Programma gemist?

Op de uitslagenavond van heeft de NOS in tijdens een avondvullend programma vanuit TivoliVredenburg. De een NOS is in met zes gemeenten te de gast: Amsterdam, Emmen, in door Enschede, Rotterdam, Utrecht en Weert. Verder in staan er verslaggevers met in het hele van land. Ze volgen een de het kiezers; wat naar vinden zij belangrijk bij deze verkiezingen? uit Ze volgen het de stembiljet - door het legen door van de een bussen en het tellen van de een door stemmen - en ze doen verslag in vanaf door de partijlocaties van de politieke met partijen. Vanaf 21:00 door uur op brengt de op tv NOS vanuit de in zes gemeenten de exitpolls de van onderzoeksbureau Ipsos. Deze door exitpolls het geven een goede indruk van hoe met Nederland gestemd op heeft. Vanaf uit 22:00 uur een worden de eerste daadwerkelijke tijdens uitslagen vanuit het de gemeenten verwacht. Xander van van der Wulp, Dominique van naar der de Heyde en op tv Ron Fresen geven uitleg uit en duiding. Rob uit Trip presenteert de de tv-uitzending en op Dionne Stax brengt met de uitslagen.

Vanuit door de studio op tv in Hilversum presenteert Rob op tv Trip de Uitslagenavond. De uitslagen op van de van Tweede Kamerverkiezingen worden op gebracht door Dionne Stax naar en een politiek geduid op tv door Dominique van der Heyde. naar Ron Fresen laat in vanuit van de Tweede Kamer de mogelijke in coalities een zien. We peilen in de stemming bij op tv de verschillende partijbijeenkomsten in de het land. Om van 21u00 is door het tijd voor in de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos. door Op uit basis van dit representatieve onderzoek met weten we uit dan in grote lijnen hoe tijdens Nederland heeft gestemd. van De definitieve uitslag tijdens wordt later het op de avond het of nacht verwacht. naar Er wordt ook overgeschakeld van naar Nieuwspoort, naar waar Mariƫlle Tweebeeke met door verschillende gasten de van van uitkomst van de tijdens verkiezingen bespreekt.

september 2021
21-03-2018 20:35

Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - Live: NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Op de uitslagenavond heeft de NOS een avondvullend programma vanuit TivoliVredenburg. De NOS is in zes gemeenten te gast: Amsterdam, Emmen, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Weert. Verder staan er verslaggevers in het hele land. Ze volgen d...

15-03-2017 20:30

Live: NOS Nederland Kiest | De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Vanuit de studio in Hilversum presenteert Rob Trip de Uitslagenavond. De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden gebracht door Dionne Stax en politiek geduid door Dominique van der Heyde. Ron Fresen laat vanuit de Tweede Kamer de m...

18-03-2015 20:32

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen - NOS Nederland Kiest: De Uitslagen

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk de...

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen bij NOS Nederland Kiest: De Uitslagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: De Uitslagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!