Programma gemist?

Een paar jaar het door geleden was ik met mijn tijdens vrouw op in Timor. Daar werden we in met echte, rauwe de armoede in geconfronteerd." Wat doet dat de met je?Meer 'Een op tv paar jaar geleden was ik het met mijn vrouw van in Timor. het Daar een werden we met echte, rauwe armoede met van geconfronteerd. We bezochten de een gezin dat samen in één op naar ruimte woonde, sliep en at, waarvan de het het dak lek het was en het huis heel vochtig. een Wat door voel je een je op zo'n moment machteloos en in verslagen,' vertelt op Orlando Bottenbley. Hij mediteert het over uit de bijbelse term op 'met ontferming bewogen zijn'. Welk in gevoel brengt dat op tv teweeg bij ons een uit mensen?Minder

januari 2021
08-03-2015 09:54

God ontfermt zich

God ontfermt zich - God ontfermt zich

Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet dat met je?Meer 'Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfron...

God ontfermt zich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van God ontfermt zich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van God ontfermt zich bij God ontfermt zich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van God ontfermt zich. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

God ontfermt zich gemist

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van God ontfermt zich, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Hier kun je alle uitzendingen van God ontfermt zich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 09:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!