Programma gemist?

In in 1979 treedt ABBA van op in Londen, uit in het stadion van een Wembley, op tv met een concert waar zij voor door op tv een enthousiast publiek de ene na tijdens op de andere hit een zingen. ABBA brengt onder andere de in nummers: Waterloo, Eagle, een Take a chance tijdens on me, uit Voulez-vous, Chiquitita, I uit have in a dream, Gimme! Gimme! Gimme! (A uit man op after midnight), Knowing me, tijdens knowing you, Summer een night city, Dancing naar queen, Does your mother het know en Hole met in naar your soul.

Spectaculair concert uit een 1979 van de van legendarische band ABBA. op De registratie is naar nu in op tv HD-kwaliteit van te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, met op tv Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog in spelen naar de sterren van de hemel eind door jaren tijdens zeventig. In 1974 won ABBA op het het Eurosongfestival met het het nummer 'Waterloo'. naar In 1979 treedt ABBA op naar in Londen, in op tv het stadion van Wembley op tv met een het concert waar zij het voor een enthousiast publiek het op tv de ene na de met andere hit de zingen. ABBA brengt onder andere met de nummers 'Waterloo', door 'Eagle', 'Take a uit Chance on in Me', 'Voulez-vous', 'Chiquitita', 'I door Have a Dream', van 'Gimme! op Gimme! Gimme!' (A op tv Man After Midnight), 'Knowing uit Me, Knowing You', de 'Summer Night City', op 'Dancing Queen', 'Does Your Mother naar in Know' en 'Hole in Your naar Soul'.

Spectaculair concert uit in 1979 van uit de legendarische band uit ABBA. Spectaculair een concert uit op tv 1979 van de legendarische band het ABBA. De registratie tijdens is voor het eerst een in van HD kwaliteit te zien. Anni-Frid met het Lyngstad, Benny Andersson, naar Bjorn Ulvaeus en Agnetha Faltskog de spelen de een sterren van hemel op tv eind jaren zeventig. In 1974 door won de ABBA het van Eurosongfestival met het nummer uit Waterloo. In in 1979 treedt ABBA een op in Londen, in met het stadion een van Wembley met een concert uit waar zij voor een op enthousiast tijdens publiek de ene na de de andere hit uit zingen. ABBA op brengt onder andere op tv de nummers: Waterloo, een Eagle, Take a door chance on me, Voulez-vous, Chiquitita, het I have de a op tv dream, Gimme! Gimme! Gimme! naar (A man after op tv midnight), Knowing me, knowing you, het op Summer night city, door Dancing queen, Does your mother know de met en Hole in your in soul.

september 2020
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!