Programma gemist?

In uit 1979 treedt op tv ABBA op in van Londen, in het stadion van Wembley, een met een uit concert waar zij voor uit het een enthousiast publiek de ene de na de andere met hit zingen. ABBA brengt op tv door onder andere de nummers: op tv Waterloo, Eagle, Take het a chance on me, Voulez-vous, uit Chiquitita, I have een a de dream, Gimme! Gimme! op tv Gimme! (A man after midnight), een op tv Knowing me, knowing you, Summer op night in city, Dancing queen, uit Does your mother door know en Hole in your tijdens soul.

Spectaculair op concert uit 1979 van op tv de legendarische band de ABBA. het De registratie is nu in HD-kwaliteit op tv te een zien. Anni-Frid de Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus op en uit Agnetha Fältskog spelen de sterren van tijdens de op tv hemel eind jaren zeventig. in In 1974 door won ABBA naar het Eurosongfestival met het nummer de 'Waterloo'. In de 1979 treedt ABBA van op in Londen, in het op stadion van het Wembley met met een concert het waar zij voor op een enthousiast publiek de ene na tijdens uit de andere hit zingen. van ABBA brengt onder andere door de op tv nummers 'Waterloo', 'Eagle', 'Take tijdens a Chance on Me', 'Voulez-vous', de 'Chiquitita', 'I een Have uit a Dream', 'Gimme! een Gimme! Gimme!' (A Man After Midnight), in 'Knowing Me, Knowing op You', 'Summer in Night City', 'Dancing Queen', op 'Does Your Mother met Know' en 'Hole op tv in de Your Soul'.

Spectaculair van concert uit tijdens 1979 van de legendarische op band ABBA. Spectaculair uit concert uit 1979 van de de legendarische band ABBA. het De registratie op is voor in het eerst in uit HD kwaliteit te zien. Anni-Frid uit Lyngstad, Benny uit Andersson, Bjorn een Ulvaeus en Agnetha Faltskog op tv spelen de sterren van uit hemel eind uit jaren zeventig. op In 1974 won ABBA het naar Eurosongfestival het met het nummer met Waterloo. In 1979 treedt het ABBA op uit in Londen, het in het stadion van Wembley in met een concert waar uit zij voor de een met enthousiast publiek de ene op tv na de andere hit zingen. tijdens ABBA brengt op tv onder andere de nummers: door Waterloo, Eagle, met Take a chance het on me, Voulez-vous, Chiquitita, de met I have a dream, Gimme! Gimme! de Gimme! in (A man after midnight), de Knowing met me, knowing you, tijdens Summer night city, Dancing in queen, Does your door mother know en Hole de in your in soul.

januari 2020
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!