Programma gemist?

Cabaretregistratie 'Dat wordt in oorlog' van cabaretduo uit Bas op tv Hoeflaak en Peter van de in Witte als naar 'Droog uit Brood'.

Emiel naar de Jong en Noel uit van Santen, die samen de al jarenlang het uit duo Schudden het vormen, spelen een aaneenschakeling een in van losse sketches.Meer Emiel de van Jong en in Noel van Santen, die samen naar al van jarenlang het in duo Schudden vormen, in spelen een aaneenschakeling van in losse sketches die toch een met tijdens spannende eenheid vormen. Soms naar puur fysiek, soms tekstueel, door maar alles gedompeld in tijdens tijdens een sfeer die van een mooie mengeling van door melancholie en komische naar vindingrijkheid is. Noorderzon moest een een op tv programma worden over de afscheid nemen en nieuwe het wegen inslaan. En met wat past daar beter op bij dan een koffer? op tv Honderd op koffers! Een koffer heeft op zoals een zijn eigenaar zijn eigen de verhaal, zijn eigen met geschiedenis en die brengen de de jongens op het naar met podium tot leven.Minder

Het derde de avondvullende programma van cabaretiere een Ellen tijdens Dikker.

april 2020
13-12-2015 01:25

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Cabaretregistratie 'Dat wordt oorlog' van cabaretduo Bas Hoeflaak en Peter van de Witte als 'Droog Brood'.

13-09-2015 01:21

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakeling van losse sketches.Meer Emiel de Jong en Noel van Santen, die samen al jarenlang het duo Schudden vormen, spelen een aaneenschakel...

08-03-2015 01:14

Humor TV op 3 presenteert

Humor TV op 3 presenteert - Humor TV op 3 presenteert

Het derde avondvullende programma van cabaretiere Ellen Dikker.

Humor TV op 3 presenteert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Humor TV op 3 presenteert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Humor TV op 3 presenteert bij Humor TV op 3 presenteert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Humor TV op 3 presenteert. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Humor TV op 3 presenteert gemist

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Humor TV op 3 presenteert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Humor TV op 3 presenteert? Hier kun je alle uitzendingen van Humor TV op 3 presenteert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2015 om 01:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!