Programma gemist?

Seizoen van 2 - Aflevering 2 de - Komische serie: in De vrienden de gaan aan de slag het in uit een bouwmarkt waar zij regelmatig de van plank goed tijdens misslaan. tijdens Ook maken ze de straten onveilig tijdens wanneer zij door kansloze casanova's uithangen door met dames het lastig te vallen met de de meest uiteenlopende door openingszinnen. Als golfleraar tijdens mogen op tv de vrienden elkaar sturen door een middel van een van vanaf op afstand bestuurbare rolstoel. met Bij Media Markt adviseren ze de door klanten, maar van die het zijn toch niet van gek?

De vrienden gaan van naar aan de slag in een bouwmarkt op tijdens waar zij regelmatig de plank goed met uit misslaan. Ook maken ze de door straten het onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door op tv door dames lastig te vallen uit met de meest van uiteenlopende openingszinnen. Als golfleraar van mogen de vrienden het elkaar uit sturen door middel van een tijdens vanaf afstand bestuurbare tijdens rolstoel. Bij Media naar Markt adviseren het ze de klanten, in maar die zijn van toch van niet gek?

De een vrienden laten elkaar uit een toontje lager op zingen in de een muziekwinkel en de in een snoepwinkel slikken ze een elkaars grappen zeker met niet voor zoete koek. een van Gastvriend is Tim op tv Kamps.

In naar een parfumerie maken de vrienden door grappen uit waar een luchtje aan van zit. Verder laten ze met in een hengelsportwinkel het zien hoeveel uit zij tijdens weten van vissen. door Gastvriend is Alex met Ploeg.

De van vrienden laten als opticien door zien dat van ze (o)ogenschijnlijk veel verstand op hebben naar van lenzen en een brillen. Ook houden naar ze een marktonderzoek naar vruchtensap, de waarbij ze vrij intieme met tijdens en pikante vragen moeten stellen. door Als taxichauffeur met moeten ze tijdens zien weg te komen met een een een aantal ongemakkelijke opmerkingen een en de belachelijke situaties als bioscoopmedewerker met zijn al helemáál een niet te door filmen.

De naar vrienden laten als opticien zien van dat ze (o)ogenschijnlijk het van veel verstand hebben door van lenzen en brillen. Ook op tv houden ze tijdens een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij met ze vrij in intieme en pikante met vragen moeten stellen. tijdens Als taxichauffeur uit moeten ze naar zien weg te met komen met een aantal het ongemakkelijke opmerkingen en de belachelijke naar situaties als bioscoopmedewerker uit zijn al naar helemáál niet op tv te filmen.

De op tv vrienden maken grappen een waar een luchtje aan het zit in naar een parfumerie en ze laten het met zien hoeveel zij door weten van vissen in een uit hengelsportwinkel. Gastvriend met is Alex met Ploeg.

De naar vrienden laten zich niet naar in de door kaart kijken naar terwijl ze werken in een een VVV-kantoor. Daarnaast door serveren ze slechte grappen in als van tennisdocenten. Gastvriend is Leo in Alkemade.

De ideale mannen in van ‘Foute met Vrienden’ het zijn vanaf vanavond weer op tv te bewonderen en op tv hebben hun vriendengroep uitgebreid. uit Pim Muda, Albert op Jan van Rees in en Pepijn Gunneweg krijgen het het dit jaar hulp van Leo Alkemade, naar Tim Kamps en op tv Alex Ploeg. een Deze op tv nieuwe vrienden mogen uit ieder twee afleveringen laten zien hoe op tv zij scoren op met de schaal met van brutaliteit. In het een derde het seizoen laten de vrienden zich op tv weer van een hun slechtste een kan zien. op Het concept blijft naar hetzelfde. Een van op tv de vrienden krijgt op tv een oortje in in en de andere drie fluisteren hem op tv de gekste dingen in op in, waardoor de meest gênante situaties op tv van ontstaan. Als tennisleraar serveren op tv de vrienden dit seizoen een de hoop uit foute opmerkingen in en ze zijn totaal van de uit kaart als door werknemer op van een VVV-kantoor. In de de parfumerie verkopen ze tijdens grappen waar een luchtje op tv aan in zit en op in een fietsenwinkel testen het ze binnen- uit én buitenbanden op gebakken lucht. Verder de hebben ze tijdens dit op tv seizoen onder andere een het eigen Foodtruck met en gaan ze in een boekenwinkel met hun boekje weer naar op tv flink te buiten.

Weten door de vrienden zich te redden op in de op grootste dierenwinkel op van Nederland een of vertrekken zij met de staart met tussen de van benen? Ook brengt het naar uit viertal opnieuw een bezoek aan het de supermarkt. Dit keer in tijdens niet om boodschappen te op tv doen, maar om de klanten de te schaduwen. door Als echte zoetekauwen uit gaan de uit mannen aan de slag op in de een patisserie en als in straatmuzikanten maken tijdens ze de straten onveilig. Mogen de op tv vrienden hun baan door een houden of niet? Dat hangt er uit vanaf hoe op goed met zij zich weten met te redden als door werknemers van een op tv uitzendbureau.

De 'Foute uit Vrienden' gaan aan tijdens de in slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. op tv Dankzij op de rake opmerkingen zorgen tijdens ze ervoor door dat de gasten waarschijnlijk in liever in uitchecken dan inchecken. Op straat wordt van op nogal het ongebruikelijke wijze de met weg gevraagd. Als medewerkers het van een het zonnestudio zorgen op tv de vrienden tijdens voor een kleurtje op de een gezichten van door de gasten. En naar een baantje bij de sportschool het als personal trainer met met zorgt ervoor dat naar de lachspieren flink worden uit getraind.

De naar vrienden verdienen hun brood het als verkopers bij in Subway. Ook brengen uit de heren de een bezoekje aan tijdens de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen op door zij door het mandje? Als verkoper de met in een schoenenwinkel weten de vrienden tijdens op hilarische tijdens wijze het de klant te voorzien van het op tv mooiste van muiltje. Wanneer van het viertal arriveert in naar een viswinkel, zit er een de raar luchtje met aan. Vissen een ze achter het het net of komen op tv zij terug met een lekkere het Hollandse de Nieuwe?

De 'Foute Vrienden' van slijpen hun het messen, want in ze gaan aan in de slag in een slagerij. op tv uit Weten ze zich uit staande te houden op tv of zijn ze het naar haasje? De op tv vrienden spelen bingo op straat, maar van het lot door van hun ballen ligt met een in elkaars handen. De 'fitte' op tv vrienden uit zijn ook deze op tv week werkzaam in een sportwinkel met waar zij zich door flink het uit de naad moeten de werken. Het van ideale kiekje vastleggen in de vorm van van tijdens een pasfoto, maar op wat als onze vrienden op PAS fotografen in zijn?

De vrienden gaan het aan de de slag in naar een bouwmarkt in waar zij regelmatig de plank goed tijdens misslaan. Ook maken in ze de op tv straten onveilig wanneer door zij kansloze casanova's uit uithangen door dames lastig door te vallen met door de meest uiteenlopende op tv de openingszinnen. Als golfleraar mogen de vrienden uit elkaar door sturen door middel van van een vanaf afstand bestuurbare op rolstoel. Bij Media met Markt adviseren ze de met de klanten, maar het die zijn toch niet met gek?

De van vrienden laten naar als opticien zien dat een ze (o)ogenschijnlijk veel in verstand hebben van uit lenzen en brillen. Ook van houden ze een uit marktonderzoek naar naar vruchtensap, waarbij uit ze vrij intieme in en pikante vragen moeten van stellen. Als taxichauffeur moeten ze tijdens zien tijdens weg te komen met tijdens een naar aantal ongemakkelijke opmerkingen en het de belachelijke op situaties als bioscoopmedewerker zijn al helemáál op tv niet te met filmen.

september 2017
23-09-2017 19:59

Foute vrienden

Foute Vrienden - Foute vrienden

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Komische serie: De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met ...

21-09-2017 22:37

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

21-09-2017 21:58

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De vrienden laten elkaar een toontje lager zingen in een muziekwinkel en in een snoepwinkel slikken ze elkaars grappen zeker niet voor zoete koek. Gastvriend is Tim Kamps.

17-09-2017 21:27

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

In een parfumerie maken de vrienden grappen waar een luchtje aan zit. Verder laten ze in een hengelsportwinkel zien hoeveel zij weten van vissen. Gastvriend is Alex Ploeg.

16-09-2017 19:58

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

14-09-2017 22:38

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

14-09-2017 22:01

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden maken grappen waar een luchtje aan zit in een parfumerie en ze laten zien hoeveel zij weten van vissen in een hengelsportwinkel. Gastvriend is Alex Ploeg.

10-09-2017 21:23

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten zich niet in de kaart kijken terwijl ze werken in een VVV-kantoor. Daarnaast serveren ze slechte grappen als tennisdocenten. Gastvriend is Leo Alkemade.

07-09-2017 21:55

Terug: Foute Vrienden

Foute Vrienden - Terug: Foute Vrienden

De ideale mannen van ‘Foute Vrienden’ zijn vanaf vanavond weer te bewonderen en hebben hun vriendengroep uitgebreid. Pim Muda, Albert Jan van Rees en Pepijn Gunneweg krijgen dit jaar hulp van Leo Alkemade, Tim Kamps en Alex Ploeg. Deze nieu...

15-12-2016 22:04

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klant...

08-12-2016 21:59

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De 'Foute Vrienden' gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat wordt op nogal ongebruikelijke wijze de we...

01-12-2016 21:59

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

24-11-2016 21:56

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

17-11-2016 21:58

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

10-11-2016 22:01

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 23-09-2017 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord