Programma gemist?

Op op de uitslagenavond heeft de NOS naar een avondvullend programma in vanuit de TivoliVredenburg. De NOS is in met uit zes gemeenten te gast: naar Amsterdam, Emmen, Enschede, Rotterdam, Utrecht een en Weert. door Verder het staan er verslaggevers in het een hele land. Ze volgen op tv de kiezers; wat van vinden met zij belangrijk van bij deze verkiezingen? een Ze volgen het stembiljet - het door legen van op tv de tijdens bussen en het uit tellen van de stemmen - en van ze op tv doen verslag vanaf de partijlocaties het van de van politieke partijen. de Vanaf 21:00 in uur brengt de NOS door vanuit de zes gemeenten de uit exitpolls een van onderzoeksbureau Ipsos. met Deze exitpolls van geven een goede indruk door van hoe Nederland gestemd heeft. van Vanaf door 22:00 uur worden op de eerste daadwerkelijke van uitslagen vanuit door de gemeenten verwacht. van Xander van der Wulp, tijdens Dominique van der Heyde de en door Ron Fresen geven uitleg van en duiding. Rob het Trip presenteert de tv-uitzending door en een Dionne Stax brengt de het uitslagen.

Vanuit de tijdens studio het in Hilversum presenteert van Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen met van de naar Tweede Kamerverkiezingen een worden gebracht door Dionne de Stax in en politiek geduid door Dominique van van der Heyde. Ron naar Fresen laat op vanuit uit de Tweede Kamer de van mogelijke coalities door zien. We peilen de stemming bij van door de verschillende partijbijeenkomsten in het land. op Om op tv 21u00 is met het tijd voor de exitpoll van van door onderzoeksbureau Ipsos. Op een basis van dit representatieve met onderzoek weten met we dan in grote lijnen een hoe Nederland heeft met gestemd. De definitieve uitslag in wordt later op op uit de avond of nacht verwacht. Er een wordt een ook overgeschakeld naar Nieuwspoort, waar van Mariëlle Tweebeeke met het verschillende in gasten de uitkomst uit van de op verkiezingen bespreekt.

mei 2021
21-03-2018 20:35

Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Op de uitslagenavond heeft de NOS een avondvullend programma vanuit TivoliVredenburg. De NOS is in zes gemeenten te gast: Amsterdam, Emmen, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Weert. Verder staan er verslaggevers in het hele land. Ze volgen d...

15-03-2017 20:30

Live: NOS Nederland Kiest | De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Vanuit de studio in Hilversum presenteert Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden gebracht door Dionne Stax en politiek geduid door Dominique van der Heyde. Ron Fresen laat vanuit de Tweede Kamer de m...

18-03-2015 20:32

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk de...

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen bij NOS Nederland Kiest: De Uitslagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!