Programma gemist?

Het in zeemansoog van Barend ziet van het al op meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met oostenwind. een Het water komt op hoog te staan. van Wanneer de meeste het passagiers het van boord zijn de gegaan en alleen onze het vrienden nog op verder varen komen een ze al snel in van onrustig, en Duits, vaarwater met terecht. Vanuit tijdens zijn hut is Lukas met een radiozender op begonnen: Radio uit Blijdschap, vanwaar hij het Duitse klassiekers en tijdens adviezen aan hen die van nog in de kast van zitten uitzendt. van Wanneer het op schip in noodweer komt tijdens en er van steeds meer op tv water gemaakt wordt, zullen van de overgebleven passagiers met een door noodplan van moeten komen. een Het is pompen of verzuipen. met Zullen onze vrienden weer op een veilig voet aan Amsterdamse grond van zetten?

Terwijl tijdens de boot de aanmeert in het Friese Joure, een loopt de op tv broeierige sfeer aan boord al tijdens snel op. In in door deze aflevering over vooroordelen (en, zoals van Door het zegt; naar elk mens door hoort bij een een club) ontvangt Lena een door oude klasgenoot: uit de uit Molukse schone Ramona. Wanneer ze met uit haar broers aan tijdens boord stapt, en door op blijkt dat deze door broers wapens bij uit zich dragen, slaat de een gemoedelijk sfeer al snel op om. Is dit naar inderdaad een een onschuldig bezoekje of door hebben Ramona van en haar broers andere plannen de met deze boot en een haar in passagiers?

Garnaalkroketten, wafels, tijdens mossels, bier, met patat en chocola: de boot op vaart door Vlaamse op tv wateren. Terwijl iedereen met een danspartner zoekt uit voor naar de Vlaamse ballroom dancing wedstrijd, in het maken we kennis met seksuologe de Lieve van van Aarsgebeuren en haar uit man, de tandarts op tv Yves. Wanneer de uit twee op verzoek op tv van Riek meedineren tijdens aan de captain's met table komen tijdens verschillende verhoudingen op scherp op te staan en gaan we een een nacht door vol intriges op het met schip in tegemoet, of zoals Greet tijdens zegt: in een breiwerkje opzetten. Ook Lukas en van van Barend beleven romantische met momenten wanneer Barend De Grote uit Beer laat op tv zien aan Lukas vanuit de op tv stuurhut. Wie met danst een met wie tijdens met de danswedstrijd? Zijn de van Vlaamse tortelduifjes naar Lieve en Yves inderdaad op tv zo verliefd naar op elkaar en naar dansen zij mee?

De door boot legt het aan in de mysterieuze wateren van tijdens Volendam. Al vanaf op tv aankomst worden door onze de vrienden door een naar mysterieus paar ogen in in de gaten gehouden en op verschijnt aan door de kade op tv en aan boord de vraag van 'WAAROM?' ten tonele. Wonderlijke het in taferelen, zoals verstopte trouwringen in de het Volendamse klederdracht van tijdens Lena en met een met verdord trouwboeket op naar het kussen van Riek, wijzen op uit een geannuleerd de huwelijk. Het antwoord uit lijkt te komen wanneer tijdens een door verwaaide en verregende bruid tijdens aan boord stapt. een Waarom maakt deze verschijning het Barend zo tijdens zenuwachtig? Wat heeft deze een bruid te op tv maken met de van WAAROM?-verschijningen? uit En; kan iedereen wel het evengoed omgaan met van zoveel paling in op het menu?

Wanneer in de boot voor anker gaat de bij Maastricht op blijkt tijdens dat Lutz Lehman, een oude naar liefde van met Door, als begeleider van door Stichting op De Zonnebloem aan in boord is gekomen met zijn cliënten. van Winkelen in op Maastricht is het er niet bij tijdens want alle handen aan in boord zijn nodig in door de in zorg. In de gehandicapte Manuela uit uit herkend Arie een tijdens oude jeugdliefde. Wat door heeft Arie te maken tijdens met het een feit dat Manuela in een in rolstoel op tv zit? Wat broeit er uit nog tussen oud geliefden Door door naar & Lutz en Arie & op tv Manuela?

Noodgedwongen ligt met de boot een op tv nacht in in het Tjeukemeer, waar Lukas uit het initiatief neemt om uit met het hele een gezelschap een een moordspel te spelen. met Een een verkleedkist vol jaren de '30 kleding en de het mysterieuze medepassagier meneer op tv Frantzen zijn het begin in van uit een avond vol mysterie en de spanning. Het moordspel een neemt een het opmerkelijke wending waarvoor naar de waterpolitie inspecteur Hoffman aan de boord brengt. tijdens Wanneer in is het spel precies ten naar einde naar en wat heeft het dure Rolex de horloge van meneer door op tv Frantzen hiermee te maken? Hoe op fanatiek is iedereen het in het rollenspel en door wat is op tv fictie en op wat is realiteit deze het nacht?

Arie door legt de boot naar aan wal in de op tv gastvrije door Hanzestad Deventer, waar door colporteur Cees zijn vaste verkoopavond het aan van boord organiseert. Tijdens deze avond in vol römertopfs, uit snelkookpannen en op tv door NASA ontwikkelde electromagnetisch door geladen armbanden heeft in Riek al snel naar een winstmakend dealtje een gesloten met Cees. Ondertussen mist in Huip de tweeling van en uit blijkt hij geen zeebenen te van hebben. een Blijft hij aan boord? door Valt Lena voor tijdens de charmes van met 'Cees-met-een-C'? En waar op tv komt het met nachtelijk gedrup van vandaan waar Ko slapeloze nachten door tijdens met beleeft?

Door op tv krijgt van Kootje een het cruise het aan boord van de MS Alexander naar door in eigen land cadeau. De privacy de van dit de romantisch bedoelde uitje is het al door snel ver te zoeken uit wanneer hun vrienden, van alle op behalve Lena, ook aan boord blijken het te gaan. het Wanneer het kort na het tijdens uitvaren de kapitein met hartklachten het het schip horizontaal een verlaat op is het Arie die, in na luidkeels aandringen van op tv Riek, het roer op overneemt. Maar hoe komt naar Kootje eigenlijk op tv aan de kaartjes het voor deze in cruise? Hoe op geschikt is Arie voor de functie op tijdens van kapitein als blijkt op dat hij niet de kan zwemmen? Is het zeeziekte uit met of iets anders waar Lukas uit last van van heeft nadat in hij stuurman Barend van ontmoet heeft? En: waar is naar Lena naar eigenlijk?

Terwijl op tv Lukas met Radio Blijdschap is een naar begonnen slaat het noodweer toe. In op het naar onrustige vaarwater weigert ook een nog de apparatuur in naar de stuurhut. Het een door schip maakt water en het naar is dus pompen naar of verzuipen.Meer Het zeemansoog door van Barend uit ziet het al meteen: van cumulonimbuswolken gecombineerd met de oostenwind... het de water de komt hoog te uit staan. Wanneer de meeste passagiers van van naar boord zijn gegaan en alleen onze met vrienden een nog verder varen komen een ze al door snel in van onrustig, en Duits, vaarwater terecht. met Vanuit zijn uit hut is naar Lukas een radiozender op tv begonnen: Radio Blijdschap, vanwaar hij met Duitse klassiekers het en adviezen aan op tv hen die een nog in de kast zitten op tv uitzendt. Wanneer het schip naar in in noodweer komt en er de steeds meer water met gemaakt wordt, zullen de een een overgebleven passagiers met een noodplan met moeten komen. Het uit is pompen in of verzuipen. Zullen onze een vrienden weer het veilig voet aan Amsterdamse grond tijdens door zetten?Minder

Terwijl met de boot aanmeert in het van Friese een Joure, loopt van de broeierige sfeer op aan boord al een snel op. In deze aflevering over naar naar vooroordelen ontvangt Lena een oude het klasgenoot: de door Molukse schone Ramona.Meer Terwijl de in boot van aanmeert in het op Friese Joure, loopt van de broeierige sfeer aan boord in al snel door op. tijdens In deze aflevering het over vooroordelen (en, zoals Door het naar in zegt: elk mens hoort naar bij een club) op ontvangt Lena door een oude klasgenoot: de uit Molukse schone in Ramona. Wanneer ze op tv met haar broers aan boord de stapt, en blijkt dat naar van deze broers wapens bij zich dragen, met slaat de het gemoedelijke sfeer door al snel om. Is door dit met inderdaad een onschuldig bezoekje of uit hebben de Ramona en haar broers andere tijdens plannen met deze een boot met en haar passagiers?Minder

De uit boot vaart door tijdens Vlaamse wateren. Terwijl iedereen de een danspartner zoekt de voor de op danswedstrijd komen er twee nieuwe uit gasten het aan boord waardoor op tv de verhoudingen op uit scherp komen met te staan.Meer Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, op tv in patat en chocola: naar de boot vaart door met Vlaamse wateren. het Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor op de een Vlaamse Ballroom Dancing op tv wedstrijd, maken in we kennis met seksuologe Lieve het van een Aarsgebeuren en haar man, door de tandarts Yves. Wanneer de de twee het op verzoek naar van Riek meedineren aan de op tv captains table door komen verschillende verhoudingen op scherp tijdens te met staan en gaan we een uit nacht vol uit intriges op het in schip op tegemoet, of zoals in Greet zegt: een door breiwerkje opzetten. Ook tijdens Lukas en Barend beleven op romantische momenten wanneer op Barend De in Grote Beer laat zien aan tijdens Lukas vanuit de op tv stuurhut. Wie danst met van wie tijdens de van danswedstrijd? Zijn de op Vlaamse tortelduifjes uit Lieve door en Yves inderdaad tijdens zo verliefd op elkaar en op dansen zij door mee?Minder

In de Volendam worden onze vrienden vanaf uit de kade naar in de op tv gaten gehouden door door een paar mysterieuze ogen. Overal door verschijnt het op woord 'WAAROM?'. de En er ligt het een verdord trouwboeket van in de hut van Riek.Meer met van De boot legt aan in de tijdens mysterieuze op wateren van Volendam. de Al vanaf uit aankomst worden onze vrienden door een op tv op mysterieus paar ogen in het de gaten door gehouden en verschijnt de aan de kade en aan boord op de vraag door 'WAAROM?' ten tonele. Wonderlijke naar tijdens taferelen, zoals verstopte tijdens trouwringen in de Volendamse klederdracht met van Lena en naar een de verdord trouwboeket op het kussen op tv van Riek, op tv wijzen op door een geannuleerd huwelijk. op tv Het antwoord lijkt te komen de wanneer een verwaaide en tijdens verregende bruid aan het door boord stapt. Waarom de maakt deze verschijning Barend met zo zenuwachtig? het Wat heeft deze bruid van te maken op tv met de WAAROM?-verschijningen? En; kan iedereen van wel evengoed omgaan uit een met zoveel paling op uit het menu?Minder

Een op gezelschap van door De Zonnebloem komt aan boord. tijdens De het begeleider is Lutz Lehman, een in oude liefde van tijdens Door. Wat broeit uit er nog van tussen die twee? in En Arie naar gaat raar doen het als hij de gehandicapte Manuela de ziet.Meer Wanneer de boot een voor anker gaat met bij Maastricht naar blijkt dat Lutz een Lehman, een oude de liefde van Door, op als begeleider van Stichting uit naar De Zonnebloem aan boord van is gekomen met zijn cliënten. op tv Winkelen in uit Maastricht is op er niet bij want op alle handen aan met boord naar zijn nodig in de zorg. de In van de gehandicapte Manuela herkent van Arie een oude op tv jeugdliefde. Wat heeft het Arie te in maken met het de feit dat Manuela door in een rolstoel zit? tijdens Wat broeit er nog van tussen oud naar geliefden Door uit en Lutz en Arie en de Manuela?Minder

De boot ligt de een het nacht in naar het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief in neemt een om met uit het hele gezelschap een moordspel te van spelen. door Het wordt een van avond vol in mysterie en spanning.Meer Noodgedwongen ligt naar de boot tijdens een nacht in het Tjeukemeer, het waar Lukas door het de initiatief neemt om met het door hele gezelschap een in moordspel te spelen. Een naar verkleedkist vol jaren het op '30 kleding en de mysterieuze medepassagier een meneer van Frantzen zijn het uit begin van een naar avond vol mysterie en naar spanning. Het op tv moordspel neemt een door opmerkelijke wending waarvoor de waterpolitie naar tijdens inspecteur Hoffman aan boord brengt. Wanneer door is het uit spel precies door ten einde en wat op heeft het een dure Rolex-horloge van meneer een Frantzen hiermee uit te maken? Hoe fanatiek is de de iedereen in het rollenspel en wat op met is fictie en wat de is realiteit deze naar nacht?Minder

Als de de boot in de in Deventer ligt komt de door tijdens colporteur Cees-met-een-C aan boord voor zijn de vaste op verkoopavond. Riek al snel naar een het dealtje gesloten heeft. Ondertussen mist op Huip de tweeling heel uit op tv erg.Meer Arie legt de de boot aan een wal in de gastvrije Hanzestad Deventer, van waar door colporteur Cees het zijn vaste verkoopavond aan boord naar organiseert. uit Tijdens deze avond uit vol römertopfs, snelkookpannen en door NASA het ontwikkelde met electromagnetisch geladen armbanden in heeft Riek al op snel een winstmakend de dealtje gesloten met Cees. tijdens Ondertussen het mist Huip de in tweeling en blijkt op tv hij geen zeebenen te met hebben. Blijft hij aan boord? uit op Valt Lena voor naar de charmes van een 'Cees-met-een-C'? En waar op komt het nachtelijk uit gedrup vandaan waar Ko op tv slapeloze nachten door naar beleeft?Minder

maart 2020
05-06-2018 17:10

De Lorelei

Schaep ahoy - De Lorelei

Het zeemansoog van Barend ziet het al meteen: cumulonimbuswolken gecombineerd met oostenwind. Het water komt hoog te staan. Wanneer de meeste passagiers van boord zijn gegaan en alleen onze vrienden nog verder varen komen ze al snel in onru...

