Programma gemist?

Een de paar jaar geleden in was ik door met mijn vrouw met in Timor. Daar werden we met door een echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat in doet dat met je?Meer uit 'Een paar jaar op tv geleden door was ik met mijn vrouw op tv in in Timor. Daar werden we met tijdens echte, van rauwe armoede met geconfronteerd. We bezochten een naar gezin dat tijdens samen in één ruimte woonde, het sliep en at, waarvan op tv het dak lek een was en met het het huis heel vochtig. Wat voel tijdens je je op uit zo'n naar moment machteloos en verslagen,' een vertelt Orlando Bottenbley. Hij uit mediteert over in de bijbelse term op 'met ontferming bewogen zijn'. Welk met van gevoel brengt dat teweeg bij op tv ons van mensen?Minder

september 2020
08-03-2015 09:54

God ontfermt zich

God ontfermt zich - God ontfermt zich

Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet dat met je?Meer 'Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfron...

God ontfermt zich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van God ontfermt zich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van God ontfermt zich bij God ontfermt zich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van God ontfermt zich. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

God ontfermt zich gemist

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van God ontfermt zich, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Hier kun je alle uitzendingen van God ontfermt zich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 09:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!