Programma gemist?

Hij op groeide op een in Peru, als in kind van een zendingsechtpaar.Meer van Hij groeide op in Peru, uit als kind op van een met zendingsechtpaar. Vader dominee, de moeder arts. van En dus werd hij ook arts. in Alhoewel, de de muziek waarmee op hij in Peru de was grootgebracht, bleef op tv kriebelen. En daarin zocht hij het zijn weg. Bij uit de bekende groep uit met Sela en later werd op hij bekend als leadzanger van de de succesvolle band het Trinity. Hoewel naar hij in toch vooral in op tv de muziek zijn bestemming heef een gevonden, de werkt hij ook als arts voor op verslaafden in in een gevangenis. Het in geloof heeft hij met heel zijn leven met uit zich op meegedragen. Hier op tv en daar wat van veranderd door de culturen door waarin hij van leefde, maar in een rotsvast vertrouwen op op zijn in zaligmaker een Jezus Christus. Andries op tv Knevel in gesprek met van Elbert Smelt, over geloof, van cultuur en tijdens muziek.Minder

december 2021
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!