Programma gemist?
maart 2017
20-05-2011 21:25

Aflevering 28

Van Duin op z'n best - Aflevering 28

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien. Meneer en mevrouw De Bok krijgen bezoek van Natasja Froger en John Williams van het tv-programma Bonje met de buren. Bep de Bok heeft eerder een brief geschreven aan presentatrice Natasja, waarin ze haar beklag doet over het lawaai bij buurvrouw Anita. Iedere keer als Arie de Bok de hond uitlaat, klinkt er gebonk bij de buurvrouw. De kijker kan ook hartelijk lachen om de sketch Taalproblemen. André van Duin probeert als Engelsman een meisje te versieren met zijn uitspraak learning all the time. Ook kruipt de komiek in de huid van Theo Video, die met zijn filmpjes hopeloos probeert succes te krijgen bij het programma De leukste thuis. Zijn filmpjes worden maar niet uitgezonden. Verder uit de oude doos De Kandidatentest met Ron Brandsteder als quizmaster. De eigenzinnige kandidaat Gerard Hunzerug uit Veenendaal ondergaat een taaltest. Helaas komt Ron niet toe aan het stellen van vragen...

06-05-2011 21:30

Aflevering 27

Van Duin op z'n best - Aflevering 27

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien. -Mijnheer Wijdbeens bezoekt in een Amsterdams theater Margreet Dolman. Mevrouw Dolman wil graag haar lievelingsscène De legende van Robin Hood met René van Vooren nog een keer zien. De diepere onderlaag maakt haar gelukkig... -De kijker kan weer genieten van sketches uit de oude doos. In deze aflevering krijgt Van Duin het als soldaat op wacht aan de stok met 'kapitein' Van Dusschoten. Het is nog niet zo makkelijk om je land te verdedigen. Ook zien we de komiek als een heel bijzondere dokter, chirurg en plastisch chirurg. Hij geeft ons een uitvoerig lesje over het menselijk lichaam... -Met de muziekclip Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje keren we weer even terug naar 1985. -Daarnaast een persiflage op het programma Opsporing Verzocht. Van Duin kruipt hier in de huid van een brigadier die samen met Joke Bruijs criminele zaken oplost. De brigadier neemt het allemaal niet zo serieus en grijpt zijn landelijke optreden aan om eens wat mopjes te vertellen...

22-04-2011 21:30

Aflevering 26

Van Duin op z'n best - Aflevering 26

Humoristische show waarin Jan Wijdbeens elke aflevering een bekende Nederlander bezoekt om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin archief. In deze serie zijn we ook getuige van onthullende momenten uit het 'privé-leven' van meneer Wijdbeens.

08-04-2011 21:30

Aflevering 25

Van Duin op z'n best - Aflevering 25

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van meneer Wijdbeens te zien.

25-02-2011 21:30

Aflevering 24

Van Duin op z'n best - Aflevering 24

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester van de typetjes' getoond. -Mijnheer Wijdbeens is te gast in de studio van X Factor-jurylid Eric van Tijn. Nu hij er toch is, grijpt mijnheer Wijdbeens meteen de kans om auditie te doen. Het X Factor-jurylid ziet, tot grote verbazing van Wijdbeens, geen tweede ronde voor hem weggelegd. -Als favoriete fragment kiest Eric van Tijn voor de scene uit Wedden Wat. Quizmaster Kink krijgt kandidaat Willem Windjes in zijn show die binnen een minuut vijftig verschillende dierengeluiden moet herkennen. Daarna is kandidaat Manus Melkkoker aan de beurt om binnen een minuut tachtig verschillende dingen te proeven. De weddenschappen worden net niet gewonnen. -Illusionist Van Dusschoten heeft voor zijn 'Magic Act' een stevige man uit het publiek nodig. Gelukkig is daar Theo van Ravenzwaaij die zich opwerpt voor een gevaarlijke act. Dat had hij beter niet kunnen doen. -Meneer De Bok wil samen met zijn vrouw bij het reisbureau een reis boeken. Alleen wil hij mevrouw De Bok liever niet meenemen en heeft hij ook de grootste moeite met het kiezen van zijn vakantiebestemming. Daarnaast kruipt Van Duin in de huid van garagehouder 'De Smeerkuil' die een zeer ontevreden klant te woord staat. -Ook de feeststemming zit er goed in met de carnavalshit 'Balletjes van de koningin'.

11-02-2011 21:30

Aflevering 23

Van Duin op z'n best - Aflevering 23

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

28-01-2011 21:30

Aflevering 22

Van Duin op z'n best - Aflevering 22

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

14-01-2011 21:30

Aflevering 21

Van Duin op z'n best - Aflevering 21

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester van de typetjes' getoond.

27-11-2010 20:25

Aflevering 20

Van Duin op z'n best - Aflevering 20

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. -Mijnheer Wijdbeens gaat met verborgen camera op bezoek bij Frans Bauer. Wijdbeens wil Frans een koekje van eigen deeg geven en filmt hem voor het programma BananaWijdbeens. Natuurlijk heeft Frans 'niets in de gaten'... -Daarnaast is verzekeringsagent Plek op bezoek bij patiënt Kraantje en is te zien kijker hoe psycholoog Frans van Dusschoten tijdens de treinreis uit zijn concentratie wordt gehaald door een drukke medereiziger. -Verder werken André van Duin en Frans van Dusschoten als speler en trainer van FC Wanhoop aan hun conditie. Ondertussen evalueert de trainer het spel van de FC Wanhoop-speler. -Ook uit de oude doos 'Goochelaar Dombo', die zijn best doet om gevaarlijke trucs uit te halen. Hierbij gaat uiteraard van alles mis.

20-11-2010 20:25

Aflevering 19

Van Duin op z'n best - Aflevering 19

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. Mijnheer Wijdbeens is bijzonder goed op de hoogte van al het nieuws over de Nederlandse sterren. Hij is uitstekend voorbereid op zijn bezoek aan Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga. Wijdbeens ontmoet Wilma in het gebouw van 'De Grootste Krant van Nederland', waar zij een eigen kantoor heeft op de redactievloer. Dit privévertrek wordt door Wijdbeens meteen omgedoopt tot haar eigen 'gesloten afdeling'. Wilma heeft veel telefoonverkeer met diverse BN'ers, Jan Wijdbeens werpt zich op als haar assistent. Patricia Paay belt om te melden dat ze een nieuwe vriend heeft, een minuut later belt ze terug om te zeggen dat het alweer uit is. Ook Patty Brard, Chantal Janzen en Frits Sissing nemen contact op met de roddelkoningin, Wijdbeens staat ze op zijn eigen wijze te woord. Tussen de bedrijven door kiest Wilma haar favoriete scène: 'De Verkeersquiz' met spelleider Frans van Dusschoten. In een speciale aflevering van 'Het spijt me' wordt Caroline Tensen verrast door een filmpje. Jan Wijdbeens gaat namens André van Duin langs bij Ron Brandsteder, toentertijd zijn vaste tegenstander in het tv-spelletje 'Wie ben ik?' Ron krijgt, tot zijn grote verbazing, te horen dat Caroline er spijt van heeft dat ze hem gevraagd heeft voor het programma. Hij heeft het vermoeden dat André ertussen zit. Een opmerkelijke talentenjacht met kandidaat Sylvia de Beuker. Ze begint het optreden met een bijzonder hondennummer en eindigt met een imitatie van een nachtkastje. De vaste klanten van het Buurtcafé zorgen voor de muzikale omlijsting met het nummer 'Het hek van de buurvrouw staat open'.

13-11-2010 20:25

Aflevering 18

Van Duin op z'n best - Aflevering 18

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien. Ernst Daniël Smid stelt zijn huis open voor mijnheer Wijdbeens. Het bezoek verloopt, als in iedere uitzending, chaotisch en vooral onvoorspelbaar. Jan Wijdbeens ziet voor zichzelf een mooie zangcarrière weggelegd en hij vraagt Ernst Daniël, als presentator van Una Voce Particolare, om zijn mening. Ernst is graag bereid om de toonladders van Wijdbeens aan te horen en hem van nuttige tips te voorzien, maar bij zijn eerste opmerking neemt Wijdbeens de regie over. Ernst krijgt van hem het advies om wat lager aan te zetten, in de hoop dat hij zelf hoort dat het beter klinkt. De rest van de auditie verloopt niet vlekkeloos. -André laat zien dat hij ook perfect kan imiteren. Deze keer als Frans Bauer, die in een platenstudio zijn single 'Aan het einde van de regenboog' opneemt. André is niet alleen als Frans te zien, maar ook als achtergrondzangeressen en als producer. Het wordt een lange opname omdat Frans om de haverklap wordt gebeld door zijn Maris. -Een bijzondere editie van Rons Honeymoonquiz met het kandidatenduo Nico en Coby Uilenstein. André vormt met Hans Otjes dit pas getrouwde stel, Frans van Dusschoten neemt de rol van presentator Ron Brandsteder over.

30-10-2010 20:25

Aflevering 17

Van Duin op z'n best - Aflevering 17

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

23-10-2010 20:25

Aflevering 16

Van Duin op z'n best - Aflevering 16

Humoristische show waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of lied van André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken, wordt het beste materiaal uit het rijke archief van de 'meester van de typetjes' getoond. Henny Huisman is de hoofdgast. Hij krijgt bezoek van mijnheer Wijdbeens, die van Henny wil weten in hoeverre hij fan is van André van Duin en uiteraard mag hij zijn favoriete fragment uitkiezen. Mijnheer Wijdbeens herkent Henny in eerste instantie niet omdat hij maar liefst 17 kilo is afgevallen. De kilo's vliegen eraf dankzij het 'wokdieet', een tip van goede vriend André. Hij is benieuwd naar deze methode en vraagt Henny om tekst en uitleg in de keuken. Ze gaan samen op Henny's landgoed ingrediënten zoeken voor een gebalanceerde wokmaaltijd. Henny geeft aan dat 'alles wat groen is' in de wokpan mag. Dat laat Wijdbeens zich geen twee keer zeggen, hij plukt meteen de klimop, de buxus en de heg kaal. Het is maar zeer de vraag of de kijker ooit achter de geheimen van het miraculeuze dieet gaat komen. Henny krijgt, tussen de vele spontane lachbuien door, de kans om zijn ultieme Van Duin-fragment te kiezen.

16-10-2010 20:25

Aflevering 15

Van Duin op z'n best - Aflevering 15

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

09-10-2010 20:25

Aflevering 14

Van Duin op z'n best - Aflevering 14

Jan Wijdbeens bezoekt iedere aflevering een bekende Nederlander om met diegene favoriete scènes te bekijken uit het riante André van Duin-archief. Ook zijn er onthullende momenten uit het privéleven van Jan Wijdbeens te zien.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van Duin op z'n best gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Duin op z'n best de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Duin op z'n best bij Van Duin op z'n best liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Duin op z'n best. Heb je een uitzending van Van Duin op z'n best gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Duin op z'n best gemist

VAN DUIN OP Z'N BEST is een serie waarin bekende Nederlanders vertellen waarom zij een bepaalde sketch, scène of liedvan André van Duin zo bijzonder vinden. Aan de hand van die uitspraken wordt het beste materiaal uit het rijke archiefvan de meester van de typetjes getoond.

Uitzending gemist van Van Duin op z'n best? Hier kun je alle uitzendingen van Van Duin op z'n best kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 20-05-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord