Programma gemist?

Song van days

Song days,De Zeeuwse met band Racoon is het het altijd op zoek naar op de 'volmaakte' popsong. Liedjes, het die dát zeggen wat met niet uit met te leggen valt, waarin in in taal en muziek samenvallen. Hoe door zitten ze in elkaar, tijdens het hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, door Song Days. Een de zoektocht een naar het geheim en de de magie van het op ideale liedje van het drie minuten, gemaakt door uit Racoon. De de Zeeuwse band een is altijd op zoek op naar de 'volmaakte' popsong. op Liedjes, die dát uit tijdens zeggen wat niet uit uit te leggen valt. Liedjes waarin door een taal en muziek samenvallen. tijdens Hoe zitten ze in uit elkaar, tijdens hoe ontstaan ze? de Maar het verhaal van van Racoon is ook een uit verhaal uit van doorzettingsvermogen. De uit groep raakte begin op tv deze eeuw haar tijdens platencontract kwijt. Vervolgens deden op tv de muzikanten het gewoon uit maar zelf. Uiteindelijk leverde het door deze strategie de grootste hit naar uit hun carrière de op: Love You van More.Minder

mei 2020
30-04-2016 23:10

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days

14-03-2015 21:37

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days,De Zeeuwse band Racoon is altijd op zoek naar de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát zeggen wat niet uit te leggen valt, waarin taal en muziek samenvallen. Hoe zitten ze in elkaar, hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, Song Days. Een ...

3Doc: Racoon: Blue days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Racoon: Blue days bij 3Doc: Racoon: Blue days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Racoon: Blue days. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Racoon: Blue days gemist

Song days,Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!