Programma gemist?

Aan de de vooravond van de het gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters op tv en lokale met lijsttrekkers mee aan het de tv-debat, in live vanuit TivoliVredenburg. Rob het Trip presenteert de een uitzending op op tv NPO 1. De op tv fractievoorzitters uit de Tweede een Kamer zijn op uitgenodigd om één-op-één of in drietallen uit met tijdens elkaar te debatteren. door Deze indeling wordt in bepaald door een loting. Daarnaast wordt met geschakeld met Enschede, het Rotterdam en op Utrecht waar lokale in lijsttrekkers de degens kruisen. een Zij praten over van de door thema’s werk & inkomen naar (Enschede), samenleving tijdens & integratie (Rotterdam) in en wonen & mobiliteit (Utrecht). Tijdens tijdens de uitzending op worden van de volgende debatten gehouden: Werk en Inkomen - op in Lokaal debat Enschede o.l.v. van Winfried Baijens: tijdens - Burgerbelangen Enschede (Niels van den op Berg) - de CDA (Ayfer van Koç) - GroenLinks (Hetty uit Wolf) - SP de (Maxim van een Luttikhuizen) op - in Landelijke debatten o.l.v. Rob van Trip: - het ChristenUnie (Gert-Jan uit Segers) en PVV (Geert het Wilders) - de Forum voor Democratie in (Thierry Baudet), SGP (Kees van met der Staaij) en op tv 50Plus uit (Henk Krol). - PvdA met (Lodewijk Asscher) de en CDA (Sybrand tijdens Buma) in Wonen het - Lokaal debat Utrecht de Leidsche Rijn op tv o.l.v. Simone Weimans: de - D66 (Klaas Verschuure) uit met - PVV (Henk van van Deún) - ChristenUnie (Maarten van een Ooijen) - Stadsbelang van Utrecht naar (Cees Bos) het - Landelijke op debatten door o.l.v. Rob met Trip - SP (Lilian door Marijnissen) en ChristenUnie (Gert-Jan Segers) tijdens tijdens - D66 (Alexander Pechtold) naar en GroenLinks (Jesse Klaver) - van VVD (Mark tijdens Rutte) en PvdA (Lodewijk naar van Asscher) het Samenleving en met Integratie - op tv Lokaal debat Rotterdam o.l.v. door Mariëlle van Tweebeeke - Leefbaar het Rotterdam (Joost Eerdmans) uit in door van - op PvdA (Barbara Kathmann) door - van VVD (Vincent Karremans) - NIDA in (Nourdin El Ouali) door met van - Landelijke debatten van o.l.v. Rob Trip: - tijdens PVV van (Geert Wilders) en D66 (Alexander de Pechtold) - PvdD (Marianne in Thieme) en uit DENK in (Tunahan Kuzu) - CDA (Sybrand Buma) op en door SP (Lilian de Marijnissen) - GroenLinks (Jesse Klaver) naar en VVD de (Mark Rutte) Lees hier op verder hoe de gemeenteraadsverkiezingen bij tijdens de NOS op uit televisie te naar zien uit zijn: gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Aan de vooravond het van de verkiezingen de gaan de op lijsttrekkers nog tijdens een laatste keer op tv met elkaar in debat. Rob uit Trip tijdens presenteert de van uitzending vanuit de naar Statenpassage in het gebouw op van de Tweede Kamer. Deelnemers in van zijn de veertien van grootste partijen, bepaald op basis door van de in Peilingwijzer van 1 februari naar én van op tv de huidige zetelverdeling in de de naar Tweede Kamer. De een lijsttrekkers van de acht grotere partijen met van gaan in tweetallen tijdens met elkaar in discussie. De loting van vorige maand wees tijdens uit met dat Jesse Klaver (GroenLinks) en het Buma (CDA) het van een bal openen, daarna op tv volgen Alexander Pechtold een (D66) en Emile Roemer (SP), op Gert-Jan Segers tijdens (ChristenUnie) en op tv Mark Rutte (VVD), gevolgd door Lodewijk in Asscher het (PvdA) en Geert Wilders op (PVV). Daarna volgt een tijdens tweede ronde: CDA-D66, door SP-PvdA, VVD-GroenLinks tijdens en PVV-ChristenUnie. tijdens Alle acht op tv partijen mogen één tijdens keer een stelling aandragen. Aan het in begin van de uitzending de debatteren de tijdens lijsttrekkers van de uit zes door kleinere partijen in met drietallen: Kees Van der een Staaij (SGP), op tv Henk Krol (50 Plus) de en Jacques Monasch (Nieuwe Wegen) een kruisen de de degens, daarna treffen van Marianne Thieme (Partij door voor de de Dieren), Tunahan Kuzu het (DENK) en Jan een Roos (VNL) het elkaar.

Slotdebat op tv aan de vooravond van op tv de Provinciale een Staten Verkiezingen met de partijleiders met van landelijke door partijen, vanuit door het Provinciehuis door in Den Haag.Meer Slotdebat aan de op tv vooravond op van de in Provinciale Staten Verkiezingen op met de partijleiders van landelijke partijen, op vanuit het Provinciehuis met in Den de Haag. Allereerst de een rondetafelgesprek met uit de kleinere partijen: GroenLinks, ChristenUnie-SGP, met Partij voor de door Dieren, 50PLUS, een SGP tijdens en Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF). Gevolgd door met zes naar een-op-een debatten met uit telkens twee partijleiders in van de grotere partijen: VVD, de PvdA, PVV, het CDA, SP en een D66.Thema's die met centraal staan zijn naar economie, veiligheid, energie en een de rol de van de provincies ten opzichte op tv van het met rijk. Rob het Trip presenteert de tijdens uitzending.Minder

mei 2021
20-03-2018 20:30

Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Twee...

14-03-2017 20:35

Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partij...

17-03-2015 20:33

NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders van landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis in Den Haag.Meer Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders...

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Debat bij NOS Nederland Kiest: Het Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Debat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!