Programma gemist?

Wat op tv een leuke eerste vakantie van zonder ouders had moeten in worden, uit dreigt helemaal mis te van gaan, nu op de situatie op tussen Noa, Bloem en op Mick tot dikke problemen leidt. van Ook een Sal en Dex staan dankzij het Mick tegenover het elkaar. Komt dit een nog wel een goed, of moeten naar ze gewoon naar uit huis gaan?

De een komst van Mick de heeft gevolgen voor op de anderen. op tv Noa is hoopvol. Ze denkt uit dat naar dit een uitgelezen kans is op tv om Mick het te laten tijdens zien hoe leuk uit ze hem vindt. Bloem tijdens weet echter dat het Mick niet uit voor Noa, maar voor haar een naar het op kamp is van gekomen...

Bloem komt het erachter dat Mick niet de het Noa, maar haar leuk met vindt. En ze op weet niet goed hoe ze een daarmee om moet het gaan, met als hij het onverwachts opduikt... Sal blijkt de waarschuwende naar een woorden van zijn vader wel erg het letterlijk met te hebben op genomen.

Nu een Sal toch mee mag op tijdens het tripje met door zijn vrienden, vindt met Dex dat een de mooi moment om in Mick van te vertellen dat hij niet met in meer mee mag. Maar Noa denkt met daar de heel anders naar over...

Sal, het Dex, Noa tijdens en Bloem zijn vrienden het met een zeer uiteenlopende een achtergrond de en vastberaden forever bij het elkaar te blijven. Maar uit is met hun vriendschap opgewassen tegen de door snelle naar veranderingen die hun levens doormaken? een De levens van de met vier vrienden zijn naar te volgen. door De op kijker wordt meegenomen in de roerige naar en het herkenbare wereld van deze naar pubers.

Sal de komt dankzij naar Dex tot het van inzicht dat hij het goed moet door maken met tijdens Farouk. het Maar hoe doe je zoiets? op Dex meent een tijdens slim door plannetje te hebben van bedacht om er voor uit te zorgen dat Mick niet naar meekan op in hun tripje... Maar het is echt naar wel echt zo slim als tijdens op tv hij denkt?

Sal ontdekt dat het op tv zijn ouders ruziën over hem. Maar met hij de vindt niet van dat dat zijn schuld is. op Dex ziet het naar niet zo zitten naar dat op tv Mick de plaats van Sal inneemt uit op met hun tripje, door en besluit open kaart te op tv spelen met Bloem uit en Noa over uit zijn wantrouwen een jegens Mick.

Sal schrikt tijdens als uit hij ontdekt dat Noor een is aangereden en probeert een vergeefs te voorkomen van dat Farouk op tv doorkrijgt dat hij Noor in heeft ingezet naar om het huis uit te tijdens tijdens kunnen.

Sal wil Deborah door opzoeken en gebruikt met door Noor om het huis uit te door komen. Hij in stalt Noor zolang op in het winkelcentrum, een maar de als hij haar op in komt halen, ontdekt hij een dat met ze weg is.

Sal weet het een een vertrouwen van zijn uit vader te winnen, maar als zijn op tv vader zijn op telefoon checkt en in op door talloze chats en uit foto's stuit, is het het gedaan met door het vertrouwen.

Sal, door Dex, Noa en Bloem zijn de vrienden met een uit zeer uiteenlopende op tv achtergrond op tv en vastberaden forever op bij elkaar te blijven. een Maar is hun vriendschap in opgewassen tegen de in snelle veranderingen die van hun levens doormaken? naar De levens van uit de vier vrienden naar zijn te volgen. De het kijker uit wordt meegenomen in de roerige met en herkenbare op wereld van deze door pubers.

Sal op vraagt zich dankzij van zijn vrienden af een of zijn de online vriendinnetje wel op tv zo mooi is als van haar profielfoto's beweren. de Bloem loopt ondertussen rond het met het grote met geheim in dat ze heimelijk dezelfde jongen het leuk vindt als tijdens Noa.

Sal met waardeert het als naar Noa en Bloem een op tv pleidooi door voor hem houden bij naar Nadia, en haar over weten op tv te halen met om met Farouk op tv te praten over op tv het tripje. Sal verpest door het naar echter als hij door Nadia door wordt betrapt terwijl op hij met ontblote het bast op selfies aan het maken de is, in en Nadia geen reden door meer ziet in om haar nek uit te op tv steken voor de Sal.

Sal ontdekt dat het zijn zusje op uit Dex valt, het maar van besluit hier op verzoek door van zijn door moeder zijn mond door over te houden. het Bloem wijst ondertussen onder in druk van Noa een de andere jongen aan op tv als haar love op interest.

Bloem spot een in superknappe jongen als een ze voor het met eerst in haar tijdens op leven na moet blijven. Maar... in Dan vertelt Noa haar in dat tijdens zij helemaal voor de knappe op tv nieuwe medewerker van in de de koffiesalon is gevallen... op tv Ze wil hem aan uit Bloem showen, wat op niet zonder gevolgen van blijft.

april 2019
25-04-2019 17:00

Crash Crush

Forever - Crash Crush

Wat een leuke eerste vakantie zonder ouders had moeten worden, dreigt helemaal mis te gaan, nu de situatie tussen Noa, Bloem en Mick tot dikke problemen leidt. Ook Sal en Dex staan dankzij Mick tegenover elkaar. Komt dit nog wel goed, of mo...

24-04-2019 17:00

Samen verliefd

Forever - Samen verliefd

De komst van Mick heeft gevolgen voor de anderen. Noa is hoopvol. Ze denkt dat dit een uitgelezen kans is om Mick te laten zien hoe leuk ze hem vindt. Bloem weet echter dat Mick niet voor Noa, maar voor haar naar het kamp is gekomen...

23-04-2019 17:00

Verliefd op de verkeerde

Forever - Verliefd op de verkeerde

Bloem komt erachter dat Mick niet Noa, maar haar leuk vindt. En ze weet niet goed hoe ze daarmee om moet gaan, als hij onverwachts opduikt... Sal blijkt de waarschuwende woorden van zijn vader wel erg letterlijk te hebben genomen.

22-04-2019 17:00

Slecht nieuws

Forever - Slecht nieuws

Nu Sal toch mee mag op het tripje met zijn vrienden, vindt Dex dat een mooi moment om Mick te vertellen dat hij niet meer mee mag. Maar Noa denkt daar heel anders over...

21-04-2019 09:50

Weekoverzicht 9

Forever - Weekoverzicht 9

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrien...

19-04-2019 17:00

Op wie is Mick?

Forever - Op wie is Mick?

Sal komt dankzij Dex tot het inzicht dat hij het goed moet maken met Farouk. Maar hoe doe je zoiets? Dex meent een slim plannetje te hebben bedacht om er voor te zorgen dat Mick niet meekan op hun tripje... Maar is echt wel echt zo slim als...

18-04-2019 17:00

Ruzie met pa

Forever - Ruzie met pa

Sal ontdekt dat zijn ouders ruziën over hem. Maar hij vindt niet dat dat zijn schuld is. Dex ziet het niet zo zitten dat Mick de plaats van Sal inneemt op hun tripje, en besluit open kaart te spelen met Bloem en Noa over zijn wantrouwen jeg...

17-04-2019 17:00

Scooter ongeluk

Forever - Scooter ongeluk

Sal schrikt als hij ontdekt dat Noor is aangereden en probeert vergeefs te voorkomen dat Farouk doorkrijgt dat hij Noor heeft ingezet om het huis uit te kunnen.

16-04-2019 17:05

Sneaky plannetje

Forever - Sneaky plannetje

Sal wil Deborah opzoeken en gebruikt Noor om het huis uit te komen. Hij stalt Noor zolang in het winkelcentrum, maar als hij haar op komt halen, ontdekt hij dat ze weg is.

15-04-2019 17:00

Meisjesruzie

Forever - Meisjesruzie

Sal weet het vertrouwen van zijn vader te winnen, maar als zijn vader zijn telefoon checkt en op talloze chats en foto's stuit, is het gedaan met het vertrouwen.

14-04-2019 09:50

Weekoverzicht 8

Forever - Weekoverzicht 8

Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrien...

12-04-2019 17:05

Liever liegen

Forever - Liever liegen

Sal vraagt zich dankzij zijn vrienden af of zijn online vriendinnetje wel zo mooi is als haar profielfoto's beweren. Bloem loopt ondertussen rond met het grote geheim dat ze heimelijk dezelfde jongen leuk vindt als Noa.

11-04-2019 17:05

Sal verpest het

Forever - Sal verpest het

Sal waardeert het als Noa en Bloem een pleidooi voor hem houden bij Nadia, en haar over weten te halen om met Farouk te praten over het tripje. Sal verpest het echter als hij door Nadia wordt betrapt terwijl hij met ontblote bast selfies aa...

10-04-2019 17:05

Nep verliefdheid

Forever - Nep verliefdheid

Sal ontdekt dat zijn zusje op Dex valt, maar besluit hier op verzoek van zijn moeder zijn mond over te houden. Bloem wijst ondertussen onder druk van Noa een andere jongen aan als haar love interest.

09-04-2019 17:00

Super hunk

Forever - Super hunk

Bloem spot een superknappe jongen als ze voor het eerst in haar leven na moet blijven. Maar... Dan vertelt Noa haar dat zij helemaal voor de knappe nieuwe medewerker van de koffiesalon is gevallen... Ze wil hem aan Bloem showen, wat niet zo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Forever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Forever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Forever bij Forever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Forever. Heb je een uitzending van Forever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Forever gemist

Dr. Henry Morgan is onsterfelijk. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Dit wo...

Uitzending gemist van Forever? Hier kun je alle uitzendingen van Forever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 217
  • Laatste uitzending op 25-04-2019 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord