Programma gemist?

Noa het is opeens heel druk door met door de komst van haar Syrische pleegzusje. van Net van nu Bloem haar naar nodig heeft om haar het oma te helpen! Dan naar tijdens wordt de fiets van Bloems oma met met ook nog eens gestolen nadat Bloem in hem niet het op slot de heeft gezet. de Weet Sal wie door dat heeft gedaan?

Bloem vindt een het zielig met dat haar oma zo naar bang is sinds in de inbraak. Ze op is zelfs op het zelfverdedigingsles gegaan! in De vrienden vragen de zich af of tijdens zij de dader niet zelf op tv kunnen opsporen, door als naar de politie niets in doet.

Noa's een moeder verwacht met bezoek van iemand van vluchtelingenwerk. Als een de afspraak goed naar gaat, op krijgt Noa op een pleegzusje uit Syrië. Samen met tijdens Dex heeft tijdens ze op een plannetje om uit de afspraak te dwarsbomen, maar in wil Noa dat op tv nog van wel?

De de moeder van Dex wil dat uit hij naar naar een tijdens psycholoog gaat, maar Dex zelf van zit daar niet een op te wachten. Toch uit het is zijn moeder met niet de enige de die zich zorgen maakt om door Dex...

Bloems oma van komt tijdelijk bij op tv Bloems in gezin logeren na de inbraak. het Sal schrijft een liefdesrap op tv naar voor Bloem. Hij laat het de aan Dex horen, maar met hij wil het ook een de mening van een meisje voor op tv hij het de aan de Bloem laat horen.

Noa vindt het tijdens helemaal niks dat met op tv haar moeder van plan is in een Syrisch op meisje op te vangen. op tv Ze wil dan ook het voorkomen dat het de het vluchtelinge bij hen in huis komt. de op Wie van de vrienden kan haar uit daar het een beste bij een helpen?

Noa van is bang naar dat haar moeder van plan is tijdens te verhuizen. Of op plant uit ze juist een verrassing voor in Noa? Ondertussen naar blijkt er nu ook op tv bij met Bloems oma te zijn op tv ingebroken. Wie weet daar op het meer van af?

De vier vrienden een met zetten een zoektocht op touw op naar Meneer de op Bree, uit de teckel. Wanneer ze op tv hem niet kunnen vinden, van moeten ze van een beslissing nemen: uit biechten ze eerlijk door op aan Bloems oma dat door Meneer de de Bree kwijt naar is?

Dex uit slaagt erin naar Jesse uit de op sloot te vissen. Sal de is trots op zijn op tv vriend, naar maar Dex' stiefvader is ervan overtuigd een uit dat het ongeluk Dex' schuld tijdens is. Sal met overtuigt zijn op tv jongere zusje om de in haar eentje door met de teckel van in Bloems oma te het gaan wandelen. Maar is van dat op wel een goed uit idee?

Dex op is jarig! Tot uit zijn grote verbazing krijgt het hij een gloednieuw skateboard. tijdens een Dan blijkt dat hij die moet door delen met zijn door stiefbroertje, Jesse. Daar op naar heeft hij geen zin in naar natuurlijk...

Sal, Dex, in Noa en Bloem de zijn vrienden met een van zeer uiteenlopende achtergrond uit op en vastberaden forever op tv bij elkaar te de blijven. Maar is van hun vriendschap opgewassen tegen de snelle op naar veranderingen die hun het levens doormaken? In de nieuwe jeugd-dramaserie het #forever door zijn de levens de van de vier het vrienden te met volgen. In maar liefst naar zeventig afleveringen wordt van de kijker in meegenomen in de roerige en herkenbare naar wereld van op tv deze met pubers. Vanaf vanavond is door #forever elke schooldag te de zien door bij op NPO Zapp. De vier naar vrienden groeien op van in dezelfde met buurt. Dex (14) de is de jongen naar uit de flat op die een constant overhoop ligt met zichzelf en door met tijdens zijn stiefvader. Bloem (15) is door de ruimdenkende van dochter uit het ogenschijnlijk tijdens uit ideale gezin. Sal tijdens (15) leeft in in een haat-liefde-verhouding met zijn Marokkaanse roots op tv en Noa (15) de heeft te met dealen met een de moeder die meer het oog tijdens lijkt te hebben voor de van wereldproblematiek, dan voor haar door dochter. Samen maken in ze van de alles mee en tijdens zijn naar ze er voor elkaar in met goede en door in slechte tijden. Hun vriendschap van is van onschatbare tijdens waarde, maar is in het inderdaad een forever?

De tijdens beste vrienden Bloem, Sal, het Noa en Dex de delen lief en leed. met Als in Bloem ontdekt dat er bij in haar tijdens thuis is ingebroken, durft ze het in niet op haar eigen kamer door te slapen. met Haar ouders vinden dat een onzin, dus in moet Bloem wel achter op hun rug om met bij Noa gaan een logeren. Dex is jarig! uit door Tot zijn grote verbazing krijgt met hij een een gloednieuw skateboard. Dan blijkt dat de hij die met moet delen in met zijn de stiefbroertje, Jesse. Daar heeft hij geen met tijdens zin in natuurlijk...

juni 2021
05-03-2018 18:05

E-bike

Forever - E-bike

Noa is opeens heel druk met de komst van haar Syrische pleegzusje. Net nu Bloem haar nodig heeft om haar oma te helpen! Dan wordt de fiets van Bloems oma ook nog eens gestolen nadat Bloem hem niet op slot heeft gezet. Weet Sal wie dat heeft...

04-03-2018 10:50

Weekoverzicht

Forever - Weekoverzicht

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

02-03-2018 18:05

Zelfverdediging

Forever - Zelfverdediging

Bloem vindt het zielig dat haar oma zo bang is sinds de inbraak. Ze is zelfs op zelfverdedigingsles gegaan! De vrienden vragen zich af of zij de dader niet zelf kunnen opsporen, als de politie niets doet.

01-03-2018 18:05

Een baksteen door de ruit

Forever - Een baksteen door de ruit

Noa's moeder verwacht bezoek van iemand van vluchtelingenwerk. Als de afspraak goed gaat, krijgt Noa een pleegzusje uit Syrië. Samen met Dex heeft ze een plannetje om de afspraak te dwarsbomen, maar wil Noa dat nog wel?

28-02-2018 18:00

Naar de psych

Forever - Naar de psych

De moeder van Dex wil dat hij naar een psycholoog gaat, maar Dex zelf zit daar niet op te wachten. Toch is zijn moeder niet de enige die zich zorgen maakt om Dex...

27-02-2018 18:00

Love rap

Forever - Love rap

Bloems oma komt tijdelijk bij Bloems gezin logeren na de inbraak. Sal schrijft een liefdesrap voor Bloem. Hij laat het aan Dex horen, maar hij wil ook de mening van een meisje voor hij het aan Bloem laat horen.

26-02-2018 18:00

De vluchteling

Forever - De vluchteling

Noa vindt het helemaal niks dat haar moeder van plan is een Syrisch meisje op te vangen. Ze wil dan ook voorkomen dat de vluchtelinge bij hen in huis komt. Wie van de vrienden kan haar daar het beste bij helpen?

25-02-2018 10:50

Weekoverzicht

Forever - Weekoverzicht

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

23-02-2018 18:00

Een kistje met herinneringen

Forever - Een kistje met herinneringen

Noa is bang dat haar moeder van plan is te verhuizen. Of plant ze juist een verrassing voor Noa? Ondertussen blijkt er nu ook bij Bloems oma te zijn ingebroken. Wie weet daar meer van af?

22-02-2018 18:00

Prank

Forever - Prank

De vier vrienden zetten een zoektocht op touw naar Meneer de Bree, de teckel. Wanneer ze hem niet kunnen vinden, moeten ze een beslissing nemen: biechten ze eerlijk op aan Bloems oma dat Meneer de Bree kwijt is?

21-02-2018 18:00

Kwijt!

Forever - Kwijt!

Dex slaagt erin Jesse uit de sloot te vissen. Sal is trots op zijn vriend, maar Dex' stiefvader is ervan overtuigd dat het ongeluk Dex' schuld is. Sal overtuigt zijn jongere zusje om in haar eentje met de teckel van Bloems oma te gaan wande...

20-02-2018 18:00

Verjaardag!

Forever - Verjaardag!

Dex is jarig! Tot zijn grote verbazing krijgt hij een gloednieuw skateboard. Dan blijkt dat hij die moet delen met zijn stiefbroertje, Jesse. Daar heeft hij geen zin in natuurlijk...

19-02-2018 18:05

Nieuwe jeugdserie: #forever

Forever - Nieuwe jeugdserie: #forever

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? In de nieuwe jeugd-dramaser...

17-02-2018 09:56

Preview #forever

Forever - Preview #forever

De beste vrienden Bloem, Sal, Noa en Dex delen lief en leed. Als Bloem ontdekt dat er bij haar thuis is ingebroken, durft ze niet op haar eigen kamer te slapen. Haar ouders vinden dat onzin, dus moet Bloem wel achter hun rug om bij Noa gaan...

Je bekijkt momenteel pagina 22 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Forever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Forever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Forever bij Forever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Forever. Heb je een uitzending van Forever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Forever gemist

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

Uitzending gemist van Forever? Hier kun je alle uitzendingen van Forever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 329
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!