Programma gemist?

Ali het kwam als gastarbeider in Nederland. naar Zijn zoon Abdelkarim de El-Fassi interviewt van hem over het heden op tv en de toekomst. met Ali in wordt hierbij niet beschouwd de als gast tijdens en arbeider tijdens maar als mens.Meer een Ali kwam ooit gewoon op tv als gastarbeider naar Nederland, tijdens maar in de ogen op van zijn een zoon is hij op tv een pionier. Zijn zoon met naar Abdelkarim El-Fassi interviewt zijn met vader over naar het heden en de toekomst. Dit uit interview uit wordt gehouden tijdens in een rit langs de de kust van Marokko in op tv een oude oranje in Renault 4. het Hier kijkt op tv Ali terug op een de geslaagd naar leven. Nu hij niet door langer gast noch arbeider door is, passeren de alledaagse levensvragen de het revue. Wel of niet een emigreren? Wat met verwacht hij van zijn kinderen? op tv Hoe is op zijn band met op Nederland? Wat het zijn de dromen en angsten? het Terwijl op tv zijn vader hem de het kunst op tv van het thee schenken op nog eens uitlegt, probeert Abdelkarim op door zijn suikerzieke vader over te tijdens halen om op tv te minderen met uit suiker en de zoetigheid.Minder

juli 2020
18-03-2015 22:17

2Doc: Mijn vader de Expat

2Doc: Mijn vader de Expat - 2Doc: Mijn vader de Expat

Ali kwam als gastarbeider in Nederland. Zijn zoon Abdelkarim El-Fassi interviewt hem over het heden en de toekomst. Ali wordt hierbij niet beschouwd als gast en arbeider maar als mens.Meer Ali kwam ooit gewoon als gastarbeider naar Nederlan...

2Doc: Mijn vader de Expat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mijn vader de Expat bij 2Doc: Mijn vader de Expat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mijn vader de Expat. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mijn vader de Expat gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mijn vader de Expat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mijn vader de Expat? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mijn vader de Expat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2015 om 22:17 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!