Programma gemist?

Ali kwam als in naar gastarbeider in Nederland. met Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem naar een over het heden en de de toekomst. Ali wordt een hierbij niet beschouwd met als gast en uit arbeider maar als mens.Meer een Ali het kwam ooit gewoon als gastarbeider het naar op Nederland, maar in de tijdens ogen op van zijn zoon is hij een op pionier. Zijn in zoon Abdelkarim tijdens El-Fassi interviewt zijn tijdens vader over in het heden en de toekomst. Dit door de interview wordt gehouden tijdens een rit door langs de door kust van Marokko in het een met oude oranje Renault 4. Hier op kijkt Ali terug door op een een geslaagd leven. Nu hij uit niet langer op gast door noch arbeider is, passeren alledaagse levensvragen de door de revue. Wel in of niet emigreren? Wat op tv verwacht hij door van zijn kinderen? Hoe is in zijn op band met Nederland? Wat zijn de een dromen en angsten? door op Terwijl zijn vader op hem de kunst van naar het thee schenken nog eens tijdens uitlegt, probeert tijdens Abdelkarim zijn in suikerzieke vader over te naar halen om te minderen de met in suiker en tijdens zoetigheid.Minder

mei 2021
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!