Programma gemist?

Twan Huys in het gesprek het met inspirerende nationale en op internationale gasten, bijgestaan door op tv studenten in de de zaal. Gast: van Schrijver en dichter Remco op tv Campert.Meer de Met zijn omvangrijke oeuvre door is de 85-jarige Remco op Campert het één van de grootste Nederlandse met schrijvers uit en dichters van de afgelopen op eeuw. Het leven tijdens is op vurrukkulluk, De jongen door met het de mes en Hôtel du Nord zijn uit slechts een een greep uit zijn veel naar bekroonde werk. Zijn de wekelijkse column in uit de Volkskrant een getuigt van zijn het onverminderde schrijversdrift. de In oktober van op dit jaar door ontvangt Remco Campert tijdens de Prijs der Nederlandse Letteren, de met belangrijkste de literaire prijs van Vlaanderen op en Nederland. Campert het ontvangt de prijs naar uit handen van een de in koning van België, koning Filip. uit Maar eerst naar spreekt College Tour hem door in het Bimhuis in in van Amsterdam.Minder

september 2020
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!