Programma gemist?

Song naar days

Song days,De Zeeuwse de een band Racoon is altijd uit op zoek naar de de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die door dát zeggen een wat niet op tv uit te leggen valt, waarin het taal en muziek op tv samenvallen. van Hoe zitten ze de in elkaar, het hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, op tv Song Days. Een zoektocht naar naar in het geheim van en de magie van het ideale uit liedje van drie naar minuten, gemaakt met door Racoon. tijdens De Zeeuwse band is altijd in op zoek in naar de een 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát een zeggen wat niet tijdens uit te leggen naar valt. Liedjes waarin het in taal en muziek samenvallen. door Hoe zitten ze uit in elkaar, hoe ontstaan ze? uit Maar het verhaal in door van Racoon is door ook een verhaal van doorzettingsvermogen. De op het groep raakte begin deze eeuw het haar platencontract kwijt. Vervolgens door met deden de muzikanten het op gewoon maar zelf. Uiteindelijk leverde op deze naar strategie de grootste hit uit een hun in carrière op: Love uit You More.Minder

september 2021
30-04-2016 23:10

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days

14-03-2015 21:37

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days,De Zeeuwse band Racoon is altijd op zoek naar de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát zeggen wat niet uit te leggen valt, waarin taal en muziek samenvallen. Hoe zitten ze in elkaar, hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, Song Days. Een ...

3Doc: Racoon: Blue days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Racoon: Blue days bij 3Doc: Racoon: Blue days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Racoon: Blue days. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Racoon: Blue days gemist

Song days,Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!