Programma gemist?

Ali kwam op tv als gastarbeider in uit Nederland. Zijn zoon op tv Abdelkarim op El-Fassi interviewt hem over het heden in en naar de toekomst. door Ali wordt hierbij niet beschouwd als tijdens gast tijdens en arbeider maar in als mens.Meer de Ali kwam ooit gewoon een als gastarbeider naar tijdens Nederland, maar met in de ogen in van zijn zoon is naar hij een pionier. Zijn door zoon op tv Abdelkarim El-Fassi interviewt zijn vader over de het in heden en de tijdens toekomst. Dit interview een wordt gehouden tijdens een rit van langs op tv de kust van het Marokko in een oude oranje een Renault op 4. Hier kijkt Ali terug de op een geslaagd op leven. Nu uit hij niet langer gast in het noch arbeider is, passeren alledaagse een levensvragen met de revue. Wel of de niet emigreren? Wat verwacht hij op tv van een zijn kinderen? Hoe op is zijn band het met Nederland? Wat zijn de in dromen en angsten? op Terwijl zijn op vader hem door de kunst van op het thee uit schenken nog eens uitlegt, naar probeert Abdelkarim zijn suikerzieke met vader over te halen in om te minderen de met suiker een en op tv zoetigheid.Minder

september 2021
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!