Programma gemist?

Peter gaat op uit bezoek bij naar presentatrice en vlogster Anna tijdens Nooshin. Ze door gaan terug naar het in huis in Aalsmeer door waar op tv Anna kwam wonen nadat op tv ze met haar uit ouders en op tv zus uit Iran was gevlucht. op Peter heeft de een door bijzondere verrassing voor haar uit Teheran. tijdens in Ook is Peter in thuis bij Fred op tv van Leer. De flamboyante stylist vertelt uit openhartig naar over zijn de pestverleden, liefdesleven en gezondheid. Freds door goede op tv vriendin Caroline Tensen komt op langs in zijn het appartement in op Rotterdam. Samen met Peter gaat Fred naar naar Renesse, een in de belangrijke plek uit zijn jeugd, waar naar een als verrassing een paar op oude bekenden met opduiken.

Op de Veluwe van woont rockzanger Jelte de Tuinstra, beter bekend in als Jett Rebel. van In de studio op tv in op zijn villa neemt hij door zijn compleet nieuwe in album op naar en toont hij Peter zijn op tv extreme muzikaliteit. de Ook maken naar we kennis met met zijn enige huisgenoot, kat in MacGyver, die een in eigen liedje heeft een op zijn laatste uit plaat. Peter en een Jett Rebel raken bovendien de verwikkeld in een een spannend uit gevecht.

Op de de Veluwe woont van rockzanger Jelte op Tuinstra, beter bekend als Jett in Rebel. In de tijdens studio tijdens in zijn villa neemt hij uit zijn uit compleet nieuwe album op uit en toont hij Peter op zijn extreme muzikaliteit. Ook met maken een we kennis met op zijn enige het huisgenoot, kat MacGyver, die uit een eigen liedje heeft in op zijn laatste plaat. uit Peter en in Jett op tv Rebel raken bovendien verwikkeld in een op spannend naar gevecht.

Peter uit van der Vorst in gaat op bezoek uit bij de Nederlandse zangeres door Berget Lewis de die lid uit is van de met gelegenheidsformatie 'Ladies of tijdens Soul'. Tevens gaat hij van op bezoek door bij Adam en door Christina Curry. Vader en op tv dochter wonen op tegenwoordig in de Verenigde uit Staten.

Peter op van der Vorst met vliegt naar Japan om een in bezoekje te op brengen aan Afrojack, in waar hij hem met achter de met schermen volgt tijdens een het optreden. En hij bezoekt door de uit DJ in Nederland op zijn door gigantische landgoed, het waar ze een openhartig op gesprek hebben over naar het vaderschap en van door zijn succesvolle carrière. Ook ontmoet Peter in naar de sterrencast van de in film 'De Zevende Hemel', waarbij op tv onder anderen tijdens Huub met Stapel en Thomas van Acda vertellen over hun naar jeugd en de drama's die van ze in hun in eigen leven met hebben uit meegemaakt.

Peter uit van der tijdens Vorst zoekt Paul de Leeuw op naar in zijn woonplaats op Blaricum, waar naar Paul naar openhartig vertelt over zijn de gezin en tijdens de periode dat hij blaaskanker had. een Ook het volgt Peter hem backstage op tv bij 'Holland's Got Talent' een en in de het theater waar in Paul optreedt met zijn op cabaretvoorstelling 'Vette Pech'. in op In Oss brengt Peter een met bezoek aan politica naar Lilian Marijnissen. Een jaar op geleden tijdens trad zij in een de voetsporen het van haar vader, Jan. Peter in krijgt op tv een rondleiding in naar haar huis en ontmoet haar beste van vriendinnen. van Ook mag Peter mee de op naar Tweede Kamer in.

Peter van der uit Vorst zoekt tijdens Paul de Leeuw uit op in zijn op tv woonplaats Blaricum, waar door Paul openhartig uit vertelt over zijn gezin tijdens en de periode dat in hij blaaskanker had. op Ook volgt naar Peter hem op tv backstage bij 'Holland's Got door Talent' en de in het tijdens theater waar Paul optreedt met in zijn cabaretvoorstelling de 'Vette Pech'. In Oss de brengt Peter een het bezoek aan politica Lilian door Marijnissen. Een door jaar de geleden trad zij in de voetsporen met op van haar vader, Jan. naar Peter krijgt een rondleiding in een haar huis en op tv ontmoet op haar beste vriendinnen. Ook mag in Peter uit mee de Tweede Kamer van in.

Peter de van der Vorst het zoekt Paul op de Leeuw op in zijn uit woonplaats Blaricum, uit waar Paul openhartig een vertelt over zijn gezin de en de op tv periode dat hij blaaskanker had. een door Ook volgt Peter hem backstage op tv bij 'Holland's Got naar Talent' en in van het op tv theater waar Paul optreedt met zijn in van cabaretvoorstelling 'Vette Pech'. In Oss van brengt Peter tijdens een bezoek aan met politica Lilian Marijnissen. Een jaar uit geleden trad tijdens zij in de voetsporen de de van haar vader, van Jan. Peter krijgt van een rondleiding in het haar huis en ontmoet haar tijdens beste vriendinnen. Ook mag in een Peter mee de Tweede in Kamer in.

Peter de van der Vorst bezoekt de van van meest besproken tv-man in van dit moment: Twan Huys. De van presentator van op tv 'RTL Late Night' vertelt de voor met het eerst openhartig met over alle kritiek op de hem en het zijn programma. In Limburg, waar op tv zijn roots met liggen, spreekt op tv Twan ook het over zijn privéleven. op tv Verder gaat Peter op op bezoek bij tijdens de koningin van het het Hollandse levenslied: Corry Konings. de Hij ontmoet een de 67-jarige zangeres naar in de sportschool, waar ze van op na haar deelname aan op 'Expeditie Robinson' nog steeds uit te uit vinden is. Ook krijgt Peter een tijdens bijzonder inkijkje in op tv haar immens op grote het villa.

Peter van der uit uit Vorst bezoekt de meest op tv besproken tv-man van dit op tv moment: op tv Twan Huys. De presentator van 'RTL tijdens Late Night' vertelt naar voor met het eerst openhartig over uit alle van kritiek op hem een en zijn programma. In Limburg, naar waar zijn roots liggen, op tv op spreekt Twan ook over zijn privéleven. op tv op tv Verder gaat Peter op bezoek bij in de koningin naar van met het Hollandse levenslied: van Corry Konings. Hij ontmoet de 67-jarige op zangeres in op tv de sportschool, waar ze een na haar uit deelname het aan 'Expeditie Robinson' nog steeds met te vinden uit is. Ook krijgt Peter een met bijzonder inkijkje op tv in uit haar immens grote naar villa.

Peter naar van der van Vorst bezoekt de meest door besproken tv-man van dit moment: het Twan Huys. met De presentator van 'RTL op tv Late het Night' vertelt voor het eerst door openhartig over een alle kritiek op naar hem en een zijn programma. In Limburg, waar op zijn roots liggen, met met spreekt Twan ook over zijn tijdens privéleven. Verder tijdens gaat Peter naar op bezoek bij de koningin tijdens van het Hollandse met levenslied: Corry Konings. tijdens Hij op ontmoet de 67-jarige zangeres in de van sportschool, door waar ze de na haar deelname aan 'Expeditie met Robinson' nog steeds tijdens te vinden is. Ook met door krijgt Peter een bijzonder op tv inkijkje in de haar immens grote op villa.

Peter in gaat op door bezoek bij acteursduo Soy in Kroon en Holly Brood. Het naar stel met laat voor het eerst naar een een cameraploeg toe in hun huis. Holly door uit vertelt openhartig over de voordelen, door maar ook over de door naar keerzijde van het met zijn van Herman Broods dochter. van Peter ontmoet uit ook haar een moeder, Xandra Brood, en een hij heeft een bijzondere uit verrassing met voor hen. Ook het gaat Peter op bezoek bij uit Anita Meyer, die in dit jaar in 50 jaar in uit het vak zit. Hij op ontmoet haar man naar en uit volgt haar achter de op schermen tijdens een van optreden.

Peter gaat door op bezoek bij acteursduo het Soy Kroon en het het Holly Brood. Het stel laat op voor het eerst een het van cameraploeg toe in hun huis. op tv Holly een vertelt openhartig over de voordelen, maar door door ook over de met keerzijde van het zijn tijdens van Herman Broods dochter. Peter van de ontmoet ook haar uit moeder, Xandra Brood, en hij heeft in een bijzondere verrassing van voor tijdens hen. Ook gaat Peter op tijdens bezoek bij in Anita een Meyer, die dit jaar 50 op jaar in het het vak zit. Hij van ontmoet haar naar man en naar volgt haar achter de schermen naar tijdens een met optreden.

Peter gaat op op tv op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en op tv Holly Brood. de Het stel laat het voor het door eerst een de cameraploeg toe in in hun huis. Holly vertelt met openhartig over op tv de voordelen, maar ook in over de keerzijde van van het zijn met van Herman Broods dochter. Peter naar ontmoet ook in haar moeder, Xandra Brood, op en hij met heeft een bijzondere verrassing het voor hen. een Ook gaat Peter tijdens op het bezoek bij Anita op Meyer, die dit jaar op tv 50 jaar van in het vak uit zit. Hij ontmoet haar man en uit volgt haar de achter de schermen tijdens uit een een optreden.

Peter is de thuis uit bij zanger Nielson, de die met zijn een muziek een heel nieuwe weg van is ingeslagen. Nielson is tijdens openhartig over de uit keerzijde uit van zijn succes de en hoe hij op tv na een van burn-out de draad de weer heeft opgepakt. Verder bezoekt door Peter oud-profvoetballer en door voetbalanalist Wim een Kieft.

december 2018
12-12-2018 21:32

Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van der Vorst ziet sterren

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam wonen nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teheran...

09-12-2018 22:57

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Op de Veluwe woont rockzanger Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel. In de studio in zijn villa neemt hij zijn compleet nieuwe album op en toont hij Peter zijn extreme muzikaliteit. Ook maken we kennis met zijn enige huisgenoot, kat M...

06-12-2018 15:58

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Op de Veluwe woont rockzanger Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel. In de studio in zijn villa neemt hij zijn compleet nieuwe album op en toont hij Peter zijn extreme muzikaliteit. Ook maken we kennis met zijn enige huisgenoot, kat M...

02-12-2018 22:58

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij de Nederlandse zangeres Berget Lewis die lid is van de gelegenheidsformatie 'Ladies of Soul'. Tevens gaat hij op bezoek bij Adam en Christina Curry. Vader en dochter wonen tegenwoordig in de Verenigde ...

28-11-2018 21:31

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst vliegt naar Japan om een bezoekje te brengen aan Afrojack, waar hij hem achter de schermen volgt tijdens een optreden. En hij bezoekt de DJ in Nederland op zijn gigantische landgoed, waar ze een openhartig gesprek hebben...

25-11-2018 22:59

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had. Ook volgt Peter hem backstage bij 'Holland's Got Talent' en in het theater waar Paul...

22-11-2018 15:04

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had. Ook volgt Peter hem backstage bij 'Holland's Got Talent' en in het theater waar Paul...

21-11-2018 21:34

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had. Ook volgt Peter hem backstage bij 'Holland's Got Talent' en in het theater waar Paul...

18-11-2018 23:00

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment: Twan Huys. De presentator van 'RTL Late Night' vertelt voor het eerst openhartig over alle kritiek op hem en zijn programma. In Limburg, waar zijn roots liggen, spreekt T...

15-11-2018 15:04

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment: Twan Huys. De presentator van 'RTL Late Night' vertelt voor het eerst openhartig over alle kritiek op hem en zijn programma. In Limburg, waar zijn roots liggen, spreekt T...

14-11-2018 21:34

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment: Twan Huys. De presentator van 'RTL Late Night' vertelt voor het eerst openhartig over alle kritiek op hem en zijn programma. In Limburg, waar zijn roots liggen, spreekt T...

11-11-2018 23:07

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

08-11-2018 15:01

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

07-11-2018 21:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

05-11-2018 00:03

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord