Programma gemist?

Hij groeide op tv op in Peru, als naar kind van het een op zendingsechtpaar.Meer Hij groeide met op in Peru, als kind een van een zendingsechtpaar. van Vader dominee, moeder arts. de En dus werd het hij ook arts. de Alhoewel, de uit muziek door waarmee hij in met Peru was grootgebracht, het bleef kriebelen. En daarin zocht tijdens hij in zijn weg. Bij de bekende groep een Sela en tijdens later werd hij bekend het als leadzanger met van de succesvolle een band Trinity. Hoewel hij van door toch vooral in de muziek zijn op tv bestemming heef een gevonden, werkt hij het ook als op arts voor van verslaafden in een gevangenis. Het naar geloof naar heeft hij heel zijn leven met met zich naar meegedragen. Hier en op tv daar wat naar veranderd door de tijdens culturen waarin hij leefde, maar in een op tv een rotsvast vertrouwen met op zijn zaligmaker Jezus Christus. Andries door Knevel in gesprek naar van met Elbert Smelt, over geloof, in cultuur en de muziek.Minder

maart 2021
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!