Programma gemist?

Komisch programma van waarin in elke aflevering een vier vrienden een in met een alledaagse situatie worden van gebracht. Via een oortje door krijgt een van tijdens hen instructies tijdens van de anderen over wat door hij moet zeggen in op tegen volslagen vreemden.

Aan op flauwe humor door geen gebrek als op tv de mannen als op ober gaan werken in een uit restaurant. Daarnaast worden uit ze als 'tandarts' naar in onmogelijke van situaties gebracht, waarbij de ze natuurlijk niet met door de mond vol de tanden willen van staan. In op het winkelcentrum moeten door de vrienden voor de allereerste in keer twee-aan-tweeopdrachten uitvoeren met en een komt ook buikspreekpop Appie weer om een de hoek op tv kijken.

Weten de met vrienden zich te redden door in de op grootste in dierenwinkel van Nederland, of vertrekken naar zij met in de staart tussen door de benen? Ook brengt het uit viertal uit opnieuw een uit bezoek aan de supermarkt. de Dit keer niet om boodschappen naar door te doen, maar uit om de klanten met te schaduwen. Als echte tijdens zoetekauwen gaan de mannen van aan de slag in op een patisserie tijdens en als straatmuzikanten maken het ze de naar straten het onveilig.

De vrienden het verdienen hun brood als met naar verkopers bij Subway. Ook het brengen de heren een in bezoekje aan een de supermarkt, zonder van portemonnee. Vallen zij door door het mandje? een Als verkoper uit in een schoenenwinkel uit weten de vrienden op hilarische wijze in de de klant te voorzien van het naar mooiste muiltje. op Als het viertal arriveert van in een viswinkel, een zit een er een raar luchtje tijdens aan. Vissen ze door achter het net op of komen zij terug op met een lekkere uit uit Hollandse Nieuwe?

De vrienden door gaan in aan de slag in in een bouwmarkt uit waar zij regelmatig de plank goed de de misslaan. Ook maken ze naar de straten onveilig van wanneer zij kansloze casanova's met uithangen door dames lastig een te naar vallen met op de meest uiteenlopende openingszinnen. Als uit golfleraar mogen op de vrienden elkaar sturen door van middel van tijdens een vanaf in afstand bestuurbare rolstoel. Bij in Media uit Markt adviseren ze de klanten, het maar die zijn toch een niet naar gek?

De op 'Foute Vrienden' slijpen op hun messen, want van ze gaan aan de slag het in een slagerij. tijdens de Weten ze zich staande van te houden of zijn ze door het haasje? De door vrienden tijdens spelen bingo op straat, maar naar het lot van met hun de ballen ligt in op tv elkaars handen. op De 'fitte' vrienden uit zijn ook deze week werkzaam het in een sportwinkel waar door de zij zich flink uit door de naad moeten op werken. Het ideale door kiekje vastleggen van in de vorm van een pasfoto, in maar in wat als onze vrienden tijdens 'PAS'-fotografen tijdens zijn?

De 'Foute Vrienden' van slijpen op hun messen, naar want ze gaan aan het de slag in een op slagerij. Weten ze van zich van staande te houden of van zijn ze het haasje? naar De vrienden door spelen bingo op de straat, maar het op tv lot van hun ballen van ligt in naar elkaars handen. De 'fitte' vrienden op tv de zijn ook deze de week werkzaam in een sportwinkel tijdens waar zij zich flink het in uit de naad moeten werken. de Het ideale kiekje vastleggen de in de naar vorm van een een pasfoto, maar wat als uit het onze vrienden 'PAS'-fotografen van zijn?

De van vrienden laten de als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk door veel verstand een hebben van een lenzen en brillen. Ook een houden ze een in marktonderzoek naar de vruchtensap, waarbij tijdens ze vrij intieme en pikante tijdens vragen op tv moeten stellen. Als taxichauffeur een moeten ze zien weg een te komen in met een aantal de ongemakkelijke opmerkingen, en de door belachelijke situaties als bioscoopmedewerker een zijn al helemáál door niet te uit filmen.

De vrienden laten in als uit opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk naar veel verstand op hebben een van lenzen en brillen. Ook houden het ze een in marktonderzoek tijdens naar vruchtensap, waarbij op tv ze vrij intieme en pikante vragen op moeten stellen. de Als naar taxichauffeur moeten ze van zien weg te komen op met een aantal naar ongemakkelijke opmerkingen, en de tijdens belachelijke situaties als door bioscoopmedewerker zijn tijdens al helemáál niet uit te filmen.

Weten tijdens de vrienden zich te met redden in op de grootste het dierenwinkel van Nederland, of vertrekken een zij met het de staart tussen tijdens de benen? uit Ook brengt het viertal opnieuw op tv een bezoek naar aan de supermarkt. Dit met keer niet op tv om boodschappen te doen, een maar om de op tv klanten te schaduwen. op Als echte met zoetekauwen gaan uit de mannen aan de slag in de een patisserie op tv en als op straatmuzikanten maken ze door de straten in onveilig.

Weten naar de vrienden zich te van redden in de het grootste dierenwinkel een van Nederland, of de vertrekken zij op tv met de staart tussen tijdens de benen? Ook het brengt het viertal opnieuw een een bezoek aan de de supermarkt. Dit keer op met niet om boodschappen van te doen, maar om de klanten naar te een schaduwen. Als echte op zoetekauwen gaan de mannen aan met de het slag in een naar patisserie en als straatmuzikanten maken uit ze de straten in een onveilig.

De op tv vrienden verdienen door hun brood als het verkopers bij Subway. Ook brengen de met heren een bezoekje de aan de door supermarkt, tijdens zonder portemonnee. Vallen zij naar door het op tv mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel in weten uit de vrienden op hilarische wijze de de klant te tijdens voorzien van op het het mooiste muiltje. Als het viertal arriveert het uit in een viswinkel, zit uit er een raar in luchtje aan. Vissen op ze achter het een net of in komen zij terug met een op tv lekkere Hollandse van Nieuwe?

De vrienden verdienen naar tijdens hun brood als verkopers het bij Subway. tijdens Ook brengen de heren een bezoekje uit aan de uit supermarkt, een zonder portemonnee. Vallen op tv zij door het mandje? Als in verkoper in een op tv schoenenwinkel weten uit de vrienden met op hilarische wijze de klant te een voorzien uit van het mooiste muiltje. tijdens Als het viertal door arriveert in een van viswinkel, zit er een van raar luchtje tijdens aan. Vissen op tv ze achter de het net of komen zij terug op tv met een met lekkere Hollandse met Nieuwe?

De door vrienden gaan aan tijdens de slag als receptiemedewerkers in van op tv Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake tijdens opmerkingen zorgen een ze ervoor dat tijdens de gasten waarschijnlijk liever uitchecken naar dan door inchecken. Op straat vragen van ze op nogal van ongebruikelijke wijze met de weg. Als medewerkers van het een zonnestudio in zorgen op tv de vrienden voor een kleurtje op de de gezichten in van de gasten. van En een baantje bij in van de sportschool als personal trainer zorgt door ervoor dat in de de lachspieren flink worden met getraind.

Programma uit waarin Klaas van door der Eerden, een Pepijn Gunneweg, Pim Muda en een Albert Jan van tijdens Rees in met een alledaagse situatie worden gebracht. de Via een oortje op op tv krijgt een van uit hen instructies van de anderen over van op wat hij moet uit zeggen.

mei 2020
29-12-2019 21:54

Afl. 2 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 2 - 2018

Komisch programma waarin in elke aflevering vier vrienden in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen tegen volslagen vreemden.

22-12-2019 21:27

Afl. 1 - 2018

Foute Vrienden - Afl. 1 - 2018

Aan flauwe humor geen gebrek als de mannen als ober gaan werken in een restaurant. Daarnaast worden ze als 'tandarts' in onmogelijke situaties gebracht, waarbij ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan. In het winkelcentrum mo...

15-12-2019 21:29

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

27-10-2019 22:37

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

06-01-2019 22:25

Afl. 2

Foute Vrienden - Afl. 2

De vrienden gaan aan de slag in een bouwmarkt waar zij regelmatig de plank goed misslaan. Ook maken ze de straten onveilig wanneer zij kansloze casanova's uithangen door dames lastig te vallen met de meest uiteenlopende openingszinnen. Als ...

06-01-2019 19:30

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

02-01-2019 23:10

Afl. 3

Foute Vrienden - Afl. 3

De 'Foute Vrienden' slijpen hun messen, want ze gaan aan de slag in een slagerij. Weten ze zich staande te houden of zijn ze het haasje? De vrienden spelen bingo op straat, maar het lot van hun ballen ligt in elkaars handen. De 'fitte' vrie...

30-12-2018 22:36

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

26-12-2018 22:37

Afl. 1

Foute Vrienden - Afl. 1

De vrienden laten als opticien zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen. Ook houden ze een marktonderzoek naar vruchtensap, waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen. Als taxichauffeur moeten z...

23-12-2018 22:26

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

19-12-2018 22:59

Afl. 6

Foute Vrienden - Afl. 6

Weten de vrienden zich te redden in de grootste dierenwinkel van Nederland, of vertrekken zij met de staart tussen de benen? Ook brengt het viertal opnieuw een bezoek aan de supermarkt. Dit keer niet om boodschappen te doen, maar om de klan...

16-12-2018 22:04

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

12-12-2018 22:10

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

De vrienden verdienen hun brood als verkopers bij Subway. Ook brengen de heren een bezoekje aan de supermarkt, zonder portemonnee. Vallen zij door het mandje? Als verkoper in een schoenenwinkel weten de vrienden op hilarische wijze de klant...

28-10-2018 21:31

Afl. 5

Foute Vrienden - Afl. 5

De vrienden gaan aan de slag als receptiemedewerkers in Hotel Mijdrecht. Dankzij de rake opmerkingen zorgen ze ervoor dat de gasten waarschijnlijk liever uitchecken dan inchecken. Op straat vragen ze op nogal ongebruikelijke wijze de weg. A...

24-10-2018 22:38

Afl. 4

Foute Vrienden - Afl. 4

Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen over wat hij moet zeggen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Foute Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Foute Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Foute Vrienden bij Foute Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Foute Vrienden. Heb je een uitzending van Foute Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Foute Vrienden gemist

Programma waarin de vier echte vrienden Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees samen in een alledaagse situatie worden gebracht waarbij een van hen een oortje krijgt. De andere drie fluisteren hem in wat hij moet zeggen en sparen hem daarbij absoluut niet. Een verborgen camera registreert de reacties van hun `slachtoffers´ op de grappige, gewaagde en vaak gênante opmerkingen. Durven de vrienden alles wat hen wordt ingefluisterd ook hardop uit te spreken of gaan sommige uitspraken zelfs deze doorgewinterde grappenmakers te ver? Degene die aan het eind van elke aflevering het minste gehoor heeft gegeven aan de opdrachten van zijn vrienden, is de loser en krijgt een passende straf.

Uitzending gemist van Foute Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Foute Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 29-12-2019 om 21:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!