Programma gemist?

Ali op tv kwam als op tv gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim de El-Fassi interviewt op hem over de het heden en de met toekomst. uit Ali wordt hierbij niet beschouwd als in gast en arbeider in maar een als mens.Meer Ali kwam ooit van in gewoon als gastarbeider het naar Nederland, maar in de op ogen van zijn uit zoon is door hij een pionier. met Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi op interviewt zijn vader naar over het heden van en de in toekomst. Dit interview wordt tijdens gehouden tijdens een rit op het langs de kust van Marokko in met een oude oranje op tv Renault 4. het Hier kijkt Ali terug op op op een geslaagd leven. op Nu hij niet langer naar gast noch door arbeider is, passeren alledaagse uit levensvragen de revue. Wel een of naar niet emigreren? van Wat verwacht hij het van zijn kinderen? Hoe is uit zijn band met een Nederland? Wat zijn de door dromen uit en angsten? op Terwijl zijn vader hem de naar kunst van het in thee schenken in nog eens uitlegt, probeert naar Abdelkarim zijn suikerzieke uit vader op over te halen om te uit minderen met suiker en de uit zoetigheid.Minder

mei 2020
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!