Programma gemist?

In door 1979 treedt ABBA een op in Londen, een in het stadion van Wembley, uit met het een concert waar zij naar voor een tijdens enthousiast publiek de ene na uit de andere de hit zingen. ABBA het brengt onder andere naar de nummers: Waterloo, naar Eagle, Take op tv a chance on me, Voulez-vous, uit Chiquitita, I uit have a dream, op tv Gimme! Gimme! Gimme! van (A man after een midnight), Knowing me, in knowing door you, Summer night city, naar Dancing queen, Does op your mother uit know en Hole in your op tv soul.

Spectaculair concert een uit 1979 van de van legendarische een band ABBA. De registratie is de nu in door HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid door Lyngstad, van Benny Andersson, Björn Ulvaeus in en Agnetha op tv Fältskog spelen de sterren van door een de hemel eind jaren zeventig. van In 1974 won ABBA op het met Eurosongfestival met het door nummer 'Waterloo'. In 1979 treedt uit ABBA op in een Londen, in het in stadion van uit Wembley met een het concert met waar zij voor een enthousiast publiek in de ene na in de andere door hit door zingen. ABBA brengt onder met andere de door nummers 'Waterloo', 'Eagle', 'Take op a Chance op on Me', 'Voulez-vous', 'Chiquitita', een 'I Have a het Dream', 'Gimme! Gimme! Gimme!' op tv (A Man After in Midnight), 'Knowing Me, een Knowing You', het 'Summer Night City', 'Dancing Queen', naar 'Does Your met Mother op tv Know' en 'Hole tijdens in Your Soul'.

Spectaculair het concert uit 1979 van de met legendarische band in ABBA. Spectaculair concert naar uit 1979 met van de uit legendarische band ABBA. De registratie is een voor door het eerst in HD kwaliteit een te uit zien. Anni-Frid Lyngstad, op tv Benny Andersson, van Bjorn Ulvaeus en Agnetha Faltskog een spelen de sterren van op hemel eind het jaren zeventig. In naar 1974 won ABBA op het Eurosongfestival in met het nummer naar Waterloo. In op tv 1979 treedt ABBA op de in Londen, in het tijdens stadion van op tv Wembley met een concert uit waar zij voor het een enthousiast op tv publiek de ene na de door andere hit een zingen. met ABBA brengt onder andere de nummers: van Waterloo, met Eagle, Take a van chance on me, Voulez-vous, met Chiquitita, tijdens I have a in dream, Gimme! Gimme! Gimme! (A man een het after midnight), Knowing me, knowing op tv you, Summer night een city, Dancing queen, het Does your mother know uit en tijdens Hole in met your soul.

juni 2020
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!