Programma gemist?

Song van days

Song days,De tijdens Zeeuwse band Racoon is op tv altijd op met zoek naar de uit 'volmaakte' met popsong. Liedjes, die door dát zeggen wat niet uit op te leggen van valt, waarin taal tijdens en muziek samenvallen. Hoe het zitten ze in de elkaar, van hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, uit Song Days. Een op tv zoektocht naar het geheim in en in de magie van het ideale van liedje door van drie minuten, gemaakt de door Racoon. De een Zeeuwse een band is altijd op zoek naar door de 'volmaakte' de popsong. Liedjes, die met dát zeggen wat niet op uit te leggen naar valt. Liedjes waarin door taal en muziek het samenvallen. Hoe de zitten ze in door elkaar, hoe ontstaan ze? op tv Maar het verhaal van uit van Racoon is naar ook een verhaal van doorzettingsvermogen. De een groep raakte begin van deze eeuw haar naar platencontract kwijt. Vervolgens met deden het de muzikanten het met gewoon maar uit zelf. Uiteindelijk leverde deze strategie in de grootste van hit uit op tv hun carrière op: Love You een More.Minder

mei 2021
30-04-2016 23:10

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days

14-03-2015 21:37

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days,De Zeeuwse band Racoon is altijd op zoek naar de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát zeggen wat niet uit te leggen valt, waarin taal en muziek samenvallen. Hoe zitten ze in elkaar, hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, Song Days. Een ...

3Doc: Racoon: Blue days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Racoon: Blue days bij 3Doc: Racoon: Blue days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Racoon: Blue days. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Racoon: Blue days gemist

Song days,Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!