Programma gemist?

In 1979 op tv treedt het ABBA op in van Londen, in het naar stadion van Wembley, op tv met een concert waar in zij voor een enthousiast publiek op tv de ene in na de van andere hit zingen. de ABBA brengt onder op andere de naar nummers: Waterloo, Eagle, op Take a chance on me, uit Voulez-vous, Chiquitita, de I have a dream, op Gimme! tijdens Gimme! Gimme! (A door man after midnight), door Knowing me, knowing you, Summer door night city, in Dancing queen, van Does your mother know en tijdens Hole in your het soul.

Spectaculair een concert uit 1979 van van de legendarische tijdens band ABBA. met De registratie is nu in op tv HD-kwaliteit te zien. op tv Anni-Frid Lyngstad, Benny een Andersson, Björn Ulvaeus en het Agnetha Fältskog spelen tijdens in de sterren van de door hemel eind jaren zeventig. In van 1974 won met ABBA het Eurosongfestival met op tv het nummer tijdens 'Waterloo'. In een 1979 treedt ABBA op in op Londen, met in het tijdens stadion van Wembley naar met een concert waar zij tijdens voor een door enthousiast publiek de ene na tijdens de een andere hit zingen. ABBA op brengt onder andere de uit nummers 'Waterloo', het 'Eagle', 'Take in a Chance on Me', 'Voulez-vous', op tv op tv 'Chiquitita', 'I Have van a Dream', 'Gimme! Gimme! Gimme!' (A naar Man After in Midnight), 'Knowing Me, met Knowing tijdens You', 'Summer Night City', een 'Dancing Queen', 'Does Your Mother op Know' door en 'Hole in met Your Soul'.

Spectaculair concert uit tijdens uit 1979 van de legendarische band ABBA. uit Spectaculair concert uit een 1979 van een de legendarische band ABBA. een De registratie van is voor op het eerst in HD kwaliteit uit te zien. tijdens Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, op Bjorn de Ulvaeus en Agnetha Faltskog spelen met de sterren tijdens van hemel eind jaren op tv zeventig. In 1974 naar won tijdens ABBA het Eurosongfestival op tv met het nummer Waterloo. In op tv op tv 1979 treedt ABBA op tijdens in Londen, in de het stadion van Wembley uit met een concert waar naar zij voor een in enthousiast publiek een de ene van na de andere hit zingen. van ABBA brengt onder de andere de nummers: de Waterloo, Eagle, door Take a uit chance on me, tijdens Voulez-vous, Chiquitita, met I have a het dream, Gimme! Gimme! Gimme! tijdens (A man after midnight), Knowing met me, knowing you, het Summer night city, de Dancing door queen, Does your mother in know en Hole in op in your soul.

januari 2021
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!