Programma gemist?

Komisch programma uit waarin de in elke aflevering vier vrienden de in een door alledaagse situatie worden gebracht. Via op tv een door oortje krijgt een naar van hen instructies door van de een anderen over wat hij uit moet zeggen tegen naar volslagen vreemden.

Aan in flauwe humor geen gebrek op tv als de mannen als op uit ober gaan werken de in een restaurant. op Daarnaast worden ze als met 'tandarts' in naar onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk tijdens niet met de naar met mond vol tanden willen staan. in In uit het winkelcentrum moeten de vrienden voor van op de allereerste keer uit twee-aan-tweeopdrachten uitvoeren en tijdens komt ook buikspreekpop Appie weer uit om de in hoek kijken.

Weten de vrienden van zich te redden tijdens in het de grootste op dierenwinkel van Nederland, of vertrekken in zij met de naar staart tussen de de benen? Ook brengt de het viertal opnieuw een naar bezoek het aan de supermarkt. Dit keer met niet een om boodschappen te doen, maar van om de tijdens klanten te tijdens schaduwen. Als echte zoetekauwen in gaan de mannen aan het de slag in op op tv een patisserie en als uit straatmuzikanten maken door ze de straten op onveilig.

De door vrienden verdienen hun op brood als verkopers bij in Subway. Ook op brengen de uit heren een bezoekje aan de supermarkt, op tv zonder portemonnee. Vallen een op tv zij door het mandje? Als verkoper tijdens in het een schoenenwinkel op tv weten de vrienden op hilarische wijze met de de klant te het voorzien van het mooiste muiltje. Als tijdens het tijdens viertal arriveert het in een viswinkel, een zit er een raar luchtje aan. met Vissen van ze achter het net het of een komen zij terug de met een lekkere Hollandse het Nieuwe?

De vrienden het gaan op aan de slag in een op bouwmarkt waar in zij regelmatig de plank met goed misslaan. Ook met maken ze de straten tijdens onveilig de wanneer zij kansloze uit casanova's uithangen een door dames lastig te vallen met naar de meest op tv uiteenlopende openingszinnen. Als golfleraar van mogen naar de vrienden in elkaar sturen door in middel van een vanaf afstand bestuurbare van rolstoel. Bij Media het Markt op tv adviseren ze de de klanten, maar in die zijn toch niet uit gek?

De 'Foute Vrienden' de slijpen naar hun messen, want ze het gaan aan de slag het in een slagerij. tijdens Weten door ze zich staande te houden het of op zijn ze op tv het haasje? De het vrienden spelen bingo op straat, maar van van het lot van hun het ballen ligt in elkaars een handen. De 'fitte' naar vrienden zijn op ook deze week de werkzaam in een sportwinkel tijdens waar zij zich flink het uit de naad in moeten een werken. Het ideale kiekje het vastleggen in de vorm het van een pasfoto, een maar wat op tv als onze vrienden met 'PAS'-fotografen op tv zijn?

De 'Foute op Vrienden' slijpen hun een messen, want ze gaan in tijdens aan de slag in een slagerij. op tv Weten ze in zich het staande te houden van of zijn ze het haasje? de De op tv vrienden spelen bingo op een straat, maar op tv het lot van hun op ballen ligt het in elkaars handen. De 'fitte' het vrienden zijn naar ook deze week werkzaam in door de een sportwinkel waar zij zich uit flink uit de een naad moeten werken. Het op tv met ideale kiekje vastleggen in met de vorm van in een pasfoto, maar wat op als tijdens onze vrienden 'PAS'-fotografen op zijn?

De een vrienden laten als opticien zien in dat in ze (o)ogenschijnlijk veel tijdens verstand hebben van lenzen en in brillen. Ook houden het ze een naar marktonderzoek een naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme van op en pikante vragen naar moeten stellen. Als naar taxichauffeur moeten ze het zien weg te komen op met een aantal ongemakkelijke het opmerkingen, en de een belachelijke situaties met als bioscoopmedewerker zijn al op helemáál niet te van filmen.

De vrienden laten uit met als opticien zien in dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand de hebben van de lenzen en brillen. op Ook houden ze het een marktonderzoek naar uit vruchtensap, waarbij ze vrij intieme een op en pikante vragen moeten op tv stellen. Als op taxichauffeur moeten ze het zien weg te komen met een een aantal ongemakkelijke naar opmerkingen, door en de belachelijke situaties als bioscoopmedewerker naar zijn al helemáál een niet te uit filmen.

Weten in de vrienden een zich te redden op in de grootste dierenwinkel van Nederland, van of vertrekken door zij met met de staart tussen de door benen? de Ook brengt het viertal opnieuw een in bezoek de aan de supermarkt. Dit in keer niet in om boodschappen te in doen, maar door om de klanten te schaduwen. Als van echte door zoetekauwen gaan op de mannen aan de slag in uit een een patisserie en als naar straatmuzikanten maken ze in de straten in onveilig.

Weten naar de vrienden zich te in redden in de het grootste dierenwinkel het van Nederland, of vertrekken zij door op met de staart naar tussen de benen? met Ook brengt het naar viertal opnieuw een bezoek aan op de supermarkt. Dit keer de niet om op boodschappen te doen, maar het om op tv de klanten te schaduwen. Als door op tv echte zoetekauwen gaan de mannen door aan de slag een in een patisserie tijdens en als straatmuzikanten van maken de ze de straten op onveilig.

De een vrienden verdienen hun brood als de verkopers bij door Subway. van Ook brengen de door heren een bezoekje aan de tijdens supermarkt, zonder de portemonnee. Vallen zij door het tijdens mandje? Als verkoper op tv in een tijdens schoenenwinkel weten de uit vrienden op hilarische door wijze de klant de te voorzien naar van het mooiste muiltje. op tv Als op het viertal arriveert de in een viswinkel, zit er een van raar luchtje in aan. in Vissen ze achter het net een of komen zij terug een met een lekkere de naar Hollandse Nieuwe?

De op tv vrienden verdienen het hun brood als een verkopers bij Subway. Ook van brengen de heren een bezoekje tijdens aan de op supermarkt, zonder portemonnee. Vallen naar zij door het op tv mandje? Als verkoper een in een van schoenenwinkel weten de de vrienden op op hilarische wijze de klant uit te voorzien van op het mooiste muiltje. van Als het viertal op arriveert door in een viswinkel, zit er een een raar op tv luchtje aan. van Vissen ze achter met het net of het komen zij terug met een door lekkere Hollandse tijdens Nieuwe?

De op tv vrienden gaan aan de slag uit als receptiemedewerkers op in Hotel Mijdrecht. Dankzij naar het de rake opmerkingen zorgen ze ervoor op uit dat de gasten waarschijnlijk liever op uitchecken dan inchecken. de Op straat vragen van ze een op nogal ongebruikelijke wijze de in weg. Als medewerkers van op tv een zonnestudio van zorgen de vrienden in voor een kleurtje door op de door gezichten van de gasten. op tv En een baantje bij de de de sportschool als personal trainer zorgt naar de ervoor dat de lachspieren flink door worden het getraind.

Programma op tv waarin Klaas van der Eerden, uit Pepijn naar Gunneweg, Pim Muda en door Albert tijdens Jan van Rees in een met alledaagse door situatie worden gebracht. Via een tijdens oortje krijgt een met van hen instructies van op de anderen over een met wat hij moet tijdens zeggen.

maart 2020
29-12-2019 21:54

Afl. 2 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 2 - 2018

Komisch programma waarin in elke aflevering vier vrienden in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen tegen volslagen vreemden.

22-12-2019 21:27

Afl. 1 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 1 - 2018

Aan flauwe humor geen gebrek als de mannen als ober gaan werken in een restaurant. Daarnaast worden ze als 'tandarts' in onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum mo...

15-12-2019 21:29

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

27-10-2019 22:37

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

06-01-2019 22:25

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

06-01-2019 19:30

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

02-01-2019 23:10

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

30-12-2018 22:36

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

26-12-2018 22:37

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

23-12-2018 22:26

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

19-12-2018 22:59

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

16-12-2018 22:04

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

12-12-2018 22:10

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

28-10-2018 21:31

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De vrienden gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat vragen ze op nogal ongebruikelijke wijze de weg. A...

24-10-2018 22:38

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!