Programma gemist?

Op de uitslagenavond op heeft de uit NOS op tv een avondvullend programma op tv vanuit TivoliVredenburg. De NOS is in in zes uit gemeenten te gast: op Amsterdam, Emmen, op Enschede, Rotterdam, Utrecht op tv en Weert. Verder staan van er verslaggevers in in het hele land. Ze het volgen de kiezers; in wat vinden zij tijdens belangrijk op bij deze verkiezingen? Ze volgen tijdens het stembiljet met - het legen van de de bussen uit en het tellen door van de stemmen - een en ze doen in verslag vanaf de partijlocaties het van van de politieke partijen. Vanaf door 21:00 uur met brengt de een NOS vanuit de zes tijdens gemeenten de exitpolls van het onderzoeksbureau Ipsos. met Deze exitpolls geven een op tv goede indruk van hoe door Nederland gestemd van heeft. op tv Vanaf 22:00 uur worden de op eerste op daadwerkelijke uitslagen vanuit de gemeenten verwacht. op tv Xander een van der Wulp, tijdens Dominique van naar der Heyde en een Ron Fresen geven uitleg en duiding. door Rob Trip het presenteert de tv-uitzending op en Dionne Stax brengt tijdens de een uitslagen.

Vanuit tijdens de studio uit in Hilversum presenteert Rob Trip de de Uitslagenavond. De de uitslagen van de uit Tweede Kamerverkiezingen worden met gebracht door Dionne op Stax met en politiek geduid het door Dominique van der een Heyde. Ron Fresen de laat vanuit de de Tweede Kamer de door mogelijke coalities van zien. We peilen de naar stemming bij de verschillende partijbijeenkomsten op tv in het de land. Om 21u00 is in het tijd voor uit de exitpoll de van onderzoeksbureau naar Ipsos. Op basis van dit met representatieve onderzoek weten een op tv we dan in grote lijnen naar hoe op Nederland heeft gestemd. van De definitieve uitslag wordt later tijdens op de avond of door op nacht verwacht. Er wordt naar ook overgeschakeld naar Nieuwspoort, waar van Mariëlle Tweebeeke op met verschillende gasten de door uitkomst van tijdens de verkiezingen op tv bespreekt.

oktober 2019
21-03-2018 20:35

Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Op de uitslagenavond heeft de NOS een avondvullend programma vanuit TivoliVredenburg. De NOS is in zes gemeenten te gast: Amsterdam, Emmen, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Weert. Verder staan er verslaggevers in het hele land. Ze volgen d...

15-03-2017 20:30

Live: NOS Nederland Kiest | De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Vanuit de studio in Hilversum presenteert Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden gebracht door Dionne Stax en politiek geduid door Dominique van der Heyde. Ron Fresen laat vanuit de Tweede Kamer de m...

18-03-2015 20:32

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk de...

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen bij NOS Nederland Kiest: De Uitslagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!