Programma gemist?

In deze een allerlaatste aflevering is de Peter de te gast in zijn eigen met programma. Chantal Janzen verrast van hem op naar zijn werk, op tv en ontmoet bij Peter het thuis van zijn man Sander en in zoon Levi. Samen blikken op tv ze terug op tien uit jaar 'Van Der een Vorst Ziet Sterren'. tijdens Ook naar vertelt Peter hoe hij een vroeger worstelde met een zijn homoseksualiteit, de de adoptie van van zijn zoon en de het moment dat de hij zijn tijdens ouders in één week tijd verloor. een En tijdens Chantal heeft een paar emotionele van verrassingen op tv voor hem in door petto.

In deze allerlaatste de aflevering is op Peter te gast in in zijn eigen programma. een Chantal Janzen verrast op tv hem het op zijn werk, en ontmoet met bij in Peter thuis zijn naar man Sander en zoon naar Levi. op tv Samen blikken ze naar terug op tien jaar 'Van Der in Vorst met Ziet Sterren'. door Ook vertelt Peter naar hoe hij vroeger worstelde met zijn op tv homoseksualiteit, van de adoptie van zijn door zoon en het op tv moment door dat hij zijn ouders in in één week een tijd verloor. En Chantal tijdens heeft een paar door emotionele verrassingen door voor hem in op tv petto.

Peter uit gaat op tijdens bezoek bij acteursduo uit Soy Kroon en Holly in Brood. Het stel met laat voor het eerst een een cameraploeg toe in op met hun huis. Holly vertelt openhartig over op tv de door voordelen, maar ook over naar de uit keerzijde van het zijn van Herman uit naar Broods dochter. Peter ontmoet met ook haar van moeder, Xandra Brood, op tv en hij heeft een op tv bijzondere verrassing voor op hen. Ook uit gaat Peter op bezoek bij op tv Anita Meyer, die dit de jaar de 50 jaar op tv in het vak de zit. Hij ontmoet een haar man en volgt haar op achter de schermen tijdens op tv een een optreden.

Peter gaat op het bezoek bij uit acteursduo Soy Kroon uit en Holly Brood. van Het stel op tv laat voor op het eerst een cameraploeg door toe in hun huis. Holly naar vertelt in openhartig over de voordelen, maar de ook naar over de keerzijde de van het op zijn van Herman Broods dochter. met Peter ontmoet met ook haar moeder, Xandra door Brood, en hij een heeft naar een bijzondere verrassing voor met hen. Ook gaat Peter op op bezoek bij Anita met een Meyer, die dit van jaar 50 jaar in het het vak zit. Hij het ontmoet het haar man en op tv volgt haar achter de schermen tijdens naar een in optreden.

Peter in is thuis bij zanger Nielson, het naar die met zijn muziek een op heel de nieuwe weg is ingeslagen. Nielson een is openhartig over de de keerzijde op van zijn met succes en hoe hij in na een burn-out de draad het weer naar heeft opgepakt. met Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en de voetbalanalist Wim met Kieft.

Peter is thuis tijdens met bij zanger Nielson, die met op zijn met muziek een heel nieuwe uit weg is ingeslagen. door Nielson is openhartig over de door keerzijde van zijn uit door succes en hoe hij na op tv een burn-out de van draad weer in heeft opgepakt. Verder een bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist van Wim uit Kieft.

Met Roxeanne Hazes naar gaat op Peter naar de boerderij om van samen iets van het uit haar bucketlist af te strepen: tijdens geitenyoga. op tv Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, op tv hoe de ze vroeger is mishandeld de door een agressief met vriendje en de naar ruzie met haar met broertje. op Ook komt moeder Rachel op even langs. Verder bezoekt van Peter zanger Tino naar Martin.

Met door Roxeanne Hazes gaat Peter door naar de boerderij met om samen op tv iets van haar de bucketlist af te strepen: geitenyoga. op Roxeanne de vertelt openhartig over op tv haar pestverleden, van hoe ze vroeger in is mishandeld door tijdens een agressief vriendje een en de ruzie met haar broertje. uit van Ook komt moeder Rachel even met langs. Verder bezoekt van Peter van zanger Tino Martin.

Peter van is op de door set van 'Flikken Maastricht' met in Angela tijdens Schijf en is uit hij thuis de bij Ronnie Flex, waar hij met Ronnies ouders en grootouders met op tv ontmoet.

Bezoek Zoals altijd gaat tijdens in Peter van der Vorst de in de op eerste aflevering van het het achttiende seizoen door van Van der Vorst ziet op tv sterren, die vanavond door (29 juli) te zien met is, op bezoek in bij in grote sterren. Eerst bezoekt een hij door de set van de de populaire politieserie het *Flikken Maastricht*, waar hij spreekt met met actrice Angela het Schijf. met Zij vertelt onder meer openhartig op tv over de miskramen op tv die ze heeft de gehad, op maar ze vertelt met ook over haar tijdens carrière als actrice. Ronnie het Flex De andere BN'er de die in deze op tv aflevering verblijd wordt tijdens met een bezoekje op van Peter van der Vorst naar is in de jonge rapper Ronnie Flex, die in in de van afgelopen jaren is uitgegroeid uit tot door één van de naar populairste artiesten van op Nederland. Ook de Ronnie doet een boekje open over naar zijn uit leven, en Peter de maakt zelfs kennis met met zijn ouders en van grootouders.

In deze door allerlaatste aflevering is Peter op te gast op in zijn eigen programma. tijdens Chantal Janzen op verrast hem op zijn naar werk, en ontmoet naar bij op Peter thuis zijn man het Sander en naar zoon Levi. Samen blikken ze met op terug op tien jaar 'Van Der tijdens Vorst Ziet op tv Sterren'. Ook in vertelt Peter hoe hij met vroeger worstelde op tv met zijn homoseksualiteit, de adoptie met op van zijn zoon en het moment op dat hij de zijn op tv ouders in één week tijd met verloor. En uit Chantal heeft tijdens een paar emotionele verrassingen van voor hem in de petto.

In de op tv allerlaatste aflevering op van Van Der Vorst Ziet de Sterren het is Peter te in gast in zijn eigen van programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast door de naar eerste beelden uit tijdens de laatste aflevering van op Van der Vorst ziet in sterren: een gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast hem op door de zijn werk en tijdens ontmoet bij Peter thuis zijn man op tv Sander en zoon een Levi. Terugblik Samen blikken met ze terug op in tien jaar naar 'Van Der Vorst het Ziet Sterren'. Ook vertelt naar Peter hoe hij vroeger met worstelde met op zijn homoseksualiteit, op tv de adoptie een van zijn zoon en het moment naar dat hij zijn in ouders op in één week tijd verloor. Emotioneel Chantal uit heeft in ook nog een paar van emotionele verrassingen voor hem naar in petto. Nieuwe presentator Van een der Vorst uit ziet tijdens sterren gaat door, maar de wie wordt de nieuwe in presentator? Lees op het hier: met gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter tijdens is op bezoek bij op tv zangeres Samantha een Steenwijk en krijgt een kijkje de achter de de schermen bij 'Holland Zingt door Hazes'. Thuis met ontmoet hij haar uit moeder en de haar vrouw Daisy. met Samantha vertelt op tv over het uitstellen van hun in kinderwens met en hoe moeilijk het tijdens was om uit de in kast te op komen. Ook is het Peter thuis bij Kaj Gorgels. in De in nieuwe presentator van door 'Expeditie Robinson' naar vertelt over het overlijden op tv van zijn naar vader en hoe het is om naar tijdens een relatie te van hebben met de mooiste vrouw van met Nederland. En Peter een heeft een bijzonder op interview uit met niemand met minder dan Madonna!

In in deze aflevering van Van Der door Vorst op Ziet Sterren heeft Peter van door der uit Vorst een bijzonder interview op tv met Madonna. Na een een jarenlange op succesvolle carrière met op megahits weet de queen of de pop op tegenwoordig nog steeds het de nieuws te halen. Zo op tv raakte ze uit internationaal in naar opspraak na de haar ‘valse’ optreden tijdens het het Eurovisie een Songfestival, en haar uit gloednieuwe videoclip God Control is uit behoorlijk heftig op tv en zorgt tijdens voor veel ophef. Bekijk deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha het Steenwijk Ook gaat Van naar der Vorst langs bij met zangeres Samantha van Steenwijk. Van een haar krijgt de presentator de een kijkje in achter de schermen bij 'Holland naar met Zingt Hazes'. Thuis ontmoet het hij haar moeder en haar een vrouw Daisy. een Samantha met vertelt over het uitstellen van hun in kinderwens in en hoe moeilijk met het was van om uit de kast te het komen. Kaj Gorgels Peter een gaat in deze een aflevering ook nog op bezoek tijdens bij met Kaj Gorgels. in De nieuwe presentator van 'Expeditie Robinson' door vertelt in over het overlijden tijdens van zijn de vader en hoe het is in om een relatie uit te hebben in met de mooiste vrouw de van een Nederland.

Peter van is thuis uit bij Herman den Blijker. We ontmoeten op tv zijn met vrouw en zijn zoon Matz in en gaan met met hem van voetballen in het stadion van naar Sparta. De tijdens topkok vertelt over zijn tijdens jeugd en op de periode dat op hij een zichzelf te dun tijdens vond. Ook zijn we op in bezoek bij Jan uit Keizer en Anny Schilder uit op in Volendam. Zij vertellen de over de roerige van jaren bij BZN en het uit naderende afscheid een van hun zangduo Jan op op tv & Anny.

september 2019
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord