Programma gemist?

Vanavond is de een allerlaatste aflevering tijdens van de Vlaamse misdaadreeks met Witse, rond een de eigenzinnige speurder bij het de de Federale Recherche in Halle. Op naar een speelplein worden met een aantal volwassenen door neergeschoten. Het met spoor leidt naar op een losgeslagen tienerjongen en het wapenfanaat. Wanneer tijdens Witse en Tine hem een uit confronteren, slaat hij op tijdens de vlucht. Terwijl door iedereen naar de jongen op een zoek is, komt in op Witse erachter dat de de volwassenen op het op speelplein niet van zijn eerste slachtoffers waren. Witse is naar een in Vlaamse detectiveserie met van als hoofdpersoon commissaris op tv Witse van de Sectie Moord op van de met Federale Recherche in Halle. Witse in is naar een intrigerende en tegelijk van charmante persoonlijkheid: melancholicus, naar romanticus die onveranderlijk naar zichzelf relativeert door een 'n kwinkslag. Witse is het ontsproten aan het op tv brein van scenarist het Ward Hulselmans. tijdens Na zijn tijdens succesvolle reeks Heterdaad naar werd dat een reeks over van een loner, uit een eenzame politieman uit die zijn naar eigen gang gaat. met De commissaris werd "de op held in met een slecht karakter, maar op een goed hart". in Getekend door het van leven, maar in naar de grond naar toch een goed mens. Witse in streek aanvankelijk voor een naar drie seizoenen in Halle neer, de maar door het succes met werd op tv de reeks van steeds verlengd.

Klaas een Verbeke wordt tijdens dood gevonden, een van gewone man uit met een gelukkig gezin.Wanneer de de deurwaarder bij zijn met weduwe langs gaat van neemt het onderzoek een het verrassende wending. In het uit kanaal de wordt het lichaam gevonden op van naar Klaas Verbeke. Klaas blijkt een heel in gewone man te op met zijn, met een leuke baan en in een gelukkig gezin. het Maar wanneer een de deurwaarder het bij de weduwe de van Klaas langs gaat, neemt in het het onderzoek een verrassende op wending.

Maria Wuyts, naar een terminale naar kankerpatiënte, wordt vermoord met een een overdosis morfine. Maria van op tv was de vrouw van Ward van ooit de leermeester tijdens van de Witse op de politieschool. door Maria Wuyts, een tijdens terminale kankerpatiënte, wordt vermoord uit met van een overdosis morfine. tijdens Maria was de vrouw van Ward. met Nu een met dementerende van grijsaard, maar ooit de leermeester van naar Witse op de naar naar politieschool.

Carla Oostkamp beweert door de dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer de werd van een een moordcomplot. van Witse is het geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt het dat de rechter deelnam met aan het seksfeestjes.

Witse zoekt het op verband tussen de tijdens slachtoffers op tv van Pieter Verbuere: een in maffiosi, een het psychiater en tijdens een travestiet.

Mario Delargo het wordt vermoord van met een de plastic zak. In de tijdens zak zit op tv een speelkaart: klaver tien. Het onderzoek de de richt zich op de voortvluchtige Pieter een uit Verbuere.

Walter Colpaert ligt op tv dood in door z'n duiventil. Het lijkt op tv zelfmoord maar uit tijdens een het onderzoek merkt Witse tijdens al snel dat een de strijd om de beste door op duif bijzonder hard de kan zijn. Was de concurrentie met jaloers?

Nele tijdens wordt aangereden op een de afgelegen weg. op tv Maar het ongeval het is niet de doodsoorzaak: op Nele werd van vermoord. Witse en de zijn team gaan op door onderzoek.

Als Brecht een van Camp op door school dood aangetroffen wordt, van lijkt naar het alsof een op tv wurgspelletje "blauwe droom" fataal van is afgelopen. Maar Witse een een komt terecht in een wereld op tv van een pesterijen, drugs en tijdens webcamseks.

Schepen op Vercammen wordt op tv vermoord aangetroffen op naar een golfterrein. Aan verdachten van geen gebrek. Een milieuactivist, in de voorzitster uit van de door golfclub en Babs concurrente voor tijdens het voorzitterschap. door Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen het uit op een golfterrein. Aan verdachten geen door gebrek. Een tijdens milieuactivist die tegen de tijdens naar geplande uitbreiding was, de voorzitster met van de uit golfclub die het door Vercammen opzijgeschoven werd en tijdens Babs De Wulf, door de naar enige overblijvende concurrente op voor het voorzitterschap, die nu uit vrij op spel heeft.

In het een uitgebrand door tuinhuis wordt het lijk de gevonden van Sven van Wouters. Al uit snel blijkt de brand te op tv zijn het aangestoken om de moord op op Sven te verdoezelen tijdens In een uitgebrand het tuinhuis wordt het lijk op tv gevonden van een Sven Wouters. naar Al snel blijkt het de brand de te zijn aangestoken om op de moord op Sven het te de verdoezelen.

Langs op tv de weg wordt een het lijk van een een Senegalees gevonden. Het slachtoffer van heeft op tv geen papieren en staat ook van niet geregistreerd als in in asielzoeker. Toch komt naar Witse de nabestaanden op het het spoor. Langs van de weg de wordt het lijk van een het Senegalees het gevonden. Het slachtoffer tijdens heeft geen papieren en staat ook tijdens niet naar geregistreerd als in asielzoeker. Toch komt op Witse de nabestaanden in op het spoor. Het van slachtoffer bleek voor in een glazenwasser naar te werken die het niet al de te nauw nam het een met de veiligheidsvoorschriften.

Het het laatste seizoen van de Vlaamse uit detectiveserie is een vanaf vanavond tot en naar een met 7 juli op tv iedere vrijdag te zien op een NPO met 1. Hoofdpersoon is commissaris het Witse van de met Sectie Moord van met de Federale Recherche in Halle. Tatoeëerder uit Tim wordt vermoord op tv in in zijn eigen zaak. Onmiddellijk wijst van een alerte buurman in Rutger De op tv Witte als het dader aan, een op tv agressieve klant van Tim. met Maar het moordwapen, een van skateboard, naar blijkt eigendom te zijn een van Tims neef Dennis. uit En echtgenote Gwendoline een en assistente van Kaatje, op tv lijken het voorval wel heel door snel uit te verwerken.

Vanavond uit is de laatste aflevering van tijdens het op achtste seizoen van de serie met de Witse te zien. op Het is het tweede met deel van de het aflevering 'Natuurlijke in Selectie'. Vorige week vrijdag was het de de eerste deel te zien. Bij naar een aanslag in een in ziekenhuis vallen met twee slachtoffers, van allebei gynaecologen. Alles de wijst erop dat Steven Daelemans, op de ex van de van vermoorde laborante in Fanny Jacobs, van de dader is. Maar Witse van ontdekt dat naar er meer aan uit de hand is. De door aanslag op de uit gynaecologen van en de moord op het Fanny Jacobs door zijn een bewuste strategie om de een een veel grotere in zaak toe te uit dekken.

In in een woning wordt het lijk op tv gevonden van van Fanny in Jacobs, een jonge laborante. In een tijdens woning wordt op tv het lijk gevonden door van Fanny het Jacobs, een uit jonge laborante. Ze was met zwanger van haar het tweede kind. Haar het ex-man is echter een onvruchtbaar, wat met de vraag doet door rijzen wie de vader van haar naar twee kinderen is. in Witse ontdekt dat de Fanny zwanger werd in op tv door kunstmatige inseminatie. Het onderzoek leidt in naar door het ziekenhuis waar op zij behandeld werd, van en dat maakt door een aantal gereputeerde op artsen erg met zenuwachtig.

oktober 2017
07-07-2017 23:55

Slot: Witse

Witse - Zinloos

Vanavond is de allerlaatste aflevering van de Vlaamse misdaadreeks Witse, rond een eigenzinnige speurder bij de Federale Recherche in Halle. Op een speelplein worden een aantal volwassenen neergeschoten. Het spoor leidt naar een losgeslagen...

30-06-2017 20:30

Radeloos

Witse - Radeloos

Klaas Verbeke wordt dood gevonden, een gewone man uit een gelukkig gezin.Wanneer de deurwaarder bij zijn weduwe langs gaat neemt het onderzoek een verrassende wending. In het kanaal wordt het lichaam gevonden van Klaas Verbeke. Klaas blijkt...

23-06-2017 20:31

Sister Morphine

Witse - Sister Morphine

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward ooit de leermeester van Witse op de politieschool. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis ...

16-06-2017 20:30

Ademnood

Witse - Ademnood

Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Witse is geïntrigeerd. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes.

09-06-2017 20:31

Vijf (deel 2)

Witse - Vijf (deel 2)

Witse zoekt het verband tussen de slachtoffers van Pieter Verbuere: een maffiosi, een psychiater en een travestiet.

02-06-2017 20:31

Vijf (deel 1)

Witse - Vijf (deel 1)

Mario Delargo wordt vermoord met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaver tien. Het onderzoek richt zich op de voortvluchtige Pieter Verbuere.

26-05-2017 20:30

In de vlucht

Witse - In de vlucht

Walter Colpaert ligt dood in z'n duiventil. Het lijkt zelfmoord maar tijdens het onderzoek merkt Witse al snel dat de strijd om de beste duif bijzonder hard kan zijn. Was de concurrentie jaloers?

19-05-2017 20:30

Prinses Nele

Witse - Prinses Nele

Nele wordt aangereden op een afgelegen weg. Maar het ongeval is niet de doodsoorzaak: Nele werd vermoord. Witse en zijn team gaan op onderzoek.

12-05-2017 20:30

Blauwe droom

Witse - Blauwe droom

Als Brecht van Camp op school dood aangetroffen wordt, lijkt het alsof een wurgspelletje "blauwe droom" fataal is afgelopen. Maar Witse komt terecht in een wereld van pesterijen, drugs en webcamseks.

28-04-2017 20:30

Babs

Witse - Babs

Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op een golfterrein. Aan verdachten geen gebrek. Een milieuactivist, de voorzitster van de golfclub en Babs concurrente voor het voorzitterschap. Schepen Vercammen wordt vermoord aangetroffen op ...

21-04-2017 20:30

Moederliefde

Witse - Moederliefde

In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand te zijn aangestoken om de moord op Sven te verdoezelen In een uitgebrand tuinhuis wordt het lijk gevonden van Sven Wouters. Al snel blijkt de brand...

14-04-2017 20:30

Sans-papiers

Witse - Sans-papiers

Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat ook niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevon...

07-04-2017 20:30

Tattoo Tim

Witse - Tattoo Tim

Het laatste seizoen van de Vlaamse detectiveserie is vanaf vanavond tot en met 7 juli iedere vrijdag te zien op NPO 1. Hoofdpersoon is commissaris Witse van de Sectie Moord van de Federale Recherche in Halle. Tatoeëerder Tim wordt vermoord...

25-11-2016 20:30

Natuurlijke Selectie (deel 2)

Witse - Natuurlijke Selectie (deel 2)

Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van de serie Witse te zien. Het is het tweede deel van de aflevering 'Natuurlijke Selectie'. Vorige week vrijdag was het eerste deel te zien. Bij een aanslag in een ziekenhuis valle...

18-11-2016 20:30

Natuurlijke Selectie (deel 1)

Witse - Natuurlijke Selectie (deel 1)

In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. In een woning wordt het lijk gevonden van Fanny Jacobs, een jonge laborante. Ze was zwanger van haar tweede kind. Haar ex-man is echter onvruchtbaar, wat de vraag ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Witse gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Witse de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Witse bij Witse liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Witse. Heb je een uitzending van Witse gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Witse gemist

Uitzending gemist van Witse? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Witse, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Witse gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Witse? Hier kun je alle uitzendingen van Witse kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 07-07-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord