Programma gemist?

Hij het groeide op in het Peru, als kind naar van een het zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in met Peru, als van kind van een met zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. het En op dus werd hij een ook arts. Alhoewel, tijdens de muziek de waarmee hij in op tv Peru was grootgebracht, bleef de kriebelen. En daarin door zocht hij het zijn weg. Bij de bekende op tv groep de Sela en later werd door hij bekend op als leadzanger van de in succesvolle band naar Trinity. Hoewel hij toch vooral in in uit de muziek zijn op bestemming heef gevonden, van werkt hij ook als naar arts voor verslaafden in een tijdens gevangenis. Het geloof van heeft hij met heel zijn leven tijdens met zich meegedragen. Hier een en een daar wat veranderd door op de met culturen waarin hij door leefde, maar in een op tv rotsvast vertrouwen op zijn zaligmaker tijdens Jezus met Christus. Andries Knevel in gesprek tijdens met Elbert uit Smelt, over de geloof, cultuur en uit muziek.Minder

januari 2020
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!