Programma gemist?

In deze allerlaatste van aflevering is naar Peter te gast uit in zijn eigen door programma. Chantal Janzen in verrast hem op het zijn een werk, en ontmoet bij Peter thuis op zijn man naar Sander en zoon op tv Levi. Samen blikken de ze terug een op tien met jaar 'Van Der Vorst Ziet van Sterren'. Ook met vertelt Peter uit hoe hij vroeger door worstelde met zijn homoseksualiteit, de adoptie op van de zijn zoon en door het moment dat hij zijn uit ouders in van één week op tv tijd verloor. En Chantal heeft op een tijdens paar emotionele verrassingen voor op tv hem in door petto.

In op deze allerlaatste door aflevering is Peter te gast in uit zijn eigen programma. in Chantal van Janzen verrast op tv hem op zijn de werk, en ontmoet bij Peter thuis op zijn man door Sander en uit zoon Levi. in Samen blikken ze de terug op tien jaar 'Van tijdens Der Vorst op tv Ziet Sterren'. Ook door vertelt Peter hoe hij van vroeger worstelde met zijn uit homoseksualiteit, het de adoptie van naar zijn zoon en uit het moment dat hij het zijn ouders op in één week tijd op verloor. door En Chantal heeft een in paar emotionele verrassingen voor uit hem in op tv petto.

Peter uit gaat op bezoek het bij acteursduo Soy Kroon en het Holly op tv Brood. Het stel laat de voor het in eerst een cameraploeg uit toe in hun een huis. Holly vertelt openhartig op tv over de de voordelen, maar ook met over de keerzijde van het met zijn van de Herman het Broods dochter. Peter ontmoet ook haar een moeder, Xandra door Brood, en naar hij heeft een bijzondere verrassing het voor uit hen. Ook gaat Peter op door naar bezoek bij Anita Meyer, die de dit het jaar 50 jaar in uit het vak zit. Hij op ontmoet haar man en van volgt met haar achter de schermen tijdens door een naar optreden.

Peter gaat in op bezoek bij het acteursduo Soy Kroon uit en Holly tijdens Brood. Het stel laat voor op op tv het eerst een uit cameraploeg toe in hun huis. Holly het vertelt de openhartig over de naar voordelen, maar ook op over de keerzijde van het naar met zijn van Herman tijdens Broods dochter. Peter ontmoet ook haar de moeder, Xandra in Brood, en in hij heeft tijdens een bijzondere verrassing voor hen. de Ook op gaat Peter op een bezoek bij Anita Meyer, in die dit jaar een 50 jaar van in het vak zit. Hij uit ontmoet haar man een en volgt haar achter in de schermen tijdens de met een optreden.

Peter naar is thuis van bij zanger Nielson, die met zijn uit met muziek een heel nieuwe weg het is ingeslagen. Nielson in is openhartig over de uit keerzijde van zijn het succes tijdens en hoe hij na door een burn-out de draad in tijdens weer heeft opgepakt. op Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist van Wim in Kieft.

Peter de is thuis bij zanger tijdens Nielson, die met de zijn muziek tijdens een heel nieuwe de weg is op ingeslagen. Nielson is uit openhartig over de keerzijde van uit zijn succes en hoe op hij na een door burn-out de de draad weer heeft opgepakt. naar Verder bezoekt het Peter in oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim op Kieft.

Met naar Roxeanne Hazes gaat uit Peter naar de de boerderij om samen iets van op haar uit bucketlist af te strepen: door geitenyoga. door Roxeanne vertelt openhartig van over haar pestverleden, met hoe ze vroeger is mishandeld door de een in agressief vriendje en de ruzie op met haar op broertje. Ook komt moeder van Rachel even een langs. met Verder bezoekt Peter zanger Tino op Martin.

Met Roxeanne Hazes door de gaat Peter naar de boerderij met om samen op tv iets van haar bucketlist af in op te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt in openhartig op tv over haar pestverleden, hoe ze vroeger de in is mishandeld door een het agressief vriendje en door de ruzie met met haar broertje. de Ook komt moeder Rachel even langs. met Verder bezoekt het Peter zanger naar Tino Martin.

Peter tijdens is op de met set van 'Flikken Maastricht' met door Angela Schijf de en is hij thuis naar bij van Ronnie Flex, waar hij Ronnies naar ouders en het grootouders door ontmoet.

Bezoek Zoals in altijd gaat Peter van in der in Vorst in de eerste aflevering van van het achttiende seizoen op van Van der tijdens Vorst ziet sterren, van door die vanavond (29 juli) een te zien is, op bezoek naar bij tijdens grote sterren. Eerst bezoekt van hij de set op van de met populaire politieserie uit *Flikken Maastricht*, waar hij spreekt met de actrice Angela Schijf. een Zij uit vertelt onder meer openhartig over naar de miskramen die van een ze heeft gehad, maar ze tijdens vertelt ook over op tv haar carrière als door actrice. Ronnie Flex De op tv andere BN'er die in deze in het aflevering verblijd wordt met op een bezoekje van Peter op van der Vorst is de de jonge uit rapper op Ronnie Flex, die een in de afgelopen jaren is uitgegroeid door tot in één van de populairste artiesten op tv van Nederland. van Ook de Ronnie doet een boekje open uit over zijn leven, en door Peter maakt naar zelfs kennis met zijn op ouders een en grootouders.

In tijdens deze allerlaatste aflevering is met Peter te gast in op zijn in eigen programma. Chantal Janzen naar verrast uit hem op zijn werk, en met ontmoet bij Peter op tv thuis naar zijn man Sander en zoon tijdens Levi. Samen blikken van ze terug op tijdens tien jaar 'Van een Der Vorst Ziet uit Sterren'. op tv Ook vertelt Peter hoe hij vroeger in uit worstelde met zijn homoseksualiteit, door de adoptie van op zijn zoon en het van moment tijdens dat hij zijn ouders in op één week tijd verloor. door En Chantal met heeft een een paar emotionele het verrassingen voor hem in van petto.

In het de allerlaatste aflevering van een Van Der de Vorst Ziet Sterren uit is Peter naar te gast in door zijn eigen programma. Eerste in beelden Bekijk hier alvast de naar eerste beelden uit de uit laatste aflevering van Van met der Vorst ziet het de sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen met verrast hem op zijn werk van en ontmoet bij Peter op thuis tijdens zijn man Sander en op zoon Levi. Terugblik Samen op tv blikken ze de terug op tien jaar 'Van Der op Vorst door Ziet Sterren'. het Ook vertelt Peter hoe naar hij vroeger worstelde met zijn naar homoseksualiteit, de een adoptie tijdens van zijn zoon en het moment een dat hij zijn met ouders in van één naar week tijd verloor. Emotioneel Chantal heeft ook op tv nog een tijdens paar emotionele verrassingen voor hem van in petto. Nieuwe op presentator Van der Vorst ziet van sterren in gaat door, op tv maar wie wordt van de nieuwe presentator? Lees het tijdens hier: naar gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter uit is op bezoek bij zangeres uit Samantha Steenwijk en tijdens krijgt een een kijkje achter met de schermen bij 'Holland Zingt door van Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder door en haar vrouw in Daisy. Samantha het vertelt over het van uitstellen van hun kinderwens tijdens het en hoe moeilijk het was in om uit de naar kast te komen. het Ook is Peter tijdens thuis een bij Kaj Gorgels. De nieuwe presentator uit van uit 'Expeditie Robinson' de vertelt over het de overlijden van zijn van vader en hoe het is om in een relatie van te hebben met uit de mooiste vrouw door van Nederland. En Peter een heeft een in bijzonder interview met tijdens niemand minder dan naar Madonna!

In deze aflevering op tv van Van in Der Vorst Ziet Sterren van met heeft Peter van der Vorst een een bijzonder interview met op Madonna. Na een met jarenlange van succesvolle carrière met megahits uit weet op tv de queen of pop tegenwoordig een nog steeds het op nieuws te met halen. Zo raakte tijdens ze internationaal een in opspraak na haar van ‘valse’ optreden tijdens het het Eurovisie Songfestival, op en haar gloednieuwe tijdens videoclip God Control is in behoorlijk heftig en zorgt de voor het veel ophef. Bekijk deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook met gaat Van der met Vorst door langs bij zangeres een Samantha Steenwijk. door Van haar krijgt de presentator van een kijkje achter de de schermen bij uit 'Holland Zingt Hazes'. Thuis met ontmoet naar hij haar moeder en haar de vrouw Daisy. Samantha op vertelt uit over het uitstellen van hun op kinderwens en hoe naar moeilijk door het was om uit de met kast te komen. Kaj op tv Gorgels Peter gaat in uit deze aflevering van ook nog op bezoek uit bij Kaj Gorgels. tijdens het De nieuwe presentator de van 'Expeditie Robinson' vertelt over een het overlijden naar van zijn vader en met hoe het is om op een relatie een te hebben met de tijdens mooiste vrouw een van tijdens Nederland.

Peter door is thuis een bij Herman den een Blijker. We ontmoeten zijn vrouw uit en zijn door zoon Matz en gaan met in hem uit voetballen in het stadion van het Sparta. De uit topkok vertelt over de zijn van jeugd en de periode dat hij naar zichzelf te tijdens dun vond. Ook zijn naar uit we op bezoek bij Jan Keizer uit en van Anny Schilder in een Volendam. Zij vertellen over uit de met roerige jaren bij BZN en het van naderende afscheid het van een hun zangduo Jan in & Anny.

september 2019
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord