nieuwe wegen inslaan. En tijdens wat past op tv daar beter bij in dan een koffer? Honderd de koffers! Een het koffer heeft zoals in zijn eigenaar zijn eigen verhaal, zijn in eigen uit geschiedenis en die uit brengen de jongens op het van podium de tot leven.Minder

Het in derde avondvullende programma van van cabaretiere de Ellen Dikker.

oktober 2021
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!