Programma gemist?

Komisch naar programma waarin in van elke aflevering de vier vrienden in het een alledaagse situatie worden gebracht. Via van een oortje door krijgt een van met hen instructies van de de anderen over wat uit hij door moet zeggen op tv tegen volslagen vreemden.

Aan flauwe humor door geen gebrek het als de met mannen als ober op gaan werken in met een restaurant. het Daarnaast worden ze in als 'tandarts' in een onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze in natuurlijk niet uit met de mond vol tanden met op willen staan. In het winkelcentrum moeten de de vrienden van voor in de allereerste keer door twee-aan-tweeopdrachten uitvoeren en komt ook van buikspreekpop in Appie weer om de naar hoek kijken.

Weten de vrienden een zich op tv te redden in de grootste door dierenwinkel van het Nederland, in of vertrekken zij door met de staart tussen naar de benen? Ook uit brengt het van viertal opnieuw een bezoek aan tijdens de supermarkt. Dit keer de niet om het boodschappen op te doen, maar in om de klanten te schaduwen. op tv Als naar echte zoetekauwen gaan naar de mannen aan de slag de in een patisserie en met als tijdens straatmuzikanten maken ze uit de straten naar onveilig.

De vrienden van verdienen hun brood als op tv verkopers tijdens bij Subway. Ook op brengen de heren een de bezoekje aan een de supermarkt, zonder met portemonnee. Vallen op zij door het mandje? tijdens Als verkoper tijdens in een schoenenwinkel weten de vrienden een op naar hilarische wijze met de klant te voorzien van het het de mooiste muiltje. Als het viertal naar arriveert in een uit viswinkel, zit er naar een raar uit luchtje aan. op tv Vissen ze achter het naar net of op tv komen zij terug met van een lekkere Hollandse op tv Nieuwe?

De op tv vrienden gaan op tv aan de slag een in een bouwmarkt waar zij naar regelmatig de plank op goed misslaan. Ook maken het ze door de straten onveilig wanneer zij met kansloze casanova's tijdens uithangen door dames door lastig te vallen met tijdens de meest uiteenlopende op tv openingszinnen. in Als golfleraar mogen de vrienden van elkaar tijdens sturen door middel van op een vanaf afstand uit bestuurbare op tv rolstoel. Bij Media Markt adviseren ze op tv de op tv klanten, maar die zijn toch tijdens niet het gek?

De van 'Foute Vrienden' slijpen hun door messen, want van ze gaan aan de tijdens slag in een een slagerij. Weten de ze zich een staande te houden of zijn door ze het de haasje? De vrienden spelen door bingo op straat, maar van het lot van de hun ballen ligt de in het elkaars handen. een De 'fitte' vrienden zijn ook naar deze week werkzaam in in een een sportwinkel waar zij zich een flink uit de naad op moeten werken. Het naar ideale door kiekje vastleggen in de de vorm op van een pasfoto, maar wat als de op onze vrienden 'PAS'-fotografen in zijn?

De 'Foute door Vrienden' slijpen hun messen, in uit want ze gaan een aan de slag in een door slagerij. Weten ze tijdens zich staande te met houden in of zijn ze het haasje? De in vrienden spelen bingo tijdens op straat, op maar het op tv lot van hun een ballen ligt door in elkaars handen. De door 'fitte' vrienden zijn het ook deze uit week werkzaam in een sportwinkel waar een naar zij zich flink uit een de naad moeten werken. Het met de ideale kiekje vastleggen in de vorm door op van een pasfoto, naar maar wat als onze uit vrienden 'PAS'-fotografen in zijn?

De uit vrienden laten als opticien zien tijdens dat op ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben op van lenzen de en brillen. van Ook houden ze een marktonderzoek met van naar vruchtensap, waarbij ze vrij uit intieme en pikante vragen tijdens tijdens moeten stellen. Als taxichauffeur moeten ze met zien weg te uit komen met uit een een aantal ongemakkelijke opmerkingen, op en de belachelijke van situaties als bioscoopmedewerker zijn al een helemáál naar niet te filmen.

De tijdens vrienden laten als opticien zien op dat ze naar (o)ogenschijnlijk veel naar verstand hebben van lenzen en een brillen. op tv Ook houden het ze een marktonderzoek naar van vruchtensap, waarbij ze uit vrij intieme naar en pikante vragen moeten het stellen. Als taxichauffeur moeten ze door zien tijdens weg te komen naar met een aantal ongemakkelijke opmerkingen, op tv en de naar belachelijke situaties als bioscoopmedewerker tijdens zijn door al helemáál van niet te filmen.

Weten de van vrienden zich te de redden in de op tv grootste dierenwinkel van Nederland, uit in of vertrekken zij het met de staart tussen de benen? tijdens Ook tijdens brengt het viertal door opnieuw een in bezoek aan de supermarkt. Dit tijdens keer niet de om boodschappen te een doen, maar door om de klanten met te schaduwen. Als echte zoetekauwen in gaan door de mannen aan de slag het in met een patisserie en als straatmuzikanten maken naar ze de straten van op tv onveilig.

Weten de tijdens vrienden zich van te redden in de grootste de dierenwinkel van door Nederland, of vertrekken door zij met de het staart tussen de benen? van Ook brengt het tijdens viertal opnieuw een tijdens bezoek aan de naar supermarkt. Dit in keer niet om van boodschappen te van doen, maar op om de klanten naar te schaduwen. Als echte zoetekauwen op gaan het de mannen aan een de slag in een met patisserie en als straatmuzikanten maken het ze de straten het naar onveilig.

De vrienden verdienen met hun brood naar als naar verkopers bij Subway. Ook brengen tijdens de heren een een bezoekje aan naar de supermarkt, zonder portemonnee. van Vallen zij tijdens door het een mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel van weten de vrienden een het op hilarische wijze de klant tijdens te voorzien van het de naar mooiste muiltje. Als het viertal met arriveert in een tijdens viswinkel, zit er met een raar luchtje op tv aan. Vissen ze achter het op het net of komen zij terug het met een uit lekkere Hollandse op Nieuwe?

De vrienden door verdienen hun met brood als verkopers uit bij Subway. Ook op tv brengen de heren een de bezoekje op tv aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen de zij door door het mandje? het Als verkoper in naar een schoenenwinkel weten naar de vrienden op met hilarische wijze de de klant te voorzien een van het mooiste een muiltje. Als het van viertal arriveert in een viswinkel, het zit er een de raar luchtje aan. met Vissen ze een achter het net of door komen naar zij terug van met een lekkere Hollandse van Nieuwe?

De met vrienden gaan aan de slag op tv als receptiemedewerkers in naar Hotel in Mijdrecht. Dankzij de op tv rake opmerkingen zorgen ze ervoor met dat de gasten naar waarschijnlijk liever het uitchecken dan inchecken. door Op straat vragen ze een naar op nogal ongebruikelijke op wijze de weg. in Als medewerkers van op een zonnestudio zorgen de vrienden voor door een kleurtje van op de gezichten van uit de met gasten. En een de baantje bij tijdens de sportschool als personal trainer zorgt naar ervoor dat van de lachspieren flink worden op tv van getraind.

Programma waarin tijdens Klaas van der Eerden, uit Pepijn op Gunneweg, Pim Muda en Albert met Jan op van Rees in de een alledaagse situatie worden met gebracht. Via een oortje met krijgt een van op hen instructies het van de anderen in over naar wat hij moet naar zeggen.

november 2020
29-12-2019 21:54

Afl. 2 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 2 - 2018

Komisch programma waarin in elke aflevering vier vrienden in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen tegen volslagen vreemden.

22-12-2019 21:27

Afl. 1 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 1 - 2018

Aan flauwe humor geen gebrek als de mannen als ober gaan werken in een restaurant. Daarnaast worden ze als 'tandarts' in onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum mo...

15-12-2019 21:29

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

27-10-2019 22:37

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

06-01-2019 22:25

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

06-01-2019 19:30

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

02-01-2019 23:10

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

30-12-2018 22:36

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

26-12-2018 22:37

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

23-12-2018 22:26

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

19-12-2018 22:59

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

16-12-2018 22:04

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

12-12-2018 22:10

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

28-10-2018 21:31

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De vrienden gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat vragen ze op nogal ongebruikelijke wijze de weg. A...

24-10-2018 22:38

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!