Programma gemist?

Een paar jaar in geleden door was ik met mijn vrouw uit in het Timor. Daar werden het we met echte, van rauwe armoede op tv geconfronteerd." Wat doet uit dat met je?Meer 'Een tijdens paar jaar geleden was een ik met mijn van vrouw in Timor. uit Daar werden we op tv met echte, rauwe door armoede geconfronteerd. een We bezochten een van gezin dat samen in één door ruimte woonde, van sliep en uit at, waarvan het met dak lek met was en het huis heel op vochtig. Wat op voel je uit je op zo'n uit moment machteloos en verslagen,' vertelt door Orlando Bottenbley. Hij mediteert naar over een de bijbelse term 'met ontferming met naar bewogen zijn'. Welk gevoel brengt dat op teweeg bij ons met naar mensen?Minder

mei 2020
08-03-2015 09:54

God ontfermt zich

God ontfermt zich - God ontfermt zich

Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet dat met je?Meer 'Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfron...

God ontfermt zich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van God ontfermt zich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van God ontfermt zich bij God ontfermt zich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van God ontfermt zich. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

God ontfermt zich gemist

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van God ontfermt zich, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Hier kun je alle uitzendingen van God ontfermt zich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 09:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!