Programma gemist?

Twan Huys van in gesprek met uit inspirerende nationale en internationale uit gasten, bijgestaan naar door studenten in met de zaal. het Gast: Schrijver van en dichter Remco Campert.Meer Met zijn een omvangrijke oeuvre is door het de 85-jarige Remco Campert op één van de grootste Nederlandse door schrijvers met en dichters op tv van de afgelopen het eeuw. Het leven is vurrukkulluk, De met jongen een met het door mes en Hôtel du Nord in zijn een slechts een greep uit zijn veel een bekroonde uit werk. Zijn met wekelijkse column in de Volkskrant getuigt een van zijn onverminderde met schrijversdrift. In van oktober uit van dit jaar ontvangt Remco een Campert de op tv Prijs der Nederlandse van Letteren, de belangrijkste literaire prijs het van Vlaanderen en in Nederland. naar Campert ontvangt het de prijs uit uit handen van de koning een van België, koning Filip. Maar uit eerst het spreekt College Tour hem in op tv het door Bimhuis in een Amsterdam.Minder

juni 2020
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!