Programma gemist?

In naar deze aflevering is Peter de van uit der Vorst thuis in Denemarken een bij het profvoetballer Rafael van in der Vaart en handbalster Estavana Polman, van waar hij naar ook hun pasgeboren op dochter Jesslynn en op tv zoon Damián ontmoet. een Hij met krijgt een kijkje achter op de schermen uit bij een handbaltraining, en ziet hoe een in Rafael het er in het zijn eentje naar vanaf brengt met naar baby Jesslynn. Daarnaast heeft Peter een in openhartig gesprek met door de tijdens topsporters over Estavana’s auto-ongeluk, Rafael’s uit keus om het bij tijdens FC Midjytlland te op tv voetballen en hun tijdens toekomstplannen. Verder is Peter dit nieuwe seizoen met op thuis in Miami bij Gloria en naar Emilio tijdens Estefan en tijdens ontmoet hij sterren op tv zoals Thomas Acda, Yuri van Gelder, tijdens Rick Engelkes, Monica uit op tv Geuze, Loiza Lamers, Rick Brandsteder, naar Claes Iversen, Geraldine uit Kemper, een Thierry Baudet, Wibi tijdens Soerjadi, Guido Weijers en Marieke de Elsinga.

Peter is uit op naar bezoek bij Rapper door Boef en zijn hondje, Gucci. De in rapper is uit openhartig met over zijn criminele verleden, op tv zijn ervaring de achter de tralies en hoe door hij heeft de geleerd van zijn fouten. naar Ook geeft Boef een zich letterlijk bloot. Daarnaast met door is Peter bij zangeres met Maan in van haar ouderlijk huis in Bergen, op tv waar op hij haar vader ,Siebe, de en broertje, op tv Storm, ontmoet. Hier op hebben ze het het uitgebreid over Maans in jeugd, haar liefdesleven van en de keerzijde van de de roem. op Ook krijgt Peter een exclusief kijkje naar met in Maans eigen op huis in Amsterdam de en heeft hij nog in een paar met bijzondere verrassingen voor de haar in petto.

In de eerste een op aflevering van het naar nieuwe seizoen ‘Van Der Vorst een Ziet het Sterren’ is Peter op tijdens bezoek bij uit Rapper Boef en zijn hondje Gucci. de De rapper is tijdens openhartig over de zijn de criminele verleden, zijn ervaring achter de naar tralies met en hoe hij het heeft geleerd van uit zijn fouten. Ook geeft Boef op tv de zich letterlijk bloot… Daarnaast in is naar Peter bij zangeres Maan de in haar ouderlijk in huis in Bergen, tijdens waar hij door haar vader Siebe en broertje Storm de ontmoet. Hier een hebben ze het een uitgebreid over Maan’s jeugd, uit tijdens haar liefdesleven en de keerzijde van van de van roem. Ook krijgt Peter naar een exclusief kijkje tijdens in tijdens Maan’s eigen huis in door Amsterdam en uit heeft hij nog op een paar bijzondere de verrassingen voor haar in petto. tijdens Verder op tv is Peter dit nieuwe seizoen de thuis in Miami bij met Gloria van en Emilio Estefan, bezoekt op tv hij de Rafael van der Vaart en Estavana een Polman in Denemarken het en van ontmoet hij sterren zoals Thomas een Acda, Yuri in van Gelder, een Rick Engelkes, Monica Geuze, op tv Loiza Lamers, Rick een Brandsteder, Claes Iversen, Geraldine op Kemper, Thierry uit Baudet, Wibi Soerjadi, Guido op tv Weijers en Marieke in door Elsinga.

Seizoen op 13 - Aflevering 1 naar (herhaling uit van mei 2017) Nicolette Kluijver vertelt voor op tv het het eerst over haar uit veelbewogen jaar waarin zij werd het geconfronteerd naar met een met beginstadium van longkanker. Peter van der op tv Vorst komt een bij de in presentatrice thuis uit en Nicolette is openhartig de over het uit heftige nieuws dat zij te verwerken tijdens het kreeg. Ook Thomas Dekker vertelt zijn door persoonlijke verhaal. Peter tijdens zoekt de met voormalig het wielrenner op in Beverly de Hills, waar hij een een deel de van het jaar in de de kapitale villa door van zijn Amerikaanse vriendin, tijdens Nathalie het Marciano, woont. Er wordt gesproken wielrennen, uit tijdens de tour de tijdens France, over zijn boek en uit het effect de hiervan op Thomas met en zijn omgeving, uit maar ook over door de toekomst met en zijn relatie.

Peter maakt samen uit de met Liliane Fonds-ambassadeurs Jaap op Jongbloed en Erica op tv Terpstra twee bijzondere reizen. Na naar op tv een openhartig gesprek van met Jaap Jongbloed vertrekt uit Peter samen met hem naar van Rwanda. op Daar beleeft door Jaap een bijzonder weerzien met de een 22-jarige Aimable. Hij uit is geboren het met klompvoetjes, maar tijdens dankzij de het steun van het met Liliane Fonds kan de hij nu op tv volop meedoen in zijn met omgeving. Erica Terpstra op tv is onlangs in hersteld van een ernstige infectie en uit vertrekt nu samen het met Peter naar een op tv Bolivia. Daar ontmoeten ze twee op kinderen met met een handicap die de steun door een van het Liliane Fonds goed uit kunnen gebruiken. Meer informatie: tijdens naar https://www.lilianefonds.nl

Peter maakt tijdens samen met Liliane Fonds-ambassadeurs het op Jaap Jongbloed en Erica Terpstra een twee bijzondere reizen. Na in een openhartig door gesprek tijdens met Jaap Jongbloed vertrekt Peter met samen door met hem naar in Rwanda. Daar beleeft op Jaap een bijzonder uit weerzien met de 22-jarige Aimable. Hij op tv is geboren met van uit klompvoetjes, maar dankzij door de steun van uit het Liliane Fonds kan hij nu tijdens volop meedoen in op tv het zijn omgeving. Erica de Terpstra is onlangs hersteld van door een ernstige infectie op tv en vertrekt op nu samen met Peter uit naar Bolivia. Daar ontmoeten op tv ze twee kinderen naar met op een handicap die de steun op tv van met het Liliane naar Fonds goed kunnen gebruiken. Meer informatie: van tijdens https://www.lilianefonds.nl

Deze laatste met aflevering van ‘Van Der uit het Vorst Ziet Sterren’ op tv staat in het teken van het met Liliane Fonds. een Peter bezoekt ambassadeur Jaap het Jongbloed een en zijn zoon Kim thuis uit op tv in Amsterdam. Peter en van Jaap vertrekken samen tijdens naar Rwanda. Daar door beleeft Jaap van een bijzonder weerzien de met de 22-jarige Aimable. in Hij is geboren op tv met klompvoetjes, maar dankzij uit de steun van van het in Liliane Fonds kan in hij nu volop uit meedoen in zijn omgeving. Ook van bezoekt Peter ambassadeur Erica een op tv Terpstra. Zij was nog niet van zo lang geleden volop het door bezig met revalideren, nadat van ze een ernstige infectie met aan haar been kreeg. door Samen vertrekken ze door naar Bolivia. Daar het volgt een emotionele in ontmoeting met twee het kinderen met een met handicap, het die de steun van het door Liliane door Fonds bij het werken door aan een betere de toekomst goed kunnen van gebruiken.

Peter van der naar op tv Vorst is thuis bij zangeres Edsilia met Rombley en van haar man, Tjeerd met Oosterhuis. Edsilia door viert dit jaar haar 20-jarig met jubileum en is op op momenteel fulltime aan het trainen voor de het het programma 'Dance, Dance, Dance'. door Peter gaat ook op op bezoek de bij presentator, schrijver en de theatermaker Marc de het Hond. De zoon het van opiniepeiler een Maurice de van Hond belandde na een medische van fout in een naar rolstoel. Marc en naar Maurice vertellen openhartig door over deze periode met en wat dit betekent in voor de rest tijdens van in Marcs leven.

Peter van tijdens de Vorst door gaat op tijdens bezoek bij Xander en Sophie het de Buisonjé. Hij tijdens krijgt een tijdens kijkje in hun nieuwe naar huis. op De kersverse ouders vertellen alles over door de emotionele van komst van het hun dochtertje, Céla de Lynn, die via tijdens een draagmoeder in Amerika ter met met wereld kwam. Peter tijdens gaat ook op bezoek het bij Fajah op Lourens. Ze vertelt openhartig over de door moord op haar van neefje, het naar succes en met de keerzijde van haar met Killerbody-imperium, op tv en haar nieuwe liefde. En in Peter werkt zich in een het zweet tijdens in het Fajahs gym.

Peter gaat op het bezoek bij presentatrice op en vlogster Anna van Nooshin. Ze gaan uit terug naar het een huis in Aalsmeer van een waar Anna kwam te wonen, nadat de met ze met haar ouders en zus de uit Iran was van gevlucht. de Peter heeft een op tv bijzondere verrassing de voor haar uit Teheran. Ook een is door Peter thuis bij Fred van de Leer. De flamboyante naar stylist vertelt openhartig over met zijn pestverleden, op tv liefdesleven en gezondheid. Freds met van goede vriendin Caroline Tensen komt van langs in zijn in appartement het in Rotterdam. Samen met Peter gaat door Fred naar Renesse, met het een belangrijke plek uit het zijn jeugd, waar met als verrassing een paar van oude op tv bekenden opduiken.

Peter uit van der door Vorst is in Londen bij door topmodel Yfke naar Sturm. Ze de laat hem haar gigantische uit mansion zien de en hij ontmoet haar zoontje Alexander. op tv Yfke vertelt tijdens over haar modellencarrière, hoe tijdens een ze binnen no-time op miljonair werd en over haar van heftige tijdens ongeluk. Samen met op Peter duikt ze ook het Londense uit uitgaansleven in. Verder uit gaat tijdens Peter op bezoek bij Hans uit op tv Kraay jr. en zijn vrouw Sofie. naar tijdens Hans vertelt openhartig over met de ingewikkelde relatie de met zijn tijdens beroemde vader. Ook doen René de van der op tv Gijp, Wilfred tijdens Genee, Johan Derksen én naar Guus Hiddink een op tv boekje open over de het voetbalanalist.

Vanavond uit start een nieuw seizoen in van een ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’. Nicolette het in Kluijver vertelt voor met het eerst over haar veelbewogen de jaar waarin zij werd met geconfronteerd door met een beginstadium van longkanker. uit Peter van der tijdens Vorst komt bij op naar de presentatrice thuis en op tv Nicolette is openhartig over het door heftige door nieuws dat zij te verwerken op tv kreeg. Hoe bleef op ze positief door en de ging ze samen met haar gezin op om met tijdens de situatie? En hoe door is van het nu met haar? Ook de Thomas Dekker vertelt zijn tijdens persoonlijke een verhaal. Peter zoekt uit de voormalig wielrenner op in met Beverly de Hills, waar met hij een deel het van het jaar in de kapitale de villa met van zijn Amerikaanse tijdens vriendin Nathalie naar Marciano woont. Er wordt gesproken op over zijn naar boek en het het effect hiervan de op Thomas en zijn een omgeving, maar ook naar over de naar toekomst en zijn relatie. Naast op tv Nicolette en Thomas in gaat Peter een dit seizoen ook op bezoek bij uit onder van anderen Anna een Nooshin, Hans Kraay jr., tijdens Yfke Sturm, Marc van en Maurice de Hond, op Erica Terpstra, Jaap Jongbloed op en Fred van in met Leer.

Peter gaat het langs bij voormalig in pornoster Bobbi de Eden en de haar pasgeboren baby. Ze vertelt op openhartig over wat uit ze tijdens allemaal heeft meegemaakt tijdens haar van carrière in de tijdens porno-industrie. het Peter heeft een bijzondere op verrassing die de kersverse in moeder tot tranen van toe roert. op tv Daarnaast gaat Peter uit op bezoek bij met cabaretier Javier Guzman. Hoewel de een grappenmaker tijdens zijn publiek het liefst op aan het lachen een maakt, heeft hij in in zijn op eigen leven nogal wat ellende de op meegemaakt. Met Peter praat hij het openhartig over de zijn drugsverslaving en een het overlijden op van zijn vader, en hoe hij naar er de uiteindelijk weer op tv bovenop is gekomen. Tot slot op krijgt Peter een een voorproefje van de van Oudejaarsconference.

Peter van van der Vorst met gaat op bezoek in bij Jeroen in van der Boom. Hij tijdens ontmoet Jeroen en zijn gezin op en heeft een de openhartig tijdens gesprek over van zijn jeugd, huwelijk en uit carrière. Ook gaat Peter bij van door Ireen Wust langs in Heerenveen. uit Op de ijsbaan vertelt in ze wat er uit voor op tv nodig is om van topsporter te worden én van hoe op tv het momenteel zit met van haar liefdesleven.

In uit Van der Vorst uit ziet Sterren vliegt Peter met naar Japan om een naar in bezoekje te brengen aan Afrojack, waar op hij hem achter van de op tv schermen volgt tijdens uit een optreden. in En hij bezoekt de DJ in de Nederland op met zijn gigantische landgoed, waar het ze een openhartig op tv gesprek hebben de over op tv het vaderschap en zijn succesvolle carrière. van Ook een ontmoet Peter de sterrencast van met de film ''De uit Zevende Hemel'', uit waarbij onder andere Huub met Stapel en uit Thomas Acda vertellen over in hun jeugd en van de drama?s die het ze door in hun van eigen leven hebben op meegemaakt.

oktober 2017
18-10-2017 20:32

Van Der Vorst Ziet Sterren: Estavana en Rafael

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Estavana en Rafael

In deze aflevering is Peter van der Vorst thuis in Denemarken bij profvoetballer Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman, waar hij ook hun pasgeboren dochter Jesslynn en zoon Damián ontmoet. Hij krijgt een kijkje achter de scher...

14-10-2017 22:39

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje, Gucci. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot. Daarnaast is Pet...

11-10-2017 20:32

Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ is Peter op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje Gucci. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft gele...

09-07-2017 23:03

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Seizoen 13 - Aflevering 1 (herhaling van mei 2017) Nicolette Kluijver vertelt voor het eerst over haar veelbewogen jaar waarin zij werd geconfronteerd met een beginstadium van longkanker. Peter van der Vorst komt bij de presentatrice thuis...

02-07-2017 22:37

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter maakt samen met Liliane Fonds-ambassadeurs Jaap Jongbloed en Erica Terpstra twee bijzondere reizen. Na een openhartig gesprek met Jaap Jongbloed vertrekt Peter samen met hem naar Rwanda. Daar beleeft Jaap een bijzonder weerzien met de...

29-06-2017 12:52

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter maakt samen met Liliane Fonds-ambassadeurs Jaap Jongbloed en Erica Terpstra twee bijzondere reizen. Na een openhartig gesprek met Jaap Jongbloed vertrekt Peter samen met hem naar Rwanda. Daar beleeft Jaap een bijzonder weerzien met de...

28-06-2017 21:31

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Deze laatste aflevering van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ staat in het teken van het Liliane Fonds. Peter bezoekt ambassadeur Jaap Jongbloed en zijn zoon Kim thuis in Amsterdam. Peter en Jaap vertrekken samen naar Rwanda. Daar beleeft Jaap e...

21-06-2017 21:30

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst is thuis bij zangeres Edsilia Rombley en haar man, Tjeerd Oosterhuis. Edsilia viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is momenteel fulltime aan het trainen voor het programma 'Dance, Dance, Dance'. Peter gaat ook op bez...

14-06-2017 21:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter van de Vorst gaat op bezoek bij Xander en Sophie de Buisonjé. Hij krijgt een kijkje in hun nieuwe huis. De kersverse ouders vertellen alles over de emotionele komst van hun dochtertje, Céla Lynn, die via een draagmoeder in Amerika ter...

07-06-2017 21:32

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

31-05-2017 21:32

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

17-05-2017 21:31

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Vanavond start een nieuw seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’. Nicolette Kluijver vertelt voor het eerst over haar veelbewogen jaar waarin zij werd geconfronteerd met een beginstadium van longkanker. Peter van der Vorst komt bij de pres...

07-12-2016 20:34

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter gaat langs bij voormalig pornoster Bobbi Eden en haar pasgeboren baby. Ze vertelt openhartig over wat ze allemaal heeft meegemaakt tijdens haar carrière in de porno-industrie. Peter heeft een bijzondere verrassing die de kersverse moe...

30-11-2016 20:32

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom. Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen. Op de ijsbaan vertelt ze ...

23-11-2016 20:31

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

In Van der Vorst ziet Sterren vliegt Peter naar Japan om een bezoekje te brengen aan Afrojack, waar hij hem achter de schermen volgt tijdens een optreden. En hij bezoekt de DJ in Nederland op zijn gigantische landgoed, waar ze een openharti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 103
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord