Programma gemist?

Het in sluitstuk in op Gary Hustwits fameuze trilogie over met design. Een verhaal over de stedelijke ontwikkeling met met een van scherp oog voor de door daarbij in horende knelpunten en mogelijkheden.Meer Het sluitstuk uit van in Gary Hustwits fameuze trilogie van over design. Een uit verhaal over van stedelijke ontwikkeling het met een scherp door oog voor de daarbij horende tijdens knelpunten en op tv mogelijkheden. 's Werelds meest vooraanstaande van architecten, planologen, beleidsmakers, naar bouwers en op tv denkers door komen aan het woord over hoe op tv de stad een van vreemde eend op tv in de designbijt is. door in Want waar een een kunstenaar normaliter autonoom te werk op gaat, de moeten stedelijke ontwikkelaars aan op tv de meest complexe eisen het voldoen. Hoe komen wij door tot de van ideale tijdens stad?Minder

oktober 2019
20-03-2015 00:00

2Doc: Wie maakt de stad?

2Doc: Wie maakt de stad? - 2Doc: Wie maakt de stad?

Het sluitstuk in Gary Hustwits fameuze trilogie over design. Een verhaal over stedelijke ontwikkeling met een scherp oog voor de daarbij horende knelpunten en mogelijkheden.Meer Het sluitstuk in Gary Hustwits fameuze trilogie over design. E...

2Doc: Wie maakt de stad? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Wie maakt de stad? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Wie maakt de stad? bij 2Doc: Wie maakt de stad? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Wie maakt de stad?. Heb je een uitzending van 2Doc: Wie maakt de stad? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Wie maakt de stad? gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Wie maakt de stad?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Wie maakt de stad?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Wie maakt de stad? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Wie maakt de stad?? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Wie maakt de stad? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!