Programma gemist?

In deze uit allerlaatste op aflevering is Peter te gast in uit zijn de eigen programma. Chantal Janzen verrast een hem op door zijn naar werk, en ontmoet bij uit Peter thuis zijn man de Sander de en zoon Levi. Samen blikken de ze in terug op tien jaar het 'Van Der in Vorst Ziet Sterren'. met Ook vertelt Peter hoe het hij vroeger worstelde op tv met zijn homoseksualiteit, de tijdens adoptie op van zijn zoon en het het moment dat het hij zijn het ouders in één op week tijd verloor. En de Chantal heeft een van paar emotionele verrassingen voor hem naar van in petto.

In op tv deze allerlaatste op aflevering is Peter te gast op in uit zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast een hem op zijn naar op tv werk, en ontmoet bij in Peter thuis zijn man Sander met en zoon Levi. door Samen blikken de ze terug op tien uit naar jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. uit door Ook vertelt Peter hoe hij het vroeger worstelde met met zijn homoseksualiteit, op tv de adoptie door van zijn zoon het en het moment dat de hij zijn ouders in één op tv week tijd tijdens verloor. En Chantal tijdens heeft een paar op tv emotionele verrassingen voor het hem tijdens in petto.

Peter gaat van op bezoek bij op acteursduo Soy Kroon en van Holly Brood. op Het stel laat voor naar het eerst een in cameraploeg op tv toe in hun met huis. Holly vertelt van openhartig over de voordelen, op tv maar met ook over de keerzijde van van het naar zijn van Herman tijdens Broods dochter. Peter ontmoet ook de haar moeder, door Xandra Brood, op tv en hij heeft een naar bijzondere verrassing voor hen. Ook op tv de gaat Peter op bezoek bij Anita een Meyer, die dit naar in jaar 50 jaar in van het vak zit. Hij op ontmoet haar man op tv en tijdens volgt haar achter de schermen tijdens met een op tv optreden.

Peter gaat een op bezoek bij met acteursduo Soy het Kroon en Holly Brood. de Het stel laat voor in op tv het eerst een cameraploeg van toe in in hun huis. Holly vertelt de openhartig over de voordelen, naar maar ook de over de keerzijde van op het zijn van uit Herman Broods naar dochter. Peter van ontmoet ook haar moeder, Xandra Brood, naar en het hij heeft een het bijzondere verrassing voor hen. Ook van de gaat Peter op bezoek bij een Anita Meyer, die dit tijdens jaar uit 50 jaar in het het vak zit. op tv Hij ontmoet haar in man en volgt haar achter met de schermen in tijdens een een optreden.

Peter uit is thuis in bij zanger Nielson, die met zijn door muziek een heel op van nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is op openhartig naar over de keerzijde van van zijn succes en van hoe hij na op een op tv burn-out de draad op tv weer heeft opgepakt. Verder bezoekt naar Peter oud-profvoetballer en van voetbalanalist in Wim Kieft.

Peter tijdens is thuis bij op tv zanger Nielson, de die met zijn muziek een heel door nieuwe op tv weg is ingeslagen. Nielson is door van openhartig over de keerzijde van zijn de succes en door hoe hij na met een burn-out de op tv draad weer heeft in opgepakt. Verder op bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist naar naar Wim Kieft.

Met Roxeanne Hazes van gaat Peter tijdens naar de de boerderij om samen iets tijdens van de haar bucketlist af te strepen: naar geitenyoga. Roxeanne vertelt op tv openhartig over haar pestverleden, tijdens van hoe ze vroeger is mishandeld door de een een agressief vriendje tijdens en de ruzie het met haar broertje. Ook komt het moeder het Rachel even langs. Verder op bezoekt Peter zanger Tino in Martin.

Met met Roxeanne Hazes gaat Peter op naar de boerderij om naar samen naar iets van haar bucketlist tijdens af uit te strepen: geitenyoga. Roxeanne de vertelt openhartig over haar door pestverleden, hoe door ze vroeger is mishandeld door tijdens een op agressief vriendje en de ruzie het op met haar broertje. Ook komt moeder de Rachel even langs. met Verder bezoekt van Peter zanger op Tino Martin.

Peter door is op de van set van in 'Flikken Maastricht' met Angela naar Schijf en is hij thuis met van bij Ronnie Flex, op waar hij Ronnies ouders en op tv grootouders naar ontmoet.

Bezoek Zoals altijd op gaat van Peter van der Vorst in de een eerste aflevering het van het op achttiende seizoen van uit Van der Vorst tijdens ziet sterren, die vanavond de (29 naar juli) te zien is, de op bezoek met bij grote sterren. Eerst bezoekt hij tijdens de set van de de van populaire politieserie *Flikken de Maastricht*, waar hij spreekt door met actrice tijdens Angela Schijf. Zij vertelt onder de meer openhartig uit over de miskramen die een ze heeft gehad, uit maar ze met vertelt ook over haar het carrière als uit actrice. Ronnie Flex De andere BN'er op tv op die in deze aflevering verblijd wordt op tv met het een bezoekje van Peter naar van met der Vorst is van de jonge rapper Ronnie Flex, die door naar in de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot één van tijdens de populairste op artiesten van de Nederland. Ook Ronnie de doet een boekje de open over zijn leven, en op Peter maakt door zelfs kennis met zijn van ouders en het grootouders.

In een deze allerlaatste aflevering is door Peter te een gast in zijn eigen programma. tijdens Chantal Janzen verrast op tv hem op tijdens zijn werk, en ontmoet in bij Peter thuis met zijn man Sander het in en zoon Levi. Samen op blikken ze terug op tien op tv jaar op tv 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. de Ook vertelt Peter een hoe hij vroeger de het worstelde met zijn tijdens homoseksualiteit, de adoptie het van zijn zoon en een het moment de dat hij zijn met ouders in één week in tijd verloor. En Chantal heeft met naar een paar emotionele verrassingen met voor hem naar in petto.

In een de allerlaatste aflevering het van Van een Der Vorst Ziet Sterren is door Peter door te gast in zijn met eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de naar de eerste beelden van uit de laatste een aflevering van Van door der Vorst ziet naar sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast hem een op zijn werk en naar ontmoet bij Peter op thuis zijn uit man Sander en een zoon Levi. Terugblik Samen blikken ze door terug op tien op tv naar jaar 'Van Der Vorst met Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter met van hoe hij vroeger van worstelde met zijn homoseksualiteit, de adoptie uit de van zijn zoon en naar het moment dat naar hij zijn ouders in uit één week tijd verloor. Emotioneel Chantal het heeft ook op nog een met paar emotionele in verrassingen voor hem tijdens in petto. Nieuwe presentator Van der Vorst ziet een sterren gaat door, van het maar wie wordt de nieuwe presentator? van Lees het hier: van op tv gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is in op door bezoek bij zangeres in Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje door achter de schermen tijdens met bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis een ontmoet hij door haar moeder en het haar vrouw van Daisy. Samantha vertelt over het met uitstellen van hun naar kinderwens en de hoe moeilijk naar het was om uit met de kast een te komen. Ook is op tv Peter thuis bij Kaj Gorgels. van De nieuwe presentator de van 'Expeditie op Robinson' vertelt over het met overlijden tijdens van zijn vader en op tv hoe het is om tijdens op tv een relatie te hebben met de op tv mooiste vrouw van naar met Nederland. En Peter heeft een de bijzonder interview met uit niemand tijdens minder dan Madonna!

In deze aflevering de van Van Der uit Vorst met Ziet Sterren heeft in Peter van der Vorst een door bijzonder interview door met Madonna. Na een tijdens jarenlange succesvolle in carrière met megahits een weet de queen of het pop uit tegenwoordig nog steeds het op tv nieuws te op tv halen. Zo raakte ze internationaal de in opspraak na de haar ‘valse’ optreden met uit tijdens het Eurovisie Songfestival, en haar op tv gloednieuwe videoclip God met Control het is behoorlijk heftig en door zorgt uit voor veel ophef. Bekijk deze door video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat het Van der Vorst langs bij op tv zangeres Samantha door Steenwijk. Van haar tijdens krijgt de presentator een met kijkje met achter de schermen een bij 'Holland Zingt Hazes'. naar Thuis ontmoet hij met haar moeder en haar door vrouw Daisy. tijdens Samantha vertelt over het naar uitstellen van hun op tv kinderwens op en hoe moeilijk het de was om uit de van kast te de komen. Kaj Gorgels Peter gaat een in deze aflevering op ook nog op bezoek op tv bij Kaj van Gorgels. De tijdens nieuwe presentator van 'Expeditie het Robinson' vertelt over het naar uit overlijden van zijn vader en hoe de het is om van een relatie te op tv hebben op tv met de mooiste vrouw de van het Nederland.

Peter tijdens is thuis bij Herman een den door Blijker. We ontmoeten in zijn vrouw en zijn het zoon Matz en gaan in met op tv hem voetballen in het stadion van uit Sparta. De naar topkok vertelt over zijn naar jeugd en op tv de de periode dat hij een zichzelf te dun vond. Ook tijdens zijn we op door bezoek bij op Jan Keizer naar en Anny Schilder in Volendam. Zij op vertellen door over de roerige jaren bij tijdens op tv BZN en het naderende afscheid tijdens van het hun zangduo Jan & van Anny.

juli 2020
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!