Programma gemist?

Aan de naar vooravond naar van de gemeenteraadsverkiezingen doen door landelijke fractievoorzitters en lokale op lijsttrekkers mee uit aan het tv-debat, live vanuit naar TivoliVredenburg. de Rob Trip presenteert in de uitzending op NPO op tv 1. De fractievoorzitters uit de in in Tweede Kamer zijn uitgenodigd op tv om één-op-één met of in drietallen met elkaar een te debatteren. van Deze indeling wordt het bepaald door een loting. Daarnaast wordt het geschakeld met de Enschede, Rotterdam en Utrecht met waar lokale lijsttrekkers op tv de degens tijdens kruisen. Zij praten over het de thema’s werk in & in inkomen (Enschede), samenleving naar & integratie (Rotterdam) met en wonen & mobiliteit met (Utrecht). Tijdens de uitzending worden uit naar de volgende debatten gehouden: Werk en in Inkomen - naar Lokaal debat Enschede o.l.v. tijdens Winfried Baijens: - Burgerbelangen de Enschede (Niels van in den Berg) op - CDA uit (Ayfer Koç) - de GroenLinks (Hetty Wolf) - op tv SP (Maxim van van Luttikhuizen) op tv - Landelijke de debatten o.l.v. in Rob naar Trip: - ChristenUnie (Gert-Jan naar Segers) en PVV de (Geert Wilders) - Forum uit voor Democratie (Thierry een Baudet), SGP (Kees van naar uit der Staaij) en 50Plus op (Henk Krol). met - PvdA (Lodewijk in Asscher) en CDA (Sybrand Buma) van op Wonen - door Lokaal de debat Utrecht Leidsche Rijn het o.l.v. de Simone Weimans: - D66 uit (Klaas Verschuure) - PVV een (Henk van Deún) de - ChristenUnie (Maarten van naar in Ooijen) - Stadsbelang Utrecht tijdens (Cees Bos) met in - Landelijke een debatten o.l.v. Rob Trip - SP de (Lilian Marijnissen) en op tv naar ChristenUnie (Gert-Jan Segers) - in D66 (Alexander Pechtold) en GroenLinks met tijdens (Jesse Klaver) - het VVD (Mark Rutte) en met PvdA (Lodewijk Asscher) uit met uit Samenleving en van Integratie - Lokaal debat Rotterdam o.l.v. Mariëlle met Tweebeeke - Leefbaar op Rotterdam naar (Joost Eerdmans) met op met de door - PvdA (Barbara Kathmann) een - in VVD (Vincent Karremans) - NIDA (Nourdin de tijdens El Ouali) door een - Landelijke debatten o.l.v. Rob van Trip: - PVV het op tv (Geert Wilders) en D66 (Alexander Pechtold) door - tijdens PvdD (Marianne Thieme) en in DENK (Tunahan Kuzu) op tv - CDA (Sybrand Buma) met en SP naar (Lilian Marijnissen) - GroenLinks naar (Jesse Klaver) en op van VVD (Mark Rutte) Lees door hier verder hoe de gemeenteraadsverkiezingen in bij de NOS op naar televisie te een zien zijn: het gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Aan de de vooravond van de de verkiezingen gaan de de lijsttrekkers nog een naar laatste keer met met elkaar in tijdens debat. Rob van Trip presenteert de uitzending op tv vanuit de Statenpassage in op tv het gebouw van de tijdens uit Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien naar door grootste partijen, bepaald op basis van met de Peilingwijzer van de 1 februari de én het van de huidige zetelverdeling in naar de Tweede Kamer. De in met lijsttrekkers van de acht grotere in partijen gaan van in tweetallen met elkaar op in discussie. De loting op naar vorige maand wees op uit dat Jesse Klaver naar (GroenLinks) en het Buma (CDA) het tijdens bal openen, daarna volgen Alexander op Pechtold (D66) en van Emile Roemer (SP), Gert-Jan op tv met Segers (ChristenUnie) en Mark Rutte tijdens (VVD), gevolgd door op tv Lodewijk Asscher naar (PvdA) en het Geert Wilders (PVV). Daarna volgt door een tweede ronde: CDA-D66, op tv SP-PvdA, VVD-GroenLinks en van PVV-ChristenUnie. Alle op tv acht partijen mogen één op naar keer een stelling aandragen. Aan het de begin van de het uitzending debatteren de door lijsttrekkers op van de zes kleinere in partijen in drietallen: Kees van Van een der Staaij (SGP), Henk Krol in (50 Plus) en de Jacques de Monasch (Nieuwe Wegen) kruisen de door degens, daarna een treffen Marianne Thieme (Partij voor het een de Dieren), Tunahan Kuzu tijdens (DENK) en Jan Roos in (VNL) door elkaar.

Slotdebat uit aan de vooravond van de van Provinciale Staten door Verkiezingen met de partijleiders het van landelijke uit partijen, door vanuit het Provinciehuis tijdens in Den Haag.Meer Slotdebat het aan de tijdens vooravond van de Provinciale Staten met Verkiezingen met de partijleiders op tv van landelijke met partijen, op tv vanuit het Provinciehuis in Den op tv Haag. Allereerst een rondetafelgesprek in de met de kleinere partijen: GroenLinks, ChristenUnie-SGP, uit Partij voor op de met Dieren, 50PLUS, SGP en Onafhankelijke op Senaatsfractie (OSF). Gevolgd door tijdens zes een-op-een op debatten met telkens op twee partijleiders van de uit grotere partijen: op tv VVD, uit PvdA, PVV, CDA, SP en D66.Thema's in die centraal op tv staan zijn op economie, veiligheid, op tv energie en de rol van de een provincies ten tijdens opzichte van het tijdens rijk. Rob Trip door presenteert de de uitzending.Minder

januari 2021
20-03-2018 20:30

Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Twee...

14-03-2017 20:35

Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partij...

17-03-2015 20:33

NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders van landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis in Den Haag.Meer Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders...

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Debat bij NOS Nederland Kiest: Het Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Debat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!