Programma gemist?

Een van paar jaar geleden was met ik met mijn vrouw in in met Timor. Daar werden we op met echte, tijdens rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet op tv dat met op je?Meer 'Een de paar jaar geleden was ik met met mijn met vrouw in Timor. Daar naar werden we op tv met op echte, rauwe armoede in geconfronteerd. We bezochten van een gezin dat een samen in één de ruimte woonde, sliep en tijdens at, waarvan het de dak lek op was en het huis heel in vochtig. Wat voel je van de je op zo'n moment met machteloos en verslagen,' door vertelt Orlando Bottenbley. van Hij mediteert over de bijbelse op tv term 'met ontferming tijdens op tv bewogen zijn'. Welk de gevoel brengt dat teweeg met bij ons van mensen?Minder

september 2021
08-03-2015 09:54

God ontfermt zich

God ontfermt zich - God ontfermt zich

Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet dat met je?Meer 'Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfron...

God ontfermt zich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van God ontfermt zich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van God ontfermt zich bij God ontfermt zich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van God ontfermt zich. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

God ontfermt zich gemist

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van God ontfermt zich, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Hier kun je alle uitzendingen van God ontfermt zich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 09:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!