Programma gemist?

Peter van in der Vorst gaat op met bezoek op bij Jeroen met van der Boom. van Hij ontmoet Jeroen en zijn een gezin en heeft een de openhartig naar gesprek over zijn in jeugd, huwelijk en op tv carrière. Ook gaat een Peter bij op Ireen Wust langs in in Heerenveen. Op de ijsbaan de vertelt ze wat het er op tv voor nodig is een om topsporter te worden én door hoe het de momenteel zit met in haar liefdesleven.

Peter van het der Vorst is van in Londen bij topmodel de Yfke Sturm. Ze door laat hem op tv haar op gigantische mansion zien en hij naar ontmoet op haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over in van haar modellencarrière, hoe door ze binnen no-time met miljonair werd en over haar heftige naar ongeluk. Samen met het door Peter duikt ze ook het Londense naar uitgaansleven in. het Verder gaat Peter op de op bezoek bij Hans Kraay jr. een en zijn in vrouw Sofie. naar Hans vertelt openhartig over de de ingewikkelde relatie met tijdens zijn beroemde vader. Ook door doen door René van der Gijp, Wilfred met Genee, Johan Derksen de én Guus Hiddink een een een boekje open op over de voetbalanalist.

Peter van der op door Vorst is in Londen door bij topmodel Yfke Sturm. Ze het laat hem haar het gigantische in mansion zien en hij de ontmoet haar zoontje Alexander. met door Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe in door ze binnen no-time miljonair de werd en uit over haar heftige ongeluk. Samen naar met Peter duikt op ze ook het het Londense uitgaansleven in. Verder uit tijdens gaat Peter op met bezoek bij Hans Kraay jr. op tv en in zijn vrouw Sofie. Hans vertelt uit openhartig over de ingewikkelde door relatie met zijn van beroemde naar vader. Ook doen René door van der Gijp, Wilfred van Genee, het Johan Derksen het én Guus Hiddink een een boekje open over met de voetbalanalist.

Peter gaat met op bezoek bij presentatrice uit naar en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan uit terug naar het het op tv huis in Aalsmeer waar Anna kwam uit te wonen, op tv nadat het ze met haar ouders en zus in uit het Iran was gevlucht. Peter heeft een een naar bijzondere verrassing voor haar op uit Teheran. Ook is op tv naar Peter thuis bij Fred van Leer. uit De met flamboyante stylist in vertelt openhartig over zijn pestverleden, liefdesleven een door en gezondheid. Freds goede vriendin Caroline op in Tensen komt langs in zijn met appartement in Rotterdam. Samen een met Peter gaat een Fred naar Renesse, tijdens de een belangrijke plek uit zijn jeugd, een waar als van verrassing een paar oude door bekenden door opduiken.

Peter uit gaat op met bezoek bij presentatrice en vlogster Anna op tv Nooshin. door Ze gaan terug naar het op van huis in Aalsmeer door waar Anna kwam te tijdens wonen, nadat het ze met haar ouders en zus tijdens uit Iran was de uit gevlucht. Peter heeft op een bijzondere verrassing voor op haar uit Teheran. tijdens Ook is Peter op tv thuis bij Fred de van Leer. De flamboyante naar stylist vertelt openhartig op tv over van zijn pestverleden, liefdesleven een en gezondheid. Freds goede vriendin Caroline de de Tensen komt langs in door zijn appartement met in Rotterdam. Samen met Peter met gaat Fred op tv naar Renesse, een belangrijke op plek de uit zijn jeugd, waar als met verrassing naar een paar oude bekenden het opduiken.

Peter het ontmoet Guido Weijers, met die dit jaar de van oudejaarsconference op RTL een 4 verzorgt. In op het theater krijgt Peter met een het exclusieve preview in van zijn show. op Ook ontmoet Peter in Guido's vriendin Regina en ontdekt hij met of Guido in naar een het echt ook zo grappig is. tijdens in Daarnaast heeft Peter een het ontmoeting met een door van de een meest besproken en omstreden een politici van dit jaar: Thierry in Baudet. Peter volgt een hem op tijdens zijn eerste Prinsjesdag op tv in de Tweede een Kamer. Thuis door in Amsterdam het is hij openhartig over zijn in privéleven.

Peter ontmoet tijdens Guido Weijers, naar die dit jaar de op oudejaarsconference op tijdens RTL 4 verzorgt. uit In het in theater krijgt Peter van een exclusieve preview een van zijn show. Ook naar ontmoet Peter Guido's met vriendin Regina en een ontdekt hij door of Guido in de het echt ook zo grappig naar is. Daarnaast tijdens heeft Peter een ontmoeting met het een van met de meest besproken en op omstreden politici op van dit jaar: in Thierry Baudet. Peter volgt op hem op tv tijdens zijn eerste Prinsjesdag met in de Tweede naar Kamer. Thuis in Amsterdam de is van hij openhartig over zijn naar privéleven.

Peter is thuis een in bij hét tv-talent van tijdens Nederland: Marieke Elsinga! op Ze laat Peter haar met Amsterdamse op appartementje zien van 27 een m2. Verder tijdens vertelt ze over haar liefdesleven, haar naar obsessie voor door een bepaalde man op én de ware op reden van met haar vertrek bij een 'RTL Late Night'. door Peter gaat ook van langs bij het de bijna 75-jarige naar Rob de Nijs. Hij ontmoet zijn met vrouw, Jet, uit hun zoon Julius op tv van vijf en op Robs zoon door Robbert van 34. Rob vertelt het in openhartig over de het periode dat hij getrouwd was in met Belinda met Meuldijk, maar tijdens verliefd werd op Jet. Verder tijdens vertelt op tv Rob hoe het is op tv om op zijn op leeftijd opnieuw vader de te zijn en verklapt hij op tv waar het door spleetje tussen zijn met tanden in is gebleven.

Peter met is thuis bij naar hét tv-talent van het Nederland: Marieke van Elsinga! Ze laat Peter haar door Amsterdamse appartementje in zien van 27 m2. op Verder de vertelt ze over haar liefdesleven, het haar obsessie voor op een bepaalde in man én de uit ware reden een van haar vertrek in bij 'RTL Late Night'. Peter gaat uit ook langs uit bij de op tv bijna 75-jarige Rob naar de Nijs. Hij ontmoet zijn met vrouw, Jet, hun door met zoon Julius van vijf en uit Robs zoon Robbert in van het 34. Rob vertelt openhartig over de de periode dat hij op getrouwd van was met Belinda op tv Meuldijk, maar verliefd door werd op Jet. het Verder vertelt Rob hoe het het is om op uit zijn leeftijd opnieuw het vader te in zijn het en verklapt hij de waar het spleetje tussen zijn naar tanden met is gebleven.

Peter op van der van Vorst is te gast met bij Geraldine Kemper. op tv Zij geeft hem een uitgebreide het rondleiding een door haar appartement in Amsterdam met én een naar kijkje in haar ouderlijk met huis de in Volendam. Geraldine vertelt het openhartig over haar liefde tijdens Paul, door het gemis van haar op vader een en hoe ze met de van dood is tijdens bedreigd. Verder is Peter thuis de bij pianist Wibi op het Soerjadi, waar hij tijdens een rondleiding krijgt door door zijn gigantische landhuis. Een uit pianoles en een kijkje door bij de paarden het van met Wibi staan het ook op het programma. van Peter spreekt hem tevens op tv over uit zijn bijzondere jeugd, vermeende dreigende van faillissement op tv en huidige liefdesleven.

Peter van der tijdens Vorst is te van gast op bij Geraldine het Kemper. Zij geeft tijdens hem een uitgebreide rondleiding naar door haar appartement in Amsterdam een én op tv een kijkje in haar op tv ouderlijk huis in Volendam. in Geraldine de vertelt openhartig over haar liefde naar Paul, in het gemis in van haar vader en door hoe ze met met de dood is bedreigd. de Verder de is Peter thuis tijdens bij pianist Wibi Soerjadi, waar hij de uit een rondleiding krijgt op door zijn gigantische landhuis. op tv Een pianoles het en een kijkje bij de paarden naar van Wibi tijdens staan met ook op het programma. de Peter spreekt hem met tevens over op zijn bijzondere jeugd, van vermeende dreigende faillissement en huidige op tv liefdesleven.

Peter is met thuis op tv bij acteur en het producent Rick Engelkes, waar hij in een rondleiding krijgt in uit met zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij op de ouders en op tv de op dochters van Rick. De een begeerlijke vrijgezel vertelt onder het naar meer over zijn tijdens liefdesleven, zijn voormalige door carrière als modeontwerper en uit over zijn naar nieuwe speelfilm. Daarnaast uit bezoekt Peter transgendermodel Loiza door Lamers in haar ouderlijk huis. op Loiza, geboren een als Lucas, vertelt op over de haar jeugd, de op heftige pesterijen en hoe een het is de om nu officieel door als vrouw door het de leven te gaan. Samen de zoeken naar ze de man op die een ervoor gezorgd op heeft dat Loiza nu model op tijdens is.

Peter in is thuis bij de acteur en producent Rick een Engelkes, waar hij op tv een rondleiding in krijgt in zijn het kapitale villa. Ook ontmoet naar hij de ouders tijdens en de de dochters van in Rick. De begeerlijke een vrijgezel vertelt onder met meer over zijn op liefdesleven, zijn voormalige tijdens carrière als modeontwerper en de over zijn nieuwe door speelfilm. Daarnaast op tv bezoekt Peter transgendermodel Loiza Lamers door in haar ouderlijk huis. naar Loiza, in geboren als een Lucas, vertelt over haar jeugd, de naar heftige het pesterijen en hoe de het is om nu officieel uit als het vrouw door het leven een te gaan. op Samen zoeken ze met de man op uit die ervoor gezorgd heeft dat het Loiza op nu model door is.

Peter gaat van langs bij een van van de populairste tijdens vlogsters van naar Nederland, Monica Geuze. door Monica deelt haar op leven elke dag met de haar honderdduizenden de volgers. Ze het vertelt Peter onder meer over met de keerzijde uit van de roem. Peter ontmoet uit ook haar uit vriend, de Lars Veldwijk, en de krijgt een exclusief kijkje in in haar nieuwe huis. van Daarnaast gaat Peter op met bezoek een bij Thomas Acda in tijdens zijn vakantiehuis uit in Los Angeles. tijdens Ze hebben onder met meer een met openhartig gesprek over het gezin met van Thomas, het naar overlijden van zijn in moeder naar en de breuk van Acda & in De met Munnik.

Peter met gaat langs bij een op van de naar populairste vlogsters van Nederland, Monica op tv Geuze. naar Monica deelt haar van leven elke dag met haar het uit honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder op meer over de het door keerzijde van de een roem. Peter ontmoet ook door haar vriend, Lars Veldwijk, en uit op krijgt een exclusief kijkje een in haar nieuwe huis. Daarnaast het gaat Peter naar op uit bezoek bij Thomas Acda naar in zijn vakantiehuis in Los van Angeles. Ze de hebben onder meer tijdens een openhartig gesprek naar over het gezin van met Thomas, het het overlijden van zijn moeder uit naar en de breuk uit van Acda & De tijdens Munnik.

april 2018
23-12-2017 22:59

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom. Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen. Op de ijsbaan vertelt ze ...

16-12-2017 23:04

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

13-12-2017 20:33

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

09-12-2017 23:05

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

06-12-2017 20:33

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

02-12-2017 22:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

29-11-2017 20:31

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

25-11-2017 22:37

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

22-11-2017 20:31

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

18-11-2017 22:30

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

15-11-2017 20:32

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

11-11-2017 22:29

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

08-11-2017 20:31

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

04-11-2017 22:34

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

01-11-2017 20:31

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord