Programma gemist?

Hij groeide in op in in Peru, als kind van door een zendingsechtpaar.Meer Hij door groeide een op in Peru, uit als kind van met een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder in arts. En dus werd uit hij ook op tv arts. met Alhoewel, de muziek waarmee hij de in Peru was door grootgebracht, tijdens bleef kriebelen. En daarin zocht met hij uit zijn weg. Bij de bekende groep naar Sela en van later werd uit hij bekend als op tv leadzanger van de succesvolle band door Trinity. Hoewel naar hij toch in vooral in de muziek zijn een bestemming heef in gevonden, werkt hij uit ook met als arts voor verslaafden naar in een op tv gevangenis. Het geloof heeft de hij heel naar zijn leven met op zich meegedragen. Hier en daar de wat veranderd door tijdens de culturen waarin op hij leefde, naar maar in een naar rotsvast vertrouwen de op zijn zaligmaker de Jezus Christus. Andries Knevel van in gesprek met Elbert naar Smelt, over uit geloof, cultuur en een muziek.Minder

oktober 2020
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!