Programma gemist?

Song met days

Song naar days,De Zeeuwse de band Racoon is altijd op zoek uit naar de 'volmaakte' van in popsong. Liedjes, die dát op tv zeggen wat het niet uit te leggen valt, tijdens waarin taal en muziek de samenvallen. Hoe zitten met ze in naar elkaar, hoe ontstaan van ze?Meer Blue Days, tijdens Song op Days. Een zoektocht naar op tv het geheim en de de magie van naar het ideale door liedje van drie minuten, gemaakt door op tv Racoon. De de Zeeuwse uit band is altijd op zoek naar het de 'volmaakte' in popsong. in Liedjes, die dát de zeggen wat niet uit te leggen een valt. Liedjes waarin de met taal en muziek met samenvallen. Hoe zitten ze in van elkaar, hoe de ontstaan ze? naar Maar het verhaal van Racoon tijdens is ook met een verhaal van doorzettingsvermogen. De op groep raakte uit begin deze eeuw haar door platencontract kwijt. Vervolgens uit deden de op tv muzikanten met het gewoon maar zelf. Uiteindelijk tijdens leverde van deze strategie de met grootste hit uit hun door carrière op: Love op You More.Minder

januari 2021
30-04-2016 23:10

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days

14-03-2015 21:37

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days,De Zeeuwse band Racoon is altijd op zoek naar de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát zeggen wat niet uit te leggen valt, waarin taal en muziek samenvallen. Hoe zitten ze in elkaar, hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, Song Days. Een ...

3Doc: Racoon: Blue days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Racoon: Blue days bij 3Doc: Racoon: Blue days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Racoon: Blue days. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Racoon: Blue days gemist

Song days,Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!