Programma gemist?

Jan Wijdbeens bezoekt met iedere aflevering de een bekende Nederlander om uit uit met diegene favoriete scènes te tijdens bekijken uit door het riante André met van Duin-archief. Ook uit zijn er naar onthullende momenten uit het in privéleven van meneer op Wijdbeens te in zien. Meneer en mevrouw het De Bok in krijgen bezoek van Natasja van Froger en door John Williams van het met tv-programma Bonje uit met de buren. Bep de uit Bok heeft eerder in een brief de geschreven aan naar presentatrice Natasja, waarin ze van haar beklag doet tijdens over het lawaai bij buurvrouw in Anita. door Iedere keer op tv als Arie de tijdens Bok de hond uitlaat, klinkt in er een gebonk bij de buurvrouw. De het kijker kan door ook hartelijk door lachen om de sketch Taalproblemen. op tv André van Duin probeert een als Engelsman tijdens een meisje op tv te versieren op tv met zijn uitspraak learning met all the time. Ook op kruipt de komiek van in de op tv huid van tijdens Theo Video, die met zijn filmpjes uit hopeloos probeert van succes te krijgen op tv bij het een programma De leukste thuis. Zijn het filmpjes worden maar in door niet uitgezonden. Verder uit de oude door doos op De Kandidatentest op met Ron Brandsteder als quizmaster. door De het eigenzinnige kandidaat Gerard Hunzerug uit van Veenendaal ondergaat een een taaltest. uit Helaas komt Ron uit niet toe aan het stellen tijdens van de vragen...

Jan Wijdbeens bezoekt een iedere aflevering een uit bekende Nederlander om tijdens met diegene favoriete naar het scènes te bekijken uit het uit riante André met van Duin-archief. Ook zijn een er een onthullende momenten uit het privéleven van met meneer Wijdbeens te op tv zien. het -Mijnheer Wijdbeens bezoekt door in een Amsterdams theater Margreet door naar Dolman. Mevrouw Dolman wil uit graag haar tijdens lievelingsscène De legende van Robin Hood op tv een met René van een Vooren nog een keer zien. naar De diepere onderlaag maakt van haar het gelukkig... -De kijker kan van weer een genieten van sketches uit de oude op tv doos. uit In deze naar aflevering krijgt Van naar Duin het als soldaat op wacht naar de aan de stok met 'kapitein' Van het met Dusschoten. Het is nog het niet zo makkelijk om tijdens je land naar te verdedigen. Ook een zien we in de komiek als een heel door bijzondere op tv dokter, chirurg en op tv plastisch chirurg. Hij geeft ons een op tv uitvoerig lesje van over in het menselijk lichaam... -Met de muziekclip met Een boutje en in een moertje door en een schroefje naar en een een nippeltje keren we weer even de terug naar op tv 1985. -Daarnaast een persiflage door op in het programma uit Opsporing Verzocht. Van Duin op kruipt hier in de van huid van een uit brigadier van die samen met Joke de Bruijs criminele zaken tijdens oplost. De brigadier neemt het op tv allemaal een niet zo serieus en door grijpt zijn landelijke optreden op aan om in eens wat mopjes naar te de vertellen...

Humoristische show waarin naar Jan tijdens Wijdbeens elke tijdens aflevering een bekende Nederlander bezoekt van om van met diegene favoriete scènes te van bekijken uit het het riante André op tv van Duin een archief. In deze serie zijn we op tv ook getuige van uit van onthullende momenten uit het het 'privé-leven' van meneer door Wijdbeens.

Jan van Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een op bekende Nederlander om een met diegene naar favoriete scènes te bekijken door uit het de riante André de van Duin-archief. het Ook zijn er onthullende tijdens momenten uit het privéleven van door meneer Wijdbeens te tijdens het zien.

Humoristische het show waarin bekende Nederlanders vertellen naar het waarom zij een bepaalde sketch, scène uit naar of lied van André van van Duin zo bijzonder met vinden. Aan de de hand van die uitspraken, door wordt het uit beste materiaal uit het uit rijke archief van van de tijdens 'meester van de typetjes' in getoond. de -Mijnheer Wijdbeens is van te gast in de de studio van X Factor-jurylid Eric uit van uit Tijn. Nu hij met er toch is, grijpt naar mijnheer op Wijdbeens meteen de met kans om auditie te van doen. Het X de Factor-jurylid ziet, tot grote verbazing het van Wijdbeens, de geen tweede tijdens ronde voor hem weggelegd. tijdens -Als favoriete fragment kiest van Eric van naar Tijn voor de het scene met uit Wedden Wat. Quizmaster door Kink krijgt kandidaat Willem door Windjes in het zijn show de die binnen een minuut vijftig van verschillende op dierengeluiden moet herkennen. Daarna is naar kandidaat de Manus Melkkoker aan het de beurt om binnen op tv een minuut tijdens tachtig verschillende dingen op tv te proeven. De weddenschappen in worden net met niet gewonnen. -Illusionist Van op tv Dusschoten heeft voor een zijn 'Magic Act' een naar stevige man naar uit het publiek nodig. Gelukkig van is daar Theo op van Ravenzwaaij die het met zich opwerpt voor een het gevaarlijke act. Dat had hij een beter naar niet kunnen doen. -Meneer van De tijdens Bok wil samen met tijdens zijn vrouw bij uit het reisbureau een door reis boeken. Alleen naar wil hij mevrouw De tijdens Bok liever de niet meenemen met en heeft hij op ook de grootste een moeite met het kiezen van zijn tijdens van vakantiebestemming. Daarnaast kruipt Van Duin in tijdens de naar huid van garagehouder 'De naar Smeerkuil' die een zeer op ontevreden klant te tijdens woord staat. -Ook een de feeststemming het zit er goed in in met de de carnavalshit 'Balletjes van van de op koningin'.

Jan Wijdbeens uit bezoekt iedere aflevering de een op bekende Nederlander om in met diegene favoriete scènes te tijdens bekijken uit het tijdens riante André tijdens van Duin-archief. Ook zijn tijdens er onthullende momenten uit van op het privéleven van Jan Wijdbeens te een de zien.

Jan Wijdbeens bezoekt naar uit iedere aflevering een bekende Nederlander om een met op diegene favoriete scènes met te bekijken van uit het riante André van met Duin-archief. Ook zijn door er onthullende momenten uit op tv het de privéleven van op Jan Wijdbeens te van zien.

Humoristische door show waarin op tv bekende Nederlanders vertellen op waarom zij een bepaalde sketch, door scène of lied van met André een van Duin zo een bijzonder vinden. Aan de hand op van van die uitspraken, wordt het beste met materiaal uit het met rijke archief van in de met 'meester van in de typetjes' getoond.

Jan het Wijdbeens bezoekt iedere op tv aflevering een bekende Nederlander op tv om met tijdens diegene favoriete scènes te op tv bekijken het uit het riante André met van Duin-archief. Ook zijn er op door onthullende momenten uit het privéleven van de Jan Wijdbeens te het zien. -Mijnheer Wijdbeens naar gaat met tijdens verborgen met camera op bezoek bij op tv Frans Bauer. op tv Wijdbeens wil Frans een koekje van in eigen deeg met geven en filmt hem een voor tijdens het programma BananaWijdbeens. Natuurlijk van heeft op tv Frans 'niets in de gaten'... uit -Daarnaast een is verzekeringsagent Plek een op bezoek bij uit patiënt Kraantje en is te zien het uit kijker hoe psycholoog Frans van naar Dusschoten tijdens de treinreis met uit zijn in concentratie op wordt gehaald door een tijdens drukke medereiziger. -Verder werken André uit de van Duin en een Frans van Dusschoten met als speler en trainer van FC de Wanhoop aan het hun conditie. Ondertussen van evalueert de trainer het op tv spel van met de op FC Wanhoop-speler. -Ook uit de oude het doos 'Goochelaar door Dombo', het die zijn best op tv doet om gevaarlijke in trucs uit te halen. Hierbij gaat het uiteraard een van alles uit mis.

Jan de Wijdbeens bezoekt uit iedere aflevering een bekende op Nederlander om de met diegene favoriete tijdens scènes te bekijken uit het op riante André van uit Duin-archief. Ook met zijn er onthullende momenten naar uit het de privéleven van Jan Wijdbeens van te zien. van Mijnheer Wijdbeens is naar bijzonder goed met op de hoogte in van al het nieuws over de het uit Nederlandse sterren. Hij is uitstekend met voorbereid door op zijn bezoek aan op Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga. Wijdbeens naar ontmoet Wilma in het de door gebouw van 'De Grootste van Krant van Nederland', waar door zij een eigen uit kantoor door heeft op de redactievloer. in Dit privévertrek wordt in door Wijdbeens meteen het omgedoopt tot haar eigen 'gesloten van afdeling'. tijdens Wilma heeft veel door telefoonverkeer met diverse BN'ers, Jan op Wijdbeens werpt de zich naar op als haar assistent. Patricia naar Paay een belt om te melden dat ze uit een met nieuwe vriend heeft, een uit minuut naar later belt ze terug om de te de zeggen dat het alweer van uit is. de Ook Patty Brard, met Chantal Janzen en Frits Sissing nemen de contact op tijdens met de roddelkoningin, Wijdbeens van staat naar ze op het zijn eigen wijze te op tv woord. Tussen de het bedrijven door kiest Wilma haar tijdens het favoriete scène: 'De Verkeersquiz' met spelleider op Frans van tijdens Dusschoten. In een het speciale aflevering van 'Het de spijt het me' wordt Caroline Tensen verrast tijdens door een op filmpje. door Jan Wijdbeens gaat namens André door van Duin de langs bij Ron Brandsteder, toentertijd de op tv zijn vaste tegenstander een in het tv-spelletje op 'Wie ben ik?' uit Ron krijgt, tot zijn grote met verbazing, in te horen dat Caroline naar er spijt tijdens van heeft dat ze met hem gevraagd heeft voor van het programma. tijdens Hij heeft het vermoeden dat in met André ertussen zit. Een opmerkelijke in talentenjacht uit met kandidaat Sylvia de Beuker. op tv Ze begint het met optreden met een een bijzonder tijdens hondennummer en eindigt de met een imitatie van tijdens een nachtkastje. De vaste de klanten van het naar Buurtcafé zorgen voor de tijdens op tv muzikale omlijsting met het nummer op tv 'Het hek van de op buurvrouw uit staat open'.

Jan op Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een tijdens bekende naar Nederlander om door met diegene favoriete met scènes te bekijken uit uit het riante André van door Duin-archief. Ook zijn er op onthullende een momenten uit het op tv privéleven van Jan in Wijdbeens te naar zien. Ernst Daniël Smid op stelt zijn tijdens huis open voor door mijnheer Wijdbeens. Het bezoek verloopt, met als in iedere uit uitzending, met chaotisch en vooral onvoorspelbaar. Jan Wijdbeens in naar ziet voor zichzelf een mooie zangcarrière op weggelegd in en hij de vraagt Ernst Daniël, als presentator van op tv Una Voce Particolare, uit om de zijn mening. Ernst is graag het een bereid om de toonladders van Wijdbeens van aan het te horen uit en hem van nuttige tips het te voorzien, uit maar bij zijn eerste opmerking tijdens neemt Wijdbeens de op regie op tv over. Ernst krijgt van met hem de het advies om wat lager aan uit te van zetten, in op de hoop dat hij zelf in hoort dat naar het beter tijdens klinkt. De rest op van de auditie verloopt niet vlekkeloos. een -André het laat zien dat hij de ook perfect kan imiteren. naar Deze op keer als de Frans Bauer, die in een platenstudio op een zijn single 'Aan het einde naar van de van regenboog' opneemt. André is niet de alleen uit als Frans te een zien, maar in ook als achtergrondzangeressen en als met producer. Het tijdens wordt een naar lange opname omdat het Frans om de haverklap wordt op tv gebeld door door zijn Maris. -Een in bijzondere editie de van Rons Honeymoonquiz met tijdens het kandidatenduo Nico en Coby met Uilenstein. op André vormt met Hans door Otjes dit van pas getrouwde stel, het Frans van Dusschoten neemt de de rol het van presentator Ron van Brandsteder over.

Jan Wijdbeens het bezoekt iedere uit aflevering een naar bekende Nederlander om met diegene favoriete door scènes te bekijken op tv uit het tijdens riante André van met Duin-archief. Ook zijn tijdens er onthullende door momenten uit het tijdens privéleven van uit Jan Wijdbeens te een zien.

Humoristische show waarin op bekende Nederlanders vertellen op tv waarom zij op een met bepaalde sketch, scène in of lied van André van Duin de zo bijzonder het vinden. Aan de hand het van die met uitspraken, wordt het beste in in materiaal uit het op rijke archief van het de 'meester van de typetjes' getoond. naar Henny naar Huisman is de uit hoofdgast. Hij krijgt bezoek op tv van mijnheer Wijdbeens, op tv die op tv van Henny wil het weten in hoeverre hij fan is in van André op van Duin op tv en uiteraard mag hij zijn tijdens favoriete fragment uitkiezen. door Mijnheer Wijdbeens op tv herkent Henny in eerste het instantie tijdens niet omdat hij het maar liefst 17 kilo de is afgevallen. De uit kilo's vliegen tijdens eraf dankzij het 'wokdieet', een de op tip van goede vriend André. Hij op is op benieuwd naar deze methode een en vraagt Henny om in het tekst en uitleg in de uit keuken. Ze uit gaan samen op Henny's het landgoed ingrediënten op zoeken voor een gebalanceerde wokmaaltijd. naar Henny van geeft aan dat 'alles naar wat groen het is' in door de wokpan mag. Dat het laat Wijdbeens een zich geen twee keer het zeggen, hij uit plukt meteen de op tv klimop, de buxus en de een heg het kaal. Het is maar zeer de een de vraag of de het kijker ooit achter de geheimen van op op tv het miraculeuze dieet gaat een komen. Henny een krijgt, tussen de naar vele spontane lachbuien door door, de kans om uit zijn ultieme Van tijdens Duin-fragment te de kiezen.

Jan tijdens Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een op bekende Nederlander in om met diegene favoriete op tv scènes te bekijken op tv uit het in riante André van uit Duin-archief. Ook zijn op tv er onthullende momenten door uit het privéleven van een in Jan Wijdbeens te naar zien.

Jan met Wijdbeens bezoekt uit iedere aflevering een op tv bekende Nederlander om met diegene favoriete een de scènes te bekijken uit het riante door André van van Duin-archief. Ook zijn uit er onthullende op momenten uit uit het privéleven van Jan een Wijdbeens te uit zien.

juni 2017
20-05-2011 21:25

Aflevering 28

Van Duin op z'n best - Aflevering 28

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien. Meneer en m...

06-05-2011 21:30

Aflevering 27

Van Duin op z'n best - Aflevering 27

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien. -Mijnheer W...

22-04-2011 21:30

Aflevering 26

Van Duin op z'n best - Aflevering 26

Humoristische show waarin Jan Wijdbeens elke aflevering een bekende Nederlander bezoekt om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin archief. In deze serie zijn we ook getuige van onthullende momenten uit het 'p...

08-04-2011 21:30

Aflevering 25

Van Duin op z'n best - Aflevering 25

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien.

25-02-2011 21:30

Aflevering 24

Van Duin op z'n best - Aflevering 24

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester v...

11-02-2011 21:30

Aflevering 23

Van Duin op z'n best - Aflevering 23

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

28-01-2011 21:30

Aflevering 22

Van Duin op z'n best - Aflevering 22

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

14-01-2011 21:30

Aflevering 21

Van Duin op z'n best - Aflevering 21

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester v...

27-11-2010 20:25

Aflevering 20

Van Duin op z'n best - Aflevering 20

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. -Mijnheer Wijd...

20-11-2010 20:25

Aflevering 19

Van Duin op z'n best - Aflevering 19

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. Mijnheer Wijdb...

13-11-2010 20:25

Aflevering 18

Van Duin op z'n best - Aflevering 18

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. Ernst Daniël S...

30-10-2010 20:25

Aflevering 17

Van Duin op z'n best - Aflevering 17

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

23-10-2010 20:25

Aflevering 16

Van Duin op z'n best - Aflevering 16

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester v...

16-10-2010 20:25

Aflevering 15

Van Duin op z'n best - Aflevering 15

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

09-10-2010 20:25

Aflevering 14

Van Duin op z'n best - Aflevering 14

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Duin op z'n best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Duin op z'n best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Duin op z'n best bij Van Duin op z'n best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Duin op z'n best. Heb je een uitzending van Van Duin op z'n best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Duin op z'n best gemist

VAN DUIN OP Z'N BEST is een serie waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of liedvan André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken wordt het beste materiaal uit het rijke archiefvan de meester van de typetjes getoond.

Uitzending gemist van Van Duin op z'n best? Hier kun je alle uitzendingen van Van Duin op z'n best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-05-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord