Programma gemist?

Een het paar jaar geleden was in ik met mijn naar vrouw in Timor. Daar in met werden we met op tv echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet tijdens dat met je?Meer tijdens 'Een een paar jaar geleden was in ik een met mijn vrouw in Timor. door Daar werden we van met echte, het rauwe armoede geconfronteerd. We bezochten met een gezin een dat samen in de één ruimte op woonde, sliep en door at, waarvan het dak van lek was in en het huis op tv heel vochtig. Wat voel je met je op op zo'n moment machteloos op tv en verslagen,' vertelt door Orlando Bottenbley. Hij naar mediteert over de bijbelse een term in 'met ontferming bewogen tijdens zijn'. Welk op tv gevoel brengt dat teweeg bij naar ons door mensen?Minder

mei 2021
08-03-2015 09:54

God ontfermt zich

God ontfermt zich - God ontfermt zich

Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfronteerd." Wat doet dat met je?Meer 'Een paar jaar geleden was ik met mijn vrouw in Timor. Daar werden we met echte, rauwe armoede geconfron...

God ontfermt zich gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van God ontfermt zich de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van God ontfermt zich bij God ontfermt zich liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van God ontfermt zich. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

God ontfermt zich gemist

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van God ontfermt zich, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van God ontfermt zich gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van God ontfermt zich? Hier kun je alle uitzendingen van God ontfermt zich kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 09:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!