Programma gemist?

Song een days

Song een days,De Zeeuwse band op tv Racoon is door altijd op zoek naar de 'volmaakte' de popsong. uit Liedjes, die dát van zeggen wat niet een uit te leggen met valt, waarin taal op en muziek uit samenvallen. Hoe zitten ze een in elkaar, hoe ontstaan van ze?Meer Blue Days, Song in Days. Een zoektocht op tv naar het geheim een en de in magie van van het ideale liedje van tijdens drie door minuten, gemaakt door Racoon. De Zeeuwse door band is altijd in op zoek uit naar de het 'volmaakte' popsong. een Liedjes, die dát zeggen wat op niet uit in te leggen valt. het Liedjes waarin een taal en muziek op samenvallen. Hoe zitten ze in tijdens elkaar, hoe ontstaan van ze? Maar het verhaal van van in Racoon is ook tijdens een verhaal het van doorzettingsvermogen. De groep raakte het begin op deze eeuw haar platencontract kwijt. de Vervolgens deden de muzikanten met het het gewoon maar zelf. Uiteindelijk met leverde naar deze strategie de door grootste hit uit hun het carrière op: Love naar You More.Minder

september 2020
30-04-2016 23:10

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days

14-03-2015 21:37

3Doc: Racoon: Blue days

3Doc: Racoon: Blue days - 3Doc: Racoon: Blue days

Song days,De Zeeuwse band Racoon is altijd op zoek naar de 'volmaakte' popsong. Liedjes, die dát zeggen wat niet uit te leggen valt, waarin taal en muziek samenvallen. Hoe zitten ze in elkaar, hoe ontstaan ze?Meer Blue Days, Song Days. Een ...

3Doc: Racoon: Blue days gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Racoon: Blue days bij 3Doc: Racoon: Blue days liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Racoon: Blue days. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Racoon: Blue days gemist

Song days,Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Racoon: Blue days, Song days gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Racoon: Blue days? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Racoon: Blue days kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!