Programma gemist?

Aan de vooravond de van de van gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters in en lokale de lijsttrekkers mee aan het op tv-debat, live vanuit de TivoliVredenburg. uit Rob Trip presenteert de een uitzending uit op NPO 1. De fractievoorzitters uit uit de tijdens Tweede Kamer zijn uitgenodigd om op één-op-één het of in drietallen uit met elkaar te debatteren. Deze naar indeling wordt bepaald door door een van loting. Daarnaast wordt geschakeld met van Enschede, door Rotterdam en Utrecht waar lokale lijsttrekkers op tv de op degens kruisen. Zij praten op over door de thema’s werk & inkomen de (Enschede), samenleving door & integratie (Rotterdam) en wonen door & mobiliteit (Utrecht). Tijdens met de op uitzending worden de volgende de debatten gehouden: Werk het en Inkomen - Lokaal debat op Enschede o.l.v. Winfried een Baijens: - Burgerbelangen op Enschede (Niels tijdens van den Berg) - CDA op (Ayfer Koç) op - GroenLinks (Hetty Wolf) door tijdens - SP (Maxim op van Luttikhuizen) de - op Landelijke debatten o.l.v. met Rob Trip: - tijdens ChristenUnie (Gert-Jan naar Segers) en PVV de (Geert Wilders) - tijdens Forum voor Democratie in (Thierry Baudet), SGP (Kees op tv van der van Staaij) en 50Plus (Henk Krol). door - PvdA (Lodewijk door naar Asscher) en CDA (Sybrand het Buma) op tv Wonen - de Lokaal debat op tv Utrecht Leidsche Rijn o.l.v. op uit Simone Weimans: - een D66 (Klaas Verschuure) - PVV (Henk het naar van Deún) - ChristenUnie (Maarten van van Ooijen) - naar Stadsbelang Utrecht een (Cees Bos) van naar - Landelijke debatten van o.l.v. Rob Trip het - SP (Lilian op Marijnissen) en ChristenUnie in (Gert-Jan Segers) - D66 (Alexander door Pechtold) en van GroenLinks van (Jesse Klaver) - een VVD (Mark Rutte) en PvdA uit (Lodewijk Asscher) uit van Samenleving en op tv Integratie - Lokaal naar debat Rotterdam o.l.v. de Mariëlle Tweebeeke in - Leefbaar Rotterdam (Joost door Eerdmans) op tv op met de - tijdens PvdA met (Barbara Kathmann) - VVD (Vincent Karremans) van tijdens - NIDA (Nourdin El naar Ouali) met naar - Landelijke debatten o.l.v. Rob door de Trip: - PVV (Geert tijdens Wilders) en D66 (Alexander Pechtold) met - naar PvdD (Marianne van Thieme) en DENK van (Tunahan Kuzu) - de CDA (Sybrand Buma) en SP (Lilian tijdens Marijnissen) met - GroenLinks (Jesse van Klaver) en VVD (Mark in Rutte) Lees hier verder tijdens hoe de gemeenteraadsverkiezingen bij op de NOS met op televisie te zien met zijn: naar gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Aan de de vooravond in van de verkiezingen gaan de op tv lijsttrekkers nog een naar laatste keer met elkaar naar in debat. het Rob Trip presenteert de in de uitzending vanuit de het Statenpassage in het gebouw van van de Tweede Kamer. Deelnemers door zijn de met veertien van grootste partijen, bepaald in op basis van de uit Peilingwijzer van 1 februari op én uit van de huidige zetelverdeling op in de op Tweede Kamer. De lijsttrekkers de van de op tv acht grotere partijen gaan in door tweetallen het met elkaar in discussie. op tv De loting een vorige maand wees met uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) een en op tv Buma (CDA) het bal een openen, daarna volgen Alexander van Pechtold (D66) door en Emile Roemer (SP), uit Gert-Jan uit Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte de (VVD), gevolgd door van Lodewijk Asscher (PvdA) uit en Geert Wilders door (PVV). Daarna volgt een in het tweede ronde: CDA-D66, SP-PvdA, door VVD-GroenLinks en het PVV-ChristenUnie. Alle acht op partijen mogen één keer op tv een stelling aandragen. Aan door het begin een van de uitzending debatteren de door lijsttrekkers door van de zes kleinere partijen het in naar drietallen: Kees Van der Staaij (SGP), de de Henk Krol (50 een Plus) en Jacques tijdens Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de degens, tijdens de daarna treffen Marianne Thieme (Partij voor uit de Dieren), van Tunahan Kuzu (DENK) in en Jan Roos (VNL) met tijdens elkaar.

Slotdebat door aan de van vooravond van de op Provinciale Staten Verkiezingen met met de partijleiders van landelijke partijen, op vanuit het het Provinciehuis in Den op Haag.Meer het Slotdebat aan de vooravond van de het Provinciale Staten de Verkiezingen met in de partijleiders van op landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis op in Den Haag. op Allereerst een met rondetafelgesprek tijdens met de kleinere partijen: tijdens GroenLinks, ChristenUnie-SGP, Partij voor de een Dieren, de 50PLUS, SGP en Onafhankelijke op Senaatsfractie (OSF). Gevolgd met door op tv zes een-op-een debatten met telkens in twee op partijleiders van de grotere partijen: VVD, uit PvdA, PVV, uit CDA, de SP en D66.Thema's die centraal staan een zijn economie, veiligheid, door energie uit en de rol van van de door provincies ten opzichte door van het rijk. Rob Trip van presenteert de op tv uitzending.Minder

september 2020
20-03-2018 20:30

Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Twee...

14-03-2017 20:35

Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partij...

17-03-2015 20:33

NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders van landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis in Den Haag.Meer Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders...

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Debat bij NOS Nederland Kiest: Het Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Debat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!