Programma gemist?

In deze door allerlaatste aflevering in is Peter te gast in de zijn eigen programma. een Chantal Janzen verrast van hem op zijn het werk, en uit ontmoet bij een Peter thuis zijn man Sander op in en zoon Levi. het Samen blikken ze in terug op tien jaar uit 'Van Der op tv Vorst Ziet Sterren'. van Ook vertelt Peter hoe hij vroeger het worstelde naar met zijn homoseksualiteit, de het adoptie van zijn zoon de en het het moment dat hij zijn van ouders in op tv één week tijd naar verloor. En de Chantal heeft een paar tijdens emotionele verrassingen voor het hem in van petto.

In deze uit allerlaatste aflevering in is Peter te gast in in de zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast op tv hem met op zijn in werk, en ontmoet in bij Peter thuis zijn een man Sander en uit zoon Levi. Samen blikken naar ze terug op op tv tien jaar 'Van in Der Vorst met Ziet Sterren'. uit Ook vertelt Peter hoe hij vroeger op worstelde uit met zijn homoseksualiteit, de adoptie op van zijn tijdens zoon en het moment uit dat hij uit zijn ouders een in één op week tijd verloor. En op tv Chantal heeft een paar de emotionele verrassingen voor in hem in door petto.

Peter met gaat op bezoek bij acteursduo van het Soy Kroon en Holly Brood. naar Het stel laat een voor het het eerst een cameraploeg toe naar in hun op huis. Holly vertelt van openhartig over in de voordelen, maar ook over de een keerzijde uit van het zijn door van Herman Broods dochter. op Peter op tv ontmoet ook haar moeder, Xandra door Brood, en hij een heeft een tijdens bijzondere verrassing in voor hen. Ook de gaat Peter op bezoek bij Anita naar Meyer, die op tv dit jaar de 50 jaar in een het vak zit. in Hij ontmoet tijdens haar man en volgt op haar achter de de schermen tijdens een uit optreden.

Peter gaat op met bezoek bij naar acteursduo Soy van Kroon en Holly naar Brood. Het stel laat voor in het eerst een op cameraploeg tijdens toe in hun de huis. Holly vertelt openhartig tijdens over de voordelen, het maar op tv ook over de keerzijde naar van het tijdens zijn van Herman Broods dochter. Peter met tijdens ontmoet ook haar door moeder, Xandra Brood, uit en hij heeft op tv een bijzondere verrassing op tv voor hen. Ook het gaat Peter op bezoek bij de Anita Meyer, die de dit de jaar 50 jaar in de het vak zit. Hij ontmoet de haar man en een volgt haar naar achter naar de schermen tijdens een de optreden.

Peter is een thuis bij met zanger Nielson, tijdens die met zijn muziek met een heel de nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is het door openhartig over de keerzijde van zijn de van succes en hoe het hij na een burn-out de de draad op weer heeft opgepakt. door Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist op tv Wim naar Kieft.

Peter van is thuis bij zanger op Nielson, die met zijn van muziek een door heel nieuwe weg naar is ingeslagen. uit Nielson is in openhartig over de keerzijde van zijn tijdens van succes en hoe hij na een het burn-out de draad door weer de heeft opgepakt. Verder bezoekt de Peter oud-profvoetballer van en voetbalanalist Wim in Kieft.

Met met Roxeanne Hazes gaat Peter naar tijdens de de boerderij om van samen iets van haar bucketlist op tv af naar te strepen: geitenyoga. op tv Roxeanne vertelt openhartig uit over haar pestverleden, hoe ze in vroeger is mishandeld de door een agressief vriendje op tv en uit de ruzie met in haar broertje. Ook op tv komt moeder Rachel van even langs. Verder bezoekt het Peter zanger Tino de Martin.

Met met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de de boerderij met om samen iets van naar haar het bucketlist af te tijdens strepen: geitenyoga. met Roxeanne vertelt openhartig over haar van pestverleden, hoe van ze vroeger is uit mishandeld door een agressief naar vriendje en de uit ruzie van met haar broertje. met Ook komt moeder door Rachel even langs. Verder bezoekt een Peter op zanger Tino Martin.

Peter is tijdens op de set van van 'Flikken Maastricht' met van Angela Schijf en naar uit is hij thuis naar bij Ronnie Flex, op waar hij Ronnies met ouders en grootouders een ontmoet.

Bezoek Zoals een altijd gaat in Peter van der Vorst in van de tijdens eerste aflevering van het achttiende op seizoen van Van op tv der tijdens Vorst ziet sterren, die vanavond (29 van juli) op te zien is, op op tv bezoek de bij grote sterren. Eerst bezoekt hij het de set van het met de populaire politieserie *Flikken Maastricht*, waar op hij van spreekt met actrice Angela Schijf. op tv Zij vertelt onder op meer uit openhartig over met de miskramen die het ze heeft gehad, maar ze naar vertelt op tv ook over haar carrière naar als actrice. Ronnie Flex De in andere BN'er op tv die in deze aflevering naar verblijd wordt met op tv een bezoekje van Peter het van der op tv Vorst is van de jonge rapper naar Ronnie Flex, die op tv in de afgelopen jaren uit is uitgegroeid tot een één van op de populairste artiesten van Nederland. met Ook Ronnie doet een door het boekje open over zijn naar leven, en Peter maakt zelfs van kennis op met zijn ouders uit en grootouders.

In deze allerlaatste in aflevering is Peter het te uit gast in zijn eigen programma. van Chantal Janzen door verrast hem op tijdens zijn werk, uit en ontmoet bij Peter het thuis zijn man door Sander en zoon Levi. het Samen blikken ze tijdens terug op op tv tien uit jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. het Ook vertelt Peter naar een hoe hij vroeger worstelde met door zijn homoseksualiteit, uit de adoptie van zijn zoon in in en het moment dat hij op tv zijn ouders in op tv één week tijd door verloor. naar En Chantal heeft naar een paar emotionele naar verrassingen voor hem in in petto.

In op tv de allerlaatste aflevering van Van de Der Vorst door Ziet Sterren is op Peter te gast tijdens in zijn eigen programma. Eerste naar beelden Bekijk met hier alvast de eerste beelden tijdens uit de laatste op aflevering van de Van met der Vorst ziet sterren: tijdens gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast hem uit op zijn werk uit en ontmoet door bij Peter op thuis zijn man Sander en van zoon door Levi. Terugblik Samen blikken ze terug uit op tien jaar 'Van van Der Vorst Ziet Sterren'. in Ook het vertelt Peter hoe hij vroeger door worstelde van met zijn op tv homoseksualiteit, de adoptie uit van zijn zoon en op tv het moment met dat hij zijn ouders in het één op tv week tijd verloor. Emotioneel Chantal heeft ook een nog een paar emotionele op tv verrassingen het voor hem in petto. Nieuwe uit presentator Van der Vorst ziet naar sterren gaat door, op tv maar wie een wordt de met nieuwe presentator? van Lees het hier: op gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter door is op bezoek het bij zangeres Samantha Steenwijk op en krijgt met een kijkje op achter de schermen bij 'Holland Zingt door Hazes'. op Thuis ontmoet hij haar moeder met en haar vrouw de Daisy. Samantha vertelt naar over tijdens het uitstellen van hun kinderwens op en een hoe moeilijk het was om in uit de het kast op tv te komen. Ook is Peter het thuis naar bij Kaj Gorgels. op tv De nieuwe presentator een van 'Expeditie Robinson' vertelt over met het overlijden de van zijn het vader en hoe het uit is om een relatie in te uit hebben met de in mooiste vrouw van Nederland. En Peter op tv met heeft een bijzonder interview met niemand een van minder dan Madonna!

In op tv deze aflevering in van Van Der op tv Vorst Ziet Sterren door heeft Peter van der Vorst van een tijdens bijzonder interview met Madonna. een Na een jarenlange met succesvolle carrière in met megahits weet de door queen of pop tegenwoordig uit nog steeds de het nieuws te halen. Zo op op raakte ze internationaal in opspraak na in haar ‘valse’ door optreden tijdens het door Eurovisie Songfestival, een en haar gloednieuwe videoclip God naar Control is behoorlijk door heftig en zorgt de voor veel de ophef. Bekijk van deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook naar gaat Van der Vorst langs tijdens bij de zangeres Samantha Steenwijk. uit Van haar krijgt de presentator tijdens een kijkje een achter de schermen van bij 'Holland Zingt naar Hazes'. Thuis ontmoet hij door haar moeder een en haar het vrouw Daisy. Samantha naar vertelt over het uitstellen met van hun de kinderwens en hoe door moeilijk het was om uit in de kast naar te komen. Kaj door Gorgels Peter gaat in deze aflevering de ook nog uit op bezoek bij Kaj Gorgels. door met De nieuwe presentator van van 'Expeditie Robinson' vertelt op tv over het overlijden van zijn in de vader en hoe het is om naar een in relatie te hebben met het de mooiste vrouw naar van met Nederland.

Peter de is thuis bij Herman den door Blijker. We ontmoeten op tv zijn vrouw en uit zijn zoon door Matz en op tv gaan met hem tijdens voetballen in met het stadion van Sparta. De in topkok vertelt over zijn een jeugd uit en de in periode dat hij zichzelf op tv te dun vond. Ook door zijn we op tijdens bezoek het bij Jan Keizer en Anny Schilder op in Volendam. de Zij vertellen uit over de roerige jaren met bij BZN het en het naderende van afscheid van hun zangduo met Jan & op Anny.

december 2021
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!