Programma gemist?

Twan Huys in de gesprek van met inspirerende nationale en internationale met gasten, tijdens bijgestaan door studenten in naar de zaal. tijdens Gast: Schrijver en dichter op Remco Campert.Meer met Met zijn in omvangrijke oeuvre is tijdens de 85-jarige Remco Campert tijdens één van de uit grootste Nederlandse schrijvers en de dichters van door de afgelopen eeuw. op tv Het leven is vurrukkulluk, het De op tv jongen met het mes op tv en Hôtel du Nord naar zijn door slechts een greep de uit zijn veel bekroonde naar werk. Zijn wekelijkse van column in de door Volkskrant getuigt van een zijn onverminderde schrijversdrift. In met oktober van dit op tv jaar ontvangt Remco op Campert de Prijs der door Nederlandse Letteren, de op het belangrijkste literaire prijs van uit Vlaanderen en Nederland. Campert naar ontvangt de uit prijs uit handen van door de koning van in België, koning de Filip. Maar de eerst spreekt College Tour hem uit in met het Bimhuis in een Amsterdam.Minder

oktober 2019
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!