Programma gemist?

Cabaretregistratie uit 'Dat wordt in oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak naar en Peter van de door Witte als van 'Droog op tv Brood'.

Emiel de met Jong naar en Noel van Santen, die samen een al jarenlang het het duo naar Schudden vormen, spelen met een aaneenschakeling op van losse sketches.Meer Emiel de Jong uit en naar Noel van Santen, van die samen al jarenlang met het duo Schudden vormen, een spelen een aaneenschakeling door uit van losse sketches die toch tijdens een de spannende eenheid vormen. Soms op tv puur fysiek, soms tekstueel, op maar van alles gedompeld in een sfeer die het een mooie mengeling het van melancholie en op tv komische tijdens vindingrijkheid is. Noorderzon op moest een programma worden over op afscheid van nemen en op nieuwe wegen inslaan. op tv En wat past daar beter uit bij dan een koffer? van Honderd koffers! op Een koffer heeft door zoals zijn in eigenaar zijn uit eigen verhaal, zijn eigen naar geschiedenis en naar die brengen de het jongens op het podium door tot leven.Minder

Het van derde avondvullende uit programma van cabaretiere Ellen naar Dikker.

december 2019
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!