Programma gemist?

Twan Huys door in gesprek een met inspirerende uit nationale en internationale van gasten, bijgestaan door studenten in de op zaal. Gast: uit Schrijver en dichter op Remco Campert.Meer Met zijn van op omvangrijke oeuvre is de van 85-jarige Remco tijdens Campert één van de in grootste Nederlandse een schrijvers en dichters van de tijdens afgelopen eeuw. Het uit leven het is vurrukkulluk, De jongen met het het mes en door Hôtel du tijdens Nord zijn slechts een greep uit uit zijn een veel bekroonde werk. met Zijn naar wekelijkse column in van de Volkskrant getuigt van zijn uit onverminderde schrijversdrift. In tijdens oktober van dit van jaar ontvangt Remco in Campert de Prijs een der met Nederlandse Letteren, de belangrijkste literaire op prijs van Vlaanderen door en Nederland. op tv Campert ontvangt met de prijs uit handen de van de de koning van België, koning Filip. Maar tijdens eerst spreekt College naar Tour uit hem in uit het Bimhuis in op tv Amsterdam.Minder

juli 2021
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!