Programma gemist?

De op vriendinnen Carola en Anita de worden gevolgd. Zij zijn door een allebei superfan van Nick en in Simon. De meiden reizen een het tijdens hele land af om een van glimp het op te vangen van van hun idolen. Hun op wens is om het een goudvis te geven de uit aan Nick en uit Simon na de opnames van op 'The voice of Holland', in maar of dat een gaat lukken... tijdens Esther en door haar schoonzus Cynthia zijn onafscheidelijk met en op tv grote Django door Wagner-fans. Vooral Esther met luistert de hele dag door door naar op tv Django en is de de hele dag met hem bezig. tijdens Ze is dan van uit ook supertrots dat hij tijdens onlangs een Edison door heeft gekregen voor in zijn volksmuziek. de Esther weet dat hij binnenkort de van het videoclipopnames heeft voor zijn nieuwe single. de Haar grote uit droom is daarin door te mogen het figureren.

Brian in is sinds kinds af een aan een groot door fan op tv van Hans Klok. Hij wil van dan ook in niets liever dan later door in van zijn voetsporen te treden. Iedere vrije met minuut besteedt hij van de aan het goochelen zelf of het gaat hij naar de een shows van Hans. op tv Zijn ouders steunen een hem door dik van en dun en de helpen uit hem om tot op tv grote hoogte te stijgen. met Betsy en haar dochter de Corlea zijn samen op tv fan van het Thomas Berger. Ze bezoeken met alle concerten en tijdens hebben een keer naar jarenlang naar gespaard voor intiem met privéconcert van de Thomas in hun eigen achtertuin. naar In het tijdens hele huis van Betsy naar en Corlea is van Thomas terug op te vinden. De man van tijdens Betsy op is daar een niet altijd blij mee maar uit de meerderheid van heeft het tijdens voor het zeggen.

De zusjes op tv Marielle en Sarina zijn uit al het jaren fan van Mike & in in Collin. Ze balen er een beetje in van dat eigenlijk met op tv niemand de heren en hun in leuke liedjes op tv kent. Om in ieder door geval in hun door eigen tijdens woonplaats wat bekendheid in te creëren gaan de op tv dames op in promotietour in Aalsmeer. Alex en op Wilna zijn in superfan van het Jannes. Ze vinden dat met er eigenlijk te weinig waardering uit uit het westen van komt voor tijdens hun op Jannes. Er staat het een meet en greet op in de agenda met hun met idool de en daar hoort natuurlijk een met passend uit cadeau bij. Om hun een waardering naar te uiten, gaan op tv Wilna en Alex in samen boerenklompen maken voor tijdens Jannes.

Monique het en Diana zijn tijdens tien jaar na zijn overlijden door nog met steeds enorm het grote André Hazes-fans. op Monique heeft een speciale band met in André. met Aangezien zij over een tijdens zesde zintuig beschikt, door heeft in zij het gevoel dat van ze nog dagelijks met de hem op een de bank het zit en dat sterkt in haar. Speciaal voor zijn uit verjaardag laat Monique van een grote André naar op haar onderarm uit tatoeëren. Ze heeft ook van een naar brief aan hem de geschreven waarin van ze hem vertelt in wat hij voor haar betekent. tijdens De door 42-jarige single Henry is een uit groot op tv fan van de Drentse rockformatie het Mooi Wark. Omdat hij tijdens hier al met zijn in tijd aan besteedt, van heeft hij nog altijd geen vrouw door kunnen uit vinden. Maar met echte Mooi Wark-fans zijn nooit alleen, een dus gaat op tv hij vandaag met op tv Mariska en Yvon naar op een op tv optreden van de band. naar Ze hebben een met mooie verrassing voor de uit heren van Mooi het van Wark: een heuse tijdens stripteasetaart.

Harry en de Letty naar zijn al jaren de getrouwd en daar komt niemand tussen, op tv zelfs niet de Frans Bauer. Letty is uit een groot in fan van Frans en door heeft tijdens vandaag met haar internetradiostation door een door heuse Frans Bauer-fandag naar georganiseerd bij haar in de de achtertuin. Alle een negen luisteraars door zullen van de in partij zijn om te genieten van van de muziek uit van Frans en de een het heerlijke kiekeboe-gehaktballen van Letty. Rosangela in en haar moeder Lydia van zijn enorme Roy met Donders-fans. Lydia droomt met ervan om Roy op als schoonzoon het te krijgen. Door alle uit op tv verhalen die ze hebben gelezen in met de 'vakbladen', maken op tijdens ze zich een naar beetje zorgen om Roys gezondheid. van Om daar duidelijkheid over met te het krijgen, bezoeken ze van een waarzegster. En als tijdens ze daar toch zitten, in een vragen ze meteen even of er het een kans uit is dat tijdens Roy toch nog hetero het wordt.

Stephanie en van Chloé, superfans uit van One Direction, de worden gevolgd. De van dames zijn idolaat van op tv de megapopulaire op boyband. Samen gaan de ze naar het concert en tijdens zetten een echt alles op de alles om een doubledate met met hun idolen tijdens voor elkaar op tv te krijgen. Ook vriendinnen Lydia het en Sansiaray komen in voorbij, naar twee fans door van Wolter Kroes van het de eerste uur. Samen genieten naar ze van de door zogenaamde op tv 'Kroesroes' die uit alleen Wolter hen naar kan geven. Om tijdens hun liefde te uiten, hebben door ze voor Wolter een uit lied geschreven dat met het ze hem heel graag naar willen laten in horen.

augustus 2020
16-04-2015 21:15

Afl. 6

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 6

De vriendinnen Carola en Anita worden gevolgd. Zij zijn allebei superfan van Nick en Simon. De meiden reizen het hele land af om een glimp op te vangen van hun idolen. Hun wens is om een goudvis te geven aan Nick en Simon na de opnames van ...

09-04-2015 21:16

Afl. 5

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 5

Brian is sinds kinds af aan een groot fan van Hans Klok. Hij wil dan ook niets liever dan later in zijn voetsporen te treden. Iedere vrije minuut besteedt hij aan het goochelen zelf of gaat hij naar de shows van Hans. Zijn ouders steunen he...

02-04-2015 21:14

Afl. 4

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 4

De zusjes Marielle en Sarina zijn al jaren fan van Mike & Collin. Ze balen er een beetje van dat eigenlijk niemand de heren en hun leuke liedjes kent. Om in ieder geval in hun eigen woonplaats wat bekendheid te creëren gaan de dames op prom...

26-03-2015 21:15

Afl. 3

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 3

Monique en Diana zijn tien jaar na zijn overlijden nog steeds enorm grote André Hazes-fans. Monique heeft een speciale band met André. Aangezien zij over een zesde zintuig beschikt, heeft zij het gevoel dat ze nog dagelijks met hem op de ba...

19-03-2015 21:17

Afl. 2

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 2

Harry en Letty zijn al jaren getrouwd en daar komt niemand tussen, zelfs niet Frans Bauer. Letty is een groot fan van Frans en heeft vandaag met haar internetradiostation een heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij haar in de achtertuin....

12-03-2015 21:13

Afl. 1

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 1

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook v...

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven bij Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven. Heb je een uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken.

Uitzending gemist van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!