Programma gemist?

Jan Wijdbeens met bezoekt iedere door aflevering een bekende Nederlander door om met door diegene favoriete scènes op te bekijken uit het de riante André van in Duin-archief. Ook zijn naar er onthullende momenten uit een het privéleven met van meneer Wijdbeens te op op zien. Meneer en mevrouw De naar Bok krijgen bezoek het van Natasja Froger en met John Williams het van het tv-programma Bonje een met de buren. met Bep de door Bok heeft eerder een tijdens brief geschreven uit aan naar presentatrice Natasja, waarin het ze haar beklag doet over op tv het lawaai bij op tv buurvrouw Anita. een Iedere keer op als Arie de Bok de hond met met uitlaat, klinkt er het gebonk bij de buurvrouw. De het kijker kan ook door hartelijk lachen om de de naar sketch Taalproblemen. André van Duin probeert door als op Engelsman een meisje tijdens te versieren met met zijn uitspraak naar learning all the time. Ook kruipt tijdens de komiek in met de huid een van Theo Video, die in met zijn tijdens filmpjes hopeloos probeert succes naar te door krijgen bij het programma De met leukste van thuis. Zijn filmpjes worden maar op niet uitgezonden. Verder de uit in de oude doos De naar Kandidatentest met Ron Brandsteder naar als quizmaster. De van eigenzinnige naar kandidaat Gerard Hunzerug uit Veenendaal naar in ondergaat een taaltest. Helaas komt Ron met door niet toe aan het stellen door van de vragen...

Jan Wijdbeens een bezoekt iedere aflevering een op naar bekende Nederlander om met diegene favoriete uit scènes een te bekijken op tv uit het riante André van in Duin-archief. Ook zijn tijdens er onthullende momenten op uit het privéleven in van meneer Wijdbeens te op tv zien. -Mijnheer naar Wijdbeens bezoekt in een naar Amsterdams theater Margreet naar Dolman. van Mevrouw Dolman het wil graag haar lievelingsscène De naar legende van Robin Hood door naar met René van van Vooren nog een keer zien. De op tv het diepere onderlaag maakt haar een gelukkig... -De kijker kan van weer genieten van sketches op door uit de oude doos. In de deze aflevering krijgt Van van Duin het door als door soldaat op wacht aan van de stok met 'kapitein' tijdens Van Dusschoten. Het is met uit nog niet zo makkelijk door om je land te verdedigen. op Ook zien van we de door komiek als met een heel bijzondere dokter, chirurg naar en plastisch op chirurg. Hij geeft naar ons een uitvoerig lesje over uit het een menselijk lichaam... -Met de muziekclip van Een boutje de en een moertje en met een naar schroefje en een tijdens nippeltje keren we met weer even terug naar in 1985. -Daarnaast een op persiflage op het op programma Opsporing Verzocht. door Van Duin kruipt hier door in de tijdens huid van in een brigadier die samen met het met Joke Bruijs criminele van zaken oplost. De brigadier neemt op tv het allemaal niet zo een serieus en grijpt op uit zijn landelijke optreden aan om eens de wat in mopjes te op tv vertellen...

Humoristische show met waarin Jan Wijdbeens een elke naar aflevering een bekende Nederlander bezoekt om naar een met diegene favoriete scènes te het bekijken uit het een riante André een van Duin archief. In deze door serie zijn de we met ook getuige van onthullende momenten tijdens uit het 'privé-leven' van op op meneer Wijdbeens.

Jan door Wijdbeens bezoekt van iedere aflevering een bekende Nederlander om een met op diegene favoriete scènes te bekijken naar uit het de riante André van Duin-archief. op tv Ook door zijn er onthullende momenten een uit het privéleven van op meneer in Wijdbeens te op tv zien.

Humoristische in show waarin naar bekende Nederlanders vertellen waarom zij een het bepaalde sketch, op tv scène op of lied van André van met Duin zo bijzonder het vinden. Aan de hand de van uit die uitspraken, met wordt het beste materiaal uit de het rijke met archief van de 'meester in van de uit typetjes' getoond. -Mijnheer Wijdbeens van is te het gast in de naar studio van X Factor-jurylid Eric het van een Tijn. Nu van hij er toch de is, grijpt mijnheer uit Wijdbeens meteen de kans om de auditie te het doen. Het in X Factor-jurylid ziet, tot van grote verbazing van Wijdbeens, geen het tweede op tv ronde voor hem weggelegd. -Als met favoriete fragment kiest tijdens Eric van Tijn op op tv voor de scene uit Wedden Wat. het Quizmaster Kink krijgt de kandidaat op tv Willem Windjes in in zijn show die binnen een tijdens minuut vijftig verschillende op dierengeluiden van moet herkennen. Daarna het is kandidaat Manus Melkkoker aan door de de beurt om binnen in een minuut het tachtig verschillende dingen te op tv proeven. De weddenschappen worden net tijdens niet op tv gewonnen. -Illusionist Van Dusschoten het heeft voor van zijn 'Magic Act' een stevige met tijdens man uit het publiek op tv nodig. Gelukkig van is daar Theo van in Ravenzwaaij die zich opwerpt voor door door een gevaarlijke act. Dat had naar hij van beter niet kunnen doen. -Meneer op De Bok tijdens wil samen met zijn vrouw uit bij op tv het reisbureau op een reis boeken. het Alleen wil hij mevrouw in De Bok liever niet meenemen door en het heeft hij ook de grootste op moeite met tijdens het kiezen naar van zijn vakantiebestemming. een Daarnaast kruipt Van Duin van in de huid op tv van op garagehouder 'De Smeerkuil' die een zeer in ontevreden klant te op met woord staat. -Ook in de feeststemming zit er goed in het het met de carnavalshit 'Balletjes van op de door koningin'.

Jan Wijdbeens bezoekt op tv iedere op tv aflevering een bekende Nederlander om uit met diegene favoriete in op tv scènes te bekijken uit het de riante André van van Duin-archief. op Ook zijn er in onthullende momenten uit het privéleven naar van de Jan Wijdbeens te in zien.

Jan tijdens Wijdbeens bezoekt iedere aflevering naar een bekende met Nederlander om met diegene de favoriete op scènes te bekijken uit op tv het riante André van Duin-archief. een Ook zijn er tijdens onthullende naar momenten uit tijdens het privéleven van Jan Wijdbeens de te tijdens zien.

Humoristische show waarin met bekende Nederlanders vertellen het waarom zij een naar bepaalde sketch, scène tijdens of lied van tijdens op André van Duin zo bijzonder vinden. uit van Aan de hand van tijdens die uitspraken, wordt tijdens het beste materiaal de uit het op rijke archief van de 'meester van met de een typetjes' getoond.

Jan Wijdbeens bezoekt op iedere van aflevering een naar bekende Nederlander om met op tv diegene favoriete het scènes te bekijken een uit het riante André een van Duin-archief. Ook zijn door er onthullende momenten op tv uit tijdens het privéleven van uit Jan Wijdbeens te zien. -Mijnheer door Wijdbeens gaat met verborgen in in camera op bezoek bij Frans Bauer. door Wijdbeens wil Frans het een koekje een van op tv eigen deeg geven en filmt tijdens hem voor het een programma BananaWijdbeens. Natuurlijk heeft uit Frans 'niets in een de gaten'... op -Daarnaast is op verzekeringsagent Plek op bezoek bij op tv patiënt tijdens Kraantje en is naar te zien kijker hoe de psycholoog Frans van tijdens Dusschoten tijdens de het treinreis uit zijn concentratie een wordt gehaald door van op een drukke medereiziger. -Verder werken André door met van Duin en Frans uit van Dusschoten als speler en met door trainer van FC Wanhoop naar aan hun een conditie. Ondertussen evalueert de trainer het met spel van de de FC op tv Wanhoop-speler. -Ook uit de oude door doos op tv 'Goochelaar Dombo', die een zijn best doet in om gevaarlijke op tv trucs uit te op tv halen. Hierbij gaat uiteraard van alles uit in mis.

Jan Wijdbeens bezoekt een iedere met aflevering een bekende Nederlander om op tv met diegene met favoriete scènes uit te bekijken uit met het riante een André van Duin-archief. op tv Ook zijn er onthullende een momenten uit het in privéleven van Jan Wijdbeens de te zien. Mijnheer met Wijdbeens is van bijzonder goed op de naar hoogte door van al het nieuws over de op Nederlandse sterren. Hij door is uitstekend op voorbereid op zijn op bezoek aan Telegraaf-journaliste de Wilma Nanninga. Wijdbeens de ontmoet Wilma in op tv het gebouw van op tv 'De Grootste Krant het van Nederland', waar zij uit een eigen kantoor door heeft op de met redactievloer. Dit privévertrek tijdens wordt door door Wijdbeens tijdens meteen omgedoopt tot naar haar eigen 'gesloten afdeling'. Wilma op heeft veel telefoonverkeer uit met diverse in BN'ers, Jan Wijdbeens werpt zich van op als in haar met assistent. Patricia Paay tijdens belt om te melden dat ze uit een nieuwe vriend naar heeft, een minuut van tijdens later belt ze terug met om te zeggen dat het de alweer uit met is. in Ook Patty Brard, Chantal op Janzen en tijdens Frits Sissing nemen het contact op met de roddelkoningin, met Wijdbeens staat ze op uit zijn eigen de wijze te uit woord. Tussen de bedrijven het door kiest Wilma haar van favoriete tijdens scène: 'De Verkeersquiz' op met spelleider van Frans van Dusschoten. In uit een speciale aflevering van met 'Het spijt me' met wordt Caroline in Tensen verrast door de een filmpje. op tv Jan Wijdbeens gaat uit namens André van Duin langs bij naar Ron Brandsteder, met toentertijd zijn met vaste tegenstander in het tv-spelletje tijdens 'Wie ben met ik?' Ron krijgt, tot tijdens zijn grote op tv verbazing, te horen met dat Caroline de er spijt van heeft tijdens dat ze hem een gevraagd door heeft voor het programma. van Hij heeft het op tv vermoeden dat André ertussen zit. op tv Een opmerkelijke talentenjacht uit op tv met kandidaat Sylvia de Beuker. in Ze begint het optreden naar naar met een bijzonder het hondennummer en eindigt een met een imitatie van van een nachtkastje. tijdens De vaste klanten van het de Buurtcafé zorgen voor de met muzikale van omlijsting met het op nummer 'Het hek van tijdens de buurvrouw uit staat open'.

Jan Wijdbeens bezoekt tijdens iedere aflevering een tijdens bekende met Nederlander om naar met diegene favoriete scènes te met bekijken uit het riante een in André van Duin-archief. Ook zijn er van onthullende momenten het uit het privéleven uit van Jan Wijdbeens van te zien. Ernst Daniël op tv Smid stelt met zijn huis open met voor mijnheer de Wijdbeens. Het bezoek de verloopt, als de in iedere uitzending, chaotisch de en vooral in onvoorspelbaar. Jan Wijdbeens met ziet voor zichzelf een de mooie zangcarrière op tv weggelegd en hij vraagt Ernst Daniël, uit door als presentator van de Una Voce Particolare, om zijn naar mening. Ernst een is graag op bereid om de toonladders van Wijdbeens op aan van te horen en hem met van naar nuttige tips te voorzien, van maar bij zijn eerste opmerking de neemt op Wijdbeens de regie over. Ernst naar een krijgt van hem het advies van om van wat lager aan te zetten, naar in op de hoop dat met hij zelf hoort dat een het beter klinkt. De rest de van de door auditie naar verloopt niet vlekkeloos. -André laat de zien dat hij het ook perfect in kan imiteren. in Deze keer als Frans Bauer, die van in een platenstudio een uit zijn single 'Aan het einde van naar de regenboog' met opneemt. André is niet van alleen op als Frans te een zien, maar uit ook als achtergrondzangeressen naar en als producer. de Het wordt een lange op tv opname omdat Frans om de uit haverklap wordt naar gebeld door de zijn Maris. -Een bijzondere editie de van Rons in Honeymoonquiz met het kandidatenduo het Nico de en Coby door Uilenstein. André vormt met Hans van Otjes dit uit pas getrouwde stel, in Frans van een Dusschoten neemt de rol van presentator op tv Ron Brandsteder het over.

Jan van Wijdbeens bezoekt iedere op tv aflevering een bekende Nederlander om de met diegene favoriete naar scènes te door bekijken op tv uit het riante het André van Duin-archief. Ook zijn er door onthullende momenten het uit het privéleven tijdens van Jan Wijdbeens in te het zien.

Humoristische in show waarin bekende Nederlanders het vertellen waarom de zij een tijdens bepaalde sketch, scène of lied naar van André van Duin tijdens zo bijzonder vinden. met uit Aan de hand van die uitspraken, tijdens wordt het beste naar materiaal uit een het rijke archief op van met de 'meester van de typetjes' door getoond. Henny de Huisman is de hoofdgast. Hij de krijgt met bezoek van het mijnheer Wijdbeens, die van Henny wil door weten in hoeverre uit hij fan is door uit van André van Duin en uiteraard tijdens mag hij zijn het de favoriete fragment uitkiezen. Mijnheer Wijdbeens van herkent Henny een in eerste instantie niet op omdat naar hij maar liefst 17 door kilo is op tv afgevallen. De kilo's vliegen eraf op tv dankzij het 'wokdieet', naar een de tip van goede vriend van André. Hij is benieuwd het naar uit deze methode en vraagt tijdens Henny om tekst en uitleg van in de keuken. door Ze gaan samen naar op Henny's tijdens landgoed ingrediënten zoeken voor de een gebalanceerde wokmaaltijd. tijdens tijdens Henny geeft aan dat 'alles wat op tv groen naar is' in het de wokpan mag. naar Dat laat Wijdbeens een zich geen twee keer op tv zeggen, hij plukt meteen een de met klimop, de buxus een en de heg van kaal. Het is maar zeer de de vraag met of de de kijker ooit achter de het geheimen van het miraculeuze naar dieet met gaat komen. Henny krijgt, door tussen de vele spontane door lachbuien van door, de kans om zijn ultieme door Van een Duin-fragment te op kiezen.

Jan Wijdbeens bezoekt door iedere aflevering naar een bekende Nederlander een om door met diegene favoriete op tv scènes te bekijken uit het riante van naar André van Duin-archief. Ook zijn van er in onthullende momenten uit het privéleven door van Jan door Wijdbeens te op zien.

Jan uit Wijdbeens bezoekt naar iedere aflevering een bekende met Nederlander om met diegene favoriete het scènes te op bekijken uit het riante uit André van de Duin-archief. Ook tijdens zijn er onthullende momenten uit door het privéleven van van Jan Wijdbeens te van naar zien.

oktober 2017
20-05-2011 21:25

Aflevering 28

Van Duin op z'n best - Aflevering 28

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien. Meneer en m...

06-05-2011 21:30

Aflevering 27

Van Duin op z'n best - Aflevering 27

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien. -Mijnheer W...

22-04-2011 21:30

Aflevering 26

Van Duin op z'n best - Aflevering 26

Humoristische show waarin Jan Wijdbeens elke aflevering een bekende Nederlander bezoekt om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin archief. In deze serie zijn we ook getuige van onthullende momenten uit het 'p...

08-04-2011 21:30

Aflevering 25

Van Duin op z'n best - Aflevering 25

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien.

25-02-2011 21:30

Aflevering 24

Van Duin op z'n best - Aflevering 24

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester v...

11-02-2011 21:30

Aflevering 23

Van Duin op z'n best - Aflevering 23

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

28-01-2011 21:30

Aflevering 22

Van Duin op z'n best - Aflevering 22

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

14-01-2011 21:30

Aflevering 21

Van Duin op z'n best - Aflevering 21

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester v...

27-11-2010 20:25

Aflevering 20

Van Duin op z'n best - Aflevering 20

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. -Mijnheer Wijd...

20-11-2010 20:25

Aflevering 19

Van Duin op z'n best - Aflevering 19

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. Mijnheer Wijdb...

13-11-2010 20:25

Aflevering 18

Van Duin op z'n best - Aflevering 18

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. Ernst Daniël S...

30-10-2010 20:25

Aflevering 17

Van Duin op z'n best - Aflevering 17

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

23-10-2010 20:25

Aflevering 16

Van Duin op z'n best - Aflevering 16

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester v...

16-10-2010 20:25

Aflevering 15

Van Duin op z'n best - Aflevering 15

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

09-10-2010 20:25

Aflevering 14

Van Duin op z'n best - Aflevering 14

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Duin op z'n best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Duin op z'n best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Duin op z'n best bij Van Duin op z'n best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Duin op z'n best. Heb je een uitzending van Van Duin op z'n best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Duin op z'n best gemist

VAN DUIN OP Z'N BEST is een serie waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of liedvan André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken wordt het beste materiaal uit het rijke archiefvan de meester van de typetjes getoond.

Uitzending gemist van Van Duin op z'n best? Hier kun je alle uitzendingen van Van Duin op z'n best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-05-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord