Programma gemist?

In uit deze allerlaatste aflevering het is Peter te een gast in zijn eigen programma. van de Chantal Janzen verrast hem op uit zijn werk, en met ontmoet bij op tv Peter thuis zijn man in Sander en zoon Levi. van Samen op blikken ze terug op tien op jaar 'Van met Der Vorst op Ziet Sterren'. Ook vertelt Peter door hoe hij vroeger uit de worstelde met zijn homoseksualiteit, in de adoptie van zijn met zoon en van het moment dat hij de zijn uit ouders in één door week tijd verloor. En een Chantal heeft een het paar emotionele verrassingen voor op hem in op petto.

In deze de allerlaatste aflevering een is Peter te in gast in zijn eigen programma. op Chantal een Janzen verrast hem op tijdens zijn werk, en uit ontmoet bij een Peter thuis zijn van man Sander tijdens en zoon Levi. met Samen blikken ze uit terug op tien jaar op 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. door Ook vertelt uit Peter hoe hij op vroeger worstelde uit met zijn homoseksualiteit, de adoptie met een van zijn zoon en het moment tijdens van dat hij zijn ouders door in één week op tijd verloor. En Chantal heeft de een op tv paar emotionele verrassingen voor tijdens hem tijdens in petto.

Peter gaat door op de bezoek bij acteursduo Soy Kroon en door Holly Brood. op tv Het stel tijdens laat voor het eerst op een cameraploeg het toe in tijdens hun huis. Holly uit vertelt openhartig over door de voordelen, maar ook met over de een keerzijde van het een zijn van Herman Broods naar dochter. Peter ontmoet door ook haar moeder, naar Xandra Brood, en hij op tv heeft een bijzondere met verrassing voor tijdens hen. Ook uit gaat Peter op door bezoek bij Anita Meyer, uit die dit jaar door 50 jaar in het vak op tv zit. Hij de ontmoet haar uit man en het volgt haar achter de schermen tijdens tijdens een een optreden.

Peter gaat op tv op op tv bezoek bij acteursduo Soy Kroon een en Holly met Brood. Het stel laat tijdens voor het eerst in een tijdens cameraploeg toe in door hun huis. Holly tijdens vertelt openhartig over de op tv voordelen, maar ook naar over de keerzijde van het in zijn van in Herman Broods uit dochter. Peter ontmoet ook haar door moeder, Xandra Brood, het op en hij heeft een bijzondere verrassing uit voor naar hen. Ook gaat Peter op het bezoek bij uit Anita Meyer, die met dit jaar 50 van jaar in het vak tijdens de zit. Hij ontmoet tijdens haar man en uit volgt haar achter de schermen van tijdens een het optreden.

Peter op is thuis op tv bij zanger Nielson, die met zijn tijdens muziek een heel tijdens nieuwe weg is de ingeslagen. Nielson de is openhartig over de uit keerzijde van zijn tijdens succes en hoe tijdens naar hij na een door burn-out de draad weer uit heeft opgepakt. in Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en op voetbalanalist Wim een Kieft.

Peter is een thuis het bij zanger Nielson, die naar met zijn op muziek een heel nieuwe weg is op tv ingeslagen. Nielson in is openhartig op over de keerzijde van op zijn succes en in hoe hij na een op burn-out de draad een weer heeft opgepakt. tijdens Verder bezoekt van Peter oud-profvoetballer en van voetbalanalist Wim door Kieft.

Met naar Roxeanne Hazes met gaat Peter naar de boerderij om van samen iets met van haar de bucketlist af te strepen: met geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig uit over haar pestverleden, door hoe ze vroeger in de is mishandeld door een agressief op vriendje en de ruzie met met haar broertje. uit de Ook komt moeder een Rachel even langs. Verder bezoekt Peter uit zanger Tino op tv Martin.

Met een Roxeanne Hazes door gaat Peter naar de de boerderij om samen iets van de haar bucketlist af op te strepen: geitenyoga. een Roxeanne vertelt openhartig op van over haar pestverleden, hoe de ze vroeger is op mishandeld door een agressief vriendje een en het de ruzie op tv met haar broertje. Ook komt moeder op tv Rachel van even langs. Verder bezoekt Peter van zanger Tino door Martin.

Peter van is op de het set van 'Flikken tijdens Maastricht' met Angela Schijf naar en is hij thuis de bij Ronnie Flex, de op tv waar hij Ronnies ouders en de grootouders uit ontmoet.

Bezoek Zoals altijd op gaat Peter op van der in Vorst in de eerste tijdens aflevering van het achttiende seizoen met van een Van der Vorst ziet door sterren, die naar vanavond (29 juli) te zien met op is, op bezoek bij grote sterren. op van Eerst bezoekt hij de set van in de naar populaire politieserie met *Flikken Maastricht*, waar hij spreekt met door actrice Angela Schijf. door Zij vertelt onder van meer openhartig over uit de miskramen in die ze heeft gehad, door maar ze in vertelt in ook over haar carrière als actrice. Ronnie op Flex De met andere BN'er een die in deze aflevering in verblijd wordt door met een bezoekje van Peter van door van der Vorst is op tv de jonge rapper uit Ronnie Flex, die met in de afgelopen jaren het is uitgegroeid tot de één van van de populairste artiesten van het Nederland. Ook Ronnie door doet een boekje tijdens open over zijn leven, het en de Peter maakt zelfs kennis op met zijn ouders de en grootouders.

In deze van allerlaatste aflevering tijdens is Peter te van gast in zijn op tv eigen programma. Chantal Janzen door verrast naar hem op zijn werk, en ontmoet van bij de Peter thuis zijn door man Sander en tijdens zoon Levi. Samen blikken van ze terug een op tien een jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. naar Ook op vertelt Peter hoe hij op tv vroeger worstelde naar met zijn homoseksualiteit, de adoptie uit van met zijn zoon en het op tv moment dat hij zijn op met ouders in één week in tijd verloor. En naar Chantal heeft een paar emotionele het verrassingen uit voor hem in op tv petto.

In de de allerlaatste aflevering uit van Van Der op tv Vorst Ziet met Sterren is Peter te gast op in met zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast naar de door eerste beelden uit de laatste door aflevering naar van Van met der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen op verrast hem op uit in zijn werk en ontmoet bij naar Peter thuis zijn man in Sander en op zoon Levi. Terugblik Samen tijdens blikken ze terug op tien op jaar 'Van in Der op tv Vorst Ziet Sterren'. een Ook vertelt Peter een hoe hij vroeger worstelde met zijn het de homoseksualiteit, de adoptie van zijn in zoon en op tv het moment dat hij op tv zijn ouders een in één week tijd verloor. Emotioneel Chantal op tv naar heeft ook nog van een paar emotionele een verrassingen voor hem tijdens in petto. Nieuwe presentator Van der Vorst ziet met sterren gaat een door, maar wie naar wordt van de nieuwe presentator? Lees het tijdens hier: van gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is naar op de bezoek bij zangeres naar Samantha Steenwijk en uit krijgt een kijkje achter de naar schermen bij 'Holland tijdens Zingt Hazes'. Thuis met ontmoet in hij haar moeder en het haar vrouw Daisy. Samantha tijdens vertelt over het naar uitstellen de van hun kinderwens en hoe naar moeilijk het uit was om uit de een kast te komen. tijdens Ook een is Peter thuis een bij Kaj Gorgels. De nieuwe presentator op tv van in 'Expeditie Robinson' vertelt over in het overlijden van zijn op tijdens vader en hoe het is om in een relatie te de hebben in met de van mooiste vrouw van Nederland. door En Peter heeft een bijzonder het met interview met niemand minder dan uit Madonna!

In de deze aflevering van Van Der met met Vorst Ziet Sterren heeft Peter van de der naar Vorst een bijzonder interview met door Madonna. Na een door uit jarenlange succesvolle carrière met megahits het weet de queen of uit pop tegenwoordig van nog steeds het nieuws op tv in te halen. Zo raakte ze internationaal het in opspraak door na haar ‘valse’ optreden naar tijdens het Eurovisie met Songfestival, en het haar gloednieuwe videoclip het God Control op is behoorlijk heftig van en zorgt voor veel ophef. Bekijk uit met deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook gaat Van der een Vorst langs door bij zangeres Samantha Steenwijk. tijdens een Van haar krijgt de presentator een op kijkje van achter de het schermen bij 'Holland het Zingt Hazes'. Thuis in ontmoet hij haar moeder en naar haar vrouw Daisy. het Samantha vertelt over het tijdens uitstellen van van hun kinderwens en hoe de moeilijk het was het om op tv uit de kast te komen. Kaj met Gorgels Peter op gaat in deze aflevering naar ook door nog op bezoek uit bij Kaj Gorgels. De van nieuwe presentator van 'Expeditie Robinson' de vertelt over het in overlijden van tijdens zijn vader en in hoe door het is om een het relatie te hebben met de met mooiste vrouw van tijdens met Nederland.

Peter is thuis in bij Herman de den Blijker. van We ontmoeten zijn vrouw en tijdens zijn zoon tijdens Matz en de gaan met op hem voetballen in het uit stadion van Sparta. naar De topkok vertelt de over zijn naar jeugd en de periode dat van hij zichzelf het te dun vond. naar Ook zijn we op een bezoek bij met Jan Keizer en in Anny Schilder in op tv Volendam. Zij met vertellen over de roerige het jaren bij uit BZN en het naderende afscheid van met hun zangduo naar Jan & de Anny.

augustus 2020
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!