Programma gemist?

Ali kwam van als van gastarbeider in Nederland. op tv Zijn zoon Abdelkarim uit El-Fassi interviewt hem met over het heden de en de toekomst. Ali wordt hierbij naar op tv niet beschouwd als gast een en arbeider maar als in mens.Meer Ali kwam de ooit gewoon naar als gastarbeider naar Nederland, maar uit van in de ogen van uit zijn zoon is tijdens hij een pionier. Zijn zoon tijdens Abdelkarim tijdens El-Fassi interviewt zijn vader over door het heden en op de toekomst. met Dit interview wordt gehouden op met tijdens een rit langs de kust door van de Marokko in een oude het oranje het Renault 4. Hier kijkt Ali een terug op door een geslaagd leven. Nu hij in niet langer gast met noch arbeider is, een passeren de alledaagse levensvragen de naar revue. Wel de of niet emigreren? Wat verwacht hij op van zijn het kinderen? Hoe is de zijn band met Nederland? het Wat zijn de een dromen een en angsten? Terwijl in zijn vader hem de kunst naar van het thee een schenken nog een eens uitlegt, probeert Abdelkarim het zijn suikerzieke vader op tv over te halen de tijdens om te minderen met suiker op tv en het zoetigheid.Minder

januari 2021
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!