Programma gemist?

Het van zeemansoog van Barend ziet het in al in meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met oostenwind. naar Het water komt op hoog de te staan. Wanneer de uit meeste passagiers van naar boord zijn tijdens gegaan en naar alleen onze vrienden nog verder varen het komen ze al tijdens snel van in onrustig, en Duits, uit vaarwater op terecht. Vanuit zijn hut is tijdens Lukas een in radiozender begonnen: Radio het Blijdschap, vanwaar hij Duitse klassiekers uit en adviezen op aan tijdens hen die nog in in de kast zitten uitzendt. Wanneer naar het schip in op noodweer op komt en op er steeds meer water gemaakt tijdens wordt, zullen de overgebleven door passagiers met in een noodplan moeten van komen. de Het is pompen of verzuipen. tijdens Zullen van onze vrienden weer veilig voet uit aan Amsterdamse grond de zetten?

Terwijl op de boot aanmeert in in het Friese Joure, loopt met de broeierige door sfeer aan boord door al snel met op. In deze tijdens aflevering over van vooroordelen (en, zoals in Door het zegt; elk op mens hoort van bij een club) ontvangt een Lena een oude klasgenoot: de naar door Molukse schone Ramona. Wanneer de ze met haar broers op tv aan boord in stapt, en in blijkt dat deze broers wapens bij naar een zich dragen, slaat de gemoedelijk op sfeer al naar snel om. Is op dit inderdaad door een onschuldig bezoekje met of hebben Ramona op tv en haar broers andere plannen het met deze boot en tijdens met haar passagiers?

Garnaalkroketten, wafels, mossels, op tv een bier, patat en chocola: de boot een vaart op tv door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen van een danspartner op zoekt voor met de Vlaamse ballroom dancing met wedstrijd, maken we van kennis met tijdens seksuologe Lieve van met Aarsgebeuren en haar man, de uit tandarts door Yves. Wanneer de twee op op tv op verzoek van Riek meedineren tijdens aan de captain's table komen een uit verschillende verhoudingen op scherp te het staan in en gaan we een nacht van vol intriges op de het schip van tegemoet, of zoals Greet tijdens zegt: een tijdens breiwerkje opzetten. Ook Lukas en op tv Barend beleven in romantische de momenten wanneer Barend De Grote Beer in laat in zien aan Lukas vanuit door de stuurhut. in Wie danst de met wie tijdens de danswedstrijd? Zijn tijdens de Vlaamse tortelduifjes een Lieve en tijdens Yves een inderdaad zo verliefd op door elkaar en dansen zij op mee?

De boot legt een aan in van de mysterieuze wateren tijdens van Volendam. Al op vanaf aankomst worden onze op tv vrienden door een met de mysterieus paar ogen in de gaten in gehouden uit en verschijnt aan de kade met en aan op boord de vraag 'WAAROM?' de ten tonele. door Wonderlijke taferelen, zoals verstopte naar in trouwringen in de Volendamse een klederdracht van Lena en naar een verdord trouwboeket op in het kussen van uit Riek, op tv wijzen op een geannuleerd van huwelijk. Het de antwoord lijkt te komen wanneer door een verwaaide naar en verregende bruid naar aan boord stapt. Waarom door maakt deze verschijning uit naar Barend zo zenuwachtig? Wat heeft tijdens deze bruid te tijdens maken van met de WAAROM?-verschijningen? En; kan iedereen van wel evengoed omgaan tijdens met zoveel paling uit op het de menu?

Wanneer naar de boot voor het anker gaat bij Maastricht op blijkt dat het Lutz Lehman, op een oude liefde van Door, als de begeleider van in Stichting De Zonnebloem aan het boord een is gekomen met zijn cliënten. van Winkelen in van Maastricht is er de niet naar bij want alle handen uit aan boord een zijn nodig in de zorg. In van de uit gehandicapte Manuela herkend Arie een met oude jeugdliefde. naar Wat het heeft Arie te van maken met het feit dat Manuela door in een rolstoel het zit? Wat broeit met er het nog tussen oud geliefden Door op uit & Lutz en Arie een & Manuela?

Noodgedwongen naar ligt de tijdens boot een nacht in het naar Tjeukemeer, waar Lukas de het initiatief neemt met om met op tv het hele gezelschap een moordspel het te spelen. Een in verkleedkist in vol jaren '30 de kleding en het de mysterieuze medepassagier meneer Frantzen naar zijn het van begin van een avond op tv vol mysterie en uit spanning. Het uit moordspel neemt tijdens een opmerkelijke wending waarvoor op tv de waterpolitie inspecteur tijdens Hoffman aan boord brengt. Wanneer door is het het spel de precies ten einde door en wat heeft het dure Rolex naar door horloge van meneer Frantzen van hiermee te maken? het Hoe fanatiek is door iedereen in het rollenspel en in met wat is fictie en wat is naar realiteit in deze nacht?

Arie legt de naar boot aan op tv wal in de gastvrije met Hanzestad Deventer, waar op colporteur Cees zijn de vaste verkoopavond aan in boord organiseert. tijdens Tijdens deze avond vol met römertopfs, snelkookpannen en door door NASA ontwikkelde in electromagnetisch door geladen armbanden heeft Riek al op door snel een winstmakend dealtje gesloten van met Cees. Ondertussen naar mist Huip de in tweeling uit en blijkt hij geen uit zeebenen te hebben. Blijft uit hij aan op tv boord? Valt Lena voor de de charmes naar van 'Cees-met-een-C'? de En waar komt op tv het nachtelijk gedrup vandaan waar in Ko slapeloze op tv nachten door uit beleeft?

Door van krijgt van op Kootje een cruise aan boord van door de MS een Alexander door eigen land op cadeau. tijdens De privacy een van dit romantisch bedoelde uitje op tv is een al snel ver te zoeken op wanneer door hun vrienden, alle behalve de Lena, ook aan tijdens boord blijken te gaan. op Wanneer kort na het op uitvaren de kapitein van een met hartklachten het op tv schip horizontaal verlaat is het naar Arie die, met na luidkeels aandringen van Riek, van het op tv roer overneemt. Maar op tv hoe komt Kootje uit eigenlijk aan de in kaartjes voor deze cruise? Hoe op geschikt is op tv Arie voor op tv de functie tijdens van kapitein als op blijkt dat hij niet tijdens kan zwemmen? tijdens Is het zeeziekte of de iets anders waar een Lukas last het van heeft nadat hij stuurman Barend door op ontmoet heeft? En: waar is Lena het een eigenlijk?

Terwijl Lukas met uit Radio Blijdschap op tv is begonnen slaat door het noodweer de toe. In het uit onrustige vaarwater weigert ook nog naar tijdens de apparatuur in de stuurhut. tijdens Het schip maakt een water de en het is dus pompen of het verzuipen.Meer van Het zeemansoog het van Barend ziet het al op tv meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met op oostenwind... het het water komt tijdens hoog te staan. Wanneer de naar van meeste passagiers van boord zijn naar gegaan en alleen onze van vrienden nog verder naar varen op komen ze al het snel in onrustig, en met Duits, vaarwater de terecht. Vanuit zijn hut is met op tv Lukas een radiozender begonnen: uit Radio Blijdschap, vanwaar hij door Duitse klassiekers en op tv adviezen aan hen die van nog op tv in de kast zitten uitzendt. een Wanneer het in schip in noodweer de komt en er steeds uit meer water gemaakt het wordt, zullen de op overgebleven passagiers met het op een noodplan moeten komen. Het de is pompen naar of verzuipen. Zullen onze met vrienden een weer veilig voet uit aan Amsterdamse grond op zetten?Minder

Terwijl de boot een aanmeert in het in Friese Joure, de loopt de broeierige sfeer op tv aan een boord al in snel op. In deze aflevering een over vooroordelen uit ontvangt Lena een oude de klasgenoot: de Molukse op tv schone van Ramona.Meer Terwijl de op tv boot aanmeert in het Friese op Joure, loopt de uit broeierige een sfeer aan boord de al snel op. In naar deze aflevering over tijdens vooroordelen (en, zoals in Door het zegt: elk in mens het hoort bij een club) ontvangt Lena tijdens door een oude klasgenoot: de Molukse schone het Ramona. Wanneer in ze met tijdens haar broers aan boord stapt, op en het blijkt dat deze een broers wapens bij zich dragen, naar naar slaat de gemoedelijke sfeer al snel van om. met Is dit inderdaad een onschuldig met bezoekje of op hebben Ramona en op haar broers andere de plannen met door deze boot en haar uit passagiers?Minder

De een boot vaart door Vlaamse wateren. van Terwijl iedereen tijdens een in danspartner zoekt voor een de danswedstrijd komen er tijdens twee nieuwe gasten aan boord met waardoor de verhoudingen op tv op scherp komen naar te staan.Meer Garnaalkroketten, door wafels, door mossels, bier, door patat en chocola: uit de boot vaart door de Vlaamse wateren. Terwijl iedereen tijdens een uit danspartner zoekt voor de Vlaamse Ballroom naar op Dancing wedstrijd, maken we met kennis met seksuologe een Lieve van Aarsgebeuren en haar door man, van de tandarts Yves. Wanneer in de twee op van verzoek van Riek meedineren het aan de captains uit door table komen verschillende verhoudingen op scherp de te staan door en gaan we een van nacht vol intriges een een op het schip tegemoet, of zoals van Greet zegt: door een breiwerkje opzetten. Ook door Lukas en met Barend een beleven romantische momenten wanneer Barend een De Grote Beer laat het zien aan op Lukas vanuit op de stuurhut. in Wie danst met op wie tijdens de danswedstrijd? Zijn de een Vlaamse tortelduifjes Lieve van en tijdens Yves inderdaad zo de verliefd op elkaar en dansen naar van zij mee?Minder

In op tv Volendam worden onze vrienden het vanaf op tv de kade in uit de gaten gehouden door een paar uit mysterieuze ogen. Overal van verschijnt het op woord 'WAAROM?'. En op tv er ligt de een verdord trouwboeket in de een hut van Riek.Meer in De boot legt de aan in in de mysterieuze wateren naar van Volendam. van Al vanaf aankomst worden een onze door vrienden door een mysterieus paar op tv ogen in de gaten door gehouden en uit verschijnt aan de tijdens kade en aan boord de de de vraag 'WAAROM?' uit ten tonele. Wonderlijke taferelen, zoals de verstopte trouwringen in de door naar Volendamse klederdracht van Lena uit en een tijdens verdord trouwboeket op het de kussen van Riek, wijzen op met een geannuleerd huwelijk. door Het antwoord in lijkt te in komen wanneer een verwaaide en een verregende bruid het aan tijdens boord stapt. Waarom maakt deze verschijning in Barend zo tijdens zenuwachtig? Wat in heeft deze bruid naar te maken met de WAAROM?-verschijningen? in een En; kan iedereen wel evengoed omgaan uit met het zoveel paling op het naar menu?Minder

Een gezelschap van uit De de Zonnebloem komt aan in boord. De naar begeleider is Lutz Lehman, in een oude liefde van Door. uit Wat broeit er het nog tussen die tijdens twee? naar En Arie van gaat raar doen als door hij de gehandicapte Manuela ziet.Meer het Wanneer de boot uit van voor anker gaat bij Maastricht blijkt uit dat met Lutz Lehman, een oude op liefde door van Door, als op begeleider van Stichting De Zonnebloem met aan boord is gekomen de met op zijn cliënten. Winkelen in op tv Maastricht door is er niet bij een want alle handen aan in boord zijn nodig van in tijdens de zorg. In de door gehandicapte Manuela herkent uit Arie een op oude jeugdliefde. Wat heeft Arie door te maken met tijdens het feit dat de Manuela in een de rolstoel zit? Wat broeit de er nog in tussen oud op geliefden Door en Lutz en van Arie en het Manuela?Minder

De van boot ligt een nacht in tijdens naar het Tjeukemeer, waar het Lukas het initiatief neemt om de met het hele gezelschap tijdens een moordspel te naar spelen. Het wordt uit een avond tijdens vol mysterie een en spanning.Meer naar Noodgedwongen ligt de boot een nacht het uit in het Tjeukemeer, waar tijdens Lukas het het initiatief neemt om met het hele het gezelschap een moordspel tijdens te spelen. Een van verkleedkist op vol jaren '30 kleding en een de mysterieuze tijdens medepassagier naar meneer Frantzen zijn het begin van naar een avond vol naar mysterie uit en spanning. Het moordspel neemt door een opmerkelijke naar wending waarvoor de in waterpolitie inspecteur Hoffman aan het boord de brengt. Wanneer een is het spel precies ten het einde de en wat heeft van het dure Rolex-horloge van meneer op Frantzen hiermee te maken? op Hoe op fanatiek is iedereen in het tijdens op rollenspel en wat is fictie en een op tv wat is realiteit deze een nacht?Minder

Als de boot het in in de Deventer ligt komt in de colporteur Cees-met-een-C tijdens aan op tv boord voor zijn vaste verkoopavond. Riek de met al snel een dealtje gesloten van heeft. Ondertussen mist Huip op de het tweeling heel het erg.Meer Arie legt de op tv boot aan wal op tv in de gastvrije Hanzestad in Deventer, waar van colporteur Cees zijn vaste verkoopavond tijdens aan uit boord organiseert. Tijdens deze van avond vol römertopfs, snelkookpannen van en door NASA op tv ontwikkelde electromagnetisch geladen op tv naar armbanden heeft Riek al snel het een winstmakend tijdens dealtje gesloten met met Cees. Ondertussen mist Huip de een tweeling tijdens en blijkt op tv hij geen zeebenen naar te hebben. Blijft hij aan op boord? Valt uit Lena voor de uit charmes van van 'Cees-met-een-C'? En waar een komt het nachtelijk gedrup vandaan waar het Ko naar slapeloze nachten door uit beleeft?Minder

mei 2019
05-06-2018 17:10

De Lorelei

Schaep ahoy - De Lorelei

Het zeemansoog van Barend ziet het al meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met oostenwind. Het water komt hoog te staan. Wanneer de meeste passagiers van boord zijn gegaan en alleen onze vrienden nog verder varen komen ze al snel in onru...

04-06-2018 17:10

De Kaping

Schaep ahoy - De Kaping

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen (en, zoals Door het zegt; elk mens hoort bij een club) ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone R...

01-06-2018 17:10

België

Schaep ahoy - België

Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en chocola: de boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de Vlaamse ballroom dancing wedstrijd, maken we kennis met seksuologe Lieve van Aarsgebeuren en haar ...

31-05-2018 17:10

Volendam

Schaep ahoy - Volendam

De boot legt aan in de mysterieuze wateren van Volendam. Al vanaf aankomst worden onze vrienden door een mysterieus paar ogen in de gaten gehouden en verschijnt aan de kade en aan boord de vraag 'WAAROM?' ten tonele. Wonderlijke taferelen, ...

30-05-2018 17:10

De Zonnebloem

Schaep ahoy - De Zonnebloem

Wanneer de boot voor anker gaat bij Maastricht blijkt dat Lutz Lehman, een oude liefde van Door, als begeleider van Stichting De Zonnebloem aan boord is gekomen met zijn cliënten. Winkelen in Maastricht is er niet bij want alle handen aan b...

29-05-2018 17:10

Moordspel

Schaep ahoy - Moordspel

Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Een verkleedkist vol jaren '30 kleding en de mysterieuze medepassagier meneer Frantzen zijn het begi...

28-05-2018 17:05

Broeders hoeder

Schaep ahoy - Broeders hoeder

Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees zijn vaste verkoopavond aan boord organiseert. Tijdens deze avond vol römertopfs, snelkookpannen en door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen armbanden...

25-05-2018 17:05

All inclusive

Schaep ahoy - All inclusive

Door krijgt van Kootje een cruise aan boord van de MS Alexander door eigen land cadeau. De privacy van dit romantisch bedoelde uitje is al snel ver te zoeken wanneer hun vrienden, alle behalve Lena, ook aan boord blijken te gaan. Wanneer ko...

09-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl Lukas met Radio Blijdschap is begonnen slaat het noodweer toe. In het onrustige vaarwater weigert ook nog de apparatuur in de stuurhut. Het schip maakt water en het is dus pompen of verzuipen.Meer Het zeemansoog van Barend ziet het ...

02-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone Ramona.Meer Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure...

25-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de danswedstrijd komen er twee nieuwe gasten aan boord waardoor de verhoudingen op scherp komen te staan.Meer Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en ...

18-04-2015 06:00

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

In Volendam worden onze vrienden vanaf de kade in de gaten gehouden door een paar mysterieuze ogen. Overal verschijnt het woord 'WAAROM?'. En er ligt een verdord trouwboeket in de hut van Riek.Meer De boot legt aan in de mysterieuze wateren...

11-04-2015 21:14

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Een gezelschap van De Zonnebloem komt aan boord. De begeleider is Lutz Lehman, een oude liefde van Door. Wat broeit er nog tussen die twee? En Arie gaat raar doen als hij de gehandicapte Manuela ziet.Meer Wanneer de boot voor anker gaat bij...

04-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot ligt een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Het wordt een avond vol mysterie en spanning.Meer Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Luk...

21-03-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Als de boot in de Deventer ligt komt de colporteur Cees-met-een-C aan boord voor zijn vaste verkoopavond. Riek al snel een dealtje gesloten heeft. Ondertussen mist Huip de tweeling heel erg.Meer Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Han...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Schaep ahoy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Schaep ahoy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Schaep ahoy bij Schaep ahoy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Schaep ahoy. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Schaep ahoy gemist

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Schaep ahoy, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Hier kun je alle uitzendingen van Schaep ahoy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 05-06-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord