Programma gemist?

Documentaire. Monique Wijnen in won in augustus naar 2008 de gouden een CAPaward tijdens tijdens het programma Aan op talent geen uit gebrek: uitreiking CAPawards op tv 2008, waarbij deelnemers naar lieten zien hoe de zij hun handiCAP op hadden omgezet in CAPabilities. een Monique kreeg de het CAPaward naar uit handen van minister-president op tv Balkenende. Met tijdens de overwinning werd Monique op tv de derde Ambassadeur Onbeperkt NL. in in Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid het en empowerment naar (eigen kracht). Eigen kracht de is wat je nodig op tv het hebt om zelfredzaam de door het leven van te gaan. Monique op tv reist op uitnodiging van het Liliane door Fonds af de naar Bangladesh. in Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur op tijdens van het Liliane Fonds en het presentator van in de CAPawards, een blikt ze terug op haar ambassadeurschap het en laat ze de de kijker zien met hoe het Liliane door Fonds gehandicapte van kinderen in een van naar de armste van landen op ter wereld helpt om 'op eigen de op tv kracht' te leven. Sinds 2006 wordt tijdens in jaarlijks een Ambassadeur op Onbeperkt NL gekozen, een initiatief in van het Revalidatiefonds, gekoppeld van aan een aantal het in programma's van Lucille Werner. een Afl.: Monique Wijnen won in door op augustus 2008 de gouden CAPaward. Met een de op tv overwinning werd Monique de in derde Ambassadeur Onbeperkt uit NL. van Samen met Jaap Jongbloed blikt het ze terug op haar in met ambassadeurschap..

oktober 2021
28-08-2009 19:25

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Op eigen kracht - Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Documentaire. Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg ...

Op eigen kracht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op eigen kracht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op eigen kracht bij Op eigen kracht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op eigen kracht. Heb je een uitzending van Op eigen kracht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op eigen kracht gemist

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg deCAPaward uit handen van minister president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur OnbeperktNL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat jenodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. In de documentaire OP EIGEN KRACHT reist Monique op uitnodiging vanhet Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van deCAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicaptekinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks eenAmbassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's vanLucille Werner. De TROS zond eerder onder meer Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 en Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008 uit. Vanavond om 21.30 uur zendt de TROS op Nederland 1 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards2009' uit. De winnaar of winnares van deze editie krijgt wederom een jaarcontract bij het Revalidatiefonds in Bunnik.Als Ambassadeur Onbeperkt NL zet hij of zij zich een jaar lang in om belangrijke politieke- en sociaal-maatschappelijke spelers in beweging te brengen om hun bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen kanmeedoen.

Uitzending gemist van Op eigen kracht? Hier kun je alle uitzendingen van Op eigen kracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-08-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!