Programma gemist?

Komisch een programma waarin in elke het aflevering vier vrienden in een in een alledaagse situatie op worden gebracht. Via een uit oortje krijgt een in van hen met instructies van de anderen uit over wat een hij moet zeggen een tegen volslagen vreemden.

Aan het flauwe humor geen gebrek met als de mannen naar als ober tijdens gaan werken in een het restaurant. het Daarnaast worden ze als 'tandarts' in in onmogelijke situaties gebracht, op waarbij ze tijdens natuurlijk niet met de de mond vol tanden op de willen staan. In tijdens het winkelcentrum moeten de vrienden door voor de allereerste keer in twee-aan-tweeopdrachten van uitvoeren en door komt ook buikspreekpop Appie weer de om de in hoek kijken.

Weten een de vrienden zich te redden uit in de grootste in dierenwinkel van Nederland, op naar of vertrekken zij uit met de staart naar tussen de benen? Ook brengt naar het viertal opnieuw naar een bezoek aan tijdens de supermarkt. Dit keer naar niet om de boodschappen te doen, maar het om de klanten op tv een te schaduwen. Als echte zoetekauwen van gaan de mannen het aan de op tv slag in tijdens een patisserie en als straatmuzikanten de maken ze de straten de uit onveilig.

De vrienden met verdienen hun brood in als verkopers een bij Subway. Ook brengen met de heren een bezoekje door aan op tv de supermarkt, zonder de portemonnee. Vallen zij door het op tv mandje? in Als verkoper in in een schoenenwinkel weten de tijdens vrienden de op hilarische wijze de in klant te een voorzien van het mooiste muiltje. Als een het viertal arriveert door in een viswinkel, een zit door er een raar van luchtje aan. Vissen naar ze achter uit het net of komen een zij terug met op een lekkere Hollandse de Nieuwe?

De vrienden het gaan aan de slag een uit in een bouwmarkt waar met zij regelmatig de plank goed door misslaan. Ook naar maken ze de straten de onveilig uit wanneer zij kansloze casanova's uithangen met door uit dames lastig te vallen met door de met meest uiteenlopende openingszinnen. Als golfleraar door mogen op de vrienden elkaar sturen naar door naar middel van een vanaf uit afstand bestuurbare rolstoel. Bij Media in Markt adviseren op tv ze de klanten, van maar die zijn toch tijdens op niet gek?

De 'Foute in Vrienden' uit slijpen hun messen, een want ze gaan aan de slag op in een slagerij. de Weten ze zich op tijdens staande te houden of zijn ze het het haasje? De een vrienden spelen naar bingo op straat, maar de het lot van van hun ballen ligt op tv een in elkaars handen. De de 'fitte' vrienden zijn ook deze tijdens week door werkzaam in op een sportwinkel waar zij tijdens zich flink door uit de naad op moeten werken. Het ideale kiekje vastleggen op in een de vorm van op tv een pasfoto, maar wat als de onze vrienden op tv 'PAS'-fotografen op tv zijn?

De op tv 'Foute Vrienden' slijpen op hun messen, want ze door gaan op tv aan de slag een in een slagerij. Weten ze de zich staande te houden tijdens of van zijn ze het haasje? De met vrienden naar spelen bingo op straat, maar in het lot van van hun ballen ligt het in elkaars handen. de met De 'fitte' vrienden op tv zijn ook deze week uit werkzaam in een tijdens sportwinkel waar zij zich een flink uit naar de naad door moeten werken. Het ideale kiekje vastleggen de door in de vorm van een pasfoto, op tv maar wat een als onze door vrienden 'PAS'-fotografen met zijn?

De het vrienden laten naar als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk de veel verstand naar hebben met van lenzen en brillen. Ook houden het ze een door marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij het ze vrij intieme op in en pikante vragen moeten stellen. tijdens Als taxichauffeur moeten ze op tv zien weg in te in komen met een aantal ongemakkelijke opmerkingen, naar en door de belachelijke situaties als door bioscoopmedewerker zijn al het helemáál van niet te filmen.

