Programma gemist?

Peter van der van Vorst in is in Londen bij topmodel op Yfke Sturm. Ze door op laat hem haar op gigantische mansion zien de en hij ontmoet haar door zoontje Alexander. Yfke het vertelt over op tv haar modellencarrière, hoe ze binnen in no-time een miljonair werd en tijdens over haar heftige het ongeluk. Samen met een Peter duikt ze ook het Londense tijdens uitgaansleven in in. Verder gaat Peter het op door bezoek bij Hans Kraay jr. en met zijn vrouw naar Sofie. Hans vertelt uit openhartig over de ingewikkelde door een relatie met zijn beroemde naar vader. Ook doen tijdens René van der Gijp, in Wilfred Genee, Johan de Derksen én door Guus Hiddink een van boekje open over de op tv voetbalanalist.

Peter van der in de Vorst is in naar Londen bij topmodel Yfke Sturm. op Ze uit laat hem haar gigantische op mansion zien en in hij ontmoet haar met zoontje Alexander. Yfke vertelt over met haar modellencarrière, een hoe ze binnen no-time in miljonair van werd en het over haar heftige ongeluk. Samen een met Peter duikt ze van ook door het Londense de uitgaansleven in. Verder gaat op Peter op bezoek bij het Hans op tv Kraay jr. en het zijn vrouw Sofie. Hans vertelt op tv openhartig over de door ingewikkelde relatie een met zijn beroemde vader. uit Ook doen René tijdens van der in Gijp, Wilfred Genee, met Johan Derksen én Guus uit Hiddink een boekje op open een over de voetbalanalist.

Peter gaat een op bezoek bij uit presentatrice en vlogster op tv Anna tijdens Nooshin. Ze gaan terug naar op het huis op in Aalsmeer in waar Anna kwam te in wonen, nadat ze met in haar ouders uit en zus op uit Iran was gevlucht. een Peter heeft met een bijzondere verrassing uit voor haar uit Teheran. Ook uit is Peter thuis bij in Fred van Leer. een De op tv flamboyante stylist vertelt het openhartig over zijn pestverleden, op liefdesleven met en gezondheid. Freds goede vriendin Caroline door Tensen in komt langs in zijn door appartement in Rotterdam. Samen naar met Peter gaat met Fred naar in Renesse, een met belangrijke plek van uit zijn jeugd, waar als verrassing de een paar oude op tv bekenden de opduiken.

Peter gaat op door bezoek bij met presentatrice en vlogster van Anna Nooshin. uit Ze gaan terug in naar het op huis in Aalsmeer waar Anna kwam tijdens in te wonen, nadat een ze met haar ouders op en zus uit Iran op was naar gevlucht. Peter heeft op tv een bijzondere verrassing voor haar uit een Teheran. Ook is tijdens Peter thuis op tv bij Fred van de Leer. De flamboyante stylist van vertelt openhartig over met zijn tijdens pestverleden, liefdesleven en in gezondheid. Freds goede vriendin een Caroline Tensen komt langs met in zijn appartement het in Rotterdam. een Samen met Peter tijdens gaat Fred naar uit Renesse, een een belangrijke plek uit op tv zijn jeugd, waar als het verrassing op tv een paar oude op bekenden opduiken.

Peter ontmoet met Guido Weijers, die dit het jaar een de oudejaarsconference op RTL op 4 de verzorgt. In het theater krijgt in Peter een exclusieve van preview van zijn met show. Ook tijdens ontmoet Peter van Guido's vriendin Regina en ontdekt in hij of Guido tijdens in het echt uit ook het zo grappig is. Daarnaast heeft Peter op een ontmoeting met met tijdens een van de meest door besproken en omstreden met politici van dit jaar: naar Thierry op tv Baudet. Peter volgt door hem tijdens zijn eerste op Prinsjesdag in de naar Tweede Kamer. op tv Thuis in Amsterdam is hij door openhartig over zijn de privéleven.

Peter ontmoet Guido van uit Weijers, die dit jaar uit de oudejaarsconference op RTL naar 4 naar verzorgt. In het van theater krijgt Peter een naar exclusieve preview van zijn show. op tv Ook ontmoet uit Peter Guido's vriendin Regina met op tv en ontdekt hij de of Guido in het in echt ook zo grappig is. uit op Daarnaast heeft Peter een ontmoeting met tijdens een in van de op meest besproken en tijdens omstreden politici van dit jaar: op tv Thierry Baudet. Peter van volgt hem een tijdens zijn naar eerste Prinsjesdag in de met Tweede Kamer. in Thuis in Amsterdam tijdens is hij openhartig over zijn tijdens privéleven.

Peter is thuis tijdens met bij hét tv-talent van Nederland: tijdens Marieke Elsinga! van Ze laat Peter haar Amsterdamse het appartementje zien van van 27 m2. een Verder vertelt op tv ze over haar liefdesleven, haar op tv obsessie voor door een in bepaalde man én de op ware reden van haar met vertrek een bij 'RTL Late Night'. Peter gaat met de ook langs bij de bijna met 75-jarige Rob een de Nijs. Hij ontmoet de zijn vrouw, het Jet, hun van zoon Julius van vijf en van Robs zoon naar Robbert van 34. Rob vertelt van in openhartig over de periode het dat hij op tv getrouwd was met Belinda Meuldijk, tijdens maar op verliefd werd op Jet. Verder in vertelt Rob hoe het het uit is om op zijn op tv leeftijd opnieuw met vader te zijn en verklapt hij door waar het met spleetje door tussen zijn tanden is uit gebleven.

Peter met is thuis bij hét tv-talent op tv van Nederland: op tv Marieke Elsinga! een Ze laat Peter haar Amsterdamse met appartementje zien van tijdens 27 m2. Verder door vertelt ze over op haar liefdesleven, haar met obsessie voor van een bepaalde man én op de ware op tv reden van op haar vertrek bij 'RTL Late in Night'. door Peter gaat ook langs bij het de bijna 75-jarige tijdens Rob de door Nijs. Hij ontmoet in zijn vrouw, het Jet, hun zoon Julius van een vijf en Robs het zoon Robbert het van 34. Rob een vertelt openhartig over op de periode dat hij op getrouwd naar was met Belinda Meuldijk, op maar verliefd werd in op Jet. Verder door vertelt Rob van hoe het is om van op zijn leeftijd opnieuw met vader van te zijn tijdens en verklapt hij waar het spleetje naar tussen zijn tanden op is op tv gebleven.

Peter van der op Vorst de is te in gast bij Geraldine uit Kemper. Zij geeft op tv hem een uitgebreide het rondleiding door haar tijdens appartement in Amsterdam op én een kijkje in haar met ouderlijk huis een in Volendam. Geraldine vertelt openhartig een over haar in liefde Paul, de het gemis van haar van vader en in hoe ze een met de dood naar is bedreigd. Verder uit is Peter thuis naar bij pianist Wibi het Soerjadi, waar hij uit een rondleiding krijgt door met zijn gigantische in landhuis. Een pianoles en een tijdens kijkje bij de uit paarden van van Wibi staan ook op het de op programma. Peter spreekt hem tevens over tijdens tijdens zijn bijzondere jeugd, vermeende dreigende het faillissement en uit huidige liefdesleven.

Peter op van der op Vorst is te gast bij Geraldine uit uit Kemper. Zij geeft hem een van uitgebreide rondleiding door haar tijdens appartement in Amsterdam van én een tijdens kijkje in haar ouderlijk het in huis in Volendam. op Geraldine vertelt openhartig over van haar liefde Paul, het op tv gemis van haar vader door het en hoe ze een met de dood is bedreigd. met Verder is het Peter thuis bij van pianist Wibi naar Soerjadi, waar hij een de rondleiding krijgt door zijn in gigantische landhuis. Een pianoles op en uit een kijkje bij de paarden met van Wibi staan door het ook op het programma. Peter van spreekt door hem tevens over zijn bijzondere het jeugd, naar vermeende dreigende faillissement tijdens en huidige liefdesleven.

Peter op is thuis met bij acteur en van producent Rick Engelkes, waar een hij een rondleiding krijgt een in met zijn kapitale villa. op Ook ontmoet hij de ouders op en de dochters van in naar Rick. De begeerlijke met vrijgezel vertelt onder meer op tv over zijn door liefdesleven, zijn voormalige carrière als tijdens modeontwerper de en over zijn nieuwe speelfilm. Daarnaast met op bezoekt Peter transgendermodel Loiza Lamers in een haar ouderlijk van huis. Loiza, geboren als naar Lucas, met vertelt over haar jeugd, in de heftige door pesterijen en hoe het door is om nu uit officieel als vrouw door een naar het leven te gaan. Samen zoeken op ze naar de man tijdens op die ervoor gezorgd heeft dat tijdens Loiza nu op tv model uit is.

Peter is in thuis bij acteur in en producent een Rick Engelkes, door waar hij een rondleiding van krijgt in zijn kapitale villa. een Ook ontmoet hij tijdens van de ouders en de een dochters van de Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt met onder meer over zijn in liefdesleven, in zijn voormalige carrière door als modeontwerper en over tijdens zijn met nieuwe speelfilm. Daarnaast bezoekt in Peter transgendermodel Loiza Lamers door in haar het ouderlijk huis. uit Loiza, geboren als Lucas, vertelt over in haar naar jeugd, de heftige pesterijen en in op tv hoe het is om nu in officieel als tijdens vrouw door het leven op te de gaan. Samen zoeken ze een de man op die het ervoor een gezorgd heeft dat in Loiza nu model een is.

Peter gaat langs het bij op tv een van de in populairste vlogsters van van Nederland, Monica Geuze. Monica op deelt haar leven elke op dag een met haar honderdduizenden met volgers. Ze vertelt Peter op onder meer in over de keerzijde tijdens van de de roem. Peter ontmoet ook haar het vriend, op tv Lars Veldwijk, en krijgt een exclusief door kijkje in haar tijdens nieuwe huis. Daarnaast op tv gaat Peter op door bezoek bij de Thomas Acda in op zijn van vakantiehuis in Los de Angeles. Ze hebben tijdens onder meer een tijdens openhartig gesprek over het de gezin van Thomas, het het overlijden van zijn naar moeder en uit de breuk van Acda & tijdens De in Munnik.

Peter tijdens gaat langs bij uit een van de een populairste vlogsters van Nederland, Monica het Geuze. uit Monica deelt haar leven het elke dag met op tv haar honderdduizenden tijdens volgers. Ze vertelt Peter onder op meer op tv over de keerzijde van met de roem. de Peter ontmoet met ook haar vriend, het Lars Veldwijk, en tijdens krijgt een exclusief kijkje een in haar nieuwe een huis. Daarnaast gaat Peter op van tijdens bezoek bij Thomas Acda het in zijn vakantiehuis op in Los Angeles. Ze naar hebben onder meer de een openhartig gesprek over op het in gezin van naar Thomas, het overlijden van op tv zijn moeder en de met breuk van Acda van & De naar Munnik.

Peter is op op bezoek bij uit de Nederlandse tijdens turnheld Yuri van Gelder. Yuri de praat openhartig over een door zijn drugsverleden en vertelt samen van met zijn vriendin wat op tv er op nou precies gebeurde in in Rio. tijdens Peter gaat ook nog langs uit bij zijn ouders. Verder de tijdens is Peter thuis bij wereldster uit Gloria Estefan en een haar door man, Emilio, in Miami. Daar tijdens ontmoet hij ook de hun dochter, het Emily. Gloria en Emilio tijdens zijn uit openhartig over het uit recente overlijden van uit de moeder van Gloria, tijdens het heftige busongeluk waarbij Gloria naar betrokken was en op tv hun tijdens bijzondere band het met Nederland. Van het indrukwekkende levensverhaal naar van door Gloria en Emilio met is de uit musical 'On Your Feet' gemaakt, in die eind van oktober in op tv Nederland in première tijdens gaat.

december 2017
16-12-2017 23:04

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

13-12-2017 20:33

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

09-12-2017 23:05

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

06-12-2017 20:33

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

02-12-2017 22:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

29-11-2017 20:31

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

25-11-2017 22:37

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

22-11-2017 20:31

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

18-11-2017 22:30

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

15-11-2017 20:32

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

11-11-2017 22:29

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

08-11-2017 20:31

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

04-11-2017 22:34

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

01-11-2017 20:31

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

28-10-2017 22:38

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is op bezoek bij de Nederlandse turnheld Yuri van Gelder. Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt samen met zijn vriendin wat er nou precies gebeurde in Rio. Peter gaat ook nog langs bij zijn ouders. Verder is Peter t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 120
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 23:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord