Programma gemist?

Twan Huys in van gesprek uit met inspirerende nationale een en internationale gasten, bijgestaan in door een studenten in de zaal. Gast: in Schrijver en dichter de Remco van Campert.Meer Met zijn de omvangrijke oeuvre is de met 85-jarige Remco Campert één de van de de grootste Nederlandse schrijvers en dichters op tv van de afgelopen van eeuw. in Het leven is vurrukkulluk, De tijdens jongen met het op tv het mes en Hôtel du Nord zijn op tv het slechts een greep met uit zijn veel bekroonde in werk. Zijn wekelijkse de column in de naar Volkskrant getuigt van zijn op onverminderde naar schrijversdrift. In oktober van van dit jaar ontvangt Remco een Campert tijdens de Prijs der op tv Nederlandse Letteren, de het belangrijkste literaire prijs van Vlaanderen door en in Nederland. Campert ontvangt de prijs een uit handen van met de koning van van België, koning Filip. het Maar eerst spreekt College naar Tour hem op tv in het uit Bimhuis in tijdens Amsterdam.Minder

januari 2021
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!