Programma gemist?

De vriendinnen het Carola en Anita van worden van gevolgd. Zij zijn allebei superfan van het door Nick en Simon. De door meiden reizen het hele land naar uit af om een glimp op op tv te vangen van hun door de idolen. Hun wens het is om een uit goudvis te geven aan naar Nick en op tv Simon na de opnames van het 'The een voice of Holland', maar in of dat gaat op tv lukken... Esther en haar schoonzus tijdens op Cynthia zijn onafscheidelijk en grote het Django Wagner-fans. Vooral Esther tijdens tijdens luistert de hele dag het door naar Django tijdens en is de hele dag in met van hem bezig. Ze is tijdens dan op tv ook supertrots dat met hij onlangs een Edison heeft gekregen de voor zijn van volksmuziek. Esther van weet dat van hij binnenkort de videoclipopnames op heeft voor zijn het nieuwe single. naar Haar grote droom is daarin te op een mogen figureren.

Brian door is sinds kinds op af aan een naar groot fan met van Hans Klok. Hij wil in dan ook op niets liever dan uit later in door zijn voetsporen te in treden. Iedere vrije door minuut besteedt hij aan het uit goochelen zelf of de gaat een hij naar de shows van van Hans. op Zijn ouders steunen hem door dik in en dun op en helpen hem op tv om de tot grote hoogte in te stijgen. Betsy en haar uit dochter Corlea zijn van samen naar fan van Thomas uit Berger. Ze bezoeken op tv alle concerten en hebben naar een keer jarenlang op tv gespaard voor intiem privéconcert van het Thomas in uit hun eigen tijdens achtertuin. In het hele huis de van Betsy en tijdens Corlea van is Thomas terug te tijdens vinden. De door man van Betsy is in daar uit niet altijd blij mee maar naar de de meerderheid heeft het voor het in zeggen.

De zusjes Marielle met en Sarina zijn van al het jaren fan in van Mike & Collin. Ze een balen een er een beetje van met dat eigenlijk niemand op de heren en hun naar leuke liedjes kent. het Om uit in ieder geval een in hun eigen woonplaats wat op bekendheid te creëren van gaan de op tv dames op promotietour uit in Aalsmeer. Alex van en Wilna zijn door superfan van Jannes. Ze van vinden dat op er eigenlijk met te weinig waardering uit een het westen komt voor hun tijdens Jannes. tijdens Er staat de een meet en greet op op de agenda met hun tijdens idool en met daar hoort natuurlijk naar een passend cadeau bij. in Om hun op tv waardering te uiten, tijdens gaan Wilna en Alex van samen op boerenklompen maken uit voor Jannes.

Monique van en Diana zijn tien jaar een in na zijn overlijden nog steeds enorm op tv door grote André Hazes-fans. Monique een heeft een tijdens speciale band met André. Aangezien van zij over een uit zesde zintuig beschikt, een heeft zij de het gevoel dat de ze nog dagelijks door met hem van op de bank met zit en dat sterkt haar. Speciaal tijdens voor het zijn verjaardag het laat Monique een grote André op met haar onderarm tijdens tatoeëren. Ze op heeft ook een brief aan de uit hem geschreven waarin ze hem de vertelt wat op hij voor haar betekent. uit De tijdens 42-jarige single Henry uit is een groot fan op tv van de Drentse door rockformatie Mooi Wark. Omdat tijdens hij hier al naar zijn tijd tijdens aan besteedt, naar heeft hij nog altijd geen vrouw tijdens tijdens kunnen vinden. Maar echte naar Mooi Wark-fans van zijn nooit alleen, dus een gaat hij vandaag met Mariska van en Yvon naar van een optreden van van door de band. Ze hebben een het mooie verrassing voor op de heren van Mooi de Wark: een een heuse uit stripteasetaart.

Harry van en Letty zijn in al jaren de getrouwd en daar komt niemand tussen, in zelfs niet Frans in Bauer. Letty is de de een groot fan van Frans uit en van heeft vandaag met haar internetradiostation het een heuse in Frans Bauer-fandag de georganiseerd bij haar in op tv de achtertuin. Alle negen in luisteraars zullen van met de partij zijn op tv om te genieten op van de muziek van met Frans het en de met heerlijke kiekeboe-gehaktballen van Letty. het Rosangela en tijdens haar moeder Lydia zijn naar enorme Roy Donders-fans. de Lydia droomt ervan om in Roy in als schoonzoon te op krijgen. Door alle verhalen door die ze de hebben gelezen in de tijdens 'vakbladen', maken ze zich het een beetje zorgen met om een Roys gezondheid. Om daar duidelijkheid over door te tijdens krijgen, bezoeken van ze een waarzegster. En als ze een daar toch zitten, een vragen ze meteen tijdens even door of er een kans een is uit dat Roy toch nog hetero naar wordt.

Stephanie van en Chloé, superfans van One een tijdens Direction, worden gevolgd. in De dames zijn idolaat van met de tijdens megapopulaire boyband. Samen naar gaan ze naar het door concert en zetten echt alles met op alles in om een doubledate met van hun idolen door voor elkaar te krijgen. van tijdens Ook vriendinnen Lydia en met Sansiaray komen van voorbij, twee fans van Wolter Kroes op tijdens van het eerste uur. Samen het genieten ze van de het zogenaamde de 'Kroesroes' die alleen Wolter hen met in kan geven. Om hun liefde het te uiten, tijdens hebben ze voor Wolter een uit lied op geschreven dat ze hem door heel graag willen het laten in horen.

oktober 2019
16-04-2015 21:15

Afl. 6

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 6

De vriendinnen Carola en Anita worden gevolgd. Zij zijn allebei superfan van Nick en Simon. De meiden reizen het hele land af om een glimp op te vangen van hun idolen. Hun wens is om een goudvis te geven aan Nick en Simon na de opnames van ...

09-04-2015 21:16

Afl. 5

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 5

Brian is sinds kinds af aan een groot fan van Hans Klok. Hij wil dan ook niets liever dan later in zijn voetsporen te treden. Iedere vrije minuut besteedt hij aan het goochelen zelf of gaat hij naar de shows van Hans. Zijn ouders steunen he...

02-04-2015 21:14

Afl. 4

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 4

De zusjes Marielle en Sarina zijn al jaren fan van Mike & Collin. Ze balen er een beetje van dat eigenlijk niemand de heren en hun leuke liedjes kent. Om in ieder geval in hun eigen woonplaats wat bekendheid te creëren gaan de dames op prom...

26-03-2015 21:15

Afl. 3

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 3

Monique en Diana zijn tien jaar na zijn overlijden nog steeds enorm grote André Hazes-fans. Monique heeft een speciale band met André. Aangezien zij over een zesde zintuig beschikt, heeft zij het gevoel dat ze nog dagelijks met hem op de ba...

19-03-2015 21:17

Afl. 2

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 2

Harry en Letty zijn al jaren getrouwd en daar komt niemand tussen, zelfs niet Frans Bauer. Letty is een groot fan van Frans en heeft vandaag met haar internetradiostation een heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij haar in de achtertuin....

12-03-2015 21:13

Afl. 1

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 1

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook v...

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven bij Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven. Heb je een uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken.

Uitzending gemist van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!