Programma gemist?

In naar 1979 treedt ABBA op door in Londen, in door het stadion van Wembley, op tv met een naar concert waar op tv zij voor een enthousiast naar publiek tijdens de ene na de door andere hit tijdens zingen. ABBA brengt onder in andere de nummers: van Waterloo, Eagle, Take uit a chance on door me, Voulez-vous, Chiquitita, de I have a een dream, Gimme! naar Gimme! Gimme! (A van man after midnight), de Knowing me, knowing van you, Summer night city, Dancing queen, op tv op tv Does your mother know op tv en Hole in het your soul.

Spectaculair concert op uit 1979 van de de legendarische op tv band ABBA. De registratie is uit nu in HD-kwaliteit met te door zien. Anni-Frid Lyngstad, van Benny Andersson, Björn de Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen uit de sterren het van de hemel eind het jaren zeventig. In op tv 1974 het won ABBA het Eurosongfestival met op tv naar het nummer 'Waterloo'. In uit 1979 treedt op ABBA op in Londen, in het naar stadion van Wembley tijdens met een concert op tv waar zij op tv voor een enthousiast de publiek de ene na de de andere hit op in zingen. ABBA brengt onder uit andere de door nummers 'Waterloo', 'Eagle', 'Take a Chance door on Me', 'Voulez-vous', door van 'Chiquitita', 'I Have door a Dream', 'Gimme! Gimme! een Gimme!' (A Man After naar Midnight), 'Knowing Me, op Knowing naar You', 'Summer Night City', naar 'Dancing Queen', op tv 'Does Your Mother naar Know' en 'Hole met in Your Soul'.

Spectaculair concert het uit 1979 het van de legendarische band de ABBA. Spectaculair concert uit het 1979 van de op legendarische band het ABBA. De registratie is van voor het eerst van in een HD kwaliteit te uit zien. Anni-Frid Lyngstad, het Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en op Agnetha Faltskog spelen naar in de sterren van op hemel eind jaren zeventig. op tv In 1974 won de ABBA het Eurosongfestival met op het nummer Waterloo. In op 1979 treedt ABBA de op in met Londen, in het in stadion de van Wembley met een concert waar de zij voor een tijdens naar enthousiast publiek de tijdens ene na de andere de hit zingen. van ABBA brengt onder andere de met nummers: Waterloo, Eagle, een Take tijdens a chance on met me, Voulez-vous, Chiquitita, I have a naar dream, Gimme! de Gimme! Gimme! (A man uit op tv after midnight), Knowing me, de knowing you, Summer uit night city, Dancing op tv queen, Does your mother know naar en tijdens Hole in your de soul.

september 2021
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!