Programma gemist?

De op tv vriendinnen Carola in en Anita worden gevolgd. Zij zijn tijdens allebei de superfan van Nick een en Simon. De uit meiden reizen het hele land de af om een tijdens glimp op van te door vangen van hun idolen. Hun naar wens het is om een goudvis een te geven van aan Nick en Simon na naar de opnames naar van 'The voice of Holland', het uit maar of dat gaat de lukken... Esther en uit haar schoonzus de Cynthia zijn onafscheidelijk en grote Django een door Wagner-fans. Vooral Esther luistert de hele met dag door naar van uit Django en is de hele het dag met hem tijdens bezig. Ze is dan met ook supertrots uit dat hij het onlangs een Edison heeft met gekregen op voor zijn volksmuziek. Esther door weet dat hij binnenkort in de videoclipopnames het heeft voor op tv zijn nieuwe single. Haar grote droom de is daarin te op mogen naar figureren.

Brian op tv is sinds kinds op tv af aan een groot op tv fan van Hans naar Klok. Hij op tv wil dan ook niets met liever door dan later in het zijn voetsporen te treden. Iedere vrije de tijdens minuut besteedt hij aan het goochelen uit met zelf of gaat hij op naar de een shows van Hans. Zijn ouders steunen van hem door dik in en in dun en helpen naar hem om tot grote hoogte met te de stijgen. Betsy en haar dochter door Corlea de zijn samen fan het van Thomas Berger. van Ze bezoeken alle op tv concerten en hebben in een keer jarenlang gespaard voor tijdens het intiem privéconcert van door Thomas in hun in eigen achtertuin. In het hele in huis in van Betsy en Corlea is tijdens Thomas terug naar te vinden. De met man van Betsy is daar op tv niet altijd blij de tijdens mee maar de meerderheid een heeft het voor het van zeggen.

De zusjes van Marielle en op tv Sarina zijn al jaren door fan van Mike het & naar Collin. Ze balen op er een beetje van het dat eigenlijk een niemand de heren op en hun leuke liedjes op kent. Om in ieder geval de op in hun eigen woonplaats het wat bekendheid door te creëren gaan in de dames op promotietour in het Aalsmeer. Alex en tijdens Wilna zijn superfan met van Jannes. in Ze vinden dat op er eigenlijk te van weinig waardering uit het westen door komt voor naar hun Jannes. Er staat van een meet en uit tijdens greet op de agenda in met hun idool tijdens en daar hoort natuurlijk een in passend in cadeau bij. Om op tv hun waardering te een uiten, gaan Wilna en Alex tijdens samen boerenklompen maken in voor in Jannes.

Monique en met Diana zijn door tien jaar na zijn in overlijden nog steeds enorm tijdens uit grote André Hazes-fans. Monique heeft de een de speciale band met André. de Aangezien zij over een het zesde door zintuig beschikt, heeft zij het naar gevoel dat ze op tv nog in dagelijks met hem door op de bank zit in en dat sterkt haar. een Speciaal voor zijn verjaardag uit laat Monique een in grote tijdens André op haar onderarm tatoeëren. met Ze heeft ook van met een brief aan van hem geschreven waarin ze op tv hem vertelt wat tijdens hij voor haar tijdens betekent. De 42-jarige van single Henry door is een groot fan naar van de Drentse een rockformatie Mooi Wark. tijdens Omdat hij hier naar al zijn uit tijd aan besteedt, heeft hij nog het altijd een geen vrouw kunnen vinden. Maar met echte Mooi Wark-fans op door zijn nooit alleen, dus gaat hij van vandaag met Mariska het tijdens en Yvon naar een optreden van in de een band. Ze hebben op een mooie van verrassing voor de de heren van Mooi Wark: een uit heuse op stripteasetaart.

Harry en een Letty zijn de al jaren getrouwd door en daar komt op tv niemand tussen, zelfs in niet Frans Bauer. Letty in is een groot tijdens fan van uit Frans en heeft vandaag met met met haar internetradiostation een op heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij naar haar in de achtertuin. in in Alle negen luisteraars zullen van van de partij zijn door om te genieten van een de uit muziek van Frans en de tijdens heerlijke kiekeboe-gehaktballen van op tv Letty. Rosangela en van haar de moeder Lydia zijn het enorme Roy Donders-fans. op tv Lydia droomt tijdens ervan om Roy op tv als schoonzoon te krijgen. Door het alle verhalen die ze op op tv hebben gelezen in de 'vakbladen', maken op tv ze zich uit een beetje zorgen om de Roys gezondheid. Om de daar de duidelijkheid over te krijgen, bezoeken de ze een waarzegster. een En als ze de naar daar toch zitten, vragen ze tijdens meteen het even of er het een kans is de dat Roy toch op nog hetero wordt.

Stephanie tijdens en Chloé, superfans van van One Direction, op tv worden gevolgd. van De dames zijn idolaat van de de een megapopulaire boyband. Samen gaan op tv ze naar het concert en op tv zetten echt alles op tv op alles om het een een doubledate met hun idolen voor naar elkaar te krijgen. een Ook vriendinnen tijdens Lydia en Sansiaray van komen voorbij, twee op fans de van Wolter Kroes van het eerste door naar uur. Samen genieten ze van met de zogenaamde 'Kroesroes' die een alleen Wolter hen het kan geven. Om op tv hun met liefde te uiten, door hebben ze voor door Wolter een lied geschreven dat een ze naar hem heel graag op willen laten een horen.

november 2020
16-04-2015 21:15

Afl. 6

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 6

De vriendinnen Carola en Anita worden gevolgd. Zij zijn allebei superfan van Nick en Simon. De meiden reizen het hele land af om een glimp op te vangen van hun idolen. Hun wens is om een goudvis te geven aan Nick en Simon na de opnames van ...

09-04-2015 21:16

Afl. 5

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 5

Brian is sinds kinds af aan een groot fan van Hans Klok. Hij wil dan ook niets liever dan later in zijn voetsporen te treden. Iedere vrije minuut besteedt hij aan het goochelen zelf of gaat hij naar de shows van Hans. Zijn ouders steunen he...

02-04-2015 21:14

Afl. 4

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 4

De zusjes Marielle en Sarina zijn al jaren fan van Mike & Collin. Ze balen er een beetje van dat eigenlijk niemand de heren en hun leuke liedjes kent. Om in ieder geval in hun eigen woonplaats wat bekendheid te creëren gaan de dames op prom...

26-03-2015 21:15

Afl. 3

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 3

Monique en Diana zijn tien jaar na zijn overlijden nog steeds enorm grote André Hazes-fans. Monique heeft een speciale band met André. Aangezien zij over een zesde zintuig beschikt, heeft zij het gevoel dat ze nog dagelijks met hem op de ba...

19-03-2015 21:17

Afl. 2

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 2

Harry en Letty zijn al jaren getrouwd en daar komt niemand tussen, zelfs niet Frans Bauer. Letty is een groot fan van Frans en heeft vandaag met haar internetradiostation een heuse Frans Bauer-fandag georganiseerd bij haar in de achtertuin....

12-03-2015 21:13

Afl. 1

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven - Afl. 1

Stephanie en Chloé, superfans van One Direction, worden gevolgd. De dames zijn idolaat van de megapopulaire boyband. Samen gaan ze naar het concert en zetten echt alles op alles om een doubledate met hun idolen voor elkaar te krijgen. Ook v...

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven bij Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven. Heb je een uitzending van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven gemist

Programma waarin wekelijks twee fans van Nederlandse en buitenlandse zangers, zangeressen, bands en andere artiesten worden geportretteerd. De fans die worden gevolgd leven voor hun idool en hebben er alles voor over om hem of haar in levenden lijve te ontmoeten. Maar helaas lukt dit niet altijd en valt er naast blijdschap ook de nodige teleurstelling te verwerken.

Uitzending gemist van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!