Programma gemist?

In in deze allerlaatste aflevering op tv is Peter met te gast in zijn eigen met programma. Chantal naar Janzen verrast met hem op zijn werk, op tv en ontmoet bij van Peter thuis zijn man Sander op tv en zoon Levi. uit Samen op blikken ze terug de op tien jaar 'Van met Der Vorst van Ziet Sterren'. het Ook vertelt Peter hoe hij met vroeger worstelde de met zijn homoseksualiteit, in de adoptie het van zijn zoon en door het moment dat hij zijn uit ouders een in één week tijd verloor. uit En Chantal door heeft een paar emotionele naar verrassingen voor hem op tv in uit petto.

In deze allerlaatste van aflevering is Peter de uit te gast in zijn eigen programma. op tv Chantal Janzen het verrast hem op zijn naar werk, met en ontmoet het bij Peter thuis zijn man met Sander en op tv zoon Levi. tijdens Samen blikken ze het terug op tien jaar 'Van Der naar Vorst Ziet op Sterren'. Ook de vertelt Peter hoe hij vroeger in worstelde met op zijn naar homoseksualiteit, de adoptie van het zijn zoon in en het moment op dat hij zijn ouders in door één week in tijd verloor. En op tv Chantal heeft een paar in emotionele verrassingen voor hem uit in in petto.

Peter door gaat op bezoek bij acteursduo tijdens op tv Soy Kroon en Holly Brood. Het tijdens door stel laat voor het eerst een tijdens cameraploeg tijdens toe in hun huis. Holly naar vertelt het openhartig over de voordelen, maar op ook over de naar op keerzijde van het zijn van een Herman Broods op tv dochter. Peter ontmoet ook in haar op moeder, Xandra Brood, in en hij heeft een bijzondere in verrassing het voor hen. Ook gaat Peter uit op van bezoek bij Anita Meyer, door die dit uit jaar 50 jaar in het de vak zit. Hij op tv ontmoet naar haar man en volgt haar achter een de schermen de tijdens een op optreden.

Peter op gaat op bezoek op bij acteursduo Soy Kroon op tv en Holly van Brood. Het stel tijdens laat voor naar het eerst een cameraploeg toe in een hun huis. Holly op tv vertelt openhartig over de de voordelen, door maar ook over de met met keerzijde van het de zijn van Herman Broods dochter. uit Peter ontmoet tijdens ook haar moeder, op tv Xandra Brood, de en hij heeft een bijzondere op tv verrassing voor hen. door Ook gaat op tv Peter op bezoek bij Anita van Meyer, die dit van jaar 50 van jaar in het het vak zit. Hij ontmoet tijdens een haar man en volgt haar achter het het de schermen tijdens een een optreden.

Peter is thuis tijdens bij uit zanger Nielson, die met door zijn muziek een door heel nieuwe op tv weg is ingeslagen. Nielson met is in openhartig over de keerzijde van van zijn succes en in hoe hij na een de de burn-out de draad weer heeft naar opgepakt. door Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en in voetbalanalist Wim een Kieft.

Peter op is thuis door bij zanger Nielson, die met zijn van muziek door een heel nieuwe weg is met ingeslagen. Nielson de is een openhartig over de keerzijde de van zijn succes door en hoe hij naar na een burn-out een de draad door weer heeft opgepakt. Verder bezoekt naar Peter oud-profvoetballer op en voetbalanalist Wim in Kieft.

Met Roxeanne Hazes naar gaat Peter naar naar de boerderij door om samen in iets van haar met bucketlist af tijdens te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt met openhartig over haar pestverleden, het hoe ze vroeger naar is mishandeld door het een agressief vriendje in en de ruzie door met haar het broertje. in Ook komt moeder Rachel de even langs. Verder bezoekt Peter door tijdens zanger Tino Martin.

Met door Roxeanne Hazes gaat Peter naar van de van boerderij om de samen iets van haar bucketlist af met te strepen: geitenyoga. van de Roxeanne vertelt openhartig over in haar pestverleden, door hoe ze vroeger is door mishandeld door een agressief vriendje in en naar de ruzie tijdens met haar broertje. door Ook komt moeder Rachel even van langs. Verder bezoekt op tv Peter in zanger Tino Martin.

Peter is een op de set van van 'Flikken de Maastricht' met van Angela Schijf en is op tv hij thuis bij naar Ronnie Flex, waar hij Ronnies van ouders en grootouders op uit ontmoet.

Bezoek Zoals op altijd gaat op Peter van der Vorst tijdens in de eerste aflevering van de het achttiende seizoen een de van Van der Vorst op tv ziet sterren, die vanavond tijdens (29 juli) de te zien door is, op bezoek bij naar grote sterren. Eerst bezoekt hij op tv de set van in de tijdens populaire politieserie tijdens *Flikken Maastricht*, waar van hij spreekt met actrice Angela een Schijf. Zij uit vertelt onder op tv meer openhartig over de miskramen die uit op ze heeft gehad, maar ze met vertelt ook van over haar de carrière als actrice. Ronnie Flex De andere met BN'er die in deze in aflevering verblijd tijdens wordt met een de bezoekje door van Peter van der de Vorst is het de jonge rapper tijdens Ronnie Flex, die in de het afgelopen jaren is op uitgegroeid uit tot één van de uit populairste artiesten van het Nederland. Ook Ronnie doet een op boekje open over op zijn leven, uit en Peter op tv maakt zelfs kennis een met zijn ouders en een grootouders.

In deze allerlaatste op tv aflevering de is Peter te gast tijdens in zijn naar eigen programma. Chantal Janzen het verrast hem uit op zijn werk, van en ontmoet met bij Peter thuis zijn man Sander door en tijdens zoon Levi. Samen de blikken ze terug op tien met op jaar 'Van Der uit Vorst Ziet Sterren'. Ook vertelt uit Peter hoe hij door vroeger worstelde naar met zijn op homoseksualiteit, de adoptie van zijn in zoon en het met moment dat op tv hij zijn ouders in door één week naar tijd verloor. En Chantal met heeft tijdens een paar emotionele verrassingen voor uit hem in uit petto.

In naar de allerlaatste van aflevering van Van de Der Vorst Ziet Sterren is Peter door op tv te gast in het zijn eigen programma. Eerste in beelden Bekijk hier alvast de in eerste beelden uit de op tv laatste aflevering door van Van het der Vorst ziet tijdens sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast hem op een zijn werk en tijdens ontmoet op bij Peter naar thuis zijn man Sander uit en zoon Levi. Terugblik Samen uit blikken ze terug op de tien naar jaar 'Van Der Vorst Ziet op Sterren'. Ook vertelt Peter van het hoe hij vroeger worstelde met zijn van op homoseksualiteit, de adoptie van zijn zoon van en het op tv moment dat uit hij zijn ouders in één op tv week tijd verloor. Emotioneel Chantal in heeft ook nog op een paar emotionele naar verrassingen voor op tv hem in petto. Nieuwe presentator Van op der tijdens Vorst ziet sterren gaat door, met maar wie wordt uit de nieuwe met presentator? Lees het door hier: tijdens gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is de op bezoek bij een zangeres Samantha Steenwijk en op het krijgt een kijkje het achter de schermen naar bij 'Holland Zingt Hazes'. de Thuis ontmoet hij het haar moeder en haar het vrouw een Daisy. Samantha vertelt over het het uitstellen van hun op kinderwens en op hoe moeilijk het op was om uit de met kast met te komen. Ook is Peter thuis met op bij Kaj Gorgels. De nieuwe presentator het van 'Expeditie met Robinson' vertelt tijdens over het door overlijden van zijn vader en op hoe het is om in een relatie naar te hebben met de op tv mooiste vrouw het van Nederland. En Peter het de heeft een bijzonder interview met naar niemand minder dan een Madonna!

In deze aflevering naar door van Van Der Vorst met Ziet Sterren heeft Peter naar van der Vorst een een bijzonder interview met door Madonna. Na de een jarenlange succesvolle carrière op tv naar met megahits weet de queen of het pop tegenwoordig nog de op tv steeds het nieuws te halen. Zo de raakte ze internationaal naar op tv in opspraak na haar ‘valse’ optreden tijdens tijdens in het Eurovisie Songfestival, en tijdens haar gloednieuwe een videoclip God van Control is behoorlijk heftig van en zorgt voor tijdens veel ophef. Bekijk deze naar video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat Van der op tv Vorst langs bij op met zangeres Samantha Steenwijk. Van haar krijgt op tv de presentator een tijdens op kijkje achter de schermen bij op tv 'Holland Zingt Hazes'. het Thuis ontmoet hij tijdens haar het moeder en haar vrouw Daisy. Samantha door vertelt over het tijdens het uitstellen van hun kinderwens naar en hoe moeilijk het was door om van uit de kast te komen. Kaj naar Gorgels Peter naar gaat in de deze aflevering ook nog op naar bezoek bij Kaj van Gorgels. De nieuwe presentator van van 'Expeditie Robinson' op tv vertelt over met het overlijden van op tv zijn vader en de hoe het op tv is om een relatie met te hebben tijdens met de mooiste vrouw door van naar Nederland.

Peter naar is thuis bij Herman den uit Blijker. We ontmoeten tijdens zijn naar vrouw en uit zijn zoon Matz een en gaan met hem voetballen het in op het stadion van Sparta. De op tv topkok vertelt over zijn met een jeugd en de het periode dat hij zichzelf te dun van vond. Ook zijn een we op op tv bezoek in bij Jan Keizer in en Anny Schilder in Volendam. Zij een vertellen op over de roerige jaren bij op tv met BZN en het naderende afscheid het van naar hun zangduo Jan & met Anny.

september 2021
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!