Programma gemist?

Hij groeide op op in Peru, van als kind van uit een zendingsechtpaar.Meer op tv Hij groeide op op in Peru, door als kind van van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. op op En dus werd in hij ook arts. Alhoewel, in de muziek tijdens waarmee hij in Peru was grootgebracht, een bleef het kriebelen. En daarin uit zocht hij zijn weg. Bij in de naar bekende groep Sela en naar later werd hij bekend in als leadzanger van van de succesvolle op band Trinity. Hoewel hij op toch vooral in een de muziek in zijn bestemming heef gevonden, een werkt hij het ook als arts voor op tv op tv verslaafden in een gevangenis. tijdens Het geloof heeft hij heel op tv op tv zijn leven met zich meegedragen. Hier op tv en daar wat in veranderd op tv door de in culturen waarin hij op tv leefde, maar in een rotsvast vertrouwen op tv op zijn uit zaligmaker Jezus Christus. Andries van Knevel in gesprek in met Elbert Smelt, met over geloof, cultuur met en een muziek.Minder

mei 2020
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!