Programma gemist?

Aan de een vooravond door van de gemeenteraadsverkiezingen in doen landelijke fractievoorzitters en lokale uit lijsttrekkers in mee aan het tv-debat, op live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip het presenteert van de uitzending op door NPO 1. De fractievoorzitters uit van de met Tweede Kamer zijn uitgenodigd om met één-op-één of in drietallen naar met elkaar te uit debatteren. Deze uit indeling wordt bepaald de door een loting. Daarnaast tijdens wordt geschakeld met Enschede, op Rotterdam en tijdens Utrecht waar lokale in lijsttrekkers in de degens kruisen. met Zij praten over uit de thema’s werk & inkomen een (Enschede), op tv samenleving & integratie (Rotterdam) uit en wonen & mobiliteit tijdens (Utrecht). Tijdens de met uitzending worden de volgende op debatten gehouden: Werk en Inkomen - een Lokaal debat in Enschede o.l.v. Winfried Baijens: op van - Burgerbelangen Enschede (Niels van de den Berg) - van CDA (Ayfer Koç) - van tijdens GroenLinks (Hetty Wolf) - tijdens SP (Maxim van een Luttikhuizen) naar - van Landelijke debatten o.l.v. met Rob Trip: - op ChristenUnie (Gert-Jan Segers) en uit PVV op tv (Geert Wilders) - Forum een voor Democratie (Thierry Baudet), het SGP het (Kees van der met Staaij) en 50Plus (Henk Krol). de - PvdA van (Lodewijk Asscher) en CDA op (Sybrand Buma) uit de Wonen - in Lokaal debat Utrecht een Leidsche van Rijn o.l.v. Simone het Weimans: - D66 (Klaas Verschuure) in - PVV (Henk door van de Deún) - ChristenUnie het (Maarten van Ooijen) - door Stadsbelang Utrecht op tv (Cees Bos) door uit - Landelijke debatten o.l.v. het Rob Trip - SP door een (Lilian Marijnissen) en ChristenUnie (Gert-Jan op Segers) - D66 (Alexander de naar Pechtold) en GroenLinks (Jesse Klaver) van - VVD (Mark op tv Rutte) op en PvdA (Lodewijk naar Asscher) een Samenleving en tijdens Integratie - Lokaal debat met Rotterdam in o.l.v. Mariëlle Tweebeeke - op Leefbaar Rotterdam (Joost Eerdmans) van van op de de tijdens - PvdA (Barbara Kathmann) - door uit VVD (Vincent Karremans) - van NIDA (Nourdin El Ouali) in door - de Landelijke debatten o.l.v. met Rob tijdens Trip: - PVV (Geert Wilders) en door op D66 (Alexander Pechtold) - PvdD met (Marianne Thieme) en DENK op tv (Tunahan Kuzu) de - in CDA (Sybrand Buma) en SP (Lilian op het Marijnissen) - GroenLinks (Jesse het Klaver) en VVD (Mark Rutte) Lees in de hier verder hoe de gemeenteraadsverkiezingen bij tijdens de NOS op op televisie van te zien zijn: uit gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Aan de vooravond de in van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers een nog met een laatste keer het met elkaar op tv in debat. Rob Trip naar presenteert de uitzending naar vanuit de Statenpassage in tijdens het door gebouw van de met Tweede Kamer. Deelnemers door zijn de veertien grootste partijen, op tv bepaald op basis op van op de Peilingwijzer van 1 februari én op tv van de huidige tijdens zetelverdeling in de tijdens een Tweede Kamer. De lijsttrekkers het van de acht grotere partijen door tijdens gaan in tweetallen een met elkaar in discussie. De uit loting vorige van maand wees uit dat de Jesse Klaver in (GroenLinks) en Buma (CDA) het het de bal openen, daarna volgen Alexander van Pechtold op (D66) en Emile een Roemer (SP), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) van en Mark naar Rutte (VVD), gevolgd door door Lodewijk Asscher (PvdA) en van Geert Wilders in (PVV). Daarna volgt een op tweede ronde: CDA-D66, de uit SP-PvdA, VVD-GroenLinks en PVV-ChristenUnie. op tv Alle acht een partijen mogen één tijdens keer een stelling aandragen. Aan het op tv begin van uit de uitzending debatteren de lijsttrekkers in van de zes het kleinere partijen in tijdens op tv drietallen: Kees Van het der Staaij (SGP), Henk uit Krol (50 Plus) en op tv Jacques van Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de een degens, daarna op tv treffen Marianne Thieme (Partij op voor door de Dieren), Tunahan Kuzu (DENK) en het Jan door Roos (VNL) het elkaar.

Slotdebat aan de van met vooravond van de Provinciale het Staten Verkiezingen met de partijleiders van van van landelijke partijen, tijdens vanuit het Provinciehuis in Den een Haag.Meer Slotdebat aan de van vooravond van de van het Provinciale Staten Verkiezingen met door de partijleiders uit van landelijke partijen, vanuit het met Provinciehuis in Den Haag. tijdens van Allereerst een rondetafelgesprek met de kleinere tijdens partijen: GroenLinks, ChristenUnie-SGP, naar Partij voor de op Dieren, 50PLUS, SGP het het en Onafhankelijke Senaatsfractie het (OSF). Gevolgd door op zes een-op-een debatten op met telkens twee partijleiders van de op naar grotere partijen: VVD, PvdA, PVV, CDA, het SP uit en D66.Thema's die tijdens centraal staan het zijn economie, veiligheid, van energie en de naar rol van de provincies op ten opzichte van het op rijk. Rob door Trip presenteert de een uitzending.Minder

oktober 2021
20-03-2018 20:30

Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Twee...

14-03-2017 20:35

Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partij...

17-03-2015 20:33

NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders van landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis in Den Haag.Meer Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders...

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Debat bij NOS Nederland Kiest: Het Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Debat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!