Programma gemist?

In door 1979 treedt ABBA met op in van Londen, in het stadion van in Wembley, met door een concert waar zij op tv voor door een enthousiast publiek in de ene na door de andere hit zingen. met ABBA brengt onder van andere de nummers: Waterloo, in Eagle, in Take a chance on me, met Voulez-vous, een Chiquitita, I have a dream, tijdens Gimme! in Gimme! Gimme! (A man after het midnight), door Knowing me, knowing door you, Summer night naar city, Dancing queen, van Does your mother met know en Hole in een your soul.

Spectaculair concert een uit naar 1979 van de op tv legendarische band ABBA. De registratie is uit nu in het HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid een Lyngstad, door Benny Andersson, Björn tijdens Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen in het de sterren van de hemel in eind jaren zeventig. uit In 1974 won ABBA op het met Eurosongfestival met op het nummer 'Waterloo'. In 1979 op treedt ABBA op een in met Londen, in het stadion van tijdens Wembley met een een concert waar zij voor de tijdens een enthousiast publiek de door ene na de andere hit uit zingen. door ABBA brengt onder andere door de nummers door 'Waterloo', 'Eagle', uit 'Take a Chance on Me', de 'Voulez-vous', op 'Chiquitita', 'I Have a het Dream', 'Gimme! Gimme! Gimme!' (A op Man After op tv Midnight), 'Knowing in Me, Knowing van You', 'Summer Night tijdens City', 'Dancing Queen', 'Does Your Mother met Know' met en 'Hole in Your naar Soul'.

Spectaculair tijdens concert uit naar 1979 van de naar legendarische band ABBA. Spectaculair concert een uit 1979 van het de de legendarische band ABBA. De in registratie is voor het eerst een van in HD kwaliteit te uit zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, op tv Bjorn naar Ulvaeus en Agnetha van Faltskog spelen de met sterren van hemel uit eind jaren zeventig. In 1974 een won ABBA uit het Eurosongfestival met een het nummer Waterloo. In in de 1979 treedt ABBA op uit in Londen, in een het stadion van Wembley met op een concert waar uit zij voor een op tv enthousiast een publiek de ene na door de in andere hit zingen. ABBA brengt onder op andere de een nummers: Waterloo, Eagle, in Take a chance uit on me, naar Voulez-vous, Chiquitita, I have een a dream, Gimme! op Gimme! op Gimme! (A man after midnight), door Knowing me, een knowing you, Summer night de city, Dancing queen, Does met your de mother know en een Hole in your uit soul.

mei 2021
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!