Programma gemist?

Peter de van der Vorst gaat op in bezoek bij het Jeroen van der uit Boom. Hij ontmoet naar Jeroen van en zijn gezin en van heeft een openhartig op gesprek over uit zijn jeugd, huwelijk en uit carrière. Ook gaat Peter bij de Ireen Wust tijdens langs in het Heerenveen. Op de ijsbaan uit vertelt ze met wat er voor nodig is met om topsporter met te de worden én hoe in het momenteel zit een met haar liefdesleven.

Peter van op tv der Vorst op is in Londen bij topmodel met Yfke in Sturm. Ze laat hem de haar op tv gigantische mansion zien en het hij ontmoet haar zoontje Alexander. het Yfke vertelt tijdens over het haar modellencarrière, hoe ze uit binnen no-time miljonair werd op en over haar heftige de ongeluk. Samen een met Peter door duikt ze ook het Londense het uit uitgaansleven in. Verder gaat in Peter op bezoek bij door Hans op tv Kraay jr. en zijn vrouw Sofie. de een Hans vertelt openhartig over de ingewikkelde op tv relatie met zijn de naar beroemde vader. Ook het doen René van van der Gijp, Wilfred Genee, Johan Derksen de én Guus Hiddink in tijdens een boekje open over met de voetbalanalist.

Peter van der de Vorst is in de Londen bij op tv topmodel op Yfke Sturm. Ze uit laat hem haar de gigantische mansion zien en uit hij ontmoet haar zoontje Alexander. in Yfke naar vertelt over in haar modellencarrière, hoe ze binnen van no-time miljonair werd door en over haar op tv heftige door ongeluk. Samen met Peter het duikt ze ook het Londense een de uitgaansleven in. Verder gaat Peter naar op bezoek bij een Hans Kraay jr. en het op tv zijn vrouw Sofie. Hans vertelt van openhartig over de naar ingewikkelde door relatie met zijn beroemde vader. Ook in doen René het van der Gijp, op tv Wilfred Genee, van Johan Derksen én Guus op tv Hiddink het een boekje open over van de voetbalanalist.

Peter gaat op de op bezoek bij presentatrice van en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan de terug in naar het huis in Aalsmeer met waar Anna tijdens kwam door te wonen, nadat ze met haar het van ouders en zus naar uit Iran was gevlucht. door Peter heeft een bijzondere verrassing van voor haar naar uit Teheran. Ook is een Peter thuis bij de Fred van Leer. een De in flamboyante stylist vertelt openhartig over met zijn pestverleden, op liefdesleven en op tv gezondheid. Freds goede vriendin Caroline tijdens Tensen komt door langs de in zijn appartement in Rotterdam. Samen van met Peter gaat een Fred in naar Renesse, in een belangrijke plek tijdens uit zijn jeugd, waar tijdens als verrassing tijdens een paar oude bekenden naar opduiken.

Peter het gaat op bezoek op tv bij presentatrice het en vlogster Anna van Nooshin. Ze gaan terug een naar het huis op tv in Aalsmeer waar Anna kwam tijdens te door wonen, nadat ze met naar haar ouders tijdens en zus uit Iran was in op gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing de voor haar uit naar Teheran. Ook met is in Peter thuis bij Fred het van Leer. op De flamboyante stylist vertelt openhartig over naar zijn pestverleden, liefdesleven tijdens met en gezondheid. Freds goede vriendin het Caroline Tensen het komt langs op tv in zijn appartement in Rotterdam. naar Samen op tv met Peter gaat Fred een naar Renesse, een belangrijke het plek uit zijn jeugd, de de waar als verrassing een paar oude op bekenden in opduiken.

Peter de ontmoet Guido Weijers, door die dit jaar de in oudejaarsconference op met RTL 4 verzorgt. In uit het theater krijgt de Peter naar een exclusieve preview van van zijn show. de Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina naar op tv en ontdekt hij of door Guido in naar het echt ook op zo grappig is. uit Daarnaast heeft Peter van een ontmoeting met een uit van de meest besproken en de omstreden politici op van dit naar jaar: Thierry Baudet. Peter tijdens volgt hem tijdens zijn tijdens in eerste Prinsjesdag in uit de Tweede Kamer. Thuis door in Amsterdam is hij openhartig met over van zijn privéleven.

Peter ontmoet Guido op tv Weijers, die van dit jaar de oudejaarsconference naar op RTL 4 op verzorgt. In door het theater door krijgt Peter het een exclusieve preview van zijn show. op tv het Ook ontmoet Peter Guido's vriendin van Regina en ontdekt van hij van of Guido in met het echt ook zo grappig met is. Daarnaast heeft door Peter een op tv ontmoeting met een van op tv de meest besproken en uit in omstreden politici van dit jaar: uit Thierry Baudet. Peter de volgt hem tijdens zijn het eerste naar Prinsjesdag in de het Tweede Kamer. Thuis in Amsterdam de uit is hij openhartig over zijn uit privéleven.

Peter uit is thuis bij hét tv-talent naar van Nederland: van Marieke Elsinga! van Ze laat Peter haar Amsterdamse een appartementje zien van in 27 m2. uit Verder vertelt in ze over haar liefdesleven, haar het obsessie voor een het bepaalde man het én de ware op tv reden van in haar vertrek op tv bij 'RTL Late Night'. Peter gaat van ook in langs bij de bijna 75-jarige met Rob de de Nijs. Hij ontmoet zijn het vrouw, naar Jet, hun zoon Julius op van vijf de en Robs zoon Robbert met van 34. Rob vertelt met openhartig over in de periode dat hij door getrouwd tijdens was met Belinda van Meuldijk, maar verliefd werd uit op Jet. Verder met vertelt Rob op tv hoe het is om in op zijn leeftijd opnieuw op vader te een zijn en verklapt door hij waar het spleetje door tussen het zijn tanden naar is gebleven.

Peter de is thuis door bij hét tv-talent van Nederland: Marieke tijdens Elsinga! uit Ze laat Peter het haar Amsterdamse appartementje zien op tv van 27 m2. uit Verder vertelt uit ze over op haar liefdesleven, haar obsessie voor een naar bepaalde man met én de de ware reden van op haar vertrek bij uit 'RTL Late Night'. Peter gaat op tv ook op tv langs bij de bijna tijdens 75-jarige het Rob de Nijs. Hij ontmoet zijn op vrouw, Jet, hun tijdens zoon Julius een van vijf door en Robs zoon van Robbert van 34. Rob op vertelt openhartig naar over de periode dat hij het getrouwd was van met Belinda een Meuldijk, maar de verliefd werd op Jet. Verder vertelt het Rob met hoe het is om op de zijn leeftijd opnieuw in het vader te zijn de en verklapt hij naar waar het spleetje tussen zijn naar tanden is in gebleven.

Peter van der door Vorst is een te in gast bij Geraldine Kemper. Zij in geeft hem een het uitgebreide rondleiding door een haar appartement in op tv Amsterdam én een kijkje naar in op haar ouderlijk in huis in Volendam. Geraldine uit vertelt openhartig uit over haar liefde Paul, het gemis de van in haar vader een en hoe ze met door de dood op tv is bedreigd. Verder is Peter naar thuis bij door pianist Wibi op tv Soerjadi, waar hij een het rondleiding krijgt door van zijn gigantische landhuis. Een pianoles een en een kijkje het bij de paarden door van tijdens Wibi staan ook op in het programma. Peter spreekt op hem tevens naar over zijn bijzondere door jeugd, de vermeende dreigende faillissement en huidige op liefdesleven.

Peter van der een op tv Vorst is te gast bij Geraldine het Kemper. Zij geeft door hem een uitgebreide de van rondleiding door haar appartement in in Amsterdam én een uit kijkje naar in haar ouderlijk met huis in Volendam. tijdens Geraldine vertelt openhartig over op tv haar liefde tijdens Paul, het gemis van haar het vader en op hoe ze met een de dood is bedreigd. naar Verder is Peter naar thuis bij de pianist Wibi Soerjadi, waar hij tijdens naar een rondleiding krijgt naar door zijn gigantische door landhuis. Een pianoles in en een kijkje bij de met paarden van het Wibi staan van ook op het programma. Peter in spreekt in hem tevens over zijn bijzondere jeugd, naar vermeende de dreigende faillissement en huidige tijdens liefdesleven.

Peter is thuis uit bij acteur naar en producent Rick in Engelkes, waar tijdens hij een rondleiding op tv krijgt in de zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de de ouders en het de dochters op van op Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt met onder met meer over zijn op tv liefdesleven, zijn voormalige carrière als modeontwerper naar en over op tv zijn door nieuwe speelfilm. Daarnaast uit bezoekt Peter transgendermodel op tv Loiza Lamers in van haar ouderlijk huis. Loiza, geboren als een op Lucas, vertelt over haar jeugd, op tv de heftige pesterijen de en door hoe het is om nu de officieel als vrouw door uit het leven te de gaan. Samen zoeken in ze de met man op door die ervoor gezorgd heeft van dat het Loiza nu model een is.

Peter is uit thuis bij het acteur en producent Rick van Engelkes, waar hij een een rondleiding met krijgt in het zijn kapitale villa. van Ook ontmoet hij de in ouders en de dochters in van Rick. De begeerlijke naar van vrijgezel vertelt onder met meer over zijn naar liefdesleven, zijn voormalige carrière als modeontwerper op en over tijdens zijn nieuwe speelfilm. op tv Daarnaast bezoekt Peter transgendermodel in Loiza tijdens Lamers in haar ouderlijk met huis. Loiza, naar geboren als Lucas, op vertelt over de haar jeugd, de heftige pesterijen met en naar hoe het is om op nu officieel als vrouw door met in het leven te de gaan. Samen zoeken ze tijdens de man door op die ervoor gezorgd met heeft dat Loiza van nu model op tv is.

Peter het gaat langs bij een op tv van de populairste van vlogsters van Nederland, op Monica Geuze. Monica deelt naar haar naar leven elke dag met op tv haar honderdduizenden volgers. Ze uit vertelt Peter met onder meer de over de tijdens keerzijde van de roem. Peter ontmoet de ook het haar vriend, Lars uit Veldwijk, en van krijgt een exclusief kijkje op in haar nieuwe huis. tijdens Daarnaast gaat de Peter op bezoek bij Thomas uit Acda in van zijn vakantiehuis in Los door Angeles. tijdens Ze hebben onder meer op een van openhartig gesprek over met het gezin van Thomas, in het overlijden van zijn het moeder op en de breuk op tv van Acda & De door Munnik.

Peter gaat langs van bij een van van de populairste op vlogsters van Nederland, op Monica Geuze. uit Monica deelt haar de leven elke dag naar met haar honderdduizenden door volgers. Ze vertelt Peter met onder meer op over de keerzijde van de naar op tv roem. Peter ontmoet van ook haar vriend, Lars Veldwijk, een en de krijgt een exclusief kijkje op in haar nieuwe huis. op Daarnaast in gaat Peter op bezoek bij Thomas op tv Acda met in zijn vakantiehuis in naar Los Angeles. Ze van hebben van onder meer een openhartig gesprek naar over het het gezin van in Thomas, het overlijden van zijn moeder door op tv en de breuk van uit Acda & op De Munnik.

maart 2018
23-12-2017 22:59

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom. Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen. Op de ijsbaan vertelt ze ...

16-12-2017 23:04

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

13-12-2017 20:33

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

09-12-2017 23:05

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

06-12-2017 20:33

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

02-12-2017 22:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

29-11-2017 20:31

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

25-11-2017 22:37

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

22-11-2017 20:31

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

18-11-2017 22:30

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

15-11-2017 20:32

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

11-11-2017 22:29

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

08-11-2017 20:31

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter is thuis bij acteur en producent Rick Engelkes, waar hij een rondleiding krijgt in zijn kapitale villa. Ook ontmoet hij de ouders en de dochters van Rick. De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven, zijn voorma...

04-11-2017 22:34

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

01-11-2017 20:31

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat langs bij een van de populairste vlogsters van Nederland, Monica Geuze. Monica deelt haar leven elke dag met haar honderdduizenden volgers. Ze vertelt Peter onder meer over de keerzijde van de roem. Peter ontmoet ook haar vriend,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord