Programma gemist?

Ali in kwam als gastarbeider in met Nederland. Zijn het zoon Abdelkarim El-Fassi in interviewt hem over het heden het en naar de toekomst. tijdens Ali wordt hierbij door niet beschouwd als gast en arbeider met maar als mens.Meer de Ali uit kwam ooit gewoon van als gastarbeider naar op Nederland, maar in de ogen in van zijn zoon de is hij met een pionier. Zijn zoon het Abdelkarim een El-Fassi interviewt zijn vader over de het heden en een de toekomst. Dit het interview op tv wordt gehouden tijdens een rit tijdens in langs de kust van Marokko tijdens in een een oude oranje Renault 4. naar Hier een kijkt Ali terug op een geslaagd door leven. op tv Nu hij een niet langer gast noch arbeider is, het passeren alledaagse tijdens levensvragen de revue. tijdens Wel of niet emigreren? in Wat verwacht tijdens hij van zijn kinderen? een op tv Hoe is zijn band met op Nederland? Wat zijn van de dromen en in angsten? Terwijl tijdens zijn vader hem de op tv kunst van het thee op tv schenken het nog eens met uitlegt, probeert Abdelkarim zijn een suikerzieke vader over naar te halen om te minderen van in met suiker en naar zoetigheid.Minder

september 2020
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!