Programma gemist?

Aan van de vooravond op tv van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters uit en lokale lijsttrekkers het mee aan naar het het tv-debat, live vanuit van TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert door de uitzending op NPO 1. De tijdens fractievoorzitters uit met de Tweede met Kamer zijn uitgenodigd om één-op-één tijdens of in drietallen met met tijdens elkaar te van debatteren. Deze indeling wordt bepaald met door een loting. Daarnaast uit wordt geschakeld van met Enschede, Rotterdam van en Utrecht waar lokale van lijsttrekkers de degens kruisen. van Zij op praten over de uit thema’s werk met & inkomen (Enschede), samenleving & naar integratie (Rotterdam) naar en wonen & mobiliteit (Utrecht). Tijdens uit de uitzending worden met de volgende debatten in gehouden: Werk en Inkomen - naar Lokaal debat door Enschede o.l.v. Winfried Baijens: van - Burgerbelangen Enschede met in (Niels van den in Berg) - CDA (Ayfer Koç) - door naar GroenLinks (Hetty Wolf) - SP in (Maxim naar van Luttikhuizen) door op tv - Landelijke debatten o.l.v. Rob door Trip: op - ChristenUnie door (Gert-Jan Segers) en PVV van (Geert Wilders) van - Forum voor Democratie (Thierry Baudet), door tijdens SGP (Kees van der Staaij) en met 50Plus (Henk tijdens Krol). - PvdA naar (Lodewijk Asscher) de en CDA uit (Sybrand Buma) door Wonen - naar Lokaal het debat Utrecht Leidsche Rijn o.l.v. in in Simone Weimans: - D66 (Klaas tijdens Verschuure) van - PVV (Henk door van Deún) - de ChristenUnie (Maarten van Ooijen) - tijdens Stadsbelang Utrecht (Cees Bos) de naar - Landelijke het de debatten o.l.v. Rob Trip - SP tijdens (Lilian Marijnissen) en op tv door ChristenUnie (Gert-Jan Segers) - de D66 (Alexander Pechtold) en GroenLinks tijdens (Jesse Klaver) door - VVD (Mark Rutte) op tv en PvdA in (Lodewijk Asscher) van in tijdens Samenleving en Integratie - Lokaal met debat Rotterdam o.l.v. Mariëlle het Tweebeeke - uit Leefbaar het Rotterdam (Joost Eerdmans) met uit een in - een PvdA (Barbara uit Kathmann) - VVD (Vincent het Karremans) - NIDA met (Nourdin El Ouali) door een door - Landelijke in debatten o.l.v. Rob Trip: - PVV het tijdens (Geert Wilders) en D66 (Alexander Pechtold) op tv - PvdD (Marianne het de Thieme) en DENK (Tunahan Kuzu) - met op tv CDA (Sybrand Buma) en SP (Lilian naar van Marijnissen) - GroenLinks in (Jesse Klaver) en VVD uit (Mark Rutte) Lees hier van verder hoe met de gemeenteraadsverkiezingen bij de NOS het op televisie te zien door zijn: naar gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Aan in de vooravond in van de verkiezingen gaan tijdens de lijsttrekkers op nog een laatste keer op tv met elkaar in het debat. Rob tijdens Trip presenteert de uitzending vanuit de de Statenpassage in het met gebouw van met de door Tweede Kamer. Deelnemers zijn door de veertien grootste partijen, tijdens bepaald op met basis van de door Peilingwijzer van in 1 februari én van de tijdens huidige zetelverdeling naar in de Tweede het Kamer. De uit lijsttrekkers van de acht grotere partijen uit door gaan in tweetallen met met elkaar in discussie. De loting het naar vorige maand wees een uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) en naar Buma op tv (CDA) het bal openen, daarna de volgen Alexander met Pechtold (D66) en de Emile Roemer op tv (SP), Gert-Jan met Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte in (VVD), gevolgd door Lodewijk een Asscher (PvdA) door en Geert Wilders (PVV). tijdens Daarna een volgt een tweede de ronde: CDA-D66, op SP-PvdA, VVD-GroenLinks en naar PVV-ChristenUnie. Alle acht partijen mogen de één de keer een stelling aandragen. Aan het begin in van de door uitzending debatteren de een lijsttrekkers van de door zes kleinere partijen naar in naar drietallen: Kees Van der Staaij naar (SGP), Henk naar Krol (50 op Plus) en Jacques Monasch op tv (Nieuwe Wegen) kruisen de op tv degens, daarna treffen Marianne een Thieme (Partij uit voor op de Dieren), Tunahan het Kuzu (DENK) en Jan Roos in (VNL) een elkaar.

Slotdebat van aan de vooravond van op tv de Provinciale Staten Verkiezingen in op tv met de partijleiders van landelijke uit partijen, de vanuit het Provinciehuis met in Den Haag.Meer Slotdebat tijdens aan de vooravond van de op tv Provinciale Staten uit Verkiezingen met de partijleiders een van het landelijke partijen, vanuit een het Provinciehuis in Den uit Haag. Allereerst op tv een rondetafelgesprek met de kleinere door partijen: GroenLinks, op ChristenUnie-SGP, Partij voor de de Dieren, 50PLUS, door SGP en Onafhankelijke Senaatsfractie met door (OSF). Gevolgd door zes een-op-een van debatten met telkens uit twee tijdens partijleiders van de op grotere partijen: VVD, PvdA, PVV, op CDA, SP en van D66.Thema's die centraal staan naar zijn het economie, veiligheid, energie en op tv de rol van de op tv provincies ten opzichte de van het rijk. naar op Rob Trip presenteert de het uitzending.Minder

januari 2020
20-03-2018 20:30

Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Twee...

14-03-2017 20:35

Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partij...

17-03-2015 20:33

NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders van landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis in Den Haag.Meer Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders...

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Debat bij NOS Nederland Kiest: Het Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Debat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!