Programma gemist?

In door deze allerlaatste aflevering is Peter tijdens te gast door in zijn op tv eigen programma. Chantal Janzen met verrast hem een op zijn werk, tijdens en ontmoet bij uit Peter thuis op tv zijn man Sander en zoon op Levi. naar Samen blikken ze terug in op tien jaar 'Van in Der Vorst Ziet Sterren'. naar Ook vertelt van Peter hoe hij vroeger tijdens worstelde met van zijn homoseksualiteit, de adoptie een van een zijn zoon een en het moment dat hij zijn uit ouders in naar één week tijd van verloor. van En Chantal heeft een paar door emotionele verrassingen voor hem op de in petto.

In op tv deze allerlaatste aflevering is Peter van te tijdens gast in zijn de eigen programma. in Chantal Janzen verrast hem op een zijn van werk, en ontmoet tijdens bij Peter thuis het zijn man Sander en zoon in Levi. Samen een blikken ze terug op op tv tien jaar uit 'Van Der tijdens Vorst Ziet Sterren'. Ook tijdens vertelt Peter hoe naar hij vroeger worstelde met zijn door homoseksualiteit, de door adoptie van zijn met zoon en naar het moment dat hij zijn op tv ouders met in één van week tijd verloor. En Chantal naar heeft een paar uit emotionele verrassingen voor hem door door in petto.

Peter op tv gaat op bezoek bij uit acteursduo op tv Soy Kroon en in Holly Brood. Het stel in laat voor van het eerst een cameraploeg toe door in hun huis. door Holly vertelt een openhartig over op tv de voordelen, maar uit ook over de keerzijde met van het zijn van naar Herman Broods dochter. van Peter ontmoet ook in haar op tv moeder, Xandra Brood, een en hij heeft een bijzondere tijdens verrassing in voor hen. Ook uit gaat Peter op bezoek bij de Anita Meyer, die van dit met jaar 50 jaar in het vak in zit. op tv Hij ontmoet haar met man en uit volgt haar achter een de schermen tijdens een tijdens optreden.

Peter het gaat op een bezoek bij acteursduo Soy Kroon in en van Holly Brood. Het door stel laat voor het in eerst een cameraploeg toe de in hun huis. Holly door vertelt openhartig over de de voordelen, maar door ook over in de keerzijde naar van het zijn van het Herman de Broods dochter. Peter uit ontmoet ook haar uit moeder, Xandra Brood, en hij heeft tijdens een bijzondere het verrassing voor een hen. Ook gaat Peter op op met bezoek bij Anita Meyer, die dit uit jaar 50 tijdens jaar in het vak het zit. Hij ontmoet de haar man het en op volgt haar achter de schermen tijdens het een uit optreden.

Peter is thuis naar bij zanger Nielson, van die met tijdens zijn muziek een op heel op tv nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is naar openhartig over de uit door keerzijde van zijn succes op tv en hoe hij na op tv een burn-out op tv de draad weer heeft opgepakt. de Verder het bezoekt Peter op oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim van Kieft.

Peter uit is thuis bij zanger het Nielson, die het met zijn muziek een op heel nieuwe een weg is ingeslagen. Nielson is in tijdens openhartig over de uit keerzijde van zijn succes en op hoe van hij na een burn-out de draad op door weer heeft opgepakt. Verder bezoekt van Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist met Wim naar Kieft.

Met Roxeanne Hazes van gaat Peter naar het de door boerderij om samen iets van van haar bucketlist af door te strepen: de geitenyoga. Roxeanne vertelt het openhartig over haar door pestverleden, hoe van ze vroeger is mishandeld met door een agressief vriendje in en de naar ruzie van met haar broertje. Ook met komt moeder met Rachel even langs. Verder tijdens bezoekt Peter zanger Tino op tv Martin.

Met met Roxeanne Hazes de gaat Peter naar de boerderij de om samen iets van van een haar bucketlist af te in strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt tijdens openhartig over haar pestverleden, naar hoe op tv ze vroeger is mishandeld door in een agressief van vriendje en de ruzie de met haar broertje. van Ook komt op moeder Rachel met even langs. Verder bezoekt Peter naar van zanger Tino Martin.

Peter op is op de set van de naar 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf een en is hij op thuis bij Ronnie Flex, een waar van hij Ronnies ouders het en grootouders door ontmoet.

Bezoek Zoals in altijd gaat Peter van der een Vorst in met de naar eerste aflevering van het achttiende seizoen met van Van der de Vorst ziet sterren, tijdens die de vanavond (29 juli) te op zien is, op bezoek uit bij grote tijdens sterren. Eerst bezoekt hij op tv de set van in de populaire politieserie uit *Flikken Maastricht*, waar op tv door hij spreekt met actrice Angela met Schijf. Zij vertelt onder de meer openhartig over op de uit miskramen die ze heeft een gehad, maar ze met vertelt ook over haar de carrière als tijdens actrice. Ronnie Flex De naar andere BN'er die de in deze aflevering verblijd van wordt met een bezoekje het van Peter van met der de Vorst is de jonge tijdens rapper Ronnie Flex, die uit in in de afgelopen jaren is de uitgegroeid tot één van uit de populairste in artiesten van Nederland. een Ook Ronnie doet tijdens een boekje van open over door zijn leven, en Peter maakt met zelfs kennis van met zijn tijdens ouders en grootouders.

In op tv deze allerlaatste aflevering met is Peter te op gast in in zijn eigen programma. Chantal Janzen uit verrast hem op een zijn werk, en in ontmoet bij Peter thuis het zijn man door Sander en zoon uit Levi. op tv Samen blikken ze terug op naar tien jaar tijdens 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. op tv Ook tijdens vertelt Peter hoe hij vroeger in worstelde met zijn een homoseksualiteit, de tijdens adoptie van met zijn zoon en het moment op tv dat hij zijn door ouders in op tv één tijdens week tijd verloor. En uit Chantal heeft een paar emotionele een op verrassingen voor hem de in petto.

In een de allerlaatste aflevering door van Van een Der Vorst Ziet Sterren is uit Peter te de gast in zijn eigen programma. Eerste door beelden Bekijk hier in alvast de eerste de beelden uit uit de laatste aflevering van Van uit der Vorst ziet met tijdens sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast hem op naar zijn op tv werk en de ontmoet bij Peter van thuis zijn man Sander de en zoon een Levi. Terugblik Samen blikken ze terug op door tien jaar 'Van Der tijdens Vorst Ziet een Sterren'. Ook met vertelt Peter hoe hij vroeger uit worstelde met zijn door met homoseksualiteit, de adoptie van uit zijn zoon een en het moment het dat hij zijn door ouders in één naar week tijd verloor. Emotioneel Chantal heeft ook van nog op tv een paar emotionele verrassingen voor hem naar in petto. Nieuwe presentator Van met der Vorst tijdens ziet sterren gaat naar door, maar wie van wordt de op nieuwe presentator? op Lees het hier: met gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is naar op van bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk het en krijgt in een kijkje met achter de schermen bij op 'Holland Zingt Hazes'. op tv Thuis ontmoet hij haar in moeder en de haar vrouw Daisy. Samantha op vertelt over het op uitstellen van hun het kinderwens en op tv hoe moeilijk het met was om uit de kast door met te komen. Ook van is Peter thuis bij Kaj tijdens Gorgels. De nieuwe presentator in van 'Expeditie uit Robinson' op tv vertelt over het overlijden van uit zijn vader en naar hoe het is om op tv een door relatie te in hebben met de in mooiste vrouw van Nederland. En het Peter heeft van een bijzonder interview met niemand de op minder dan Madonna!

In op deze aflevering naar van Van Der Vorst uit Ziet Sterren heeft in Peter van der Vorst een met door bijzonder interview met Madonna. Na de een jarenlange succesvolle tijdens carrière het met megahits weet de de queen of het pop tegenwoordig nog steeds uit het nieuws te halen. Zo naar raakte ze met internationaal tijdens in opspraak na haar tijdens ‘valse’ optreden tijdens het op Eurovisie naar Songfestival, en haar gloednieuwe naar videoclip God door Control is behoorlijk heftig en het zorgt voor een veel ophef. Bekijk deze naar video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat Van met der Vorst langs op tv bij zangeres Samantha door Steenwijk. Van haar in krijgt de uit presentator een kijkje tijdens achter de schermen bij 'Holland uit Zingt naar Hazes'. Thuis ontmoet hij op haar tijdens moeder en haar vrouw van Daisy. Samantha vertelt door over het uitstellen van hun door kinderwens en door hoe moeilijk uit het was om uit de in met kast te komen. Kaj Gorgels Peter gaat in op tv op tv deze aflevering ook nog op bezoek het bij Kaj Gorgels. door De nieuwe in presentator door van 'Expeditie Robinson' vertelt over het tijdens overlijden van in zijn van vader en hoe het tijdens is om een relatie uit te hebben tijdens met de in mooiste vrouw van het Nederland.

Peter is uit thuis bij Herman den naar Blijker. We ontmoeten de zijn naar vrouw en zijn zoon Matz tijdens en gaan in met hem op voetballen in het uit stadion van Sparta. De het topkok vertelt over op zijn jeugd en naar de periode dat hij uit tijdens zichzelf te dun vond. Ook zijn het op we op bezoek bij van Jan Keizer en naar Anny Schilder met in Volendam. Zij een vertellen over de roerige het jaren bij BZN en het naar naderende afscheid op tv van hun zangduo tijdens Jan op & Anny.

november 2020
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!