Programma gemist?

In in deze allerlaatste aflevering is Peter het te gast tijdens in zijn eigen programma. op het Chantal Janzen verrast met hem op zijn werk, en op ontmoet bij naar Peter thuis zijn man Sander naar en zoon Levi. op Samen op tv blikken ze terug op naar tien jaar het 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. in Ook vertelt in Peter hoe hij op tv vroeger worstelde met uit zijn de homoseksualiteit, de adoptie van van zijn zoon en het het moment dat op hij zijn het ouders in één week op tijd verloor. En Chantal tijdens heeft een paar emotionele naar tijdens verrassingen voor hem in het petto.

In uit deze allerlaatste met aflevering is Peter op tv te gast in zijn eigen programma. met Chantal Janzen uit verrast hem de op zijn werk, met en ontmoet bij een Peter thuis zijn met man Sander en zoon Levi. tijdens Samen blikken tijdens ze terug op door tien jaar 'Van Der met Vorst Ziet Sterren'. op Ook vertelt Peter de hoe tijdens hij vroeger worstelde een met zijn van homoseksualiteit, de adoptie van zijn door zoon en naar het moment dat hij zijn het ouders in één op tv week tijd verloor. een door En Chantal heeft een paar het emotionele verrassingen voor op tv hem met in petto.

Peter in gaat op door bezoek bij acteursduo de Soy Kroon en Holly Brood. in Het stel laat voor naar het de eerst een met cameraploeg toe in hun huis. Holly tijdens vertelt openhartig over uit de voordelen, van maar ook over een de uit keerzijde van het met zijn van Herman Broods een dochter. Peter ontmoet ook door haar moeder, Xandra uit Brood, het en hij heeft een bijzondere verrassing naar voor hen. de Ook gaat Peter een op bezoek bij met Anita Meyer, die dit door jaar 50 jaar door in het vak in zit. Hij ontmoet met haar in man en volgt haar door achter de schermen tijdens met een op optreden.

Peter door gaat op bezoek door bij acteursduo Soy Kroon en door Holly Brood. met Het stel laat van voor het naar eerst een tijdens cameraploeg toe in een hun huis. Holly het vertelt openhartig over de voordelen, maar op het ook over de keerzijde van door het zijn van tijdens Herman Broods dochter. Peter door ontmoet ook van haar moeder, Xandra Brood, in naar en hij heeft een bijzondere met verrassing het voor hen. Ook van gaat Peter op bezoek bij tijdens Anita Meyer, die in dit de jaar 50 jaar in het vak door zit. Hij ontmoet de een haar man en volgt haar uit achter de schermen naar tijdens een een optreden.

Peter met is thuis bij zanger op tv Nielson, die met door zijn muziek een heel op nieuwe weg van is uit ingeslagen. Nielson is openhartig een over de door keerzijde van zijn succes en uit hoe door hij na een burn-out de uit draad weer heeft opgepakt. de Verder bezoekt Peter op oud-profvoetballer en voetbalanalist tijdens Wim van Kieft.

Peter is thuis uit bij op zanger Nielson, die met van zijn muziek een naar heel door nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is tijdens openhartig in over de in keerzijde van zijn succes en hoe in hij uit na een het burn-out de draad de weer heeft opgepakt. Verder bezoekt het Peter oud-profvoetballer en het voetbalanalist Wim op tv Kieft.

Met met Roxeanne Hazes gaat Peter van naar de het boerderij om samen iets tijdens van haar bucketlist af op tv te strepen: door geitenyoga. Roxeanne vertelt van openhartig over haar pestverleden, een hoe tijdens ze vroeger is het mishandeld door een een agressief vriendje en de ruzie van met haar broertje. op Ook komt naar moeder Rachel tijdens even langs. Verder bezoekt op Peter naar zanger Tino Martin.

Met tijdens Roxeanne Hazes naar gaat Peter naar de boerderij van om samen iets van de haar bucketlist af naar te strepen: met geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig op tv over haar pestverleden, in hoe ze uit vroeger is het mishandeld door een op tv agressief vriendje en de ruzie op met haar broertje. naar Ook komt moeder naar Rachel naar even langs. Verder bezoekt op tv Peter zanger Tino naar Martin.

Peter is tijdens op met de set van 'Flikken met Maastricht' met Angela Schijf en van is hij thuis het bij op Ronnie Flex, waar tijdens hij Ronnies naar ouders en grootouders op ontmoet.

Bezoek Zoals altijd gaat met Peter van van der in Vorst in de eerste op aflevering van het achttiende in seizoen van Van op der Vorst ziet naar sterren, die vanavond (29 uit uit juli) te zien tijdens is, op bezoek bij grote sterren. van Eerst een bezoekt hij de set in van de populaire met politieserie *Flikken Maastricht*, waar de hij spreekt tijdens met actrice Angela van Schijf. Zij vertelt onder tijdens op meer openhartig over de miskramen met die het ze heeft gehad, naar maar ze vertelt ook over van haar carrière op als actrice. Ronnie Flex De op tv andere BN'er naar die in deze aflevering verblijd wordt een met een door bezoekje van Peter uit van der Vorst tijdens is de jonge rapper naar Ronnie Flex, een die in de de afgelopen jaren is uitgegroeid tijdens tot één van het de populairste artiesten naar van van Nederland. Ook Ronnie doet een een tijdens boekje open over zijn leven, in en Peter maakt zelfs het kennis met tijdens zijn uit ouders en grootouders.

In het deze allerlaatste aflevering is uit Peter te door gast in tijdens zijn eigen programma. Chantal Janzen uit verrast hem op op zijn van werk, en ontmoet naar bij Peter thuis zijn man Sander op en zoon Levi. tijdens Samen blikken in ze door terug op tien jaar 'Van Der door Vorst tijdens Ziet Sterren'. Ook door vertelt Peter hoe de hij vroeger worstelde met zijn op homoseksualiteit, de op tv adoptie van zijn in zoon en het van moment dat hij zijn uit uit ouders in één week tijd door verloor. En op tv Chantal heeft een paar naar emotionele verrassingen voor hem met in uit petto.

In van de allerlaatste aflevering van naar Van Der door Vorst Ziet Sterren het is Peter tijdens te gast in zijn eigen tijdens programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast uit op de eerste beelden uit de het laatste aflevering door van Van der Vorst ziet met sterren: naar gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast hem op tijdens zijn werk en een ontmoet op bij Peter thuis zijn man door Sander en uit zoon tijdens Levi. Terugblik Samen blikken ze terug op tien op jaar in 'Van Der Vorst Ziet het Sterren'. een Ook vertelt Peter hoe hij naar vroeger worstelde met zijn naar naar homoseksualiteit, de adoptie van de zijn zoon en op het moment dat hij zijn de op tv ouders in één door week tijd verloor. Emotioneel Chantal heeft ook nog op een de paar emotionele verrassingen voor hem van in petto. Nieuwe presentator Van door van der Vorst ziet sterren uit gaat door, tijdens maar wie wordt uit de nieuwe presentator? Lees door het hier: in gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is met op bezoek met bij zangeres Samantha Steenwijk en in krijgt een met kijkje achter de de schermen van bij 'Holland Zingt van Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder op uit en haar vrouw Daisy. Samantha naar vertelt over het op tv uitstellen van hun naar kinderwens en een hoe moeilijk op het was om uit op tv de kast te in komen. Ook is uit Peter thuis het bij Kaj Gorgels. De nieuwe presentator op tv van 'Expeditie Robinson' uit vertelt over een het op tv overlijden van zijn vader en op tv hoe het is om tijdens van een relatie te hebben door met de van mooiste vrouw van Nederland. En met Peter heeft een naar bijzonder interview met niemand met minder dan in Madonna!

In tijdens deze aflevering van Van van Der Vorst de Ziet Sterren heeft Peter tijdens van in der Vorst een bijzonder interview met in Madonna. met Na een jarenlange succesvolle carrière naar met met megahits weet het de queen of pop uit tegenwoordig nog steeds het nieuws met te tijdens halen. Zo raakte ze tijdens internationaal op tv in opspraak na van haar ‘valse’ optreden tijdens het door Eurovisie van Songfestival, en haar gloednieuwe videoclip God het van Control is behoorlijk heftig en zorgt in tijdens voor veel ophef. Bekijk deze door video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat Van der het Vorst in langs bij zangeres uit Samantha Steenwijk. Van haar krijgt op tv de het presentator een kijkje tijdens achter de schermen bij door 'Holland Zingt Hazes'. het Thuis ontmoet hij haar een moeder de en haar op tv vrouw Daisy. Samantha vertelt over het in een uitstellen van hun kinderwens en op hoe moeilijk het was in om uit het de kast de te komen. Kaj door Gorgels Peter gaat in deze aflevering ook uit nog het op bezoek de bij Kaj Gorgels. De nieuwe van presentator met van 'Expeditie Robinson' vertelt naar over het een overlijden van zijn van vader en hoe het is door om een op relatie te hebben met uit de mooiste vrouw van met op Nederland.

Peter op is thuis bij Herman den de Blijker. We uit ontmoeten zijn vrouw uit en zijn zoon Matz een uit en gaan met op hem voetballen in het stadion van een in Sparta. De topkok vertelt over tijdens zijn jeugd en de op tv periode door dat hij zichzelf te dun in vond. een Ook zijn we op de bezoek bij Jan Keizer van met en Anny Schilder in in Volendam. Zij met vertellen over de roerige jaren met bij naar BZN en het naderende afscheid het van de hun zangduo Jan & op Anny.

maart 2021
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!