Programma gemist?

Op uit de uitslagenavond heeft de op tv NOS een avondvullend een programma vanuit TivoliVredenburg. uit De NOS in is in zes het gemeenten te gast: Amsterdam, Emmen, op Enschede, Rotterdam, uit Utrecht van en Weert. Verder staan er verslaggevers de in op tv het hele met land. Ze volgen de de kiezers; wat vinden tijdens zij belangrijk de bij deze verkiezingen? een Ze volgen het van stembiljet - het legen van de op tv uit bussen en het tellen de van de stemmen tijdens - en ze doen verslag de vanaf de de partijlocaties tijdens van de politieke naar partijen. Vanaf 21:00 uur brengt de van NOS vanuit door de op zes gemeenten de exitpolls de van onderzoeksbureau Ipsos. Deze exitpolls een geven een goede door indruk met van hoe Nederland gestemd een heeft. de Vanaf 22:00 uur worden de eerste naar daadwerkelijke uitslagen vanuit in de gemeenten verwacht. op tv Xander op tv van der naar Wulp, Dominique van het der Heyde en Ron Fresen geven van uitleg en duiding. uit Rob Trip presenteert op tv de tv-uitzending de en door Dionne Stax brengt de met uitslagen.

Vanuit van de studio in Hilversum presenteert naar Rob Trip de de Uitslagenavond. van De uitslagen van de Tweede tijdens Kamerverkiezingen worden naar gebracht door Dionne het Stax en politiek geduid op naar door Dominique van der door Heyde. Ron Fresen laat het vanuit de Tweede een Kamer de mogelijke coalities met zien. naar We peilen de stemming bij naar uit de verschillende partijbijeenkomsten in de het land. in Om 21u00 is tijdens het tijd voor de de exitpoll van onderzoeksbureau uit Ipsos. Op basis van het dit representatieve onderzoek het weten het we dan in grote op lijnen hoe Nederland heeft een gestemd. van De definitieve uitslag wordt later de op naar de avond of nacht verwacht. Er in wordt tijdens ook overgeschakeld naar Nieuwspoort, waar het op tv Mariëlle Tweebeeke met verschillende gasten de de uitkomst van de uit verkiezingen naar bespreekt.

januari 2021
21-03-2018 20:35

Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Op de uitslagenavond heeft de NOS een avondvullend programma vanuit TivoliVredenburg. De NOS is in zes gemeenten te gast: Amsterdam, Emmen, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Weert. Verder staan er verslaggevers in het hele land. Ze volgen d...

15-03-2017 20:30

Live: NOS Nederland Kiest | De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Vanuit de studio in Hilversum presenteert Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden gebracht door Dionne Stax en politiek geduid door Dominique van der Heyde. Ron Fresen laat vanuit de Tweede Kamer de m...

18-03-2015 20:32

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk de...

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen bij NOS Nederland Kiest: De Uitslagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!