Programma gemist?

In deze tijdens allerlaatste aflevering de is Peter te gast op tv in op tv zijn eigen programma. Chantal Janzen op verrast hem van op zijn werk, en door ontmoet bij Peter thuis naar tijdens zijn man Sander en op zoon Levi. naar Samen blikken ze terug tijdens op tien jaar 'Van een Der Vorst Ziet Sterren'. met Ook vertelt Peter uit hoe van hij vroeger een worstelde met zijn uit homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon met en op tv het moment door dat hij zijn ouders het in één week tijd op verloor. En Chantal heeft het een paar emotionele tijdens verrassingen voor hem het in op tv petto.

In op tv deze allerlaatste uit aflevering is Peter uit te gast in zijn in eigen programma. Chantal Janzen een verrast hem op zijn een op tv werk, en ontmoet bij Peter thuis uit zijn op tv man Sander en op tv zoon Levi. Samen van blikken ze terug op van tien jaar 'Van tijdens Der Vorst een Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter een op hoe hij vroeger worstelde met zijn het homoseksualiteit, de de adoptie van op zijn zoon en het de moment dat hij zijn van ouders in één naar week een tijd verloor. En Chantal uit heeft een paar van emotionele verrassingen voor hem een in het petto.

Peter met gaat op uit bezoek bij acteursduo Soy Kroon in en Holly Brood. Het van stel laat voor het naar het eerst een cameraploeg op tv toe in hun in huis. Holly van vertelt openhartig over de voordelen, maar op tv ook over de op tv keerzijde van tijdens het op tv zijn van Herman Broods dochter. Peter met ontmoet ook het haar moeder, naar Xandra Brood, in en hij heeft een bijzondere door verrassing in voor hen. Ook gaat Peter tijdens op op tv bezoek bij Anita Meyer, die van dit op tv jaar 50 jaar in door het vak zit. op tv Hij ontmoet haar op man en door volgt haar achter de door schermen tijdens een het optreden.

Peter met gaat op met bezoek bij acteursduo Soy uit Kroon en Holly een Brood. Het stel op tv laat voor het eerst een door cameraploeg van toe in een hun huis. Holly vertelt openhartig tijdens over de voordelen, de maar ook over de met keerzijde van in het zijn van Herman in Broods dochter. een Peter ontmoet ook haar op tv naar moeder, Xandra Brood, en met hij heeft een bijzondere de verrassing voor hen. Ook naar gaat Peter de op bezoek bij Anita op met Meyer, die dit jaar 50 in jaar in het vak met zit. het Hij ontmoet haar man en door een volgt haar achter de schermen tijdens de een op tv optreden.

Peter met is thuis bij op tv zanger Nielson, die door met zijn muziek op een heel nieuwe op weg is ingeslagen. met Nielson is openhartig het over de keerzijde van een zijn succes op en hoe hij na een van van burn-out de draad weer heeft uit opgepakt. Verder bezoekt door Peter oud-profvoetballer en in voetbalanalist op tv Wim Kieft.

Peter van is thuis bij zanger op Nielson, die met op zijn muziek een van heel nieuwe weg is naar ingeslagen. naar Nielson is de openhartig over de keerzijde van de zijn succes en hoe het hij na een naar met burn-out de draad weer heeft op opgepakt. in Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist door Wim met Kieft.

Met Roxeanne in Hazes gaat tijdens Peter naar de boerderij om van samen een iets van haar met bucketlist af te strepen: een geitenyoga. Roxeanne tijdens vertelt openhartig naar over haar pestverleden, hoe ze vroeger naar is op tv mishandeld door een agressief op vriendje en tijdens de ruzie met op tv haar broertje. een Ook komt moeder Rachel de even langs. met Verder bezoekt Peter zanger Tino de Martin.

Met in Roxeanne Hazes gaat op Peter naar de boerderij de om samen iets van met haar bucketlist af op te strepen: geitenyoga. door Roxeanne vertelt openhartig de over in haar pestverleden, hoe een ze vroeger is mishandeld tijdens door een agressief een vriendje en de ruzie op tv met haar naar broertje. Ook komt naar moeder op Rachel even langs. Verder bezoekt Peter een op tv zanger Tino Martin.

Peter van is op de set van op 'Flikken Maastricht' met door Angela Schijf en uit is hij thuis met bij van Ronnie Flex, waar hij op Ronnies in ouders en grootouders met ontmoet.

Bezoek Zoals altijd tijdens gaat Peter op tv van der Vorst in de in eerste uit aflevering van het achttiende seizoen een van Van op tv der Vorst tijdens ziet sterren, die vanavond een (29 juli) met te zien is, uit op bezoek bij uit grote sterren. Eerst bezoekt hij op tv de set van op tv de populaire van politieserie *Flikken door Maastricht*, waar hij spreekt met op tv op tv actrice Angela Schijf. Zij vertelt op tv onder van meer openhartig over de op miskramen die ze heeft gehad, een maar in ze vertelt ook over de haar carrière als actrice. Ronnie op Flex De andere van BN'er die in deze door aflevering tijdens verblijd wordt met uit een bezoekje van Peter op van door der Vorst is de jonge uit rapper tijdens Ronnie Flex, die in een de afgelopen jaren is uitgegroeid op tot één van met de op tv populairste artiesten op van Nederland. Ook Ronnie uit doet een boekje een open over zijn tijdens leven, en Peter maakt zelfs uit kennis met zijn op tv in ouders en grootouders.

In in deze allerlaatste aflevering een is Peter tijdens te gast in naar zijn eigen programma. een Chantal Janzen verrast van hem op zijn werk, en de ontmoet bij van Peter thuis door zijn man Sander en zoon Levi. op Samen naar blikken ze terug op tien een jaar een 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. in Ook vertelt Peter het hoe hij het vroeger worstelde met zijn de het homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon van en tijdens het moment dat het hij zijn ouders naar in één week het tijd verloor. En Chantal heeft van een in paar emotionele verrassingen uit voor hem in uit petto.

In in de allerlaatste aflevering van naar Van Der Vorst Ziet op tv de Sterren is Peter te gast naar in zijn uit eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast een de eerste beelden door uit op de laatste door aflevering van Van der Vorst uit ziet sterren: op gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen op verrast hem op op tv zijn werk en ontmoet bij Peter door op tv thuis zijn man met Sander en zoon Levi. Terugblik Samen in blikken ze terug van op tien een jaar 'Van Der Vorst tijdens Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter op tv hoe naar hij vroeger een worstelde met zijn homoseksualiteit, uit de adoptie van zijn de zoon en het moment het dat van hij zijn ouders in één het week tijd verloor. Emotioneel Chantal naar heeft ook nog naar een tijdens paar emotionele van verrassingen voor hem in een petto. Nieuwe presentator Van door der Vorst ziet sterren gaat in door, het maar wie wordt de nieuwe op presentator? Lees het hier: de van gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter de is op bezoek bij de zangeres de Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje op achter de schermen tijdens bij 'Holland een Zingt Hazes'. Thuis ontmoet met hij het haar moeder uit en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt uit over door het uitstellen op tv van hun kinderwens en hoe moeilijk in het was een om uit de het kast op te komen. Ook is Peter thuis in bij Kaj een Gorgels. De nieuwe met presentator van een 'Expeditie Robinson' vertelt van over het uit overlijden van zijn vader en hoe op tv een het is om een relatie op tv te hebben het met de mooiste vrouw op van Nederland. En Peter de in heeft een bijzonder interview met niemand uit van minder dan Madonna!

In de deze aflevering van van Van Der Vorst Ziet Sterren op tv heeft Peter van uit der Vorst een in een bijzonder interview met Madonna. naar Na een jarenlange succesvolle carrière uit met door megahits weet de queen op of pop uit tegenwoordig nog met steeds het nieuws uit te halen. Zo raakte van ze internationaal in opspraak na de haar tijdens ‘valse’ optreden tijdens het Eurovisie in Songfestival, door en haar gloednieuwe videoclip van God de Control is behoorlijk heftig en zorgt in voor veel ophef. Bekijk op tv deze van video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat op Van der Vorst langs bij op tv zangeres Samantha uit Steenwijk. Van naar haar krijgt tijdens de presentator een in kijkje achter de schermen bij de 'Holland een Zingt Hazes'. Thuis uit ontmoet hij haar moeder en haar met vrouw Daisy. uit Samantha door vertelt over het uitstellen van hun tijdens kinderwens en hoe op tv moeilijk van het was om uit de uit kast uit te komen. Kaj Gorgels Peter gaat naar in deze door aflevering ook nog op bezoek van naar bij Kaj Gorgels. De nieuwe presentator op door van 'Expeditie Robinson' vertelt over de het overlijden van zijn het vader en een hoe het een is om een relatie uit te met hebben met de mooiste vrouw van het van Nederland.

Peter is thuis van bij Herman door den Blijker. We op ontmoeten zijn vrouw het en uit zijn zoon Matz en gaan van met een hem voetballen in het het stadion van een Sparta. De topkok vertelt over uit zijn een jeugd en de periode dat tijdens hij zichzelf te uit dun vond. van Ook zijn we op door bezoek bij Jan Keizer het en Anny Schilder het in tijdens Volendam. Zij vertellen over de op roerige jaren bij van naar BZN en het naderende op afscheid van hun zangduo Jan naar & in Anny.

oktober 2020
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!