Programma gemist?

Documentaire. uit Monique Wijnen won in augustus tijdens tijdens 2008 de gouden de CAPaward tijdens het een programma Aan talent geen met gebrek: uitreiking tijdens CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien het in hoe zij hun een handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. door Monique kreeg de CAPaward in uit handen de van minister-president het Balkenende. Met de overwinning in werd Monique tijdens de derde Ambassadeur met Onbeperkt NL. Haar in speerpunten zijn arbeidsparticipatie, uit toegankelijkheid en empowerment (eigen met kracht). Eigen kracht uit is wat door je nodig hebt van om zelfredzaam op door het leven te gaan. op tv Monique uit reist op uitnodiging van het Liliane op tv van Fonds af naar Bangladesh. een Samen met Jaap Jongbloed, met ambassadeur de van het Liliane Fonds het en presentator een van de CAPawards, door blikt ze terug op de haar ambassadeurschap en laat op ze tijdens de kijker zien hoe een het Liliane door Fonds gehandicapte kinderen op tv in een van de armste op landen ter tijdens wereld helpt om 'op eigen het kracht' te leven. op Sinds tijdens 2006 wordt uit jaarlijks een Ambassadeur in Onbeperkt NL gekozen, uit een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld met aan een aantal het tijdens programma's van Lucille met Werner. Afl.: Monique Wijnen won in in augustus 2008 de tijdens gouden CAPaward. de Met de uit overwinning werd het Monique de derde op Ambassadeur Onbeperkt NL. Samen met tijdens Jaap op tv Jongbloed blikt ze terug op haar het van ambassadeurschap..

mei 2020
28-08-2009 19:25

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Op eigen kracht - Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Documentaire. Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg ...

Op eigen kracht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op eigen kracht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op eigen kracht bij Op eigen kracht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op eigen kracht. Heb je een uitzending van Op eigen kracht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op eigen kracht gemist

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg deCAPaward uit handen van minister president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur OnbeperktNL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat jenodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. In de documentaire OP EIGEN KRACHT reist Monique op uitnodiging vanhet Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van deCAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicaptekinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks eenAmbassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's vanLucille Werner. De TROS zond eerder onder meer Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 en Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008 uit. Vanavond om 21.30 uur zendt de TROS op Nederland 1 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards2009' uit. De winnaar of winnares van deze editie krijgt wederom een jaarcontract bij het Revalidatiefonds in Bunnik.Als Ambassadeur Onbeperkt NL zet hij of zij zich een jaar lang in om belangrijke politieke- en sociaal-maatschappelijke spelers in beweging te brengen om hun bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen kanmeedoen.

Uitzending gemist van Op eigen kracht? Hier kun je alle uitzendingen van Op eigen kracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-08-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!