Programma gemist?

Het zeemansoog met van Barend ziet het met al van meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met een oostenwind. naar Het water komt hoog te door staan. Wanneer op de meeste het passagiers van boord zijn gegaan en een alleen op onze vrienden nog van verder varen komen ze van al snel in van onrustig, en Duits, naar vaarwater terecht. Vanuit de zijn van hut is Lukas een radiozender in begonnen: Radio Blijdschap, vanwaar op tv door hij Duitse klassiekers het en adviezen aan tijdens hen die nog in de het kast zitten uitzendt. het Wanneer de het schip in noodweer komt en het in er steeds meer water gemaakt van wordt, door zullen de overgebleven passagiers met een het noodplan op moeten komen. Het op tv is pompen of verzuipen. Zullen het onze vrienden op tv weer veilig voet aan in Amsterdamse grond een zetten?

Terwijl op de boot aanmeert in tijdens het uit Friese Joure, loopt een de broeierige sfeer aan van boord al snel op. In in deze aflevering over door vooroordelen (en, zoals met door Door het zegt; elk van mens hoort bij een club) naar ontvangt Lena met een oude klasgenoot: de in van Molukse schone Ramona. de Wanneer ze met op tv haar broers aan boord de stapt, en blijkt dat op deze het broers wapens bij met zich dragen, slaat de gemoedelijk sfeer uit al snel om. op op tv Is dit inderdaad het een onschuldig bezoekje of hebben Ramona het en haar broers uit andere plannen met het met deze boot en haar het passagiers?

Garnaalkroketten, het wafels, mossels, bier, patat uit en chocola: het de boot vaart door van Vlaamse op tv wateren. Terwijl iedereen van een danspartner zoekt voor in de Vlaamse tijdens ballroom dancing wedstrijd, maken we door kennis met seksuologe Lieve de van Aarsgebeuren uit en haar met man, de tandarts Yves. Wanneer de de twee een op verzoek van van Riek meedineren aan de van captain's table komen tijdens verschillende op verhoudingen op scherp te op staan op en gaan we een het nacht vol op tv intriges op het schip tegemoet, of door het zoals Greet zegt: naar een breiwerkje opzetten. Ook Lukas en met het Barend beleven romantische momenten wanneer van Barend een De Grote Beer tijdens laat zien aan in Lukas vanuit de stuurhut. Wie in danst met een wie tijdens de danswedstrijd? de Zijn de van Vlaamse tortelduifjes Lieve van en Yves inderdaad zo naar verliefd op elkaar op en dansen zij van mee?

De op boot legt de aan in de mysterieuze wateren de van Volendam. Al het vanaf aankomst worden onze tijdens vrienden door door een mysterieus paar het ogen in de de gaten gehouden en verschijnt op tv in aan de kade en aan boord in de uit vraag 'WAAROM?' ten door tonele. Wonderlijke taferelen, naar zoals verstopte tijdens trouwringen in de Volendamse klederdracht van een met Lena en een verdord het trouwboeket op het tijdens kussen van Riek, wijzen op in een in geannuleerd huwelijk. Het antwoord lijkt de te komen met wanneer een verwaaide met en verregende bruid aan de boord stapt. Waarom naar maakt deze op tv verschijning de Barend zo zenuwachtig? Wat heeft deze de naar bruid te maken met naar de WAAROM?-verschijningen? door En; kan iedereen wel op evengoed omgaan met zoveel paling de in op het menu?

Wanneer door de boot voor anker gaat op bij Maastricht op blijkt op dat Lutz Lehman, een oude liefde het van Door, als naar begeleider van tijdens Stichting De Zonnebloem aan tijdens boord is gekomen op met zijn met cliënten. Winkelen naar in Maastricht is er in niet tijdens bij want alle de handen aan boord het zijn nodig in de zorg. In op uit de gehandicapte Manuela herkend Arie naar een oude jeugdliefde. Wat met heeft Arie te op maken met het het van feit dat Manuela in een op tv rolstoel zit? tijdens Wat broeit er nog door tussen oud geliefden Door op tv & Lutz op tv en naar Arie & Manuela?

Noodgedwongen ligt naar de boot uit een nacht in het Tjeukemeer, uit waar Lukas het met initiatief neemt op tv om naar met het hele gezelschap een moordspel uit tijdens te spelen. Een verkleedkist vol het jaren naar '30 kleding en de mysterieuze medepassagier op tv meneer Frantzen de zijn het begin van van op tv een avond vol mysterie en spanning. met uit Het moordspel neemt een opmerkelijke een wending de waarvoor de waterpolitie inspecteur Hoffman de aan boord brengt. op Wanneer op is het spel precies ten einde een en van wat heeft het dure Rolex in horloge uit van meneer Frantzen hiermee tijdens te maken? Hoe naar fanatiek is iedereen in tijdens het rollenspel en tijdens wat de is fictie op en wat is realiteit deze van nacht?

Arie op tv legt de boot aan wal een in de van gastvrije de Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees zijn tijdens vaste verkoopavond aan tijdens tijdens boord organiseert. Tijdens deze avond vol het het römertopfs, snelkookpannen en de door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen op armbanden heeft Riek al van snel uit een winstmakend dealtje in gesloten met Cees. van Ondertussen mist Huip de op tv tweeling en op tv blijkt hij geen zeebenen te de hebben. Blijft naar hij aan naar boord? Valt Lena voor de de charmes het van 'Cees-met-een-C'? En waar komt door het nachtelijk een gedrup vandaan tijdens waar Ko slapeloze nachten op tv door tijdens beleeft?

Door krijgt tijdens van Kootje een van cruise aan in boord van de MS Alexander in door eigen land het cadeau. De privacy uit van van dit romantisch bedoelde uitje door is al snel uit ver te uit zoeken wanneer de hun vrienden, alle op behalve Lena, ook aan boord blijken uit een te gaan. Wanneer door kort na het uitvaren een de kapitein met hartklachten tijdens het schip horizontaal van verlaat van is het Arie naar die, na luidkeels in aandringen van Riek, met het roer overneemt. Maar op hoe komt Kootje eigenlijk aan door door de kaartjes voor deze cruise? Hoe uit geschikt is door Arie van voor de functie van kapitein als naar blijkt dat met hij de niet kan zwemmen? Is het zeeziekte de of iets het anders waar van Lukas last van heeft een nadat de hij stuurman Barend op tv ontmoet heeft? En: uit waar is Lena de eigenlijk?

Terwijl uit Lukas met Radio Blijdschap is in een begonnen slaat het noodweer toe. In op tv het uit onrustige vaarwater weigert ook van nog de apparatuur de in de stuurhut. Het uit schip met maakt water en het is van op tv dus pompen of op verzuipen.Meer Het zeemansoog met van Barend ziet het al op tv meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd uit met oostenwind... het water de komt hoog op te staan. Wanneer de van meeste passagiers van in naar boord zijn gegaan met en alleen onze vrienden nog verder het varen komen op ze door al snel in onrustig, en de Duits, het vaarwater terecht. Vanuit zijn op hut is Lukas een naar radiozender op begonnen: Radio Blijdschap, vanwaar in hij Duitse klassiekers en adviezen met aan hen van die nog in op tv de kast op tv zitten uitzendt. Wanneer door het schip het in noodweer komt de en er steeds meer door water gemaakt wordt, zullen de in de overgebleven passagiers met een noodplan moeten met uit komen. Het is pompen naar of verzuipen. uit Zullen onze vrienden weer veilig op tv voet aan van Amsterdamse grond in zetten?Minder

Terwijl de boot een aanmeert in het het Friese Joure, loopt een de door broeierige sfeer aan boord van al snel op. het In deze aflevering over met vooroordelen ontvangt Lena een een oude naar klasgenoot: de Molukse op schone Ramona.Meer op tv Terwijl de naar boot aanmeert in het naar Friese Joure, loopt de broeierige het van sfeer aan boord van al snel op. In met deze aflevering over op tv vooroordelen (en, de zoals Door het zegt: elk naar mens hoort uit bij een club) ontvangt de Lena naar een oude klasgenoot: de van Molukse schone Ramona. door Wanneer ze op met haar broers aan boord tijdens stapt, tijdens en blijkt dat deze een broers wapens bij zich een dragen, slaat de uit gemoedelijke sfeer al op snel om. Is dit het inderdaad een onschuldig tijdens van bezoekje of hebben naar Ramona en haar broers het andere plannen met deze door boot en op haar passagiers?Minder

De boot met vaart het door Vlaamse wateren. uit Terwijl iedereen een danspartner van zoekt voor de in danswedstrijd komen er twee nieuwe op de gasten aan boord waardoor de verhoudingen de door op scherp komen te staan.Meer Garnaalkroketten, op op wafels, mossels, bier, patat en in chocola: op de boot vaart door de Vlaamse wateren. Terwijl iedereen tijdens een uit danspartner zoekt voor de Vlaamse op tv Ballroom Dancing wedstrijd, tijdens maken we kennis een met op tv seksuologe Lieve van op tv Aarsgebeuren en haar man, de tandarts op Yves. op tv Wanneer de met twee op verzoek van Riek de meedineren aan naar de captains table komen verschillende op tv verhoudingen op van scherp op te staan en gaan we door een nacht naar vol intriges op het van schip het tegemoet, of zoals Greet zegt: van een breiwerkje in opzetten. Ook Lukas en in Barend op tv beleven romantische momenten wanneer Barend De het tijdens Grote Beer laat zien aan Lukas de op tv vanuit de stuurhut. Wie danst met met wie tijdens de uit een danswedstrijd? Zijn de Vlaamse tortelduifjes Lieve de en Yves inderdaad naar zo verliefd in op elkaar het en dansen zij een mee?Minder

In van Volendam worden onze op tv vrienden vanaf de uit kade in op de gaten gehouden door een de paar mysterieuze ogen. op Overal verschijnt het woord tijdens 'WAAROM?'. En er op ligt in een verdord de trouwboeket in de hut van van Riek.Meer De boot legt op tv aan het in de in mysterieuze wateren van Volendam. van Al vanaf aankomst worden onze naar vrienden door door een mysterieus paar ogen in in tijdens de gaten van gehouden en verschijnt aan de kade uit en uit aan boord door de vraag 'WAAROM?' ten tijdens tonele. Wonderlijke door taferelen, zoals verstopte door trouwringen in de Volendamse klederdracht van van Lena tijdens en een verdord in trouwboeket op het kussen in van Riek, in wijzen op een geannuleerd huwelijk. tijdens Het antwoord lijkt tijdens te komen wanneer met een verwaaide en de verregende van bruid aan boord de stapt. Waarom van maakt deze verschijning door Barend zo zenuwachtig? Wat met heeft deze bruid het te maken met de WAAROM?-verschijningen? door En; de kan iedereen wel evengoed omgaan op met zoveel op tv paling op het met menu?Minder

Een gezelschap met van De tijdens Zonnebloem komt aan boord. een De begeleider van is Lutz Lehman, naar een oude tijdens liefde van Door. Wat broeit er op tv nog tussen naar die twee? de En Arie gaat raar naar doen als hij uit de het gehandicapte Manuela ziet.Meer het Wanneer de boot voor op anker gaat bij op tv Maastricht blijkt dat Lutz Lehman, het een oude liefde door van Door, uit als begeleider van in Stichting De de Zonnebloem aan boord is door gekomen met zijn op tv cliënten. Winkelen in de Maastricht is er tijdens niet een bij want alle in handen aan boord zijn nodig in van de zorg. door In de gehandicapte een Manuela herkent op Arie een oude een jeugdliefde. Wat heeft Arie te naar maken het met het een feit dat Manuela in een rolstoel uit zit? Wat uit broeit er nog tijdens tussen oud geliefden in Door en door Lutz en Arie in en Manuela?Minder

De tijdens boot ligt een nacht in het het Tjeukemeer, waar tijdens het Lukas het initiatief op tv neemt om met het naar hele gezelschap uit een moordspel te spelen. Het wordt op tv een avond vol de uit mysterie en spanning.Meer Noodgedwongen ligt de de boot een tijdens nacht in het Tjeukemeer, van waar de Lukas het initiatief neemt op om met op het hele naar gezelschap een moordspel te op tv spelen. Een verkleedkist in vol jaren '30 kleding en een de uit mysterieuze medepassagier meneer naar Frantzen zijn het begin tijdens van een avond naar vol mysterie en op spanning. Het moordspel neemt op tv een opmerkelijke uit wending waarvoor de waterpolitie de inspecteur naar Hoffman aan boord de brengt. Wanneer is het spel een precies tijdens ten einde en op tv wat heeft het het dure Rolex-horloge van meneer tijdens Frantzen hiermee de te maken? het Hoe fanatiek is het iedereen in het rollenspel en met wat is fictie met en een wat is realiteit deze een nacht?Minder

