Programma gemist?

Komisch programma tijdens waarin in elke aflevering van vier vrienden door in een met alledaagse situatie worden op gebracht. Via een een oortje krijgt een door van hen instructies op tv van de anderen met over wat hij moet zeggen door tegen op volslagen vreemden.

Aan van flauwe humor naar geen gebrek als het de mannen als ober gaan het werken in naar een restaurant. Daarnaast worden ze naar uit als 'tandarts' in onmogelijke met situaties gebracht, waarbij tijdens ze natuurlijk niet met op de mond vol de tanden de willen staan. In het door winkelcentrum moeten de op vrienden voor de een allereerste keer de twee-aan-tweeopdrachten uitvoeren en door komt ook buikspreekpop Appie op weer om de hoek tijdens kijken.

Weten tijdens de vrienden zich van te redden in de een grootste dierenwinkel van Nederland, uit of vertrekken zij een met de staart het tijdens tussen de benen? Ook brengt het naar viertal de opnieuw een bezoek uit aan de het supermarkt. Dit keer niet van om boodschappen op tv te doen, maar om de het klanten te schaduwen. uit Als echte zoetekauwen gaan op de mannen tijdens aan de slag een in een patisserie en op tv als het straatmuzikanten maken ze de tijdens straten met onveilig.

De vrienden in verdienen hun in brood als verkopers bij Subway. door Ook naar brengen de heren een van bezoekje op tv aan de supermarkt, door zonder portemonnee. Vallen zij door het op tv mandje? naar Als verkoper in een schoenenwinkel van op weten de vrienden op hilarische in wijze met de klant te voorzien van naar het met mooiste muiltje. Als het viertal arriveert de in een viswinkel, op tv zit naar er een raar luchtje aan. een Vissen ze door achter het net of door naar komen zij terug met een lekkere op tv Hollandse de Nieuwe?

De vrienden van gaan aan de het slag van in een bouwmarkt waar zij op tv regelmatig de plank de goed misslaan. op tv Ook maken ze de een straten door onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen in door uit dames lastig te vallen op met de meest uiteenlopende uit tijdens openingszinnen. Als golfleraar op mogen de vrienden elkaar sturen van door middel van een de vanaf afstand bestuurbare door rolstoel. Bij Media tijdens een Markt adviseren ze de naar klanten, maar van die zijn toch niet op tv gek?

De 'Foute Vrienden' op slijpen hun messen, de want ze gaan naar aan de de slag in uit een slagerij. Weten ze op tv zich staande op te houden of tijdens zijn ze het door haasje? De vrienden spelen bingo op tv op met straat, maar een het lot van hun ballen van ligt in elkaars van handen. van De 'fitte' vrienden zijn ook deze op door week werkzaam in een sportwinkel op waar naar zij zich flink uit de naad een moeten door werken. Het ideale kiekje vastleggen met in de op tv vorm de van een pasfoto, maar wat naar als onze vrienden op tv 'PAS'-fotografen op zijn?

De de 'Foute Vrienden' slijpen hun met messen, want ze gaan het de aan de slag de in een slagerij. Weten ze zich met staande te houden een of in zijn ze het haasje? door De vrienden van spelen bingo op de straat, maar het lot uit van hun ballen de ligt in elkaars tijdens handen. een De 'fitte' vrienden zijn ook op tv deze week werkzaam naar in een sportwinkel waar de zij zich flink door in uit de naad moeten werken. Het een ideale kiekje naar vastleggen door in de vorm op tv van een pasfoto, op maar wat als door onze vrienden 'PAS'-fotografen naar zijn?

De vrienden laten met uit als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk met veel verstand van hebben van lenzen naar en brillen. Ook een houden op ze een marktonderzoek naar vruchtensap, de waarbij het ze vrij intieme met en pikante vragen op moeten stellen. Als van taxichauffeur moeten ze zien weg te tijdens komen met tijdens een aantal ongemakkelijke opmerkingen, in en de in belachelijke situaties als uit bioscoopmedewerker zijn al in helemáál niet te de filmen.

De de vrienden laten als opticien zien een dat ze de (o)ogenschijnlijk veel het verstand hebben met van lenzen en brillen. Ook in houden ze van een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij in ze vrij een intieme op en pikante vragen moeten stellen. naar Als taxichauffeur met moeten ze zien weg te tijdens komen met een op tv aantal ongemakkelijke opmerkingen, met het en de belachelijke in situaties als bioscoopmedewerker zijn al uit helemáál niet te uit filmen.

Weten de vrienden door zich het te redden in tijdens de grootste dierenwinkel tijdens van Nederland, of door vertrekken zij met de staart op tv tussen uit de benen? Ook een brengt het viertal opnieuw een naar de bezoek aan de supermarkt. Dit op keer niet om boodschappen in te doen, maar van om de klanten tijdens te schaduwen. Als met echte op zoetekauwen gaan de naar mannen aan door de slag in een patisserie op en op tv als straatmuzikanten maken ze de de straten op tv onveilig.

Weten in de vrienden zich uit te redden in in de grootste dierenwinkel van Nederland, een of het vertrekken zij tijdens met de staart tussen de de benen? Ook brengt het met viertal opnieuw een een bezoek aan met de supermarkt. Dit in keer niet om in boodschappen op te doen, maar om de het klanten te schaduwen. Als op tv echte zoetekauwen uit gaan de het mannen aan een de slag in een patisserie het en als straatmuzikanten maken tijdens ze de een straten de onveilig.

De vrienden het verdienen hun brood als op verkopers bij Subway. op tv Ook brengen op de heren naar een bezoekje aan van de supermarkt, op tv zonder portemonnee. Vallen naar zij door het mandje? Als uit verkoper tijdens in een schoenenwinkel weten de tijdens vrienden op hilarische op tv wijze de klant met te voorzien van het het mooiste in muiltje. Als het viertal uit arriveert een in een viswinkel, zit er een op tv raar luchtje aan. door Vissen ze achter een door het net of een komen zij terug met naar een lekkere Hollandse het Nieuwe?

De vrienden met verdienen hun brood als van verkopers van bij Subway. naar Ook brengen de de heren een bezoekje uit aan de supermarkt, zonder met portemonnee. Vallen zij door een het door mandje? Als verkoper in het een schoenenwinkel weten de vrienden uit de op hilarische wijze de tijdens klant te met voorzien van het mooiste muiltje. Als op van het viertal arriveert in een met viswinkel, zit op tv er een raar door luchtje aan. Vissen ze op tv achter het net tijdens of komen het zij terug met op een lekkere Hollandse op tv Nieuwe?

De vrienden gaan op aan de slag het als door receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. op Dankzij op de rake opmerkingen het zorgen ze ervoor dat door de gasten waarschijnlijk liever uitchecken met dan inchecken. in Op straat vragen tijdens ze op op nogal ongebruikelijke wijze op de weg. Als medewerkers de van een zonnestudio naar zorgen de vrienden uit voor op tv een kleurtje op de gezichten met van de gasten. tijdens En van een baantje bij de sportschool als op tv personal trainer op tv zorgt uit ervoor dat de lachspieren flink op tv worden een getraind.

Programma van waarin Klaas van van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim van Muda en Albert in Jan van een Rees in naar een alledaagse met situatie worden gebracht. op tv Via een oortje krijgt een van een hen met instructies van het de anderen over wat hij moet uit in zeggen.

juli 2021
29-12-2019 21:54

Afl. 2 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 2 - 2018

Komisch programma waarin in elke aflevering vier vrienden in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen tegen volslagen vreemden.

22-12-2019 21:27

Afl. 1 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 1 - 2018

Aan flauwe humor geen gebrek als de mannen als ober gaan werken in een restaurant. Daarnaast worden ze als 'tandarts' in onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum mo...

15-12-2019 21:29

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

27-10-2019 22:37

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

06-01-2019 22:25

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

06-01-2019 19:30

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

02-01-2019 23:10

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

30-12-2018 22:36

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

26-12-2018 22:37

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

23-12-2018 22:26

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

19-12-2018 22:59

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

16-12-2018 22:04

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

12-12-2018 22:10

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

28-10-2018 21:31

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De vrienden gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat vragen ze op nogal ongebruikelijke wijze de weg. A...

24-10-2018 22:38

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!