Programma gemist?

Twan een Huys in gesprek met inspirerende uit nationale en internationale van gasten, bijgestaan door op studenten de in de zaal. van Gast: Schrijver uit en dichter Remco in Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre op is de 85-jarige Remco in door Campert één van de grootste met Nederlandse op schrijvers en dichters het van de afgelopen eeuw. Het leven tijdens door is vurrukkulluk, De jongen met een het mes en Hôtel naar du door Nord zijn slechts een greep het de uit zijn veel van bekroonde werk. Zijn tijdens wekelijkse column in de in Volkskrant getuigt van de zijn onverminderde schrijversdrift. de In oktober de van dit jaar ontvangt Remco uit Campert de Prijs der van uit Nederlandse Letteren, de belangrijkste literaire het prijs van Vlaanderen en een Nederland. Campert ontvangt de de prijs uit de handen van de op tv koning uit van België, koning Filip. van Maar eerst spreekt College uit Tour hem in op het Bimhuis van in op tv Amsterdam.Minder

mei 2021
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!