04-06-2018 17:10

De Kaping

Schaep ahoy - De Kaping

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen (en, zoals Door het zegt; elk mens hoort bij een club) ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone R...

01-06-2018 17:10

België

Schaep ahoy - België

Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en chocola: de boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de Vlaamse ballroom dancing wedstrijd, maken we kennis met seksuologe Lieve van Aarsgebeuren en haar ...

31-05-2018 17:10

Volendam

Schaep ahoy - Volendam

De boot legt aan in de mysterieuze wateren van Volendam. Al vanaf aankomst worden onze vrienden door een mysterieus paar ogen in de gaten gehouden en verschijnt aan de kade en aan boord de vraag 'WAAROM?' ten tonele. Wonderlijke taferelen, ...

30-05-2018 17:10

De Zonnebloem

Schaep ahoy - De Zonnebloem

Wanneer de boot voor anker gaat bij Maastricht blijkt dat Lutz Lehman, een oude liefde van Door, als begeleider van Stichting De Zonnebloem aan boord is gekomen met zijn cliënten. Winkelen in Maastricht is er niet bij want alle handen aan b...

29-05-2018 17:10

Moordspel

Schaep ahoy - Moordspel

Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Een verkleedkist vol jaren '30 kleding en de mysterieuze medepassagier meneer Frantzen zijn het begi...

28-05-2018 17:05

Broeders hoeder

Schaep ahoy - Broeders hoeder

Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Hanzestad Deventer, waar colporteur Cees zijn vaste verkoopavond aan boord organiseert. Tijdens deze avond vol römertopfs, snelkookpannen en door NASA ontwikkelde electromagnetisch geladen armbanden...

25-05-2018 17:05

All inclusive

Schaep ahoy - All inclusive

Door krijgt van Kootje een cruise aan boord van de MS Alexander door eigen land cadeau. De privacy van dit romantisch bedoelde uitje is al snel ver te zoeken wanneer hun vrienden, alle behalve Lena, ook aan boord blijken te gaan. Wanneer ko...

09-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl Lukas met Radio Blijdschap is begonnen slaat het noodweer toe. In het onrustige vaarwater weigert ook nog de apparatuur in de stuurhut. Het schip maakt water en het is dus pompen of verzuipen.Meer Het zeemansoog van Barend ziet het ...

02-05-2015 20:25

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure, loopt de broeierige sfeer aan boord al snel op. In deze aflevering over vooroordelen ontvangt Lena een oude klasgenoot: de Molukse schone Ramona.Meer Terwijl de boot aanmeert in het Friese Joure...

25-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot vaart door Vlaamse wateren. Terwijl iedereen een danspartner zoekt voor de danswedstrijd komen er twee nieuwe gasten aan boord waardoor de verhoudingen op scherp komen te staan.Meer Garnaalkroketten, wafels, mossels, bier, patat en ...

18-04-2015 06:00

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

In Volendam worden onze vrienden vanaf de kade in de gaten gehouden door een paar mysterieuze ogen. Overal verschijnt het woord 'WAAROM?'. En er ligt een verdord trouwboeket in de hut van Riek.Meer De boot legt aan in de mysterieuze wateren...

11-04-2015 21:14

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Een gezelschap van De Zonnebloem komt aan boord. De begeleider is Lutz Lehman, een oude liefde van Door. Wat broeit er nog tussen die twee? En Arie gaat raar doen als hij de gehandicapte Manuela ziet.Meer Wanneer de boot voor anker gaat bij...

04-04-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

De boot ligt een nacht in het Tjeukemeer, waar Lukas het initiatief neemt om met het hele gezelschap een moordspel te spelen. Het wordt een avond vol mysterie en spanning.Meer Noodgedwongen ligt de boot een nacht in het Tjeukemeer, waar Luk...

21-03-2015 21:13

Schaep ahoy

Schaep ahoy - Schaep ahoy

Als de boot in de Deventer ligt komt de colporteur Cees-met-een-C aan boord voor zijn vaste verkoopavond. Riek al snel een dealtje gesloten heeft. Ondertussen mist Huip de tweeling heel erg.Meer Arie legt de boot aan wal in de gastvrije Han...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Schaep ahoy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Schaep ahoy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Schaep ahoy bij Schaep ahoy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Schaep ahoy. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Schaep ahoy gemist

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Schaep ahoy, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Schaep ahoy gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Schaep ahoy? Hier kun je alle uitzendingen van Schaep ahoy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 05-06-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!