Programma gemist?

Peter met gaat op met bezoek bij Claudia de Breij in het Utrecht. door Hij krijgt uit een voorproefje van Claudia's nieuwe album de en op is bij de opnames op van van de nieuwe single met een zanger Waylon. Alle facetten van uit Claudia's leven en met carrière tijdens komen aan bod. Ook wordt op ze door verschillende tijdens een mensen verrast, waaronder Youp van 't op tv Hek. Jan tijdens Kooijman neemt Peter naar mee naar zijn ouderlijk tijdens huis een in Rotterdam waar door de ouders op van Jan een boekje een open doen over hun door beroemde zoon. Jan op tv en Peter met gaan samen naar de dansvoorstelling tijdens 'Free to Move' van in op tv Den Haag, waar Jan op een bijzondere ontmoeting heeft naar met de prinses Beatrix. Bij de voorstelling van spreekt naar Peter ook met van Jans vriendin Henna naar over hun liefde en op tv de aandacht die op tv Jan krijgt van met andere op tv vrouwen.

Peter heeft een op tv openhartig de interview met 'GTST'-ster met Ferry Doedens. Ferry praat open door en eerlijk over door in zijn drugsverslaving en ontslag tijdens bij de soapserie. Daarnaast vertrekt de Peter naar Spanje door voor het officiële met afscheidsinterview met Bassie van en Adriaan. Een op tijdens mooi moment om met Bas met en Aad van door Toor de hoogte- van en dieptepunten uit hun van loopbaan te het bespreken.

Peter van der met Vorst van is in Denemarken thuis van bij profvoetballer Rafael de van door der Vaart en handbalster Estavana van Polman. uit Daar ontmoet hij ook hun tijdens pasgeboren dochter Jesslynn en het zoon tijdens Damián. Peter door krijgt een kijkje in achter de schermen bij een handbaltraining met en ziet met hoe Rafael tijdens het er in zijn eentje een vanaf uit brengt met baby Jesslynn. in Daarnaast heeft op Peter een door openhartig gesprek met de met topsporters over Estavana's auto-ongeluk, Rafaels de een keus om bij het FC Midtjylland te de voetballen en hun een toekomstplannen.

Peter door is op bezoek naar bij Rapper Boef en een zijn hondje, Gucci. de De rapper tijdens is openhartig over zijn criminele uit de verleden, zijn ervaring een achter de tralies en de hoe hij heeft geleerd van door zijn op tv fouten. Ook de geeft Boef zich letterlijk de bloot. Daarnaast is Peter bij een zangeres door Maan in haar van ouderlijk huis in een Bergen, waar de hij haar vader ,Siebe, en broertje, het een Storm, ontmoet. Hier hebben een ze het uitgebreid over door Maans jeugd, haar door liefdesleven en in de keerzijde van de naar roem. op Ook krijgt Peter een exclusief kijkje op in Maans eigen op tv huis in met Amsterdam en heeft hij van nog een in paar bijzondere verrassingen voor het tijdens haar in petto.

Peter van der het Vorst met gaat op tijdens bezoek bij Jeroen van een der Boom. met Hij ontmoet Jeroen en zijn de gezin op tv en heeft een openhartig de gesprek over zijn van jeugd, huwelijk en naar carrière. Ook gaat Peter bij uit het Ireen Wust langs een in Heerenveen. Op de ijsbaan vertelt een ze een wat er de voor nodig is om met topsporter te worden én met hoe het momenteel de zit uit met haar liefdesleven.

Peter van der in Vorst door is in Londen bij van topmodel Yfke Sturm. uit Ze laat door hem haar een gigantische mansion zien en hij de ontmoet haar op tv zoontje Alexander. Yfke vertelt tijdens over haar modellencarrière, hoe door ze binnen uit no-time door miljonair werd en over in haar heftige in ongeluk. Samen met Peter duikt uit ze ook door het Londense uitgaansleven in. uit Verder gaat Peter op op bezoek op tv bij Hans door Kraay jr. en zijn de vrouw Sofie. Hans uit vertelt openhartig naar over de ingewikkelde relatie met op zijn beroemde op tv vader. Ook doen in René van een der Gijp, Wilfred tijdens Genee, Johan Derksen én Guus tijdens Hiddink het een boekje open over met de voetbalanalist.

Peter op van der Vorst is op in het Londen bij topmodel Yfke met Sturm. Ze laat uit hem haar gigantische in mansion zien en hij van ontmoet haar zoontje Alexander. met in Yfke vertelt over haar modellencarrière, met hoe ze binnen no-time van miljonair werd met en over haar met heftige ongeluk. Samen een met Peter op tv duikt ze door ook het Londense uitgaansleven in. Verder tijdens gaat het Peter op bezoek bij Hans de Kraay jr. en van zijn vrouw Sofie. door Hans vertelt openhartig naar naar over de ingewikkelde door relatie met zijn tijdens beroemde vader. Ook doen van René van op tv der Gijp, Wilfred Genee, Johan Derksen uit én Guus Hiddink op tv een boekje van open over op de voetbalanalist.

Peter gaat op van bezoek uit bij presentatrice tijdens en vlogster Anna Nooshin. het Ze gaan terug naar uit het door huis in Aalsmeer waar Anna met kwam op te wonen, nadat ze met op haar ouders en zus op tv in uit Iran was gevlucht. op tv Peter heeft een een bijzondere verrassing voor haar een uit tijdens Teheran. Ook is Peter van thuis bij Fred naar van Leer. De flamboyante op stylist vertelt in openhartig over zijn een pestverleden, liefdesleven en in gezondheid. Freds met goede vriendin Caroline Tensen komt tijdens langs in zijn appartement op in op tv Rotterdam. Samen met door Peter gaat Fred door naar Renesse, een de belangrijke plek de uit zijn jeugd, waar als op verrassing een paar oude het bekenden de opduiken.

Peter naar gaat op bezoek bij met presentatrice en in vlogster Anna Nooshin. van Ze gaan terug naar het tijdens met huis in Aalsmeer waar Anna door kwam te wonen, met nadat ze met door haar ouders en zus in uit Iran was naar gevlucht. Peter heeft in tijdens een bijzondere verrassing tijdens voor haar uit Teheran. met Ook is Peter thuis naar bij Fred van met Leer. De de flamboyante stylist vertelt op tv openhartig over uit zijn pestverleden, liefdesleven en gezondheid. Freds een het goede vriendin Caroline met Tensen komt langs in naar zijn appartement in Rotterdam. het Samen met Peter gaat in Fred het naar Renesse, uit een belangrijke plek uit de zijn jeugd, tijdens waar als verrassing een paar oude op bekenden het opduiken.

Peter naar ontmoet Guido Weijers, naar die dit jaar de met oudejaarsconference op RTL de 4 in verzorgt. In het theater krijgt het Peter van een exclusieve preview van zijn show. op tv van Ook ontmoet Peter uit Guido's vriendin Regina en ontdekt in hij een of Guido in het echt ook uit zo naar grappig is. van Daarnaast heeft Peter naar een ontmoeting met een een van de met meest besproken en omstreden in politici van dit jaar: Thierry op tv Baudet. Peter tijdens volgt hem tijdens zijn het eerste Prinsjesdag in tijdens de Tweede het Kamer. Thuis in Amsterdam op tv is hij met openhartig over het zijn privéleven.

Peter ontmoet van Guido Weijers, die dit tijdens jaar de oudejaarsconference van op op tv RTL 4 met verzorgt. In het met theater krijgt Peter een tijdens exclusieve preview op van zijn show. met Ook ontmoet Peter tijdens Guido's vriendin Regina en ontdekt hij op tv met of Guido in het in echt ook zo grappig is. uit Daarnaast heeft met Peter een ontmoeting met op een naar van de meest besproken van en omstreden uit politici van dit jaar: een Thierry uit Baudet. Peter volgt tijdens hem tijdens zijn eerste Prinsjesdag in in de op Tweede Kamer. Thuis in met Amsterdam is hij op tv openhartig over zijn op privéleven.

Peter door is thuis bij hét tv-talent van van Nederland: Marieke op tv Elsinga! op tv Ze laat Peter haar van Amsterdamse het appartementje zien van 27 een m2. Verder vertelt met ze over haar door liefdesleven, haar obsessie van voor een in bepaalde man én de ware op reden van haar vertrek naar bij 'RTL Late op Night'. Peter gaat van ook langs met bij de door bijna 75-jarige Rob de Nijs. door Hij ontmoet een zijn vrouw, Jet, hun tijdens zoon Julius van in vijf en met Robs zoon een Robbert van 34. een Rob vertelt van openhartig over de periode een dat hij getrouwd in was met Belinda Meuldijk, uit maar verliefd werd op het Jet. Verder vertelt met tijdens Rob hoe het op is om op een zijn leeftijd opnieuw vader te de zijn en verklapt in hij waar het spleetje op tv tussen zijn de tanden een is gebleven.

Peter een is thuis bij hét tv-talent naar van op Nederland: Marieke Elsinga! Ze het laat Peter haar naar Amsterdamse appartementje zien van de 27 op tv m2. Verder uit vertelt ze over op tv haar liefdesleven, haar obsessie voor een op tv bepaalde man én een de de ware reden van met haar vertrek tijdens bij 'RTL Late Night'. Peter een gaat ook langs bij in de de bijna 75-jarige Rob op tv de Nijs. Hij door ontmoet zijn op vrouw, Jet, hun zoon Julius met van vijf door en Robs naar zoon Robbert van met 34. Rob vertelt openhartig op over de periode in dat hij door getrouwd was met Belinda Meuldijk, maar met verliefd werd op door Jet. Verder vertelt naar Rob hoe op tv het is uit om op zijn tijdens leeftijd opnieuw vader te zijn naar en in verklapt hij het waar het spleetje op tv tussen zijn tanden is het gebleven.

Peter van van der Vorst is met te gast bij met Geraldine Kemper. het Zij geeft hem een de uitgebreide rondleiding door haar het het appartement in Amsterdam én een door kijkje in haar naar ouderlijk een huis in Volendam. Geraldine in vertelt openhartig van over haar liefde Paul, het van gemis op van haar vader en hoe ze het met de dood van is bedreigd. Verder uit is Peter thuis door bij pianist Wibi in Soerjadi, door waar hij een rondleiding krijgt door door met zijn gigantische landhuis. Een pianoles op tv en de een kijkje bij naar de paarden van Wibi op staan ook op het uit programma. Peter spreekt de de hem tevens over zijn bijzondere een jeugd, een vermeende dreigende faillissement en huidige de liefdesleven.

Peter het van der Vorst uit is te gast bij Geraldine tijdens een Kemper. Zij geeft hem een op tv uitgebreide rondleiding door haar een appartement in naar Amsterdam én op tv een kijkje in haar ouderlijk tijdens tijdens huis in Volendam. op tv Geraldine vertelt openhartig over haar in liefde Paul, in het gemis op tv van haar vader tijdens en hoe ze met de dood door is bedreigd. Verder in is Peter de thuis bij pianist het Wibi Soerjadi, van waar hij uit een rondleiding krijgt door zijn door gigantische tijdens landhuis. Een pianoles en een met kijkje bij de van paarden door van Wibi staan op tv ook op het de programma. Peter spreekt hem tevens uit over zijn bijzondere het jeugd, vermeende dreigende faillissement in en huidige de liefdesleven.

juli 2018
14-07-2018 22:49

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter gaat op bezoek bij Claudia de Breij in Utrecht. Hij krijgt een voorproefje van Claudia's nieuwe album en is bij de opnames van de nieuwe single met zanger Waylon. Alle facetten van Claudia's leven en carrière komen aan bod. Ook wordt ...

07-07-2018 22:49

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter heeft een openhartig interview met 'GTST'-ster Ferry Doedens. Ferry praat open en eerlijk over zijn drugsverslaving en ontslag bij de soapserie. Daarnaast vertrekt Peter naar Spanje voor het officiële afscheidsinterview met Bassie en ...

30-06-2018 22:47

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Denemarken thuis bij profvoetballer Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman. Daar ontmoet hij ook hun pasgeboren dochter Jesslynn en zoon Damián. Peter krijgt een kijkje achter de schermen bij een handb...

23-06-2018 22:47

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 1

Peter is op bezoek bij Rapper Boef en zijn hondje, Gucci. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten. Ook geeft Boef zich letterlijk bloot. Daarnaast is Pet...

23-12-2017 22:59

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom. Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen. Op de ijsbaan vertelt ze ...

16-12-2017 23:04

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

13-12-2017 20:33

Afl. 2

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 2

Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over haar heftige on...

09-12-2017 23:05

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

06-12-2017 20:33

Afl. 3

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 3

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht. Peter heeft een bijzondere verrassing voor haar uit Teh...

02-12-2017 22:34

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

29-11-2017 20:31

Afl. 8

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 8

Peter ontmoet Guido Weijers, die dit jaar de oudejaarsconference op RTL 4 verzorgt. In het theater krijgt Peter een exclusieve preview van zijn show. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt ook zo grapp...

25-11-2017 22:37

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

22-11-2017 20:31

Afl. 7

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 7

Peter is thuis bij hét tv-talent van Nederland: Marieke Elsinga! Ze laat Peter haar Amsterdamse appartementje zien van 27 m2. Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de ware reden van haar vertrek bi...

18-11-2017 22:30

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

15-11-2017 20:32

Afl. 6

Van Der Vorst Ziet Sterren - Afl. 6

Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Zij geeft hem een uitgebreide rondleiding door haar appartement in Amsterdam én een kijkje in haar ouderlijk huis in Volendam. Geraldine vertelt openhartig over haar liefde Paul, het gemi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Sterren bij Van Der Vorst Ziet Sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Sterren. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Van Der Vorst Ziet Sterren is een Nederlands televisieprogramma dat wordt gepresenteerd door Peter van der Vorst. Het programma heeft veel weg van Ivo Niehe's TROS TV Show. In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij (on)bekende Nederlanders. Hij wordt bij de gast uitgenodigd en krijgt een rondleiding door zijn of haar huis. Ook wordt er een interview afgelegd.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 14-07-2018 om 22:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord