Programma gemist?

André geeft met zijn allereerste het concert in op tv Boekarest en onthult de een geheimen achter zijn magische in openluchtconcerten. André geeft door zijn allereerste concert in een op tv Boekarest en onthult de geheimen achter uit uit zijn magische openluchtconcerten. naar Hij wordt voor een speciale uitvoering de van van The Lonely van Shepherd vergezeld bij de Roemeense naar panfluitlegende Gheorghe naar Zamfir

André naar geeft in Londen een op Kerstconcert gevuld naar met feestelijke muziek, zoals: door O in Holy Night, Hallelujah and op Jingle Bells. André geeft op in Londen een met Kerstconcert gevuld met het feestelijke muziek, uit zoals: O Holy Night, op Hallelujah and Jingle Bells. uit Daarnaast trakteert op tv hij zijn orkestleden de op naar een kerstdiner en een op tv avond op de in kerstmarkt.

Ga uit mee met André naar en het Johann door Strauss-orkest op hun grootse op wereldtournee! op In Chili betovert hij tijdens het publiek met een de emotionele uitvoering van Besame van Mucho. in Ga mee met André en op tv het Johann Strauss-orkest op een op hun grootse wereldtournee! In van Chili betovert hij het op publiek met een de emotionele de uitvoering van in Besame Mucho, in met Peru verbaast hij op tv met het epische Ode uit to Joy en hij vindt naar voor het zijn allereerste optreden op tv in Thailand tijd om een het naar levendige Bangkok te het ontdekken.

André geeft een op tv concert vol een liefdesliedjes, tijdens zoals: The Blue op tv Danube, Volare and What op a Wonderful World. een André geeft een concert vol op tv liefdesliedjes, zoals: de The Blue Danube, op Volare and tijdens What a Wonderful op World. De orkestleden praten over in de liefde en in uit Andrés koppelkunsten terwijl sopraan van Carmen Monarcha speciaal op tv voor haar vriend een in aria in zingt.

Een spectaculaire van avond de vol muziek en dans in in Andrés thuisstad de Maastricht. Lou Bega treedt door op met het zijn klassieker uit Mambo No.5. Een spectaculaire avond vol in muziek en dans met in Andrés thuisstad door Maastricht. Lou met Bega treedt op met op zijn klassieker Mambo een No.5 en het André nodigt 150 tijdens walsende koppels uit een om naar hem te vergezellen op deze naar onvergetelijke door nacht op het in Vrijthof. De camera's laten in zien wat naar er achter de schermen gebeurt het en uit André trekt zelfs zijn dansschoenen op tv aan!

Een op tv reis door de geschiedenis. Van tijdens Andrés dagen in met het kerkkoor tot door door het Maastrichts Salonorkest en de op tv wereldwijd uitverkochte concerten. André door uit reflecteert op hoe zijn leven een zijn concerten beïnvloedt. een André verwelkomt je in naar het magische Maastricht op met waar hij dromen op tv waarmaakt: zijn fans krijgen de een exclusieve tour door zijn op de kasteel, een elfjarige met violiste is overweldigd als zij naar André mag vergezellen met op het podium in en de op maestro vervult naar daarnaast de wensen van door de minderbedeelden. Te de horen zijn onder de andere: The Sports het Palace Waltz, op tv My African Dream op tv en This Land naar is Mine.

Vanavond start het een nieuw seizoen van in de documentairereeks André met Rieu: Welcome to door in my world. De door camera’s volgen André in en zijn Johan Strauss Orkest door op hun door meest recente wereldtournee. André het Rieu is, met na het succes van Welcome in to My World, terug de met een van nieuwe serie! De in camera’s volgen een André en zijn Johan van Strauss op Orkest op hun een meest recente wereldtournee. De serie laat tijdens alle actie op voor uit én achter de schermen zien. Een op tv tijdens uniek kijkje in het leven van op de populairste violist van van de wereld; een van zijn uit allereerste concerten in het Roemenië, tot een repetities met in 150 walsende koppels de tot zelfs het naar organiseren van een heuse tijdens bruiloft!

Al door tien jaar geeft Rieu met uit groot succes op concerten op het Vrijthof. van Een blik op tv achter de op schermen.

Het optreden op van het Museumplein tijdens tijdens de inauguratie van uit de in nieuwe koning staat van centraal.

Australië mag een niet ontbreken door in deze reeks. Rieu van is daar door een echte tijdens wereldster.

We nemen een tijdens kijkje in op tv Mexico, waar Rieu ook het tijdens enorm populair is. Volle zalen door walsen mee op het de in 'Blauwe Donau'.

In deze uit aflevering staan de het echte eyecatchers, de prachtige de kostuums met van de op solisten op de bühne, tijdens centraal.

In uit deze aflevering Jermaine Jackson, op Trini Lopez en een vele een anderen. Het zijn de gasten door bij Rieu's Vrijthof op tv concert.

De Britse door tv-zender bezoekt met van Rieu de stad met van een de wals en op Strauss: Wenen!

De door veteranen staan centraal. op tv Met een bijzonder bezoek door aan Vera het Lynn.

juni 2017
21-06-2017 20:30

Making the Magic

Andre Rieu: Welcome to my World - Making the Magic

André geeft zijn allereerste concert in Boekarest en onthult de geheimen achter zijn magische openluchtconcerten. André geeft zijn allereerste concert in Boekarest en onthult de geheimen achter zijn magische openluchtconcerten. Hij wordt vo...

07-06-2017 20:30

Christmas in London

Andre Rieu: Welcome to my World - Christmas in London

André geeft in Londen een Kerstconcert gevuld met feestelijke muziek, zoals: O Holy Night, Hallelujah and Jingle Bells. André geeft in Londen een Kerstconcert gevuld met feestelijke muziek, zoals: O Holy Night, Hallelujah and Jingle Bells. ...

31-05-2017 20:30

Wereld Tour

Andre Rieu: Welcome to my World - Wereld Tour

Ga mee met André en het Johann Strauss-orkest op hun grootse wereldtournee! In Chili betovert hij het publiek met een emotionele uitvoering van Besame Mucho. Ga mee met André en het Johann Strauss-orkest op hun grootse wereldtournee! In Chi...

24-05-2017 20:30

Love in Maastricht

Andre Rieu: Welcome to my World - Love in Maastricht

André geeft een concert vol liefdesliedjes, zoals: The Blue Danube, Volare and What a Wonderful World. André geeft een concert vol liefdesliedjes, zoals: The Blue Danube, Volare and What a Wonderful World. De orkestleden praten over de lief...

17-05-2017 20:30

Dance the Night Away

Andre Rieu: Welcome to my World - Dance the Night Away

Een spectaculaire avond vol muziek en dans in Andrés thuisstad Maastricht. Lou Bega treedt op met zijn klassieker Mambo No.5. Een spectaculaire avond vol muziek en dans in Andrés thuisstad Maastricht. Lou Bega treedt op met zijn klassieker ...

10-05-2017 20:30

How it all began

Andre Rieu: Welcome to my World - How it all began

Een reis door de geschiedenis. Van Andrés dagen in het kerkkoor tot het Maastrichts Salonorkest en de wereldwijd uitverkochte concerten. André reflecteert op hoe zijn leven zijn concerten beïnvloedt. André verwelkomt je in het magische Maas...

03-05-2017 20:30

Magic of Maastricht

Andre Rieu: Welcome to my World - Magic of Maastricht

Vanavond start een nieuw seizoen van de documentairereeks André Rieu: Welcome to my world. De camera’s volgen André en zijn Johan Strauss Orkest op hun meest recente wereldtournee. André Rieu is, na het succes van Welcome to My World, teru...

06-01-2017 17:10

Maastricht my Hometown

Andre Rieu: Welcome to my World - Maastricht my Hometown

Al tien jaar geeft Rieu met groot succes concerten op het Vrijthof. Een blik achter de schermen.

05-01-2017 17:10

King's Ball

Andre Rieu: Welcome to my World - King's Ball

Het optreden op het Museumplein tijdens de inauguratie van de nieuwe koning staat centraal.

04-01-2017 17:10

Down Under

Andre Rieu: Welcome to my World - Down Under

Australië mag niet ontbreken in deze reeks. Rieu is daar een echte wereldster.

03-01-2017 17:10

Viva Mexico!

Andre Rieu: Welcome to my World - Viva Mexico!

We nemen een kijkje in Mexico, waar Rieu ook enorm populair is. Volle zalen walsen mee op de 'Blauwe Donau'.

02-01-2017 16:10

Dressed to impress

Andre Rieu: Welcome to my World - Dressed to impress

In deze aflevering staan de echte eyecatchers, de prachtige kostuums van de solisten op de bühne, centraal.

30-12-2016 14:10

Starry Night in Maastricht

Andre Rieu: Welcome to my World - Starry Night in Maastricht

In deze aflevering Jermaine Jackson, Trini Lopez en vele anderen. Het zijn de gasten bij Rieu's Vrijthof concert.

23-12-2016 16:10

Vienna Memories

Andre Rieu: Welcome to my World - Vienna Memories

De Britse tv-zender bezoekt met Rieu de stad van de wals en Strauss: Wenen!

22-12-2016 16:15

The Veterans' Concert

Andre Rieu: Welcome to my World - The Veterans' Concert

De veteranen staan centraal. Met een bijzonder bezoek aan Vera Lynn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andre Rieu: Welcome to my World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andre Rieu: Welcome to my World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andre Rieu: Welcome to my World bij Andre Rieu: Welcome to my World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andre Rieu: Welcome to my World. Heb je een uitzending van Andre Rieu: Welcome to my World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andre Rieu: Welcome to my World gemist

Uitzending gemist van Andre Rieu: Welcome to my World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andre Rieu: Welcome to my World, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Andre Rieu: Welcome to my World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andre Rieu: Welcome to my World? Hier kun je alle uitzendingen van Andre Rieu: Welcome to my World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 21-06-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord