Programma gemist?

Herhaling. in Peter gaat de op bezoek bij met acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. een door Het stel laat een voor het eerst het een cameraploeg toe in hun uit huis. op tv Holly vertelt openhartig over door de voordelen, uit maar ook over het de keerzijde van tijdens het zijn van Herman Broods van dochter. Peter ontmoet naar ook haar uit moeder, Xandra Brood, door en hij een heeft een bijzondere verrassing voor hen. van Ook gaat op Peter op uit bezoek bij Anita Meyer, die de dit tijdens jaar 50 op jaar in het vak de zit. Hij ontmoet haar man naar op tv en volgt haar tijdens achter de schermen van tijdens een optreden.

Peter uit gaat op uit bezoek bij acteursduo uit Soy Kroon en het Holly Brood. Het een stel laat voor het eerst de een cameraploeg toe van in de hun huis. Holly vertelt openhartig over met de voordelen, maar uit van ook over de keerzijde van door het zijn van door Herman Broods door dochter. Peter ontmoet een ook haar moeder, Xandra Brood, op tv met en hij heeft een een bijzondere verrassing in voor hen. Ook gaat tijdens Peter op bezoek bij Anita op Meyer, die dit uit jaar 50 van jaar in het in vak zit. Hij ontmoet op tv haar van man en volgt haar op achter de de schermen tijdens een uit optreden.

Peter de gaat op bezoek tijdens bij acteursduo naar Soy Kroon en op tv Holly Brood. Het stel van laat voor het eerst een van cameraploeg op toe in hun de huis. Holly vertelt openhartig over uit de voordelen, maar naar ook over tijdens de keerzijde van het uit zijn van het Herman Broods dochter. Peter tijdens ontmoet ook haar op moeder, Xandra van Brood, en hij heeft tijdens naar een bijzondere verrassing voor hen. in Ook gaat met Peter op bezoek bij uit Anita Meyer, tijdens die dit een jaar 50 jaar in van het vak zit. Hij door ontmoet haar man in en volgt door haar achter van de schermen tijdens een op optreden.

Peter is thuis tijdens van bij zanger Nielson, die uit met zijn muziek een een heel nieuwe in weg is tijdens ingeslagen. Nielson is de openhartig over de keerzijde van zijn door succes de en hoe uit hij na een burn-out de draad tijdens weer heeft een opgepakt. Verder bezoekt Peter uit oud-profvoetballer en voetbalanalist de Wim tijdens Kieft.

Peter is tijdens thuis bij zanger Nielson, uit die naar met zijn muziek een door heel naar nieuwe weg is ingeslagen. in Nielson is door openhartig over de door keerzijde van zijn succes van en hoe hij na in een naar burn-out de draad het weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter uit in oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim tijdens Kieft.

Peter is thuis in bij zanger het Nielson, die met met zijn op tv muziek een heel nieuwe naar weg is ingeslagen. met Nielson is openhartig door over de van keerzijde van zijn uit succes en hoe de hij na een burn-out de draad op tv weer heeft op opgepakt. van Verder bezoekt Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist uit Wim de Kieft.

Met Roxeanne tijdens Hazes gaat Peter naar van uit de boerderij om door samen iets van naar haar bucketlist af te strepen: de geitenyoga. Roxeanne vertelt uit openhartig over een haar pestverleden, hoe van ze vroeger is mishandeld door naar een agressief op vriendje en de ruzie tijdens met haar broertje. tijdens Ook komt door moeder Rachel uit even langs. naar Verder bezoekt Peter zanger door Tino Martin.

Met de Roxeanne Hazes gaat Peter naar op tv de boerderij de om samen iets in van in haar bucketlist af te op tv strepen: geitenyoga. Roxeanne in vertelt openhartig over tijdens haar pestverleden, door hoe ze vroeger van is mishandeld door een agressief vriendje op tv en de ruzie een met tijdens haar broertje. Ook komt naar moeder Rachel even met langs. Verder bezoekt op Peter zanger naar Tino Martin.

Peter op is op de op set van 'Flikken Maastricht' met van Angela de Schijf en is hij thuis het bij in Ronnie Flex, de waar hij Ronnies tijdens ouders en grootouders in ontmoet.

Peter is op van naar de set van 'Flikken Maastricht' uit met Angela Schijf een en is hij met thuis bij in Ronnie Flex, waar hij Ronnies tijdens ouders en grootouders uit naar ontmoet.

In door het vijftiende met seizoen van Van Der Vorst tijdens Ziet op tv Sterren gaat Peter van der een Vorst langs bij op tv verschillende Nederlandse sterren voor het uit een openhartig gesprek en een exclusief uit kijkje in hun door met leven. Hij bezoekt onder anderen naar Angela Schijf, Anita Meyer, uit Roxeanne Hazes, op tv Ronnie Flex een en Armin van Buuren. Het met jubileumseizoen is met vanaf vanavond elke woensdag in om 21:30 de uur te zien op door RTL op 4. In de eerste aflevering het is van Peter op de set naar van Flikken Maastricht met door Angela Schijf en is naar van hij thuis bij op Ronnie Flex, waar hij in niet alleen Ronnies ouders, maar op tv ook zijn grootouders met op ontmoet. Met Roxeanne uit Hazes gaat Peter van naar de boerderij om samen met iets van haar uit bucketlist af te strepen: uit geitenyoga. Roxeanne vertelt door openhartig over een haar pestverleden, hoe in ze vroeger naar is mishandeld door met een agressief een vriendje en de ruzie met haar naar broertje. op Ook komt uit moeder Rachel even uit langs. Verder bezoekt Peter Paul op tv de Leeuw, één van door de grondleggers van door het programma. Volgens tijdens Peter wordt het een op tv mooi jubileumseizoen: "Dit op is het op tiende uit jaar en vijftiende seizoen op tv van Van Der Vorst Ziet de Sterren een en we van maken er echt een in feestje van, met uit bijzondere gasten!" Een van deze op tv bijzondere naar gasten is Anita Meyer. Een op tv interview door met Anita het stond al lange van tijd op Peters tijdens wensenlijst, en was dus op tv het perfecte cadeau het aan zichzelf voor dit feestelijke tijdens seizoen. Peter ontmoet verder op Lilian Marijnissen, Tino uit Martin, tijdens Wim Kieft en geliefden een Holly Brood en op Soy de Kroon.

Peter van der met met Vorst is thuis bij zangeres Edsilia op tv Rombley en haar op tv van man, Tjeerd Oosterhuis. Edsilia viert door dit jaar haar op 20-jarig jubileum een en is momenteel uit fulltime aan het trainen in voor het de programma 'Dance, Dance, uit Dance'. Peter gaat ook met op bezoek in bij presentator, het schrijver en theatermaker Marc de Hond. op De door zoon van opiniepeiler uit Maurice de Hond tijdens belandde na een medische fout uit een in een rolstoel. Marc en Maurice een op vertellen openhartig over deze periode en tijdens wat tijdens dit betekent voor de rest op van Marcs de leven.

Peter in ontmoet Guido Weijers, die het dit op tv jaar de oudejaarsconference op op RTL 4 het verzorgt. In het op theater krijgt Peter een tijdens exclusieve preview van op tv zijn show. Ook op ontmoet Peter door Guido's vriendin Regina en ontdekt een hij een of Guido in naar het echt ook zo grappig het is. Daarnaast tijdens heeft Peter de een ontmoeting met op tv een van de meest besproken en de omstreden politici op van het dit jaar: Thierry van Baudet. Peter volgt hem tijdens met zijn eerste naar Prinsjesdag in de door Tweede Kamer. Thuis in Amsterdam tijdens is hij openhartig in met over zijn privéleven.

Peter de van der Vorst tijdens is thuis bij hét tv-talent in van Nederland: van Marieke Elsinga! op tv Ze laat door Peter haar Amsterdamse appartementje zien van van 27 m2. Verder op tv een vertelt ze over haar liefdesleven, door haar obsessie voor een in een bepaalde man én de in ware reden van haar van vertrek bij 'RTL Late door op Night'. Peter gaat ook in langs bij een de bijna 75-jarige naar Rob de Nijs. met Hij ontmoet zijn tijdens vrouw, Jet, hun zoon Julius van door vijf op en Robs zoon op tv Robbert van 34. Rob vertelt door openhartig door over de periode dat het hij getrouwd was de met Belinda Meuldijk, maar van naar verliefd werd op Jet. Verder vertelt het Rob in hoe het is om op uit zijn tijdens leeftijd opnieuw vader in te zijn op tv en verklapt hij waar het door spleetje tussen tijdens zijn tanden met is gebleven.

Peter van een der Vorst is op tv te gast bij op tv Geraldine tijdens Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide van rondleiding door haar door appartement van in Amsterdam naar én een kijkje in door haar ouderlijk huis op in Volendam. het Geraldine vertelt openhartig de over haar liefde Paul, een het gemis van de haar vader en hoe door ze met de het dood is bedreigd. in Verder is tijdens Peter thuis in bij pianist Wibi Soerjadi, op waar hij een met rondleiding krijgt door zijn de gigantische uit landhuis. Een pianoles en een kijkje in bij de de paarden van Wibi staan tijdens ook op van het programma. naar Peter spreekt hem met tevens over zijn door bijzondere jeugd, vermeende op tv dreigende faillissement en huidige de liefdesleven.

november 2018
11-11-2018 23:05

Van Der Vorst Ziet Sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren

Herhaling. Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods doc...

08-11-2018 15:01

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

07-11-2018 21:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

05-11-2018 00:03

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

01-11-2018 15:00

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

31-10-2018 21:32

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

25-10-2018 15:03

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

24-10-2018 21:31

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

21-10-2018 22:35

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

18-10-2018 15:03

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

17-10-2018 21:33

Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van Der Vorst Ziet Sterren

In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij bezoekt onder anderen Angela Schijf, Anita M...

01-09-2018 23:09

Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 5

Peter van der Vorst is thuis bij zangeres Edsilia Rombley en haar man, Tjeerd Oosterhuis. Edsilia viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en is momenteel fulltime aan het trainen voor het programma 'Dance, Dance, Dance'. Peter gaat ook op bez...

25-08-2018 23:07

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

18-08-2018 22:43

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter van der Vorst is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van h...

11-08-2018 22:42

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 143
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord