Programma gemist?

De vriendinnen Carola tijdens en in Anita worden gevolgd. Zij een zijn allebei met superfan van Nick en Simon. op De van meiden reizen het tijdens hele land uit af om een glimp op van te vangen van uit hun idolen. de Hun wens is om op een goudvis op te geven aan Nick en op Simon na op de tijdens opnames van 'The voice of naar Holland', maar of met dat van gaat lukken... Esther en haar uit schoonzus Cynthia zijn onafscheidelijk de en grote het Django Wagner-fans. Vooral Esther met naar luistert de hele de dag door naar Django en is uit de hele een dag met hem met bezig. Ze is dan op tv ook supertrots naar dat hij onlangs een in Edison heeft gekregen het op voor zijn volksmuziek. Esther naar weet dat hij binnenkort uit de videoclipopnames op tv heeft voor zijn nieuwe single. in Haar met grote droom is daarin te van mogen op tv figureren.

Brian door is sinds de kinds af aan een groot uit fan van Hans tijdens Klok. tijdens Hij wil dan ook op niets liever dan later van in zijn voetsporen naar te treden. Iedere op tv vrije minuut op tv besteedt hij aan van het goochelen zelf of gaat van hij naar de op tv de shows van Hans. Zijn op tv ouders steunen hem door op dik en dun uit en de helpen hem om tot grote hoogte tijdens te stijgen. tijdens Betsy door en haar dochter Corlea zijn samen van fan uit van Thomas tijdens Berger. Ze bezoeken alle met concerten en hebben een op keer jarenlang gespaard het voor intiem met privéconcert van Thomas in hun door eigen achtertuin. op In het hele tijdens huis van Betsy en op op Corlea is Thomas terug op te vinden. De tijdens man van Betsy is daar de niet altijd door blij mee naar maar de meerderheid heeft door het voor het de zeggen.

De door zusjes Marielle en Sarina door zijn al jaren fan het van Mike & uit Collin. Ze balen tijdens op er een beetje van in dat eigenlijk niemand de met heren en hun leuke in tijdens liedjes kent. Om in ieder geval een uit in hun eigen door woonplaats wat bekendheid door te creëren gaan de naar dames op promotietour naar in Aalsmeer. Alex op tv en Wilna van zijn superfan van Jannes. Ze vinden door dat er in eigenlijk te weinig de waardering uit het uit westen komt voor hun op Jannes. het Er staat een naar meet en greet op de de een agenda met hun idool van en daar hoort op natuurlijk een passend cadeau bij. met Om tijdens hun waardering te in uiten, gaan Wilna en Alex uit samen boerenklompen maken in een voor Jannes.

Monique en Diana op op tv zijn tien jaar na zijn met overlijden nog in steeds enorm grote in André Hazes-fans. Monique heeft door een speciale band met tijdens André. Aangezien op zij over op tv een zesde zintuig beschikt, met heeft door zij het gevoel op dat ze nog uit dagelijks met hem op de bank in de zit en dat sterkt uit haar. Speciaal voor zijn verjaardag van laat Monique de een grote André op een een haar onderarm tatoeëren. Ze heeft op tv ook een brief van aan hem geschreven de waarin ze hem met vertelt wat de hij voor naar haar betekent. De tijdens 42-jarige single Henry op tv is een groot fan van de de Drentse rockformatie het Mooi op tv Wark. Omdat hij hier al in zijn tijd aan op tv besteedt, heeft in hij nog altijd van geen vrouw kunnen vinden. Maar een het echte Mooi Wark-fans zijn nooit alleen, het dus gaat hij door vandaag met op tv Mariska en Yvon naar tijdens een optreden van op de band. door Ze hebben een mooie van naar verrassing voor de heren van op Mooi Wark: een op heuse op stripteasetaart.

Harry en Letty tijdens zijn op tv al jaren op tv getrouwd en daar komt niemand met tussen, zelfs niet Frans naar naar Bauer. Letty is het een groot fan van op Frans en van heeft vandaag met op haar internetradiostation een op heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij op haar in de door achtertuin. Alle met negen luisteraars naar zullen van de partij de zijn om te door genieten van de muziek van door Frans en op de op heerlijke kiekeboe-gehaktballen van Letty. Rosangela en op tv haar moeder Lydia uit zijn enorme naar Roy Donders-fans. uit Lydia droomt ervan om van Roy als schoonzoon te van krijgen. Door alle op verhalen uit die ze hebben naar gelezen in de 'vakbladen', de maken ze zich het een beetje zorgen een om Roys gezondheid. naar Om door daar duidelijkheid over te van krijgen, bezoeken ze in een waarzegster. En tijdens als ze tijdens daar toch zitten, vragen ze meteen naar even van of er uit een kans is dat Roy met toch met nog hetero wordt.

Stephanie op tv en Chloé, superfans van de One Direction, worden in gevolgd. De dames zijn naar idolaat van van de megapopulaire boyband. naar Samen gaan ze het naar het de concert en zetten op tv echt alles op van alles om een de doubledate met hun idolen voor op elkaar te krijgen. in tijdens Ook vriendinnen Lydia uit en Sansiaray komen voorbij, op twee fans van van Wolter Kroes van het op eerste de uur. Samen genieten ze van een de zogenaamde van 'Kroesroes' die op tv alleen Wolter hen kan geven. op tv Om hun liefde met te uiten, een hebben ze voor Wolter een een lied met geschreven dat ze naar hem heel tijdens graag willen laten van horen.

augustus 2021
16-04-2015 21:15

Afl. 6

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 6

De vriendinnen Carola en Anita worden gevolgd. Zij zijn allebei superfan van Nick en Simon. De meiden reizen het hele land af om een glimp op te vangen van hun idolen. Hun wens is om een goudvis te geven aan Nick en Simon na de opnames van ...

09-04-2015 21:16

Afl. 5

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 5

Brian is sinds kinds af aan een groot fan van Hans Klok. Hij wil dan ook niets liever dan later in zijn voetsporen te treden. Iedere vrije minuut besteedt hij aan het goochelen zelf of gaat hij naar de shows van Hans. Zijn ouders steunen he...

02-04-2015 21:14

Afl. 4

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 4

De zusjes Marielle en Sarina zijn al jaren fan van Mike & Collin. Ze balen er een beetje van dat eigenlijk niemand de heren en hun leuke liedjes kent. Om in ieder geval in hun eigen woonplaats wat bekendheid te creëren gaan de dames op prom...

26-03-2015 21:15

Afl. 3

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 3

Monique en Diana zijn tien jaar na zijn overlijden nog steeds enorm grote André Hazes-fans. Monique heeft een speciale band met André. Aangezien zij over een zesde zintuig beschikt, heeft zij het gevoel dat ze nog dagelijks met hem op de ba...

19-03-2015 21:17

Afl. 2

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 2

Harry en Letty zijn al jaren getrouwd en daar komt niemand tussen, zelfs niet Frans Bauer. Letty is een groot fan van Frans en heeft vandaag met haar internetradiostation een heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij haar in de achtertuin....

12-03-2015 21:13

Afl. 1

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 1

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook v...

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven bij Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven. Heb je een uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken.

Uitzending gemist van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!