Programma gemist?

Documentaire. Monique Wijnen in won in augustus het 2008 de met gouden naar CAPaward tijdens het programma van Aan talent geen gebrek: de uitreiking CAPawards 2008, door waarbij een deelnemers lieten zien hoe door zij hun handiCAP hadden op tv omgezet in tijdens CAPabilities. Monique kreeg de CAPaward de uit op handen van minister-president Balkenende. Met een de door overwinning werd Monique de derde op tv Ambassadeur Onbeperkt NL. een Haar speerpunten zijn in arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en op tv van empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is tijdens wat je nodig tijdens hebt om zelfredzaam op tv door een het leven te gaan. het Monique reist met op uitnodiging van naar het Liliane Fonds af naar naar met Bangladesh. Samen met uit Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane op tv met Fonds en presentator een van de CAPawards, blikt ze terug van op haar ambassadeurschap uit en laat het ze de naar kijker zien het hoe het Liliane Fonds gehandicapte kinderen een in een door van het de armste landen ter wereld helpt in om 'op eigen naar kracht' te leven. de uit Sinds 2006 wordt jaarlijks een Ambassadeur op uit Onbeperkt NL gekozen, een initiatief met van van het Revalidatiefonds, gekoppeld door aan een aantal programma's het van Lucille naar Werner. Afl.: Monique Wijnen won uit in op tv augustus 2008 de gouden een CAPaward. Met de overwinning het werd Monique de derde met met Ambassadeur Onbeperkt NL. het Samen met Jaap Jongbloed blikt ze van terug op met haar door ambassadeurschap..

september 2020
28-08-2009 19:25

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Op eigen kracht - Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Documentaire. Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg ...

Op eigen kracht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op eigen kracht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op eigen kracht bij Op eigen kracht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op eigen kracht. Heb je een uitzending van Op eigen kracht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op eigen kracht gemist

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg deCAPaward uit handen van minister president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur OnbeperktNL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat jenodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. In de documentaire OP EIGEN KRACHT reist Monique op uitnodiging vanhet Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van deCAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicaptekinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks eenAmbassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's vanLucille Werner. De TROS zond eerder onder meer Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 en Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008 uit. Vanavond om 21.30 uur zendt de TROS op Nederland 1 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards2009' uit. De winnaar of winnares van deze editie krijgt wederom een jaarcontract bij het Revalidatiefonds in Bunnik.Als Ambassadeur Onbeperkt NL zet hij of zij zich een jaar lang in om belangrijke politieke- en sociaal-maatschappelijke spelers in beweging te brengen om hun bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen kanmeedoen.

Uitzending gemist van Op eigen kracht? Hier kun je alle uitzendingen van Op eigen kracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-08-2009 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!