Programma gemist?

Hij groeide op de in Peru, als uit kind de van een zendingsechtpaar.Meer uit Hij groeide op uit in Peru, als kind van de een zendingsechtpaar. met Vader dominee, moeder arts. uit En dus werd op met hij ook arts. Alhoewel, de op muziek waarmee hij uit in Peru was grootgebracht, op bleef kriebelen. En van het daarin zocht hij zijn tijdens weg. Bij de bekende groep op Sela en later naar op werd hij bekend als leadzanger van tijdens de succesvolle een band Trinity. door Hoewel hij het toch vooral in de muziek zijn een bestemming op heef gevonden, werkt hij ook tijdens als arts naar voor verslaafden in een het gevangenis. Het uit geloof heeft tijdens hij heel zijn leven met door zich meegedragen. naar Hier en daar wat van veranderd door de de het culturen waarin hij leefde, maar in door een rotsvast vertrouwen op op zijn op zaligmaker op tv Jezus Christus. Andries Knevel in gesprek het uit met Elbert Smelt, tijdens over geloof, cultuur en op muziek.Minder

augustus 2021
16-03-2015 00:11

Elbert Smelt

Elbert Smelt - Elbert Smelt

Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar.Meer Hij groeide op in Peru, als kind van een zendingsechtpaar. Vader dominee, moeder arts. En dus werd hij ook arts. Alhoewel, de muziek waarmee hij in Peru was grootgebracht, bleef...

Elbert Smelt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Elbert Smelt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Elbert Smelt bij Elbert Smelt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Elbert Smelt. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Elbert Smelt gemist

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Elbert Smelt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Elbert Smelt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Elbert Smelt? Hier kun je alle uitzendingen van Elbert Smelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!