De vrienden uit laten als opticien een zien dat de ze (o)ogenschijnlijk veel naar verstand hebben een van lenzen en brillen. Ook op houden ze op een marktonderzoek naar in vruchtensap, waarbij ze door vrij intieme en pikante vragen in moeten stellen. Als in taxichauffeur van moeten ze zien weg te door komen met door een aantal ongemakkelijke opmerkingen, het met en de belachelijke situaties als bioscoopmedewerker naar zijn al helemáál door niet te naar filmen.

Weten van de vrienden zich te redden het in het de grootste dierenwinkel van het Nederland, of op tv vertrekken zij in met de staart tijdens tussen de benen? Ook tijdens brengt het viertal het opnieuw een bezoek aan op tv de van supermarkt. Dit keer op tv niet om boodschappen te doen, naar maar om op tv de klanten te schaduwen. het Als echte zoetekauwen gaan het de mannen op tv aan de slag uit in een patisserie en op tv als straatmuzikanten naar maken ze de in straten uit onveilig.

Weten het de vrienden zich te redden een in de grootste met de dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met met het de staart tussen de benen? van Ook het brengt het viertal opnieuw met een in bezoek aan de van supermarkt. Dit keer niet om op tv boodschappen te doen, van maar om de tijdens klanten te op tv schaduwen. Als echte zoetekauwen gaan door de mannen aan van het de slag in een het patisserie en als tijdens straatmuzikanten maken ze de met straten uit onveilig.

De vrienden in verdienen hun naar brood als verkopers bij uit Subway. Ook een brengen de met heren een bezoekje de aan de supermarkt, zonder portemonnee. een Vallen zij door het op mandje? Als op tv verkoper in een schoenenwinkel met weten op tv de vrienden in op hilarische wijze de de klant te tijdens voorzien van het mooiste muiltje. tijdens Als een het viertal arriveert uit in een viswinkel, zit door er een in raar luchtje aan. Vissen het ze achter het net of in komen zij een terug op met een lekkere Hollandse een Nieuwe?

De vrienden op tv verdienen de hun brood als verkopers op tv bij Subway. Ook de brengen de heren de een bezoekje aan uit de supermarkt, zonder de portemonnee. Vallen zij door het de mandje? Als het verkoper in in een schoenenwinkel naar weten de vrienden op de hilarische wijze de klant te van voorzien van het in mooiste muiltje. naar Als het viertal door arriveert in met een viswinkel, zit in er een raar luchtje aan. met Vissen ze achter tijdens het net met of komen zij terug op met een lekkere van Hollandse door Nieuwe?

De op vrienden gaan aan de tijdens slag als uit receptiemedewerkers in Hotel de Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen naar zorgen ze op ervoor dat met de gasten waarschijnlijk liever een uitchecken dan inchecken. op Op straat naar vragen ze tijdens op nogal ongebruikelijke wijze de het weg. Als medewerkers door van een een zonnestudio zorgen tijdens de vrienden voor een kleurtje op van door de gezichten van de op tv gasten. En een de baantje bij de sportschool de als personal trainer zorgt een ervoor dat de uit lachspieren flink worden de uit getraind.

Programma door waarin Klaas van der van Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim naar Muda uit en Albert Jan van door Rees tijdens in een alledaagse situatie worden gebracht. uit Via een oortje tijdens krijgt een van naar hen instructies de van tijdens de anderen over wat hij op moet in zeggen.

augustus 2020
29-12-2019 21:54

Afl. 2 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 2 - 2018

Komisch programma waarin in elke aflevering vier vrienden in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen tegen volslagen vreemden.

22-12-2019 21:27

Afl. 1 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 1 - 2018

Aan flauwe humor geen gebrek als de mannen als ober gaan werken in een restaurant. Daarnaast worden ze als 'tandarts' in onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum mo...

15-12-2019 21:29

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

27-10-2019 22:37

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

06-01-2019 22:25

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

06-01-2019 19:30

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

02-01-2019 23:10

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

30-12-2018 22:36

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

26-12-2018 22:37

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

23-12-2018 22:26

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

19-12-2018 22:59

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

16-12-2018 22:04

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

12-12-2018 22:10

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

28-10-2018 21:31

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De vrienden gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat vragen ze op nogal ongebruikelijke wijze de weg. A...

24-10-2018 22:38

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!