Programma gemist?

Britse door documentaire over de uit meest uiteenlopende uit vormen van opgezette dieren. het Het varieert van een op tv kat op die verandert is in door een op afstand bestuurbare naar helikopter uit tot een muis die verwerkt is de in een naar kunstwerk.

november 2021
10-03-2015 22:28

Afl. 1

Mijn Kat Is Een Helikopter - Afl. 1

Britse documentaire over de meest uiteenlopende vormen van opgezette dieren. Het varieert van een kat die verandert is in een op afstand bestuurbare helikopter tot een muis die verwerkt is in een kunstwerk.

Mijn Kat Is Een Helikopter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Kat Is Een Helikopter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Kat Is Een Helikopter bij Mijn Kat Is Een Helikopter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Kat Is Een Helikopter. Heb je een uitzending van Mijn Kat Is Een Helikopter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Kat Is Een Helikopter gemist

Britse documentaire over de meest uiteenlopende vormen van opgezette dieren. Het varieert van een kat die verandert is in een op afstand bestuurbare helikopter tot een muis die verwerkt is in een kunstwerk. Er worden gesprekken gevoerd met de preparateurs en de eigenaren.

Uitzending gemist van Mijn Kat Is Een Helikopter? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Kat Is Een Helikopter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-03-2015 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!