Programma gemist?

Hij naar groeide op in Peru, als uit kind de van een zendingsechtpaar.Meer met Hij groeide op met in Peru, als kind tijdens van met een zendingsechtpaar. Vader dominee, van moeder arts. En op dus werd hij ook arts. in Alhoewel, tijdens de muziek waarmee hij uit in Peru was in grootgebracht, bleef kriebelen. uit En daarin zocht hij naar zijn weg. de Bij de het bekende groep Sela en later het werd hij in bekend als van leadzanger van de succesvolle band op met Trinity. Hoewel hij toch vooral tijdens in de op tv muziek zijn bestemming heef gevonden, een werkt naar hij ook als arts voor op tv door verslaafden in een gevangenis. Het tijdens geloof heeft hij op heel zijn een leven met zich meegedragen. Hier door en daar door wat veranderd door de uit culturen waarin het hij leefde, het maar in een met rotsvast vertrouwen op zijn tijdens zaligmaker Jezus uit Christus. Andries Knevel in gesprek op met Elbert Smelt, op over uit geloof, cultuur en naar muziek.Minder

juni 2021
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!