Programma gemist?

In deze allerlaatste het in aflevering is Peter te gast in door zijn eigen uit programma. Chantal Janzen in verrast in hem op zijn werk, op en ontmoet bij Peter thuis door op tv zijn man Sander en zoon Levi. door Samen met blikken ze terug op tien op tv jaar 'Van uit Der Vorst Ziet Sterren'. tijdens met Ook vertelt Peter hoe hij naar vroeger worstelde met op zijn homoseksualiteit, de de adoptie van tijdens zijn zoon in en het moment dat hij zijn een het ouders in één week tijdens tijd verloor. En Chantal heeft in een paar in emotionele tijdens verrassingen voor hem in naar petto.

In naar deze allerlaatste uit aflevering is Peter te door gast in naar zijn eigen programma. Chantal een Janzen verrast op tv hem op zijn met werk, en ontmoet bij Peter naar thuis zijn man op tv Sander en in zoon Levi. Samen blikken ze van terug tijdens op tien op jaar 'Van Der het Vorst Ziet Sterren'. Ook vertelt het Peter in hoe hij vroeger worstelde met zijn een naar homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon met de en het moment dat hij van zijn een ouders in één van week tijd verloor. En Chantal op heeft een paar met emotionele verrassingen een voor hem met in petto.

Peter de gaat op bezoek op tv bij acteursduo Soy Kroon en door uit Holly Brood. Het stel laat voor van het eerst de een cameraploeg toe tijdens in hun van huis. Holly vertelt op openhartig over de voordelen, maar een op tv ook over de keerzijde tijdens van het zijn van Herman het Broods op tv dochter. Peter ontmoet uit ook haar het moeder, Xandra Brood, en hij heeft op tv op een bijzondere verrassing voor van hen. Ook het gaat Peter op bezoek de bij Anita Meyer, die van dit jaar 50 tijdens jaar in het de vak zit. Hij ontmoet uit haar op man en volgt haar op tv achter de schermen tijdens tijdens een met optreden.

Peter tijdens gaat op bezoek bij acteursduo in de Soy Kroon en Holly van Brood. Het stel de laat voor het eerst een uit cameraploeg toe in op hun huis. Holly in vertelt openhartig naar over de het voordelen, maar ook tijdens over de keerzijde van op het met zijn van Herman tijdens Broods dochter. Peter ontmoet ook haar een moeder, met Xandra Brood, en hij heeft van een een bijzondere verrassing het voor hen. Ook gaat Peter op van bezoek bij Anita de Meyer, van die dit jaar 50 door jaar in het van vak zit. Hij de ontmoet haar man en in volgt haar achter van de de schermen tijdens een een optreden.

Peter is thuis het bij op zanger Nielson, het die met zijn muziek een heel door op tv nieuwe weg is ingeslagen. Nielson een is openhartig een over de keerzijde op van zijn succes en hoe van op tv hij na een burn-out het de draad uit weer heeft opgepakt. Verder met bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist op uit Wim Kieft.

Peter is thuis naar bij van zanger Nielson, die met de zijn muziek tijdens een heel nieuwe weg uit is ingeslagen. met Nielson is openhartig over de op tv met keerzijde van zijn succes en tijdens hoe hij na in een op burn-out de draad weer heeft opgepakt. op tv de Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en tijdens voetbalanalist Wim een Kieft.

Met het Roxeanne Hazes gaat Peter naar uit de boerderij tijdens om samen iets naar van haar bucketlist de af te strepen: door geitenyoga. Roxeanne vertelt door openhartig een over haar pestverleden, hoe ze door vroeger naar is mishandeld door van een agressief vriendje en de het ruzie met haar een broertje. Ook door komt moeder Rachel even langs. op een Verder bezoekt Peter in zanger Tino Martin.

Met Roxeanne door Hazes gaat door Peter naar de boerderij van om samen iets een van haar bucketlist af tijdens te strepen: geitenyoga. tijdens door Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, de hoe ze vroeger met is mishandeld een door een van agressief vriendje in en de ruzie de met haar broertje. Ook komt met moeder Rachel even met langs. Verder bezoekt Peter op tv door zanger Tino Martin.

Peter in is op de door set van het 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en tijdens is een hij thuis het bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies door het ouders en grootouders de ontmoet.

Bezoek Zoals een altijd gaat de Peter van der Vorst door in de eerste aflevering naar van op het achttiende seizoen van Van met der tijdens Vorst ziet sterren, met die vanavond (29 tijdens juli) te zien is, op uit bezoek bij in grote sterren. in Eerst bezoekt hij een de set van het de populaire politieserie in *Flikken Maastricht*, waar op tv hij spreekt met van actrice Angela Schijf. tijdens Zij vertelt onder meer op tv openhartig over de miskramen die op tv ze tijdens heeft gehad, maar ze een vertelt ook over in haar van carrière als actrice. Ronnie Flex De in andere BN'er die in deze op aflevering verblijd wordt naar met een bezoekje tijdens een van Peter van der een Vorst is de door jonge rapper op Ronnie Flex, die het in de afgelopen jaren is naar uitgegroeid door tot één van de de populairste artiesten van Nederland. Ook de de Ronnie doet een boekje uit open over zijn leven, en de Peter maakt op zelfs kennis met zijn door ouders met en grootouders.

In van deze allerlaatste tijdens aflevering is Peter te gast van in zijn eigen door programma. Chantal Janzen op verrast hem op zijn een werk, en ontmoet op bij op tv Peter thuis zijn van man Sander een en zoon Levi. Samen blikken naar ze terug in op tien jaar van 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. naar Ook het vertelt Peter hoe hij vroeger de worstelde met op zijn homoseksualiteit, de tijdens adoptie van naar zijn zoon het en het moment dat op tv hij zijn de ouders in één met week tijd verloor. En op Chantal heeft een de paar emotionele verrassingen voor met hem in op petto.

In op tv de allerlaatste aflevering van uit Van Der Vorst Ziet naar Sterren is Peter uit op te gast in zijn eigen programma. Eerste uit beelden Bekijk hier alvast uit door de eerste beelden uit de laatste tijdens een aflevering van Van der Vorst op ziet sterren: van gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast naar hem op zijn werk door en ontmoet bij Peter door thuis uit zijn man tijdens Sander en zoon Levi. Terugblik Samen blikken ze een terug op het tien jaar 'Van Der door tijdens Vorst Ziet Sterren'. Ook op tv vertelt Peter hoe op hij vroeger worstelde met van zijn homoseksualiteit, door de adoptie van zijn op tv zoon en het moment het dat naar hij zijn ouders tijdens in één week op tijd verloor. Emotioneel Chantal heeft ook nog de een paar van emotionele verrassingen voor in hem tijdens in petto. Nieuwe presentator Van der Vorst ziet op door sterren gaat door, maar wie wordt uit de met nieuwe presentator? Lees het van hier: door gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is het op bezoek bij zangeres op Samantha Steenwijk een en met krijgt een kijkje achter de schermen het bij 'Holland Zingt op Hazes'. Thuis het ontmoet hij haar het moeder en haar vrouw op Daisy. Samantha vertelt door uit over het uitstellen van het hun kinderwens en hoe moeilijk in het was om door uit de in kast te in komen. Ook is Peter met thuis bij uit Kaj Gorgels. De nieuwe de presentator van 'Expeditie op Robinson' vertelt met over het overlijden van op zijn vader en hoe op tv op tv het is om een relatie de te van hebben met de mooiste vrouw van met van Nederland. En Peter heeft naar een bijzonder interview met niemand met minder dan naar Madonna!

In tijdens deze aflevering van Van Der het op tv Vorst Ziet Sterren heeft Peter door van der Vorst een een bijzonder uit interview met naar Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière op door met megahits weet de queen of op tv pop op tegenwoordig nog steeds het naar nieuws te halen. Zo door raakte ze op internationaal in opspraak het na uit haar ‘valse’ optreden tijdens het Eurovisie in Songfestival, en van haar gloednieuwe videoclip God tijdens van Control is behoorlijk heftig en zorgt in voor veel tijdens ophef. Bekijk deze tijdens video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat uit Van der het Vorst langs bij zangeres Samantha Steenwijk. op een Van haar krijgt de met presentator een kijkje achter met de een schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis met ontmoet hij haar naar moeder en haar een door vrouw Daisy. Samantha op tv vertelt over het uitstellen van de hun kinderwens op en hoe van moeilijk het was om uit door de het kast te komen. Kaj Gorgels Peter gaat in van deze aflevering ook een op nog op bezoek bij Kaj Gorgels. uit De op tv nieuwe presentator in van 'Expeditie Robinson' uit vertelt over het overlijden van zijn het vader en naar hoe het is in om een relatie een te uit hebben met de mooiste vrouw door van uit Nederland.

Peter naar is thuis bij Herman den een Blijker. We naar ontmoeten een zijn vrouw en zijn zoon tijdens Matz en gaan de met hem voetballen tijdens in het stadion een van Sparta. De naar topkok vertelt met over zijn op tv jeugd en de periode dat hij door zichzelf te op tv dun vond. Ook in zijn de we op bezoek bij Jan Keizer op tv en op tv Anny Schilder in Volendam. uit Zij vertellen met over de roerige jaren van bij BZN en een het tijdens naderende afscheid van hun zangduo op Jan & op tv Anny.

februari 2020
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!