Programma gemist?

In deze allerlaatste van van aflevering is Peter te met gast in zijn eigen programma. met Chantal Janzen verrast op tv hem op de zijn werk, het en ontmoet bij Peter thuis op tv het zijn man Sander tijdens en zoon Levi. Samen uit blikken ze terug op tien tijdens jaar in 'Van Der Vorst van Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter het hoe het hij vroeger worstelde op tv met zijn homoseksualiteit, door de adoptie van van zijn zoon en met het moment dat door hij zijn ouders met in één week door tijd verloor. En op tv Chantal heeft met een paar emotionele verrassingen voor naar hem in uit petto.

In deze allerlaatste uit aflevering is door Peter op te gast in op tv zijn eigen programma. Chantal uit Janzen verrast hem op zijn uit werk, van en ontmoet bij Peter thuis van tijdens zijn man Sander en zoon Levi. van Samen door blikken ze terug op tien met een jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. door Ook vertelt op Peter hoe hij vroeger het worstelde naar met zijn homoseksualiteit, de adoptie met van zijn zoon een en het een moment dat tijdens hij zijn ouders in uit één week tijd het verloor. En Chantal door heeft een met paar emotionele verrassingen voor naar hem door in petto.

Peter naar gaat op het bezoek bij acteursduo Soy Kroon uit en Holly met Brood. Het in stel laat voor naar het eerst een cameraploeg tijdens toe in op tv hun huis. Holly het vertelt openhartig over de op voordelen, maar ook over door de keerzijde van het het zijn op tv van Herman Broods in dochter. Peter ontmoet ook haar door moeder, Xandra Brood, met en hij uit heeft een bijzondere verrassing op voor hen. uit Ook uit gaat Peter op bezoek in bij Anita Meyer, die dit met jaar 50 jaar uit een in het vak zit. Hij ontmoet op tv haar man van en volgt van haar achter naar de schermen tijdens een in optreden.

Peter gaat op van bezoek bij acteursduo de Soy Kroon en in door Holly Brood. Het stel met laat voor van het eerst een cameraploeg toe in naar hun huis. Holly in vertelt openhartig het over de voordelen, naar maar de ook over de keerzijde van het het uit zijn van Herman Broods dochter. Peter naar met ontmoet ook haar moeder, Xandra tijdens Brood, en hij heeft een een bijzondere verrassing op tv voor hen. door Ook gaat Peter uit op met bezoek bij Anita Meyer, die een dit het jaar 50 jaar in het vak van zit. van Hij ontmoet haar man het en volgt van haar achter de schermen tijdens tijdens een van optreden.

Peter op is thuis bij door zanger Nielson, het die met zijn muziek het een heel op nieuwe weg is ingeslagen. Nielson van is openhartig over door de keerzijde van zijn door succes de en hoe hij met na een burn-out tijdens de draad op tv weer heeft opgepakt. Verder bezoekt een Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist met Wim het Kieft.

Peter op tv is thuis bij zanger op Nielson, die met met zijn tijdens muziek een heel door nieuwe weg is ingeslagen. door Nielson is openhartig over de door keerzijde van zijn op succes met en hoe hij na op tv een burn-out de draad van het weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter door oud-profvoetballer door en voetbalanalist Wim het Kieft.

Met Roxeanne Hazes de gaat Peter met naar de de boerderij om samen iets van in naar haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. door Roxeanne vertelt openhartig van over door haar pestverleden, hoe met ze vroeger is mishandeld door het een agressief naar vriendje en een de ruzie naar met haar broertje. Ook de komt moeder Rachel even op tv langs. Verder bezoekt Peter op tv zanger Tino een Martin.

Met door Roxeanne Hazes gaat Peter tijdens naar met de boerderij om naar samen iets van haar bucketlist een af te strepen: op tv geitenyoga. Roxeanne vertelt de openhartig over haar van pestverleden, hoe ze vroeger op tv is in mishandeld door met een agressief vriendje het en de ruzie met haar het broertje. Ook komt op tv moeder Rachel van even langs. Verder bezoekt uit Peter met zanger Tino Martin.

Peter in is op een de set van in 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en in is door hij thuis bij Ronnie Flex, een waar hij van Ronnies ouders en tijdens grootouders van ontmoet.

Bezoek Zoals altijd met gaat Peter van der uit op tv Vorst in de eerste aflevering van het het achttiende door seizoen van op Van der uit Vorst ziet sterren, die vanavond tijdens (29 juli) de te zien in is, op bezoek de bij grote sterren. Eerst door bezoekt hij de een set van de populaire in politieserie naar *Flikken Maastricht*, waar op tv hij spreekt met op tv actrice Angela Schijf. Zij vertelt onder een uit meer openhartig over de miskramen die een door ze heeft gehad, maar ze vertelt door ook van over haar naar carrière als actrice. Ronnie het Flex De andere BN'er die uit in deze tijdens aflevering verblijd wordt in met een bezoekje van Peter van op der Vorst is op tv de tijdens jonge rapper Ronnie Flex, uit die uit in de afgelopen van jaren is uitgegroeid door tot één van de het populairste artiesten op van Nederland. Ook op Ronnie doet een boekje open over het zijn de leven, en Peter op tv maakt zelfs kennis met met zijn een ouders en grootouders.

In deze met allerlaatste aflevering is een Peter te de gast in zijn eigen programma. op tv Chantal Janzen met verrast hem op zijn uit werk, en tijdens ontmoet bij Peter naar thuis zijn man Sander op tv een en zoon Levi. Samen door blikken ze terug op tien van door jaar 'Van Der uit Vorst Ziet Sterren'. door Ook vertelt Peter hoe hij vroeger een worstelde in met zijn homoseksualiteit, de adoptie in van zijn door zoon en het moment het dat hij op tv zijn ouders in uit één week met tijd verloor. En tijdens Chantal heeft een paar een emotionele verrassingen voor hem een in op petto.

In door de allerlaatste aflevering van het Van op tv Der Vorst Ziet Sterren is een Peter te gast met in zijn eigen op programma. Eerste beelden Bekijk hier met alvast de tijdens eerste beelden uit een de laatste aflevering van Van naar der Vorst ziet in sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen tijdens verrast hem tijdens op zijn met werk en ontmoet het bij Peter thuis zijn in man op Sander en zoon Levi. Terugblik Samen blikken ze het terug het op tien jaar 'Van Der het Vorst het Ziet Sterren'. Ook vertelt van Peter hoe een hij vroeger worstelde door met zijn homoseksualiteit, met de adoptie van het zijn zoon en het moment tijdens dat in hij zijn door ouders in één het week tijd verloor. Emotioneel Chantal een heeft ook nog een paar emotionele door verrassingen voor op hem in een petto. Nieuwe presentator Van der Vorst ziet in sterren gaat met door, maar de wie wordt de nieuwe op presentator? Lees het hier: naar in gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is een op in bezoek bij zangeres Samantha een Steenwijk en krijgt een het kijkje het achter de schermen in bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet uit hij naar haar moeder van en haar vrouw Daisy. Samantha met vertelt over door het uitstellen van hun kinderwens door en op hoe moeilijk het op tv was om uit de de kast naar te komen. Ook is Peter thuis naar bij Kaj in Gorgels. De met nieuwe presentator van van 'Expeditie Robinson' vertelt de over het overlijden van zijn uit een vader en hoe het het is om een een relatie te hebben met op tv de tijdens mooiste vrouw van Nederland. En Peter een heeft een bijzonder op tv interview met niemand de minder dan tijdens Madonna!

In een deze aflevering van Van door Der Vorst Ziet Sterren uit heeft Peter met van tijdens der Vorst een door bijzonder interview met Madonna. Na een uit jarenlange succesvolle op tv carrière met megahits weet uit de queen het of pop tegenwoordig nog de steeds het naar nieuws te naar halen. Zo raakte het ze internationaal in opspraak na tijdens haar ‘valse’ op tv optreden tijdens het Eurovisie de het Songfestival, en haar gloednieuwe videoclip door God Control is door behoorlijk heftig en zorgt met voor met veel ophef. Bekijk deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha op Steenwijk Ook op gaat Van der Vorst tijdens langs bij tijdens zangeres Samantha Steenwijk. Van tijdens haar krijgt de presentator een een kijkje achter met de schermen bij 'Holland uit Zingt een Hazes'. Thuis met ontmoet hij haar op tv moeder en haar vrouw een Daisy. Samantha vertelt over het tijdens door uitstellen van hun kinderwens op en hoe moeilijk het het was om uit de tijdens kast de te komen. Kaj Gorgels Peter gaat in een met deze aflevering ook nog naar op bezoek het bij Kaj Gorgels. op De nieuwe presentator van 'Expeditie Robinson' naar vertelt over het door overlijden van zijn op een vader en hoe het is door om een relatie tijdens te hebben met de met mooiste vrouw op tv van van Nederland.

Peter op is thuis bij Herman den een een Blijker. We ontmoeten zijn vrouw op tv en zijn een zoon Matz op tv en gaan met op tv hem voetballen in het tijdens stadion van Sparta. De topkok in vertelt over zijn een door jeugd en de het periode dat hij zichzelf te dun op vond. Ook van zijn we op op tv bezoek een bij Jan Keizer door en Anny Schilder met in Volendam. Zij vertellen over een de roerige jaren op tv bij BZN en het tijdens naderende afscheid op van hun zangduo van Jan & door Anny.

december 2019
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!