Programma gemist?

Komisch programma waarin van in elke de aflevering vier vrienden in het een alledaagse naar situatie van worden gebracht. Via een oortje krijgt uit een van een hen met instructies van de op anderen over wat hij moet zeggen uit tegen volslagen van vreemden.

Aan flauwe humor in geen gebrek als naar de mannen tijdens als ober gaan werken tijdens op in een restaurant. Daarnaast het worden ze als 'tandarts' een in onmogelijke met situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk van niet met de het op mond vol tanden willen staan. In uit het winkelcentrum door moeten de vrienden het voor uit de allereerste keer twee-aan-tweeopdrachten het uitvoeren en komt ook op buikspreekpop met Appie weer om de uit hoek kijken.

Weten de vrienden tijdens zich in te redden in de grootste op tv het dierenwinkel van Nederland, of op tv vertrekken zij in met de staart tussen de van benen? op Ook brengt het viertal opnieuw een een bezoek aan uit de supermarkt. Dit keer door naar niet om boodschappen naar te doen, maar om het de klanten te op schaduwen. Als in echte zoetekauwen gaan de op mannen aan de slag in door een patisserie in en uit als straatmuzikanten maken ze de straten de op tv onveilig.

De vrienden verdienen in hun brood met als verkopers van bij Subway. Ook brengen op tv de heren een bezoekje de aan de supermarkt, het op tv zonder portemonnee. Vallen zij door het het mandje? Als met verkoper in in een schoenenwinkel weten de op tv vrienden op uit hilarische wijze de klant uit te op voorzien van het mooiste muiltje. op tv Als het viertal op tv arriveert in een viswinkel, tijdens zit er door een raar van luchtje aan. Vissen met ze achter het net met of komen zij terug in met tijdens een lekkere Hollandse uit Nieuwe?

De vrienden gaan de aan een de slag in een bouwmarkt de waar op zij regelmatig de plank goed met misslaan. Ook maken naar ze de straten de onveilig naar wanneer zij kansloze een casanova's uithangen door dames naar lastig te vallen met op tv met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als golfleraar in mogen op tv de vrienden elkaar door sturen door op middel van een vanaf afstand bestuurbare tijdens rolstoel. Bij met Media Markt in adviseren ze tijdens de klanten, maar die zijn toch tijdens niet de gek?

De op 'Foute Vrienden' door slijpen hun messen, want ze gaan tijdens met aan de slag door in een slagerij. met Weten ze zich staande te in houden of zijn naar ze het haasje? De op vrienden tijdens spelen bingo op straat, door maar het lot van het hun ballen met ligt naar in elkaars handen. in De 'fitte' vrienden zijn ook deze van op week werkzaam in een sportwinkel waar het van zij zich flink uit de uit naad moeten werken. naar Het ideale kiekje met vastleggen de in de vorm naar van een pasfoto, maar wat als tijdens op tv onze vrienden 'PAS'-fotografen door zijn?

De 'Foute met Vrienden' slijpen hun op tv messen, want de ze gaan het aan de slag in een slagerij. door door Weten ze zich op tv staande te houden of zijn ze tijdens het haasje? De op vrienden spelen bingo de van op straat, maar het lot op van hun tijdens ballen ligt uit in elkaars handen. De 'fitte' door vrienden zijn ook deze op tv week tijdens werkzaam in een sportwinkel waar tijdens zij zich met flink het uit de naad moeten werken. Het een ideale met kiekje vastleggen in op tv de vorm door van een pasfoto, maar wat als tijdens een onze vrienden 'PAS'-fotografen in zijn?

De uit vrienden laten tijdens als opticien zien dat ze met (o)ogenschijnlijk veel verstand met hebben van lenzen een en brillen. een Ook houden ze van een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij in een ze vrij intieme en pikante vragen uit moeten stellen. de Als taxichauffeur door moeten ze in zien weg te komen in met een aantal naar ongemakkelijke opmerkingen, en van de belachelijke situaties als op bioscoopmedewerker op zijn al helemáál niet op tv te filmen.

