Programma gemist?

Hij door groeide op naar in Peru, als kind van op tv een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide uit op in Peru, naar als van kind van een zendingsechtpaar. op tv Vader dominee, uit moeder arts. uit En dus werd naar hij ook arts. Alhoewel, door de muziek het waarmee hij in Peru van was grootgebracht, naar bleef kriebelen. En daarin zocht hij het zijn weg. een Bij naar de bekende groep op tv Sela en later op tv werd hij bekend als naar leadzanger van een de succesvolle band Trinity. Hoewel hij op tv toch vooral in tijdens tijdens de muziek zijn bestemming uit heef gevonden, werkt hij ook van als op tv arts voor verslaafden in uit een gevangenis. Het geloof in heeft hij heel op zijn leven met tijdens zich meegedragen. met Hier door en daar wat veranderd door de het een culturen waarin hij het leefde, maar in door een rotsvast vertrouwen op zijn zaligmaker op tv naar Jezus Christus. Andries het Knevel in gesprek met Elbert Smelt, in over met geloof, cultuur en met muziek.Minder

oktober 2019
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!