Programma gemist?

Waarom van is Salvador Dalí één van met de populairste kunstenaars uit van de twintigste de eeuw? door Waarom is Salvador Dalí één een van de populairste het kunstenaars van naar de twintigste eeuw? tijdens Wie door de carrière van Dalí van bestudeert, ziet dat hij in steeds van bleef bouwen aan zijn imago en van de dat hij de presentatie van in zijn werk strategisch op aanstuurde. Met groot uit succes.

januari 2021
05-11-2016 10:25

Salvador Dalí - Tragikomisch genie

Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie - Salvador Dalí - Tragikomisch genie

Waarom is Salvador Dalí één van de populairste kunstenaars van de twintigste eeuw? Waarom is Salvador Dalí één van de populairste kunstenaars van de twintigste eeuw? Wie de carrière van Dalí bestudeert, ziet dat hij steeds bleef bouwen aan ...

21-03-2015 10:30

Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie

Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie - Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie

Uitzending gemist van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Salvador Dali - T...

Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie bij Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie. Heb je een uitzending van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie gemist

Uitzending gemist van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Salvador Dali - Tragikomisch genie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!