Programma gemist?

In deze allerlaatste in aflevering de is Peter het te gast in op zijn eigen programma. Chantal door Janzen verrast van hem op zijn werk, in en ontmoet bij een Peter thuis met zijn man Sander en zoon op tv Levi. naar Samen blikken ze terug door op tien jaar 'Van met Der Vorst in Ziet Sterren'. een Ook vertelt Peter hoe van hij vroeger worstelde met zijn op tv homoseksualiteit, het de adoptie van zijn zoon het en een het moment dat door hij zijn ouders op tv in één week tijd in verloor. En uit Chantal heeft een paar emotionele de verrassingen voor hem het in van petto.

In van deze allerlaatste de aflevering is Peter door te gast in zijn eigen programma. naar Chantal Janzen van verrast hem het op zijn in werk, en ontmoet uit bij Peter thuis zijn man Sander de op en zoon Levi. Samen blikken ze de in terug op tien jaar 'Van van Der Vorst Ziet door Sterren'. het Ook vertelt Peter hoe hij vroeger in worstelde met zijn de homoseksualiteit, het de adoptie van op zijn zoon en door het moment dat hij zijn uit een ouders in één week tijd verloor. een En Chantal op heeft een in paar emotionele verrassingen op tv voor hem tijdens in petto.

Peter van gaat op tijdens bezoek bij acteursduo Soy Kroon het en uit Holly Brood. Het met stel laat voor het het eerst een een cameraploeg toe in hun huis. Holly naar vertelt openhartig over door de de voordelen, maar ook over naar de door keerzijde van het naar zijn van Herman Broods tijdens dochter. Peter ontmoet ook met haar moeder, Xandra Brood, uit en hij in heeft een bijzondere verrassing van voor hen. Ook uit gaat Peter op de bezoek bij door Anita Meyer, die dit de jaar 50 jaar een uit in het vak tijdens zit. Hij ontmoet haar in man en volgt haar op tv achter de in schermen tijdens een door optreden.

Peter uit gaat op bezoek bij acteursduo in Soy het Kroon en Holly Brood. Het op stel uit laat voor het eerst een met cameraploeg naar toe in hun op huis. Holly vertelt in openhartig over de voordelen, uit maar ook over de met keerzijde van het het op zijn van Herman Broods dochter. Peter op tv ontmoet van ook haar moeder, naar Xandra Brood, en tijdens hij heeft een uit bijzondere verrassing voor hen. Ook in gaat Peter op van bezoek bij Anita op tv uit Meyer, die dit jaar 50 jaar uit tijdens in het vak zit. een Hij ontmoet haar man en het volgt door haar achter de schermen op tv tijdens een op optreden.

Peter is thuis van de bij zanger Nielson, die uit met zijn muziek een heel een nieuwe weg met is ingeslagen. Nielson tijdens is openhartig over de uit keerzijde van zijn van uit succes en hoe hij op tv na een van burn-out de draad weer uit heeft opgepakt. Verder het bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist naar Wim tijdens Kieft.

Peter is uit thuis bij door zanger Nielson, die met in zijn muziek een heel van nieuwe op tv weg is ingeslagen. op tv Nielson is van openhartig over de keerzijde op van zijn succes en op tv hoe hij het na een burn-out op tv de draad weer uit heeft opgepakt. uit Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer op en voetbalanalist Wim naar Kieft.

Met in Roxeanne Hazes op tv gaat Peter naar de naar boerderij om uit samen iets van haar tijdens bucketlist af te tijdens strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt op tv openhartig over naar haar pestverleden, hoe ze vroeger van is mishandeld een door een agressief vriendje op tv en op de ruzie met haar op tv broertje. op tv Ook komt moeder door Rachel even langs. Verder naar bezoekt Peter zanger Tino de Martin.

Met Roxeanne Hazes door gaat uit Peter naar de boerderij om van samen iets van op haar in bucketlist af te strepen: geitenyoga. van Roxeanne vertelt een openhartig over de haar pestverleden, uit hoe ze vroeger is het mishandeld door een agressief van vriendje en tijdens de ruzie met haar op broertje. Ook komt moeder op Rachel even langs. van door Verder bezoekt Peter naar zanger Tino Martin.

Peter is van op de set tijdens van 'Flikken Maastricht' in met Angela Schijf in en is een hij thuis bij door Ronnie Flex, waar hij op tv Ronnies met ouders en grootouders op ontmoet.

Bezoek Zoals altijd gaat op Peter van naar der Vorst in met de eerste aflevering uit van het naar achttiende seizoen van door Van der Vorst ziet naar sterren, die naar vanavond (29 juli) te tijdens zien is, van op bezoek bij grote van sterren. Eerst bezoekt hij door de set van naar de door populaire politieserie *Flikken door Maastricht*, waar hij spreekt met door actrice Angela Schijf. naar Zij het vertelt onder in meer openhartig over in de miskramen die ze heeft tijdens gehad, maar de ze vertelt ook over tijdens haar een carrière als actrice. Ronnie Flex De andere naar BN'er die in uit deze aflevering in verblijd wordt met de een bezoekje van Peter tijdens van der Vorst is tijdens het de jonge rapper Ronnie Flex, op tv die in de afgelopen het uit jaren is uitgegroeid tot een één van de populairste de artiesten van Nederland. Ook een Ronnie doet een tijdens boekje open over tijdens zijn leven, met en uit Peter maakt zelfs kennis met met zijn ouders en het grootouders.

In het deze allerlaatste van aflevering is Peter te op tv gast in naar zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast de hem op het zijn werk, met en ontmoet bij Peter een thuis zijn naar man Sander en zoon Levi. een Samen in blikken ze terug op tien door jaar op 'Van Der Vorst naar Ziet Sterren'. Ook vertelt een Peter hoe hij met vroeger worstelde met zijn van het homoseksualiteit, de adoptie van van zijn zoon de en het moment dat hij met zijn op tv ouders in één week op tijd verloor. En Chantal met heeft een paar emotionele op verrassingen uit voor hem in van petto.

In met de allerlaatste op aflevering van Van op tv Der Vorst Ziet Sterren is Peter met uit te gast in op zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast tijdens de eerste beelden door uit van de laatste aflevering van Van naar uit der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal van Janzen verrast hem door op zijn werk door en ontmoet bij Peter op tv thuis zijn man door Sander en zoon van Levi. Terugblik Samen blikken ze in terug op een tien jaar 'Van in Der Vorst Ziet uit Sterren'. Ook met vertelt Peter hoe hij vroeger door worstelde met het zijn van homoseksualiteit, de adoptie tijdens van zijn zoon en op tv het moment dat hij zijn het ouders met in één week tijd het verloor. Emotioneel Chantal de heeft ook nog een uit paar emotionele verrassingen voor door hem in in petto. Nieuwe presentator Van der door Vorst ziet een sterren gaat door, in maar wie wordt door de nieuwe presentator? Lees het op hier: het gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter tijdens is op bezoek bij de zangeres Samantha Steenwijk op tv en krijgt een kijkje op achter de schermen op uit bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis op tv ontmoet hij haar op tv moeder en haar vrouw de Daisy. Samantha vertelt een over het uitstellen de door van hun kinderwens en hoe door moeilijk de het was om uit de kast uit te komen. Ook uit een is Peter thuis bij Kaj uit Gorgels. De nieuwe presentator op van 'Expeditie op tv Robinson' het vertelt over het overlijden in van zijn vader en hoe tijdens het is de om een relatie de te uit hebben met de met mooiste vrouw van Nederland. En met Peter heeft een van bijzonder interview met niemand op naar minder dan Madonna!

In in deze aflevering op van Van Der Vorst Ziet tijdens Sterren naar heeft Peter van der een Vorst een bijzonder de interview met Madonna. Na op tv een jarenlange succesvolle met carrière met naar megahits weet de de queen of pop tegenwoordig nog naar steeds het nieuws op te halen. Zo de raakte ze met internationaal in opspraak na op haar ‘valse’ optreden met van tijdens het Eurovisie Songfestival, en een haar van gloednieuwe videoclip God Control is behoorlijk op in heftig en zorgt voor veel ophef. Bekijk door op deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat Van in der in Vorst langs bij zangeres Samantha de Steenwijk. Van haar tijdens krijgt de presentator een tijdens kijkje tijdens achter de schermen bij uit 'Holland op tv Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij door haar moeder uit en haar vrouw tijdens Daisy. Samantha vertelt over het het uitstellen van hun uit op tv kinderwens en hoe moeilijk van het was om uit een de kast te het komen. Kaj Gorgels Peter gaat in in op tv deze aflevering ook nog op bezoek in op tv bij Kaj Gorgels. De uit nieuwe presentator van van 'Expeditie Robinson' vertelt over het op tv overlijden van zijn van vader en naar hoe het is om een een relatie tijdens te van hebben met de mooiste door vrouw van het Nederland.

Peter in is thuis bij Herman tijdens den Blijker. We ontmoeten uit zijn vrouw en het zijn zoon tijdens Matz en gaan met met door hem voetballen in het stadion tijdens van Sparta. De topkok met vertelt tijdens over zijn jeugd de en de naar periode dat hij zichzelf te met dun vond. naar Ook zijn we op uit bezoek naar bij Jan Keizer het en Anny Schilder in Volendam. uit Zij vertellen over de met roerige jaren op bij BZN en het de een naderende afscheid van hun zangduo Jan de & tijdens Anny.

december 2019
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!