Programma gemist?

Ali kwam van als gastarbeider in door Nederland. de Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt door hem met over het heden en de toekomst. het met Ali wordt hierbij op tv niet beschouwd als gast op tv en arbeider maar in als mens.Meer Ali tijdens kwam ooit gewoon als gastarbeider in naar een Nederland, maar de in de ogen in van zijn zoon is hij de een pionier. op Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi naar interviewt zijn vader over in het heden en de uit de toekomst. Dit interview de wordt gehouden tijdens de een rit langs de van kust van uit Marokko in een oude oranje het Renault 4. Hier van kijkt Ali uit terug op een een geslaagd leven. Nu door hij de niet langer gast noch arbeider is, naar passeren tijdens alledaagse levensvragen de revue. Wel uit of een niet emigreren? Wat verwacht met hij van zijn uit kinderen? Hoe het is zijn band met Nederland? naar Wat zijn met de van dromen en angsten? Terwijl het zijn vader hem op tv de kunst een van het thee schenken uit nog eens in uitlegt, probeert Abdelkarim zijn suikerzieke op vader over te het halen tijdens om te minderen met met suiker en op tv zoetigheid.Minder

juni 2021
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!