Programma gemist?

De vriendinnen Carola op tv en Anita worden met gevolgd. in Zij zijn allebei superfan een van Nick en Simon. van in De meiden reizen het hele op land af om een een glimp op te op tv vangen van hun op uit idolen. Hun wens is om een op tv goudvis te geven in aan Nick tijdens en Simon na het de op opnames van 'The tijdens voice of Holland', maar of dat op tv de gaat lukken... Esther en haar uit schoonzus Cynthia zijn onafscheidelijk naar tijdens en grote Django Wagner-fans. Vooral Esther naar luistert de met hele met dag door naar Django en is een de hele tijdens dag met hem bezig. het Ze is dan naar ook supertrots door dat hij door onlangs een Edison heeft gekregen de de voor zijn volksmuziek. Esther weet dat van hij binnenkort de het videoclipopnames in heeft voor zijn de nieuwe single. naar Haar grote droom is daarin tijdens te mogen door figureren.

Brian op is sinds kinds af aan door een groot fan door van uit Hans Klok. Hij wil dan naar ook niets van liever dan later het in op zijn voetsporen te treden. Iedere de vrije minuut door besteedt hij een aan het goochelen in zelf of gaat door hij naar de shows het van Hans. Zijn ouders van steunen in hem door dik op en dun en helpen hem om op tot grote uit hoogte te stijgen. een Betsy en op haar dochter Corlea zijn op tv samen een fan van Thomas naar Berger. Ze bezoeken alle concerten tijdens en naar hebben een keer jarenlang van gespaard voor intiem privéconcert in van tijdens Thomas in hun eigen achtertuin. door In het op tv hele huis van in Betsy en Corlea is het Thomas terug te uit vinden. De van man van Betsy van is daar niet tijdens altijd blij mee van maar de meerderheid heeft het de voor het tijdens zeggen.

De zusjes van Marielle en Sarina het zijn al jaren door fan van Mike de & Collin. Ze balen tijdens door er een beetje van dat eigenlijk met niemand de heren het en hun leuke op tv liedjes kent. de Om in van ieder geval naar in hun eigen woonplaats het wat bekendheid te creëren gaan naar de door dames op promotietour in Aalsmeer. de op tv Alex en Wilna zijn superfan van met Jannes. Ze vinden in dat in er eigenlijk het te weinig waardering uit in het westen komt voor hun op Jannes. met Er staat op tv een meet en greet uit op de agenda met hun in idool en in daar hoort uit natuurlijk een passend cadeau bij. naar Om hun de waardering te uiten, gaan op tv Wilna en tijdens Alex samen boerenklompen de maken voor het Jannes.

Monique met en Diana de zijn tien jaar na zijn overlijden naar een nog steeds enorm grote André van Hazes-fans. Monique heeft het een speciale band tijdens met André. met Aangezien zij over door een zesde zintuig beschikt, heeft de zij het gevoel op dat ze nog uit dagelijks van met hem op tijdens de bank een zit en dat het sterkt haar. Speciaal voor zijn van verjaardag laat Monique een uit grote door André op haar onderarm op tatoeëren. Ze heeft het ook het een brief aan hem geschreven waarin uit ze hem met vertelt op tv wat hij voor van haar betekent. De 42-jarige single een Henry is een groot uit fan van de naar uit Drentse rockformatie Mooi Wark. Omdat hij uit door hier al zijn tijd aan op tv besteedt, heeft hij nog met altijd geen naar vrouw kunnen op vinden. Maar op tv echte Mooi Wark-fans zijn nooit alleen, van dus gaat hij het vandaag uit met Mariska het en Yvon naar een optreden een van de band. Ze tijdens op tv hebben een mooie verrassing voor van de op heren van Mooi Wark: een heuse uit van stripteasetaart.

Harry en Letty van zijn al jaren uit getrouwd met en daar komt niemand tussen, naar zelfs niet door Frans door Bauer. Letty is een groot fan van in van Frans en heeft van vandaag met haar internetradiostation naar een de heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd met bij haar door in de achtertuin. een Alle negen luisteraars zullen van van de partij een zijn om te genieten van uit de muziek de van Frans en door de heerlijke kiekeboe-gehaktballen van met Letty. Rosangela met en een haar moeder Lydia door zijn enorme Roy op Donders-fans. Lydia droomt ervan om Roy op als schoonzoon te naar van krijgen. Door alle verhalen die ze met naar hebben gelezen in de 'vakbladen', maken naar ze zich door een beetje zorgen om op Roys gezondheid. Om naar daar duidelijkheid een over te krijgen, bezoeken een ze een van waarzegster. de En als ze daar toch het zitten, vragen ze meteen tijdens even tijdens of er in een kans is het dat Roy toch in nog hetero wordt.

Stephanie en Chloé, tijdens een superfans van One met Direction, worden gevolgd. De dames zijn het idolaat tijdens van de megapopulaire een boyband. Samen gaan ze naar in het concert en met het zetten echt alles op alles om op tv de een doubledate met op tv hun idolen voor het elkaar te krijgen. Ook vriendinnen door Lydia en Sansiaray komen een in voorbij, twee fans van naar Wolter Kroes van naar het eerste uur. de Samen genieten ze van de de zogenaamde 'Kroesroes' naar die alleen Wolter hen op kan geven. Om op tv naar hun liefde te uiten, hebben door ze voor Wolter een op lied tijdens geschreven dat het ze hem heel graag willen het laten met horen.

april 2020
16-04-2015 21:15

Afl. 6

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 6

De vriendinnen Carola en Anita worden gevolgd. Zij zijn allebei superfan van Nick en Simon. De meiden reizen het hele land af om een glimp op te vangen van hun idolen. Hun wens is om een goudvis te geven aan Nick en Simon na de opnames van ...

09-04-2015 21:16

Afl. 5

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 5

Brian is sinds kinds af aan een groot fan van Hans Klok. Hij wil dan ook niets liever dan later in zijn voetsporen te treden. Iedere vrije minuut besteedt hij aan het goochelen zelf of gaat hij naar de shows van Hans. Zijn ouders steunen he...

02-04-2015 21:14

Afl. 4

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 4

De zusjes Marielle en Sarina zijn al jaren fan van Mike & Collin. Ze balen er een beetje van dat eigenlijk niemand de heren en hun leuke liedjes kent. Om in ieder geval in hun eigen woonplaats wat bekendheid te creëren gaan de dames op prom...

26-03-2015 21:15

Afl. 3

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 3

Monique en Diana zijn tien jaar na zijn overlijden nog steeds enorm grote André Hazes-fans. Monique heeft een speciale band met André. Aangezien zij over een zesde zintuig beschikt, heeft zij het gevoel dat ze nog dagelijks met hem op de ba...

19-03-2015 21:17

Afl. 2

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 2

Harry en Letty zijn al jaren getrouwd en daar komt niemand tussen, zelfs niet Frans Bauer. Letty is een groot fan van Frans en heeft vandaag met haar internetradiostation een heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij haar in de achtertuin....

12-03-2015 21:13

Afl. 1

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 1

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook v...

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven bij Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven. Heb je een uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken.

Uitzending gemist van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!