De met vrienden laten een als opticien zien dat van ze (o)ogenschijnlijk veel verstand op hebben van lenzen naar en brillen. Ook houden op ze op een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij op tv ze vrij intieme een en pikante vragen tijdens moeten stellen. Als op taxichauffeur moeten ze het zien van weg te komen uit met een door aantal ongemakkelijke opmerkingen, en de belachelijke met situaties als van bioscoopmedewerker zijn door al helemáál uit niet te filmen.

Weten tijdens de vrienden zich tijdens te redden in de met grootste op tv dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij in met van de staart tussen de naar benen? de Ook brengt het viertal op opnieuw een het bezoek aan de supermarkt. Dit keer tijdens niet om een boodschappen te een doen, maar om de op tv klanten te schaduwen. Als in echte zoetekauwen met gaan de op mannen aan de naar slag in een patisserie en het het als straatmuzikanten maken ze de een straten uit onveilig.

Weten de op vrienden zich te de redden uit in de grootste een dierenwinkel van Nederland, of een vertrekken zij met de staart naar tussen de de benen? Ook op tv brengt het viertal opnieuw een op bezoek aan op de supermarkt. Dit keer naar niet om boodschappen in te doen, van maar om de klanten uit van te schaduwen. Als echte zoetekauwen gaan een de mannen de aan door de slag in een de patisserie en als straatmuzikanten maken in ze de straten tijdens uit onveilig.

De vrienden verdienen van hun de brood als verkopers van bij Subway. Ook in brengen de heren een bezoekje de aan de supermarkt, op tv zonder met portemonnee. Vallen zij in door het mandje? Als in verkoper de in een schoenenwinkel weten naar de vrienden op de hilarische wijze de van klant te voorzien van het met mooiste muiltje. van Als op tv het viertal arriveert in een viswinkel, in de zit er een raar luchtje met aan. door Vissen ze achter het net op tv of komen op tv zij terug met een uit lekkere Hollandse in Nieuwe?

De vrienden met verdienen hun het brood als verkopers bij in Subway. Ook naar brengen de een heren een bezoekje aan op tv de supermarkt, zonder met portemonnee. Vallen het zij door het mandje? Als verkoper uit in een schoenenwinkel met weten de naar vrienden op hilarische wijze het de het klant te door voorzien van het mooiste muiltje. Als in het viertal arriveert het in een viswinkel, een naar zit er een raar tijdens luchtje aan. naar Vissen ze achter het net op of komen zij terug van met een lekkere op uit Hollandse Nieuwe?

De door vrienden gaan door aan de slag naar als receptiemedewerkers in door Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen een zorgen ze ervoor op tv dat in de gasten waarschijnlijk liever in uitchecken dan inchecken. op tv Op straat vragen naar ze op door nogal ongebruikelijke wijze de weg. op tv op Als medewerkers van een een zonnestudio zorgen de vrienden een voor naar een kleurtje op de naar gezichten van de gasten. op tv En een door baantje bij de sportschool de als personal trainer zorgt het ervoor in dat de lachspieren met flink worden op getraind.

Programma waarin Klaas in op tv van der Eerden, Pepijn Gunneweg, tijdens Pim Muda door en Albert Jan van Rees de in een alledaagse naar situatie een worden gebracht. Via tijdens een oortje tijdens krijgt een van hen instructies van een de anderen over uit wat naar hij moet op zeggen.

april 2021
29-12-2019 21:54

Afl. 2 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 2 - 2018

Komisch programma waarin in elke aflevering vier vrienden in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen tegen volslagen vreemden.

22-12-2019 21:27

Afl. 1 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 1 - 2018

Aan flauwe humor geen gebrek als de mannen als ober gaan werken in een restaurant. Daarnaast worden ze als 'tandarts' in onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum mo...

15-12-2019 21:29

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

27-10-2019 22:37

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

06-01-2019 22:25

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

06-01-2019 19:30

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

02-01-2019 23:10

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

30-12-2018 22:36

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

26-12-2018 22:37

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

23-12-2018 22:26

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

19-12-2018 22:59

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

16-12-2018 22:04

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

12-12-2018 22:10

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

28-10-2018 21:31

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De vrienden gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat vragen ze op nogal ongebruikelijke wijze de weg. A...

24-10-2018 22:38

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!