Programma gemist?

In het deze allerlaatste aflevering is Peter het te het gast in zijn eigen op programma. Chantal op tv Janzen verrast hem op zijn op werk, en op tv ontmoet bij Peter thuis de zijn man het Sander de en zoon Levi. Samen blikken met ze terug op uit tien tijdens jaar 'Van Der Vorst Ziet van Sterren'. Ook in vertelt Peter het hoe hij vroeger worstelde uit met zijn door homoseksualiteit, de adoptie van uit zijn zoon en het op moment in dat hij zijn ouders in uit één op tv week tijd verloor. uit En Chantal heeft een paar van emotionele verrassingen voor hem op de in petto.

In met deze allerlaatste aflevering is met Peter te gast in in zijn eigen tijdens programma. tijdens Chantal Janzen verrast hem op zijn op uit werk, en ontmoet bij Peter thuis in zijn op man Sander en zoon op Levi. Samen blikken ze op met terug op tien jaar naar 'Van Der Vorst Ziet op Sterren'. Ook door vertelt Peter het hoe hij vroeger worstelde met met zijn homoseksualiteit, de de adoptie van in zijn zoon op tv en het moment dat hij naar zijn ouders door in één week tijd het verloor. op En Chantal heeft een paar uit emotionele verrassingen het voor hem in met petto.

Peter gaat op tijdens tijdens bezoek bij acteursduo Soy van Kroon en in Holly Brood. Het stel laat uit voor het eerst een in cameraploeg toe in tijdens tijdens hun huis. Holly vertelt openhartig over op tv de in voordelen, maar ook over de naar keerzijde in van het van zijn van Herman Broods dochter. de Peter ontmoet ook op haar moeder, Xandra de Brood, en hij de heeft een met bijzondere verrassing voor hen. een Ook gaat Peter op door bezoek tijdens bij Anita Meyer, uit die dit jaar 50 tijdens jaar in het het vak zit. Hij ontmoet een haar man en door volgt op haar achter de in schermen tijdens tijdens een optreden.

Peter in gaat op bezoek bij acteursduo van Soy door Kroon en het Holly Brood. Het stel laat voor de het eerst uit een cameraploeg toe de in hun huis. een Holly vertelt tijdens openhartig over de op tv voordelen, maar ook over de tijdens op keerzijde van het zijn van Herman een Broods op tv dochter. Peter ontmoet ook in haar moeder, Xandra uit Brood, en naar hij heeft een van bijzondere verrassing op voor hen. Ook het gaat Peter op bezoek in bij Anita Meyer, die in dit met jaar 50 jaar in van het vak zit. Hij de ontmoet haar een man en volgt haar achter een de schermen tijdens de een de optreden.

Peter is thuis van bij van zanger Nielson, die met op zijn het muziek een heel van nieuwe weg is ingeslagen. Nielson tijdens is met openhartig over de keerzijde door van zijn het succes en hoe hij de na een burn-out tijdens de draad weer heeft opgepakt. met tijdens Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer uit en voetbalanalist met Wim Kieft.

Peter is een thuis bij zanger op tv Nielson, naar die met zijn muziek een heel het door nieuwe weg is in ingeslagen. Nielson is openhartig over de de keerzijde van in zijn succes en de hoe hij na op een burn-out de draad op tv door weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter het oud-profvoetballer en op tv voetbalanalist naar Wim Kieft.

Met Roxeanne Hazes door gaat Peter naar van de boerderij om door het samen iets van haar bucketlist in af van te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt in openhartig over haar in pestverleden, hoe ze vroeger tijdens is door mishandeld door een agressief het vriendje door en de ruzie met met haar broertje. Ook tijdens komt moeder Rachel even langs. het Verder op tv bezoekt Peter zanger met Tino Martin.

Met naar Roxeanne Hazes in gaat Peter naar de boerderij om het samen iets naar van haar bucketlist met af tijdens te strepen: geitenyoga. in Roxeanne vertelt openhartig over door haar pestverleden, hoe ze door vroeger is mishandeld op door een agressief op tv vriendje en de in ruzie met haar broertje. het Ook de komt moeder Rachel uit even langs. Verder bezoekt Peter het zanger Tino tijdens Martin.

Peter in is op van de set van 'Flikken Maastricht' met op tv Angela Schijf en van is hij thuis een bij Ronnie in Flex, waar een hij Ronnies ouders en grootouders tijdens de ontmoet.

Bezoek Zoals naar altijd gaat op Peter van der Vorst in een de eerste aflevering op tv van op tv het achttiende seizoen in van Van der Vorst op tv ziet sterren, uit die vanavond (29 juli) te uit zien is, op bezoek het bij grote sterren. op door Eerst bezoekt hij de set van tijdens de naar populaire politieserie *Flikken Maastricht*, waar het hij spreekt met in door actrice Angela Schijf. Zij vertelt onder het meer openhartig het over de miskramen tijdens die ze heeft op gehad, maar ze vertelt op ook over tijdens haar carrière als actrice. Ronnie een Flex De op andere BN'er die het in deze aflevering verblijd tijdens wordt met door een bezoekje een van Peter van der met Vorst is de van jonge rapper Ronnie het Flex, die in de uit afgelopen jaren tijdens is uitgegroeid tot door één van de populairste uit artiesten van uit Nederland. Ook Ronnie een doet een boekje door open over zijn de leven, en Peter maakt naar zelfs kennis met zijn met ouders en op tv grootouders.

In deze allerlaatste in aflevering het is Peter te gast van in het zijn eigen programma. Chantal het Janzen verrast hem op op tv zijn werk, naar en ontmoet op bij Peter thuis door zijn man Sander en zoon Levi. tijdens van Samen blikken ze terug op tien een jaar 'Van uit Der Vorst Ziet Sterren'. tijdens Ook vertelt naar Peter hoe hij op tv vroeger worstelde met met zijn uit homoseksualiteit, de adoptie van zijn een zoon en het moment de dat hij zijn met ouders in één op tv week tijd verloor. tijdens En Chantal heeft uit een de paar emotionele verrassingen voor hem op tv in op petto.

In naar de allerlaatste aflevering van Van van Der Vorst op Ziet Sterren op tv is Peter te gast in in zijn eigen uit programma. Eerste beelden Bekijk het hier alvast de eerste op tv beelden uit de laatste tijdens aflevering van Van op tv tijdens der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal tijdens Janzen door verrast hem op zijn werk een en het ontmoet bij Peter op thuis zijn man Sander en zoon naar op Levi. Terugblik Samen blikken ze van terug op tien jaar van 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. door tijdens Ook vertelt Peter hoe hij vroeger een worstelde met door zijn op homoseksualiteit, de adoptie van met zijn zoon op tv en het moment dat naar hij zijn ouders in uit één week tijd van verloor. Emotioneel Chantal heeft ook nog tijdens een door paar emotionele verrassingen voor hem tijdens in petto. Nieuwe presentator Van op tv der Vorst ziet door sterren gaat het door, op maar wie wordt de nieuwe presentator? op tv Lees het hier: de tijdens gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter door is op bezoek bij uit zangeres met Samantha Steenwijk en op krijgt een kijkje achter de met schermen bij 'Holland op Zingt Hazes'. Thuis ontmoet de hij een haar moeder en haar van vrouw Daisy. naar Samantha vertelt over het in uitstellen van van hun kinderwens en hoe naar moeilijk het op was om het uit de kast te komen. Ook op tv is Peter thuis in tijdens bij Kaj Gorgels. De nieuwe presentator in van 'Expeditie op tv Robinson' vertelt over in het overlijden in van zijn vader het en hoe het is om in een relatie te naar hebben met de tijdens mooiste vrouw van de Nederland. En tijdens Peter heeft een uit bijzonder interview met naar niemand minder dan met Madonna!

In door deze aflevering van Van Der door Vorst van Ziet Sterren heeft Peter van op der uit Vorst een uit bijzonder interview met Madonna. het Na een van jarenlange succesvolle carrière met megahits weet het de uit queen of pop op tv tegenwoordig nog met steeds het nieuws van te halen. Zo raakte naar ze internationaal in op tv opspraak na haar ‘valse’ optreden op tv tijdens het Eurovisie tijdens Songfestival, en haar op uit gloednieuwe videoclip God Control is op tv behoorlijk heftig naar en zorgt voor veel ophef. Bekijk uit deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook een op tv gaat Van der Vorst langs naar bij zangeres uit Samantha Steenwijk. Van haar in krijgt de presentator een op tv kijkje door achter de schermen uit bij 'Holland met Zingt Hazes'. Thuis ontmoet op hij haar moeder en uit haar vrouw Daisy. Samantha op tv vertelt over uit het uitstellen door van hun kinderwens en hoe uit een moeilijk het was om uit de uit kast te komen. Kaj met Gorgels Peter gaat het in deze aflevering ook het nog op op bezoek bij Kaj Gorgels. in naar De nieuwe presentator van van 'Expeditie Robinson' de vertelt over het overlijden de van zijn vader met en hoe tijdens het is om in een relatie te hebben met de naar uit mooiste vrouw van in Nederland.

Peter is thuis met de bij Herman den naar Blijker. We ontmoeten het zijn vrouw en zijn met zoon Matz en gaan met op tv hem voetballen uit in het op stadion van Sparta. door De topkok vertelt uit over zijn jeugd en uit de periode de dat hij zichzelf een te dun op tv vond. Ook zijn we op bezoek van met bij Jan Keizer en Anny van Schilder een in Volendam. Zij van vertellen over de roerige jaren bij van BZN en het het in naderende afscheid van met hun zangduo Jan & door Anny.

juni 2021
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!