Programma gemist?

In deze uit allerlaatste aflevering is naar Peter de te gast in op zijn eigen programma. met Chantal Janzen verrast hem naar op zijn werk, door en ontmoet de bij Peter thuis in zijn man Sander en op tv zoon Levi. Samen blikken ze de terug op van tien jaar 'Van Der naar Vorst Ziet Sterren'. tijdens Ook met vertelt Peter hoe hij de vroeger worstelde met de zijn homoseksualiteit, door de adoptie van door zijn zoon tijdens en het moment dat hij zijn in ouders in door één week tijd uit verloor. En Chantal uit heeft naar een paar emotionele verrassingen voor hem met in tijdens petto.

In met deze allerlaatste aflevering in is Peter te gast met in een zijn eigen programma. Chantal Janzen het verrast hem op op zijn werk, tijdens en ontmoet bij Peter naar thuis zijn het man Sander en zoon Levi. de van Samen blikken ze terug op een tien jaar 'Van Der op Vorst Ziet Sterren'. het op Ook vertelt Peter hoe hij vroeger een van worstelde met zijn homoseksualiteit, met de adoptie van zijn zoon in en het moment uit op tv dat hij zijn ouders in één op week tijd naar verloor. En de Chantal heeft een een paar emotionele verrassingen op tv voor hem in door petto.

Peter de gaat op bezoek bij de acteursduo Soy Kroon naar en Holly Brood. Het van stel laat het voor het eerst een naar de cameraploeg toe in hun op tv huis. Holly vertelt op tv openhartig over in de voordelen, maar ook over de in keerzijde in van het zijn de van Herman Broods dochter. Peter in ontmoet de ook haar moeder, Xandra Brood, op en hij heeft tijdens een bijzondere verrassing tijdens naar voor hen. Ook in gaat Peter op op tv bezoek bij Anita Meyer, die dit met jaar 50 het jaar van in het vak in zit. Hij ontmoet haar uit man en volgt haar een achter de schermen tijdens op een van optreden.

Peter tijdens gaat op bezoek bij door acteursduo Soy Kroon op tv en op Holly Brood. Het met stel laat voor het tijdens eerst een naar cameraploeg toe in hun huis. Holly van vertelt openhartig met over de voordelen, maar door ook naar over de keerzijde een van het zijn van Herman van van Broods dochter. Peter van ontmoet ook haar op moeder, Xandra Brood, een en hij heeft een bijzondere verrassing van voor in hen. Ook gaat op tv Peter op bezoek bij op Anita Meyer, die in dit tijdens jaar 50 jaar in het met vak een zit. Hij ontmoet haar naar man en volgt haar de achter de schermen in tijdens een door optreden.

Peter met is thuis bij zanger Nielson, door met die met zijn muziek in een heel in nieuwe weg is ingeslagen. op tv Nielson is openhartig op over de keerzijde tijdens van zijn tijdens succes en hoe de hij na een burn-out tijdens de draad weer heeft een opgepakt. Verder bezoekt met Peter oud-profvoetballer en voetbalanalist in Wim uit Kieft.

Peter het is thuis bij zanger Nielson, door die met door zijn naar muziek een heel nieuwe weg is een ingeslagen. Nielson op is openhartig van over de keerzijde van op zijn succes en hoe een hij naar na een burn-out de draad op tv weer heeft opgepakt. de Verder bezoekt Peter uit het oud-profvoetballer en voetbalanalist Wim de Kieft.

Met door Roxeanne Hazes gaat Peter een naar de tijdens boerderij om op samen iets van haar bucketlist van af een te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt naar openhartig over haar pestverleden, op hoe ze het vroeger is mishandeld door op een agressief de vriendje tijdens en de ruzie met haar broertje. het Ook met komt moeder uit Rachel even langs. Verder bezoekt het Peter op zanger Tino Martin.

Met een Roxeanne Hazes een gaat Peter naar op de boerderij om door samen iets van haar bucketlist tijdens af te strepen: geitenyoga. een met Roxeanne vertelt openhartig over haar tijdens pestverleden, hoe ze de vroeger is mishandeld door met een agressief de vriendje en een de ruzie tijdens met haar broertje. Ook komt uit moeder Rachel even langs. met door Verder bezoekt Peter met zanger Tino Martin.

Peter is een op de set een van tijdens 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf uit en is het hij thuis bij Ronnie Flex, uit waar hij in Ronnies ouders en een grootouders een ontmoet.

Bezoek Zoals van altijd gaat Peter met van der Vorst in de naar eerste aflevering van door een het achttiende seizoen van Van der op tv Vorst op ziet sterren, die vanavond (29 op tv juli) te het zien van is, op bezoek bij grote door sterren. Eerst bezoekt uit hij de set van van de populaire het politieserie *Flikken van Maastricht*, waar uit hij spreekt met actrice het Angela Schijf. Zij vertelt het onder meer openhartig over door de miskramen die naar ze door heeft gehad, tijdens maar ze vertelt van ook over haar carrière als door actrice. Ronnie Flex De andere BN'er naar die in tijdens deze aflevering van verblijd wordt met op een bezoekje van Peter van uit het der Vorst is de tijdens jonge rapper Ronnie op Flex, die in de afgelopen met jaren met is uitgegroeid op tv tot één van de populairste artiesten in met van Nederland. Ook naar Ronnie doet een van boekje open over zijn leven, en op Peter door maakt zelfs door kennis met zijn van ouders en grootouders.

In deze allerlaatste het aflevering het is Peter te gast tijdens in zijn eigen programma. tijdens uit Chantal Janzen verrast hem op zijn door uit werk, en ontmoet uit bij Peter thuis zijn van man Sander uit en zoon Levi. de Samen blikken ze terug op door tien de jaar 'Van Der met Vorst Ziet Sterren'. Ook in vertelt Peter hoe hij op tv vroeger worstelde met het zijn homoseksualiteit, de in adoptie van zijn door zoon en het de moment dat door hij zijn ouders in één naar week tijd met verloor. het En Chantal heeft uit een paar emotionele verrassingen voor hem het in de petto.

In het de allerlaatste op tv aflevering van Van Der Vorst op tv Ziet Sterren het is Peter te gast in in zijn in eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier in alvast de eerste beelden naar uit de laatste naar aflevering van Van op tv der Vorst ziet in in sterren: gids.tv/v84050/vanavond-in-VDVZS Verrassing Chantal Janzen verrast door hem op op zijn werk en ontmoet bij in Peter thuis een zijn man met Sander en zoon Levi. Terugblik Samen op tv blikken ze terug op van tien op jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. op Ook vertelt Peter met hoe hij vroeger door worstelde met van zijn op homoseksualiteit, de adoptie tijdens van zijn zoon en van het moment tijdens dat hij zijn ouders in een één week met tijd verloor. Emotioneel Chantal heeft ook van nog een paar emotionele een verrassingen voor hem op naar in petto. Nieuwe presentator Van der Vorst ziet op tv sterren gaat door, op tv maar het wie wordt op de nieuwe presentator? Lees het een hier: op tv gids.tv/4611/nieuwe-presentator-van-der-vorst-ziet-sterren

Peter is een op bezoek tijdens bij zangeres een Samantha Steenwijk en krijgt het een kijkje door achter de schermen bij 'Holland Zingt in met Hazes'. Thuis ontmoet tijdens hij haar moeder en haar vrouw naar Daisy. Samantha vertelt in over het tijdens uitstellen van hun kinderwens de en hoe moeilijk tijdens een het was om uit in de kast in te komen. Ook naar is Peter thuis naar bij Kaj Gorgels. De naar nieuwe presentator van 'Expeditie Robinson' op vertelt over het in overlijden van zijn een vader en hoe van op het is om een met relatie te hebben met op de mooiste vrouw van van het Nederland. En Peter heeft een uit bijzonder interview met met niemand minder tijdens dan Madonna!

In met deze aflevering van Van Der de Vorst op tv Ziet Sterren heeft van Peter van der Vorst een de bijzonder door interview met Madonna. met Na een jarenlange succesvolle carrière het met naar megahits weet de queen of het pop tegenwoordig nog in een steeds het nieuws te in halen. Zo uit raakte ze internationaal in opspraak na met uit haar ‘valse’ optreden tijdens uit het Eurovisie Songfestival, naar en haar gloednieuwe videoclip op tv God Control is op tv behoorlijk van heftig en zorgt voor met veel ophef. Bekijk de deze video's gids.tv/v67486/madonna-songfestival-optreden gids.tv/v81930/madonna-God-Control Samantha Steenwijk Ook op gaat Van der Vorst langs door bij zangeres Samantha naar Steenwijk. Van haar krijgt uit de presentator de een een kijkje achter de schermen bij in 'Holland Zingt op tv Hazes'. Thuis ontmoet hij haar een moeder en haar de uit vrouw Daisy. Samantha vertelt over op tv het uitstellen van naar hun op kinderwens en hoe moeilijk het op tv was om uit met de kast de te komen. Kaj Gorgels Peter gaat in in deze aflevering ook uit nog op op bezoek bij Kaj uit Gorgels. De nieuwe op presentator van 'Expeditie uit Robinson' vertelt over in het overlijden van tijdens zijn vader van en hoe het is door om een relatie de te het hebben met de mooiste het vrouw van de Nederland.

Peter naar is thuis bij Herman den uit op Blijker. We ontmoeten zijn vrouw tijdens en de zijn zoon Matz en gaan met met naar hem voetballen in van het stadion van Sparta. De topkok een vertelt tijdens over zijn jeugd en op de periode op dat hij zichzelf te tijdens dun vond. Ook naar zijn we tijdens op bezoek bij Jan Keizer het de en Anny Schilder in Volendam. een Zij op vertellen over de roerige jaren bij uit BZN in en het naderende afscheid een van een hun zangduo Jan op tv & Anny.

april 2021
27-08-2019 16:00

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

26-08-2019 20:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

20-08-2019 15:51

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

19-08-2019 20:33

Afl. 4

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 4

Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood. Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods dochter. Peter...

13-08-2019 16:08

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

12-08-2019 20:36

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Nielson is openhartig over de keerzijde van zijn succes en hoe hij na een burn-out de draad weer heeft opgepakt. Verder bezoekt Peter oud-profvoetball...

06-08-2019 16:08

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

05-08-2019 20:34

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar b...

30-07-2019 16:09

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet.

29-07-2019 20:35

Terug: Van der Vorst ziet sterren

Van Der Vorst Ziet Sterren - Terug: Van der Vorst ziet sterren

Bezoek Zoals altijd gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering van het achttiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren, die vanavond (29 juli) te zien is, op bezoek bij grote sterren. Eerst bezoekt hij de set van de populaire polit...

05-07-2019 16:01

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma. Chantal Janzen verrast hem op zijn werk, en ontmoet bij Peter thuis zijn man Sander en zoon Levi. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet Sterren'. Oo...

04-07-2019 20:34

Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: Peter zelf te gast

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren is Peter te gast in zijn eigen programma. Eerste beelden Bekijk hier alvast de eerste beelden uit de laatste aflevering van Van der Vorst ziet sterren: gids.tv/v84050/vanavond...

28-06-2019 15:57

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is op bezoek bij zangeres Samantha Steenwijk en krijgt een kijkje achter de schermen bij 'Holland Zingt Hazes'. Thuis ontmoet hij haar moeder en haar vrouw Daisy. Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en hoe moeilijk...

27-06-2019 20:31

Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Sterren: o.a. Madonna

In deze aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren heeft Peter van der Vorst een bijzonder interview met Madonna. Na een jarenlange succesvolle carrière met megahits weet de queen of pop tegenwoordig nog steeds het nieuws te halen. Zo raakte...

21-06-2019 16:02

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter is thuis bij Herman den Blijker. We ontmoeten zijn vrouw en zijn zoon Matz en gaan met hem voetballen in het stadion van Sparta. De topkok vertelt over zijn jeugd en de periode dat hij zichzelf te dun vond. Ook zijn we op bezoek bij J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!