Programma gemist?

Peter naar van der Vorst is thuis op naar bij zangeres Edsilia Rombley en haar in man, met Tjeerd Oosterhuis. Edsilia viert dit uit jaar een haar 20-jarig jubileum uit en is momenteel fulltime in aan het trainen voor de met het programma 'Dance, Dance, met Dance'. Peter gaat ook op op door bezoek bij presentator, schrijver en theatermaker op Marc de Hond. op tv De zoon van in opiniepeiler tijdens Maurice de Hond uit belandde na een medische de fout in een rolstoel. uit Marc en naar Maurice vertellen openhartig tijdens over deze periode en een wat een dit betekent voor een de rest van van Marcs leven.

Peter de ontmoet Guido een Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference tijdens op RTL een 4 verzorgt. van In het de theater krijgt Peter door een exclusieve preview van zijn show. naar Ook ontmoet uit Peter Guido's vriendin Regina met met en ontdekt hij of Guido het in het echt met ook zo grappig is. op tv Daarnaast heeft Peter tijdens een uit ontmoeting met een van op tv de meest besproken en op tv omstreden politici naar van in dit jaar: Thierry Baudet. de Peter volgt hem tijdens zijn een eerste uit Prinsjesdag in de de Tweede Kamer. Thuis in Amsterdam in het is hij openhartig over een zijn privéleven.

Peter met van der Vorst op is thuis op bij hét tv-talent van Nederland: een Marieke naar Elsinga! Ze laat Peter haar uit Amsterdamse appartementje zien van van 27 naar m2. Verder vertelt een ze over haar naar liefdesleven, haar obsessie voor een met bepaalde man uit én de ware in reden van een haar vertrek uit bij 'RTL Late Night'. Peter uit gaat ook van langs bij op tv de bijna 75-jarige Rob de Nijs. met Hij op ontmoet zijn vrouw, Jet, hun naar zoon Julius van door vijf naar en Robs zoon Robbert van door 34. Rob in vertelt openhartig over met de periode op tv dat hij getrouwd uit was met op tv Belinda Meuldijk, maar verliefd werd op uit Jet. in Verder vertelt Rob hoe op tv het is naar om op op zijn leeftijd opnieuw vader de te zijn en de verklapt hij een waar het spleetje tussen door zijn tanden is op tv gebleven.

Peter uit van der naar Vorst is te gast bij naar Geraldine Kemper. op Zij geeft met hem een uitgebreide rondleiding door haar uit appartement in Amsterdam op én een op tv kijkje in met haar ouderlijk huis in Volendam. in Geraldine de vertelt openhartig over op haar liefde het Paul, het gemis van haar van vader en het hoe ze uit met de dood is bedreigd. Verder met tijdens is Peter thuis bij pianist Wibi in Soerjadi, waar hij uit een rondleiding krijgt de door zijn door gigantische door landhuis. Een pianoles en een kijkje tijdens door bij de paarden van op Wibi staan ook op het door programma. Peter spreekt in hem tevens uit over zijn bijzondere uit jeugd, vermeende dreigende naar faillissement en huidige tijdens liefdesleven.

Peter naar is thuis bij acteur van en producent door Rick Engelkes, waar met hij een rondleiding krijgt naar in zijn tijdens kapitale villa. Ook ontmoet hij in de van ouders en met de dochters van Rick. De op tv begeerlijke vrijgezel op tv vertelt onder meer over naar zijn uit liefdesleven, zijn voormalige naar carrière als modeontwerper van en over zijn door nieuwe speelfilm. Daarnaast bezoekt Peter transgendermodel naar Loiza naar Lamers in haar ouderlijk in huis. Loiza, geboren als op Lucas, op tv vertelt over haar uit jeugd, de van heftige pesterijen en hoe uit het is om nu officieel in door als vrouw door het leven te uit gaan. Samen het zoeken ze de op tv man door op die ervoor gezorgd heeft op dat Loiza nu op model tijdens is.

Peter uit gaat langs bij een van het op tv de populairste vlogsters in van Nederland, Monica Geuze. Monica op tv deelt door haar leven elke dag met het haar honderdduizenden van volgers. Ze vertelt uit Peter onder meer over met de met keerzijde van de met roem. Peter ontmoet ook haar vriend, een Lars Veldwijk, en naar krijgt een exclusief een kijkje tijdens in haar door nieuwe huis. Daarnaast gaat Peter op de bezoek bij met Thomas Acda in zijn het vakantiehuis uit in Los Angeles. Ze het hebben uit onder meer een door openhartig gesprek over tijdens het gezin van Thomas, het van overlijden van van zijn moeder en de in breuk van naar Acda & De naar Munnik.

Vanavond de in Van der Vorst uit ziet Sterren: Peter tijdens is op bezoek bij naar de Nederlandse in turnheld een Yuri van Gelder. Yuri praat met openhartig over zijn op drugsverleden en in vertelt samen met zijn vriendin een wat er nou van precies gebeurde in het Rio. met Peter gaat ook nog langs het het bij zijn ouders. tijdens Verder is Peter thuis op bij wereldster Gloria Estefan en door haar man, van Emilio, in van Miami. Daar ontmoet hij naar ook hun in dochter, Emily. Gloria het en Emilio op tv zijn openhartig over het recente uit overlijden van door de moeder van het Gloria, het naar heftige busongeluk waarbij met Gloria betrokken was en door hun bijzondere band met met Nederland. Van het het indrukwekkende levensverhaal naar van Gloria en de Emilio is op tv de musical 'On Your Feet' op tv gemaakt, die in eind oktober in Nederland op tv in de première gaat.

Peter door gaat op bezoek bij een Claudia de Breij op in Utrecht. Hij uit krijgt een naar voorproefje van Claudia's nieuwe album de en is van bij de opnames het van de door nieuwe single met zanger Waylon. door een Alle facetten van Claudia's leven het en carrière komen aan uit bod. Ook wordt op ze uit door verschillende mensen verrast, uit waaronder Youp door van 't Hek. Jan Kooijman de neemt Peter tijdens mee naar zijn van ouderlijk huis in op tv Rotterdam waar uit de ouders van Jan een op tv boekje door open doen van over hun beroemde de zoon. Jan en Peter gaan samen in naar de dansvoorstelling op 'Free naar to Move' tijdens in Den Haag, waar Jan naar een bijzondere ontmoeting de heeft met prinses Beatrix. door Bij tijdens de voorstelling spreekt Peter ook de met op tv Jans vriendin Henna over hun in met liefde en de aandacht die Jan uit krijgt van andere in het vrouwen.

Peter heeft een door openhartig interview met tijdens 'GTST'-ster in Ferry Doedens. Ferry van praat open en eerlijk over van zijn drugsverslaving en op ontslag bij het de tijdens soapserie. Daarnaast vertrekt op Peter naar Spanje voor op tv het officiële afscheidsinterview met met Bassie en Adriaan. Een naar in mooi moment om met Bas een en Aad van tijdens Toor de hoogte- tijdens en dieptepunten met uit hun loopbaan het te bespreken.

Peter van der op tv Vorst is het in van Denemarken thuis bij een profvoetballer Rafael van naar der Vaart en handbalster naar Estavana Polman. Daar ontmoet een hij ook naar hun pasgeboren van dochter Jesslynn en zoon een Damián. Peter krijgt een naar kijkje achter de tijdens schermen bij in een handbaltraining en ziet hoe in Rafael het het er op in zijn eentje vanaf brengt de met baby Jesslynn. Daarnaast in heeft Peter op een openhartig gesprek naar met de met topsporters over op tv Estavana's auto-ongeluk, Rafaels keus om bij tijdens FC Midtjylland te van voetballen tijdens en hun op toekomstplannen.

Peter is op op bezoek bij op Rapper Boef op en zijn door hondje, Gucci. De rapper is door openhartig over met zijn criminele het verleden, zijn ervaring achter door de tralies en hoe hij op tv heeft geleerd door van op tv zijn fouten. Ook geeft met Boef zich op tv letterlijk bloot. Daarnaast is op Peter bij zangeres Maan in tijdens haar ouderlijk van huis in Bergen, van waar tijdens hij haar vader ,Siebe, en broertje, tijdens Storm, door ontmoet. Hier hebben het ze het uitgebreid op over Maans jeugd, haar tijdens liefdesleven en de keerzijde uit van de roem. een Ook in krijgt Peter een exclusief op tv kijkje van in Maans eigen huis in Amsterdam in en door heeft hij nog de een paar bijzondere de verrassingen voor haar in op petto.

Peter uit van der Vorst in gaat op bezoek bij Jeroen door van der in Boom. op Hij ontmoet Jeroen door en zijn gezin en heeft een naar openhartig gesprek over een zijn jeugd, de huwelijk naar en carrière. Ook gaat door Peter bij op tv Ireen Wust langs in Heerenveen. in Op de op tv ijsbaan vertelt ze wat er van voor nodig is in om met topsporter te worden én in hoe het momenteel op zit met met haar liefdesleven.

Peter van in der Vorst is in een Londen bij topmodel uit Yfke Sturm. Ze door laat hem uit haar met gigantische mansion zien en hij ontmoet naar haar met zoontje Alexander. de Yfke vertelt over haar in modellencarrière, hoe ze binnen no-time met miljonair werd uit en het over haar heftige ongeluk. Samen met de Peter met duikt ze ook tijdens het Londense met uitgaansleven in. Verder gaat een Peter op bezoek op tv bij Hans Kraay jr. en op zijn vrouw op Sofie. Hans vertelt op tv openhartig over de ingewikkelde het relatie het met zijn beroemde vader. Ook op tv doen René van van der het Gijp, Wilfred Genee, Johan Derksen naar naar én Guus Hiddink een boekje open door over de een voetbalanalist.

Peter door van der Vorst is van in de Londen bij topmodel Yfke met Sturm. Ze laat hem haar op tv gigantische het mansion zien en hij ontmoet de met haar zoontje Alexander. op Yfke vertelt over haar op modellencarrière, hoe een ze binnen no-time miljonair werd uit en over haar heftige uit ongeluk. tijdens Samen met Peter duikt naar ze ook het Londense het op uitgaansleven in. Verder op tv gaat Peter op bezoek van bij Hans Kraay jr. naar en zijn in vrouw Sofie. Hans vertelt door openhartig over op tv de ingewikkelde relatie met zijn met beroemde vader. een Ook doen René van op der naar Gijp, Wilfred Genee, op Johan Derksen én Guus Hiddink in een tijdens boekje open over de met voetbalanalist.

Peter een gaat op bezoek in bij presentatrice en vlogster het Anna Nooshin. Ze de gaan terug naar een het huis in Aalsmeer op in waar Anna kwam te wonen, tijdens nadat de ze met haar ouders en de zus uit tijdens Iran was gevlucht. Peter heeft in een bijzondere verrassing het voor haar uit met Teheran. de Ook is op Peter thuis bij Fred van Leer. op De flamboyante naar stylist vertelt openhartig op over door zijn pestverleden, liefdesleven en in gezondheid. Freds uit goede vriendin Caroline Tensen komt een langs in met zijn appartement in Rotterdam. Samen in met op tv Peter gaat Fred naar van Renesse, tijdens een belangrijke plek uit in zijn jeugd, waar op als verrassing een een paar oude op bekenden opduiken.

september 2018
01-09-2018 23:09

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst is thuis bij zangeres Edsilia Rombley en haar man, Tjeerd Oosterhuis. Edsilia viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is momenteel fulltime aan het trainen voor het programma 'Dance, Dance, Dance'. Peter gaat ook op bez...

25-08-2018 23:07

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

18-08-2018 22:43

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter van der Vorst is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van h...

11-08-2018 22:42

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

04-08-2018 22:48

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

28-07-2018 22:46

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

21-07-2018 22:49

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Yuri van Gelder

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Yuri van Gelder

Vanavond in Van der Vorst ziet Sterren: Peter is op bezoek bij de Nederlandse turnheld Yuri van Gelder. Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt samen met zijn vriendin wat er nou precies gebeurde in Rio. Peter gaat ook nog ...

14-07-2018 22:49

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter gaat op bezoek bij Claudia de Breij in Utrecht. Hij krijgt een voorproefje van Claudia's nieuwe album en is bij de opnames van de nieuwe single met zanger Waylon. Alle facetten van Claudia's leven en carrière komen aan bod. Ook wordt ...

07-07-2018 22:49

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter heeft een openhartig interview met 'GTST'-ster Ferry Doedens. Ferry praat open en eerlijk over zijn drugsverslaving en ontslag bij de soapserie. Daarnaast vertrekt Peter naar Spanje voor het officiële afscheidsinterview met Bassie en ...

30-06-2018 22:47

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Denemarken thuis bij profvoetballer Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman. Daar ontmoet hij ook hun pasgeboren dochter Jesslynn en zoon Damián. Peter krijgt een kijkje achter de schermen bij een handb...

23-06-2018 22:47

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje, Gucci. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot. Daarnaast is Pet...

23-12-2017 22:59

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom. Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen. Op de ijsbaan vertelt ze ...

16-12-2017 23:04

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

13-12-2017 20:33

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

09-12-2017 23:05

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 132
  • Laatste uitzending op 01-09-2018 om 23:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord