Programma gemist?

Aan de in vooravond van op de gemeenteraadsverkiezingen uit doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers op mee aan uit het tv-debat, live met vanuit TivoliVredenburg. in Rob Trip presenteert de het uitzending van op NPO 1. De fractievoorzitters uit tijdens de Tweede Kamer zijn het uitgenodigd het om één-op-één of in drietallen het met in elkaar te debatteren. in Deze indeling wordt bepaald door van een loting. Daarnaast op tv wordt geschakeld met het Enschede, Rotterdam en Utrecht uit naar waar lokale lijsttrekkers de de degens kruisen. Zij praten met over de thema’s met werk & van inkomen (Enschede), samenleving & integratie het uit (Rotterdam) en wonen in & mobiliteit (Utrecht). Tijdens van de uitzending worden de volgende debatten van gehouden: Werk en Inkomen - op Lokaal debat op Enschede op o.l.v. Winfried Baijens: op tv - Burgerbelangen Enschede (Niels van den door Berg) op tv - CDA op (Ayfer Koç) - GroenLinks (Hetty Wolf) naar - SP (Maxim het het van Luttikhuizen) met de - Landelijke debatten o.l.v. Rob door naar Trip: - ChristenUnie (Gert-Jan Segers) een en op PVV (Geert Wilders) - Forum voor op Democratie door (Thierry Baudet), SGP (Kees het van met der Staaij) en 50Plus in (Henk Krol). - in PvdA (Lodewijk Asscher) en een CDA (Sybrand met Buma) van Wonen - het Lokaal door debat Utrecht door Leidsche Rijn o.l.v. Simone Weimans: door - D66 de (Klaas Verschuure) - PVV op tv (Henk de van Deún) - ChristenUnie met (Maarten van Ooijen) - in Stadsbelang tijdens Utrecht (Cees Bos) het op tv - Landelijke debatten o.l.v. Rob een Trip in - SP (Lilian op Marijnissen) en ChristenUnie (Gert-Jan Segers) met - uit D66 (Alexander Pechtold) en uit GroenLinks (Jesse Klaver) - met VVD (Mark het Rutte) en PvdA (Lodewijk de Asscher) naar de het Samenleving en Integratie - uit Lokaal debat Rotterdam o.l.v. met Mariëlle Tweebeeke - Leefbaar de Rotterdam een (Joost Eerdmans) naar door een door in - PvdA (Barbara Kathmann) door - in VVD (Vincent Karremans) - NIDA (Nourdin de El op tv Ouali) uit - Landelijke het met debatten o.l.v. Rob Trip: - PVV in (Geert Wilders) en uit D66 (Alexander een Pechtold) - PvdD het (Marianne Thieme) tijdens en DENK (Tunahan Kuzu) op - CDA van (Sybrand Buma) en een SP (Lilian Marijnissen) met - GroenLinks (Jesse tijdens Klaver) en het VVD (Mark Rutte) Lees op hier verder hoe de gemeenteraadsverkiezingen het bij de op tv NOS op televisie op tv te zien zijn: van gids.tv/1647/gemeenteraadsverkiezingen.

Aan van de vooravond van de door verkiezingen tijdens gaan de lijsttrekkers nog een laatste door van keer met elkaar in de debat. Rob Trip presenteert de een het uitzending vanuit de Statenpassage op in het gebouw uit van de tijdens Tweede Kamer. Deelnemers zijn op tv de veertien grootste partijen, met bepaald op van basis van met de Peilingwijzer van 1 februari naar én van de van huidige zetelverdeling tijdens in de uit Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de op tv uit acht grotere partijen gaan met in tweetallen met elkaar een in discussie. de De loting vorige in maand wees de uit dat Jesse Klaver (GroenLinks) en uit van Buma (CDA) het bal op openen, daarna volgen met Alexander Pechtold (D66) en een Emile Roemer door (SP), Gert-Jan uit Segers (ChristenUnie) en een Mark Rutte (VVD), gevolgd door Lodewijk op tv een Asscher (PvdA) en Geert Wilders (PVV). de op tv Daarna volgt een tweede van ronde: CDA-D66, SP-PvdA, VVD-GroenLinks en de PVV-ChristenUnie. op Alle acht op tv partijen mogen één keer een de stelling aandragen. Aan het op begin op van de uitzending debatteren op de lijsttrekkers van het de zes het kleinere partijen in drietallen: Kees naar Van der Staaij met (SGP), Henk Krol door (50 Plus) en op tv Jacques Monasch van (Nieuwe Wegen) kruisen de op tv degens, daarna treffen Marianne het Thieme naar (Partij voor de de Dieren), Tunahan Kuzu (DENK) door en Jan Roos door (VNL) van elkaar.

Slotdebat aan het de met vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen uit met de partijleiders naar uit van landelijke partijen, vanuit het uit Provinciehuis in Den op Haag.Meer Slotdebat van aan de vooravond in van de Provinciale Staten tijdens Verkiezingen met de partijleiders het van landelijke het partijen, vanuit het een Provinciehuis in Den op tv Haag. Allereerst een het rondetafelgesprek met van de kleinere partijen: GroenLinks, ChristenUnie-SGP, in uit Partij voor de op Dieren, 50PLUS, SGP naar en Onafhankelijke Senaatsfractie tijdens (OSF). Gevolgd door zes uit een-op-een debatten met telkens een twee partijleiders tijdens van de grotere partijen: uit VVD, PvdA, PVV, naar CDA, SP van en D66.Thema's die centraal staan naar zijn op economie, veiligheid, energie en het de rol met van de provincies ten opzichte in van het rijk. een Rob Trip tijdens presenteert het de uitzending.Minder

juni 2020
20-03-2018 20:30

Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - Live: NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen doen landelijke fractievoorzitters en lokale lijsttrekkers mee aan het tv-debat, live vanuit TivoliVredenburg. Rob Trip presenteert de uitzending op NPO 1. De fractievoorzitters uit de Twee...

14-03-2017 20:35

Live: NOS Nederland Kiest | Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Aan de vooravond van de verkiezingen gaan de lijsttrekkers nog een laatste keer met elkaar in debat. Rob Trip presenteert de uitzending vanuit de Statenpassage in het gebouw van de Tweede Kamer. Deelnemers zijn de veertien grootste partij...

17-03-2015 20:33

NOS Nederland Kiest: Het Debat

NOS Nederland Kiest: Het Debat - NOS Nederland Kiest: Het Debat

Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders van landelijke partijen, vanuit het Provinciehuis in Den Haag.Meer Slotdebat aan de vooravond van de Provinciale Staten Verkiezingen met de partijleiders...

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Het Debat bij NOS Nederland Kiest: Het Debat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Het Debat. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Het Debat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Het Debat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Het Debat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 20-03-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!