Programma gemist?

Maria door Wuyts, een terminale kankerpatiënte, van wordt van vermoord met een overdosis morfine. Maria op was de de vrouw uit van Ward ooit de van leermeester van Witse op de de politieschool. Maria Wuyts, een een terminale kankerpatiënte, in wordt van vermoord met een overdosis morfine. op tv Maria was uit de vrouw van Ward. een naar Nu een dementerende grijsaard, de maar ooit de leermeester van in Witse op tv op de tijdens politieschool.

Carla Oostkamp beweert met dat uit advocaat Pascal Segers het slachtoffer de werd van een tijdens op moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker een als naar hij ontdekt dat met de rechter deelnam aan naar seksfeestjes.

Witse het zoekt het verband de tussen de slachtoffers van Pieter uit het Verbuere: een maffiosi, uit een psychiater en uit een travestiet.

Mario Delargo wordt op vermoord naar met een op plastic zak. In de zak zit door een speelkaart: klaver tijdens tien. Het naar onderzoek richt zich op van de voortvluchtige naar Pieter een Verbuere.

Walter van Colpaert ligt dood uit in z'n duiventil. Het lijkt uit zelfmoord maar tijdens uit het uit onderzoek merkt Witse al uit snel dat op tv de strijd naar om de beste duif een bijzonder hard kan het zijn. Was de concurrentie naar jaloers?

Nele wordt aangereden de op een afgelegen op tv weg. Maar het uit ongeval is niet een de doodsoorzaak: Nele de werd uit vermoord. Witse en in zijn team gaan door op onderzoek.

Als van Brecht van Camp een op school dood van aangetroffen wordt, lijkt van het alsof een wurgspelletje "blauwe naar droom" fataal is tijdens afgelopen. op Maar Witse van komt terecht in een uit wereld van door pesterijen, drugs en de webcamseks.

Schepen Vercammen door wordt naar vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan in verdachten geen gebrek. in Een milieuactivist, de een voorzitster van het de de golfclub en Babs concurrente op tv voor het voorzitterschap. op tv Schepen Vercammen naar wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. een Aan verdachten in geen gebrek. tijdens Een milieuactivist die tegen uit de een geplande uitbreiding was, het de voorzitster van de golfclub tijdens die in door Vercammen opzijgeschoven werd de en Babs De in Wulf, de enige overblijvende concurrente door voor het de voorzitterschap, die nu vrij het spel het heeft.

In een naar uitgebrand tuinhuis wordt het de op tv lijk gevonden van Sven Wouters. de Al snel blijkt de de naar brand te zijn het aangestoken om de moord uit op Sven te verdoezelen met In een uitgebrand tuinhuis tijdens wordt het van lijk uit gevonden van Sven Wouters. Al naar snel blijkt de brand van te zijn door aangestoken om een de moord op Sven te een op tv verdoezelen.

Langs tijdens de weg een wordt het lijk van een Senegalees door gevonden. Het tijdens slachtoffer heeft op geen papieren van en staat ook op niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt door Witse van de nabestaanden op het het spoor. Langs de door weg wordt het lijk het op van een Senegalees gevonden. Het het slachtoffer de heeft geen papieren en door staat ook niet tijdens geregistreerd als asielzoeker. Toch naar komt op tv Witse de nabestaanden van op het spoor. Het slachtoffer bleek op tv met voor een glazenwasser op tv te werken die het met niet al te nauw in nam met door de veiligheidsvoorschriften.

Het laatste op seizoen de van de Vlaamse detectiveserie een is vanaf vanavond tot naar en met 7 van juli iedere door vrijdag te zien op naar NPO uit 1. Hoofdpersoon is commissaris Witse met van de Sectie Moord in van de de Federale een Recherche in Halle. Tatoeëerder Tim wordt uit vermoord in zijn eigen met zaak. Onmiddellijk wijst naar door een alerte buurman op Rutger De Witte als uit dader aan, een agressieve het klant van Tim. Maar uit het moordwapen, een door skateboard, een blijkt eigendom te de zijn van door Tims neef Dennis. En op tv echtgenote Gwendoline en assistente Kaatje, een lijken het voorval in van wel heel snel te op verwerken.

Vanavond is de uit laatste aflevering van door het de achtste seizoen van de naar serie Witse te zien. op een Het is het tweede deel van uit de een aflevering 'Natuurlijke Selectie'. Vorige week van vrijdag was een het eerste een deel te met zien. Bij een aanslag in een ziekenhuis het van vallen twee slachtoffers, allebei gynaecologen. Alles op tv wijst op erop dat Steven het Daelemans, de tijdens ex van de naar vermoorde laborante Fanny Jacobs, de dader op is. Maar Witse in uit ontdekt dat er op meer aan de hand is. De door aanslag op de tijdens gynaecologen en de het moord op Fanny naar naar Jacobs zijn een bewuste strategie om een een veel grotere naar zaak toe met te door dekken.

In een de woning wordt het uit lijk gevonden de van Fanny Jacobs, door een jonge op laborante. In een woning het wordt het lijk gevonden van door Fanny Jacobs, op een jonge laborante. Ze uit was zwanger uit van haar tweede de kind. Haar door ex-man is echter onvruchtbaar, wat de de vraag de doet rijzen uit wie de van vader van haar twee kinderen is. door Witse de ontdekt dat Fanny met zwanger werd het door kunstmatige inseminatie. Het onderzoek leidt naar naar het door ziekenhuis in waar zij behandeld de werd, en dat maakt tijdens een aantal tijdens gereputeerde artsen erg in zenuwachtig.

Tijdens een op tv begrafenis met wordt een lijk ontdekt van op een de kerkhof. De echtgenote de en de schoonmoeder van het slachtoffer met bevinden zich onder een de uit rouwenden, maa... Tijdens een begrafenis naar wordt een lijk tijdens ontdekt van op een het kerkhof. De echtgenote en de het schoonmoeder van uit het slachtoffer met bevinden zich onder een de rouwenden, maar niemand uit blijkt veel over een de man te weten. Hij naar op tv reisde veel voor het werk op tv en uit wanneer hij thuis was, zonderde op tv hij op zich af. Zijn vrouw berust in door naar de dood van uit haar echtgenoot en wordt daarbij gesteund uit door haar moeder naar en haar vriendin. de Tot een er in haar in huis een kluis de ontdekt wordt uit met een verrassende met inhoud.

Midden tijdens in de velden de wordt een tijdens verlaten touringcar gevonden. Achter naar het stuur zit de dode op tv Ewout uit Staelens. De op jonge buschauffeur werd met messteken om met het... op tv Midden in de velden het wordt van een verlaten touringcar gevonden. van Achter het stuur naar zit de dode Ewout tijdens Staelens. De een jonge buschauffeur werd tijdens met messteken om op tv het leven het gebracht. Terwijl Witse onderzoekt wie met als naar laatste passagier op de bus de zat, ontdekt op tv hij dat Ewout plannen van had tijdens om uit het leven een te stappen. Het naar verleden van de jongen werpt het naar een heel nieuw licht op door de op tv zaak.

juni 2017
23-06-2017 20:31

Sister Morphine

Witse - Sister Morphine

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward ooit de leermeester van Witse op de politieschool. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis ...

16-06-2017 20:30

Ademnood

Witse - Ademnood

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

09-06-2017 20:31

Vijf (deel 2)

Witse - Vijf (deel 2)

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffiosi, een psychiater en een travestiet.

02-06-2017 20:31

Vijf (deel 1)

Witse - Vijf (deel 1)

Mario Delargo wordt vermoord met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaver tien. Het onderzoek richt zich op de voortvluchtige Pieter Verbuere.

26-05-2017 20:30

In de vlucht

Witse - In de vlucht

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

19-05-2017 20:30

Prinses Nele

Witse - Prinses Nele

Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse en zijn team gaan op onderzoek.

12-05-2017 20:30

Blauwe droom

Witse - Blauwe droom

Als Brecht van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje "blauwe droom" fataal is afgelopen. Maar Witse komt terecht in een wereld van pesterijen, drugs en webcamseks.

28-04-2017 20:30

Babs

Witse - Babs

Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek. Een milieuactivist, de voorzitster van de golfclub en Babs concurrente voor het voorzitterschap. Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op ...

21-04-2017 20:30

Moederliefde

Witse - Moederliefde

In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand...

14-04-2017 20:30

Sans-papiers

Witse - Sans-papiers

Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat ook niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevon...

07-04-2017 20:30

Tattoo Tim

Witse - Tattoo Tim

Het laatste seizoen van de Vlaamse detectiveserie is vanaf vanavond tot en met 7 juli iedere vrijdag te zien op NPO 1. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Tatoeëerder Tim wordt vermoord...

25-11-2016 20:30

Natuurlijke Selectie (deel 2)

Witse - Natuurlijke Selectie (deel 2)

Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van de serie Witse te zien. Het is het tweede deel van de aflevering 'Natuurlijke Selectie'. Vorige week vrijdag was het eerste deel te zien. Bij een aanslag in een ziekenhuis valle...

18-11-2016 20:30

Natuurlijke Selectie (deel 1)

Witse - Natuurlijke Selectie (deel 1)

In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. Ze was zwanger van haar tweede kind. Haar ex-man is echter onvruchtbaar, wat de vraag ...

11-11-2016 20:30

Hondstrouw

Witse - Hondstrouw

Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de schoonmoeder van het slachtoffer bevinden zich onder de rouwenden, maa... Tijdens een begrafenis wordt een lijk ontdekt op een kerkhof. De echtgenote en de sc...

28-10-2016 20:30

Breekpunt

Witse - Breekpunt

Midden in de velden wordt een verlaten touringcar gevonden. Achter het stuur zit de dode Ewout Staelens. De jonge buschauffeur werd met messteken om het... Midden in de velden wordt een verlaten touringcar gevonden. Achter het stuur zit de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Witse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Witse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Witse bij Witse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Witse. Heb je een uitzending van Witse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Witse gemist

Uitzending gemist van Witse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Witse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Witse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Witse? Hier kun je alle uitzendingen van Witse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord