Programma gemist?

De door vriendinnen Carola een en Anita worden door gevolgd. Zij zijn allebei het superfan van Nick de en Simon. De meiden reizen in het hele land op tv af om een op tv glimp tijdens op te vangen van met hun idolen. door Hun wens tijdens is om een goudvis te geven van aan Nick in en Simon na de in opnames van de 'The van voice of Holland', maar of naar dat gaat lukken... Esther door en haar schoonzus tijdens Cynthia zijn onafscheidelijk naar en op tv grote Django Wagner-fans. een Vooral Esther een luistert de hele dag door naar het Django op tv en is de hele dag met met hem bezig. uit Ze is van dan ook supertrots dat naar hij onlangs in een tijdens Edison heeft gekregen naar voor zijn volksmuziek. Esther weet dat op hij binnenkort een de videoclipopnames op heeft voor zijn nieuwe single. van op tv Haar grote droom is daarin te door mogen door figureren.

Brian is in sinds kinds af aan in een groot fan door naar van Hans Klok. Hij wil dan op ook niets liever tijdens tijdens dan later in zijn voetsporen te met een treden. Iedere vrije in minuut besteedt hij aan het op tv goochelen zelf of door gaat hij tijdens naar de shows van het Hans. door Zijn ouders steunen hem door dik door en op dun en met helpen hem om tot door grote hoogte te stijgen. tijdens Betsy het en haar dochter Corlea zijn uit samen fan van Thomas naar Berger. Ze bezoeken een alle concerten en een de hebben een keer van jarenlang gespaard voor intiem privéconcert van een van Thomas in hun eigen achtertuin. In het van het hele huis met van Betsy en Corlea is het Thomas op terug te vinden. De man de van een Betsy is daar van niet altijd blij mee maar op tv de meerderheid heeft het uit voor het van zeggen.

De zusjes Marielle een het en Sarina zijn al jaren fan naar van Mike in & Collin. van Ze balen er een de beetje het van dat eigenlijk tijdens niemand de heren en tijdens hun leuke liedjes kent. met Om in ieder geval de in hun door eigen met woonplaats wat bekendheid te met creëren gaan de dames met op door promotietour in Aalsmeer. Alex en door Wilna zijn superfan tijdens van Jannes. met Ze vinden het dat er eigenlijk te weinig waardering de van uit het westen komt voor hun tijdens Jannes. Er naar staat in een meet en een greet op de agenda tijdens met hun idool een en daar hoort door natuurlijk een met passend cadeau bij. Om naar hun waardering te uiten, gaan tijdens Wilna en naar Alex samen boerenklompen maken op voor van Jannes.

Monique het en Diana zijn tien jaar naar na zijn overlijden de nog steeds enorm naar grote uit André Hazes-fans. Monique heeft een door speciale band met met André. Aangezien zij op tv de over een zesde zintuig beschikt, heeft in zij het gevoel naar uit dat ze nog van dagelijks met hem op de een bank met zit en dat sterkt haar. op tv Speciaal voor zijn uit verjaardag tijdens laat Monique een grote André op tv op een haar onderarm tatoeëren. Ze door heeft ook door een brief aan hem met geschreven waarin ze hem vertelt met wat een hij voor een haar betekent. De 42-jarige single Henry door is tijdens een groot fan van de door Drentse een rockformatie Mooi Wark. de Omdat hij de hier al zijn tijd aan een besteedt, heeft tijdens hij nog altijd geen in vrouw kunnen vinden. Maar op echte Mooi Wark-fans de zijn in nooit alleen, dus gaat door hij op vandaag met Mariska en uit Yvon naar het een optreden van in de band. Ze met hebben een mooie tijdens verrassing voor de de heren van Mooi Wark: een heuse de uit stripteasetaart.

Harry een en Letty zijn al een jaren een getrouwd en daar komt niemand naar tussen, zelfs niet Frans op tv Bauer. Letty is het een groot fan van uit van Frans en heeft door vandaag met haar internetradiostation een in uit heuse Frans Bauer-fandag de georganiseerd bij haar in de de achtertuin. Alle negen luisteraars op zullen uit van de partij zijn door om een te genieten van de de muziek van Frans en naar de heerlijke kiekeboe-gehaktballen het van Letty. Rosangela van en haar van moeder Lydia zijn op tv enorme Roy de Donders-fans. Lydia droomt ervan om Roy van als uit schoonzoon te naar krijgen. Door alle verhalen met die ze hebben gelezen in uit de 'vakbladen', in maken ze met zich een beetje de zorgen om Roys door gezondheid. Om daar duidelijkheid over een uit te krijgen, bezoeken van ze een waarzegster. En als ze een daar toch zitten, een vragen naar ze meteen even of er tijdens met een kans is de dat Roy toch nog een hetero wordt.

Stephanie en door Chloé, superfans van met One op Direction, worden gevolgd. De dames op tv zijn idolaat van met de megapopulaire boyband. Samen het gaan tijdens ze naar het concert en een zetten de echt alles op door alles om tijdens een doubledate met hun idolen voor uit elkaar uit te krijgen. Ook van vriendinnen Lydia en Sansiaray komen tijdens voorbij, twee naar fans met van Wolter Kroes van het naar eerste uur. Samen naar genieten naar ze van de zogenaamde 'Kroesroes' die naar alleen Wolter door hen kan geven. het Om hun liefde in te uiten, hebben met ze voor Wolter van een een lied geschreven dat ze hem heel naar graag willen laten met van horen.

april 2021
16-04-2015 21:15

Afl. 6

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 6

De vriendinnen Carola en Anita worden gevolgd. Zij zijn allebei superfan van Nick en Simon. De meiden reizen het hele land af om een glimp op te vangen van hun idolen. Hun wens is om een goudvis te geven aan Nick en Simon na de opnames van ...

09-04-2015 21:16

Afl. 5

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 5

Brian is sinds kinds af aan een groot fan van Hans Klok. Hij wil dan ook niets liever dan later in zijn voetsporen te treden. Iedere vrije minuut besteedt hij aan het goochelen zelf of gaat hij naar de shows van Hans. Zijn ouders steunen he...

02-04-2015 21:14

Afl. 4

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 4

De zusjes Marielle en Sarina zijn al jaren fan van Mike & Collin. Ze balen er een beetje van dat eigenlijk niemand de heren en hun leuke liedjes kent. Om in ieder geval in hun eigen woonplaats wat bekendheid te creëren gaan de dames op prom...

26-03-2015 21:15

Afl. 3

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 3

Monique en Diana zijn tien jaar na zijn overlijden nog steeds enorm grote André Hazes-fans. Monique heeft een speciale band met André. Aangezien zij over een zesde zintuig beschikt, heeft zij het gevoel dat ze nog dagelijks met hem op de ba...

19-03-2015 21:17

Afl. 2

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 2

Harry en Letty zijn al jaren getrouwd en daar komt niemand tussen, zelfs niet Frans Bauer. Letty is een groot fan van Frans en heeft vandaag met haar internetradiostation een heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij haar in de achtertuin....

12-03-2015 21:13

Afl. 1

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 1

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook v...

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven bij Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven. Heb je een uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken.

Uitzending gemist van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!