Programma gemist?

Documentaire. in Monique Wijnen won in met augustus een 2008 de gouden CAPaward tijdens met het programma Aan tijdens talent door geen gebrek: uitreiking de CAPawards 2008, waarbij deelnemers naar lieten zien hoe zij hun uit handiCAP hadden door omgezet op in CAPabilities. Monique kreeg de een CAPaward uit het handen van van minister-president Balkenende. Met de op tv overwinning werd op Monique de derde uit Ambassadeur Onbeperkt NL. het Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid op tv en tijdens empowerment (eigen kracht). uit Eigen kracht is door wat je nodig hebt om met zelfredzaam door het op tv leven tijdens te gaan. Monique in reist op uitnodiging van het uit Liliane Fonds af naar met Bangladesh. Samen met door in Jaap Jongbloed, ambassadeur van op het Liliane Fonds en op presentator van een de CAPawards, blikt ze terug op op in haar ambassadeurschap en in laat ze de kijker tijdens zien hoe het Liliane een met Fonds gehandicapte kinderen in het een van de armste in landen van ter wereld helpt om 'op het eigen kracht' te in leven. Sinds 2006 wordt op tv jaarlijks een Ambassadeur op in Onbeperkt NL gekozen, een initiatief tijdens van het naar Revalidatiefonds, gekoppeld aan op een aantal programma's van uit Lucille Werner. Afl.: op Monique van Wijnen won in tijdens augustus 2008 de gouden CAPaward. Met een de overwinning in werd Monique een de derde op Ambassadeur Onbeperkt NL. Samen in met Jaap Jongbloed blikt ze naar terug op uit haar een ambassadeurschap..

mei 2021
28-08-2009 19:25

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Op eigen kracht - Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Documentaire. Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg ...

Op eigen kracht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op eigen kracht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op eigen kracht bij Op eigen kracht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op eigen kracht. Heb je een uitzending van Op eigen kracht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op eigen kracht gemist

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg deCAPaward uit handen van minister president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur OnbeperktNL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat jenodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. In de documentaire OP EIGEN KRACHT reist Monique op uitnodiging vanhet Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van deCAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicaptekinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks eenAmbassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's vanLucille Werner. De TROS zond eerder onder meer Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 en Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008 uit. Vanavond om 21.30 uur zendt de TROS op Nederland 1 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards2009' uit. De winnaar of winnares van deze editie krijgt wederom een jaarcontract bij het Revalidatiefonds in Bunnik.Als Ambassadeur Onbeperkt NL zet hij of zij zich een jaar lang in om belangrijke politieke- en sociaal-maatschappelijke spelers in beweging te brengen om hun bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen kanmeedoen.

Uitzending gemist van Op eigen kracht? Hier kun je alle uitzendingen van Op eigen kracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-08-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!