Programma gemist?

Noa is opeens naar heel druk door met de komst naar van haar Syrische het pleegzusje. Net nu Bloem op tv haar nodig heeft op tv om haar tijdens oma het te helpen! Dan naar wordt de fiets tijdens van Bloems oma ook tijdens nog eens gestolen nadat Bloem de hem de niet op uit slot heeft gezet. Weet Sal tijdens wie dat van heeft gedaan?

Bloem een vindt het het zielig dat haar oma het zo bang de is sinds de inbraak. Ze is een zelfs de op zelfverdedigingsles gegaan! van De vrienden vragen met zich af of zij op tv de dader op tv niet zelf met kunnen opsporen, als tijdens de politie niets het doet.

Noa's met moeder verwacht bezoek uit van iemand van vluchtelingenwerk. een Als de afspraak door goed gaat, naar krijgt Noa een pleegzusje het uit Syrië. tijdens Samen met Dex heeft ze uit een plannetje om tijdens de afspraak naar te dwarsbomen, in maar wil Noa dat een nog het wel?

De in moeder van Dex wil dat op tv hij naar de een psycholoog gaat, maar het Dex met zelf zit daar niet op de in te wachten. Toch is zijn moeder door het niet de enige van die zich zorgen maakt door om Dex...

Bloems oma naar komt tijdelijk naar bij Bloems gezin tijdens logeren na de inbraak. Sal het schrijft een liefdesrap van uit voor Bloem. Hij laat van het aan Dex horen, in maar hij wil ook van de mening tijdens van een meisje voor uit hij het aan naar Bloem in laat horen.

Noa een vindt het door helemaal niks dat op haar moeder van plan is op een Syrisch van meisje op te vangen. Ze een wil dan door ook voorkomen op dat de vluchtelinge bij hen op met in huis komt. Wie van het de vrienden kan het haar daar tijdens het beste door bij helpen?

Noa het is bang met dat haar moeder uit van plan is te tijdens verhuizen. Of plant ze een juist een verrassing voor van Noa? Ondertussen blijkt van er nu de ook bij Bloems op oma te zijn op tv ingebroken. uit Wie weet daar meer van naar af?

De uit vier vrienden zetten een zoektocht de uit op touw naar Meneer de Bree, naar de teckel. Wanneer op tv ze met hem niet op tv kunnen vinden, moeten naar ze een beslissing nemen: biechten ze tijdens eerlijk op naar aan Bloems een oma dat naar Meneer de Bree kwijt uit is?

Dex in slaagt erin Jesse uit op de sloot te op tv vissen. Sal is op trots op naar zijn vriend, maar een Dex' stiefvader is uit ervan overtuigd op tv dat het ongeluk Dex' schuld de is. Sal overtuigt zijn op tv jongere zusje om een in een haar eentje naar met de teckel met van Bloems oma in te gaan wandelen. Maar is tijdens dat wel een goed in in idee?

Dex is jarig! op tv Tot zijn op tv grote verbazing tijdens krijgt hij uit een gloednieuw skateboard. Dan blijkt dat door een hij die moet delen uit met zijn op stiefbroertje, Jesse. Daar heeft naar hij geen zin in door natuurlijk...

Sal, Dex, Noa door op tv en Bloem zijn met vrienden met een zeer uiteenlopende een achtergrond en vastberaden forever van bij elkaar de te met blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen een tegen uit de snelle veranderingen die hun door van levens doormaken? In de nieuwe in jeugd-dramaserie #forever zijn door de uit levens van de vier de vrienden te volgen. In tijdens maar uit liefst zeventig afleveringen wordt de kijker door meegenomen in een de de roerige en herkenbare wereld van naar deze pubers. Vanaf vanavond op tv is #forever op tv elke schooldag in te zien bij op naar NPO Zapp. tijdens De vier de vrienden groeien op de in dezelfde buurt. Dex op tv (14) is met de jongen uit de flat een die constant in overhoop ligt met op zichzelf en met zijn een stiefvader. Bloem (15) uit is de het ruimdenkende dochter uit van het ogenschijnlijk ideale gezin. uit Sal (15) leeft in op in een haat-liefde-verhouding met zijn Marokkaanse uit roots en Noa op (15) op heeft te dealen met uit een moeder naar die meer oog lijkt te hebben op voor de de wereldproblematiek, naar dan voor haar dochter. in Samen maken ze een van alles mee en naar zijn ze er voor naar elkaar door in goede en in tijdens slechte op tv tijden. Hun vriendschap op tv is van onschatbare de waarde, maar is het een inderdaad forever?

De beste vrienden door Bloem, Sal, Noa het en Dex delen naar door lief en leed. op tv Als Bloem ontdekt dat tijdens er bij haar van thuis is door ingebroken, durft ze niet op een haar in eigen kamer te tijdens slapen. Haar ouders vinden op dat onzin, dus een moet Bloem uit wel achter hun rug om bij in Noa gaan door logeren. Dex de is jarig! Tot zijn grote van verbazing krijgt op hij een gloednieuw met skateboard. Dan blijkt dat tijdens hij die moet naar delen van met zijn stiefbroertje, Jesse. op tv Daar heeft hij geen het in zin in natuurlijk...

januari 2020
05-03-2018 18:05

E-bike

Forever - E-bike

Noa is opeens heel druk met de komst van haar Syrische pleegzusje. Net nu Bloem haar nodig heeft om haar oma te helpen! Dan wordt de fiets van Bloems oma ook nog eens gestolen nadat Bloem hem niet op slot heeft gezet. Weet Sal wie dat heeft...

04-03-2018 10:50

Weekoverzicht

Forever - Weekoverzicht

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

02-03-2018 18:05

Zelfverdediging

Forever - Zelfverdediging

Bloem vindt het zielig dat haar oma zo bang is sinds de inbraak. Ze is zelfs op zelfverdedigingsles gegaan! De vrienden vragen zich af of zij de dader niet zelf kunnen opsporen, als de politie niets doet.

01-03-2018 18:05

Een baksteen door de ruit

Forever - Een baksteen door de ruit

Noa's moeder verwacht bezoek van iemand van vluchtelingenwerk. Als de afspraak goed gaat, krijgt Noa een pleegzusje uit Syrië. Samen met Dex heeft ze een plannetje om de afspraak te dwarsbomen, maar wil Noa dat nog wel?

28-02-2018 18:00

Naar de psych

Forever - Naar de psych

De moeder van Dex wil dat hij naar een psycholoog gaat, maar Dex zelf zit daar niet op te wachten. Toch is zijn moeder niet de enige die zich zorgen maakt om Dex...

27-02-2018 18:00

Love rap

Forever - Love rap

Bloems oma komt tijdelijk bij Bloems gezin logeren na de inbraak. Sal schrijft een liefdesrap voor Bloem. Hij laat het aan Dex horen, maar hij wil ook de mening van een meisje voor hij het aan Bloem laat horen.

26-02-2018 18:00

De vluchteling

Forever - De vluchteling

Noa vindt het helemaal niks dat haar moeder van plan is een Syrisch meisje op te vangen. Ze wil dan ook voorkomen dat de vluchtelinge bij hen in huis komt. Wie van de vrienden kan haar daar het beste bij helpen?

25-02-2018 10:50

Weekoverzicht

Forever - Weekoverzicht

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

23-02-2018 18:00

Een kistje met herinneringen

Forever - Een kistje met herinneringen

Noa is bang dat haar moeder van plan is te verhuizen. Of plant ze juist een verrassing voor Noa? Ondertussen blijkt er nu ook bij Bloems oma te zijn ingebroken. Wie weet daar meer van af?

22-02-2018 18:00

Prank

Forever - Prank

De vier vrienden zetten een zoektocht op touw naar Meneer de Bree, de teckel. Wanneer ze hem niet kunnen vinden, moeten ze een beslissing nemen: biechten ze eerlijk op aan Bloems oma dat Meneer de Bree kwijt is?

21-02-2018 18:00

Kwijt!

Forever - Kwijt!

Dex slaagt erin Jesse uit de sloot te vissen. Sal is trots op zijn vriend, maar Dex' stiefvader is ervan overtuigd dat het ongeluk Dex' schuld is. Sal overtuigt zijn jongere zusje om in haar eentje met de teckel van Bloems oma te gaan wande...

20-02-2018 18:00

Verjaardag!

Forever - Verjaardag!

Dex is jarig! Tot zijn grote verbazing krijgt hij een gloednieuw skateboard. Dan blijkt dat hij die moet delen met zijn stiefbroertje, Jesse. Daar heeft hij geen zin in natuurlijk...

19-02-2018 18:05

Nieuwe jeugdserie: #forever

Forever - Nieuwe jeugdserie: #forever

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? In de nieuwe jeugd-dramaser...

17-02-2018 09:56

Preview #forever

Forever - Preview #forever

De beste vrienden Bloem, Sal, Noa en Dex delen lief en leed. Als Bloem ontdekt dat er bij haar thuis is ingebroken, durft ze niet op haar eigen kamer te slapen. Haar ouders vinden dat onzin, dus moet Bloem wel achter hun rug om bij Noa gaan...

Je bekijkt momenteel pagina 22 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Forever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Forever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Forever bij Forever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Forever. Heb je een uitzending van Forever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Forever gemist

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

Uitzending gemist van Forever? Hier kun je alle uitzendingen van Forever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 329
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!