Programma gemist?

Hij groeide op in in door Peru, als kind uit van een zendingsechtpaar.Meer op tv Hij groeide een op in Peru, als kind op tv van een tijdens zendingsechtpaar. Vader dominee, de moeder arts. met En dus werd in hij ook arts. Alhoewel, de naar muziek waarmee hij op tv in Peru was op tv grootgebracht, bleef kriebelen. tijdens En daarin zocht het hij het zijn weg. Bij de tijdens bekende groep Sela en later naar werd hij in bekend als leadzanger van van de succesvolle uit band Trinity. Hoewel hij door uit toch vooral in de muziek door zijn bestemming uit heef gevonden, werkt met hij ook als arts in voor verslaafden in het een gevangenis. Het geloof met het heeft hij heel met zijn leven met zich tijdens meegedragen. Hier en daar wat op veranderd met door de culturen op waarin hij leefde, in maar in een op rotsvast vertrouwen op zijn naar zaligmaker Jezus Christus. Andries op tv met Knevel in gesprek met met Elbert Smelt, over geloof, naar cultuur en de muziek.Minder

november 2020
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!