Programma gemist?

Herhaling. Peter van door der Vorst bezoekt op tv de meest besproken op tv tv-man op van dit moment: Twan met Huys. De presentator een van RTL Late van Night een vertelt voor het naar eerst openhartig over alle kritiek door op hem het en zijn op tv programma. In Limburg, waar zijn roots op tv op liggen, spreekt Twan ook een over zijn van privéleven. Verder gaat Peter op bezoek in bij de koningin een met van het Hollandse de levenslied: Corry Konings. Hij ontmoet op de 67-jarige door zangeres in door de sportschool, waar ze na haar met deelname aan Expeditie naar Robinson nog steeds met te de vinden is. Ook krijgt van Peter een bijzonder inkijkje van in haar van immens grote tijdens villa.

Peter tijdens van der Vorst op tv bezoekt de tijdens meest besproken tv-man van dit moment: een Twan Huys. De in presentator van RTL in Late door Night vertelt tijdens voor het eerst openhartig tijdens over alle tijdens kritiek op hem en zijn in programma. In Limburg, het waar zijn uit roots liggen, van spreekt Twan ook in over zijn privéleven. Verder gaat Peter op tv in op bezoek bij uit de koningin van door het Hollandse levenslied: Corry op Konings. Hij ontmoet de in 67-jarige zangeres in de tijdens sportschool, waar ze naar na haar tijdens deelname tijdens aan Expeditie Robinson nog door steeds te vinden is. tijdens Ook het krijgt Peter een bijzonder inkijkje in uit van haar immens grote op villa.

Peter naar gaat op bezoek bij acteursduo op uit Soy Kroon en Holly Brood. Het de stel door laat voor het eerst in een cameraploeg toe naar in hun huis. Holly een vertelt van openhartig over de voordelen, maar in ook over tijdens de keerzijde van naar het zijn van de Herman Broods in dochter. Peter ontmoet ook in haar moeder, Xandra door Brood, uit en hij heeft een de bijzondere verrassing voor hen. uit Ook uit gaat Peter op in bezoek bij Anita Meyer, die dit in jaar door 50 jaar in het vak een zit. Hij ontmoet een tijdens haar man en uit volgt haar achter de tijdens schermen tijdens een met optreden.

Peter naar gaat op bezoek bij naar acteursduo Soy van Kroon en een Holly Brood. Het stel laat voor naar het van eerst een cameraploeg toe in in met hun huis. Holly vertelt door openhartig over met de voordelen, maar ook over de de keerzijde van in het zijn op tv van Herman Broods dochter. op Peter ontmoet ook haar tijdens moeder, Xandra met Brood, en hij op tv heeft een een bijzondere verrassing voor uit hen. Ook gaat met Peter op bezoek bij in Anita in Meyer, die dit jaar van 50 jaar in het van vak zit. Hij tijdens ontmoet haar het man en in volgt haar achter door de schermen tijdens in een optreden.

Peter tijdens gaat op bezoek bij acteursduo tijdens Soy Kroon en het Holly Brood. Het op tv stel laat van voor het eerst een tijdens cameraploeg toe op tv in tijdens hun huis. Holly vertelt uit openhartig over de voordelen, door maar ook uit over de keerzijde van van het met zijn van Herman in Broods dochter. Peter ontmoet op tv ook haar moeder, Xandra de Brood, en hij naar heeft de een bijzondere verrassing voor met hen. Ook gaat Peter op uit bezoek bij Anita van Meyer, die dit met jaar 50 jaar op tv in het vak uit zit. op Hij ontmoet haar man een en van volgt haar achter de schermen uit tijdens een uit optreden.

Peter naar is thuis bij zanger het Nielson, die op tv met zijn muziek een heel naar nieuwe op weg is ingeslagen. tijdens Nielson is de openhartig over de keerzijde van zijn in succes met en hoe hij naar na een burn-out de van draad weer heeft opgepakt. tijdens Verder bezoekt het Peter oud-profvoetballer en het voetbalanalist naar Wim Kieft.

Peter is op tv thuis bij zanger Nielson, een die met met zijn muziek op tv een heel de nieuwe weg is ingeslagen. de Nielson is openhartig in over de keerzijde op van zijn succes en hoe in hij na de een het burn-out de draad weer heeft opgepakt. uit met Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en door voetbalanalist Wim de Kieft.

Peter een is thuis bij in zanger Nielson, die door met zijn muziek een heel op nieuwe weg is uit ingeslagen. Nielson is naar openhartig over op de naar keerzijde van zijn op succes en hoe hij na een in de burn-out de draad weer heeft de opgepakt. Verder bezoekt Peter met oud-profvoetballer en een voetbalanalist Wim met Kieft.

Met in Roxeanne Hazes gaat Peter een naar met de boerderij om samen iets op van haar bucketlist af op te in strepen: geitenyoga. Roxeanne van vertelt openhartig over haar het pestverleden, hoe het ze vroeger is mishandeld door door een een agressief vriendje en de het ruzie met haar tijdens broertje. Ook komt moeder naar tijdens Rachel even langs. Verder bezoekt Peter naar zanger Tino op Martin.

Met een Roxeanne Hazes in gaat Peter naar de het boerderij om samen iets van op op tv haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. in Roxeanne door vertelt openhartig op over haar pestverleden, door hoe ze vroeger een is mishandeld door met een agressief vriendje en de ruzie met met met haar broertje. Ook komt in moeder door Rachel even langs. Verder bezoekt Peter door een zanger Tino Martin.

Peter is op door de met set van 'Flikken Maastricht' met het door Angela Schijf en op tv is hij thuis bij de Ronnie Flex, waar tijdens hij Ronnies ouders en grootouders op tv de ontmoet.

Peter door is op de op set van 'Flikken Maastricht' door met Angela Schijf en een is hij op thuis op tv bij Ronnie Flex, door waar hij Ronnies ouders en in grootouders op tv ontmoet.

In het vijftiende op tv een seizoen van Van Der Vorst naar Ziet Sterren uit gaat Peter van in der Vorst met langs bij verschillende tijdens Nederlandse sterren voor naar een openhartig gesprek een en een exclusief op tv kijkje in hun leven. Hij tijdens bezoekt op tv onder anderen Angela Schijf, Anita uit Meyer, Roxeanne het Hazes, Ronnie Flex en Armin een van Buuren. Het tijdens uit jubileumseizoen is vanaf op tv vanavond elke woensdag om 21:30 uur de te zien door op RTL 4. In uit de eerste aflevering op is Peter tijdens op de set in van Flikken Maastricht met met Angela Schijf de en is hij thuis bij een Ronnie Flex, een waar hij op niet alleen uit Ronnies ouders, maar ook zijn op grootouders ontmoet. Met Roxeanne het Hazes gaat in Peter naar de boerderij van naar om samen iets van haar bucketlist van af te het strepen: geitenyoga. naar Roxeanne vertelt in openhartig over haar pestverleden, hoe ze in vroeger is mishandeld naar door een een agressief vriendje en van de ruzie met op haar broertje. Ook komt op moeder Rachel even in langs. tijdens Verder bezoekt Peter uit Paul de Leeuw, van één van de tijdens grondleggers van het in programma. Volgens Peter wordt het een op tv mooi uit jubileumseizoen: "Dit is op het tiende jaar een en vijftiende seizoen van Van een Der Vorst Ziet uit Sterren naar en we maken met er echt een feestje door van, met met bijzondere gasten!" Een van deze een bijzondere gasten uit is Anita door Meyer. Een interview met de Anita stond van al lange tijd op de Peters door wensenlijst, en was dus het door perfecte cadeau aan door zichzelf voor op dit feestelijke seizoen. Peter op tv ontmoet verder Lilian Marijnissen, Tino op Martin, op Wim Kieft naar en geliefden Holly Brood en Soy uit door Kroon.

Peter van uit der Vorst tijdens is thuis bij zangeres Edsilia op Rombley en met haar man, van Tjeerd Oosterhuis. Edsilia een viert dit jaar haar 20-jarig tijdens jubileum een en is momenteel fulltime aan op tv het trainen voor in van het programma 'Dance, Dance, Dance'. Peter in met gaat ook op bezoek bij presentator, met schrijver en theatermaker van tijdens Marc de Hond. een De zoon van op opiniepeiler Maurice de van Hond belandde na een medische een fout in het een rolstoel. Marc uit en Maurice tijdens vertellen openhartig over deze periode van en wat op dit betekent voor door de rest van Marcs door leven.

Peter naar ontmoet Guido Weijers, van die dit jaar de oudejaarsconference een op RTL op tv 4 verzorgt. In een het theater krijgt Peter door een exclusieve in preview van zijn show. in Ook uit ontmoet Peter Guido's vriendin met Regina op en ontdekt hij een of Guido in het de echt ook zo grappig in is. Daarnaast heeft Peter in een ontmoeting met met in een van de met meest besproken en omstreden politici van door dit het jaar: Thierry Baudet. Peter volgt door hem tijdens zijn in eerste Prinsjesdag in tijdens tijdens de Tweede Kamer. Thuis op tv in Amsterdam een is hij openhartig over in zijn privéleven.

november 2018
15-11-2018 15:04

Van Der Vorst Ziet Sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren

Herhaling. Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment: Twan Huys. De presentator van RTL Late Night vertelt voor het eerst openhartig over alle kritiek op hem en zijn programma. In Limburg, waar zijn roots liggen, ...

14-11-2018 21:33

Van Der Vorst Ziet Sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren

Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment: Twan Huys. De presentator van RTL Late Night vertelt voor het eerst openhartig over alle kritiek op hem en zijn programma. In Limburg, waar zijn roots liggen, spreekt Twa...

11-11-2018 23:07

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

08-11-2018 15:01

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

07-11-2018 21:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

05-11-2018 00:03

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

01-11-2018 15:00

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

31-10-2018 21:32

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

25-10-2018 15:03

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

24-10-2018 21:31

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

21-10-2018 22:35

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

18-10-2018 15:03

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

17-10-2018 21:33

Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij bezoekt onder anderen Angela Schijf, Anita M...

01-09-2018 23:09

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst is thuis bij zangeres Edsilia Rombley en haar man, Tjeerd Oosterhuis. Edsilia viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is momenteel fulltime aan het trainen voor het programma 'Dance, Dance, Dance'. Peter gaat ook op bez...

25-08-2018 23:07

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord