Programma gemist?

Het zeemansoog van met Barend van ziet het al een meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met het oostenwind. van Het water komt hoog tijdens te staan. in Wanneer de meeste de passagiers van boord zijn gegaan en de alleen op onze vrienden nog verder varen op tv naar komen ze al snel uit in onrustig, en tijdens Duits, vaarwater terecht. Vanuit zijn de in hut is Lukas een in radiozender begonnen: tijdens Radio Blijdschap, vanwaar hij Duitse met klassiekers en adviezen aan met door hen die nog in de kast een zitten de uitzendt. Wanneer het schip in met noodweer een komt en er steeds meer een water gemaakt wordt, tijdens zullen de een overgebleven passagiers met uit een noodplan het moeten komen. Het is pompen in het of verzuipen. Zullen onze vrienden weer van veilig voet aan met Amsterdamse grond tijdens zetten?

Terwijl de op tv boot aanmeert in het door Friese in Joure, loopt het de broeierige sfeer op aan boord al snel op. In door deze aflevering tijdens over vooroordelen (en, zoals van Door het met zegt; van elk mens hoort bij een tijdens club) ontvangt van Lena een oude de klasgenoot: de het Molukse schone Ramona. Wanneer ze met tijdens haar broers aan een boord stapt, en een blijkt dat het deze broers wapens bij op zich dragen, uit slaat de naar gemoedelijk sfeer al een snel om. Is het dit inderdaad een onschuldig tijdens bezoekje of hebben van Ramona en haar de broers andere plannen in met deze boot en op haar uit passagiers?

Garnaalkroketten, wafels, een mossels, met bier, patat en met chocola: de boot een vaart door Vlaamse wateren. Terwijl in iedereen een een danspartner zoekt voor de Vlaamse de ballroom dancing wedstrijd, op door maken we kennis van met seksuologe Lieve van uit Aarsgebeuren en op haar man, de tandarts Yves. Wanneer van uit de twee op met verzoek van Riek van meedineren aan de captain's table uit komen in verschillende verhoudingen op scherp te in staan op en gaan we een nacht in vol intriges op op het op tv schip tegemoet, of een zoals Greet zegt: naar een breiwerkje opzetten. het Ook Lukas en Barend beleven romantische de momenten met wanneer Barend De Grote Beer een laat zien aan het met Lukas vanuit de stuurhut. een Wie danst met wie tijdens naar de een danswedstrijd? Zijn de Vlaamse tortelduifjes tijdens Lieve door en Yves van inderdaad zo verliefd op elkaar naar en in dansen zij mee?

De boot op legt van aan in de mysterieuze wateren van door Volendam. Al vanaf in aankomst het worden onze vrienden door een een mysterieus paar op tv ogen in uit de gaten gehouden en verschijnt een aan de kade een en aan boord van de door vraag 'WAAROM?' ten op tonele. Wonderlijke naar taferelen, zoals verstopte trouwringen in met de door Volendamse klederdracht van Lena en een uit verdord het trouwboeket op tijdens het kussen van tijdens Riek, wijzen op een tijdens geannuleerd huwelijk. Het de antwoord lijkt op te komen wanneer een verwaaide en met verregende bruid aan op tv op boord stapt. Waarom maakt op tv deze verschijning Barend zo door zenuwachtig? in Wat heeft deze uit bruid te maken met de met WAAROM?-verschijningen? in En; kan iedereen wel evengoed tijdens omgaan met de zoveel paling op het op menu?

Wanneer de een boot in voor anker gaat door bij Maastricht blijkt dat uit Lutz Lehman, een oude liefde door van Door, op als begeleider op van Stichting De Zonnebloem aan met boord een is gekomen met zijn de cliënten. Winkelen in Maastricht uit is het er niet bij want alle naar handen aan het boord van zijn nodig in de zorg. In uit de gehandicapte door Manuela herkend Arie een op tv een oude jeugdliefde. Wat heeft Arie tijdens te een maken met het feit het dat Manuela in een met rolstoel zit? Wat broeit met er nog tussen het oud naar geliefden Door & Lutz uit en Arie & een Manuela?

Noodgedwongen ligt de door boot het een nacht in het Tjeukemeer, een waar naar Lukas het initiatief neemt naar om met de het hele gezelschap een de moordspel tijdens te spelen. Een verkleedkist vol jaren naar het '30 kleding en de mysterieuze medepassagier naar in meneer Frantzen zijn naar het begin van een avond op tv vol mysterie het en spanning. Het het moordspel neemt een op tv opmerkelijke wending waarvoor in de waterpolitie het inspecteur Hoffman aan boord brengt. Wanneer op tv is het spel het precies tijdens ten einde en tijdens wat heeft het dure uit Rolex horloge van meneer naar Frantzen hiermee te op tv een maken? Hoe fanatiek is uit iedereen in van het rollenspel en met wat is fictie en wat naar is uit realiteit deze nacht?

Arie legt uit de boot aan wal naar in de gastvrije op Hanzestad met Deventer, waar colporteur met Cees zijn vaste uit verkoopavond aan boord organiseert. op tv Tijdens naar deze avond vol het römertopfs, snelkookpannen en een door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen van armbanden heeft in Riek al snel een winstmakend met met dealtje gesloten met Cees. Ondertussen mist tijdens Huip de tweeling door en blijkt op hij geen op zeebenen te hebben. tijdens Blijft hij aan boord? op Valt Lena voor de op charmes op van 'Cees-met-een-C'? En waar komt het het nachtelijk gedrup op vandaan waar door Ko slapeloze nachten op door het beleeft?

Door naar krijgt van Kootje een cruise het een aan boord van de MS Alexander met de door eigen land een cadeau. De privacy van een dit romantisch van bedoelde uitje is op tv al snel ver te zoeken wanneer door hun de vrienden, alle behalve de Lena, ook tijdens aan boord blijken te in gaan. Wanneer kort na het op tv het uitvaren de kapitein met het hartklachten het van schip horizontaal verlaat is het het Arie die, na in luidkeels aandringen van van Riek, het tijdens roer overneemt. Maar hoe een komt Kootje eigenlijk aan naar de kaartjes voor door deze cruise? op Hoe geschikt is uit Arie voor door de functie de van kapitein als blijkt een dat hij niet op tv kan zwemmen? Is van het zeeziekte of iets een anders waar de Lukas last van heeft door nadat door hij stuurman Barend ontmoet van heeft? En: waar is met Lena op tv eigenlijk?

Terwijl Lukas met het Radio tijdens Blijdschap is begonnen slaat uit het noodweer toe. In met op het onrustige vaarwater uit weigert ook nog de apparatuur in in in de stuurhut. Het schip maakt water op tv en het op is dus pompen of uit verzuipen.Meer Het zeemansoog naar van tijdens Barend ziet uit het al meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd op met oostenwind... het uit water komt hoog met te op tv staan. Wanneer de meeste passagiers van in boord zijn een gegaan op tv en alleen onze vrienden nog verder door varen komen ze door al snel uit in onrustig, en Duits, een vaarwater terecht. op Vanuit zijn hut is op tv Lukas op tv een radiozender begonnen: uit Radio Blijdschap, van vanwaar hij Duitse klassiekers met en adviezen aan hen die de nog door in de kast op zitten uitzendt. Wanneer het naar schip in noodweer komt van en er door steeds meer uit water gemaakt tijdens wordt, zullen de overgebleven passagiers door met in een noodplan moeten tijdens komen. Het is pompen of door verzuipen. Zullen uit onze vrienden tijdens weer veilig voet aan Amsterdamse door grond op zetten?Minder

Terwijl de boot het aanmeert in het op Friese Joure, de loopt de broeierige sfeer de uit aan boord al snel op. uit In naar deze aflevering over op vooroordelen ontvangt Lena op tv een oude klasgenoot: de Molukse uit schone Ramona.Meer een Terwijl de een boot aanmeert in op tv het Friese Joure, loopt de tijdens broeierige sfeer aan naar boord de al snel op. In deze op aflevering over vooroordelen tijdens (en, zoals Door het door op tv zegt: elk mens hoort bij op tv een een club) ontvangt Lena een oude klasgenoot: van de naar Molukse schone Ramona. op Wanneer ze met haar broers uit aan boord in stapt, en blijkt dat uit door deze broers wapens bij op tv zich dragen, slaat op de gemoedelijke sfeer al snel van met om. Is dit inderdaad een onschuldig door bezoekje op of hebben Ramona naar en haar broers andere uit plannen met in deze boot en haar de passagiers?Minder

De op tv boot vaart door Vlaamse wateren. naar Terwijl iedereen een het danspartner op zoekt voor de op danswedstrijd komen er het twee nieuwe op gasten aan boord de waardoor de verhoudingen op scherp van komen te op tv staan.Meer Garnaalkroketten, wafels, mossels, naar bier, van patat en chocola: de boot vaart in door uit Vlaamse wateren. van Terwijl iedereen een danspartner op zoekt voor de een Vlaamse Ballroom Dancing wedstrijd, maken in we kennis met door seksuologe de Lieve van een Aarsgebeuren en haar man, de met tandarts Yves. Wanneer de in twee met op verzoek van Riek het meedineren aan tijdens de captains in table komen verschillende verhoudingen tijdens op scherp te met staan en gaan het we een nacht vol door intriges de op het schip een tegemoet, of zoals Greet van zegt: een de breiwerkje opzetten. Ook Lukas in en Barend beleven romantische uit momenten wanneer Barend De een Grote Beer laat van zien van aan Lukas vanuit de stuurhut. een Wie danst met met wie tijdens het de danswedstrijd? naar Zijn de Vlaamse de tortelduifjes Lieve en naar Yves inderdaad van zo verliefd op elkaar en dansen door zij het mee?Minder

In op Volendam worden met onze vrienden vanaf de kade de in de gaten gehouden de door een paar uit mysterieuze ogen. Overal in verschijnt het woord uit 'WAAROM?'. de En er ligt een verdord het trouwboeket in door de hut door van Riek.Meer De de boot legt aan in de de tijdens mysterieuze wateren van de Volendam. Al vanaf aankomst worden onze het vrienden door van een mysterieus op tv paar ogen in de een gaten gehouden en op verschijnt aan de op kade en aan boord het de de vraag 'WAAROM?' ten in tonele. Wonderlijke een taferelen, zoals verstopte trouwringen in met de Volendamse klederdracht door van uit Lena en een op verdord trouwboeket op het kussen van de Riek, wijzen uit op een geannuleerd huwelijk. naar Het antwoord het lijkt in te komen wanneer door een verwaaide en verregende bruid aan op tv boord uit stapt. Waarom maakt deze in verschijning Barend zo zenuwachtig? naar Wat heeft deze tijdens bruid te maken een met de van WAAROM?-verschijningen? En; kan iedereen met wel tijdens evengoed omgaan met door zoveel paling op het de menu?Minder

Een een gezelschap van De Zonnebloem komt uit een aan boord. De begeleider is de Lutz Lehman, tijdens een oude tijdens liefde van Door. Wat broeit er tijdens nog door tussen die met twee? En Arie gaat raar doen op tv uit als hij de gehandicapte Manuela ziet.Meer van uit Wanneer de boot voor anker gaat op bij Maastricht het blijkt dat het Lutz Lehman, een een oude liefde van Door, van als begeleider van de Stichting De Zonnebloem een aan naar boord is gekomen met zijn een cliënten. Winkelen in Maastricht door is er door niet op tv bij want alle handen aan boord van zijn het nodig in de zorg. op tv In de gehandicapte door Manuela uit herkent Arie een oude jeugdliefde. Wat op heeft Arie het te maken met het de feit de dat Manuela in een de rolstoel zit? op Wat broeit in er nog tussen oud geliefden Door het in en Lutz en Arie en naar Manuela?Minder

De boot op tv ligt op een nacht in het Tjeukemeer, tijdens waar Lukas het initiatief naar neemt om een met op tv het hele gezelschap een moordspel te door spelen. Het het wordt een de avond vol mysterie en spanning.Meer op Noodgedwongen met ligt de van boot een nacht in in het Tjeukemeer, waar Lukas met het op tv initiatief neemt om met het hele uit gezelschap van een moordspel naar te spelen. Een uit verkleedkist vol jaren '30 op kleding en van de mysterieuze medepassagier meneer Frantzen zijn tijdens uit het begin van een avond vol in mysterie en spanning. door uit Het moordspel neemt een opmerkelijke wending met met waarvoor de waterpolitie inspecteur een Hoffman aan boord brengt. Wanneer een is op het spel precies ten einde op tv op tv en wat heeft het met dure Rolex-horloge tijdens van meneer Frantzen hiermee te met maken? Hoe naar fanatiek is op tv iedereen in het van rollenspel en wat de is fictie en wat is door realiteit deze met nacht?Minder

Als een de boot in de tijdens Deventer de ligt komt de colporteur naar Cees-met-een-C aan boord voor zijn de vaste verkoopavond. Riek door al snel een het dealtje gesloten heeft. tijdens Ondertussen mist Huip de de op tv tweeling heel erg.Meer Arie legt uit de op tv boot aan wal in van de gastvrije Hanzestad tijdens Deventer, waar colporteur Cees uit zijn vaste verkoopavond met aan boord organiseert. naar de Tijdens deze avond van vol römertopfs, snelkookpannen en het door NASA ontwikkelde electromagnetisch in geladen armbanden heeft door Riek al snel een door de winstmakend dealtje gesloten tijdens met Cees. Ondertussen mist op tv Huip de tweeling en met blijkt hij door geen zeebenen te hebben. een Blijft van hij aan boord? Valt het Lena voor de charmes door van door 'Cees-met-een-C'? En waar komt tijdens het nachtelijk gedrup vandaan op tv waar Ko slapeloze nachten uit door tijdens beleeft?Minder

januari 2019
05-06-2018 17:10

De Lorelei

Schaep ahoy - De Lorelei

Het zeemansoog van Barend ziet het al meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met oostenwind. Het water komt hoog te staan. Wanneer de meeste passagiers van boord zijn gegaan en alleen onze vrienden nog verder varen komen ze al snel in onru...

04-06-2018 17:10

De Kaping

Schaep ahoy - De Kaping

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen (en, zoals Door het zegt; elk mens hoort bij een club) ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone R...

01-06-2018 17:10

België

Schaep ahoy - België

Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en chocola: de boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de Vlaamse ballroom dancing wedstrijd, maken we kennis met seksuologe Lieve van Aarsgebeuren en haar ...

31-05-2018 17:10

Volendam

Schaep ahoy - Volendam

De boot legt aan in de mysterieuze wateren van Volendam. Al vanaf aankomst worden onze vrienden door een mysterieus paar ogen in de gaten gehouden en verschijnt aan de kade en aan boord de vraag 'WAAROM?' ten tonele. Wonderlijke taferelen, ...

30-05-2018 17:10

De Zonnebloem

Schaep ahoy - De Zonnebloem

Wanneer de boot voor anker gaat bij Maastricht blijkt dat Lutz Lehman, een oude liefde van Door, als begeleider van Stichting De Zonnebloem aan boord is gekomen met zijn cliënten. Winkelen in Maastricht is er niet bij want alle handen aan b...

29-05-2018 17:10

Moordspel

Schaep ahoy - Moordspel

Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Een verkleedkist vol jaren '30 kleding en de mysterieuze medepassagier meneer Frantzen zijn het begi...

28-05-2018 17:05

Broeders hoeder

Schaep ahoy - Broeders hoeder

Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees zijn vaste verkoopavond aan boord organiseert. Tijdens deze avond vol römertopfs, snelkookpannen en door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen armbanden...

25-05-2018 17:05

All inclusive

Schaep ahoy - All inclusive

Door krijgt van Kootje een cruise aan boord van de MS Alexander door eigen land cadeau. De privacy van dit romantisch bedoelde uitje is al snel ver te zoeken wanneer hun vrienden, alle behalve Lena, ook aan boord blijken te gaan. Wanneer ko...

09-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl Lukas met Radio Blijdschap is begonnen slaat het noodweer toe. In het onrustige vaarwater weigert ook nog de apparatuur in de stuurhut. Het schip maakt water en het is dus pompen of verzuipen.Meer Het zeemansoog van Barend ziet het ...

02-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone Ramona.Meer Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure...

25-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de danswedstrijd komen er twee nieuwe gasten aan boord waardoor de verhoudingen op scherp komen te staan.Meer Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en ...

18-04-2015 06:00

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

In Volendam worden onze vrienden vanaf de kade in de gaten gehouden door een paar mysterieuze ogen. Overal verschijnt het woord 'WAAROM?'. En er ligt een verdord trouwboeket in de hut van Riek.Meer De boot legt aan in de mysterieuze wateren...

11-04-2015 21:14

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Een gezelschap van De Zonnebloem komt aan boord. De begeleider is Lutz Lehman, een oude liefde van Door. Wat broeit er nog tussen die twee? En Arie gaat raar doen als hij de gehandicapte Manuela ziet.Meer Wanneer de boot voor anker gaat bij...

04-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot ligt een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Het wordt een avond vol mysterie en spanning.Meer Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Luk...

21-03-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Als de boot in de Deventer ligt komt de colporteur Cees-met-een-C aan boord voor zijn vaste verkoopavond. Riek al snel een dealtje gesloten heeft. Ondertussen mist Huip de tweeling heel erg.Meer Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Han...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Schaep ahoy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Schaep ahoy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Schaep ahoy bij Schaep ahoy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Schaep ahoy. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Schaep ahoy gemist

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Schaep ahoy, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Hier kun je alle uitzendingen van Schaep ahoy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 05-06-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord