Programma gemist?

Documentaire. Monique met Wijnen won naar in augustus uit 2008 de gouden een CAPaward tijdens het programma Aan talent tijdens met geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, uit waarbij met deelnemers lieten zien hoe zij hun op tv de handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. in Monique naar kreeg de CAPaward uit uit handen van minister-president Balkenende. het Met de overwinning het werd Monique de derde op tv een Ambassadeur Onbeperkt NL. Haar speerpunten zijn naar arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en op tv empowerment (eigen kracht). op Eigen kracht is het van wat je nodig hebt om zelfredzaam in door met het leven te gaan. Monique op tv reist tijdens op uitnodiging van een het Liliane Fonds af de naar Bangladesh. Samen in met Jaap Jongbloed, op tv ambassadeur van de het Liliane Fonds en presentator tijdens de van de CAPawards, blikt ze het terug op op tv haar ambassadeurschap op tv en laat ze de in kijker zien hoe het door Liliane Fonds op tv gehandicapte kinderen in een van de de armste landen door in ter wereld helpt om 'op op tv eigen kracht' op tv te leven. Sinds door 2006 wordt jaarlijks een Ambassadeur van Onbeperkt van NL gekozen, een initiatief een van het Revalidatiefonds, gekoppeld de met aan een aantal een programma's van Lucille Werner. de Afl.: Monique Wijnen won in naar augustus 2008 naar de gouden CAPaward. Met tijdens de het overwinning werd naar Monique de derde van Ambassadeur Onbeperkt NL. Samen de met Jaap Jongbloed van blikt ze terug op haar de op ambassadeurschap..

januari 2021
28-08-2009 19:25

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Op eigen kracht - Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Documentaire. Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg ...

Op eigen kracht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op eigen kracht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op eigen kracht bij Op eigen kracht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op eigen kracht. Heb je een uitzending van Op eigen kracht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op eigen kracht gemist

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg deCAPaward uit handen van minister president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur OnbeperktNL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat jenodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. In de documentaire OP EIGEN KRACHT reist Monique op uitnodiging vanhet Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van deCAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicaptekinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks eenAmbassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's vanLucille Werner. De TROS zond eerder onder meer Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 en Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008 uit. Vanavond om 21.30 uur zendt de TROS op Nederland 1 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards2009' uit. De winnaar of winnares van deze editie krijgt wederom een jaarcontract bij het Revalidatiefonds in Bunnik.Als Ambassadeur Onbeperkt NL zet hij of zij zich een jaar lang in om belangrijke politieke- en sociaal-maatschappelijke spelers in beweging te brengen om hun bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen kanmeedoen.

Uitzending gemist van Op eigen kracht? Hier kun je alle uitzendingen van Op eigen kracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-08-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!