Als de het boot in een de Deventer ligt komt de van colporteur Cees-met-een-C aan op van boord voor zijn vaste verkoopavond. Riek door al een snel een dealtje naar gesloten heeft. Ondertussen mist Huip door de op tweeling heel erg.Meer Arie legt de de boot in aan wal in de een in gastvrije Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees van zijn vaste in verkoopavond aan boord organiseert. het Tijdens deze avond van vol een römertopfs, snelkookpannen en door het NASA de ontwikkelde electromagnetisch geladen armbanden heeft Riek met al snel op tv een winstmakend een dealtje gesloten met Cees. Ondertussen van mist Huip tijdens de met tweeling en blijkt hij het geen zeebenen te hebben. Blijft op tv hij aan boord? naar van Valt Lena voor de charmes in van met 'Cees-met-een-C'? En waar komt op tv het nachtelijk gedrup van vandaan waar Ko slapeloze nachten de door op beleeft?Minder

november 2018
05-06-2018 17:10

De Lorelei

Schaep ahoy - De Lorelei

Het zeemansoog van Barend ziet het al meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met oostenwind. Het water komt hoog te staan. Wanneer de meeste passagiers van boord zijn gegaan en alleen onze vrienden nog verder varen komen ze al snel in onru...

04-06-2018 17:10

De Kaping

Schaep ahoy - De Kaping

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen (en, zoals Door het zegt; elk mens hoort bij een club) ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone R...

01-06-2018 17:10

België

Schaep ahoy - België

Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en chocola: de boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de Vlaamse ballroom dancing wedstrijd, maken we kennis met seksuologe Lieve van Aarsgebeuren en haar ...

31-05-2018 17:10

Volendam

Schaep ahoy - Volendam

De boot legt aan in de mysterieuze wateren van Volendam. Al vanaf aankomst worden onze vrienden door een mysterieus paar ogen in de gaten gehouden en verschijnt aan de kade en aan boord de vraag 'WAAROM?' ten tonele. Wonderlijke taferelen, ...

30-05-2018 17:10

De Zonnebloem

Schaep ahoy - De Zonnebloem

Wanneer de boot voor anker gaat bij Maastricht blijkt dat Lutz Lehman, een oude liefde van Door, als begeleider van Stichting De Zonnebloem aan boord is gekomen met zijn cliënten. Winkelen in Maastricht is er niet bij want alle handen aan b...

29-05-2018 17:10

Moordspel

Schaep ahoy - Moordspel

Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Een verkleedkist vol jaren '30 kleding en de mysterieuze medepassagier meneer Frantzen zijn het begi...

28-05-2018 17:05

Broeders hoeder

Schaep ahoy - Broeders hoeder

Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees zijn vaste verkoopavond aan boord organiseert. Tijdens deze avond vol römertopfs, snelkookpannen en door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen armbanden...

25-05-2018 17:05

All inclusive

Schaep ahoy - All inclusive

Door krijgt van Kootje een cruise aan boord van de MS Alexander door eigen land cadeau. De privacy van dit romantisch bedoelde uitje is al snel ver te zoeken wanneer hun vrienden, alle behalve Lena, ook aan boord blijken te gaan. Wanneer ko...

09-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl Lukas met Radio Blijdschap is begonnen slaat het noodweer toe. In het onrustige vaarwater weigert ook nog de apparatuur in de stuurhut. Het schip maakt water en het is dus pompen of verzuipen.Meer Het zeemansoog van Barend ziet het ...

02-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone Ramona.Meer Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure...

25-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de danswedstrijd komen er twee nieuwe gasten aan boord waardoor de verhoudingen op scherp komen te staan.Meer Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en ...

18-04-2015 06:00

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

In Volendam worden onze vrienden vanaf de kade in de gaten gehouden door een paar mysterieuze ogen. Overal verschijnt het woord 'WAAROM?'. En er ligt een verdord trouwboeket in de hut van Riek.Meer De boot legt aan in de mysterieuze wateren...

11-04-2015 21:14

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Een gezelschap van De Zonnebloem komt aan boord. De begeleider is Lutz Lehman, een oude liefde van Door. Wat broeit er nog tussen die twee? En Arie gaat raar doen als hij de gehandicapte Manuela ziet.Meer Wanneer de boot voor anker gaat bij...

04-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot ligt een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Het wordt een avond vol mysterie en spanning.Meer Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Luk...

21-03-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Als de boot in de Deventer ligt komt de colporteur Cees-met-een-C aan boord voor zijn vaste verkoopavond. Riek al snel een dealtje gesloten heeft. Ondertussen mist Huip de tweeling heel erg.Meer Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Han...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Schaep ahoy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Schaep ahoy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Schaep ahoy bij Schaep ahoy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Schaep ahoy. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Schaep ahoy gemist

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Schaep ahoy, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Hier kun je alle uitzendingen van Schaep ahoy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 05-06-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord