Programma gemist?

Op naar de uitslagenavond heeft de NOS een een avondvullend programma van vanuit TivoliVredenburg. naar De NOS is in door zes gemeenten het te gast: Amsterdam, Emmen, uit de Enschede, Rotterdam, Utrecht het en Weert. Verder staan er verslaggevers op tv in het hele tijdens land. Ze volgen op tv de op kiezers; wat vinden zij belangrijk het bij deze verkiezingen? op tv Ze op volgen het stembiljet tijdens - het naar legen van de bussen op en het tellen van de een op tv stemmen - en ze doen tijdens verslag vanaf van de partijlocaties van de politieke door partijen. Vanaf tijdens 21:00 uur brengt tijdens de een NOS vanuit de het zes gemeenten de exitpolls van met onderzoeksbureau de Ipsos. Deze exitpolls geven met een goede naar indruk van hoe Nederland op gestemd heeft. een Vanaf 22:00 uur worden de eerste met daadwerkelijke op uitslagen vanuit de gemeenten naar verwacht. Xander met van der Wulp, een Dominique van het der Heyde en Ron Fresen geven van uitleg tijdens en duiding. Rob een Trip presenteert de met tv-uitzending en Dionne in Stax brengt de met uitslagen.

Vanuit de op studio in Hilversum presenteert uit Rob op Trip de Uitslagenavond. op De uitslagen van de Tweede door Kamerverkiezingen een worden gebracht op door Dionne Stax tijdens en politiek geduid de door Dominique van der uit Heyde. Ron Fresen laat de vanuit de Tweede op tv Kamer met de mogelijke coalities zien. We peilen de de stemming bij in de verschillende partijbijeenkomsten met naar in het land. Om 21u00 is tijdens het met tijd voor op de exitpoll van de onderzoeksbureau Ipsos. Op basis van uit dit representatieve van onderzoek weten tijdens we dan in grote lijnen een hoe Nederland van heeft gestemd. De definitieve met uitslag wordt later op tijdens naar de avond of een nacht verwacht. Er wordt ook overgeschakeld een naar Nieuwspoort, waar op tv Mariëlle door Tweebeeke met verschillende gasten de van uitkomst in van de verkiezingen het bespreekt.

juni 2020
21-03-2018 20:35

Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Op de uitslagenavond heeft de NOS een avondvullend programma vanuit TivoliVredenburg. De NOS is in zes gemeenten te gast: Amsterdam, Emmen, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Weert. Verder staan er verslaggevers in het hele land. Ze volgen d...

15-03-2017 20:30

Live: NOS Nederland Kiest | De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Vanuit de studio in Hilversum presenteert Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden gebracht door Dionne Stax en politiek geduid door Dominique van der Heyde. Ron Fresen laat vanuit de Tweede Kamer de m...

18-03-2015 20:32

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk de...

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen bij NOS Nederland Kiest: De Uitslagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!