Programma gemist?

Twan Huys in op gesprek met inspirerende met van nationale en internationale gasten, naar bijgestaan door studenten uit in de zaal. Gast: in Schrijver van en dichter Remco Campert.Meer Met naar zijn omvangrijke in oeuvre is de 85-jarige Remco een Campert tijdens één van de een grootste Nederlandse schrijvers en dichters van van de afgelopen op eeuw. de Het leven op is vurrukkulluk, De naar jongen met het door mes en Hôtel du op tv Nord zijn naar slechts een greep uit zijn tijdens veel op bekroonde werk. Zijn wekelijkse naar column in de Volkskrant getuigt met van de zijn onverminderde schrijversdrift. In oktober op door van dit jaar ontvangt Remco Campert op de een Prijs der Nederlandse Letteren, tijdens de de belangrijkste literaire prijs van Vlaanderen op tv en Nederland. Campert op tv ontvangt de prijs uit tijdens handen van van de koning van België, op tv koning Filip. Maar van de eerst spreekt College Tour hem van in het Bimhuis een in uit Amsterdam.Minder

juni 2021
08-03-2015 21:07

College Tour: Remco Campert

College Tour: Remco Campert - College Tour: Remco Campert

Twan Huys in gesprek met inspirerende nationale en internationale gasten, bijgestaan door studenten in de zaal. Gast: Schrijver en dichter Remco Campert.Meer Met zijn omvangrijke oeuvre is de 85-jarige Remco Campert één van de grootste Nede...

College Tour: Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van College Tour: Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van College Tour: Remco Campert bij College Tour: Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van College Tour: Remco Campert. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

College Tour: Remco Campert gemist

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van College Tour: Remco Campert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van College Tour: Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van College Tour: Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2015 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!